Ξαναχτύπησαν οι Εβραίοι Δολοφόνοι !


Τουλάχιστον 20 Παλαιστίνιους , ανάμεσα τους δύο ανήλικους αλλά και έναν 23χρονο εικονολήπτη του πρακτορείου Reuters , σκότωσε χθες ο ισραηλινός στρατός στη Λωρίδα της Γάζας. Ο 23χρονος Φαντέλ Σανά εργαζόταν για το Reuters περισσότερο από τρία χρόνια.


Τον Αύγουστο του 2006 μάλιστα είχε τραυματιστεί σοβαρά από πύραυλο που έριξε ισραηλινό αεροσκάφος εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε - αυτοκινήτου που έφερε πάντα καθαρά τα διακριτικά ΤV και Ρress (Τύπος). Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες , αεροπορική ήταν και χθες η επίθεση που του στοίχισε τη ζωή.

Το πρακτορείο Reuters , ωστόσο , ανέφερε πως το βίντεο από την κάμερα που κρατούσε ο Σανά μέχρι και την τελευταία του στιγμή, απεικονίζει ένα ισραηλινό τεθωρακισμένο, μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα, να ανοίγει πυρ. Περίπου δύο δευτερόλεπτα αφότου βλέπει κανείς σκόνη να βγαίνει από την κάννη του πυροβόλου, το βίντεο κόβεται- είναι όπως όλα δείχνουν η στιγμή που χτυπήθηκε ο Σανά.Ο ηχολήπτης του 23χρονου Παλαιστίνιου , Ουαφά Αμπού Μιζιέντ , τραυματίστηκε από θραύσματα και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ. Ο ισραηλινός στρατός δεν είχε να κάνει κανένα σχόλιο. Υπολογίζεται ότι από το 2000 έχουν σκοτωθεί στα παλαιστινιακά εδάφη , τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη , έως και 10 δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου