Μήνυμα της Αυτόνομης Ομάδας Κύπρου "Γρηγόρης Αυξεντίου".

Μήνυμα που λάβαμε από τους συντρόφους της Κύπρου :


Σε μια εποχή όπου η σήψη και η παρακμή αποτελεί την άρχουσα τάξη με κύρια έκφραση την απάθεια , τον ωχαδερφισμό και την έσχατη μορφή υποτέλειας τον ραγιαδισμό , σύμβολα και αξίες φαντάζουν ιστορίες βγαλμένες από τα παραμύθια.

Γιατί οι λαοί κρίνουν την ιστορία από την σημερινή εικονική πραγματικότητα που τους έχει εμφυτεύσει το σύστημα. Παράλληλα βεβαίως και με τον τεχνητό φόβο από τα ΜΜΕ της αστάθειας και της κατάρρευσης των πάντων επιτυγχάνουν την αδράνεια και την περιθωριοποίηση δυνάμεων που μάχονται αυτή την υποδούλωση , την σκλαβιά με τα αόρατα δεσμά.


Δυστυχώς δεν φτάνει μόνο ο πολιτικός αγώνας , έχουν φροντίσει για αυτό ρουφιάνοι που δουλεύουν για το σύστημα και αυτή η κατάσταση τείνει να πάρει τέτοιες διαστάσεις που σε λίγο θα αμφιβάλλουμε για τους δικούς μας ανθρώπους.

Το σύστημα προσπαθεί να χειραγωγήσει τα λεγόμενα «άκρα» να πολεμήσει και να εξοντώσει να αφήσει στο περιθώριο της πολιτικής δράσης και σκέψης λαμπρούς αγωνιστές και συντρόφους.

Για όλους αυτούς τους λόγους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μαύρο Κρίνο που μας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστούμε μέσα από τις τάξεις του , γνωρίζοντας την αγνότητα των συντρόφων που τον απαρτίζουν.
Αγώνας Λοιπόν !

Για την Πατρίδα ! Για τον Σοσιαλισμό !

Για μια Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική και Σοσιαλιστική !
Το ιερό πνεύμα των προγόνων μας , των αγωνιστών της Εθνικοεπαναστατικής ΕΟΚΑ που αντιστάθηκαν στην καπιταλιστική τυραννία των Άγγλων και αργότερα στην προσπάθεια εκτουρκισμού της Κύπρου μας δείχνει τον δρόμο.

Εμείς τα παιδιά και τα εγγόνια τους αντιστεκόμαστε στο νέο ξεπούλημα της Κύπρου από τους νεοταξίτες αριστερούς και δεξιούς.

Το αίμα των ηρώων που χύθηκε στα πεδία των μαχών ενάντια στον Άγγλο και Τούρκο καταπιεστή μας καλεί !

Η Κύπρος είναι Ελληνική !

Καλούμε τους φίλους τις φίλες , τους συντρόφους και τις συντρόφισσες να πυκνώσουν και να δυναμώσουν την ομάδα μας.


Ελευθερία Ή Θάνατος !
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου