Που αποσκοπούν οι κάμερες στους δρόμους ...

Προτού μπω στο κυρίως θέμα θα ήταν πρέπον και ορθό να κάνω έναν πρόλογο. Ο πρόλογος αυτός αναφέρεται στο πώς θα μπορούσε κάποιος να ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ το μέλλον. Φυσικά όχι μέσω μέντιουμ και άλλες παρόμοιες –για αδαείς ανθρώπους- μεθόδους.

Όπως υποστήριξε ο Einstein και συνάμα είναι και λογικό , τα τεκταινόμενα στο σύμπαν είναι αποτελέσματα τα οποία προκλήθηκαν από αιτίες. Για κάθε πράξη υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Οι πράξεις αυτές άρχισαν με την δημιουργία του Σύμπαντος μας. Συνεπώς κάποιος θα μπορούσε να προβλέψει με 100% επιτυχία το μέλλον εάν και μόνο εάν ήξερε την κάθε πράξη που γινόταν ακόμα και για τα πρώτα μόνο δευτερόλεπτα.


Από εκεί και πέρα όλα έχουν μια προκαθορισμένη πορεία στον χρόνο. Για έναν ανθρώπινο εγκέφαλο που χρησιμοποιεί μόνο το 7% των δυνατοτήτων του θα ήταν αδύνατον να αποθηκεύσει και να επεξεργασθεί όλες αυτές τις πληροφορίες. Για ένα μη ανθρώπινο ον με ασύλληπτες δυνατότητες για τον άνθρωπο (όπως τον ξέρουμε σήμερα) αυτό θα ήταν δυνατόν.Συνεπώς η πρόβλεψη του μέλλοντος θα ήταν δυνατή μόνο από την Φύση-Θεό*.



Τώρα είμαστε πιστεύω έτοιμοι να προχωρήσουμε στον κυρίως θέμα. Έχω και έχετε ακούσει πολλούς να λένε για τις κάμερες τις οποίες τοποθετούνται στους δρόμους , για το σύνδρομο του «μεγάλου αδελφού» και για τους πράκτορες-κατάσκοπους… Κατά την γνώμη μου η αιτία των πράξεων αυτών δεν είναι μόνο η τυραννική προσοχή τους για την αποφυγή αντικαθεστωτικών πράξεων.


«Βάζουν κάμερες στους δρόμους , για μας για το καλό μας , μα δε θα κοιτούν ποτέ εμάς αλλά μοναχά τον διπλανό μας. Deadlock »


Είναι κάτι παραπάνω. Όπως προαναφέρθηκε , κάποιος ή κάτι (εκτός της Φύσης-Θεού) θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον εάν γνώριζε και την παραμικρή πράξη που γινόταν. Με την βοήθεια των μέσων αυτών και άλλων που ακόμα δεν γνωρίζουμε θα μπορούσε να επιτευχθεί τούτος ο υποχθόνιος σκοπός , και δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς , τι θα επικρατούσε μετά. Όμως, ακόμα και σήμερα είναι αδύνατον να καταφέρουν να προβλέψουν τα μελλούμενα με τα γνωστά/ άγνωστα μέσα που έχουν, αφού προφανώς χρειάζονται πολλές ακόμα πληροφορίες. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για καθησύχαση.Παραθέτω έναν στίχο των αείμνηστων και πλέον μη υφισταμένων Terror-X-Crew.


«Ετοιμάζουνε το έδαφος, για την έλευση ενός κυβερνομεσαίωνος. »


Εάν δεν υπάρξει αντίδραση ακόμα και γι’ αυτές της σχετικά μικρής σημασίας κάμερες , τότε θα ακολουθήσουν πολλά δυσάρεστα πράματα. Επίσης δεν θα έπρεπε να εφησυχάζουμε αφού δεν είναι μόνο οι κάμερες. Είναι και τα κινητά τηλέφωνα , το διαδίκτυο, οι διάφοροι δορυφόροι όπως και τα συστήματα GPS τα οποία πρόκειται να εισαχθούν στα αυτοκίνητά μας για τους υποτιθέμενους λόγους ασφαλείας.Παρόλα αυτά ακόμα και έτσι είναι αδύνατη η εφαρμογή του σχεδίου τους. Για καλή μας όμως τύχη όλοι οι άνθρωποι κατέχουν μια προσωπικότητα, την όποια κριτική σκέψη τους έχει απομείνει , όπως και την όποια έμφυτη αντίσταση κατά της χειραγώγησης. Για κακή μας τύχη , έχουν βάλει ως σκοπό να τις αφανίσουν και αυτές.




«Προμελετημένα βραχυκυκλώματα στην σκέψη μας, όπως η αφαίρεση του πολυτονικού από τις λέξεις μας. Terror-X-Crew»

«Προετοιμάζουν τον οργανισμό για μη οργανικές, μεταλλαγμένες τροφές με γενετικές επιρροές για φυτείες ανθρώπων που ευδοκιμούν στα αστικά κέντρα, δίχως χώμα και δέντρα, μόνο με ηλεκτρικό ρεύμα. Terror-X-Crew»

«… βλέπεις του μαζανθρώπου η ιδεολογία βολεύει τα παγκόσμια εξουσιαστικά ιερατεία, τα οποία εξάγουνε ένα μοντέλο και προσπαθούν να μας το επιβάλλουν με το έτσι θέλω. Terror-X-Crew»

«Αλλοτρίωση για την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και για την εσωτερική σου εξαφάνιση. Α.Κ.Ρ.Α.»

«Κατ’ αυτούς παγκοσμιοποίηση σημαίνει ισοπεδωτική μονομορφοποίηση.
Terror-X-Crew»




Ιδιαίτερα με τον τελευταίο αυτόν στίχο είναι εμφανής ο σκοπός τους. Είναι πολύ ευκολότερο να πείσουν, ουσιαστικά, έναν άνθρωπο και αυτόν με σχεδόν ανύπαρκτη προσωπικότητα με τις καλά καμουφλαρισμένες μεθόδους τους (βλέπε θέμα ΜΟΔΑ). Μία μόνο λύση υπάρχει : Μεθοδευμένη , ορθή και υγιής αντίδραση , χρησιμοποιώντας πάντα την κριτική μας σκέψη και πάντα μετά από προσεκτική ανάλυση του σκοπού της αντίδρασης αυτής, γιατί τις περισσότερες φορές αντιπροσωπεύει τους αντίθετους σκοπούς από αυτούς που φαίνεται.





Σχόλια


Κατά την συγγραφή αυτού του άρθρο παρατήρησα κάποια πράγματα πολύ ανησυχητικά , τα οποία σε κάποιον μπορεί να φανούν ασήμαντα-μπορεί βέβαια να είναι και τυχαία- αλλά τα πάντα έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης. Το Word δεν αναγνώριζε τις εξής λέξεις:


Κυβερνομεσαίωνος
Μονομορφοποίηση
Μαζανθρώπου


Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε….


*Θεός-Φύση θα μπορούσε να είναι ένας πρώην άνθρωπος ο οποίος κατάφερε να χρησιμοποιήσει το 100% τον δυνατοτήτων του εγκεφάλου του. Αναλογισθείτε την ριζικά διαφορετική νοοτροπία , αλλά μέχρι και την υλική φύση αυτού του πλάσματος από την ανθρώπινη…


Το κείμενο αυτό γράφτηκε από ανώνυμο Σύντροφο και δημοσιεύτηκε στο Εθνικοεπαναστατικό μπλογκ "Άνθη του Κακού"

http://www.anthitoukakou.blogspot.com/