Το «αντιφασιστικό» παρακράτος και τα ακροδεξιά σκιάχτρα μέρος τέταρτο.

των : Πολυπέρχονα , Μαύρου Λύκου , Red Byron.

Ο Φυλετισμός στον αντίποδα του σκιάχτρου του «Ρατσισμού».

Τι είναι ο φυλετισμός ; Είναι η αποδοχή και κατανόηση της φυσικής πραγματικότητας ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε φυλές με βάση κοινά βιολογικά τους χαρακτηριστικά , αλλά και κοινά χαρακτηριστικά στο πολιτισμό τους , τα οποία μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Ο φυλετισμός συμβαδίζει με την άποψη ότι ο κάθε άνθρωπος δεν πρέπει να αγωνίζεται στενά για το ατομικό του όφελος , αλλά πρέπει να το πετυχαίνει με το να συνεισφέρει στην πρόοδο της φυλής του, και μέσα από αυτήν την πρόοδό να ωφελείται και ο ίδιος.

Η διασφάλιση της επιβίωσης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της φυλής του και η συμβολή στην πρόοδο της , είναι για τον καθένα χρέος απέναντι σε όλα εκείνα τα δημιουργήματα του πολιτισμού που οι γενιές των προγόνων του δημιούργησαν μέσα στο χρόνο για να έρθει στη ζωή εκείνος να τα βρει , να τα χρησιμοποιήσει , να τα απολαύσει , να τα βελτιώσει και να τα παραδώσει στους απογόνους του, προσθέτοντας και το δικό του στίγμα στην ιστορία και το μέλλον της φυλής.

Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της κάθε φυλής , έχουν άμεση σχέση και με την ιστορία της και με τον τόπο στον οποίο έχει ζήσει και αναπτυχθεί μέσα στους αιώνες. Υπάρχει λοιπόν ένα δέσιμο και μια προσαρμογή των χαρακτηριστικών της φυλής με τα χαρακτηριστικά της γης που είναι θαμμένα τα κόκκαλα των προγόνων της. Οι κλιματολογικές συνθήκες , τα χαρακτηριστικά της χλωρίδας και της πανίδας , η γεωγραφική διαμόρφωση επηρεάζουν τόσο την ιστορία και την διαμόρφωση της διαφορετικότητας του πολιτισμού της κάθε φυλής , όσο και μακροπρόθεσμα και το ίδιο το γενετικό της κώδικα , μέσω της διαδικασίας προσαρμογής στο περιβάλλον. Για παράδειγμα ο έντονος ήλιος , οι υψηλές θερμοκρασίες, και το περιβάλλον με τις ζούγκλες της Αφρικής συνετέλεσαν στο να διαμορφωθούν τα χαρακτηριστικά της μαύρης φυλής.

Οι φυλές και τα χαρακτηριστικά τους είχαν λοιπόν αναπτυχθεί ομαλά μέσα στους αιώνες , σε αρμονία με τη φύση και το περιβάλλον και έτσι φέρουν και στο DNA τους και στον πολιτισμό τους χαρακτηριστικά στενά συνδεδεμένα με το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύχθηκαν. Όλα αυτά τα διατάραξε ο καπιταλισμός που μεταφέρει βίαια ανθρώπους από οποιοδήποτε σε οποιοδήποτε σημείο της γης, προωθεί την ανάμειξη και εξαφάνιση των διαφορετικών φυλετικών χαρακτηριστικών και διαταράσσει τη φυσική αρμονία και την ισορροπία των ανθρώπων τόσο με τον τόπο και το περιβάλλον που κατοικούν, όσο και με την ιστορία και τις παραδόσεις τους.

Ο φυλετισμός τεκμηριώνεται επιστημονικά από όλη τη σύγχρονη βιολογία , που έχει βάσεις και στη θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη και την ανάπτυξη των ειδών. Κανείς επιστήμονας σήμερα , δεν θα τολμούσε να αμφισβητήσει αυτές τις απόψεις. Παρόλα αυτά, μεγάλο μέρος του πληθυσμού , και ιδιαίτερα κάποιοι που εμφανίζονται ως «προοδευτικοί» και μάλιστα είναι και αντίθετοι με τις θρησκείες , αντί για την επιστημονική άποψη, στηρίζουν όσον αφορά το θέμα αυτό τις σκοταδιστικές μεσαιωνικές απόψεις διαφόρων θρησκειών αντιθέτων με το φυλετισμό.

Ο κάθε νεοταξίτης ψευτοαριστερός που αμφισβητεί την ίδια τη φυσική πραγματικότητα, μπορεί να επιχειρήσει να δοκιμάσει τις απόψεις του στην πράξη. Ας πάει να μείνει όσο θέλει στα βουνά της Βολιβίας για να «προσαρμοστεί» και μετά ας προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο σε υψόμετρο πολλών χιλιομέτρων, όπως κάνουν οι ντόπιοι , χωρίς να λιποθυμήσει από έλλειψη οξυγόνου. Σε ένα υψόμετρο που αρκετοί λευκοί ακόμα και με απλό περπάτημα πεθαίνουν από έλλειψη οξυγόνου οι ντόπιοι κάτοικοι μπορούν να αθλούνται με τις ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένας λευκός νεοταξίτης , μπορεί επίσης να δοκιμάσει να πάει στην Αφρική και να κυκλοφορεί γυμνός από τη μέση και πάνω , μετρώντας τις μέρες που θα περάσουν μέχρι να πάθει καρκίνο του δέρματος , σε αντιδιαστολή με τους μαύρους.



Υπάρχουν λοιπόν διαφορετικά βιολογικά χαρακτηριστικά λοιπόν για κάθε φυλή , που είναι πέρα από το χρώμα του δέρματος ή το σχήμα των μαλλιών και των ματιών. Και τα βιολογικά χαρακτηριστικά δεν είναι μόνο εξωτερικά , αλλά υπάρχουν και πνευματικά. Τα πνευματικά χαρακτηριστικά και οι ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου , όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικώς και είναι αποδεκτό και από τη σύγχρονη επιστήμη, δε διαμορφώνονται μόνο από το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα γεννηθεί θα μεγαλώσει και θα ζήσει. Το κοινωνικό περιβάλλον παίζει βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο, ρόλο παίζουν όμως και τα γονίδια. Και εφόσον υπάρχουν γονίδια κοινά για κάθε φυλή που καθορίζουν την εξωτερική εμφάνιση, έτσι υπάρχουν και γονίδια που επηρεάζουν και την κοινωνική συμπεριφορά όπως και διάφορες δεξιότητες της νόησης. Και δύο φυλές δεν είναι ίδιες μεταξύ τους εξωτερικά λόγω των γονιδίων, έτσι δεν ταυτίζονται και όσον αφορά γονίδια σχετικά με τα πνευματικά χαρακτηριστικά.


Ο Φυλετισμός όμως δεν λέει ότι κάποια φυλή έχει το δικαίωμα να κυβερνάει και να εξουσιάζει κάποια άλλη. Υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο. Παλεύει να είναι κάθε φυλή ελεύθερη και ανεξάρτητη και να μπορεί να αναπτύσσεται ελεύθερα στο φυσικό της περιβάλλον χωρίς ξένους εξουσιαστές και κατακτητές.


Όλα τα παραπάνω διαφέρουν σημαντικά από αυτό που η νεοταξική αριστερά αποκαλεί ως «ρατσισμό». Σύμφωνα με τη νεοταξική αριστερά , υπάρχει μια ιδεολογία που λέγεται «ρατσισμός» με βάση την οποία οι άνθρωποι «δε γεννιούνται όλοι με ίσα δικαιώματα». Ο φυλετισμός όμως λέει κάτι πολύ διαφορετικό. Σέβεται την ανθρώπινη διαφορετικότητα. Δύο άνθρωποι δεν γεννιούνται με τις ίδιες ικανότητες σε όλους τους τομείς , πρέπει όμως να έχουν ίσες ευκαιρίες μέσα από πραγματική αξιοκρατία σε κάθε τομέα της ζωής , ώστε να προκύπτει μέσα από τη φυσική επιλογή το ποιος είναι καταλληλότερος να κάνει οτιδήποτε , και όχι ανάλογα με κληρονομική μεταβίβαση , κατοχή περιουσιακών στοιχείων η απόκτηση πλειοψηφιών μέσω επιρροής της κοινής γνώμης όπως συμβαίνει στον καπιταλισμό και σε άλλα αφύσικα συστήματα.

Όσοι πιστεύουν στο «ρατσισμό» , λέει πάλι η νεοταξική αριστερά , θεωρούν ότι «έχουν γεννηθεί ανώτεροι» και άρα έχουν το δικαίωμα να εξουσιάζουν τους άλλους. Και επειδή θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα και να χτυπάνε ή να σφάζουν τους άλλους. Τα χτυπήματα ενάντια σε μετανάστες, λέει η νεοταξική αριστερά είναι «ρατσιστικά». Και όμως ο φυλετισμός έχει ως βασική αρχή το σεβασμό και της κάθε φυλής από την άλλη , και την ελευθερία και ανεξαρτησία της κάθε φυλής. Στον πυρήνα των ιδεών του φυλετισμού είναι ότι πρέπει η κάθε φυλή να είναι κυρίαρχη στον τόπο της και όλες μαζί να αναπτύσσονται ελεύθερα.

Όσον αφορά τους μετανάστες , οι φυλετιστές είναι ενάντια στο σύγχρονο δουλεμπόριο , που άλλοι ονομάζουν «μετανάστευση» ή «λαθρομετανάστευση» και άλλοι «ανοιχτά σύνορα». Εχθροί τους όμως δεν είναι οι μετανάστες , που ο ίδιοι θα προτιμούσαν να τους άφηναν οι παγκόσμιοι πλουτοκράτες να παραμείνουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς στην πατρίδα τους και όχι να ζουν σε μια ξένη χώρα , και επιθυμούν έντονα να επιστρέψουν , και μάλιστα σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από αυτόν στον οποίο κάποιοι γηγενείς επιθυμούν να τους διώξουν.


Οι Ευρωπαίοι Φυλετιστές Σοσιαλιστές Εθνικιστές θεωρούν φυλετικά αδέλφια τους λευκούς μετανάστες , οι οποίοι συμμετέχουν ισότιμα ως μέλη στις ομάδες και οργανώσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Αυτόνομοι Σοσιαλιστές Εθνικιστές Σύντροφοι της Γερμανίας όπου στις οργανώσεις τους έχουν συσπειρωθεί πολλά από τα παιδιά των Ευρωπαίων μεταναστών της χώρας αυτής και αγωνίζονται μαζί ενάντια στον Καπιταλισμό και την αντιφά.


Ποιος είναι ο τρόπος για να γίνει δυνατό να επιστρέψουν , σύμφωνα με τους φυλετιστές ; Σίγουρα όχι τα μαχαιρώματα και τα χτυπήματα μεταναστών. Ο τρόπος είναι να χτυπηθούν οι αιτίες που γεννάνε τη λαθρομετανάστευση. Αν δε χτυπηθούν και δεν ξεριζωθούν αυτές, η λαθρομετανάστευση ποτέ δε θα πάψει να υπάρχει , ούτε και πρόκειται να μειωθεί , όσους μετανάστες και να μαχαιρώσουν κάποιοι.

Τα μαχαιρώματα το μόνο που πετυχαίνουν είναι να γιγαντώσουν τις συμμορίες της νεοταξικής αριστεράς και να νομιμοποιήσουν το κράτος ώστε να βγάλει παράνομη την εθνικοεπαναστατική και εθνοφυλετική δράση και να βρίσκει άλλοθι να προωθεί στη συνείδηση των πολιτών τις ιδέες της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης περί δήθεν «πολυπολιτισμικότητας» , και της ισοπέδωσης των πολιτισμών και εξάλειψης των φυλών από την παγκόσμια πλουτοκρατία , που τα παρουσιάζουν ως «προοδευτισμό».

Οι «επιθέσεις εναντίον μεταναστών», πηγάζουν από τρία βασικά αίτια :

Το πρώτο , περιλαμβάνει ακροδεξιούς παρακρατικούς προβοκάτορες, που διεισδύουν στο κοινωνικό περιθώριο με στόχο να παρασύρουν κόσμο σε τέτοιες επιθέσεις, για να εξυπηρετήσουν τα παρακρατικά παιχνίδια, να γιγαντώσουν τη νεοταξική αριστερά και να εξευτελίσουν και να βγάλουν παράνομη την εθνικοεπαναστατική και αντικαπιταλιστική φυλετική δράση. Τέτοιες επιθέσεις, προφανώς λοιπόν δεν πηγάζουν από κάποιο «ρατσισμό» , αλλά από κρατικά και παρακρατικά κέντρα.

Ακροδεξιοί παρακρατικοί κύκλοι , κάνουν μεθοδευμένα χτυπήματα πριν από κάθε εθνικιστική συγκέντρωση, με σκοπό να δημιουργήσουν αντισυγκεντρώσεις και να δώσουν ηθικό άλλοθι σε αυτούς που θα πάνε να τις χτυπήσουν.

Γιατί όμως θέλει το σύστημα να εξαφανίσει και να ενοχοποιήσει και να εξευτελίσει τον εθνικισμό και να απαγορεύσει τις εθνικιστικές συγκεντρώσεις ;

Γιατί απλά σε μια εποχή παγκοσμιοποιημένης οικονομίας , κάθε ιδέα για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία είναι επικίνδυνη για το σύστημα , και θέλει να την αποτρέψει από το να δημιουργήσει κινήματα που ίσως αλλάξουν την πολιτική κατάσταση σε κάποιες χώρες.

Το δεύτερο από τα αίτια, είναι οι συγκρούσεις ανάμεσα σε συμμορίες του περιθωρίου. Σε μια κοινωνία φτώχειας , πολιτιστικής και ηθικής παρακμής και βαρβαρότητας, δημιουργούνται γκέτο και συμμορίες περιθωριακών που συγκρούονται μεταξύ τους. Υπάρχουν συμμορίες που ομαδοποιούνται πάνω σε οτιδήποτε, και συγκρούονται ή σφάζονται μεταξύ τους σε επίπεδο βάση χουλιγκανισμού. Η ομαδοποίηση μπορεί να γίνεται με βάση τη γειτονιά , την ομάδα ποδοσφαίρου, ή οτιδήποτε. Αν και πολλές φορές οι συμμορίες που συγκρούονται μεταξύ τους είναι τις ίδιας εθνικής και φυλετικής καταγωγής , ή είναι πολυφυλετικές, κάποιες φορές συμβαίνει το στοιχείο της ομαδοποίησης να είναι και η φυλετική καταγωγή. Δεν πρόκειται όμως για κάποιο «ρατσισμό» ή φυλετισμό, αλλά για χουλιγκανισμό που δεν έχει τίποτε διαφορετικό από την ομαδοποίηση και σύγκρουση περιθωριακών με βάση τις αγαπημένες τους ομάδες ποδοσφαίρου. Η χρήση φυλετικών συμβόλων σε ενέργειες χουλιγκανισμού που το περιεχόμενό τους έρχεται σε αντίθεση με τις ιδέες του φυλετισμού, δεν μπορεί να καθιστά υπεύθυνο για τα γεγονότα αυτά τον ίδιο το φυλετισμό.

Άλλου είδους ομαδοποιήσεις , είναι και αυτές που συμβαίνουν σε επίπεδο εγκληματικότητας. Στόχοι των συγκρούσεων είναι ο έλεγχος της περιοχής ελέγχου για παράνομη δράση, όπως διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο όπλων , πορνεία , ή ακόμη και στον καθορισμό της περιοχής που η κάθε συμμορία θα ληστεύει.

Και σε αυτή την περίπτωση λοιπόν , της σύγκρουσης συμμοριών, τα αίτια δεν πηγάζουν ούτε από το φυλετισμό , ούτε από κάποιο «ρατσισμό», αλλά από τον καπιταλισμό, και το πολιτιστικό , κοινωνικό , οικονομικό και ηθικό υπόβαθρο που δημιουργεί και συχνά καλλιεργεί σκόπιμα, ώστε οι περιθωριακοί να συγκρούονται μεταξύ τους , ώστε να μη συγκρούονται με το σύστημα και την άρχουσα τάξη.

Η τρίτη αιτία για τις επιθέσεις εναντίων μεταναστών είναι οι άμεσοι οικονομικοί λόγοι οικονομικής τους εκμετάλλευσης. Για παράδειγμα , αυτοί στη Νέα Μανωλάδα, και οπουδήποτε αλλού κουβάλησαν και μάντρωσαν λαθρομετανάστες σαν τα ζώα και τους είχαν να δουλεύουν για 115 ευρώ το μήνα μέσο μισθό, στερώντας με αυτό τον τρόπο και το δικαίωμα σε Έλληνες ανέργους να διεκδικήσουν τη δουλειά αυτή , δεν ήταν «ρατσιστές» ή «φυλετιστές». Το κίνητρό τους ήταν το καπιταλιστικό κέρδος , μέσα σε ένα στυγνό σύστημα που το βάζει πάνω από τους ανθρώπους ως υπέρτατη αξία. Και αυτοί που χτύπαγαν τους λαθρομετανάστες και τους ανάγκαζαν να δουλεύουν με αυτά τα «μεροκάματα» , δεν ήταν «ρατσιστές» η φυλετιστές, αλλά κοινοί πληρωμένοι τραμπούκοι της εργοδοσίας. Μάλιστα μέσα σε αυτούς , υπήρχαν επίσης και μετανάστες που απλά μετά από καιρό ήθελαν και αυτοί να το παίξουν αφεντικά...

Βλέπουμε λοιπόν, ότι πουθενά δεν υπάρχει ως αιτία και πηγή τέτοιων χτυπημάτων ο φυλετισμός η κάποιος «ρατσισμός» αλλά τα αίτια είναι καθαρά στη φύση του καπιταλιστικού συστήματος. Αντί όμως κάποιοι που ισχυρίζονται ότι είναι ενάντια σε αυτά τα χτυπήματα να στρέφονται εναντίον του συστήματος, προτιμούν να στηρίζουν το σύστημα. Και επειδή για να συσπειρώσει μια ομάδα κόσμο που να λειτουργεί σε επίπεδο μαζών , πρέπει να εμφανίζεται ότι πολεμά κάποιο εχθρό, εμφανίζουν ως εχθρό το φάντασμα του «ρατσισμού», πετυχαίνοντας πρώτον να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τον πραγματικό εχθρό και δεύτερον να χτυπήσουν τις εθνοφυλετικές αντικαπιταλιστικές απόψεις που δημιουργούν προβλήματα στην ανάπτυξη της διαδικασίας της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης.


Οι κύριες και συνήθεις αιτίες της λαθρομετανάστευσης είναι δύο.


Η πρώτη αιτία είναι ότι οι καπιταλιστές και η ιμπεριαλιστική νέα τάξη πραγμάτων , και παλαιότερα οι αποικιοκράτες κατέστρεψαν τις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι μετανάστες , και είτε τους μετάφεραν βίαια στις χώρες τους ως σκλάβους , είτε τους ανάγκασαν να μεταναστεύσουν από μόνοι τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν, ως οικονομικοί μετανάστες ή ως πολιτικοί πρόσφυγες.



Η δεύτερη από τις αιτίες , είναι ότι οι καπιταλιστές θέλουν τους λαθρομετανάστες για να τους χρησιμοποιούν ως μέσο για να κατεβάζουν ριζικά τους μισθούς, να καταργούν τα εργασιακά δικαιώματα , και να διαλύουν τους κοινωνικούς ιστούς. Ο λαθρομετανάστης εργάζεται ανασφάλιστος. Έτσι οι καπιταλιστές υποχρεώνουν και το ντόπιο εργάτη να είναι κάνει το ίδιο για να είναι ανταγωνιστικός στο να διεκδικήσει μια θέση εργασίας. Ο λαθρομετανάστης σήμερα αναγκάζεται να εργαστεί για 700 Ευρώ το μήνα για να επιβιώσει στην Ελλάδα , το ίδιο ανάγκασαν να κάνει και τον Έλληνα εργάτη και δημιούργησαν τη «γενιά των 700 Ευρώ». Η απεργία σε ένα χώρο εργασίας για διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων είναι πλέον πολύ δύσκολη , οι καπιταλιστές απολύουν άμεσα τους απεργούς και φέρνουν στη θέση τους νέες «εφεδρείες» λαθρομεταναστών που υπάρχουν συνεχώς πρόθυμοι να δουλέψουν γιατί η κατάστασή τους δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν θυσίες για κάποιο αγώνα «εργασιακών» δικαιωμάτων αυτών που είχαν πρωτύτερα αυτές τις θέσεις εργασίας.


Πως αντιμετωπίζονται λοιπόν οι αιτίες ;



Για να σταματήσει η φυγή μεταναστών από μια χώρα προς άλλες, το απαιτούμενο είναι να υπάρξει στη χώρα αυτή ένα λαϊκό εθνικό εργατικό κράτος, ώστε να διωχθούν οι ξένοι πλουτοκράτες που αρπάζουν όλο τον φυσικό αλλά και όλο τον παραγόμενο πλούτο της χώρας και έτσι δεν επιτρέπουν στο λαό της να επιβιώσει αξιοπρεπώς, αναγκάζοντάς τον να φύγει μετανάστης.

Και για να σταματήσει η παράνομη εισροή μεταναστών και η χρήση τους ως μέσο για να κατεβάζουν τους μισθούς σε μια χώρα, χρειάζεται σε αυτή τη χώρα να μην υπάρχει η εξουσία των καπιταλιστών, που είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τη λαθρομετανάστευση για αυτούς τους σκοπούς, αλλά μια εξουσία που θα προστατεύει τα εργασιακά δικαιώματα και θα είναι ταυτόχρονα εθνική, έξω δηλαδή από τις επιταγές των πολυεθνικών της νέας τάξης πραγμάτων και τα παραμύθια της περί «πολυπολιτισμικότητας» και «αντιρατσισμού».

Είμαστε λοιπόν αντίθετοι με το φαινόμενο του δουλεμπορίου που σήμερα ονομάζουν λαθρομετανάστευση , φαινόμενο όμως που δημιουργούν οι καπιταλιστές και όχι οι λαθρομετανάστες. Γι αυτό εχθρός μας δεν είναι ο μετανάστης , αντίθετα επιδιώκουμε να παλέψουμε μαζί ενωμένοι ενάντια στον πραγματικό εχθρό, τον καπιταλισμό και τη νέα τάξη πραγμάτων, που μέσα από τη συντριβή τους και μόνο θα γίνει εφικτό να σταματήσει και η λαθρομετανάστευση.


Εχθρός μας είναι ο καπιταλιστής ανεξαρτήτως εθνικότητας και φυλής. Και όσον αφορά την εγκληματικότητα , εχθρός μας είναι το ίδιο τόσο ο Έλληνας όσο και ο Αλβανός σωματέμπορας , τόσο ο Έλληνας όσο και ο Νιγηριανός πρεζέμπορας , τόσο ο Έλληναράς όσο και ο ξένος βιαστής. Εχθρός και ο καπιταλιστής τραπεζίτης εκμεταλλευτής του λαού. Όμως και πάλι είναι το ίδιο το σύστημα , που μέσα από τις ηθικές , κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που δημιουργεί , γεννά την εγκληματικότητα.



Οι Σύντροφοι των αυτόνομων ομάδων του Μαύρου Κρίνου , έχουν προβεί και θα συνεχίσουν στο μέλλον συλλογικά να προβαίνουν σε κινήσεις άμεσης αλληλεγγύης και στήριξης των μεταναστών που έχουν έντονη την ταξική συνείδηση , έκδηλη την εθνική περηφάνια για τις ρίζες τους και την χώρα τους και μέσα από αυτά παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.

Η αλληλεγγύη μας σε μετανάστες που προέρχονται και από τις τάξεις εθνικοαπελευθερωτικών αντικαπιταλιστικών κινημάτων είναι δεδομένη και έχει γίνει πράξη πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Παλαιστίνιος μετανάστης που έχασε την γη του από τον Σιωνισμό , ο Πολωνός μετανάστης που χάνει καθημερινά την ψυχή του από τον Καπιταλισμό δεν αποτελεί για εμάς τον εχθρό. Ταυτόχρονα είμαστε ενάντια στο σύστημα που γεννά το δουλεμπόριο που ονομάζουν με τον όρο μετανάστευση και σε όσους τη χρησιμοποιούν για να κερδίζουν σε βάρος των λαών της γης και του δικού μας. Είμαστε ενάντια στο δουλεμπόριο της μετανάστευσης, όμως για το φαινόμενο αυτό εκείνοι που ευθύνονται λιγότερο από όλους είναι οι ίδιοι οι μετανάστες. Είναι ένα φαινόμενο δεν πρόκειται να σταματήσει , όσοι μετανάστες και να «απελαθούν» από τη χώρα, αν δεν απελαθεί πρώτα ο καπιταλισμός και η άρχουσα τάξη που το δημιουργούν και το αναπαράγουν διαρκώς και με κάθε τρόπο.

Την προσπάθεια να ελεγχθεί και να χρησιμοποιηθεί από το κράτος το κοινωνικό περιθώριο με παρακρατικούς σκοπούς , μέσα από την ακροδεξιά , τη συναντάμε οπουδήποτε στον κόσμο.

Ας πάρουμε παράδειγμα τη σημερινή Ρωσία. Το σκεπτικό και οι στόχοι της εκπομπής «Εξάντας» μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους και η εκπομπή της «η αγέλη των λευκών λύκων» επέλεξε να προβάλλει μόνο συγκεκριμένες ομάδες και οργανώσεις και μάλιστα με επιλεγμένο τρόπο ώστε να δυσφημίσει τα Επαναστατικά κινήματα ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων. Παρόλα αυτά , αν κάποιος έχει την εμπειρία να δει πίσω από τα στοιχεία που θέλει να δείξει ο δημοσιογράφος, αποκαλύπτονται με αποδείξεις συγκλονιστικά στοιχεία για την διείσδυση παρακρατικών σε ακροδεξιές ομάδες και σε ομάδες του περιθωρίου, και το τι ακριβώς θέλουν να επιτελέσουν και να πετύχουν μέσα από αυτή. Δείτε τη , και όσοι τουλάχιστον γνωρίζουν πρόσωπα πράγματα και καταστάσεις στην Ελλάδα , θα κάνουν χρήσιμους παραλληλισμούς.

Εντυπωσιακό είναι το σημείο που αναφέρεται στην εκπομπή ότι πίσω από προβοκάτσιες με μαχαιρώματα που γίνονται για να συκοφαντηθούν και να απαξιωθούν τα κινήματα που αντιτίθενται στη νέα τάξη και τις «πολυπολιτισμικές» κοινωνίες και αγωνίζονται για λαϊκή κυριαρχία , κρύβονται παρακρατικοί γιοι στελεχών της αστυνομίας που παριστάνουν επίτηδες τους Ε/Σ για να μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν ως δεξαμενή άντλησης κόσμου για τους δικούς τους σκοπούς , αλλοιώνοντας προσεκτικά εκ των έσω σιγά σιγά την ιδεολογία τους, προς ακροδεξιά κατεύθυνση που να βολεύει το σύστημα , και οι οποίοι μένουν συνεχώς ασύλληπτοι !


http://www.greek-movies.gr/Ekpompes/Ekpompes-2007/Eksantas-2007.html


Αντίστοιχα σε χώρες που ελέγχονται από το ΝΑΤΟ , όπως στην Ευρώπη παρατηρούνται παρόμοια φαινόμενα. Παρατηρούνται παρακρατικοί όπως γιοί μεγαλοστελεχών της αστυνομίας , απόφοιτοι στρατιωτικών σχολών , ανιψιοί ή ξαδέρφια υφυπουργών και υπουργών, με πολύ στενές σχέσεις με κομματικά φιλοΝΑΤΟικά στελέχη , αλλά και στελέχη του στρατού και άλλων υπηρεσιών , να εμφανίζονται ως «ανένταχτοι» , να στήνουν «ανένταχτα» έντυπα και οργανώσεις.

Για «ξεκάρφωμα» βρίζουν δημόσια τους ίδιους τους πατεράδες , τους συνεργάτες και τους χρηματοδότες τους δημόσια και χώνονται σε ομάδες περιθωριακών προσπαθώντας να στρατολογήσουν και νε εμπλέξουν ανυποψίαστους εθελοντές είτε για παρακρατικές προβοκατόρικες ενέργειες, όπως αυτές που περιγράψαμε παραπάνω, είτε για να διαλύσουν όσες ομάδες έχουν προφίλ που δεν βολεύει τα αφεντικά τους. Σε αυτή την ιστορία επιστρατεύεται κάθε μέθοδος είτε από τους ίδιους είτε από «γνωστούς» τους, ώστε να μη γίνει αντιληπτή από τα θύματα η διαστρέβλωση του πολιτικού περιεχομένου των ομάδων από τους ίδιους προς φιλοΝΑΤΟική και φιλοαστική ακροδεξιά κατεύθυνση αλλά και να είναι πιο εύκολο να τους πείσουν να συμμετέχουν ως αναλώσιμοι στα προβοκατόρικα χτυπήματα που τους στέλνουν να κάνουν.

Η έννοια του όρου «φυλετισμός» , όπως είδαμε στην αρχή , δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που αποδίδουν κάποιοι στον όρο «ρατσισμός». Παρόλα αυτά όλα αυτά που αποδίδουν στον όρο «ρατσιστής», αν υπάρχει ένας πολιτικός χώρος που μπορούμε να τα συναντήσουμε σε μεγάλο βαθμό, αυτός είναι ο χώρος της νεοταξικής αριστεράς και των «αντιρατσιστικών» συμμοριών.

Για παράδειγμα η επίθεση από ομάδα της «αντιφά» στη Θεσσαλονίκη σε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, που τους οδήγησε τραυματισμένους στο νοσοκομείο, επειδή το κοριτσάκι φορούσε μπλούζα με την Ελληνική σημαία, έγινε ακριβώς με ένα τέτοιο «ρατσισμό» . Αντίστοιχα συνέβη με την επίθεση και το βαρύ τραυματισμό στρατιώτη, από ομάδα περίπου 15 παρακρατικών, επειδή είχε στο μπράτσο του την Ελληνική σημαία.

Υπάρχουν συνεχώς εκατοντάδες τέτοια γεγονότα, τα οποία οι εφημερίδες και τα κανάλια αποκρύπτουν , αντίθετα με ότι κάνουν στις διάφορες δήθεν «ρατσιστικές» επιθέσεις τις οποίες προβάλλουν εκτενώς και για μήνες. Υπάρχει λοιπόν «ρατσισμός» στην Ελλάδα, αλλά αυτός είναι ο ανθελληνικός. Είναι ο «ρατσισμός» των γενίτσαρων της νέας τάξης εναντίων όσων τους μοιάζουν για Έλληνες.

Όσοι καλοπροαίρετοι μας διαβάζουν λοιπόν , και έχουν παγιδευτεί σε «αριστερές» ομάδες από τα παραμύθια περί ύπαρξης «ρατσισμού» , ας αφήσουν τους «αντιρατσισμούς» και ας έρθουν να παλέψουνε μαζί μας ενάντια στο σύστημα, και τους υπηρέτες του τα δίδυμα αδέρφια της ακροδεξιάς και της νεοταξικής αριστεράς.

Και όσοι έχουν μπλέξει σε ακροδεξιές ομάδες, να καταλάβουν ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με επιθέσεις σε μετανάστες , αλλά έτσι η κατάσταση γίνεται πολύ χειρότερη αφού ποινικοποιείται και ενοχοποιείται ηθικά κάθε άποψη ενάντια στις «πολυπολιτισμικές» κοινωνίες και την πολιτική της λαθρομετανάστευσης ως «ρατσιστική», και γιγαντώνονται οι παρακρατικές νεοταξικές συμμορίες που βγαίνουν στους δρόμους για να καταστείλουν κάθε τι εθνικό.

Μόνος δρόμος λοιπόν είναι η καταδίκη και περιθωριοποίηση αυτών που μέσα από τη στάση τους ευθύνονται για τη γιγάντωση των «αντιρατσιστικών» συμμοριών , αυτών που εξευτέλισαν τον κοινωνικό εθνικισμό και το φυλετισμό με τις παρακρατικές τους προβοκάτσιες. Και από την άλλη πλευρά , αυτών που εξευτέλισαν μέσα από την «αριστερά» τις έννοιες του αντικαπιταλισμού, προώθησαν την ενσωμάτωση στο σύστημα και τροφοδότησαν ιδεολογικά και στην πράξη τη δημιουργία και ανάπτυξη νεοταξικών συμμοριών. Είναι απαιτούμενη η πολιτική απομόνωσή τους και η διάλυση των ομάδων που ελέγχονται από τέτοια άτομα.

Και το πρώτο βήμα που μπορεί να κάνει κανείς , είναι να αποχωρήσει άμεσα από τέτοιες ομάδες και να αγωνιστεί σε κατεύθυνση πραγματικά Λαϊκή , Κοινωνική και Εθνικοεπαναστατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.