Λέσχη Στρατιωτικών Σπορ Hoffmann.Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές στο πλευρό της PLO.επεξεργασία κειμένου – παρουσίαση : Κάδμος.Η λέσχη στρατιωτικών σπορ Χόφμαν «Hoffman Military Sports Group - The Wehrsportsgruppe Hoffmann» υπήρξε μια εκτός νόμου Εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση της Δυτικής Γερμανίας. Πήρε μέρος σε παραστρατιωτική εκπαίδευση και ακτιβιστικές ενέργειες με τελικό σκοπό την ανατροπή της δημοκρατικής δυτικής Γερμανικής κυβέρνησης.

Η οργάνωση ιδρύθηκε από τον Karl – Heinz Hoffmann στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Λόγω των απαγορεύσεων της γερμανικής νομοθεσίας η οργάνωση παρουσιάστηκε ως λέσχη για αναπαράσταση μαχών και πολεμικών επιχειρήσεων. Η οργάνωση αργότερα συνδέθηκε με Παλαιστινιακές αντιστασιακές οργανώσεις. Ιδρύθηκε μαθητική / φοιτητική ομάδα ως παρακλάδι της οργάνωσης με το όνομα University Circle of Tοbingen Students. Αυτή η ομάδα χρησιμοποιήθηκε για να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία εκ μέρους άλλων φοιτητικών παρατάξεων ενώ υπήρξε πολύ δυναμική απέναντι σε επιθέσεις παρακρατικών και μαντρόσκυλων του συστήματος.


Το 1976 ένα μέλος της οργάνωσης προσπάθησε να ανατινάξει Αμερικανικό στρατιωτικό σταθμό στο Μόναχο. Το σύστημα στήνει ψευδείς κατηγορίες και το κυνήγι μαγισσών αρχίζει. Στις 19 Δεκεμβρίου του 1980 ο Uwe Behrendt μέλος της οργάνωσης κατηγορείτε για τον φόνο ενός Εβραίου εκδότη στο Erlangen του Shlomo Levin καθώς και της φίλης του. Αμέσως μετά πετάει για την Μέση Ανατολή όπου και αυτοκτονεί για να μην πέσει στα χέρια των Ισραηλινών.


Οι δημοκρατικές αρχές αδυνατώντας να αποδείξουν την σχέση του Hoffmann με τους 2 φόνους λόγω έλλειψης στοιχείων μέσω της διεύθυνσης προστασίας του πολιτεύματος και του Γερμανικού υπουργείου Δικαιοσύνης απαγορεύουν την λειτουργία της λέσχης στις 30 Ιανουαρίου 1980.


Όπως και στην Ιταλία όπου ξαφνικά παντού σκάνε βόμβες σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους και υπεύθυνοι πάντα είναι οι «νεοφασίστες» έτσι και στην Γερμανία οι προβοκάτσιες του καθεστώτος δεν έχουν τέλος. Στις 26 Σεπτεμβρίου 1980 μια βόμβα εκρήγνυται στο φεστιβάλ του Μονάχου και έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο 12 ατόμων ανάμεσα τους και 7 Αμερικανών πολιτών. Στην υπόθεση αυτή το κράτος κατηγορεί με ψευδή στοιχεία μέλος της οργάνωσης και ο Hoffmann φυλακίζεται στις 27 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη ημέρα αποφυλακίζεται αφού είναι πασιφανές ότι πρόκειται για ψεύτικη και αστήρικτη κατηγορία.


Οι δεσμοί με την Παλαιστινιακή αντίσταση ενισχύονται και η οργάνωση κερδίζει εξειδικευμένη στρατιωτική εκπαίδευση και εμπειρία. Το 1979 με εντολή του Hoffmann 15 μέλη της οργάνωσης ταξιδεύουν στον Λίβανο για εκπαίδευση σε όπλα και εκρηκτικά. Ο αρχηγός της οργάνωσης πηγαίνει στην Δαμασκό όπου και λαμβάνει μέρος συνάντηση με μέλη της Παλαιστινιακής PLO.
Περισσότερα από 20 μέλη της «λέσχης» παραμένουν στα στρατόπεδα για εκπαίδευση και παράλληλα με ενέργειες του Hoffmann γίνεται δυνατή η μεταφορά δια θαλάσσης μεταχειρισμένων φορτηγών και άλλου εξοπλισμού για την Παλαιστινιακή αντίσταση. Ο Hoffmann συλλαμβάνεται τον Ιούνιο του 1981 στην Φρανκφούρτη ενώ ήταν έτοιμος να πετάξει για την Βηρυτό.


Οι σύντροφοι του μετά το τέλος της εκπαίδευσης στα στρατόπεδα της PLO γυρίζουν στην Γερμανία όπου και συλλαμβάνονται. Τα μέλη της οργάνωσης που δεν συνελήφθησαν συνέχισαν να προσφέρουν στο Ε/Σ κίνημα της πατρίδας τους.

1 σχόλιο:

 1. Αυτό το κείμενο του «ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ» αναδημοσιεύτηκε την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009, υπό τον τίτλο «Μια άθλια προβοκάτσια σε βάρος των Παλαιστινίων» από ένα αντιφασιστικό ιστολόγιο, τον «ΑΝΕΜΟ» και χαρακτηρίστηκε ως «στημένο» που θέλει να «συκοφαντήσει» τον πόλεμο των Παλαιστινίων συνδέοντάς τον με τους «κακούς» Ναζί! Μάλιστα, το αντιφασιστικό ιστολόγιο θεώρησε ότι ο «ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ» λειτούργησε ως κατευθυνόμενος από τους …εβραίους! [http://naftilos.blogspot.gr/2009/01/blog-post_18.html]

  Στις 21 Ιανουαρίου 2009, ο αναγνώστης του αναδημοσιεύματος «herrkstories», με σχόλιό του στον «ΑΝΕΜΟ» ρώτησε: «Γιατί λες ότι είναι στημένο; Είναι υπόθεση ή έχεις κάποιες ενδείξεις;»

  Σήμερα, Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013, τεσσεράμιση χρόνια αργότερα και η ερώτηση του herrkstories παραμένει αναπάντητη!!

  Ο «ΑΝΕΜΟΣ» παραμένοντας μέχρι σήμερα «βουβός» στην ερώτηση του αναγνώστη του «herrkstories» αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αντιφασιστική εβραϊκή δολιότητα που με τη σύγχυση και παραπλάνηση των πάντων κηδεμονεύει τον Κόσμο! Και μόνον γι αυτό αξίζει να είμαστε όλοι Φασίστες (κι ας μην είμαστε…)!

  Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
  τ. 6977764737

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αυτόνομη συντακτική ομάδα για την Εθνική Αυτονομία & την Τρίτη Θέση - διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω. Προς τους συναγωνιστές, φίλους και εχθρούς: η διαχείριση δεν πρόκειται να απαντήσει σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της. Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί πρώτα πριν υπάρξει επικοινωνία. Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα. Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών. Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε και μέσω των επίσημων σελίδων μας στο Facebook. Για φωτογραφικό υλικό μεταβείτε στο Instagram μας. Για να επικοινωνήσετε με τους συναγωνιστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο blackmilitiagr@gmail.com ή με τον υπεύθυνο της συντακτικής ομάδας στο twitter. Σε περίπτωση που δεν ανανεώνονται οι δημοσιεύσεις σε σελίδες ή δεν βρίσκεται λογαριασμούς αυτό σημαίνει ότι έχουν καταργηθεί λόγω αναφορών.