Η «Λέσχη των ισχυρών» συνεδρίασε. Εκκωφαντική σιωπή από τους “αντιφασίστες” …


του Μαύρου Γάτου.


Το τριήμερο 14-16 Μαΐου συνεδρίασαν τα μέλη της διαβόητης Λέσχης Bilderberg , του αποκαλούμενου “club των ισχυρών”. Μέλη της Λέσχης είναι πανίσχυροι παράγοντες του πλανητικού κατεστημένου, πολιτικού, οικονομικού και πνευματικού.


Εκεί - στα κρυφά - λαμβάνονται αποφάσεις από τους ισχυρούς της γης που αφορούν το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας, ερήμην των λαών. Εκεί οι κοσμοεξουσιαστές , οι κεφαλές του νεοφιλελευθερισμού , του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού, με τα χέρια τους βουτηγμένα στο αίμα των λαών, αποφασίζουν την τύχη όλων μας, κάτω από ένα πέπλο άκρας μυστικότητας. Οι ηγεμόνες λοιπόν της πλανητικής εξουσίας συνήλθαν σε έδαφος της θεωρητικά επικράτειας μας και αποφάσισαν για μας , χωρίς εμάς.


Θα περίμενε κάποιος αφελώς σκεπτόμενος ότι η διεξαγωγή της συνεδρίασης της Λέσχης Bildeberg στην Αθήνα θα προκαλούσε θύελλα αντιδράσεων, δεδομένης και της “αντιεξουσιαστικής” και “εξεγερσιακής” δυναμικής που αναπτύχθηκε στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας και ιδίως της νεολαίας μετά τα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη.



Θα περίμενε δηλαδή κανείς ότι όσοι πρωτοστάτησαν ή στη “λαϊκή εξέγερση” του Δεκέμβρη του 2008 ή την υποστήριξαν, θα ήταν και οι πρωτοπόροι ενάντια στο κονκλάβιο των τυράννων και εκμεταλλευτών όλης της ανθρωπότητας. Όμως, κάθε άλλο. Οι “επαναστάτες του κώλου” έλαμψαν δια της επιδεικτικής απουσίας τους και δια της εκκωφαντικής σιωπής τους.


Που εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί ;


Τι απέγιναν οι “αγώνες ενάντια σε κάθε εξουσία” , καταπίεση και αυθαιρεσία ;


Τι απέγιναν οι “μπαχαλάκηδες”, εμπρηστές αυτοκινήτων και πλιατσικολόγοι καταστημάτων “στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου” ;


Τι απέγινε ο “επαναστατικός τους οίστρος” ;


“Ξέβαψε” ; “Χάθηκε” ;

Ή μήπως τελικά δεν είναι και τόσο “επαναστάτες” όσο διατείνονται ;


Η αλήθεια είναι ότι οι μόνοι που αντέδρασαν μαζικά και δυναμικά στη διεξαγωγή των συνεδριάσεων της Λέσχης Bilderberg στην Αθήνα ήταν τα μέλη του ΚΚΕ. ( Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποίησε - προφανώς για το “ ξεκάρφωμα ” - και η διαπλεκόμενη με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Κόκκαλη , αστική Ακροδεξιά , μολονότι στη συνεδρίαση του “club των ισχυρών” συμμετείχε και η επιφανής «Ελληνίδα» , αδελφή του «Κοκού» , βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία Γκλύξμπουργκ ). Από κει και πέρα όλοι οι άλλοι σιώπησαν επιδεικτικά.


Αυτό βεβαίως δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη. Ήδη τον περασμένο Γενάρη, όταν το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ δολοφονούσε μαζικά αθώα παιδιά στη Γάζα , η αντίδραση του λεγόμενου “αντιεξουσιαστικού” και λοιπού “επαναστατικού” χώρου για τη σφαγή υπήρξε από υποτονική έως ανύπαρκτη.


Φαίνεται λοιπόν ότι οι “αντιφασίστες” έχουν με άλλα, μείζονα ζητήματα ν’ ασχοληθούν, όπως με τον αγώνα ενάντια στον “ρατσισμό”, την ίδρυση “πολυπολιτισμικών” σχολείων, την εικονική “ελληνοποίηση” όλων των αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των “πισωγλέντηδων”, την καταγγελία των εγκλημάτων των “κακών” Σέρβων, αλλά και με την “οικολογία” ( όπως την αντιλαμβάνονται εκείνοι ).



Ο Τούρκος Cem Ozdemir, επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων της Γερμανίας , εκ των συμμετεχόντων στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg.


Ίσως μάλιστα γι’ αυτούς η συμμετοχή στις συνεδρίες της Λέσχης του Τούρκου Τζεμ Οζντεμίρ , ηγέτη των Οικολόγων Πρασίνων της Γερμανίας , να αποτελεί “νίκη του οικολογικού κινήματος” και “απαρχή για την σωτηρία του πλανήτη”. Ίσως πάλι η συμμετοχή μεγάλου αριθμού Εβραίων και σιωνιστών στις εργασίες της διάσκεψης να συμβάλει στην καταπολέμηση του “αντισημιτισμού” και ευρύτερα του “υφέρποντος φασισμού” στη χώρα μας και στην Ευρώπη γενικότερα. Άρα η συνταύτιση του “επαναστατικού” - κατά τα άλλα - αυτού χώρου με τους ισχυρούς της Γης ή έστω η ανοχή προς αυτούς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία άτυπη μεταξύ τους συμμαχία και για μία συνεπακόλουθη καταφανή συντριβή των κοινών τους εχθρών : των απανταχού “φασιστών” και “εθνικιστών”, στην πραγματικότητα των ανά τον κόσμο εθνικό - κοινωνικών λαϊκών και απελευθερωτικών κινημάτων.


Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι οι λεγόμενοι “αντιφασίστες” και “αντιεξουσιαστές” είναι , εάν όχι πράκτορες, σίγουρα ψεύτες , απατεώνες και υποκριτές. Τσιράκια των ισχυρών των πλανήτη και υπηρέτες τους. Δεν δικαιούνται να μιλάνε για αντίσταση και εξέγερση , για αγώνα και πάλη ενάντια σε κάθε εξουσία , τη στιγμή που όταν συνεδριάζει η παγκόσμια ελίτ των ισχυρών , σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν μπορεί ο “εξεγερσιακός ζήλος” κάποιων “αντιεξουσιαστών” να περιορίζεται στην αντιπαράθεση με τους μπάτσους, δηλαδή τους δούλους των αφεντικών και όχι με τα ίδια τα αφεντικά. Ίσως επειδή έχουν κοινά αφεντικά. Δεν μας πείθουν λοιπόν για την ειλικρίνειά τους.


Έτσι, για ακόμη μία φόρα επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις μας για τον πραγματικό χαρακτήρα της “εξέγερσης” του περασμένου Δεκέμβρη



βλ. εδώ :


Διαδηλώσεις, ΜΚΟ, ΜΜΕ και «μεταμοντέρνα πραξικοπήματα» :


, ότι δηλαδή μας θύμιζε όχι μία γνήσια και αυθόρμητη, λαϊκή και κοινωνική επαναστατική διεργασία, αλλά τη δράση αμερικανοκινούμενων “Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων” τύπου ΟΤΠΟΡ, που ως στόχο είχαν και έχουν την πρόκληση “έγχρωμων επαναστάσεων”, με σκοπό την επιβολή άκρως φιλοδυτικών καθεστώτων, απόλυτα ευθυγραμμισμένων με τα κελεύσματα των δυνάμεων του ιμπεριαλισμού και ιδίως των ΗΠΑ.



Οι “επαναστάτες του κώλου” απέδειξαν για ακόμα μία φορά με τη στάση τους ότι είναι υπηρέτες του συστήματος.


Αυτοί που ωρύονται για τον άδικο χαμό από τους μπάτσους του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, ας δείξουν την ανάλογη ευαισθησία και για τα χιλιάδες αδικοχαμένα παιδιά της Παλαιστίνης από τους σιωνιστές, ας βροντοφωνάξουν επιτέλους ενάντια στον ΝΑΤΟϊκό ιμπεριαλισμό, ενάντια στη μυστική διπλωματία των σκοτεινών κέντρων αποφάσεων. Ας μην είναι τόσο ρατσιστές.


Και τα παιδιά της Παλαιστίνης, του Ιράκ και του Αφγανιστάν έχουν ψυχή. Δεν είναι άνθρωποι β’ κατηγορίας. Όπως και τα χιλιάδες παιδιά του Τρίτου Κόσμου που πεθαίνουν καθημερινά από την πείνα στο βωμό του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος. Όπως και τα εκατομμύρια των αστέγων που ζουν σε παγκάκια και σε χαρτόκουτα στους δρόμους των μεγαλουπόλεων των αναπτυγμένων δυτικών χωρών.


Ας κάνουν μια φορά και ένα “μπάχαλο” ενώπιον των εξουσιαστών του πλανήτη και της ανθρωπότητας. Ας μας δείξουν και ας μας αποδείξουν με τη δράση τους ότι είναι πραγματικοί λαϊκοί αγωνιστές και όχι εγκάθετοι βολεμένοι ψευτοεπαναστάτες – υπάλληλοι του συστήματος. Και τότε θα τους σφίξουμε το χέρι και θα τους συγχαρούμε. Δεν θα το κάνουν όμως ... Γιατί πολύ απλά, παρά τις προσπάθειες μεταμφίεσής τους, είναι φανερό ότι δεν είναι τίποτε άλλο από καραγκιόζηδες και υποκριτές , λακέδες των εγχώριων και ξένων αφεντικών , υποτακτικοί των δυνάμεων του ιμπεριαλισμού.


Το αποδεικνύει η ένοχη σιωπή τους ... Ποιος μπορεί να μας διαψεύσει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.