Συνέντευξη του Leon Degrelle Β' μέρος. Περιοδικό «Αντίδοτο» 1989.


Το Αντίδοτο : Πως βλέπετε το αναθεωρητικό κίνημα ;


Λεόν Ντεγκρέλ : Ακριβώς αυτές τις ημέρες τε­λειώνω ένα αναθεωρητικό βιβλίο. Πριν μερικά χρόνια ήταν όπως το ευαγγέλιο , ο μύθος για τα 6 εκατομ. Ήταν ένα δόγμα. Σήμερα όμως δεν το πιστεύει ο κόσμος. Ακόμα και οι Εβραίοι τα έχουν μπερδέψει και δίνει ο καθένας απ' αυτούς , ότι νούμερα θέλει ! Λίγη ώρα πριν έρθετε στο σπίτι μου, διάβαζα ένα κείμενο του Βίζενταλ πως πέθαναν 10 εκατομ. (!!) απ' τα οποία το 1 εκ. ήταν μικρά παιδιά, σε θαλάμους αερίων. Ο Ερυθρός Σταυ­ρός όμως λέει ότι πέθαναν μόνο 350 χιλ. κατά τη διάρκεια του πολέμου και φυσικά όχι στους ανύπαρκτους θαλάμους αερίων.


Είναι φυσικό όταν υπάρχουν αρρώστιες τύφος. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε την μελέτη του Αμερικανού μηχανι­κού, Lester, σχετικά με τους «θαλάμους αε­ρίων». Διότι στις Αμερικανικές φυλακές υπάρ­χουν θάλαμοι αερίων. Εκτελούνται ποινικοί κρατoύμενoι σ’ αυτές. Τον Lester, τον είχε παραξενεύσει η ιστορία των Γερμανικών «θαλάμων αερίων». Αυτός ο κύριος παρουσίασε μια εργασία 192 σελίδων, καθαρά επιστημονική , χωρίς τίποτα το πολιτι­κό, που αποδεικνύει ότι ήταν αδύνατο να γίνονταν τέτοια πράγματα. Εμείς, ως στρατιώτες, όταν περνούσαμε στα μετόπισθεν, πηγαίναμε σε ορισμένες , «σάλες» για να σκοτώσουμε τα μι­κρόβια, που πιθανόν να είχαμε, μετά από τόσες κακουχίες. Υπήρχαν «σάλες» για αξιωματικούς και για οπλίτες. Πηγαίναμε μέσα γυμνοί και πε­ριμέναμε μέσα στην αίθουσα για 2 - 3 ώρες χω­ρίς κανένα κίνδυνο.




Το Αντίδοτο: Δηλαδή δεν υπήρχαν στην πραγ­ματικότητα «θάλαμοι αερίων» ;


Λ.Ν . : Πού να βρεθούν ; Μεταφέρθηκαν 31 τ.μ.2 στις ΗΠΑ , από τούς υποτιθέμενους «θαλάμους αερίων», για χημική ανάλυση. Διότι τα αέρια , εάν υπήρχαν, θα έπρεπε να «ποτίσουν» τα τοι­χώματα. Όλες οι αναλύσεις ήταν αρνητικές ! Οι διάφοροι «μάρτυρες» των «θαλάμων» τρέμουν μπροστά στις επιστημονικές αποδείξεις. Εάν πράγματι, ας το δεχθούμε έστω για μια στιγμή, υπήρχαν, θα πέθαιναν στην Πολωνία (Άου­σβιτς) 106 χιλ. άνθρωποι. Επομένως τα 4 ή 10 εκ. του Βίζενταλ ή τα 17 (!!) του Parwueriwue είναι αδιανόητα. Προπαντός τα 17 εκ. του Parwueriwue ξεπερνούν κατά 2 εκ. τον πληθυσμό των ε8ραίων σ' ολόκληρο τον κόσμο !


Ούτε φυσικά ο μύθος των 6 εκ. στέκει, αφού στην Ευρώπη τότέ ζούσαν 5,5 εκ. εβραίοι. Πιθα­νόν κάποιοι εβραίοι να πέθαναν από δ­ύο φορές !!! Άλλο επίσης οι «θάλαμοι αερίων»κι άλλο οι φούρνοι. Πόσοι μπορούν να καούν σ’ ένα φούρνο απ' τη στιγμή που χωράει έναν άνθρωπο ; Μέσα σε μια νύκτα στη Δρέσδη σκοτώθn­καν τόσες Γερμανίδες και παιδιά όσοι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων κατά τη διάρκεια όλου ... του πολέμου. Πόσες ώρες λειτουργούσαν οι φούρνοι ; Την νύκτα δεν μπορούσαν, γιατί φαινόντουσαν από την αεροπορία. Άλλο ντοκουμέντο είναι οι φωτογραφίες της Αμερικανικής αεροπορίας. Οι Αμερικανοί κατά την διάρκεια του πολέμου φωτογράφησαν τετρά­γωνο ανά τετράγωνο όλη τη Γερμανία. Σ’ αυτές τις φωτογραφίες, που είναι γύρω στις 200 και τις έχω εδώ και δύο χρόνια διότι δεν αποτελούν πλέον στρατιωτικό μυστικό, φαίνονται κα­θαρά οι φούρνοι.


Σήμερα υπάρχουν κατάλογοι με τους ανθρώπους, που επειδή πέθαναν από τύφο ή άλλη αρρώστια, «κάηκαν» στους φούρνους. Στο Νταχάου στην είσοδο ο, υπήρχε μια τεράστια πλάκα «στη μνήμη των 286 χιλ. μαρτύρων από την Γερμανική βαρβαρότητα». Σήμερα δεν υπάρχει. Έχει αφαιρεθεί από τον επίσκοπο του Μονάχου , ο οποίος ήταν επίσκοπος στο Νταχάου και φυσικά ήξερε ότι αυτό το νούμερο είναι ψεύτικο. Τώρα έχει δημοσιευτεί στην Κομμουνιστική Διεθνή , κατάλογος μήνα – μήνα , στην θέση των 286 χιλ. υπάρχει ο αριθμός 27 χιλ. ( Τι διαφορά ! ) από τους οποίους οι 13 χιλ. πέθαναν τις τελευταίες εβδομάδες του πολέμου. Όταν χιλιάδες άνθρωποι ήρθαν στην Γερμανία για να ξεφύγουν από τους Σοβιετικούς μετέφεραν τον τύφο.


Πώς να ζήσει κάποιος χωρίς νερό και τροφή , μέσα στο κρύο με κατεστραμμένα τα πάντα γύρω του ;


Το καλοκαίρι του 1944 , οι γερμανοί δέχτηκαν ν’ ανταλλάξουν 2 εκ. εβραίους με 10 χιλ. στρατιωτικά φορτηγά. Κάτι που δεν δέχτηκαν οι Σύμμαχοι.


Πως λοιπόν οι Γερμανοί αφάνιζαν τους Εβραίους ;


Άλλη απόδειξη είναι το παράνομο κράτος του Ισραήλ. Από ποιους κατοικήθηκε ;


Από τα 2,5 εκ. Εβραίους της Κ. Ευρώπης. Για αυτό πολεμούν λυσσαλέα οποιονδήποτε μελετά γράφει και αρνείται το «ολοκαύτωμα». Στην Γαλλία απαγορεύεται να αρνηθείς το ολοκαύτωμα και τιμωρείσαι με 1 χρόνο φυλακή και 200 χιλ. φράγκα πρόστιμο όποιος αρνείται τους «θαλάμους αερίων». Φυσικά από πίσω κρύβονται αυτοί που κυβερνούν την Γαλλία. ... Στον Α.Π.Π. όταν εγώ ήμουν μικρό παιδί έλεγαν ότι οι Γερμανοί έκοβαν τα χέρια των μικρών παιδιών. !! Όταν ο πόλεμος τελείωσε , δεν παρουσιάσθηκε ούτε ένα παιδί με κομμένα χέρια.


Η «Φιγκαρό» του 1940 έλεγε ότι έδιναν στους μικρούς εβραίους δηλητηριασμένες καραμέλες ( !! ) . Μάλιστα έδινε και το μέγεθος. Αλλά ποτέ δεν βρέθηκε ούτε μια καραμέλα. Πώς να βρεθεί άλλωστε , αφού ήταν ψέμα. Οι Εβραίοι δίνουν αυτά τα νούμερα για να παίρνουν λεφτά από το Γερμανικό κράτος. Είναι σπεσιαλίστες στις πλαστογραφίες. Επίσης ο Πωλ Ρασινιέρ , σοσιαλιστής βουλευτής με πέντε χρόνια σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων , αρνείται το «ολοκαύτωμα». Αγανάκτησε όταν διάβασε όλα αυτά τα ψέματα γύρω από τα στρατόπεδα , κι έγραψε το βιβλίο « Το Ψέμα του Οδυσσέα». Είμαι σίγουρος ότι κανένας από τους δημοσιογράφους που αναφέρεται στο «ολοκαύτωμα» , δεν έχει διαβάσει έστω και ένα αναθεωρητικό βιβλίο !


Κατηγορούν τους αναθεωρητές. Μα γιατί ;


Ο Φωρισσόν είναι ένας φιλήσυχος καθηγητής πανεπιστημίου που δεν είχε τίποτα κοινό με τους «ναζί». Το αντίθετο. Ήταν αντι – ναζί. Η μητέρα του ήταν Αγγλίδα. Το κυνηγητό του Φωρισσόν γίνεται από σκοτεινές δυνάμεις. Παρόλα αυτά συνεχίζει.


Ο Rise πρόεδρος της Ιατρικής Ακαδημίας , ήταν στο Μπούχενβαλντ. Μετά τον πόλεμο έγραψε ένα βιβλίο , για το ποιοι ήταν σε αυτό το στρατόπεδο. Ένα μεγάλο μέρος ήταν ποινικοί κρατούμενοι άλλοι ήταν ομοφυλόφιλοι και κομμουνιστές. Αναφέρει επίσης ότι έπαιρναν φαγητό 2 χιλ θερμίδων την ημέρα , συν την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού.


Δηλαδή ζούσαν άνετα. ,τη στιγμή που εμείς στο Ανατολικό Μέ­τωπο τρώγαμε ψωμί σαν πέτρα. λειώνοντας το χιόνι για να πιούμε νερό ! Θα σας πω κάτι επί­σης που θα κάνει πoλλούς από εσάς να γελάσουν αλλά δείχνει ,πόσο καλά λειτουργούσαν τα στρατόπεδα συγκεντρώσεων. Σε κάθε στρατόπεδο υπήρχε το «σπίτι με τη ροζ λάμπα». Τι ήταν ; Πορνείο για τους φυλακισμένους. Με τιμή δύο μάρκα για είκοσι λεπτά ! Όταν βαρούσε η σάλπιγγα. όλοι αυτοί οι «σκε­λετωμένοι»; έτρεχαν για να πάρουν θέση ... Δεν νομίζω σε πολλές φυλακές σήμερα να δέχονται τέτοια πράγματα. Όλοι περνούν άσχημα σ' έναν πόλεμο. Σ ένα βαγόνι βρέθη­καν 146 παιδιά της Χιτλερικής Νεολαίας. νεκρά από το κρύο. Πολλές φωτογραφίες που μας δείχνουν για «εγκλήματα» είναι από την Δρέσδη !!!




Το Αντίδοτο : για να ξεφύγουμε κύριε Ντεγκρέλ απ ‘ αυτά τα θέματα τα οποία μας αναπτύξατε με πολλά επιχειρήματα.


Όπως θα είδατε στο 15ο τεύχος μας είχαμε γράψει για τον Μάο. Πολλοί , ακροδεξιοί και Ναζί, μας κατηγόρησαν ως αιρετικούς. Πέστε μας την γνώμη σας για τον Μάο.


Λ.Ν. : Ο Μάο ήταν επαναστάτης. Πάρα πολλά χρόνια προετοίμαζε την Μεγάλη Πορεία.
Οι Άγγλοι ήταν χειρότεροι από τους κομμουνιστές. Ήταν αποικιοκράτες. Ο Μάο αγωνίσθηκε για την ελευθερία της Κίνας. Έδωσε ψωμί στον λαό του. Αν δεν αρέσει σε πολλούς επειδή ήταν κομμουνιστής δικαίωμα τους. Εγώ πάντως τον θαυμάζω.


Το Αντίδοτο : για τον Τσε Γκεβάρα τι έχετε να πείτε ;


Λ.Ν. : ο Γκεβάρα είναι μια άλλη μεγάλη μορφή. Η δεξιά δεν έχει προσωπικότητες σαν τον Τσε. Εμείς έχουμε.


Είναι η αδυναμία της δεξιάς , διότι είναι πολύ μαλθακή. Εμείς δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε επαναστάτες σαν τον Τσε Γκεβάρα , διότι δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Οι δεξιοί είναι δειλοί , δεν κάνουν για τίποτε.





Το Αντίδοτο : Κάπου γράψαμε «Κομμαντάτε Ερνέστο Τσε Γκεβάρα : ΠΑΡΩΝ». Εσείς ως ηγέτης Εθνικοσοσιαλιστής , πως το κρίνετε :


Λ. Ν. : Δυστυχώς αυτό εννοούσαν προηγουμένως δεν υπάρχουν Άνδρες ( με άλφα κεφαλαίο ) σαν τον Τσε Γκεβάρα. Τσε βγάζει μόνο μια ιδεαλιστική εποχή. Σήμερα όλοι είναι υλιστές.


Το Αντίδοτο : Πως βλέπετε το ΝΑΤΟ ;


Λ. Ν. : Μα όπως ακριβώς είναι. Το πατρονάρισμα της Ευρώπης από τις ΗΠΑ. Δεν είναι συμμαχία , είναι υποδούλωση.


Το Αντίδοτο : Την ΕΟΚ ;


Λ. Ν. : Αυτοί οι ηλίθιοι δημοκράτες οδηγούν την Ευρώπη στην οικονομική αναρχία και στην αμερικανοποίηση κάθε ημέρα , 2 – 3 επιχειρήσεις πέφτουν σε Αμερικανικά χέρια. Όλα τα super market στην Ισπανία είναι ξένα. Η ΕΟΚ υπερασπίζεται μόνο τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Οι πατρίδες , οι λαοί και οι εργαζόμενοι δεν την απασχολούν. Εμείς πρέπει να την πολεμήσουμε.


Το Αντίδοτο : Δεν σας «φοβίζει» το γεγονός ότι μετά τις απαντήσεις σας , κυρίως για τον Μάο και τον Τσέ , θα σας χαρακτηρίσουν και εσάς «αιρετικό» ;


Λ. Ν. : Εγώ πάντα έβλεπα με συμπάθεια τους «αιρετικούς». Έχουν κάτι το ηρωικό μέσα τους.


Το Αντίδοτο : Τι θα συμβουλεύατε τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές ;


Λ. Ν. : Προσοχή στην δεξιά. Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».


Είναι ένας αντίπαλος σε αυτά που πιστεύουμε. Είναι δειλοί που συμμαχούν με τους πάντες , ακόμη και με τους κομμουνιστές , προκειμένου να μας χτυπήσουν. Αυτοί θέλουν την εξουσία για να κλέβουν και να τρώνε. Εμείς όταν μπήκαμε με το REX στο κοινοβούλιο , μπήκαμε για να το διαλύσουμε. Όχι για να παίξουμε το κοινοβουλευτικό παιχνίδι. Ο κ. Μπλας Πινιάρ τι θα κάνει κι αν βγει βουλευτής ;


Το Αντίδοτο : Ο κ. Πινιάρ είναι της «εθνικής δεξιάς».


Λ.Ν. : Τόσο το χειρότερο. Τι θα κάνει και αν πάει στις Βρυξέλλες ; ΤΙΠΟΤΑ. Παρουσία ; Αρνητική. Όλα του θα είναι ένα τίποτα ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.