" Εθνικοσοσιαλισμός και Ηρωικός Τρόπος Ζωής "



του Charles Maurras.



" Εάν αισθάνεσαι μέσα σου την δύναμη της νεότητας, εάν θέλεις να ζήσεις, εάν θέλεις να απολαύσεις μιαν ολοκληρωμένη, πλήρη, δημιουργική ζωή - δηλαδή να γνωρίσεις την μεγαλύτερη απόλαυση που ένα έμβιο ον μπορεί ποτέ να επιθυμήσει - να είσαι δυνατός, να είσαι μεγαλόφρων, να είσαι ενεργητικός σε ότι κάνεις.


Σπέρνε την ζωή γύρω σου. Πρόσεξε, το να εξαπατάς, να ψεύδεσαι, να ραδιουργείς και να χρησιμοποιείς δόλο, σημαίνει να εξευτελίζεσαι, να υποτιμάς τον εαυτό σου, να παραδέχεσαι εκ προοιμίου την αδυναμία σου, να συμπεριφέρεσαι όπως ο σκλάβος του χαρεμιού ο οποίος αισθάνεται κατώτερος από τον αφέντη του.


Κάνε το εάν αυτό σε ευχαριστεί, αλλά τότε θα πρέπει να ξέρεις ευθύς εξαρχής ότι η ανθρωπότητα θα σε θεωρήσει αδύναμο, μικροπρεπή, ευτελή, και θα σου συμπεριφερθεί αναλόγως.


Μη βλέποντας την δύναμη σου, θα σου συμπεριφερθεί όπως σε ένα ον άξιο οίκτου και μόνον οίκτου. Μην κατηγορείς την ανθρωπότητα, εάν εσύ ο ίδιος παραλύεις κατ’ αυτόν τον τρόπο τις δυνάμεις σου.


Αντιθέτως να είσαι δυνατός. Και όταν θα έχεις δει κάποια φορά μιαν αδικία και θα την αναγνωρίσεις ως τέτοια – μια αδικία στην ζωή - ένα επιστημονικό ψεύδος ή ένα μαρτύριο που επιβλήθηκε από κάποιον, επαναστάτησε ενάντια στην αδικία, το ψέμα και την ανομία.


Αγωνίσου!


Αγώνας σημαίνει ζωή και όσο εντονότερος είναι αυτός, τόσο εντονότερα θα ζήσεις. Τότε θα έχεις ζήσει και λίγες ώρες αυτής της ζωής θα έχουν για εσένα μεγαλύτερη αξία από χρόνια ολόκληρα φυτοζωίας μέσα στον βόρβορο της διαφθοράς.


Αγωνίσου για να μπορέσουν όλοι να βιώσουν αυτήν την δημιουργική και γόνιμη ζωή, και να είσαι βέβαιος ότι σε αυτόν τον αγώνα θα ξαναβρείς τόσο μεγάλες χαρές που όμοιες τους δεν θα έβρισκες σε καμία άλλη δραστηριότητα.



Αυτό μόνο μπορεί να σου πει η εθνικοσοσιαλιστική ηθική. Η επιλογή είναι δική σου. "




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.