Terminal 119 και Antifa: «Είμαστε αναρχικοί». Αναρχικοί: «Σκυλιά φυλάτε τ’ αφεντικά σας»!



του Φιλισταίου.




Κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες ένας λίβελλος με την υπογραφή των διαβόητων φιλοσιωνιστών Terminal 119 , σε μία απέλπιδα προσπάθεια τους να πεισθεί η κοινή γνώμη ότι οι ίδιοι και οι antifa είναι όντως αναρχικοί και ότι δεν είναι κάπηλοι, απατεώνες ή πράκτορες.


Στο κείμενο κατηγορούν εμμέσως όλους όσους, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, δεν συμμερίζονται το «δίκαιο του αγώνα» του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό και την «αναγκαιότητα» για την «πολιτικά ορθή» γενοκτονία του, ενώ στρέφονται ενάντια και σε όλους όσους αμφισβητούν τα «ειλικρινή και φιλάνθρωπα αισθήματα» ορισμένων ΜΚΟ «για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και κάποιων δήθεν αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων, που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Ρωσία, με τις ευλογίες και τη χρηματοδότηση των Αμερικάνων και της Δύσης.



Η κύρια όμως προσπάθεια τους είναι να μας πείσουν ότι οι ίδιοι και οι antifa είναι αναρχικοί, που απλώς «επικεντρώνονται περισσότερο στον αντιφασισμό».

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς μάταιος ο κόπος τους.


Δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, ούτε καν τους ίδιους τους εαυτούς τους αλλά ούτε και τους Έλληνες αναρχικούς.


Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι το βασικό τους δόγμα είναι το «αρνούμαστε κατηγορηματικά οποιαδήποτε κριτική προς το κράτος του Ισραήλ, το οποίο κατά κανόνα δέχεται αντισημιτική κριτική από τη στιγμή της σύστασής του», δεν μπορεί κανείς νοήμων άνθρωπος να πιστέψει τους ισχυρισμούς που διατυπώνουν παραπάνω. Εξάλλου δεν έχει και τόση σημασία τι λέμε εμείς.



Σημασία σε αυτή την περίπτωση έχει τι λένε κάποιοι αναρχικοί σε γνωστή ιστοσελίδα τους για την εν λόγω οργάνωση:



διαβάστε τον σχετικό σύνδεσμο εδώ (22/1/2009).




ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο που δημοσίευσε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου για τους φιλοσιωνιστές του "Terminal 119":





"... Πρός Terminal 119: Σκύλοι φυλάτε τα αφεντικά σας



Η άθλια οργάνωση που αυτοαποκαλείται terminal 119 και που καμία σχέση δεν έχει με την επαναστατική αντικαπιταλιστική αριστερά ή τον αναρχικό χώρο ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ. Δεν θα μιλήσουμε για το από που έλκει το όνομά της, αλλά θα αναφερθούμε στη τελευταία αθλιότητά της.


Με ανακοίνωσή της λοιπόν ανακαλύπτει (και όπου δεν ανακαλύπτει φροντίζει να τον εφεύρει) τον αντισημιτισμό σε κάθε κριτική του κράτους του Ισραήλ, ενώ φτάνει δίχως αιδώ στο συμπέρασμα (που το χρησιμοποιεί και σαν τίτλο της βρώμικης προκήρυξης της) πως ο αντισιωνισμός ισούται με τον αντισημιτισμό!!


Αυτή την ανακοίνωση λοιπόν, που άνετα θα μπορούσε να είχε βγεί από το στρατηγείο προπαγάνδας των Σιωνιστών, θέλουν να μας παρουσιάσουν οι αστέρες της terminal σαν την νέα επαναστατική προσέγγιση και πάντα political correct αλά αμερικάνικα... που θα όφειλε να έχει η επαναστατική αριστερά και ο αναρχικός χώρος.


Έχοντας εργολαβικά αναλάβει τον ρόλο του υπερασπιστή του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ, οι terminal υβρίζουν και φτύνουν στους τάφους των παιδιών της Παλαιστίνης.


Από πλευράς μας μόνον αυτό:το υπέροχο σύνθημα της άκρας αριστεράς, αλλά και των συντρόφων του αναρχικού χώρου (για τους μπάτσους) "σκυλιά φυλάτε τα αφεντικά σας", οφείλει να έχει και έναν άλλο, δεύτερον αποδέκτη: τους terminal.


ΣΚΥΛΟΙ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.

2 σχόλια:

οφου! είπε... πρόκειται για υποκείμενα τα οποία είναι απομονωμένα από τους αναρχικούς.

Ανώνυμος είπε... οι άνθρωποι είναι φαιδροί, αν δεν είναι πληρωμένοι..."





Ό,τι και να πούμε πλέον εμείς είναι περιττό.

Οι ίδιοι οι αναρχικοί αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με αυτού του τύπου τις άθλιες φιλοδυτικές και φιλοσιωνιστικές οργανώσεις και διαχωρίζουν κατηγορηματικά τη θέση τους. Γιατί έχει σημασία γενικά αν αυτός που εμφανίζεται απέναντι μας είναι ιδεολόγος, που απλώς έχει διαφορετική ή και διαμετρικά αντίθετη προσέγγιση στις στοχεύσεις του και στον τρόπο της πάλης του για μία καλύτερη κοινωνία ή αν χρηματοδοτείται από αυτούς που κατέχουν την πλανητική πολιτικό-οικονομική εξουσία, για να εξασφαλίσει «ένα καλύτερο αύριο».



Γιατί άλλο ο αγνός ιδεολόγος και άλλο ο πράκτορας. Στην πρώτη περίπτωση η άποψη του, ακόμα και διαφορετική ή και αντίθετη, είναι σεβαστή, στην δεύτερη όμως όχι. Είναι απλά συνεργάτης εγκληματιών και ως τέτοιος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.