Εμείς κρατάμε το σπίρτο της επανάστασης.



του Έσπερου.




Λίγος καιρός έχει περάσει από τις τελευταίες εκλογές και, όπως συμβαίνει πάντοτε, όλα ξεχάστηκαν. Οι «σωτήρες» σύντομα θα αποδειχτούν «εφιάλτες».




Οι «μισθοφόροι» ψηφοφόροι, που βολεύτηκαν γλείφοντας το κάθε κομματόσκυλο, έριξαν τη ψήφο τους έβγαλαν τους νικητές και όλοι έζησαν για λίγα λεπτά την ψευδαίσθηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Τώρα λούφαξαν και θα περιμένουν 4 χρόνια για να ξαναγίνουν «ενεργοί» πολίτες.




Το κοινοβουλευτικό καθεστώς δεν πρόκειται να γκρεμιστεί με εκλογές, αφού τα δύο μεγάλα κόμματα (της κεντροδεξιάς ΝΔ και το σοσιαλδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ) έχουν τους «μη παραγωγικούς» ψηφοφόρους τους και θα κερδίζουν το απαραίτητο ποσοστό που χρειάζονται για να βρίσκονται στην εξουσία. Τα αστικά κόμματα έχουν πάψει εδώ και χρόνια να βρίσκουν πραγματικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και έχουν περιοριστεί στην χάρτινη προπαγάνδα. Μέχρι τώρα το καθεστώς στηριζόταν στη «ψευδαίσθηση» της ελευθερίας, που τελικά ήταν ο Δούρειος Ίππος για την πλήρη υποταγή στην παγκόσμια διακυβέρνηση.









Οι κάθε λογής «αρχηγίσκοι» των αστικών κομμάτων απλώνανε, σαν να ήτανε ζητιάνοι, τα χέρια τους στις πολυεθνικές, για να πάρουν κάποια χορηγία ώστε να χτίσουν τα μαγαζάκια τους. Τώρα ήρθε η ώρα οι δανειστές να τους εκβιάσουν ζητώντας πίσω τα δανεικά και με τόκο. Και οι Εβραίοι ήταν ανέκαθεν αδίστακτοι τοκογλύφοι. Η πραγματική σύγκρουση είναι αυτή ανάμεσα στις δυνάμεις αντίστασης στον καπιταλισμό από τη μία και τους διεφθαρμένους συνεργάτες του καπιταλισμού από την άλλη.




Η οικονομική κρίση δεν είναι η ταφόπλακα του καπιταλισμού, όπως κάποιοι με αφέλεια προέβλεπαν, αλλά η ενδυνάμωση και μετενσάρκωσή του. Ο φιλελευθερισμός μας οδήγησε στη διάλυση της φυλής και στην ασυδοσία της κοινωνίας. Η κοινότητα σαν έννοια έπαψε να υπάρχει και αντικαταστάθηκε από τον ατομισμό. Τώρα οι Εβραιοσιωνιστές γυρίζουν σελίδα και θέλουν να δημιουργήσουν την πολυφυλετική κοινωνία της εξαθλιωμένης ανθρωπομάζας. Θέλουν να δημιουργήσουν άχρωμες μάζες χωρίς εθνικές πολιτιστικές ή θρησκευτικές ιδιαιτερότητες. Εργαζόμενους σκλάβους που θα δουλεύουν συνεχώς για να πολλαπλασιάζουν τα κέρδη του παγκόσμιου κεφαλαίου.




Οι καπιταλιστές για να επιβιώσουν θέλουν φτηνό εργατικό δυναμικό. Άρα εισάγουν εξαθλιωμένους προλετάριους από τις τριτοκοσμικές χώρες και δημιουργούν με το ζόρι πολυφυλετικές κοινωνίες. Σε αυτήν την προσπάθεια έχουν βρει σύμμαχους τους φιλελεύθερους / διεθνιστές κάθε είδους που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τους λαθρομετανάστες και ενισχύουν το κεφάλαιο. Για τους καπιταλιστές η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπάρχει ως έκταση ως χώρος αλλά δεν θα υπάρχουν Έλληνες και η Ελλάδα ως χώρα.




Αυτός που θα αντιδράσει σε αυτό το παγκόσμιο καθεστώς της παγκοσμιοποίησης, πρέπει να πιστεύει στις ιδέες του και να είναι έτοιμος να θυσιαστεί για αυτές. Και οι εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές επαναστάτες έχουν ιστορικά αποδείξει ότι δεν φοβούνται να πεθάνουν για τις ιδέες τους. Εμείς μάθαμε να κάνουμε καθημερινό αγώνα. Αντίσταση και ανυπακοή σε αυτό το σάπιο κρατικό μηχανισμό, κάθε μέρα κάθε ώρα και στιγμή. Και σίγουρα οι φυλακίσεις δεν μας τρομάζουν αντιθέτως μας δυναμώνουν.




Για αυτό η κυβέρνηση σκέφτηκε να επιστρατεύσει τα μαντρόσκυλά της για να μας φοβίσουν. Το καθεστώς θα πέσει μόνο με κινηματική διαδικασία δηλαδή με κοινωνικό ξεσηκωμό. Για αυτό πιστεύω ότι μια εθνικιστική επανάσταση πρέπει να είναι και κοινωνική. Πολλοί λένε ότι ο λαός δεν αντιδρά. Όμως αυτό είναι φυσικό, αφού δεν υπάρχει οργανωμένο κίνημα αυτή τη στιγμή, που θα δώσει την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή και θα ξεσηκώσει τον κόσμο στους δρόμους. Οι ιδέες υπάρχουν αλλά πρέπει κάποιοι να τις διαδώσουν.




Οι εθνικιστικές και εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις, που δρουν στις τοπικές κοινωνίες, πρέπει να δίνουν το παρόν με αγωνιστικές κινητοποιήσεις με τα λάβαρα, τα σύμβολα και τα συνθήματα τους, αλλά παράλληλα θα πρέπει να παράγουν και κοινωνικό έργο.




Χρειάζεται να δείξουν αλληλεγγύη και συντροφικότητα στον εξαθλιωμένο Έλληνα. Με τη βοήθεια του εθελοντισμού πρέπει να κτιστούν δίκτυα διανομής βοήθειας προς τους αναξιοπαθούντες και τα φτωχά νοικοκυριά. Μια κοινωνική βοήθεια που θα δίνεται με διακριτικό τρόπο προκειμένου να μην αισθανθούν ταπεινωμένοι οι Έλληνες. Σε λίγο η κρίση θα αρχίσει να κτυπάει ευρύτερα κοινωνικά στρώματα. Όταν αντιληφθεί ο λαός ποια ακριβώς «κοράκια» κερδίζουν από τη δική του εξαθλίωση, τότε τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.




Ούτε η προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης ούτε οι φραστικοί ακροβατισμοί του κάθε «αρχηγίσκου» θα μπορέσουν να σταματήσουν το ποτάμι της οργής. Αυτό το έθνος, που τώρα κατηγορείται ότι παραμένει παθητικό αποδεχόμενο τη μοίρα του, θα ξεσηκωθεί και θα ανατρέψει τα πάντα.




Γιατί πρέπει να καταρρεύσουν όλα εκείνα, που μας κρατούν μια ζωή ραγιάδες.



Και το σπίρτο που θα ανάψει την φλόγα του εθνικού ξεσηκωμού το κρατάμε εμείς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.