Έχε νου, καρδιά και μάτια ορθάνοιχτα !

Εισαγωγικό σημείωμα:



Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι τα κύρια μεταναστευτικά ρεύματα που κατακλύζουν σήμερα την Δυτική Ευρώπη, προέρχονται από τις χώρες του Μαγκρέμπ.



Χιλιάδες Τυνήσιοι, Μαροκινοί και Αλγερινοί νεαρής ηλικίας βρίσκονται στην γηραιά ήπειρο και επιβάλλουν την παρουσία τους σε μικρό χρονικό διάστημα όπου και αν βρεθούν με ιδιαίτερο προκλητικό τρόπο.



Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια τους, φιλοσιωνιστικές αντιρατσιστικές οργανώσεις.



Και όμως κανείς δεν γνωρίζει ότι εδώ και αρκετά χρόνια οι κυβερνήσεις και των 3 αυτών χωρών (Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία) διατηρούν άριστες σχέσεις με το Ισραήλ, και μάλιστα η φιλοσιωνιστική εξωτερική πολιτική των κυβερνήσεων τους αποτελεί το κόκκινο πανί για τον υπόλοιπο μουσουλμανικό κόσμο.



Δεν είναι τυχαίο ότι οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι τους αποκαλούν «γουρούνια» για την φιλοσιωνιστική τακτική τους και την ολοένα και μεγαλύτερη φιλική τους διάθεση απέναντι στην υιοθέτηση καπιταλιστικών προτύπων.



Οι εντολές για την μετακίνηση αραβικών πληθυσμών μέσω της μεσογείου προέρχονται από το Σιωνιστικό κράτος.



Μα καλά θα αναρωτηθεί κάποιος, συμφέρει τους Σιωνιστές η ύπαρξη μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη την στιγμή που υπάρχουν πολυπληθείς εβραϊκές κοινότητες σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και σε άλλες πόλεις ;



Η απάντηση είναι απλή: Οι Σιωνιστές ήδη κατέχουν και ελέγχουν εδώ και πολλά χρόνια την αστυνομία και τον στρατό τα υπουργεία και τα χαρτοφυλάκια τους ανήκουν, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν αλλά μόνο να κερδίσουν από τις καταστάσεις που προκαλούν κοινωνικό «σεισμό».



Καλά φυλασσόμενοι σε πανάκριβες συνοικίες κάτω από την ομπρέλα μυστικών υπηρεσιών της χώρας που ζουν και όχι μόνο, δεν έχουν παρά να γελάσουν με την καρδιά τους μπροστά στην μετάλλαξη της Ευρώπης σε ένα πεδίο μάχης ανάμεσα σε τριτοκοσμικούς μετανάστες και λευκούς πληθυσμούς.



Από την μια μεριά σε κάθε ευκαιρία θα κραυγάζουν για αντισημιτισμό εκ μέρους των μουσουλμάνων (για λόγους προβοκάτσιας πολλές φορές αυτοί που προκαλούν φθορές σε εβραϊκά νεκροταφεία είναι ισραηλίτες) και θα παίζουν για πολλοστή φορά τον ρόλο του «θύματος» που τόσο καλά ξέρουν,και από την άλλη θα βγάλουν κέρδη από την όλη κατάσταση πουλώντας όπλα και συστήματα ασφαλείας στις κρατικές αρχές πάντα με την ένδειξη made in Israel.



Σεμινάρια αυτοάμυνας, σχολές πολεμικών τεχνών krav maga κλπ σημαίνει ζεστό χρήμα και ο παγκόσμιος σιωνιστής πάντα βγάζει το πλούσιο μερτικό του σε όποια πλευρά και αν είναι.



Αυτό το γεγονός έχει για πρώτη φορά επισημανθεί από την σ.ο. του περιοδικού «Αντίδοτο» ήδη από την δεκαετία του ’80. Σήμερα και οι 3 αυτές χώρες δεν είναι τυχαίο ότι συμμετέχουν από κοινού με τους Σιωνιστές σε πολιτική συμμαχία «για την ασφάλεια στην Μεσόγειο».




Το πρόβλημα της Ευρώπης σε σχέση με τις μεταναστευτικές μάζες δεν είναι καθαρά θρησκευτικό αλλά πολυδιάστατο.




Καταρχάς κύρια ευθύνη για την κατάσταση στα παράλια της Μικράς Ασίας όπου και βρίσκονται χιλιάδες λαθρομετανάστες σε αναμονή έχει το βαθύ τουρκικό κράτος, το οποίο έχει στην ηγετική του ομάδα σκληρούς Κεμαλιστές και κάποιοι από αυτούς μάλιστα τυγχάνουν εβραϊκής καταγωγής.



Συμφέρει την Τουρκία η αποσταθεροποίηση της χώρας μας, αλλά και το Ισραήλ να υπάρχει μια Ελλάδα που θα σπαράσσεται από εσωτερικές μάχες και διενέξεις.



Αμέσως μετά υπεύθυνοι για την παρουσία χιλιάδων κυρίως Αφγανών στην χώρα είναι οι Αμερικάνοι οι οποίοι προωθούν ομάδες μειονοτήτων που είναι φιλικά προσκείμενες σε αυτούς με έναν και μοναδικό στόχο την προώθηση των ναρκωτικών και την επίτευξη κερδών.



Είναι γνωστό ότι η παραγωγή οπίου (βασικού συστατικού της ηρωίνης) έχει αυξηθεί περισσότερο από 800% μετά την αμερικανική εισβολή (οι Ταλιμπάν είχαν απαγορεύσει την παραγωγή και το εμπόριο οπίου) και οι ίδιοι οι Αμερικανοί πεζοναύτες φυλάνε τις καλλιέργειες με πολυάριθμα στρατεύματα και διακινούν τις παραγόμενες ποσότητες με τα επίσημα νατοϊκά αεροσκάφη.



Σημαντικό ρόλο στην διακίνηση ανθρώπων από τριτοκοσμικές χώρες έχει η φιλοαμερικανική κυβέρνηση του Πακιστάν, η οποία με επίσημες κρατικές διαφημίσεις καλεί τους πολίτες της χώρας να αποικίσουν την Ευρώπη.



Κερδισμένοι οι κυβερνώντες της χώρας από τα χρήματα που στέλνουν οι «ξενιτεμένοι», κερδισμένοι οι δουλέμποροι που τους διακινούν στα σύνορα, κερδισμένοι οι Τούρκοι που βλέπουν την χώρα μας να μετατρέπεται σε πολυφυλετική ζούγκλα, κερδισμένοι όμως και οι καπιταλιστές που βρίσκουν ακόμα πιο φτηνά χέρια για τα εργοστάσια τους, κερδισμένοι όμως και οι μπάτσοι – δικαστικοί – μκο – κόμματα στην χώρα μας που βρίσκουν πελάτες υποστηρικτές και ψηφοφόρους.



Πολλοί και διάφοροι με πρώτους τους ακροδεξιούς τονίζουν την μια μόνο πλευρά του ζητήματος του μεταναστευτικού και του ισλαμισμού αδιαφορώντας για την πραγματική ουσία. Δεν είναι τυχαία σε όλη την Ευρώπη η ενίσχυση κομμάτων τα τελευταία χρόνια που έχουν 2 κύρια πολιτικά χαρακτηριστικά.



Από την μια έναν έντονο φιλοσιωνιστικό πολιτικό χαρακτήρα και από την άλλη μια έντονη αντιμουσουλμανική πολιτική ατζέντα.



Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ελλάδα ο ΛΑ.Ο.Σ με κύριους πρωτεργάτες τον κ. Βελόπουλο και τον κ. Γεωργιάδη γνωστοί «μουσουλμανοφάγοι» αλλά και φανατικοί φιλοσιωνιστές.



Και τα δυο αυτά πρόσωπα καθημερινά μέσω συνεντεύξεων και τηλεοπτικών εκπομπών προωθούν τα σενάρια της ελληνοισραηλινής φιλίας / στρατιωτικής συνεργασίας ανάμεσα σε Αθήνα και Τελ Αβίβ, επιτίθενται καθημερινά στο Αντισιωνιστικό Ιράν (καθόλου τυχαίο) ενώ αποτελούν τα κύρια φερέφωνα όλων αυτών που επιδιώκουν να προσβάλλουν στο σύνολο της, την Ισλαμική θρησκεία με κάθε τρόπο και μέσο.



Δεν είναι παράξενο ότι στην εκπομπή του κ. Βελόπουλου σε καθημερινή βάση προβάλλονται με ιδιαίτερο φανατισμό μόνο τα βιβλία που περιέχουν προσβλητικές αναφορές στο Ισλάμ αλλά την ίδια στιγμή ούτε ένα βιβλίο για τις 380 αιρέσεις και «σέκτες» που υπάρχουν στη χώρα ή για τον ρόλο του Σιωνισμού στην χώρα μας.



Δεν είναι απορίας άξιο ότι την ίδια στιγμή που σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας οι Σιωνιστές εντελώς παράνομα και καταχρηστικά με το «έτσι θέλω» έχουν απαγορεύσει την ελεύθερη μετακίνηση Ελλήνων πολιτών για την ασφάλεια των συναγωγών τους, ουδείς μιλάει ή διαμαρτύρεται για αυτό το γεγονός ;



Είναι τυχαίο ότι ο μεγάλος «ελληνολάτρης» Γεωργιάδης σιωπά επιδεικτικά για την παρουσία Σιωνιστικών μνημείων στον Κεραμεικό ενώ την ίδια στιγμή ωρύεται μαζί με τον αδερφό του για τις μαντήλες των Ισλαμιστών ;




Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν:




Καμιά θρησκεία δεν στηρίζουμε ως Αυτόνομοι Εθνικοσοσιαλιστές, ούτε υπέρμαχοι του Μουσουλμανισμού νιώθουμε ούτε υποστηρίζουμε την δημιουργία τζαμιών. Όμως πιστεύουμε πλήρως στην ανεξιθρησκία και αρνούμαστε να παίξουμε τα παιχνίδια της αστικής ακροδεξιάς του Σιωνισμού και τους κράτους.




Είναι γελοίο και υποκριτικό την στιγμή που η χώρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκεται υπό σκληρή σιωνιστική και καπιταλιστική κατοχή κάποιοι να θυμούνται μόνο την παρουσία των μουσουλμάνων και μάλιστα με δόλιο τρόπο να κατευθύνουν ανεγκέφαλους προς την εξυπηρέτηση των σχεδίων τους.



Αμέσως μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Αθήνα εμφανίστηκαν μαζικά διάφορες φυλλάδες και έντυπα με σύνθημα «όχι στην Ισλαμοποίηση» ενώ την ίδια στιγμή η χώρα βρίσκεται υπό πλήρη ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ κατοχή και μάλιστα με το άγαλμα Αμερικανού αξιωματούχου να στέκει σε κεντρικό σημείο των Αθηνών !



Σίγουρα το θέμα της πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα δεν μπορεί να λυθεί με τσιφτετέλια υπέρβαρων κυριών σε μπαλκόνια και μάλιστα υπό την μουσική υπόκρουση του Παπακωνσταντίνου και με την ρίψη αυγών από προβοκάτορες αστούς ακροδεξιούς.




Σίγουρα λύση στην προκλητική παρουσία των «Αφγανών» (Τουρκμένιοι, Τατζίκοι, Ουζμπέκοι και Χάζαροι) δεν μπορεί να δώσει ο Παναγιώταρος και ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής.




Γελοίες και σπασμωδικές κινήσεις με τρικάκια που έχουν τυπωμένα σχέδια με γουρούνια (κάποιοι αντιγράφουν τις κινήσεις των φιλοσιωνιστών Δανών ακροδεξιών, καμιά πρωτοτυπία και σε αυτό λοιπόν …) αυγά και χοροί την ώρα που προσεύχονται οι μουσουλμάνοι όχι μόνο δεν αποτελούν απάντηση αλλά είναι το βούτυρο στο ψωμί των «αντιρατσιστών» των «μεταναστοπατέρων» και των Σαουδαράβων επιχειρηματιών.




Τι προτείνουμε.




Καταρχάς πλήρη απομόνωση της φιλοσιωνιστικής αστικής ακροδεξιάς στις ελληνικές λαϊκές γειτονιές. Δεν μας ενδιαφέρει αν λέγεται το εν λόγω «συγκρότημα» Μιχαλολιάκος ή Χατζηπαρασκευάς.




Δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην ουσία, η παρουσία τους έχει ως σκοπό μόνο το προσωπικό και κομματικό όφελος και την ενίσχυση του μαγαζιού «γωνία» που διατηρεί ο καθένας. Κακόγουστο θέατρο παίζουν εδώ και πολλά χρόνια και θα συνεχίσουν μέχρι να τους σταματήσουμε.




Ένα είναι σίγουρο ότι τα φιλαράκια πρακτόρων του Ισραήλ και των μπάτσων στο μόνο στο οποίο είναι καλοί είναι η ρίψη αυγών και οι γραφικές «παραστάσεις» πίσω από τις πλάτες των ΜΑΤ όταν δεν τους πωλούν pitbull και καπελάκια.




Άμεση και ουσιαστική ενημέρωση και συσπείρωση των κατοίκων μέσα σε πολιτικά πλαίσια κυρίως με πρωτοβουλία των Αυτόνομων Εθνικιστών. Ομιλίες, προβολές και πολύπλευρες δράσεις για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και όχι σπασμωδικές κινήσεις και happenings στα οποία δεν χρειάζεται να αναλωθούμε ούτε λεπτό. Πρέπει να πολιτικοποιήσουμε τον λόγο των κατοίκων και να τον κάνουμε ευρέως γνωστό στην κοινωνία.




Άμεση δημοσίευση των ονομάτων των ιδιοκτητών που ενοικιάζουν τα διαμερίσματα τους σε ομάδες 20 και 30 Πακιστανών και Αφγανών. Για να δούμε ποιοι κρύβονται πίσω από την υποβάθμιση της ελληνικής γειτονιάς. (αναμένονται εκπλήξεις)




Άμεση αποκάλυψη των σχεδίων της «ελληνικής» εβραϊκής κοινότητας η οποία καθημερινά αγοράζει σε εξευτελιστικές τιμές περιουσίες συμπατριωτών μας κάθε μέρα που περνάει. Δεν είναι τυχαίο ότι «ελληνοεβραίοι» μεσίτες καθημερινά οργώνουν τις περιοχές της Αθήνας για «ευκαιρίες».




Δημιουργία νομικής ομάδας για την υπεράσπιση των Ελλήνων με στόχο τον διασυρμό και εξευτελισμό του κράτους αδίκου. Περιπτώσεις όπως ξυλοδαρμοί από κρατιστές εναντίον των Ελλήνων πολιτών που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην γειτονιά τους, προκλητικές κινήσεις των ΜΑΤ και των ομάδων ΔΙΑΣ, προβοκατόρικες ενέργειες «αντιρατσιστών» κλπ δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες. Ας αφήσουμε τις κλάψες μπροστά στις κάμερες και ας κάνουμε ότι μπορούμε με κάθε μέσο.




Δημιουργία Εθνικολαϊκών πολιτοφυλακών από κατοίκους περιοχών με στόχο της υπεράσπιση της ζωής των Ελλήνων.




Κύριος και πρωταρχικός στόχος οι τριτοκοσμικοί βιαστές και πρεζέμποροι και λοιποί δηλαδή όλοι αυτοί που δεν σέβονται τους γηγενείς κατοίκους. Την εθνικολαϊκή οργή το κράτος δεν μπορεί να την σταματήσει.




Τέλος επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν αναπαραχθεί στο διαδίκτυο συκοφαντικά άρθρα που αποτελούν ξεκάθαρη προπαγάνδα φιλοσιωνιστικών κύκλων με στόχο τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές και την δημιουργία εντυπώσεων παραθέτουμε σήμερα ένα νέο άρθρο ενός συναγωνιστή σε σχέση με το θέμα.




Να υπενθυμίσουμε στους συναγωνιστές ότι την εν λόγω προσβλητική και προβοκατόρικη αρθογραφία καθώς και την λασπολογία εναντίον αυτόνομων Ε/Σ φιλοξένησε και η σελίδα της Χρυσής Αυγής Χανίων …



(τα θερμά μας συγχαρητήρια κύριοι της ΧΑ που για πολλοστή φορά δεν έχετε καν μπει στον κόπο να καταλάβετε ποιοι και γιατί έγραψαν τις εν λόγω αθλιότητες).





Έχε νου, καρδιά και μάτια ορθάνοιχτα !




του Ωρίωνος.




Προσφάτως,έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο μια δημοσίευση που έφερε τον βαρύγδουπο τίτλο: «Νεοναζιστικές / ναζιστικές οργανώσεις τάσσονται υπέρ της δημόσιας προσευχής των μουσουλμάνων και …διαμαρτύρονται στα ΜΜΕ για συκοφάντηση του ναζισμού».



Αν τα κίνητρα της εν λόγω δημοσίευσης ήταν ξεκάθαρα ιδεολογικά και εγίνοντο σε κάποια διαφορετική χρονική στιγμή,ενδεχομένως και να μην ενέπιτπε της προσοχής μας.



Ακριβώς επειδή,η εν λόγω παραφιλολογία την συγκεκριμένη χρονική στιγμή,δεδομένης της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί στον πολιτικό και κοινωνικό ορίζοντα της πατρίδος μας και της Ευρώπης εν γένει, ενθαρρύνει συμπεριφορές και παρεκβάσεις, οι πάσης φύσεως επιτήδειοι προσπαθούν να εμπλέξουν την δυσαρέσκεια και την λαϊκή οργή σε ένα παιχνίδι κατά την προσφιλή συμφεροντολογική τους τακτική.



Εμείς, ως εθνικοσοσιαλιστές, οφείλουμε πάντοτε να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας και μακρυά από το να πέσουμε στην παγίδα των μεθοδεύσεων που μας ετοιμάζει σε πρώτο χρόνο το ίδιο το σύστημα.



Με συνέπεια λόγου και πράξης, δηλούντες την αμερόληπτη και αιρετική φωνή,η οποία δεν μπορεί παρά να μην ταυτίζεται με την υιοθέτηση ψευδεπίγραφα «ακραίων εθνοσωτήριων» εγκάθετων φωνών, καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα.



Χωρίς καμία διάθεση καταπραϋντική, χωρίς καμία διάθεση απολογητική, χωρίς φόβο, τουναντίον με εξεγερσιακό πάθος,ξεκαθαρίζουμε τα εξής, αναφορικά με το προαναφερθέν δημοσίευμα.




Διαβάζουμε λοιπόν:



«Σε απόλυτη εναρμόνιση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι βρίσκονται κάποιοι Ελληνόφωνοι νεοναζί αλλά και μία ναζιστική οργάνωση. Τάσσονται ακραιφνώς υπέρ του δικαιώματος των μουσουλμάνων για την δημόσια προσευχή και εγκαλούν τα μέσα για συκοφαντική δυσφήμιση αφού όπως διευκρινίζουν, οι Ναζί αλλά και ο ίδιος ο Χίτλερ έτρεφαν αμέριστο θαυμασμό για το Ισλάμ αλλά ήταν και διαχρονικά σύμμαχοι.»



Σχόλιο:



Δεν υπάρχουν «Ελληνόφωνοι Νεοναζί», αλλά υπερήφανοι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές. Η οργάνωση φάντασμα «ΟΡΓΑΝΑ» είναι πλασματική, εκπηγάζουσα από διάθεση παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού.



Μήπως κάποιοι θα ήθελαν να υπάρχει μια ανάλογη ΟΑΚΚΕ, ώστε να υποβιβαστεί η σημασία του όλου ζητήματος, καθώς οι σειρήνες του συστήματος ωφελούν μονάχα το ίδιο και κανέναν άλλο; Καθόλου μεμπτό και πρωτίστως ιστορικά γνωστό πως ο Αδόλφος Χίτλερ διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον μουσουλμανικό κόσμο και πολλοί μουσουλμάνοι υπήρξαν στις τάξεις των SS.



Ο σεβασμός προς το Ισλάμ εκ μέρους του Αδόλφου Χίτλερ ήταν απόρροια της μεγαλοψυχίας του, εφόσον ο ίδιος είχε διείδει πως το εβραϊκό πρόβλημα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με την προσήλωση στον ιουδαϊκό χριστιανισμό.



Επομένως ο σεβασμός στο Ισλάμ είχε τον χαρακτήρα της κατανόησης της πίστης,μέσα από το πρίσμα της ανεξιθρησκείας.



Μια βαθιά σκεπτόμενη προσωπικότητα,όπως ο Φύρερ,δεν θα μπορούσε παρά να δείχνει μεγαλοσύνη ενώπιον του δικαιώματος του θρησκεύεσθαι και του πιστεύειν.




Εν συνεχεία:




«Λέει λοιπόν μεταξύ άλλων η οργάνωση “Συσπείρωση εθνικοσοσιαλιστών”:



Τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Ελβετία, όποτε σημειώνεται βίαιη προβοκάτσια κατά των ντόπιων μουσουλμάνων, οι τοπικές Αρχές ανασύρουν το επινόημα των κακών «Ναζί» και αποσοβείται η κρίση! Στην κεντρική Ευρώπη, όμως, οι Ναζί, όχι μόνο εχθρικά δεν διάκεινται προς τους μουσουλμάνους αλλά τους θεωρούν και εν δυνάμει συμμάχους στον αντι-σιωνιστικό αγώνα!



Οι σημερινοί Εθνικοσοσιαλιστές (Ναζί), ασφαλώς, γνωρίζουν και σέβονται την φιλο-ισλαμική τοποθέτηση του ιδίου του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος είχε άριστες σχέσεις με κορυφαίους Ισλαμιστές ιεράρχες και, βεβαίως, με ολόκληρο το Ισλάμ και αυτή την γραμμή ακολουθούν απαρέγκλιτα ως σήμερα, ενώ, όσοι δε το κάνουν, απλά δεν είναι Εθνικοσοσιαλιστές (Ναζί). Στην συνέχεια, εγκαλούν την “Χρυσή Αυγή” ως πράκτορες των σιωνιστών επειδή με τις ενέργειες τους αντιτίθενται στην παρουσία και την δράση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα.»



Σχόλιο:



Ως εδώ καλά. Φυσικά και σε πολλές χώρες οι Εθνικοσοσιαλιστές δεν πίπτουν στην παγίδα του συστήματος, ώστε να έχουν ως πρώτιστο μέλημα τους, την ύπαρξη ή μη μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές πατρίδες.



Ο μόνος που κερδίζει από την φαινομενική σύγκρουση θρησκειών,μιλώντας ειδικότερα για τον δυτικό κόσμο της παρακμής στο οποίο απουσιάζει οποιαδήποτε ζωηρή πίστη σε αρχές και αξίες στο σήμερα,δεν είναι άλλος από το ίδιο το σύστημα,τον αιώνιο ενσαρκωμένο Εβραίο και τα τσιράκια του.



Φυσικά,χαράς ευαγγέλιον αποτελεί για το σύστημα,όταν πραγματοποιούνται προβοκάτσιες εναντίον των μουσουλμάνων, οι οποίες τις περισσότερες φορές εύκολα αποδεικνύεται πως προέρχονται από όργανα του κράτους και παρακρατικούς φορείς,γνωστούς σε όλους μας.



Αδράττοντας ψηφαλάκια,δεν κάνεις πολιτική υπέρ του έθνους,δεν κάνεις εκπτώσεις στις αρχές σου.



Στο ίδιο:



«Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η “ΟΡΓ.Α.ΝΑ” (Οργάνωση Ανασυγκρότησης του Ναζισμού), που πάει και ένα βήμα παραπέρα χαιρετίζοντας τις ενέργειες του κυρίου Καμίνη για την προστασία των δικαίων των μουσουλμάνων, διευκρινίζοντας ότι δρα ως γνήσιος σοσιαλιστής με την σωστή τακτική αγνόησης του δειλού Ελληνικού έθνους, το οποίο κάθε γνήσιος Ναζί οφείλει να θέτει υπό των συμφερόντων της φυσικής κοιτίδας του Ναζισμού, δηλαδή των συμφερόντων του Γερμανικού έθνους, της μεγάλης Γερμανίας αλλά και της παρακαταθήκης του ίδιου του Χίτλερ, το Πανισλάμ.»



Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ποιός ωφελείται από τις ανωτέρω διακηρύξεις, οι οποίες φέρεται να έχουν ειπωθεί από «Εθνικοσοσιαλιστικό» στόμα.



Η άλλη «ναζιστική» ΟΑΚΚΕ, δείχνει απαράμιλλο προοδευτισμό, κάνοντας λόγο για αληθινό σοσιαλισμό και μεγάλη Γερμανία.



Επειδή,η προσπάθεια προβοκάτσιας και δημιουργίας εντυπώσεων και κλίματος σύγχισης έχει βάση τον αποπροσανατολισμό,ο οποίος συνοδεύεται από μια αδράνεια, έχει γνωστή προέλευση, εμείς οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο από τις βρωμιές του συστήματος.



Πολλές φορές αν όχι πάντοτε,το σύστημα, προλαμβάνει αντί να θεραπεύει πληγές, δημιουργώντας πρώτο τις συνθήκες και τις καταστάσεις εκείνες τις οποίες διαβλέπει πως ενδέχεται να κληθεί να αντιμετωπίσει και οι οποίες θα είναι ανεξέλεγκτες.



Έτσι,οι υθίνοντες νόες σκηνοθετούν πρόσωπα και καταστάσεις,οι οποίες φέρονται δήθεν πως αντιτίθενται στην συστημική παντοκρατορία του ψέυδους, ενώ επί της ουσίας προπαγανδίζουν μονάχα εκείνα τα οποία δεν τολμά το σύστημα να πεί ευθέως μέσω των προπαγανδιστών του, θέλοντας να αποφύγει τις κοινωνικές αντιδράσεις, καναλιζάροντας τις απρόβλεπτες διόδους αντίδρασης και αντίστασης, αποσυμπιέζοντας και μοιράζοντας πότε τους ρόλους του «υπέρορθόδοξου», πότε του «αλλόφρων εθνικόφρων», πότε του «αγανακτισμένου πολίτη»,μα ποτέ μα ποτέ του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ.




Πέραν αυτού.




Έτσι κάποιοι κύκλοι θέλοντας να εναντιωθούν στον Εθνικοσοσιαλισμό, βρίσκοντας ικανοποιητικό κατάλυμα για την δειλία τους στην ψευδεπίγραφη χριστιανική πίστη, φτάνουν στο σημείο να υπερασπιστούν τους συστημικούς άρχοντες της απεθνικοποίησης της πατρίδος μας, δήθεν πως μιλούν βάσει ιστορικώς αδιαμφισβήτητων στοιχείων.



Πέρα από εσκεμμένες δηλώσεις, το όλο επιδρά άκρως επικίνδυνα για τους συμπατριώτες μας, καθώς πλαϊ στον μουσουλμανισμό, εφευρίσκουν και έναν ακόμα συνήθη και εύκολο εχθρό, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Εθνικοσοσιαλισμό.



Τουτέστιν, εν μέσω μιας έξυπνης τακτικής καταφέρνουν να αφοπλίζουν τις συνειδήσεις και να παπαγαλίζουν τα αντιφασιστικά τους ιδεολογήματα.



Το όλον κινείται στην σταθερή τροχιά της συστημικής διδασκαλίας του «κακού φασισμού» και των «επικίνδυνων συνεπειών» του.



Μην πέφτετε στην παγίδα λοιπόν !



Εν κατακλείδι:




«
Ενδιαφέρουσα αποστροφή της δεύτερης οργάνωσης: Το σύνθημα των περήφανων μαχητών “Εβραίε ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται για σένα” που δόνησε τα προπύλαια δείχνει ότι το όραμα δεν έσβησε ποτέ. Εσείς είστε αυτοί που θα το ολοκληρώσετε και εμείς στο πλευρό σας (!)»



Σχόλιο:



Επικίνδυνη ρητορεία, η οποία φανερώνει το αληθές των ανωτέρω ισχυρισμών μας.




Εδώ επικρατεί σχιζοφρένεια. Από πότε οι μουσουλμάνοι ετάχθηκαν στο πλευρό των Εβραίων; Στο ζήτημα των δήθεν πολιτικών κρατουμένων, αναφερθήκαμε σε προηγούμενη δημοσίευση μας.




Σχετικοί σύνδεσμοι:

Τελικά:



«Ενδιαφέρουσες είναι και οι απόψεις που εκφράζουν για τον Μπουτάρη (η πρώτη οργάνωση) και η δεύτερη για τον Κεμάλ και τους Νεότουρκους και τους Σκοπιανούς (εγκαλούν όμως τον Μπουτάρη σε αντίθεση με την πρώτη για το θέμα των μνημείων για τους Εβραίους).»




Σχόλιο:



Ως που θα φτάσει το συστημικό αίσχος; Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από αυτήν.




Δημοσιεύοντας το αίσχος, πιστοί στο σκάνδαλο που προξένησαν οι καταστασιακοί φοιτητές του Στρασβούγρου, το κάνουμε ακόμα πιο επαίσχυντο!




Σύντροφοι πείτε το βροντερό ΟΧΙ στις παγίδες του συστήματος!


Απορρίπτουμε την συστημική οπτική και λέμε ΟΧΙ στους παραμορφωτικούς φακούς!

Βαδίζουμε επαναστατικά!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/12/10 3:48 π.μ.

    Ωραία τα γράφετε παιδιά, μ' αρεσουν τα διανοηματα σας. επ αυτών θα ήθελα να προσθέσω ότι όχι μόνον ο Φύρερ, αλλά και ο Κάρολος Μαρδοχαίος (Καρλ Μαρξ) ειχε ασχοληθεί με "ΤΟ ΕΒΡΑϊΚΟ ΖΗΤΗΜΑ", γραφοντας μαλιστα και το ομώνυμο βιβλίο, εκ διαφορετικής οπτικής γωνιας, την οποία ο φύρερ απέρριπτε, προτείνοντας την "τελική λύση" (πονάει κεφάλι - κόψει κεφάλι) δηλαδη αφανίζοντας τους Εβραίους θα λυνόταν το εβραϊκό ζήτημα! Επίσης και ο αντίστοιχος ηγέτης της ΕΣΣΔ Γιοζεφ Στάλιν, εξόντωσε τον εβραϊκης καταγωγής Τρότσκυ, και εξαπέλυσε πογκρόμ κατα Ιουδαιων(σε μικρότερη κλίμακα) αλλά και ελληνόφωνων κοινοτητων της σοβιετικής Ενωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.