10.000 λιγότερα «παρών» και εσείς κλαίτε για τις πέτρες !



του Σπάρτακου.





Ελληνικέ λαέ, στα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος παρακρατικοί χαφιέδες που συνεργάζονται με την ΓΑΔΑ και τις μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού καθώς και αλλοτριωμένοι λαθρομετανάστες που στο μυαλό τους έχουν  το πλιάτσικο έκαψαν έκλεψαν και λεηλάτησαν περιουσίες Ελλήνων και κατέστρεψαν εθνικά μνημεία τέχνης και πολιτισμού.








Όμως όλοι αυτοί που κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα για τα ιστορικά μνημεία και συμμετέχουν σε κινήσεις «πολιτών» για τη προστασία τους, καλά θα κάνουν να μάθουν ότι μόνο τη χρονιά που μας πέρασε δηλαδή το 2011 οι γεννήσεις Ελληνόπουλων μειώθηκαν κατά 10% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου υγείας.


Αυτό σημαίνει ότι δολοφονήθηκαν από το ΔΝΤ και τους καπιταλιστές τουλάχιστον 10.000 Ελληνόπουλα ! Δέκα χιλιάδες ψυχές Ελλήνων λιγότερες ανάμεσά μας ! Δέκα χιλιάδες πολεμιστές λιγότεροι ! Δέκα χιλιάδες γιοι και κόρες των Ελλήνων δεν θα ανοίξουν τα μάτια τους κάτω από τον πιο ζωοδότη ήλιο  ούτε θα αντικρύσουν ποτέ τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και τα υπέροχα βουνά της ηπειρωτικής Ελλάδας !


Δέκα χιλιάδες «αγέννητοι» για εσάς αστούληδες, δέκα χιλιάδες νεκροί για εμάς ! Βεβαίως πολλά από αυτά τα 10.000 «φύλλα» από το δέντρο της Ράτσας δολοφονήθηκαν με έκτρωση. Οι ιατρικές λαβίδες συνέθλιψαν μέσα στη μήτρα το μέλλον της φυλής πριν καν να έχουν την ευκαιρία να πολεμήσουν για τη ζωή τους. Κι όμως είστε τόσο ηλίθιοι που κλαίτε μόνο για τα κτίρια και όχι για την γενοκτονία του λαού μας.



Ασφαλώς και λυπούμαστε για την βεβήλωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς (βέβαια δεν λυπούμαστε για τις τράπεζες και τις πολυεθνικές που είναι αυτονόητο να  συγκεντρώνουν το μίσος του λαού). Μάθετε όμως ότι όσο αξίζουν οι ψυχές των 10.000 ελληνόπουλων που δολοφόνησε το σιωνιστικό κράτος σε 1 χρόνο δεν αξίζουν όλα μαζί τα μνημεία, τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας ! Οι πέτρες και τα κτίρια γίνονται και πάλι, η φυλή όμως όχι.



Ο μόνος λόγος που για μας αξίζει να υπάρχουν αυτά τα μνημεία είναι για να τα θαυμάζουν οι νέοι Έλληνες μέχρι να φτιάξουν ακόμα πιο σπουδαία από αυτά. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα  κλειστούμε μέσα στα σπίτια μας και θα παρατηρούμε την δολοφονία του λαού μας επειδή οι παρακρατικοί χαφιέδες μαζί με τα λαμόγια του Real Εstate και τα αλλογενή τάγματα της παγκοσμιοποίησης θα κάψουν τα μνημεία και τις περιουσίες των απλών Ελλήνων τότε τους λέμε ότι δεν τους φοβόμαστε.


Καλύτερα συνειδητοποιημένοι, ζωντανοί και μαχόμενοι ανάμεσα σε ερείπια, παρά ψυχικά νεκροί και τυφλωμένοι από τα πολύχρωμα φώτα της καπιταλιστικής τερατούπολης.


Για άλλη μια φορά φωνάζουμε δυνατά στους ψευτοπατριώτες αστούς, δολοφόνους καπιταλιστές και γενίτσαρους της antifa ότι για μας θα υπάρχει πάντα ένα λάβαρο να υπερασπιζόμαστε, το λάβαρο της Ελληνικής Φυλής που βρίσκει στον Έλληνα εργαζόμενο, στον Έλληνα εργάτη σώματος ή πνεύματος την πιο υπέροχη έκφραση της.



Ελλάς ή Τέφρα !

Νίκος Καζαντζάκης - Η Ράτσα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.