Αλληλεγγύη στον Επίσκοπο Richard Williamson !
Το παρακάτω άρ
θρο στάλθηκε από Συναγωνιστή του εξωτερικού. Υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι σήμερα μπροστά στις δραματικές εξελίξεις είναι επιτακτική ανάγκη 
να παραμεριστούν οι όποιες θρησκευτικές διαφορές υπάρχουν και να παραταχθούμε ενωμένοι απέναντι στον παγκόσμιο δυνάστη.

Συναγωνιστές,
 

Σας ενημερώνουμε ότι η παραδοσιακή καθολική Ιερατική Αδελφότητα Άγιος Πίος ο Θ' (ένωση παραδοσιακών Καθολικών ιερέων που αντιτίθεται στις αποφάσεις της 2ης οικουμενικής συνόδου του Βατικανού) της Γαλλίας που στηρίζεται ως επί το πλείστον από τους Εθνικιστές διέγραψε από τις τάξεις της τον Βρετανό επίσκοπο Σεβασμιότατο Ρίτσαρντ Γουίλιαμσον, λόγω της δημόσιας και θαρραλέας αμφισβήτησης του έναντι του λεγομένου ''Ολοκαυτώματος'' των Εβραίων κατά τον Β' ΠΠ.
Εν πρώτης είναι απαράδεκτο το ότι η Αδελφότητα στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος το εν λόγω πρόσωπο, και η οποία αποτέλεσε επί σειρά ετών προμαχώνα αντίστασης στις αντικαθολικές παρεκκλίσεις του Βατικανού, υπέκυψε στις πιέσεις των Σιωνιστικών κύκλων που εδώ και χρόνια ήθελαν τον αποκλεισμό του Σεβασμιότατου και τον διασυρμό του.


Ο Σεβασμιότατος Γουίλιαμσον αρνήθηκε κατηγορηματικά να ''μετανοήσει'' για τα λεγόμενα του και αυτό το πλήρωσε ακριβά. Η Αδελφότητα θα έπρεπε αν μη τι άλλο να σεβαστεί τους πιστούς της, στην πλειοψηφία τους Εθνικιστές και Φασίστες στη Γαλλία και αλλού, και οι οποίοι έχουν φυσικά τις ίδιες ιδέες με τον Βρετανό επίσκοπο, θα έπρεπε να σεβαστεί τις θέσεις που και η ίδια εξέφραζε μέχρι πρότινος και αυτές που διακινούνται στα βιβλιοπωλεία της!


Και κυρίως θα έπρεπε να σεβαστεί πολλές εκατοντάδες Ρωμαίους Ποντίφικες που πολέμησαν και κατεδίωξαν τον ρυπαρό Ιουδαϊσμό, τους χιλιάδες Καθολικούς ιερείς και μοναχούς που συνελάμβαναν τους Εβραίους για να τους παραπέμψουν στα εκκλησιαστικά δικαστήρια και τον ίδιο τον Ιησού Χριστό που στο κατά Ιωάννη ανακράζει έναντι των Ιουδαίων ''Έχετε τον διάβολο για πατέρα''!


Ας θυμηθούν οι ιερείς της Αδελφότητος ότι 15 χρόνια πριν οι προκάτοχοι τους κήδεψαν τον Γάλλο Μωρίς Μπαρντές ηγετική μορφή του Γαλλικού Φασισμού και αναθεωρητισμού, ότι επί χρόνια έκρυβαν τον Σεβασμιότατο Ζαν Μαγιόλ ντε Λυπ εφημέριο της Μεραρχίας Καρλομάγνος των SS και ότι κάθε χρόνο τελούν λειτουργίες υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα και του Σεμπαστιάν Ντεζιέ !


Όλοι οι Εθνικιστές και Φασίστες καθολικής ομολογίας ετούτες τις δύσκολες γι' αυτόν ώρες περιβάλλουμε με την πιο θερμή μας αλληλεγγύη τον Σεβασμιότατο Ρίτσαρντ Γουίλιαμσον και διατρανώνουμε ότι ο πόλεμος που ξεκίνησε το 33 μ.Χ. ανάμεσα στον Χριστιανισμό και τον διεθνή Ιουδαϊσμό θα συνεχιστεί μέχρι τη συντριβή του θεοκτόνου γένους, που επιχειρεί να μολύνει την Ευρώπη εδώ και αιώνες τώρα.

Εδώ ο επίσκοπος με παρέμβαση της αστυνομίας οδηγείται βιαίως έξω από την Εκκλησία του ...
Ελπίζουμε ότι δεν θα έχει την τύχη του Ντέιβιντ Ίρβινγκ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτόνομη συντακτική ομάδα για την Εθνική Αυτονομία & την Τρίτη Θέση.

Διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω:

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Προς τους συναγωνιστές, φίλους και εχθρούς:

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης. Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε και μέσω των επίσημων σελίδων μας στο Facebook. Για φωτογραφικό υλικό μεταβείτε στο Instagram μας.

Για να επικοινωνήσετε με τα μέλη της συντακτικής ομάδας στείλτε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο blackmilitiagr@gmail.com ή στον υπεύθυνο της συντακτικής ομάδας στο twitter.

Σε περίπτωση που δεν ανανεώνονται οι δημοσιεύσεις σε σελίδες ή δεν βρίσκεται λογαριασμούς αυτό σημαίνει ότι έχουν καταργηθεί προσωρινά ή διαγραφεί λόγω αναφορών.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.

Αυτόνομοι και ελεύθεροι για την πατρώα γη και τον σοσιαλισμό!