Εργάτη, Εργαζόμενε, Φοιτητή, Συνταξιούχε, Άνεργε,



Αυτή τη στιγμή στο κοινοβούλιο κατεργάζονται την ψήφιση των πιο επώδυνων αντιλαϊκών μέτρων που έχουν αποφασισθεί έως σήμερα. Στα μέτρα περιλαμβάνονται περικοπές, από ότι ελάχιστο είχε απομείνει και το οποίο προκλητικά ακόμη αποκαλούν μισθό ή σύνταξη. Στην πραγματικότητα γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι ένα θλιβερό χρηματικό εισόδημα για να μπορούμε να εξασφαλίζουμε τον ύπνο και την τροφή μας ώστε να συνεχίζουμε να παράγουμε τον πλούτο των λίγων.






Τόσα χρόνια προπαγάνδιζαν από όλα τα μέσα του συστήματος αδιάκοπα την ενοχή μας για όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα και που οι υπαίτιοι γνώριζαν πολύ καλά ότι θα συμβεί. Το ίδιο το σύστημα που στηρίχτηκε τόσα χρόνια στην διαφθορά, στις μίζες και τις «μπίζνες» κάτω από το τραπέζι, στον έλεγχο της δικαιοσύνης, στην ισοπέδωση των κοινωνικών παροχών και στην εσκεμμένη εξαθλίωση του λαού, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Η συσσώρευση πλούτου στα χέρια των λίγων πήρε τέτοιες διαστάσεις ώστε το έλλειμμα για το οποίο γίνεται τόσος λόγος στις ημέρες μας να είναι μία απλή υποδιαίρεση του εγχώριου ιδιωτικού πλούτου. Αυτό σημαίνει ότι οι λίγοι θησαύρισαν στις πλάτες του ελληνικού λαού όλα αυτά τα χρόνια και τώρα έρχονται να ζητήσουν ευθύνες από εσένα!



Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει παραπέρα αυτό το άδικο, αντιλαϊκό σύστημα είναι αυτός τον οποίον εφαρμόζουν οι κρατούντες στις ημέρες μας. Δηλαδή, να νιώσει ο λαός ένοχος ώστε στην συνέχεια να αποδεχτεί την μείωση του μισθού του, την απώλεια της σύνταξης, την ξευτίλα της ασθένειας και με σκυμμένο κεφάλι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα αφεντικά για ένα κομμάτι ψωμί.




Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο πλούτος αυτός έχει παραχθεί από τον λαό και κατά συνέπεια ανήκει σε αυτόν. Οι κεφαλαιοκράτες, κατά πλειοψηφία «κολλητοί» της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του τόπου και του τραπεζικού κατεστημένου εξασφάλισαν τεράστια δάνεια και με τους σύγχρονους εργάτες, εργαζόμενους - σκλάβους θησαύρισαν τόσο πολύ που τα χρηματικά μεγέθη ξεπερνούν οποιαδήποτε σκέψη μας. Την ίδια περίοδο ο λαός δανείστηκε (με δόλο από τις τράπεζες) για να απολαύσει τα αυτονόητα προνόμια της τεχνολογίας και της φύσης, με αποτέλεσμα όταν ξέσπασε η «κρίση» να βρίσκει υποθηκευμένη την ίδια του τη ζωή στους αχόρταγους τοκογλύφους.



Οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι προδότες βουλευτές, οι οποίοι στο όνομα της λαϊκής εντολής που πηγάζει από το εκλογικό πανηγύρι, ενεργούν απροκάλυπτα υπέρ των ευρωπαϊκών εκείνων δυνάμεων που σχετίζονται άμεσα με την παγκόσμια πλουτοκρατία. Στην πραγματικότητα εκτελούν εντολές και αυτό είναι σαφές καθώς οι αποφάσεις τους ουδεμία σχέση έχουν με την ευημερία των πολιτών. Τα οικονομικά μέτρα είναι η τελευταία πράξη της ισοπέδωσης του απλού λαού και της εξύψωσης του καπιταλιστικού μοντέλου.


Όσοι σκέφτονται ότι μία «βόλτα» - διαμαρτυρία στους δρόμους της πρωτεύουσας δεν προσφέρει τίποτα ίσως και να έχουν δίκιο. Ο σκοπός όμως είναι η γενική απεργία και η ανοιχτή διαμαρτυρία που ίσως μία ημέρα εξελιχθεί σε λαϊκή εξέγερση. Διότι εκεί βρίσκεται η πραγματική μας δύναμη. Ούτε στις εκλογές, ούτε στους αντιπροσώπους που προκύπτουν από αυτές. Η γενική απεργία παραλύει το χρηματικό σύστημα, την παραγωγή πλούτου (που καταλήγει στους καπιταλιστές) και προκαλεί άμεσα τριγμούς στο εύθραυστο έκτρωμά τους. Στην Αργεντινή που αντιμετώπισε την ίδια κατάσταση οι πολίτες προχώρησαν σε μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις που κράτησαν περισσότερο από 30 ημέρες(!) με αποτέλεσμα την κατάρρευση του συστήματος.



Λαέ, μην τους ακούς! Λένε ψέματα. Λένε ψέματα για την αναγκαιότητα των μέτρων, ψέματα για το ευρώ , το οποίο εκθειάζουν σε κάθε ευκαιρία, ψέματα για τους θλιβερούς μισθούς και συντάξεις που απειλούνται… Ούτε ένα ευρώ από την περιβόητη δόση δεν καταλήγει στον λαό παρά μόνο στους τραπεζίτες με σκοπό τον περαιτέρω υπέρ- πλουτισμό τους.




ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ - Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ - ΔΙΚΤΥΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.