Τιμή να είσαι Φασιστής! "Όπου η Δημοκρατία επεμβαίνει η Πατρίδα πεθαίνει!"


του Επίστρατου


Καιρός να μιλήσουμε με απύθμενο θράσος στα μούτρα του δημοκρατικού καθωσπρεπισμού, καιρός να φτύσουμε στα μούτρα την δημοκρατική «ηθική» που «βρωμάει κολπίτιδα» εξάλλου μια άρρωστη πουτάνα είναι η δημοκρατία ... για να θυμηθούμε τον Γάλλο Φασιστή Ρομπέρ Μπραζιγιάκ. Ποιοι είναι αυτοί που θα μας κρίνουν τάχα με το ύφος που θυμίζει καρδινάλιους της ιεράς εξέτασης; Οι αστοί και οι μεγαλοκαρχαρίες που όταν δεν πατάνε επί πτωμάτων, τρυπιούνται και ρουφάνε «μυτιές» για να νιώσουν δυνατοί και ωραίοι; Οι αριστεροί του Κολωνακίου που όταν δεν γλύφουν τον Σόρος και τον Ομπάμα στις Η.Π.Α. αυνανίζονται με το όραμα του αντιφασισμού, ενός χρυσού «ειδώλου» που τους παρέχει απλόχερα η κρατική  εξουσία και τους κάνει έτσι να αλληθωρίζουν με ένα χαμόγελο ταυτόχρονα να ζωγραφίζεται στα χείλη τους. Ποιοι άραγε; Οι δεξιοί ραγιάδες που από τους μεγάλους σταυρούς και τις γονυκλισίες στην Τήνο κατέληξαν να φοράνε τις πλουμιστές ζώνες των στοών και τα «κιπά» των συναγωγών και να προσκυνούν τον Γιαχβέ ; 





Κανείς δεν μπορεί να μας κρίνει και σε κανέναν δεν οφείλουμε τις όποιες απαντήσεις όχι μόνο γιατί είμαστε τα εγγόνια των Μελανοχιτώνων του Πόντου  των Επιστράτων και των Τριψελιτών αλλά διότι απλά η σύγχρονη κρεατομηχανή που αυτοί ονομάζουν κοινωνία - και εμείς σφαγείο - είναι 100% δημοκρατική, δημιούργημα του δικού τους κόσμου και παράγωγο του δικού τους «πολιτισμού». Ενός πολιτισμού που προώθησε τον εκφυλισμό και την κοινωνική παρακμή ενώ ενίσχυσε τον καπιταλισμό και την δουλοκτητική ηθική. Για αυτούς που ψάχνουν να βρουν δηλωσίες στις τάξεις των Ελλήνων Φασιστών και «νεοναζιστών», ένα να γνωρίζουν. Ότι όσο και αν το σύστημα προωθεί τις γραβατοφορεμένες μαριονέτες της ακροδεξιάς, όσο και αν ουρλιάζουν οι ύαινες του αντιφασισμού σε ραδιόφωνα και κανάλια για την «ποιότητα της δημοκρατίας και την ανάγκη να την θωρακίσουν» τα νέα από την ολόκληρη την Ευρώπη είναι ξεκάθαρα. 


Όλο και περισσότεροι νεολαίοι μακριά από αυταπάτες και αρνούμενοι να υποκύψουν στις γελοίες εκστρατείες της αυτοενοχοποίησης που προωθεί τα σύστημα, αρχίζουν να γκρεμίζουν με τον Διπλό Πέλεκυ τον λασπωμένο μαντρότοιχο της δημιοκρατίας και να ανακαλύπτουν το πραγματικό φωτεινό μήνυμα του Εθνικοσοσιαλισμού καθώς και την Ελευθερία. Το καταθέτουν άλλωστε και οι ίδιοι μέσα στις ρυπαρές φυλλάδες που διατηρούν. 


Γράφουν χαρακτηριστικά: «Ουσιαστικά εκτιμώ ότι ο εθνικοσοσιαλισμός, εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του πολιτικού συστήματος, μέρα με τη μέρα κερδίζει έδαφος και τείνει να γίνει η κυρίαρχη ιδεολογία. Η τάση αυτή είναι πολύ πιο επικίνδυνη για το δημοκρατικό πολίτευμα από τα ποσοστά τα Χρυσής Αυγής, καθώς θεωρώ ότι το κόμμα του Μιχαλολιάκου δεν θα μπορέσει, τουλάχιστον αυτή την περίοδο, να αποκτήσει την κρίσιμη μάζα που χρειάζεται για τη δημιουργία ενός παραστρατιωτικού μηχανισμού ο οποίος απαιτείται για την ουσιαστική κατάληψη της εξουσίας»



Το παραπάνω δημοσιεύθηκε σε αντιφασιστική φιλοκαθεστωτική εφημερίδα. Ο μόνος λόγος που ανησυχούν δεν είναι η ενδυνάμωση του κόμματος του Μιχαλολιάκου - το οποίο και ελέγχουν με προβοκάτορες και αντιφασίστες ακροδεξιούς - αλλά η ενίσχυση του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού. Και όμως έχουν δίκιο! Ανάμεσα στα τόσα ψέμματα που ξερνάει η αντιφασιστική λερναία ύδρα κάποιες φορές η αλήθεια ξεφεύγει και εμφανίζεται όπως  είναι άλλωστε, ως Αστραπή μέσα στο Σιωνιστικό σκοτάδι! Πόσοι νέοι και νέες άραγε σε τέτοιους αριθμούς είχαν το θάρρος πριν ελάχιστα χρόνια να νοιαστούν για έννοιες όπως η Φυλή, η Ρίζα της καταγωγής, η Φυλετική υπερηφάνεια και η Κοινωνική Δικαιοσύνη και τελικά να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι όλα τα παραπάνω τα υπερασπίζει μόνο η κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού που είναι παράγωγο του Πλατωνισμού;! 


Και ναι η «Χρυσή Αυγή» έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να εμφανιστεί ως μια πρώτη εικόνα στο επίκεντρο  η «μαύρη» ιδεολογία αφού το ίδιο το σύστημα επέλεξε να την προβάλλει ως κομματική εφεδρεία για την επερχόμενη σιωνιστική δικτατορία με την νατοϊκή σφραγίδα. Το πράγμα όμως τους «ξέφυγε» ... - το «φίδι» μεγάλωσε και θα σας δαγκώσει στον λαιμό - αφού ο Μπραζιγιάκ, ο Χάμσουν, ο Έβολα και η Σίτσα Καραϊσκάκη μίλησαν και μιλούν με πολύ μεγαλύτερη δύναμη μέσα από τα έργα τους και την πορεία της ζωής τους στην καρδιά του Έλληνα Φασίστα/Εθνικοσοσιαλιστή από τις συνηθισμένες ομιλίες του Κασιδιάρη για καρότα και λοιπά που τα εκστόμιζε μάλιστα κάτω από τα πορτραίτα των Φουντούλη και Καπελώνη (!) … χωρίς να έχει συναίσθηση των πραγμάτων. 


Τόση αηδία πια μαζεμένη στην «αυλή» του Μιχαλολιάκου αναρωτιούνται κάποιοι, και όμως ... ήξερε το σύστημα ότι ανοίγοντας τον βόθρο που ονομάζεται «ηγεσία της Χρυσής Αυγής» θα βρωμίσει μια ολόκληρη Ιδέα και το έπραξε αφού πρώτα η Εθνικοσοσιαλιστική πτέρυγα αποχώρησε στην πλειοψηφία της πριν αρκετά χρόνια. Την πάτησαν όμως οι εξουσιαστές γιατί υπάρχουν και κάποιοι που υπερασπίζονται την Αλήθεια και εναντιώνονται στο Ψέμα της εκφυλισμένης ελληνόφωνης αντιφασιστικής ακροδεξιάς. Παρόλο τις όποιες διαχρονικές προσπάθειες της ηγεσίας της Δεληγιάννη να εκφυλίσει και να ξεφτιλίσει κάθε έννοια και αξία που εμπεριέχει το αέναο σύμβολο του «Μαίανδρου» ή ο «Κέλτικος Σταυρός» - υπερασπίστηκαν με μανία τα τελευταία δέκα χρόνια κάθε αντιδραστική θέση της ακροδεξιάς ενώ η ηγεσία έγλυψε μπότες ματατζήδων και στολές κομματόσκυλων - η ακροδεξιά του Μιχαλολιάκου το κράτος και το παρακράτος χάνουν το παιχνίδι στην περιφέρεια, στις κοινότητες των εργατών/αγροτών και στα σχολεία αλλά και σε πολλά στέκια της νεολαίας  καθώς κοινή εντύπωση όλων είναι το γεγονός της δυναμικής και της προοπτικής που έχει η αντιδημοκρατική στάση και σκέψη και σε καμιά περίπτωση η «υπεύθυνη» ... κοινοβουλευτική στάση της Δεληγιάννη. 


Για αυτό άλλωστε είναι ολοφάνερη η συνεχής αποδόμηση του σκληρού πυρήνα των τελευταίων Εθνικοσοσιαλιστών μέσα στην ίδια την «Χρυσή Αυγή» το τελευταίο διάστημα. και η προσχώρηση τους σε αυτόνομα σχήματα. Χιλιάδες απλοί άνθρωποι και μαχητές Εθνικοεπαναστάτες που ένιωσαν και κατάλαβαν την αξία και το νόημα της Ιδέας βάζουν  στο σκότος της απόρριψης τις πρόσφατες καταθέσεις του Μιχαλολιάκου και τις αστείες δικαιολογίες του Παππά, γελάνε με την ψυχή τους μπροστά στις γελοιότητες που «σπρώχνει» ως διανοητική πρέζα στις κομματικές μάζες ο Παναγιώταρος και το συνάφι του και ανακαλύπτουν και πάλι μόνοι τους το πραγματικό νόημα μέσα από προσωπικές αναζητήσεις και επαφές μακριά από κομματικά μαντριά βαδίζοντας στα χνάρια της αυτονομίας. 


Και ναι αυτό εδώ το ιστολόγιο και η συντακτική του ομάδα καθώς και οι Αυτόνομες ομάδες που σήμερα υπερβαίνουν τις 20 είναι εδώ σε καθημερινό επίπεδο για να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο παρόλο την έλλειψη μέσων τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό, και μόνο. Όταν περισσότερο από ποτέ οι ακροδεξιοί απαντούν με όρους που θυμίζουν την «αντίφα» επιχειρηματολογία ... απέναντι στα ουρλιαχτά των ανακριτριών και τις προσταγές του Σαμαρά κάποιοι άλλοι δεν φοβούνται να στηρίξουν θέσεις και αρχές. 


Τέτοια είναι η κατάντια των ακροδεξιών ηγετίσκων που αγνοούν ακόμη και τους δεκάδες φυλακισμένους που είναι εγγεγραμμένα απλά μέλη τους - μήπως επειδή μερικοί εξ αυτών παραμένουν εθνικοσοσιαλιστές ; - αλλά την απάντηση θα την πάρουν σίγουρα από την ίδια την λαϊκή τους βάση που σήμερα μπορεί να τους χειροκροτούν αλλά όταν ξυπνήσουν θα πράξουν όπως οι Σύντροφοι του Hedilla στην περίοδο της Φασιστικής Ισπανίας όταν πέταξαν από τα παράθυρα τα ακροδεξιά καθάρματα του Φράνκο. 


Δεν μας λένε τίποτα τα εξώφυλλα των καθεστωτικών εφημερίδων με τις φωτογραφίες κάποιων  να παραδίδουν μαθήματα «φετιχισμού» αφού άλλωστε γνωρίζουμε καλύτερα από όλους ότι ποτέ δεν πίστεψε η ακροδεξιά του Μιχαλολιάκου στην «Φωτιά» του Εθνικοσοσιαλισμού. Οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές δεν έχουν ανάγκη από στημένες φωτογραφίσεις. Οι δικές μας πολιτικές παραδόσεις έχουν να κάνουν με τον Πλήθωνα Γεμιστό, τον Δαιμονόγιαννη και τον Κροκόδειλο Κλαδά, τον Ιωάννη Συκουτρή και τον Αριστείδη Ανδρόνικο μορφών που έμειναν στην ιστορία για τις πράξεις τους και όχι για τις φωτογραφίες τους. Πως μπορεί να νιώσει τον Έλληνα Εθνικοσοσιαλιστή η ηγεσία του εν λόγω κόμματος όταν τα βιβλία κοινωνικής ασφάλισης που έχουν στα συρτάρια τους είναι χωρίς ένσημα, ενώ η πλειοψηφία των νεολαίων Εθνικοσοσιαλιστών καθημερινά παλεύουν για το μεροκάματο από την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη μέχρι τα ορεινά μαντριά της ηπειρωτικής Ελλάδος, παλεύουν για να σπουδάσουν με λιτά μέσα χωρίς να έχουν ανάγκη τα κοινοβουλευτικά αργύρια των βουλευτών του συστήματος. 


Ο πραγματικός «χώρος» μας δεν είναι τα κομματικά γραφεία της ακροδεξιάς και τα μαγαζάκια των εμποράκων, δεν είναι σίγουρα οι υποστηρικτές των ΜΑΤ και της ΔΙΑΣ αλλά οι Αυτόνομες ομάδες, κινήσεις, εκδόσεις και συλλογικότητες με τα νέα αγόρια ντυμένα στα μαύρα και τα ξυρισμένα κεφάλια ή τα κορίτσια που στα ρούχα τους γυαλίζει η νεκροκεφαλή που χαμογελάει στο διάβα των χρόνων. Είμαστε εδώ, είμαστε ακόμη ζωντανοί, παρά τις ριπές της εξουσίας. 


Νομίζουν κάποιοι ότι οι 2 εκφράσεις του Αντιδημοκρατικού στρατοπέδου (Φασισμός και Εθνικοσοσιαλισμός) υπήρξαν απλά και μόνο θεωρίες σε χαρτιά και κάποιες ποσότητες μελανιού σε σελίδες βιβλίων. Δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι και οι 2 βιοθεωρίες με τις ελλείψεις και τις αποτυχίες, τις επιτυχίες και τις πρωτοπορίες, υπήρξαν η θέληση της Ευρώπης να αποτινάξει το πνεύμα της Δημοκρατίας η οποία ανδρώθηκε φυσικά μέσα από το αίμα της Βανδέας και στα δόντια της ξεχωρίζουν μέχρι σήμερα οι σάρκες από τα παιδιά στην Φαλούτζα. 


Η φωνή της αντιδημοκρατίας δεν ήταν απλά πολιτική ομιλία σε μάζες προλετάριων αλλά συνείδηση και προσταγή της ίδιας της φύσης, παράγωγο μιας διαδικασίας αιώνων, μια ζωντανή πραγματικότητα η οποία όχι μόνο δεν πέθανε στα ερείπια του Βερολίνου και στις στάχτες της R.S.I. αλλά συνέχισε να αναπνέει και μετά το '45 όσο και αν θέλουν κάποιοι να κόψουν την αλυσίδα του χρόνου. Είναι απλό. Δεν υπάρχουν δηλώσεις μετανοίας ανάμεσα μας διότι απλά δεν υπήρχε δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει και στο μέλλον καμιά διάθεση να αλλάξουμε και τις έννοιες, και την πολιτική μας παράδοση, και την πολιτική μας ταυτότητα. 


Έτσι λοιπόν όσοι ψάχνουν αιτίες και τρόπους να επαναπροσεγγίσουν την Ιδέα με μια διάθεση δήθεν "αιρετική" αλλά συνάμα και με μια ύποπτη ματιά που θα καταδικάσει κάποια πρόσωπα επειδή διέπραξαν τι πιο φυσικό από ανθρώπινα λάθη ... τους ενημερώνουμε ότι για εμάς το Κίνημα υπήρξε από την αρχή αιρετικό, πολυσυλλεκτικό και πολυπρόσωπο, με τάσεις με διαφορές και με διαφωνίες. Η μόνη φωνή που δίνουμε βάση πέρα από τα αιματοβαμμένα γραπτά των πολεμιστών είναι οι μήτρες των γυναικών της φυλής μας και οι λιτοί τάφοι των προγόνων μας. 

Αμετανόητοι Φασίστες και αμετανόητοι Εθνικοσοσιαλιστές ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.