Gabriele Adinolfi: το Κρεμλίνο και ο Λευκός Οίκος είναι οι κληρονόμοι της Γιάλτας



Ο Gabriele Adinolfi, ένας από τους κύριους ιδεολόγους του Ιταλικού Επαναστατικού Εθνικισμού, συνιδρυτής της θρυλικής «Τρίτης Θέσης», ιδρυτής του κέντρου μελετών «Polaris», τις τελευταίες βδομάδες σχολιάζει σε καθημερινό ρυθμό τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ασκεί κριτική στην κυρίαρχη άποψη που υπάρχει στους δυτικούς κύκλους και αποδομεί την ιστορία σχετικά «με την νεοσοβιετικό χωνευτήρι που καθοδηγείται από ολιγάρχες και θα μας σώσει από τους Ουκρανούς νεοναζί». 

Σύμφωνη με την γνώμη του, το Κρεμλίνο και ο Λευκός Οίκος στην Ουκρανία «επιδιώκουν τα δικά τους συμφέροντα», όπως έπραξαν προηγουμένως και στην Μάλτα, και παρουσιάζουν την κλασσική «στρατηγική της έντασης». Είναι ένα είδος συνέχειας του εμφυλίου πολέμου ανάμεσα στους Τροτσκιστές (Soros) και στους νέο-Σταλινικούς (Πούτιν). Επίσης περιγράφει μια συνάντηση  μελών του κοινοβουλίου που είχαν διασυνδέσεις με την Gazprom, οι οποίοι άρχισαν ξαφνικά να τραγουδάνε το γνωστό αντιφασιστικό τραγούδι “Bella Ciao” (κατεξοχήν τετριμμένο).

... Η Μόσχα, ο μεγάλος υποστηρικτής του W.T.O. και του I.M.F. όπως και της παγκοσμιοποίησης των ενεργειακών εταιρειών, η Μόσχα που συνεργάζεται με το ΝΑΤΟ ‘’ενάντια στην τρομοκρατία’’ δεν είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Χρησιμοποιεί έναν βαρετό αντισημιτισμό, που αποτελεί το κλειδί για οτιδήποτε. Σε αυτή την βάση, γίνεται πιστευτό ότι η Μόσχα είναι ενάντια στον ληστρικό Σιωνισμό. Μετά αποδοκιμάζουν όταν ο Πούτιν κατηγορεί τους Ουκρανούς για αντισημιτισμό, και αγνοούν το γεγονός ότι στο Κρεμλίνο 16 Ισραηλινοί κατέχουν στρατηγικές θέσεις. Αυτός είναι ο αντισημιτισμός πίσω από το πληκτρολόγιο … Κυριολεκτικά και ετυμολογικά η Ευρασία είναι  μια ουτοπία, η Ευρώπη (ως μια μονάδα) είναι μύθος. Από την στιγμή που δεν πιστεύω στις ουτοπίες, παραμένω στο πεδίο της «Τρίτης Θέσης» ...


Παρά αυτά τα σχόλια, ο Gabrielle ακόμη πιστεύει ότι το άνοιγμα στα Ανατολικά είναι μια αναγκαιότητα για την αναβίωση της Ευρώπης, ειδικά κάτω από τις συνθήκες της ηγεμονίας των Η.Π.Α. και του Κινέζικου γίγαντα. Για αυτό χρειάζεται περηφάνια για την δική μας ιστορία και ταυτότητα, η οποία δεν θα αναγνωρίζει παραχωρήσεις στην νεοσοβιετική ιστορική αφήγηση. O Gabriele Adinolfi και η κοινότητα της Casa Pound στην Ιταλία, μαζί με τους Σουηδούς εθνικιστές, πήραν αποφασιστικά το μέρος του Ουκρανικού «Δεξιού Τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.