Αν αυτοί οι "πατριώτες" προάγουν την ενότητα του "χώρου" τότε δηλώνουμε ξεκάθαρα Φασίστες και φραξιονιστές!


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/11/19 8:36 μ.μ.

    Τα "παιδιά" είναι "μπατριώτες",αντιναζί και αντίφα.Αναμένουμε εκτενές κείμενο στην ιστοσελίδα τους,όπου θα το υπογράφουν οι "φωστήρες" για το πόσο κακός είναι ο φασισμός και ο ναζισμός,και πόσο "καλός" είναι ο ελληνικός "μπατριωτισμός".Είναι ένα βήμα πριν την αποκήρυξη του αντισημιτισμού και του αντισιωνισμού.Εύγε στα καμάρια της αστικής ακροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/19 2:37 μ.μ.

      https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20994122_1874418695918498_3205698027437285431_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQl2I7Aug4Nlcg2aC1rdJ6vy9ofn58ZLP2irZRPQ1YDa5xSGrEkgTXyapgVEO2icuMLAUTYJvcgRI5_1zZxZdnOj&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=937413fa5a355a01f6196b1cb436744c&oe=5E8A3EF1

      white nationalists support israel and zionism

      Διαγραφή
    2. Μετάφρασα το κείμενο όσο καλά μπορούσα και αν δημοσιευτεί ας το δει ο κύριο που ταυτίζει τον αντι-σιωνισμο με τον αντι-σημιτισμος δεν είμαι προβοκάτορας ούτε θίγω κανένα άμα δεν δημοσιευτεί σημαίνει ότι οι διαχειριστές είναι προβοκατορες συν οτι ανεβάζετε προβοκατόρικα σχόλια ενός που λέει ότι είναι ο κιτσικης που μπορει να νε στην τελική άλλα το μήνυμα του ήταν εντελώς προβοκατόρικο στην τελικη δυμοσιευτε μονο το μεταφρασμένο κείμενο που δεν το βλέπω άλλα λέμε παντως ολοι οι σοβαροι ανθρωποι ξερουν οτι ταυτισαν οι σιωνιστες τον αντισιωνισμο με τον αντσημιτισμο ωστε καθε φωνη που ορθωνει το αναστημα του στον σιωνιστικο ιμπεριαλισμό να φημωνεται ως εγκληματιας και να ξεπλένουν από τα χεριά των σιωνιστών το αίμα των αθώων παιδιών της παλαιστινης

      Αντι-Σιωνισμός εναντίον "αντισημιτισμού"

      Η ΝΕΑ ΑΝΤΟΧΗ στέκεται αποφασιστικά στο αντι-Σιωνιστικό στρατόπεδο. Πιστεύουμε ότι το Ισραήλ δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ιμπεριαλιστικό, μεσόγειο "αεροσκάφος" αγκυροβολημένο μόνιμα στη Μέση Ανατολή, εξάπλωση καταστροφής και ανατροπής σε όλη την περιοχή. Επιπλέον, οι Σιωνιστές εκπρόσωποι ομάδων συμφερόντων και οι άλλοι συνάδελφοι ταξιδιώτες - είτε είναι Εβραίοι, Χριστιανοί είτε κοσμικοί - έχουν επηρεάσει αρνητικά την αμερικανική και ευρωπαϊκή πολιτική και μέσων ενημέρωσης. Για τους λόγους αυτούς, η ΝΕΑ ΑΝΤΟΧΗ συνδέεται με άλλα γνήσια αντι-σιωνιστικά κινήματα σε όλο τον κόσμο.
      Ο αντι-Σιωνισμός, ωστόσο, δεν μεταφράζεται αναγκαστικά σε «αντισημιτισμό», μια λανθασμένη ερμηνεία που συνήθως αναφέρεται ως αντι-Ιουδαϊσμός. Η NEW RESISTANCE αναγνωρίζει το δικαίωμα των Εβραίων - είτε ατόμων είτε εντός των κοινοτήτων - να ζουν με ειρήνη και σύμφωνα με τις δικές τους παραδόσεις. Θαυμάζουμε ιδιαίτερα εκείνους τους δίκαιους Εβραίους που έχουν ληφθεί ηρωικά για να ενταχθούν στην αντι-Σιωνιστική πάλη. Οι μεμονωμένοι Εβραίοι, οι οποίοι πρωταρχικά εντοπίζονται με την αιτία και τον πολιτισμό μας, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες NEW RESISTANCE. Όσο για τους Εβραίους που διαμένουν επί του παρόντος στο ληστρικό κράτος του Ισραήλ, τους παροτρύνουμε να έρθουν σε μια δίκαιη και ξεχωριστή ειρήνη με τους αραβικούς γείτονές τους και να διαλύσουν εντελώς όλα τα σιωνιστικά εργαλεία καταστολής (IDF, Mossad κ.λπ.)

      Διαγραφή
  2. Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
    "Κοσμογονία"στο κόμμα του "Mr 25.000" και οι ψήφοι του "Εθνοσωτήριου συμβουλίου" που..χάθηκαν στην τουαλέτα
    https://edolio5.blogspot.com/2019/11/mr-25000.html

    Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
    Αρχίζει ο εμφύλιος του "Mr 25.000" με τον "Πατριώτη της Κονόμας".Στην συγκέντρωση του Σαββάτου με 97 οπαδούς από όλη την Ελλάδα τον κατήγγειλε ότι "εκλιπαρούσε τους δικαστές να τον λυπηθούν" Η καρικατούρα ενός θλιβερού κακομοίρη!!
    https://edolio5.blogspot.com/2019/11/mr-25000-97.html

    Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019
    Μόνο στο edolio5!!Αίθουσα 80 ατόμων(!) στο ξενοδοχείο Αμαλία διάλεξε η "παρέα του Λαγού" για την πανελλήνια διακήρυξη τους στις 9/11.(Δείτε την photo της αίθουσας)
    https://edolio5.blogspot.com/2019/11/edolio5-80-911.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτό δεν είναι προβοκατόρικο σχόλιο τότε τι είναι?

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.