Zentromag: Αντικομφορμιστικό Ιδεολογικό Έντυπο Τεύχος #0

για να το προμηθευτείτε εδώ ...

14 σχόλια:

  1. Ο Πατριάρχης16/7/20 1:19 μ.μ.

    Για όνομα του Αδόλφου-Άβαταρ! Τι εστί τεύχος μηδέν κύριοι; Όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, "ουδέν γεννάται εκ του μηδενός και ουδείς εις μηδέν απόλλυται"!

    Θα σας είπω εγώ τι εστί. Μηδέν εις το πηλίκον είστε υμείς, τα αναρχικά στοιχεία και οι κρυπτομπολσεβίκοι αφελείς νεανίσκοι, που σύρετε τον εθνικιτικόν χώρο εις τας ατραπούς του γιεγιεδισμού και του κομμουνισμού.

    Αντί να μυηθείτε εις την θείαν φύσιν του ενσαρκωθέντος Έλληνα Μεσσία-Αδόλφου-Άβαταρ που προβάλουν κοτεράτοι συναγωνιστάς εκδόται, αντί να αποκρούσετε την απόπειρα των κομμουνιστών να αποσύρουν την πατρίδα μας υπό των ισχυρών συμμαχιών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του ΝΑΤΟ, υμείς ξυρίζετε τας κεφαλάς και αφήνετε χαίτες (!!) υιοθετώντας την αλητοκρατίαν των δρόμων. Και, μάλιστα, την μεταλαμπαδεύετε εις αθώα ελληνόπουλα, μέσω εντύπων. Όνειδος!

    Για μια ακόμη φορά δεν καταφέρατε να προτάξετε ισχυρίν αντίσταση εις τις αντιφασιστικές ορδές, χθες εις την πλατείαν Βικτωρίας. Εις αντίθεσιν με τον συναγωνιστή Θανάση Πλεύριν που άλωσε, σε εκείνη την αλησμόνητω προεκλογική επέλασιν, το άνδρο της πλατείας Εξαρχείων.

    Ωσάν να μην έφτανε τούτο, αρνείσθε εξακολουθητικά να προπονηθείτε υπό τας οδηγίας του δρομέως συναγωνιστού Χατζηγώγου, ο οποίος διανύει το χιλιόμετρον εις χρόνο μόλις τεσσάρων λεπτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nationalist Socialist16/7/20 11:47 μ.μ.

      Σεβαστότατε (το λέω ειρωνικά) επειδή είσαι σε κρίσιμη ηλικία αυτά τα περιοδικά δεν είναι κατάλληλα για την ηλικία σου
      Αντε να διαβάσεις στόκο ελεύθερη ώρα και εσπρέσο μια που είσαι και αρχικυπατζης χτύπα και κανα δυο … φραπεδιες για ξελαμπικάρει το μυαλο σου
      Ασε τον εθνικιστικό χώρο ήσυχο δεν είναι για ακροδεξιούς

      Διαγραφή
    2. Ο Πατριάρχης18/7/20 11:03 π.μ.

      Ελάτε να συζητήσουμε, κύριοι! Εγώ ουδέποτε ηρνήθην τον διάλογον, ακόμη και εις τους κομμουνιστάς.

      Σας ερωτώ, λοιπόν, προς τι το κακό αν κι εφόσον συνομιλεί κανείς με τας μυστικάς υπηρεσίας της πατρίδος μας; Όπως έγραψε σε παλαιότερον άρθρο ο συναγωνιστής Χρίστος Γούδης, οι υπηρετούντας εις τας μυστικάς υπηρεσίας αποτελούν τους αφανείς ήρωες, που προφυλάσσουν την κοινωνική ημών δομή και την χώρα μας!

      Και την προφυλάσσουν, λέγω, υπό ανατρεπτικών στοιχείων ωσάν αυτά της φοιτητικής λέσχης φανταστικής λογοτεχνίας, του μαύρου κρίνου και των υπόλοιπων κουκουλοφόρων κρυπτομπολσεβίκων του εθνικο-πατριωτικού χώρου.

      Αλλά έχουν γνώσιν οι φύλακες! Δεν θα περάσει ο κομμουνισμός!

      Υμείς, οι συνομιλητάς των ΕΑΜοβουλγάρων θα υποστείτε συντριβή.

      Ελλάς-Ελλάς-Συμιγδαλάς!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/7/20 12:57 π.μ.

      Τα επιχειρήματα του Πατριάρχη φαίνεται ότι έπεισαν για άλλη μια φορά και την Χρυσή Αυγή!

      Ο ορθολογιστικος ευρωπαϊσμός του Νικολάκη και των στελεχών του έγινε τόσος ώστε να ψηφίσουν υπέρ της γενναίας χρηματοδότησης της Τουρκίας, στο ευρωκοινοβούλιο.

      Έχει χαθεί το τόπι κανονικά, όμως. Σκληρός ανταγωνισμός των ακροδεξιών για το ποιος θα γίνει μεγαλύτερη λινατσα της καπιταλιστικής εξουσιας από τον άλλον.

      Τα ορφανά των Κοτζαμανηδων δίνουν ψυχή και σάρκα στο σύστημα για μια θέση στον ήλιο. Μόνο που δεν βρίσκεται κανείς να αγοράσει.

      Διαγραφή
    4. Nationalist Socialist19/7/20 2:41 μ.μ.

      Πατριάρχη, τελικά το ΕΑΜ σε ορισμένα είχε δικιο

      Ε. Α. Μ. - Ε. Λ. Α. Σ.- Μελιγαλας

      Και εμείς ο Εθνικηστες το ίδιο θα κάναμε τους ακροδεξιους
      Αλλά στο Σπηλαιοβάραθρο (Καιαδας) νατολαγνοι πλουτοκρατολαγνοι που είστε Νοσταλγοί του καταραμενου αδολφου

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/20 12:39 π.μ.

    https://www.facebook.com/FlameOfLiberation2015/photos/a.1590286007915359/2772750173002264/?type=3&theater

    και δευτερον γιατι δεν ανεβάζεις τα λογία του σανταμ οτι τους εβραιους του ιρακ δεν τους πείραξε ο σανταμ εφόσον δεν υποστήριζαν την πολίτικη του ισραηλ και του σιωνισμού προφανώς και δεν θες να δεις την αλήθεια ότι τα αραβικά κράτη προστάτεψαν όσους εβραιους δεν υποστήριζαν τον διεθνή σιωνισμό και το ισραηλ.

    ΥΓ άμα όντως είσαι ιδεολόγος και ντοπρος θα βγάλει αυτό το σχόλιο απλούστατα και μην πεις οτι ειναι άσχετο αφού έχεις βγάλει κάτι σχόλια εντελώς ξεκάρφωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/20 1:40 π.μ.

    Δεν είμεθα ούλοι αθλητάς κύριε, κύριε λέγω δεν είμεθα ούλοι αθλητάς, διά να ταχύ βαδίσων με είς τεσσάρων λεπτών τάς ενός χιλιομέτρου, αλλά είμεθα ικανοί,μα είμεθα ικανοί λέγω βέβαιος βέβαιος να ταχύ τραβήξων με είς κλάσματα δευτερολέπτων τάς πιστολας καί σουγιάδων καί με τά ρόπαλων καί βαϊων καί κλάδων μήν αφήνοντας κεφαλήν για κεφαλήν καί συκώτιων καί εντέρων εκτός τόπων νεκρικών κοινός νεκροταφείον...

    Διά αυτό λέγω μη μας ζαλας τα τέτοια,τα τέτοια μας λέγω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτοσύγκελος17/7/20 2:56 μ.μ.

    Γεια χαραντάν και τα κουκιά μπακλάν "εις το τετράγωνον", που λέει κι ο Πατριάρχης.

    Έκανα, που λέτε ρε μαγκίτες, μια τσάρκα στην οδό Φυλής, καθότι λαγχάνω και πολύ φυλετιστής ναούμε, για να χαιρετίσω τα κορίτσια του πληρωμένου έρωτα. Με το που τελειώνω την περατζάδα, ακούω σαματά!

    Ρωτάω ένα περαστικό και μου λέει, "έχει συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας".Σκάω μύτη, που λέτε ρε αλάνια μου, στη Βικτώρια, ρίχνω τους χαιρετισμούς στα δικά μας παιδιά -Τζήμερο, Μπόγδανο, Κασιδιάρη κι όλη την επανάσταση- κι αμολιέμαι πίσω απ' τα ΜΑΤ, να δω τους άπλυτους.

    Με το που με κοζάρουνε, αρχίζουν να αλαλάζουνε σαν Ινδιάνοι. Χτυπάω, ναούμε, την κεχριμπαρόχαντρα της κομπολόγας και τους σπηκάρω στο άγριο.
    "Ρε παλίοκοτες αράξτε στα κιλά σας, γιατί άμα λάχει και πέσετε στην πλώρη μου θα στέλνετε τα χαμπάρια σας από τον άλλο κόσμο!"

    Και τι μου απαντάνε τα παιδιά της παλάμης;
    "Έλληνα λεβέντη, Έλληνα λεβέντη, στον τάφο σου θα κάνουμε το πιο μεγάλο γλέντι!"

    Γυρνάω τότες εγώ και τους ξηγιέμαι το εξής.
    "Έλληνα μπερκέτη, Έλληνα μπεργκέτη, την γκόμενα του antifa θα βγάλεις στο κουρμπέτι!"

    Κόκκαλο τα διεθνιστόπουλα! Ούτε ο Θανασάκης ο Πλεύρης να μου ΄να, δεν θα φοβούνταν τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μουσουργος18/7/20 10:23 π.μ.

    Θα ηθελα κι εγω να σας παραθεσω, αγαπητοι συναγωνιστες, ενα λυρικο τραγουδι του Μικη Θεοδωρακη, που διασκευασα για τις αναγκες μουσικης δωματιου, σε στιχους δικους μου και μουσικη συνοδεια ενος πιανου, τριων βιολιων και ενος κοντραμπασου:

    Ο "πατριαρχης"
    και η ΕΥΠ,

    ο Χατζηγωγος
    και η πρεσβεια....

    Ω, τι χαρουμενη ζωη-η-η,
    χτυπας κι εσυ
    ΜΑΤα, με βια

    χτυπας κι εσυ
    ΜΑΤα, με βια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nationalist Socialist19/7/20 12:17 μ.μ.

    Σήμερα βλέπω το ρίξτε στην ποίηση.

    Από την ποιητική συλλογή : Εθνικοσοσιαλιστική ποίηση

    Γέμισε ο εθνικηστικος χώρος με καρφιά ΚΥΠατσιδες της ακροδεξιας
    Εμεις εθνικηστες δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα της δεξιάς

    Γεμίσαμε πατριάρχες και πρωτοσυγκελους καρφιά ακροδεξιά
    Μεταξύ μπάτσου ασφαλήτη και ακροδεξιού
    Δεν υπάρχει διαφορά καμιά

    Δεν ξεχνάμε την Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών
    Εσείς οι ακροδεξιά μην ξεχνάτε αυτή την φορά
    θα την ζήσετε και εσείς
    με αντίθετη φορά

    Εθνικοσοσιαλισμος ή χάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/7/20 10:40 μ.μ.

    Ρε παιδιά ο Πατριάρχης των σχολίων είναι μιμίδιο. Μια σατιρική περσόνα, η οποία συγκεράζει στοιχεία απ' όσα πιστεύουν και γράφουν κατά καιρούς διάφοροι ακροδεξιοί καρνάβαλοι που υποδύονται τους θεωρητικούς του "χώρου", με πρώτο όλων εκείνον του οποίου το παρατσούκλι χρησιμοποιεί.

    Με τα όσα γράφει ο διαδικτυακός Πατριάρχης αποκαλύπτει χιουμοριστικά τους βαθύτερους σκοπούς ανθρωπο-σκουπιδιών, που εδώ και χρόνια δίνουν κατευθύνσεις στον εθνικιστικό χώρο.

    Δεν έχει νόημα να εκνευριζόμαστε όταν τον διαβάζουμε. Το αντίθετο μάλιστα. Πέρα από το να μας διασκεδάζει καλό θα ήταν να τον παροτρύναμε να γράφει όλο και πιο πολύ. Για να αποκαλύπτει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την γελοιότητα των κατευθυνόμενων από το σύστημα ακροδεξιών σαλτιμπάγκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλος Δικαστής21/7/20 2:35 π.μ.

    Ρε πικπα ο άλλος κάνει πλάκα.. Αν δεν το καταλαβαίνετε ούτε αυτό τότε ας αφήσουμε τον ΕΣ στην άκρη και ας πιάσουμε τα τεστ IQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/9/20 12:30 π.μ.

    Γνωρίζει κανείς αν είναι ακόμα διαθέσιμο το περιοδικό Zentromag και που μπορώ να το βρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.