Skumshot: Rac & Roll

12 σχόλια:

  1. Ο Πατριαρχης5/9/20 3:41 μ.μ.

    Έως πότε θα προκρίνετε την εσπερική βαρβαρότης των δερματικών κεφαλών (αγγλιστί skinheads) και της βαρυμεταλλικής μουσικής ηχορυπάνσεως, κύριοι; Έτσι νομίζετε ότι θα ανακτήσομεν την Ιωνίαν και θα προστατεύσομεν τον ορυκτόν πλούτο του Αιγαίου;

    Είσθε γελασμένοι εάν νομίζετε ότι ημείς, οι γνήσιοι ακροδεξιοί εθνικιστάς, θα σας επιτρέψουμε να διαπομπεύσετε την ιδεολογίαν μας με ξυρισμένας κεφαλάς, μαλλιάδες και λοιπούς τεντιμπο'ι'σμούς.

    Αντί να καλλιεργείτε τον υγιή πατριωτισμόν και την καλλιέπεια των μουσών, με αγλαά ακούσματα από θεσπέσιους ήχους της Ευγενίας Μανωλίδου και του Αθανασίου Ρουβά, υμείς ανοίγετε τας θύρας της κοινωνίας μας εις τους ναρκωμανείς χασικλήδες της μουσικής πέτρας (αγγλιστί rock).

    Αλλά τι έτερο θα ήτο δυνατό να περιμένει κανείς υπό θιασώται του μπολσεβικικού εθνικιστικού σοσιαλισμού; Εντροπή σας, στρασεροδραγούμηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/20 1:51 π.μ.

      Καλά, ο Ρουβάς δεν είναι τοιούτος; Αυτά τα πρότυπα προβάλλει στη νεολαία μας ο Πατριάρχης του εθνικισμού;

      Διαγραφή
    2. Ο Πατριάρχης6/9/20 9:15 μ.μ.

      Ελάτε να κάνουμε διάλογον κύριοι. Εγώ ουδέποτε ηρνήθην την συζήτησιν!

      Σας ερωτώ, λοιπόν, διατί να μην καρπωθούμε την βοήθεια των ευρύπρωκτων πατριωτών;

      Ποιος μπορεί να λησμονήσει την ανεκτίμητη συστράτευσιν τ(oι)ούτου του νεανία με τας πατριωτικές δυνάμεις του Αθανασίου Πλεύρη και του Άδωνι Γεωργιάδου, κατά την εποχή του δημοψηφίσματος του 2015;

      Ποιος μπορεί να αγνοήσει τας κοινωνικάς σχέσεις του αοιδού αυτού με ισχυρές οικονομικώς προσωπικότητες της αστικής ημών τάξεως, όπως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που βοηθούν τα μάλα το ελληνικό ναυτικό και θα μπορούσαν να ενισχύσουν πατριωτικές προσπάθειες;

      Χρειάζεται πρακτικός νους προκειμένου να επικρατήσουν οι εθνικοπατριωτικές δυνάμεις και ουχί ο αναρχικός βουλησιαρχικός ρομαντισμός, κρυπτοκομμουνιστών όπως ο Στράσερ, ο Δραγούμης και αι δερματικαί κεφαλαί (αγγλιστί skinheads).

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/9/20 3:54 μ.μ.

      Κούρασες.

      Διαγραφή
    4. Πατριαρχη πάει και η Terra. Kαι η Rosa nera. Κατάληψη για πάντα. Τι όχι; τελικά τα ξερά ανεβηκαν

      Διαγραφή
    5. Ο Πατριάρχης7/9/20 9:59 μ.μ.

      Ασφαλώς και έκλεισαν αι καταλήψεις. Διότι ο σπουδαίος πατριώτης ανήρ Αθανάσιος Πλεύρης έκανε προεκλογικώς εκείνη την αλησμόνητη έφοδο εις την πλατεία Εξαρχείων, που κατατρόμαξε τα αναρχικά στοιχεία.

      Μπορεί να κούρασα αλλά δεν κουράστηκα φίλτατε! Και δεν θα κουραστώ μέχρι να αποκαθαρθεί ο εθνικιστικός χώρος από τα κρυπτοκομμουνιστικά στοιχεία των στρασεροδραγούμηδων!

      Διαγραφή
    6. Nationalist.Socialist8/9/20 3:40 μ.μ.

      Σεβασμιότατε τι να συζητήσουμε έχουμε χάσμα ιδιολογικό και με ποιους θα συζητήσουμε με αυτούς που καταδιώξανε και καταδιώκουν όλους τους εθνικιστές σοσιαλιστές. Από την Ιβηρική χερσόνησο με τον αρχικαραβανα φράγκο με την Φαλανγκα μέχρι την Γερμανια του αδολφου με τα SA και τους Αφους Στρασσερ και τον Ροεμ στην Ρουμανία με την Σιδηρά Φρουρά και την Ελλάδα με της δεξιές και ακροδεξιές κατοχικές ΝΑΤΟικες κυβερνήσεις και στρατιωτικές αμερικανοκίνητες χούντες.; Η ιστορία της δεξιάς έχει να επιδείξει μόνο βασανιστήρια αφανισμούς και εξορίες.

      Καλύτερα να συζητήσουμε με τους κομουνηστας παρά με εσάς

      Διαγραφή
    7. Ο Πατριάρχης10/9/20 12:28 π.μ.

      Προκαλείτε το μειδίαμα και την θυμηδία κρυπτοκομμουνισται στρασεροδραγουμηδες.

      Καταμαρτυρούν τα γραφόμενα σας την επιρροή του μπολσεβικισμού εις την σκέψιν σας. Κι όλα τούτα μόνο με ολίγα μου σχόλια. Αναλογισθείτε τι θα συνέβαινε αν σας ανέκρινε ο αείμνηστος Λαδάς. Θα αποκάλυπτε η ανάκρισις την κομμουνιστική συνωμοσία εις βάρος της πατρίδος, των συμμάχων του ΝΑΤΟ και του χώρου της εθνικής ημών άκρας δεξιάς, που εξυφαίνουν συμμορίτες κομμουνισταί με υποχείρια στρασερικους εθνικοσοσιαλιστάς και δραγουμικους νεοφασιστες.

      Αλλά, ευτυχώς, όσο θα υπάρχουν γνήσιοι πατριώτες όπως ο φιλτατος Χατζηγώγος και ο σηπομενος βρικόλαξ, ο πολιτικός ημών χώρος θα περιφρουρείται επαρκώς. Μύθοι όπως εκείνοι του δειλού φιλοκομμμουνιστού Δραγούμη, του προδότη Στράσερ, του κοπριτου Περικλέους Γιαννοπούλου και του κίναιδου Ρεμ θα γκρεμίζονται. Και οι εθνικοπατριωτικαι αξίες θα επικρατούν.

      Ο κλοιός σφίγγει γύρω σας, κύριοι! Κατευθύνεστε εις πλήρη απομόνωσιν.

      Διαγραφή
    8. nationalist.socialist11/9/20 12:38 μ.μ.

      Κάτι εθνικιστές μπατριωτες που φωνάζανε όταν ήταν στο κόμμα του ακροδεξιού τηλε προέδρου τώρα είναι πρωτοκλασάτα στελέχη και βουλευτές και υπουργοί στο κόμμα της νδ στο κόμμα το οποίο ψήφισε το νομοσχέδιο του σύριζα για τους κίναιδους.
      Σεβασμιότατε σταμάτα να πετας λάσπη στους Ε/Σ και να αναπαραγεις τα ψευδη του γκεμπελς εχεις κουράσει

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/20 10:17 μ.μ.

    Ρε ποιο oi! και κουραφέξαλα. Δείτε τη νέα εκπομπή του Νοσφεράτου με τον Χατζηγώγο για τον Δραγούμη. Αυτοί είναι εθνικιστές.

    Οι βαστάζοι του Περίανδρου λένε ότι θέλουν να βγάλουν την χώρα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και κάνουν εκπομπή με τον δημοσιογράφο που ο ίδιος δηλώνει φανατικός αμερινόφιλος και θαμώνας της Αμερικανικής Πρεσβείας!!!

    Έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο τα άτομα. Τύφλα να' χει ο πατριάρχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/20 12:54 π.μ.

    Η συμμαχία ΕΣΑ-Χατζηγωγου έχει προσπαθήσει να αποδομήσει Δραγούμη, Εβολα, Γιαννόπουλο, Μεταξά, Στράσερ και να δούμε που θα καταλήξει.

    Κοιτάξτε που στο τέλος θα μας πουν ότι οι μόνοι σωστοί θεωρητικοί του εθνικισμού είναι ο Πλεύρης και ο Περίανδρος. Εκεί την πάνε τη δουλειά. Να δείτε γέλια που θα ρίξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/20 2:26 μ.μ.

      Ούτε Πέρι Ντρούτσας, ούτε Μπεν Ζελόν, τιμή στην ιστορία των εθνικιστών!

      Δραγούμη ζεις, σε νου και συνειδήσεις, για πάντα εθνικιστής!

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.