Ανάκτηση #8: κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λόγχη» (https://www.anaktisi-mag.gr/)

 http://www.anaktisi-mag.gr/


Στηρίξτε τις αυτόνομες εκδόσεις:

Μπορείτε να το βρείτε το όγδοο τεύχος αλλά και τα παλαιότερα στο site της "Λόγχης" και στην σελίδα της "Ανάκτησης" στο facebook, σε κεντρικά βιβλιοπωλεία και μέσω των Αυτόνομων/Ανένταχτων ομάδων και κινήσεων.

Την ΑΝΑΚΤΗΣΗ θα την βρείτε στην ΑΘΗΝΑ: στους πάγκους διανομής Τύπου στην Ομόνοια, σε πάγκους της Πανεπιστημίου και της Πλατείας Κάνιγγος και στο βιβλιοπωλείο ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Χαρ. Τρικούπη 14). 

Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο βιβλιοπωλείο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ (Ερμού 61) στον ΒΟΛΟ στο βιβλιοπωλείο ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ (Ανθίμου Γαζή 121) και στη ΜΑΝΗ στο βιβλιοπωλείο ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ στην Αρεόπολη. 

Μέσω ταχυδρομείου μπορείτε να την προμηθευτείτε από το 2103611590 και στο www.logxi.com. 

Επειδή είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα, σε καλούμε να δημιουργήσεις μαζί μας ένα άτυπο δίκτυο διανομής του περιοδικού στην περιοχή σου, ώστε η Ανάκτηση να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με την βοήθεια σου!

Προμηθεύσου την Ανάκτηση και διαμοίρασε την στους Συναγωνιστές σου! Γίνε η φωνή του δικού σου περιοδικού!...

Αγοράστε το νέο τεύχος από εδώ ή τηλεφωνικά στο 2103611590

Το 8ο τεύχος του περιοδικού Ανάκτηση βρίσκεται ξανά μέσω του δικού μας δικτύου διανομές σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσω της Λόγχης σε κάθε σπίτι. 

Το νέο τεύχος με μοιρασμένη ύλη σε Ιστορικά θέματα και αφιερώματα, Μουσική και Ποδόσφαιρο, Πολιτική και Ιδεολογία. 

Και αυτή την φορά μπορείτε να διαβάσετε την πλούσια και προσεγμένη ύλη του, για τον πολιτισμό, τις εθνικιστικές και πατριωτικές ιδέες, την Ευρώπη, την Ιστορία, την Ταυτότητα. 

Μην το χάσετε!

 Διαβάστε στο νέο τεύχος:

 Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ

του Άγγελου Δημητρίου

 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ

από τον Μιχάλη Τάντη

 ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

του Χρήστου Καρανικόπουλου

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «LOCKSTEP» : ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟ 2010 «ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ» ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

από τον Γιάννη Γκελάκη

ΕΦΙΑΛΤΗΣ: ΠΡΟΔΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΗΓΕΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

του Γιάννη Δράκου

 Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΑΣ ΦΡΟΥΡΑΣ, Ο ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ (ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΖΙΛΑΒΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940)

από τον Γιώργο Μάστορα

 Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ

του Πέτρου Νικολού

 ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

 Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

του Άγγελου Δημητρίου

 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΕ…

από τον Ευριπίδη Ρηγόπουλο

 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ: ΟΤΑΝ Η ΕΣΣΔ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΟΝ OZZY

του Μιχάλη Γεωργιλά

 H ΒΑΡΒΑΡΗ ΣΚΑΠΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

του Γιώργου Δασκαλάκη

 Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΓΚΕΡΖΥ ΙΒΑΝΩΦ

του Ευθ. Π. Πέτρου

 Η ΛΑΪΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

από τον Γιώργο Δημητρούλια

 CELINE: ΕΝΑΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

του Κωνσταντίνου Μποβιάτσου

 ΓΙΝΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ!

 ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΕΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτόνομη συντακτική ομάδα για την Εθνική Αυτονομία & την Τρίτη Θέση - διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω. Προς τους συναγωνιστές, φίλους και εχθρούς: η διαχείριση δεν πρόκειται να απαντήσει σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της. Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί πρώτα πριν υπάρξει επικοινωνία. Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα. Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών. Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε και μέσω των επίσημων σελίδων μας στο Facebook. Για φωτογραφικό υλικό μεταβείτε στο Instagram μας. Για να επικοινωνήσετε με τους συναγωνιστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο blackmilitiagr@gmail.com ή με τον υπεύθυνο της συντακτικής ομάδας στο twitter. Σε περίπτωση που δεν ανανεώνονται οι δημοσιεύσεις σε σελίδες ή δεν βρίσκεται λογαριασμούς αυτό σημαίνει ότι έχουν καταργηθεί λόγω αναφορών.