Ανοιχτή επιστολή του παλαίμαχου Συναγωνιστή Λουκά Σταύρου με αφορμή την παρουσία του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην εκπομπή «Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα» (11.11.2021)


Ανοιχτή επιστολή του παλαίμαχου Συναγωνιστή Λουκά Σταύρου με αφορμή την παρουσία του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην εκπομπή «Αντικαθεστωτική Επικαιρότητα» (11.11.2021)

Ο Λουκάς Σταύρου είναι παλαίμαχος συναγωνιστής από την Κύπρο με πολύμορφη δράση και πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την διάδοση των ιδεών μας. 

Έλαβε μέρος στις μάχες κατά των Τουρκικών θυλάκων ως εθελοντής το ‘74. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στους Λόχους Ορεινών Καταδρομών (Λ.Ο.Κ.). 

Συμμετείχε στις τάξεις της ΕΟΚΑ Β’ η οποία διεξήγαγε ένοπλο αγώνα. Έλαβε μέρος σε βομβιστικές και λοιπές επιθέσεις κατά των Άγγλων κατακτητών και το 1978 καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση την οποία εξέτισε στις κεντρικές φυλακές Κύπρου με την κατηγορία της ανατίναξης του Αγγλικού ραδιοσταθμού αναμεταδόσεως στο Ζύγι. 

Πατέρας τριών παιδιών συγγραφέας ποιητής ζωγράφος καθώς και ιδρυτής φιλοσοφικού κύκλου. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα της Κύπρου και του ευρύτερου εθνικιστικού «χώρου». 

Γνωστές οι θέσεις του κυρίου Κωνσταντίνου Πλεύρη. 

Αυτές οι ιδέες που εκφράζει εδώ και χρόνια περιγράφουν την ελληνική ακροδεξιά η οποία κατάφερε να ταυτίσει με τις πεποιθήσεις της τον Eθνικισμό και τον Eθνικοσοσιαλισμό σε βαθμό που να είναι σχεδόν ακατόρθωτο σε κάποιο αληθινό Eθνικιστή και Εθνικοσοσιαλιστή  να διαχωρίσει την θέση του από την ακροδεξιά χωρίς τούτο να εκληφθεί ως μια εσωτερική συζήτηση - διαμάχη εντός μιας ενιαίας παράταξης.

Η ακροδεξιά σφετερίστηκε και καπηλεύθηκε αυτές τις μεγάλες ιδέες. Σε μια εθνικοκοινωνική επανάσταση , για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, άνθρωποι σαν τον κύριο Πλεύρη δεν θα ηγούνται του εκτελεστικού αποσπάσματος όπως ο ίδιος επιθυμεί αλλά θα βρίσκονται απέναντι από τους τυφεκιοφόρους.

Γιατί;

Διότι πρώτα από όλα θεωρούν ότι ο λαός είναι μια σύναξη ποταπών και κατωτέρων όντων που το μόνο που τους αξίζει είναι να κυβερνώνται από δήθεν ανώτερους με τίτλους και αστέρες και παράσημα και διάφορους χαφιέδες που θα παριστάνουν τους επαγγελματίες σωτήρες και εθνικιστές.

Ο δικός μας εθνικισμός εδράζεται στο μεγαλείο του λαού μας που αποτελεί την βιολογική ροή του έθνους.

Ο δικός μας φυλετισμός δεν υποβιβάζει τον λαό για να παραχωρήσει εξουσίες σε ανώτερες ελίτ αλλά του δίνει την δυνατότητα να ασκεί το αυτεξούσιο του μέσα από τις κοινοτιστικές δομές εξουσίας ως πολίτης - ιδιοκτήτης - οπλίτης.

Η εξουσία στον ένοπλο λαό και οι τραπεζίτες και ολιγάρχες και τοποτηρητές των ξένων στο απόσπασμα.

Εύγε στον κύριο Χάρη που με τις θέσεις του ενάντια στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε και την τραπεζοκρατία έδωσε το στίγμα μιας προσδοκώμενης Εθνοφυλετικής Λαϊκής Επανάστασης.

Λουκάς Σταύρου

45 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/21 9:56 μ.μ.

    Ανώνυμος10/11/21 6:09 μ.μ.
    https://youtu.be/biWoER02RRg

    Εθνικοσοσιαλιστής δηλώνει ο γέρος αλλά συνεργάστηκε με ΛΑΟΣ και μιλούσε υπέρ μνημονίου γιατί το "κράτος έχει συνέχεια". Άντε να δούμε στην αυριανή εκπομπή τι θα πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοτεινος..σκοτεινοτατος και κακος ο ρολος του κ. Πλευρη την δεκαετια αποβτο 68 και μετα στην Ιταλια. Ιταλοι συναγωνιστες που περασαν δια πθρος και σιδηρου και δεν κρυφτηκαν ποτε μου εχουν πει πολλα ..μα παρα πολλα ασχημα για τον τυπο αυτο..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/21 9:56 μ.μ.

    Ανώνυμος11/11/21 5:52 μ.μ.
    Και οχι μονο. Στην εκπομπή για την 4η Αυγούστου αναφέρει οτι ο Μητσοτάκης είναι πατριώτης. Και να μην μιλήσουμε για το πολύ σκοτεινό του παρελθόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/21 9:57 μ.μ.

    Ανώνυμος11/11/21 8:34 μ.μ.
    https://www.youtube.com/watch?v=qz_Jl1jQnDk

    είναι σίγουρο ότι διαφωνεί η σ.ο. και σε πολλά συμφωνώ μαζί της απλά προτείνω να αναρτηθεί

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/11/21 9:57 μ.μ.

    Ανώνυμος11/11/21 10:38 μ.μ.
    Η περισσότερη εκπομπή ήταν ακροδεξιές ρητορείες του Πλεύρη. Τα ίδια και τα ίδια τα οποία επαναλαμβάνει τόσα χρόνια και τα οποία πλέον έχουμε μάθει απέξω για τους ξένους, για τις ανασκαφές, για τα αφορολογητα σκάφη. Όταν τον ρώτησε ο Χάρης για την έξοδο από την ΕΕ δεν απάντησε και με έξυπνους τακτικισμούς γλίστρησε (βέβαια ούτε ο Χάρης τον στρίμωξε πολύ). Επί της ουσίας τίποτα. Εγώ περιμένω να δω από την ΕΣΑ να καλέσει κάποιον αυτόνομο ή να προβάλει κάποια άλλη μορφή του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού (τόσοι υπάρχουν). Καλό είναι που και που να γίνεται συζήτηση με ακροδεξιούς αρλεκίνους για να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα αλλά από την συγκεκριμένη εκπομπή έχει παρελάσει όλη η ακροδεξιά και ακόμη δεν έχει κληθεί ένας αυτόνομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/11/21 9:57 μ.μ.

    Gr.Nationalist.Socialist11/11/21 11:41 μ.μ.
    Όταν ακοσα τον Πλευρη να λέει ότι είναι Εθνικοσοσιαλιστής το έκλισα δεν ήθελα να χαλάσω την βραδιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/21 9:58 μ.μ.


    Ανώνυμος12/11/21 1:01 π.μ.
    Εχουνε κληθεί και αυτόνομοι πχ Α.Τζ και Σ.Δ


    Ανώνυμος12/11/21 10:38 π.μ.
    10.38 Ξέρεις πολλούς αυτόνομους ΕΣ που βγαίνουν με το πρόσωπο τους να μιλήσουν για την Ιδέα; Το λέω γιατί απ'ότι έχω μάθει κάποιοι έχουν προσκληθεί αλλά απέφυγαν για να μην εκτεθούν στην δημοσιότητα.

    Ανώνυμος12/11/21 7:07 μ.μ.
    10:38 αν ξέρεις κάτι πες να ξεδιαλύνει το τοπίο. Μέχρι τότε όμως δεν δικαιουσε να μιλάς όταν δεν έχεις καλέσει τόσα χρόνια έναν Ε/Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεταφέρθηκαν τα σχόλια σχετικά με την παρουσία του Πλεύρη στην εκπομπή.

    Προσοχή: Προς τους συναγωνιστές, φίλους και εχθρούς: η διαχείριση δεν πρόκειται να απαντήσει σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της. Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί πρώτα πριν υπάρξει επικοινωνία. Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα. Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών. Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε και στην σελίδα μας στο Facebook. Για φωτογραφικό υλικό μεταβείτε στο Instagram μας. Για να επικοινωνήσετε με την συντακτική ομάδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο blackmilitiagr@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακολουθούν σχόλια σε αναμονή που υπήρχαν στην προηγούμενη ανάρτηση. Υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια ή αυτά που δίνουν άγνωστες πληροφορίες σε κράτος και antifa δεν θα αναρτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/11/21 10:06 μ.μ.

    1:01 άσε ρε πονηρέ. ΚΙΝΗΜΑ, Μ......, ΕΝΕΘ, Μαύρος Κρίνος, Ένζυμο, Zentropa, Λουκάς Σταύρου, Γιαλαμάς και πόσα ακόμα ονόματα μπορώ να σου αραδιάζω. Άνθρωποι με προσφορά οι περισσότεροι και ποτέ δεν προβλήθηκε ούτε ένας. Ποτέ δεν είναι αργά αλλά κρίμα για την ΕΣΑ που προάγει τον διχασμό και τις ακροδεξιές ρητορικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/21 10:49 π.μ.

      10.06 Τι σχέση έχουν οι συγκεκριμένοι με τον ΕΣ, αν εξαιρέσουμε τον Σταύρου; Ούτε εθνικιστές δε μπορούν να θεωρηθούν ορισμένοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/21 1:57 μ.μ.

      10:49 τι σχέση έχουν με τον ΕΣ ο Πλεύρης, ο Λαγός, ο Συμιγδαλάς, ο Χατζηγωγος και ο Σπίνος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/21 3:02 μ.μ.

      Μα δεν πήγαν στην εκπομπή ως ΕΣ ούτε τους παρουσίασε κάποιος ως ομοϊδεάτες. Μη γράφεις ότι σου κατέβει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/11/21 6:23 μ.μ.

      3:02 δεν είπα ότι πήγαν στην εκπομπή ως Ε/Σ είπα πως είναι ύποπτο να έχει περάσει όλη η ακροδεξιά και ούτε ένας αυτόνομος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/11/21 7:21 μ.μ.

      10:49 Μία χαρά είναι η Ζεντροπα και πρέπει να ακούγονται τα παιδιά που φέρνουν κάτι νέο που γουστάρει η νεολαία. Εσάς που σας χαλάει μείνετε στις εφημερίδες

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/11/21 10:06 μ.μ.

    «Σε μια εθνικοκοινωνική επανάσταση , για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, άνθρωποι σαν τον κύριο Πλεύρη δεν θα ηγούνται του εκτελεστικού αποσπάσματος όπως ο ίδιος επιθυμεί αλλά θα βρίσκονται απέναντι από τους τυφεκιοφόρους»

    Αυτή η φράση τα λέει όλα. Όσο για εσάς που παριστάνετε τους εθνικοσοσιαλιστές και έχετε προβάλει όλες τις σιχαμενες περσόνες του ακροδεξιού χώρου πολλές φορές προκειμένου να εξυπηρετήσετε μικροσυμφέροντα σας αδιαφορώντας για την Ιδέα θα έρθει και η δική σας ώρα. Έχουν γνώση οι φύλακες και έχετε υπόψιν σας ότι εμείς δεν είμαστε απόγονοι του καιροσκοπικου καθάρματος Γύπαρη, ούτε του Εβραίου Μπενάκη αλλά των Επιστράτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/11/21 10:07 μ.μ.

    Εχουνε καλεστεί ενα σωρό ΕΣ πχ ο Γιώργος που εμφανίστηκε πρόσφατα αλλά καο άλλοι παλιότερα αλλά οι μπολσεβίκοι του χώρου τον χαβα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/21 10:41 μ.μ.

      Μιλάμε για κίνηση, συλλογικότητα, ομάδα όχι τον κολλητό τους ή το τριτοτεταρτο μέλος της γκρουπας τους το οποίο θα κάνει την γλάστρα. Τόσα χρόνια ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ και κλαις για μπολσεβίκους του χώρου. Καλύτερα μπολσεβίκος παρά ακροδεξιός λακες που φέρει σβάστικα.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος13/11/21 10:09 μ.μ.

    Η εμφάνιση του Πατριάρχη στην γνωστή εκπομπή και η δήλωση του ότι είναι εθνικοσοσιαλιστής ντροπιάζει την Ιδέα μας. Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Χάρη που έναν χρόνο πριν μας έλεγε ότι θέλει ένωση Περίανδρου - Πλεύρη - Κασιδιάρη για να σχηματίσουν κόμμα το οποίο θα αποφύγει το Κοινοβούλιο. Μην ξεχνάμε και τον γνωστό "Ιανό" του χώρου που αποκαλεί τον Πλεύρη "φυσικό ηγέτη". Τα ανέχτηκε όλα στην χτεσινή εκπομπή ο Χάρης και το Βυζάντιο και τον Μεγαλεκο ενώ έναν μηνα πριν μας έλεγε ότι χριστιανός και εθνικιστής δεν γίνεται και δύο χρόνια πριν μας έβγαζαν τον Αλέξανδρο αντιρατσιστή. Ούτε για το γεγονός ότι ο γέρος πορευόταν με το ΛΑΟΣ ρώτησε φυσικά, ούτε για την νεολαία της ΕΡΕ, ούτε για τον Καραμανλή. Συγκοινωνούντα δοχεία της ακροδεξιάς μέσα στην αυτονομία πρέπει να φύγουν ..... Μην λογοκριθεί το σχόλιο παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/11/21 10:11 μ.μ.

    Καλεσε Σπινο, χατζηγωγο, Πλεύρη. Τον Καρατζαφέρη ποτε θα τον καλέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/11/21 10:12 μ.μ.

    Θα φανεί λίγο άσχετο με το άρθρο αλλά κατά βάθος είναι πολύ σχετικό. Θα σας μεταφέρω μια πληροφορία. Εδώ και λίγους μήνες ο γνωστός .... συζητά με ανθρώπους του ...... πιθανή υποστήριξη στις επόμενες .... εκλογές. Η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το πρακτοριλίκι των κεφαλαιοκρατών έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Αφού εξαφάνισαν τον εθνικισμό τώρα φτιάχνουν ένα νέο εικονικό εθνικιστικό χώρο για να λειτουργήσει σαν βραχίονας της δεξιάς. Αλλού κατασκευάζουν υποψήφιους προέδρους. Εδώ είμαστε επαρχία. Το level φτάνει μέχρι αρχηγούς κομμάτων του 1% και δημοτικούς συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/11/21 10:15 μ.μ.

    Εν τέλη και οι αυτόαποκαλουμενοι ΕΣ στην Ελλάδα ειναι closet ακροδεξιοί. Επίσης αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι το γιατι να θέλει κάποιος να βγει στην συγκεκριμένη εκπομπή. Ποιο πολυ δυσφήμιση είναι πάρα αντιπαράθεση ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/11/21 10:21 μ.μ.

    Ναι έχουν κληθεί και οι αυτόνομοι άγνωστος Χ και Θου Βου ο φαλακρός πράκτωρ.

    Εγώ χάρηκα που είδα τον Πλεύρη στην εκπομπή τους. Έτσι για να πέφτουν οι μάσκες.

    Να καταλάβει και ο τελευταίος συναγωνιστής πως στήνει το χώρο η δεξιά και η ακροδεξιά ουρά της

    -Πλεύρης και Χατζη gogo παρουσίασαν την εκπομπή της ΕΛΑΣΥΝ του ΛΑγού, όταν αυτό το κόμμα έκανε τηλεοπτικές εκπομπές.

    Πλέυρης και Χατζη gogo κολλητοί με Ά...., Χ...., Κ..., Γ...., Γ.... και σία, με τον μικρό Πλεύρη υπουργό του Μητσοτάκη.

    -Ο Χαζηgogo (δηλωμένος δεξιός λάτρης της χούντας και θαμώνας της πρεσβείας των ΗΠΑ) κινεί τα νήματα της ακροδεξιάς χυδαιολογίας κατά Δραγούμη, Γιαννόπουλου κλπ.

    -Ο Χατζηgogo παρουσίαζε τις δεξιές χυδαιότητες κατά Δραγούμη και υπέρ της "πατριωτικής" οικογένειας Μητσοτάκη στην ίδια εκπομπή κάτω από το πόστερ του Βενιζέλου .............................................

    Μετά ακολούθησαν τα αφιερώματα στο .........

    -Χατζη gogo και Λευτεράκης προσπαθούν να κάνουν διαδικτυακό κόμβο της αμερικανικής δεξιάς το blog του τελευταίου.

    -Ο Λευτεράκης πέρασε και αυτός καλεσμένος από την ίδια "εθνικοσοσιαλιστική" εκπομπή.

    Τι ωραία που ξεδιπλώνεται το ακορντεόν της ακροδεξιάς με φόντο την δεξιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/21 10:38 μ.μ.

      Ο Χατζηgogo κάνει το μπαλαντέρ. Πότε βγαίνει στην ναζιστική ακροδεξιά παριστάνοντας τον αντιδραγουμικό, πότε στον Ιανό χωματοδρομίτη παριστάνοντας τον δραγουμικό. Εγώ περιμένω σε λίγο καιρό να δω και τον Γούδη στους "αντικαθεστωτικούς" να δείτε τι γέλιο θα ρίξουμε τότε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/21 9:48 μ.μ.

      Εγώ περιμένω την εκπομπή συμφιλίωσης των παιδιών που παρουσιάζουν αυτή την εκπομπή με τον Ιανό.
      Προκελογικά όλοι με τον ΚΑς σε κοινή εκπομπή, υπό τις ευλογίες Χατζηgogo. Ι ακροδεξιά ισχύς εν τη ενώσει.

      Διαγραφή
  17. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/11/21 10:26 μ.μ.

    Διόρθωση: το Ιανός γράφτηκε εκ παραδρομής. Το γνωστό "Ιωνά" του χώρου (όχι τον Δραγούμη) εννοούσα που αρθρογραφεί στον Πανούση. Ξέρετε αυτόν που δίνει κομματικές συμβουλές στον Κασιδιάρη αλλά κάποτε λένε ότι ζητούσε στα γραφεία της ΧΑ ..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/11/21 10:31 μ.μ.

    Ας αφήσουμε τα εύγε στον κύριο Χάρη ο οποίος θέλει να ανάψει "φωτίτσες" με τον άνθρωπο του Καρατζαφέρη. Ας αφήσουμε τα εύγε στον κύριο Χάρη που όταν ο Πλεύρης του είπε πως είναι εθνικοσοσιαλιστής εκείνος δεν τον διέκοψε ρωτώντας τον πως δικαιολογεί την μέχρι τώρα πολιτική του πορεία. Ας αφήσουμε τα εύγε στον κύριο Χάρη ο οποίος αντί να στριμώξει τον παππού επιμένοντας να μας απαντήσει τι πιστεύει για ΕΕ, ΝΑΤΟ, τράπεζες τον άφησε να παρλάρει ασταμάτητα τα χιλιοειπωμενα του ανέκδοτα. Ας αφήσουμε τα εύγε στον κύριο Χάρη που ξάφνου ξέχασε και τους Μεταξάδες και τους Δραγουμηδες και τα Βυζάντια και τον Περικλή Γιαννόπουλο. Ας αφήσουμε τα εύγε στον κύριο Χάρη που ούτε καν αναφέρθηκε στην υπόθεση Καλέντζη ενώ πέντε μήνες πριν από το ίδιο πάνελ ο ιππεας εξαπέλυε βαρύτατες κατηγορίες στον τωρινό του καλεσμένο. Ας πει κάποιος στον καραφλο ότι δεν γίνεται και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Και πάνω από όλα ας του πει ότι αν γουστάρει επιθεωρήσεις να πάει στο Δελφινάριο. Ο όρος "Ιανός" έχει αποδοθεί πολύ εύστοχα στον νεοεθνικιστη εκδότη που έχει αλλάξει εκατό απόψεις αλλά πιστεύω πρέπει να επεκταθεί και να αρχίσει να συμπεριλαμβάνει τους ψευτοναζι που βγάζουν μεγαλοστομίες αλλά χαριεντίζονται με όλη την δεξιά και την ακροδεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λεγεωνάριος του Μαύρου Μετώπου13/11/21 11:43 μ.μ.

    Συναγωνιστές να ρωτήσω κάτι; Σε σχέση με την σιωνιστική λαγνεία των ομοϊδεατών του Πλεύρη, τι είναι πιο σωστό για έναν Εθνικοσοσιαλιστή στις μέρες μας; Να είναι αντισιωνιστής ή αντισημίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14/11/21 10:26 π.μ.

    Όταν βγαίνεις εν μέσω Σταυρούπολης με την Λιάνα να φωτογραφίζει συναγωνιστές τους μπατσους να ψάχνουν και τον σπίνο να αναπαράγει θεωρίες για 58 συλλήψεις για να φρικαρουν οι αυτόνομοι τότε είναι λογικό αφού εσύ δίνεις δημόσια ονόματα σε εκπομπή που είσαι οικοδεσπότης και βλεπεις αρκιυδακια με μυξες να τρως διαδικτυακό τάκλιν και γκολ από τον μκ στο '92 μόλις δύο μέρες μετά το ματς με τον πρώην θαυμαστή του κανταιφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/11/21 10:33 π.μ.

    Η Ελλάδα μας χωρίζει δεν μας ενώνει τίποτα μαλάκες ακροδεξιοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/11/21 11:50 π.μ.

    Την Ανάκτηση πως μπορούμε να την προμηθευτούμε; Διατίθεται στα περίπτερα ή έχει δίκτυα διανομής; Γενικά που μπορούμε να την βρούμε εδώ στην Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανακτηση, μπορεις να επικοινωνήσεις με την ελευθερη τηλεοραση αλλα στελνοντας στο μεσεντζερ

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος14/11/21 5:50 μ.μ.

    Τον "θεωρητικό" του ελληνικού εσ (γέλιο) καλό είναι να τον διαβάζουμε για τα 80 βιβλία του αλλά όχι να τον γνωρίσουμε προσωπικά. Να υποθέσω οι ακριβές δερμάτινες πολυθρόνες των 5000 ευρώ στο σκηνικό είναι δείγμα της εσ λιτότητας του; Όπως ο Γκαίρινγκ είχε ένα φτωχικό σπιτάκι μάλλον. Αν θέλει φωτίτσες ο Κώστας (και όχι φωτιές) να τις ανάψουμε με τα φυλλάδια του ελληνιον στην βίλα του που έχει και πισίνα δίπλα στην προτομή του Μεταξά που έχει βάλει στον κήπο. Όταν πίνει καφέ με τον υιό υπουργό δεν ξεχνάει να παίζει σκάκι με τους παντοδύναμους φίλους του από την ανατολή όπως λέει και ο ίδιος. μην πάρουμε και καμία φωτιά αδέρφια ποτέ δεν ξέρεις. τέλη που είσαι ούτε φωνή ούτε ακρόαση τώρα που εις τα δυσμάς του βίου του ο πατριάρχης λιβανίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14/11/21 7:30 μ.μ.

    Πολύ σωστό το τελευταίο. Έβγαλε τον σκασμό ο ιπποτοξότης. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η βίλα του ..... "πατριάρχη" έχει χτιστεί με έξοδα του .... τον οποίον η "ναζιστική" ακροδεξιά ορντινάτσα του ΝΑΤΟ βρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος14/11/21 7:36 μ.μ.

    Πολύ σωστά όλα αυτά συναγωνιστή. Να στο θέσω όμως διαφορετικά.

    Ο αστυφύλακας ή χωροφύλακας, όπως θες πες τον, Καλέντζης, και ο κάθε Καλέντζης του χώρου, δεν έχουν ευθύνη;

    Ενώ γνωρίζουν ότι το σύστημα της δεξιάς θέλει μια ανανεωμένη δεύτερη ΧΑ με τον .... κουμανταδορο.

    Ενώ γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη εκπομπή, μαζί με το ιστολόγιο του Λευτεράκη και αρκετούς ακόμη πόλους, παίζουν το παιχνίδι των χουντεων δημιουργώντας συγκοινωνούντα δοχεία.

    Ενώ γνωρίζουν ότι το παρακράτος της δεξιάς δημιουργεί συνθήκες καπελωματος του εθνικοσοσιαλισμού.

    Ενώ τα γνωρίζουν όλα αυτά, γιατί παρίστανται στην εκπομπή δίνοντας άλλοθι .... ;

    Ανάμεσα σε αυτούς έχουμε και τον κύριο Σταύρου να συγχαίρει το εργαλείο του συστήματος.

    Τελικά ποια είναι η θέση της σο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/11/21 9:40 π.μ.

    οι ζηλωτές ενοχλήθηκαν τώρα και από τον Μποβιάτσο αλλά δεν είχαν πρόβλημα όταν τους φιλοξένησε στην Λαμία. Ενοχλήθηκαν και από την Λόγχη αλλά δεν ενοχλήθηκαν ποτέ από τον κολλητό τους και μέντορα τους πρώην σεφ του νγμ που επί χρόνια έλεγε σε όλα ναι και έβγαζε φωτογραφίες με το δεξί χέρι του Βελό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/21 10:55 π.μ.

      Αυτά να τα βλέπει ο Μποβιάτσος που συνεχίζει και διατηρεί επαφές μαζί τούς. Κώστα μακριά από τα διπρόσωπα φίδια της ακροδεξιάς που μπροστά σε αποθεώνουν και στα μπλογκ τους σε βρίζουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/21 3:47 μ.μ.

      Που ακριβώς είδατε τους "ζηλωτές" να τον βρίζουν; Το αντίθετο είδα εγώ. Δεν έχετε άλλη δουλειά από το να δημιουργείτε έριδες από το πουθενά;

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος15/11/21 2:18 μ.μ.

    Από πότε εσ ο δικηγόρος μέλους των σατανιστών της παλλήνης? από πότε εσ ο θαμώνας της εκπομπής του μακαρίτη θέμου που πρόσφατα η εφημερίδα που είχε διαφήμισε τον αντιναζί Ιανό? από πότε εσ ο πλεύρης που ήταν χρόνια στο λαος? από πότε εσ ο πλεύρης που σγτο βιβλίο του ο αντιδημοκράτης προσπαθεί να πείσει ότι ο μεταξισμός είναι εσ? απο πότε εσ ο δικηγόρος της σχολής χωροφυλακής που έλεγε ότι ήταν τιμή του να συνεργαστεί με την κυπ? από πότε εσ ο πλεύρης που υπηρέτησε τον παπαδόπουλο και μετά ζητούσε συμμετοχή στον ιωαννίδη τον οποίο υμνεί σε βιβλίο και μετά τον έλεγε εβραίο? από πότε κύριε παρουσιαστή που αναλύεις την ειμαρμένη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/21 8:36 μ.μ.

      Ώπα μεγάλε περίμενε. Πρώτος που διαφημίστηκε από τη φυλλάδα του Θέμου ο εστιάτορας. Μην τα μπερδεύουμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/21 10:40 π.μ.

      η ειμαρμένη καμιά σχέση δεν έχει με ειρωνεία αρκουδάκια πράσινα καγκουρό και ροζ ελέφαντες. 80 εκπομπές ρε Χ και ούτε κάτι το διαφορετικό έτσι για αλλαγή

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος16/11/21 12:03 π.μ.

    Διάβασα με προσοχή όλους τους σχολιαστές. Άλλοι καλοπροαίρετοι και άλλοι όχι. Ο πιο διαβασμενος, αμφίβολο αν έχει καθαρή εικόνα καί γνώση γι'αυτα πού πρέπει νά γίνουν καί γιατί δεν έγιναν.
    Κάποιος ανέφερε ότι πρέπει να κληθούν καί άλλοι.ΚΙΝΗΜΑ κοκ.
    Πήρα τον κόπο καί μπήκα στις σελίδες των ομάδων αυτών καί ειλικρινά σάς διαβεβαιώ, έπαθα σοκ.
    Απο τή μία χυδαιότητες και ασχετίλες και από την άλλη ΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ.
    Να πάνε πχ οι του ΚΙΝΗΜΑτος ως προσκεκλημένοι σε εκπομπή που αποκαλεί τον Μέγα Αλέξανδρο, "μεγαλεκο" ??????
    Αν το δώ κ αυτό θα αλλάξω χώρα.
    Αυτό που εγώ γνωρίζω είναι ότι με ανεμομαζωματα δεν γίνεται δουλειά.Το βλέπουμε συνέχεια καί δεν θα αλλάξει.
    Ο Πλεύρης είναι ο σαμποτέρ του εθνικισμού, αυτό είναι βέβαιο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/11/21 10:38 π.μ.

    Ο Πλεύρης μπορεί να έκανε μόκο σ΄ ένα σωρό ερωτήματα, αλλά και ο Καλέντζης σε τρεις εκπομπές δεν είπε τίποτα ουσιαστικό για το θέμα της υπόθεσης με τις εκρήξεις. Πότε θα πει τί έγινε, στα 90 του; Τί φοβάται, οι περισσότεροι πέθαναν. Αν υπήρξε κάποιο ηρωικό στοιχείο - παρακαταθήκη για τις νέες εθνικιστικές γενιές, γιατί δεν το αναδεικνύει; Η δημοκρατία τον καρφίτσωσε στο πέτο της ως παράσημο, κι αυτός δεν αναφέρει τίποτα. Μήπως υπάρχει κάτι σκοτεινό ; Αρκετά ασχοληθήκαμε με ..... του χώρου. Κοιτάμε μπροστά κι αυτόνομα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8:36 μ.μ. μην ασχολείστε περαιτέρω με πρόσωπα που έχουν προκαλέσει διχόνοια στον χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.