Ο δικός μας Νοέμβρης: η εκδήλωση της 26ης Νοεμβρίου 2014 για τους Επίστρατους

6 σχόλια:

 1. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που κάνετε και σε μένα αλλά πιο πολύ στη μνήμη των Επιστράτων μας.
  Δημήτρης Μιχαλόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δική μας τιμή το σχόλιο σας

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/16 4:49 μ.μ.

   Ο Μιχαλοπούλος ήταν στην ΝΔ το 1984 το έχει παραδεχτεί και ο ιδιος και μετά κραζετε την χρυσή αυγή για ακροδεξιά ενώ εσείς συνεργάζεστε με άτομα του δεξιού χώρου δεν περιμένω δημοσίευση ούτε απάντηση.

   Διαγραφή
 2. Μπράβο και σε αυτούς που συνέθεσαν το Φαιοκόκκινο Μέτωπο. Είναι από τους πρώτους που καταγγέλλουν επίσημα την προδοσία του Αδόλφου Χίτλερ. Δεν πρόδωσε μόνο τον Roehm αλλά και τη Σιδηρά Φρουρά στο Βουκουρέστι. Άφησε τον Αντωνέσκου να τους εξοντώσει λέγοντας "Δεν χρειάζομαι φανατικούς αλλά ένα υγιή Ρουμανικό Στρατό". Ο "υγιής Ρουμανικός Στρατός" ήτανε που τον πρόδωσε στο Στάλινγκραντ. Είδατε πώς επαληθεύεται κάποτε η Νέμεσις των Αρχαίων Ελλήνων;
  Δημήτρης Μιχαλόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σπεύδω να απαντήσω στον εκλεκτό αναγνώστη του ιστοχώρου, ο οποίος ασχολήθηκε μαζί μου. Στη "Νέα Δημοκρατία" γράφηκα ως μέλος όχι το 1984 αλλά το 1985 - όταν όλοι έφευγαν από αυτήν. Το έκανα αυτό, λόγω του προσωπικού δεσμού που είχα τότε με τον ήδη μακαρίτη Κωνσταντίνο Καραμανλή (υπήρξα για ένα διάστημα επιμελητής του προσωπικού του αρχείου), αλλά και επειδή πίστευα πως η "Νέα Δημοκρατία" είχε σκοπό να αντιταχθεί στο ΠΑΣΟΚ. Κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν, μετά την εκλογική νίκη της "Νέας Δημοκρατίας" ο -επίσης μακαρίτης- Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε επισήμως και κραυγαλέως ότι δεν επρόκειτο να γίνουνε εκκαθαρίσεις στην κρατική μηχανή -κάτι που σήμαινε ότι η εξουσία θα παρέμενε στο ΠΑΣΟΚ- άρχισα να αποστασιοποιούμαι. Και στην αρχή της επόμενης δεκαετίας, εκείνης του 1990, όταν έγινε πασιδήλως σαφές ότι η "Νέα Δημοκρατία" όχι μόνο δεν πολεμούσε το ΠΑΣΟΚ, αλλά το υποστήριζε και μάλιστα αποτελεσματικώς, έφυγα από τη "Νέα Δημοκρατία" και εγγράφως διέκοψα κάθε σχέση μου με τον -μακαρίτη- Κ. Καραμανλή, τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του και φυσικά την όλη υπόθεση του "Αρχείου" του.
  Ως προς τη "Νέα Δημοκρατία", όπως αυτή κινείται και ενεργεί σήμερα, η γνώμη μου είναι ότι αποτελεί για την Ελλάδα και τους Έλληνες κίνδυνο δέκα φορές μεγαλύτερο από το τωρινό Κ.Κ.Ε. Άλλωστε ο όρος "Νέα Δημοκρατία" είναι επινόηση του Μάο Τσε-τουνγκ. Να γιατί γενικώς οι κινεζόφιλοι (αλλά καιτροτσκιστές αριστεροί) μπουλουκηδόν στελεχώνουν αυτό το τόσο "χαριτωμένο" και δήθεν "δεξιό" κόμμα.
  Δημήτρης Μιχαλόπουλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος21/11/16 7:06 μ.μ.

   Δεν σας παρακολουθώ απλώς είχα ακούσει την εκπομπή σας για τους επιστρατους και το είχατε πει μόνο σας.

   Διαγραφή