Ο δικός μας Νοέμβρης: η εκδήλωση της 26ης Νοεμβρίου 2014 για τους Επίστρατους

6 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που κάνετε και σε μένα αλλά πιο πολύ στη μνήμη των Επιστράτων μας.
    Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δική μας τιμή το σχόλιο σας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/11/16 4:49 μ.μ.

      Ο Μιχαλοπούλος ήταν στην ΝΔ το 1984 το έχει παραδεχτεί και ο ιδιος και μετά κραζετε την χρυσή αυγή για ακροδεξιά ενώ εσείς συνεργάζεστε με άτομα του δεξιού χώρου δεν περιμένω δημοσίευση ούτε απάντηση.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο και σε αυτούς που συνέθεσαν το Φαιοκόκκινο Μέτωπο. Είναι από τους πρώτους που καταγγέλλουν επίσημα την προδοσία του Αδόλφου Χίτλερ. Δεν πρόδωσε μόνο τον Roehm αλλά και τη Σιδηρά Φρουρά στο Βουκουρέστι. Άφησε τον Αντωνέσκου να τους εξοντώσει λέγοντας "Δεν χρειάζομαι φανατικούς αλλά ένα υγιή Ρουμανικό Στρατό". Ο "υγιής Ρουμανικός Στρατός" ήτανε που τον πρόδωσε στο Στάλινγκραντ. Είδατε πώς επαληθεύεται κάποτε η Νέμεσις των Αρχαίων Ελλήνων;
    Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπεύδω να απαντήσω στον εκλεκτό αναγνώστη του ιστοχώρου, ο οποίος ασχολήθηκε μαζί μου. Στη "Νέα Δημοκρατία" γράφηκα ως μέλος όχι το 1984 αλλά το 1985 - όταν όλοι έφευγαν από αυτήν. Το έκανα αυτό, λόγω του προσωπικού δεσμού που είχα τότε με τον ήδη μακαρίτη Κωνσταντίνο Καραμανλή (υπήρξα για ένα διάστημα επιμελητής του προσωπικού του αρχείου), αλλά και επειδή πίστευα πως η "Νέα Δημοκρατία" είχε σκοπό να αντιταχθεί στο ΠΑΣΟΚ. Κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν, μετά την εκλογική νίκη της "Νέας Δημοκρατίας" ο -επίσης μακαρίτης- Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε επισήμως και κραυγαλέως ότι δεν επρόκειτο να γίνουνε εκκαθαρίσεις στην κρατική μηχανή -κάτι που σήμαινε ότι η εξουσία θα παρέμενε στο ΠΑΣΟΚ- άρχισα να αποστασιοποιούμαι. Και στην αρχή της επόμενης δεκαετίας, εκείνης του 1990, όταν έγινε πασιδήλως σαφές ότι η "Νέα Δημοκρατία" όχι μόνο δεν πολεμούσε το ΠΑΣΟΚ, αλλά το υποστήριζε και μάλιστα αποτελεσματικώς, έφυγα από τη "Νέα Δημοκρατία" και εγγράφως διέκοψα κάθε σχέση μου με τον -μακαρίτη- Κ. Καραμανλή, τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του και φυσικά την όλη υπόθεση του "Αρχείου" του.
    Ως προς τη "Νέα Δημοκρατία", όπως αυτή κινείται και ενεργεί σήμερα, η γνώμη μου είναι ότι αποτελεί για την Ελλάδα και τους Έλληνες κίνδυνο δέκα φορές μεγαλύτερο από το τωρινό Κ.Κ.Ε. Άλλωστε ο όρος "Νέα Δημοκρατία" είναι επινόηση του Μάο Τσε-τουνγκ. Να γιατί γενικώς οι κινεζόφιλοι (αλλά καιτροτσκιστές αριστεροί) μπουλουκηδόν στελεχώνουν αυτό το τόσο "χαριτωμένο" και δήθεν "δεξιό" κόμμα.
    Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/16 7:06 μ.μ.

      Δεν σας παρακολουθώ απλώς είχα ακούσει την εκπομπή σας για τους επιστρατους και το είχατε πει μόνο σας.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.