Αποκλειστικό: Συνέντευξη με τον Βαγιάννη Γ. μέλος του συντονιστικού της κοινότητας «ΚΙΝΗΜΑ»


Η αλληλεγγύη και η κινηματική λογική μέσα από το δικό μας πρίσμα, αυτό της «Εθνικής Αυτονομίας» και της «Τρίτης Θέσης», επιβάλλει την πολύπλευρη στήριξη και την άμεση προβολή όλων των ποιοτικών αυτόνομων/ανένταχτων κινήσεων και ομάδων ακόμη και αν υπάρχουν διαφωνίες.

Σε αυτό το πλαίσιο πολιτικής σκέψης, η αυτόνομη συντακτική μας ομάδα έχει την τιμή να φιλοξενήσει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Βαγιάννη Γ. που είναι μέλος του συντονιστικού της κοινότητας «ΚΙΝΗΜΑ». 

Οι εν λόγω συναγωνιστές δραστηριοποιούνται σε όλη την χώρα και ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Στην συμπρωτεύουσα με την δράση τους έχουν ενοχλήσει σφόδρα τόσο την εθνομηδενιστική antifa όσο και τους γνωστούς θεατρίνους της γνωστής αντιφασιστικής ακροδεξιάς.

Τους ευχαριστούμε για την τιμή και τον χρόνο. Μπορείτε να ακούσετε ένα παλαιότερο podcast για την κοινότητα τους εδώ, να δείτε φωτογραφίες εδώ, και να διαβάσετε τα άρθρα τους εδώ

Τι είναι το ΚΙΝΗΜΑ. Πότε ιδρύθηκε και ποιος ο λόγος ύπαρξης του;

Το ΚΙΝΗΜΑ δεν είναι κόμμα. Είναι μια οργανική κοινότητα, με σαφείς πολιτικές και ιδεολογικές προεκτάσεις, που πιστεύει και προωθεί την Εθνοφυλετική Ιδέα. Η δε πολιτική της "ατζέντα" στηρίζεται πάνω σε ξεκάθαρες βάσεις, δηλαδή: Πνευματική Αναγέννηση στα πρότυπα των προγόνων μας, αποφεύγοντας την προγονοπληξία. Συγκρότηση κοινοτικών ομάδων με ισχυρή εθνοφυλετική συνείδηση, σε πανελλήνια βάση. Δημιουργία προϋποθέσεων για ανατροπή του Φαύλου και Προδοτικού Συστήματος. Εγκαθίδρυση Εθνικού, Ανεξάρτητου Κράτους. Δημιουργία δομών για την Νέα Ελληνική Πολιτεία!

Ποιοι μπορούν να είναι μέλη; Η ιδιότητα του μέλους;

Μέλος του ΚΙΝΗΜΑτος μπορεί να γίνει ο κάθε Έλλην στην καταγωγή, αλλά και το Πνεύμα. Το Ήθος, η Στάση Ζωής και η Αγωνιστική διάθεση και προθυμία. Έκφυλοι, τεμπέληδες, εγωπαθείς, δειλοί και άψυχοι δεν έχουν θέση στις γραμμές μας. Διαβρωμένοι χαρακτήρες και φανατισμένοι θρησκευτικά, επίσης, δεν χωράνε στις τάξεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Ας τονίσουμε ότι η Ευπρέπεια, είναι βασικό ζητούμενο.

Γιατί ακόμα ένα "σχήμα"; Τι νομίζετε ότι διαφοροποιεί το ΚΙΝΗΜΑ από τα υπόλοιπα σχήματα;

Καίριο ερώτημα και πρέπει να σταθούμε λίγο παραπάνω ...

α) Υπάρχει ξεκάθαρη Θέση τού ΚΙΝΗΜΑτος για το τι θέλει. Το "πώς", είναι άλλο θέμα, διότι εξαρτάται από τις ιστορικές, πολιτικές και κοινωνικές συγκυρίες ... Συνοπτικά: Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα Ανεξάρτητη, απαλλαγμένη από την κοινοβουλευτική γάγγραινα ! Επιστροφή στα ιδεώδη της Πολιτείας του Πλάτωνος. Θέλουμε μια Πατρίδα που θα ξαναχτιστεί πάνω στις Αρχές των κολοσσών της Ελληνικής Φιλοσοφίας και Επιστήμης, πάνω στην Σκέψη των Προγόνων μας και ΟΧΙ στις ανατολίτικες, μεσσιανικές μαγγανείες και προκαταλήψεις ...

Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να δημιουργηθούν Πυρήνες Σκέψης και Δράσης, με ξεκάθαρο προσανατολισμό και κατάρτιση. Δεν θέλουμε ακροδεξιά συνοθυλεύματα και κράματα συστημικών ζωτωπατριωτών. Αυτοί είναι δεκανίκια τοΥ πολιτεύματος και τίποτα άλλο.

β) Το ΚΙΝΗΜΑ έχει ξεκάθαρη θέση για την Ευρώπη. Έξοδο από την σιωνιστοκρατούμενη Ευρώπη και επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα. Δεν υπάρχει Εθνική Ανεξαρτησία χωρίς ανεξάρτητη οικονομία.

(Εξετάζονται λεπτομερώς στα έντυπα μας)

Τι σχέση έχει το ΚΙΝΗΜΑ με τον "χώρο"; Η άποψη σας για τον Εθνικοσοσιαλισμό, Φασισμό, Ελληνικό Εθνικισμό.

Το ΚΙΝΗΜΑ δεν έχει και ούτε θέλει να έχει σχέση με αυτό το "χώρο". Και οι πιο αφελείς πλέον, βλέπουν ότι αυτά τα "αθώα", χειραγωγούμενα σχήματα αλλοπρόσαλλων "ιδεολογιών" που φυτρώνουν και μαραίνονται στα γειτονικά θερμοκήπια, είναι αυτά που συνθέτουν συνήθως τις "μάχιμες" ομάδες με ημερομηνία λήξεως. Επίσης, η κατηγορία των "διανοούμενων" τού χώρου, αν δεν ξεφεύγουν από τα στενά οικονομικά τους συμφέροντα, στην καλύτερη περίπτωση, είναι τόσο πολύ εκφυλισμένοι, πού δεν αξίζει ούτε να τούς δεις, πόσω δε μάλλον να τους ακούσεις. ΟΧΙ! Αυτό δεν είναι Εθνικισμός!

Πολύ περισσότερο, δεν είναι Εθνοφυλετισμός, με την έννοια πού ο όρος εκφράζει τα πιο ευγενή ιδεώδη του Γένους μας. Τύποι ποταποί, αγύρτες, αργόσχολοι, μνησίκακοι και στείροι "θεωρητικοί", συνθέτουν αυτό που το σύστημα θεωρεί, δικαίως, "περιθωριακοί". Αυτοί, δεν είναι μόνο παντελώς ακίνδυνοι για το πολίτευμα, αλλά μάλλον πολύ χρήσιμοι, ώστε να ποινικοποιήσει την Ιδέα συλλήβδην. Ας τονίσουμε εδώ, ότι, η ΧΑ συνέβαλε άοκνα στην διαμόρφωση αυτού του "τοπίου"...

Όχι μόνο αποστασιοποιούμεθα, αλλά απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας αυτό πού πολλοί το ονομάζουν "χώρος". Δεν παύουμε όμως να τους ευχηθούμε από καρδιάς "καλή ένωση". Εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα μας με Προσήλωση και Αυτοθυσία. Το σάλπισμα Μάχης έχει δοθεί. Όσοι Πιστοί ας προσέλθουν!

Εις ότι αφορά τις ξένες ιδεολογίες, Φασισμός, Ε/Σ,  κτλ., δεν αποτελούν για το ΚΙΝΗΜΑ την βάση του προγράμματος του. Οι εθνικιστικές, κοινωνικές ιδεολογίες, δεν είναι δόγμα. Εξελίσσονται. Το 1930 υπήρχε "κοινωνικό ζήτημα". Το 2021 το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα της Ελλάδας (Ευρώπης) είναι η Φυλετική μας συνέχεια ως Γένος. Είμαστε αντιμέτωποι με τον απόλυτο Αφανισμό μας. Όμως, υπάρχει ευρύ πεδίο, πού μπορούμε να αντλήσουμε χρήσιμες πληροφορίες και σπουδαία διδάγματα. Επαναλαμβάνω: Αγωνιζόμαστε για την Πνευματική κ Εθνική Αναγέννηση τού Γένους μας με βάση την κληρονομιά των προγόνων μας. Σύνθημα μας: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η απαγκίστρωση από τα κολλήματα του παρελθόντος, είναι βασικό κριτήριο για να μπορέσει να δει κανείς ξεκάθαρα το Μέλλον. Αλλιώς, παραμένει γραφικός και θα είναι όμηρος των φετίχ (πού περισσεύουν). Είναι άλλο να μελετήσεις καλά την Ιστορία και να εξαγάγεις χρήσιμα συμπεράσματα και άλλο να προσκολλάσαι σ' αυτό, αναπαράγοντας μια, κατά φαντασίαν "επιστροφή στο παρελθόν".

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει; Τι δεν έγινε και γιατί;

Ξεκινάμε από το τελευταίο. Αυτό που δεν έγινε, είναι η οριοθέτηση Στόχων και Πρακτικών. Με λίγα λόγια, Ποτέ στον "εθνικιστικό" χώρο (δεν συζητάμε καν για τον "πατριωτικό"), δεν τέθηκαν ισχυρά θεμέλια για την επίτευξη των στόχων.

Γιατί, απλούστατα, δεν υπήρξαν στόχοι. Ως αποτέλεσμα, η ανεπανάληπτη ιστορική ευκαιρία να ξαναγεννηθεί η Ελλάδα, χάθηκε. Ή μάλλον, την πέταξε στα σκουπίδια η ΧΑ. Όμως Εμείς το ξέραμε ... Πολλοί οι λόγοι. Η αποδόμηση των Αρίστων και η προαγωγή των βέβηλων, παρακμιακών προτύπων, αποτελούσε πάγια τακτική του επικεφαλής της. Εξέθρεψε τον τύπο της αρπαχτής, τού ρηχού και "λίγο απ' όλα" πατριώτη, χωρίς κανένα κριτήριο Ιδεολογικό, Ηθικό, Αγωνιστικό. Η δράση τους ήταν χειρίστου πεζοδρομιακού τύπου, χωρίς καμία ιδεολογική και επιμορφωτική καθοδήγηση. Δεν εξυπηρετούσε κανέναν "τακτικισμό", παρά μόνο "σκόνη για το τίποτα"... Δυστυχώς, τα ίδια βλέπουμε και με τις λοιπές "ομάδες". Βαριά η "κληρονομιά"... Η στρατηγική τού ΚΙΝΗΜΑτος δεν έχει καμία σχέση με τις ως τώρα  "εφαρμοσμένες τακτικές".

Καμία Σκέψη χωρίς Δράση και Καμία Δράση χωρίς Σκέψη!

Πολλά και δύσκολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος. Λίγα λόγια για την εσωτερική και εξωτερική πολιτική. Θα ήταν ουτοπικό, φθηνό αστείο, να προτείνουμε "λύσεις", ιδωμένες μέσα από τον φακό του σημερινού πολιτεύματος. Ακούμε συχνά από τον "χώρο" : να κάνουμε εκείνο, να κάνουμε το άλλο, να, να, να, να ...

Πατριωτικές κροτίδες. Η πατρίδα μας είναι υποθηκευμένη. Από την Επανάσταση του Γένους το 1821 και εντεύθεν, η Ωραία μας Πατρίδα στενάζει κάτω από τον ζυγό των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, αλλά και τον πνευματικό ζυγό πού επέβαλε το εκκλησιαστικό ιερατείο σε πλήρη συνεννόηση και αρμονία με την άρχουσα τάξη. Άρα, για ποια πολιτική μιλάμε; Ποιανού; Η Λύση είναι Μια! Γκρέμισμα του Εκφυλισμένου, Προδοτικού Καθεστώτος! Εγκαθίδρυση Εθνοφυλετικού Πολιτεύματος. Είναι η μοναδική λύση.

Covid 19. Εμβόλια.

Μετά τον ολοφάνερο Εποικισμό της Πατρίδας μας (και της Ευρώπης προηγηθείσας), είναι ξεκάθαρο ότι οι εχθροί της Λευκής Φυλής και ειδικά των Ελλήνων, έχουν προωθήσει τον ολοκληρωτικό ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας, μέσω ενός ύπουλου και δολοφονικού σχεδίου. Αφορμή είναι ο κορωνοιός. Τα εμβόλια είναι η ταφόπλακα της ανεξάρτητης βιολογικής λειτουργίας του ανθρώπου.

Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ στους εναπομείναντες, Υγιείς Έλληνες, να αντιδράσουν πριν είναι πολύ αργά. Ο βίαιος εξαναγκασμός, να "τελειώσουν" το έργο τους, φτάνει να θέσει σε συναγερμό τα ανακλαστικά της φυσικής επιβίωσης. Φυσικά, δεν παραθέτουμε εδώ, για εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, τις κραυγαλέες διαμαρτυρίες, των έγκριτων επιστημόνων, για την "πιστότητα" των εμβολίων. Για Εμάς,  είναι Σύμβολο Σκλαβιάς σε όλα τα επίπεδα.

Το μήνυμα του ΚΙΝΗΜΑτος;

Κλείνοντας και ευχαριστώντας θερμά την συντακτική ομάδα του «ΜΚ», σας λέμε τούτο: Στα 2,5 χρόνια της Υπάρξεως μας, έχουμε αποδείξει τι μπορεί να γίνει, όταν υπάρχει Θέληση. Η Ανάγκη για την Επιβίωση και η πραγματικότητα η κοινωνική, αποτελούν το κύριο ΜΗΝΥΜΑ της εποχής μας. Η τρυφηλή εποχή των Διακηρύξεων και των Θεωριών, έχει παρέλθει βιαίως. Η Ιστορία είναι εδώ, δίνει τα δικά της σαλπίσματα και Αυτοί πού λένε ότι "δεν μπορεί να γίνει κάτι", δεν πρέπει να διακόπτουν αυτούς που θα το κάνουν.

 Το μήνυμα, είναι ένα: ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ!

31 σχόλια:

  1. ευγε στα παιδια. Καλο αγωνα. Μακρια απο δημοκρατικες διαδικασιες. Επιστροφη στον Ελληνισμο ως τροπος σκεψης , διαβιωσης , δημιουργιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/21 11:40 π.μ.

    Μαύρε Κρίνε οι ακροδεξιοί αρλεκίνοι συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται. Υπέρ της λευκορωσικής ΑΝΤΙΦΑ, των LGBTQ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των φιλελευθέρων δημοσιογράφων εναντίον του Λουκασένκο οι .......... Τους πονάει που η Λευκορωσία είναι η τελευταία χώρα της Ευρώπης που κρατάει την παράδοση και δεν αφήνει τον λαό της να εκφυλίζεται και καλούν να συμπαραταχθούμε με τους πολυφυλετιστές της Δύσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/21 11:41 π.μ.

    Η Σοβιετική Ένωση ζει ακόμη στα μυαλά των ............. του χώρου. Τους είναι αδιανόητο πως γίνεται μια χώρα να πραγματοποιεί μια ομαλή μετάβαση από τον σοσιαλισμό σε μικτό οικονομικό σύστημα διατηρώντας ταυτόχρονα την εθνική παράδοση και την λαϊκή κουλτούρα. Στο πλευρό της Λευκορωσικής ΑΝΤΙΦΑ και της Μέρκελ οι "σκληροί ......................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/21 11:43 π.μ.

    Δεν υπάρχει μια ανάρτηση τους τελευταίους μήνες που να μην έχουν γραφτεί άσχετα σχόλια. Συναγωνιστές το θέμα είναι το ΚΙΝΗΜΑ όχι η Λευκορωσία. Σεβαστείτε τους κανόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τέτοια η πολιτική ανωριμότητα του "χώρου" που στο θέμα της Ουκρανίας ελάχιστοι γνώριζαν την πραγματική διάσταση. Οι συναγωνιστές της συντακτικής ομάδας είχαν γράψει δεκάδες άρθρα για το θέμα με αποτέλεσμα αντί να υπάρχει ένα αποτέλεσμα στον όποιο διάλογο έγινε η αφορμή για λασπολογία και αντιπαραθέσεις. ΕΜΕΙΣ δεν θα επιτρέψουμε στα σχόλια μας να βρουν τροφή τα τρωκτικά της αντιφα ή της εξουσίας. Δεν είναι άσπρο μαύρο η Ουκρανία και η Λευκορωσία, δεν είναι γνωστές όλες οι πτυχές της αντιπαράθεσης. Ένα μόνο παράδειγμα για την Ουκρανία, ενώ οι εθνικοσοσιαλιστές της πατρίδας μας και οι αυτόνομοι του 2015 στήριξαν την Αζοφ οι ντόπιοι ρώσοφιλοι εθνικιστές στήριξαν τον Πούτιν. Οι κατήγοροι του ΜΚ και των αυτόνομων έβλεπαν παντού την εποχή εκείνη "νεοναζί" μακελάρηδες και ως σωτήρες τους μισθοφόρους τσετσένους του Κρεμλίνου ενώ την ίδια στιγμή αγνοούσαν ότι κομμάτι των Ουκρανών που πρωταγωνίστησε στις μάχες στην πρώτη γραμμή μαζί με έλληνες της ομογένειας και όχι μόνο ήταν καθαρά η Ουκρανική Τρίτη Θέση με επιρροές από τον Μπαντέρα μέχρι τον Μάχνο! Και όμως οι έλληνες συναγωνιστές ... και τότε είχαν άποψη για όλα και γνώριζαν ακόμη καλύτερα και από τους Ουκρανούς όπως έγραφαν ... (στην ετικέτα ΟΥΚΡΑΝΙΑ σχετικές αναφορές δεν θα επανέλθουμε στο θέμα αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/21 1:09 μ.μ.

      Τι σχέση έχει η Ουκρανία με την Λευκορωσία ΜΚ? Υπάρχουν στην Λευκορωσία ένοπλοι εθνικοσοσιαλιστές και δεν το ξέρω ή έχουν συνταχθεί εθνικιστικά τάγματα?? Ο Λουκασένκο δεν είναι Γιανούκοβιτς και δεν αποτελεί πιστό σκυλί του Κρεμλίνου. Απόδειξη η περσινή σύλληψη των υπαλλήλων της PMC Wagner που αποτελεί μακρύ χέρι του Πούτιν και η σύγκρουση με την Gazprom. Η "ανεξάρτητη αντιπολίτευση" του Λουκασένκο είναι κολλητοί της Μέρκελ και ελεγχόμενοι της CIA μαζί με ΑΝΤΙΦΑ και LGBTQ. Κάποιους δεξιούς παρακρατικούς τους πονάει που η Λευκορωσία είναι το τελευταίο οχυρό του εθνικοσοσιαλισμού και τάσσονται στο πλευρό των φιλελευθέρων και των Νεοδημοκρατών

      Διαγραφή
    2. Η ανάρτηση δεν έχει να κάνει με την Λευκορωσία συναγωνιστή. Και οι δυο χώρες έχουν να κάνουν με την γεωπολιτική κατάσταση. Οχυρό του εθνικοσοσιαλισμού η Λευκορωσία; Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/5/21 5:14 μ.μ.

      Η αλήθεια για την Λευκορωσία

      https://nazionaleanticapitalista.wordpress.com/2021/05/27/%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1/

      Διαγραφή
    4. ενδιαφέρον άρθρο αλλά το θέμα της ανάρτησης δεν είναι η Λευκορωσία. ο Πούτιν δεν θα διστάσει να τους πουλήσει όπως έχει κάνει με πολλούς μέχρι σήμερα. Όλοι εργάζονται για τις πολυεθνικές. Λίγες οι εστίες αντίστασης.

      Διαγραφή
  6. Επίσης μην κάνετε τον κόπο να βάζετε λινκς σε μπλογκς που τα άτομα που είναι πίσω από αυτά δίνουν προσωπικές πληροφορίες στις αρχές ή λασπολογούν συναγωνιστές. Μην τους ακολουθείτε στην αθλιότητα τους, μην σχολιάζετε κάτω από τις αναρτήσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/5/21 3:41 μ.μ.

      Δηλαδή να μην σχολιάζουμε στο μπλογκ σου;

      Διαγραφή
    2. Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/5/21 3:06 μ.μ.

    Οι κύριοι του ΚΙΝΗΜΑτος έχουν καμία σχέση με τον Στέφανο Γκέκα και το ΑΡΜΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/21 3:20 μ.μ.

      Όχι, δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ καμμία σχέση. Προέρχονται από τελείως διαφορετικούς χώρους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/21 5:35 μ.μ.

      Δεν ηταν στο Αρμα ο αρχηγος τους αλλα τον πεταξαν εξω? Αποποιειστε το παρελθον σας?

      Διαγραφή
    3. ρωτήστε τους ίδιους. δύσκολο είναι;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/6/21 6:06 μ.μ.

      Και αν είχαν αλλά έφυγαν τι με αυτό;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος26/5/21 11:57 μ.μ.

    Εύχομαι στους συναγωνιστές εκεί στην Μακεδονία μας νά κρατήσουν γερά. Έχω ακούσει πολλά για το Κίνημα, από πολλές απόψεις. Εγώ αυτά πού διαβάζω είναι πολύ σωστά και κατανοητά για πολλούς όμως δεν γίνεται τίποτα δεν υπάρχει κόσμος νά ακολουθήσει.Υπαρχει όμως καλή κριτική σκέψη καί συμφωνώ με τίς θέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/5/21 10:11 π.μ.

    Μόνο λασπολογούν, ΜΚ... Πασχίζουν να τους σύρουν στον βόθρο τους και στα ξερατά τους. Είναι ντροπή και να διαβάζει και να ακούει κανείς τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/6/21 10:23 μ.μ.

    Δεν απορώ γιατί τά πράγματα πάνε κατά διαόλου.Εγω θά δώσω πολλά συγχαρητήρια στά άτομα τού Κινήματος γιατί βλέπω ότι στη Θεσσαλονίκη πού πήγα δύο φορές από την αρχή της χρονιάς πολλά συνθήματα.
    Καί στη Λάρισα έχοτν γράψει παντού.
    Διαβάζω τό site τους και το βρίσκω πολύ καλά στημένο.
    Καλούς αγώνες αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη έχουν δυναμική παρουσία γεγονός που ενόχλησε "πατριωτικά" κομματικά εξαρτήματα και αντιφασιστικά αντανακλαστικά.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/6/21 11:56 π.μ.

    Αντιχριστιανοι και αντιεμβολιαστες οι του "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ". Το οτι ο Χριστιανισμος και η Ορθοδοξια ειναι ζυμωμενα με τη λα'ι' κη ψυχη εδω και αιωνες ειναι μια λεπτομερεια που μαλλον διαφευγει απο τα μελη της ομαδας αυτης. Οσο για την αποψη τους οτι με τα εμβολια καποιοι θελουν τη βιολογικη εξοντωση της ανθρωποτητας, επιτρεψατε μου να την θεωρησω παραλογη, αντιεπιστημονικη, συνομωσιολογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπέρ του εμβολίου όταν συγκεκριμένες δομές παραγωγής έχουν πρόστιμα για απάτες και υπεύθυνο έναν περιούσιο κτηνίατρο ενώ κορυφαίοι επιστήμονες τάσσονται κατά; καλά κάνουν και είναι αντιχριστιανοί όπως καλά κάνεις και εσυ και είσαι χριστιανός αν αυτός σου αρέσει. μήπως να τους περάσουμε και ανάκριση για θρησκευτικές πεποιθήσεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/6/21 11:23 μ.μ.

      Η Ορθόδοξια είναι κατά των εμβολιασμών, αλλά άλλο Χ.Ο και άλλο δήθεν Χ.Ο,για αυτό και όλοι τρεξανε να τρυπήσουν τα ξερά τους...

      Εγώ ως Χριστιανός Ορθόδοξος Έλλην δεν δέχομαι κανένα εμβόλιο,για αυτό το λόγο έχασα την δουλειά μου και παλεύω με τις λίγες οικονομίες που έχω, φυτεύω λαχανικά κτλ...

      Δύσκολα τα πράγματα μα δεν πρέπει να κάνουμε πίσω είτε στο δρόμο,η φυλακή η νεκρός είναι καλύτερο από το να τους κάνεις την χάρη...



      Όσοι έχουν εμβολιαστεί πρόδωσαν τους εαυτούς τους τους ίδιους...


      Αγωνιστείτε ακόμα και αν χαθούν όλα! Διότι απευθύνομαι στους Χ.Ο που διαβάζουν το ιστολόγιο...

      Τι οφέλη τον άνθρωπο εάν κατακτήσει τον κόσμο όλων και χάση την ψυχή του;

      Ή τι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος ως αντάλλαγμα για τη ψυχή του;...

      Διαγραφή
    3. Σεβαστή η άποψη σου παρά τις διαφωνίες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/6/21 3:28 μ.μ.

      Να είσαι καλά,ΜΚ!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/6/21 8:35 μ.μ.

    Ποια η γνώμη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ για τον νορδικισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτήσαμε μέλος τού Συντονιστικού και λάβαμε την εξής απάντηση:

      "- Έχουμε αναφερθεί πολλάκις, ότι στεκόμαστε μακριά από τις μικροπρέπειες και ψευτοδιλήμματα τού βοθροχώρου. Μια από τις σοβαρές "ασθένειες" λοιπόν, είναι και το "τεράστιο πρόβλημα των οπαδών ή μη των "νορδικιστών"....
      Σαν να απορρίπτουμε ή να αγαπάμε περισσότερο αυτό ή εκείνο το παιδί της ίδιας οικογένειας. Σαν να απορρίπτουμε το ένα ή το άλλο δάχτυλο της ίδιας παλάμης.
      Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, στο βαθμό βέβαια που μας απασχολεί, ας ανατρέξουν οι αναγνώστες στο ιστολόγιο της σελίδας μας.

      Σάς ευχαριστούμε !!!"

      ΚΙΝΗΜΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/6/21 11:08 π.μ.

      Πολύ σωστή απάντηση, εύγε

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος14/6/21 12:11 π.μ.

    Ενημερώνω τους συναγωνιστές τής Θεσσαλονίκης ότι έχει ανέβει ρουφιάνος από Αθήνα και δίνει στοιχεία δεξιά αριστερά. Είναι κοντός και επικίνδυνος, προσοχή μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.