Τα Γαλλικά γκέτο, ένα όπλο ενάντια στην Γαλλία και την Ευρώπη (του Κωνσταντίνου Μποβιάτσου)

 


γράφει ο Κωνσταντίνος Μποβιάτσος


Παρίσι 2017 ...

Οι οπλισμένες ναρκοσυμμορίες, ο ισλαμιστικός αυτονομισμός και τα χαμένα εδάφη εξακολουθούν να είναι ημι-άγνωστοι όροι στην πατρίδα μας, όπου δεν υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατακλυσμικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται ένα σημαντικό μέρος των παρισινών περιφερειών.

Φαίνονται μακρινοί οι καιροί της μεγάλης εξέγερσης των banlieue, των προαστίων του 2005 που τελείωσαν με σχεδόν 3.000 συλλήψεις, 126 τραυματίες αστυνομικούς, 3 νεκρούς, 8.000 οχήματα πυρπολημένα και περισσότερες από 300 εμπλεκόμενες πόλεις. Αλλά δεν έχει σταματήσει τίποτε από τότε, και οι μικρο-ταραχές, οι πυρκαγιές και οι αστυνομικές επιθέσεις είναι καθημερινή ζωή στις γειτονιές που ξεχάστηκαν από το Elysée.

Γειτονιές που, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι τυπικά γαλλικές, αλλά εκ των πραγμάτων ελέγχονται από ομάδες οργανωμένου εγκλήματος ή σε μεγάλο βαθμό από το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Γειτονιές όπου δεν εισέρχεται κανείς, επειδή η πρόσβαση είναι περιορισμένη ή απαγορευμένη, και όπου η παραβίαση μπορεί να  κοστίσει τον θάνατο όπως υπενθυμίζεται από τους πυροβολισμούς στο Carpentrasso στις 5 Μαΐου. Οι γειτονιές που κυριαρχούνται από τον «ισλαμισμό και τις ορδές των αγρίων», μπορούν να θεωρηθούν με όλη την έννοια  ως υπερχείλιση ενός κουβά  που είναι έτοιμος να σκάσει και να δοκιμάσει την αντίσταση της δημοκρατίας με ένα συντριπτικό κύμα τσουνάμι.

Γειτονιές που, σύμφωνα με τους υπογράφοντες της ανοικτής επιστολής της 21ης ​​Απριλίου, είναι ανοιχτές στον κίνδυνο να «υποβληθούν σε δόγματα αντίθετα με το σύνταγμα» και στις οποίες μπορεί να συμβεί αυτό που φοβούνται, δηλαδή μια «έκρηξη» που θα αναγκάσει τις ένοπλες δυνάμεις να ξεκινήσουν «μια επικίνδυνη αποστολή προστασίας των αξιών του πολιτισμού μας και της προστασίας των συμπατριωτών μας στην εθνική επικράτεια», όπως αναφέρει η επιστολή. Οι γειτονιές που, και αυτό δεν είναι πολιτική μυθοπλασία, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν ως όπλο για την αποσταθεροποίηση της Γαλλίας τόσο από τον διεθνή τζιχαντισμό όσο και από κρατικούς φορείς όπως η Τουρκία.

Στην Γαλλία, στις 2 Οκτωβρίου 2020, ο Εμμανουήλ Μακρόν, ανακοινώνει στο κοινό την πρόθεση του να «εθνικοποιήσει» το γαλλικό Ισλάμ μέσω μιας νομοθεσίας που έχει σχεδιαστεί για να το μεταρρυθμίσει με κοσμική και δημοκρατική έννοια, καθώς βασίζεται και στην συμπίεση σε χώρους ριζοσπαστικοποίησης από ιμάμηδες εξτρεμιστές. Έτσι  ξεκινά μια σειρά αιματηρών γεγονότων που, μέχρι το τέλος του μήνα, θα οδηγούσαν στον αποκεφαλισμό ενός καθηγητή έξω από το Παρίσι, τη δολοφονία τριών ανθρώπων στη Νίκαια και τριών αποτυχημένων επιθέσεων στην Αβινιόν, την Λυών και την Σαρτρόβιλ.

Η συνέχεια δόθηκε με μια επίθεση εναντίον του Γαλλικού προξενείου στην Τζέντα (Σαουδική Αραβία), μποϊκοτάζ προϊόντων Made in France που εκτείνεται από το Μαρόκο στο Κουβέιτ και το ξέσπασμα μεγάλων και μερικές φορές βίαιων αντι-γαλλικών διαδηλώσεων σε μεγάλο μέρος του μουσουλμανικού κόσμου, από την Λιβύη έως το Μπαγκλαντές.

Ο Macron, αντιμέτωπος με τους πυρήνες που απλά παρακολουθούν ετοιμοπόλεμοι και ξύπνιοι στα περίχωρα, θα επιλέξει  την πιο ριψοκίνδυνη επιλογή: ανεπίσημα να δώσει ένα πράσινο φως στην κίνηση της σατυρικής εφημερίδος Charlie Hebdo, ευλογώντας τη δημοσίευση σατιρικών - προσβλητικών  σχεδίων με θέμα τον Ερντογάν, και την προβολή σε ορισμένα κτίρια εικόνων που απεικονίζουν τον Μωάμεθ σατιρικά, υπογεγραμμένο από το ίδιο περιοδικό.

Στη συνειδητοποίηση του κατακλυσμικού δυναμικού της εκμετάλλευσης του προφήτη του Ισλάμ, το οποίο το βίωσε άμεσα το συντακτικό προσωπικό του Charlie Hebdo στις 7 Ιανουαρίου 2015, καθώς και ο μπαρουτιασμένος αέρας που διαπερνά τα γκέτο και την εξάπλωση των Τούρκων και Αζέρων  ενάντια στους Αρμένιους - ο δεύτερος πόλεμος του Ναγκόρνο Καραμπάχ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη - ο πρόεδρος της Γαλλίας  αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την  «πανδημία» ως δικαιολογία για να κηρύξει ένα γενικό (και σωσίβιο) κλείδωμα στις 30 Οκτωβρίου, τελειώνοντας ένα μήνα έντασης .

Τρεις ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Οκτωβρίου του τρόμου που έφεραν φόβο και αίμα στους δρόμους της Γαλλίας: ο Macron - ο ακούραστος υποστηρικτής μιας μεταρρύθμισης του Γαλλικού Ισλάμ -  ο διεθνής τζιχαντισμός, που ξύπνησε από τον ύπνο τους στρατιώτες του και η Τουρκία, της οποίας  οι πολιτικοί έχουν κυριαρχήσει και εκμεταλλευτεί με επιδεξιότητα την αγανάκτηση των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο, των οποίων τα μέσα ενημέρωσης κάλυψαν σπασμωδικά την εξέλιξη των γεγονότων και της οποίας οι πράκτορες στη Γαλλία έχουν εργαστεί με την ίδια επιμέλεια για να οξύνουν τα πνεύματα τόσο σε τοπικό επίπεδο  όσο και στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο, υπό το φως των παραπάνω σημείων, ότι οι Τούρκοι ήταν οι κύριοι στόχοι του Οκτωβρίου της μάχης της προεδρίας του Μακρόν ενάντια στον ισλαμιστικό αυτονομισμό , όπως η μη κυβερνητική οργάνωση Barakacity, που συνδέεται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα  και η σατιρική επίθεση από το περιοδικό Charlie Hebdo. Ο Πρόεδρος Μακρόν, με αυτές τις χειρονομίες, ήθελε να στείλει ένα εύγλωττο μήνυμα στην Άγκυρα ώστε να σταματήσει να τροφοδοτεί και να ελέγχει με ριζοσπάστες ισλαμιστές την Γαλλία.

Σήμερα, επτά μήνες μετά τον εφιάλτη του Οκτωβρίου, η ηρεμία υπάρχει και πάλι στους Γαλλικούς δρόμους, παρά τις περιοδικές μίνι επιθέσεις ισλαμικού στυλ με μαχαιρώματα και κάψιμο εκκλησιών - οι οποίες, μέχρι τώρα, αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής στην Γαλλία - αλλά η ιστορία πρόσφατα έχει δείξει ότι δεν θέλει πολύ  για να εξαπλωθεί η φωτιά από απομακρυσμένες χαμένες περιοχές (territoires perdus) στα κέντρα διαβίωσης μεγάλων πόλεων. Εξ ου και η ανάγκη για αριθμητική εξέταση του βάρους του «τουρκικού παράγοντα» στο σενάριο εμφυλίου πολέμου που καταγγέλλεται από τις ένοπλες δυνάμεις.

Να κάποια νούμερα ανησυχητικά που θα μας δώσουν μια εικόνα για τους Τούρκους στην Γαλλία:

-         38 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Γαλλία, η οποία προσγειώθηκε εκεί το 1983

-          200 οργανώσεις, 147 τζαμιά και 18 Κορανικά σχολεία διοικούνται σε ολόκληρο το έθνος από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

-         50 χιλιάδες επίσημα μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας επισήμως είναι ακόλουθοι στις ισλαμικές ριζοσπαστικές σελίδες.

-          Ο Millî Görüş δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια, ο οποίος ήρθε στη Γαλλία κατά τη δεκαετία του 1970.

-          300 συλλόγους, 71 τζαμιά και 10 κορανικά σχολεία διοικούνται σε ολόκληρο το έθνος από τον Millî Görüş.

-         Περίπου 2.500 ακόλουθοι του Millî Görüş στις σελίδες του

-          250 ενώσεις που συνδέονται με τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων (Diyanet).

-         Από τους 290 ξένους ιμάμηδες που λειτουργούν στην περιοχή, 140 έρχονται και πληρώνονται από την Άγκυρα - ακολουθεί  το Αλγέρι (120) και το Ραμπάτ (30).

-         Ένα είναι το κόμμα εμπνευσμένο από το Ισλάμ, το Parti Égalité et Justice, που ιδρύθηκε το 2017 και το οποίο υποτίθεται ότι συνδέεται με την Τουρκία.

-         2.600 τζαμιά είναι ενεργά και τακτικά εγγεγραμμένα σε εθνικό επίπεδο, εκ των οποίων τουλάχιστον 300-400 συνδέονται άμεσα με την Τουρκία.

-          Η παρουσία των «Γκρίζων Λύκων», που απαγορεύτηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, πιστοποιήθηκε και γίνονται περιοδικά πρωταγωνιστές των αιματηρών  μαχών  εναντίον μελών των αρμενικών και κουρδικών κοινοτήτων.

-         Μεταξύ 400 χιλιάδων και 600 χιλιάδων είναι τα μέλη της τουρκικής διασποράς που διαμένουν επίσημα στη Γαλλία 

 Θα μπορούσε η Τουρκία, υπό το φως αυτών των αριθμών, να συμβάλει στην έκρηξη αυτής της πυριτιδαποθήκης; Ναι. Σύμφωνα με  πολιτικούς επιστήμονες, είναι δυνατόν να παρατηρηθεί "ένας άνευ προηγουμένου ακτιβισμός των δικτύων που προέρχονται από την Τουρκία", του οποίου η "πραγματική επιρροή αυξάνεται". Μια έρευνα για την τουρκική διείσδυση στη διαπολιτική μουσουλμανική πραγματικότητα, είναι της ίδιας γνώμης, σύμφωνα με την οποία ο μετασχηματισμός της τουρκικής διασποράς σε "Δούρειο ίππο" και των δικτύων ενώσεων και ΜΚΟ που συνδέονται με την Άγκυρα πλησιάζουν σε παράγοντες αλλαγής που λειτουργούν στην προώθηση και την κοινωνική αποδοχή του Τουρκικού Ισλάμ. Ο ίδιος ο Macron, εξάλλου, μίλησε πρόσφατα για τη συγκεκριμένη επικινδυνότητα της παρέμβασης στις επερχόμενες εκλογές από την Τουρκία.

Τέλος, δεν πρέπει να παραλειφθεί ότι, εκτός από την επιρροή που ασκείται στην εθνική ισλαμική πραγματικότητα, όλη αυτή η κατάσταση  μπορεί να επωφεληθεί από την ισχυρή αντήχηση των διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπως το Daily Sabah και το Al Jazeera, για να ωθήσει την μεγάλη τουρκική διασπορά να σχηματίσει ένα τεράστιο εκλογικό μπλοκ. Έτσι εκμεταλλευόμενοι προκλητικούς τοπικούς πράκτορες, όπως οι «Γκρίζοι Λύκοι» και τα κύτταρα της MIT (Millî İstihbarat Teşkilâtı), τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν για να εξουδετερώσουν κυβερνητικούς στόχους, αλλά και να παρακινήσουν τους κατοίκους των προαστίων να εξεγερθούν.

Η Μεγάλη Αντικατάσταση  (που είχε προφητεύσει στο βιβλίο του ο Renaud Camus) όχι μόνο γίνεται κανονικά αλλά και με κάποιους επικινδύνους ρυθμούς, σε μια Γαλλία παραδομένη σε όλα, σε μια Ευρώπη που μοιρολατρεί και αισθάνεται ένοχη για το παρελθόν της. Και σαν επίλογο σε όλα αυτά η υγειονομική δικτατορία βάζει την ταφόπλακα σε έναν τεράστιο Πολιτισμό …

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/5/21 11:23 π.μ.

    Ο Λαός τις Γαλλίας, έκανε το ίδιο λάθος με εμάς,όταν το πρόβλημα ήταν ακόμα στην αρχή, ΈΔΕΙΞΕ ΑΝΟΧΉ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΆ...

    Όταν καταλάβαμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, ήταν αργά! ΤΏΡΑ ΠΟΎ ΞΈΡΟΥΝΕ-ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΘΗ ΚΑΜΊΑ ΑΝΟΧΉ ΚΑΊ ΚΑΜΊΑ ΑΝΘΡΩΠΙΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη αυτές τις ώρες είναι σε εξέλιξη νέα εισβολή στην Ιβηρική χερσόνησο. Επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι τον εποικισμό της Γηραιάς Ηπείρου με τ' αφροασιατικα στίφη θα πρέπει να τον δούμε σε συνδυασμό και με την υπογεννητικότητα των απανταχού Λευκών.
    Ας απασχολήσουν τους "ευγενείς" του χώρου αυτά τα ζητήματα και όχι τα κουτσομπολιά...
    Η όποια αντίληψη έχει ο καθένας από εμάς για την Ιδέα του εθνικισμού, δεν θα πρέπει να προηγείται της επιβίωσης της Φυλής μας.
    Υ.Σ.: Ούτε με τους Παλαιστίνιους - ούτε με τους Οβραίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/5/21 5:37 μ.μ.

      Έτσι σύντροφε, ούτε με τους σιωνιστές (που έχουν την στήριξη όλου του δυτικού καπιταλιστικού συστήματος) ούτε με τους Παλαιστίνιους.
      Φαντάζομαι γιατί είναι μουσουλμάνοι και οι καλοί εθνικιστές δεν γίνεται να στηρίξουν μουσουλμάνους ε;

      Διαγραφή
    2. Ακριβως, η Ευρωπη πανω απο ολα. Δυστυχως εχουν ολα παεει ρον δρομο τους ομως και τα ζομπι παρακολουθουν εμβολιασμενα πλεον

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/5/21 6:34 μ.μ.

      Η Ισπανία τουλάχιστον έχει κράτος και ήδη οι μισοί απελάθηκαν. Εδώ θα τους κρατούσαμε όλους!

      Διαγραφή
    4. Προς 5.37μ.μ.
      Δεν με απασχολεί τί πράττουν οι καλοί εθνικιστές, μη με πας εκεί...
      Δεν είναι ίδιοι οι μουσουλμάνοι του Ιράν, Συριας, Λιβάνου ακόμη και Ιορδανίας με αυτούς της Παλαιστίνης. Ότι πιο αντί-ευρωπαϊκό, ως προς το πνεύμα εννοώ, και σκοταδιστικό υπάρχει στο Ισλάμ το εκφράζει η Χαμάς των Αδελφών Μουσουλμάνων. Έχουν προχωρήσει σε εσωτερικές εκκαθαρίσεις όλων των οργανώσεων που διαφωνούν μαζί τους, από εθνικιστές μέχρι αριστερούς. Η τωρινή παλαιστινιακή διοίκηση δεν έχει καμμία σχέση με την δεκαετία 70,80 ακόμη και 90.
      Μία επίσκεψη στα εδάφη που τα ελέγχουν οι Παλαιστίνιοι θα σου θυμίσει τουρκογυφτικο μαχαλά. Έτσι θέλουν να κάνουν και τη πατρίδα μας αλλά και όλη την Ευρώπη.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/5/21 8:27 μ.μ.

      Ανώνυμος19/5/21 5:37 μ.μ.

      Επειδη οι Παλαιστινοι ειναι δηλωμενοι λατρεις του Μαντελα και των Νοτιοαφρικανων σφαγεων των λευκων, επειδη διοικουνται απο την ακραια ισλαμικη Χαμας, επειδη ετοιμαζονται να ανακηρυξουν ΑΟΖ με την Τουρκια οπως οι Λιβυοι και επειδη πανυγηριζαν το καλοκαιρι με την μετατροπη της Αγιας Σοφιας σε τζαμι

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/5/21 10:21 μ.μ.

      Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης μιλάει για τους τουρκοπρακτορες της Χαμάς που στρέφονται εναντίον ακόμη και μετριοπαθών Παλαιστινίων και διώκουν μέλη της Φατάχ! Ο ακραίος ισλαμικός σουνιτισμός που εκπροσωπεί η Χαμάς δεν έχει σχέση ούτε με τα εκκοσμισκευμένα κράτη Συρίας-Λιβάνου ότι με το Σιιτικό Ιράν

      https://youtu.be/k49zFed0XhM

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος20/5/21 12:56 π.μ.

      Οι εισβολείς δηλαδή έρχονται μόνοι τους στην Ευρώπη; Αυτό μας λέει ή αποφεύγει να σχολιάσει ο Αστήρ και όσοι συμφωνούν με αυτόν.
      Εγώ διερωτώμαι, δεν είναι μέρος του φιλελεύθερου καπιταλισμού της παγκοσμιοποίησης η παράνομη μετανάστευση; Ποιοι είναι οι κλειδοκρατορες της παγκοσμιοποίησης; Οι αραβικοί και οι αφρικανικοί πληθυσμοί ή μήπως οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου; Και με πιο κράτος έχουν αδελφική σχέση οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου, που εφαρμόζουν την μεταναστευτική πολιτική της παγκοσμιοποίησης; Μήπως με το Ισραήλ; Απλή λογική είναι κύριε "Αστήρ"8.
      9
      Όσες παραλλαγές αφηγήσεων και αν χρησιμοποιήσει το σύστημα που θέλει να μετατρέψει τον εθνικισμό σε Δεξιό αποσπόρι με φυλετιστικό περιτύλιγμα, υπάρχει πάντα τρόπος να ξεκλειδώνουν τα "κρυφά" τους σημεία. Μην το ξεχνάτε αυτό.

      Σεις δηλώνατε "βασιλοκομμουνιστής" παλαιότερα. Τώρα γίνατε ρατσιστής; Θα είχε ενδιαφέρον να μας περιγράφατε με ποιον τρόπο αντιλαμβάνεστε τον "κομμουνισμό" ή τον όποιο "σοσιαλισμό" της ετυμολογίας του παλιού σας αυτοπροσδιορισμού.

      Αντε γιατί πολύ τράβηξε το παραμύθι. Και" σοσιαλιστής" και διαδικτυακός χειροκροτητης εκείνων που λασπολογούν τους "βασιλοκομμουνιστές" και αποθεώνουν τους βενιζελικούς δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος20/5/21 10:58 π.μ.

      Δεν τα ξέρουν καλά τα της μέσης ανατολής ή το παίζουν ότι δεν τα ξέρουν και συνομιλούν με τον κύριο Μαρδοχαίο κρυφά, όσοι γράφουν ότι οι Παλαιστίνιοι είναι φιλοτουρκοι. Η Χαμάς μπορεί να είναι σουνιτική και να υιοθετεί το αισθητικό στυλ του σκληρά συντηρητικού Ισλάμ (με τους μαχαλάδες) αλλά γεωπολιτικά είναι σύμμαχος των σιιτών. Γι αυτό οι τζιχαντιστες την θεωρούν Εχθρό. Με την Τουρκία έχει συμμαχήσει γιατί στο μέτωπο της μέσης ανατολής η Τουρκία είναι στο μπλοκ Ρωσίας - Συρίας-Ιράν. Πριν λίγες μέρες μάλιστα συμφώνησε για ΑΟΖ με τον Ασαντ. Εντάξει κρυφοδεξιε "βασιλοκομμουνιστή" και λοιποί Εστιάτορες; Τους χαιρετισμούς μου στον Μαρδοχαίο.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος20/5/21 11:58 π.μ.

      Ο Μάζης από πότε έγινε σημείο αναφοράς των ε/ς ρε παιδιά;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος20/5/21 2:35 μ.μ.

      Απορούν κάποιοι που η Χαμάς είναι φιλοτουρκική από την στιγμή που Ελλάδα και Κύπρος είναι προτεκτοράτα του Ισραήλ και κατεξοχήν εκφραστές των εβραϊκών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο. Και ρωτάω εγώ: τι άλλαξε μέσα σε λίγα χρόνια και από τις αγκαλιές Αραφάτ-Παπανδρέου και τις συναντήσεις Αραφάτ-Χριστοδούλου φτάσαμε στις αγκαλιές Παλαιστινίων-Ερντογαν; Ναι μεν άλλαξε η ηγεσία (ήρθε στα πράγματα η Χαμάς) αλλά άλλαξε και η στάση μας έναντι του παλαιστινιακού εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος λόγω της εβραιοδουλείας. Η Ελλάδα ασκεί άθλια εξωτερική πολιτική τα τελευταία χρόνια

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος21/5/21 12:42 π.μ.

      Όπως στα γράφουν τα παιδιά είναι τα πράγματα "Αστήρ" (του Δαβίδ;). Καταρχάς δεν είναι μόνο η Χαμάς που εκπροσωπεί τους Παλαιστίνιους. Είναι και η Φατάχ που έχει αρκετά "ευρωπαϊστικά" στοιχεία, τα οποία υποθέτω ότι θα έπρεπε σου αρέσουν. Γιατί παραλείπεις να την αναφέρεις.

      Την καταστροφή του ευρωπαϊκού πολιτισμού και την αντικατάστασή του από μια σκληρή σαρία δεν την οραματίζονται οι αδελφοί μουσουλμάνοι αλλά τα τζιχάντια. Οι αδελφοί μουσουλμάνοι είναι το συντηρητικό κομμάτι των σουνιτών. Στρέφονται στην παράδοση του Ισλάμ, είναι μετριοπαθώς αντίθετοι στο κοσμικό κράτος αλλά κρατάνε και διπλωματικές ισορροπίες. Στο στυλ του Ερντογάν είναι. Οι τζιχαντιστές έχουν σχέσεις και με τη μουσουλμανική αδελφότητα αλλά πάνω απ' όλα έχουν σχέσεις με το δυτικό κεφάλαιο. Για αυτό μισούν τη Χαμάς. Μην τα μπερδεύεις.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/21 7:22 μ.μ.

    5:37 ειρωνεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα παιδιά απ' τη Λαμία! Η επαρχία πάντα θα δείχνει το δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/5/21 9:15 μ.μ.

    Οι Παλαιστίνιοι θα πάρουν από τους Τούρκους,ότι πήρανε και οι Κούρδοι...

    Και εμείς εκείνη την ημέρα θα κουνάμε μεσαία δάχτυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/21 11:57 π.μ.

      Όταν λες "εμείς" υποθέτω ότι εννοείς εσάς τους δεξιούς...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/5/21 1:30 μ.μ.

      Εάν αυτό καταλάβατε κυρίες της άκρας δεξιάς!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/21 11:25 μ.μ.

    Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί νυχθημερόν ασχολούνται κάποιοι με το τι είπε ο Όττο Στράσσερ το 1928; Ξεχνούν το γεγονός ότι κάποια από τα μέλη της γκεσταπο που τον κυνηγούσαν ήταν περιούσιοι; Την ίδια στιγμή το σύνολο των περιούσιων που είχαν τις θέσεις κλειδιά στην Γερμανία μετά το '33 και τα πολλά φράγκα σε ένα βράδυ βρέθηκαν Αγγλία και ΗΠΑ. Επίσης ο Σαχτ που είναι ίνδαλμα του Δέλτα ήταν μέχρι το '39 υπεύθυνος της γερμανικής τράπεζας και είχε ταξίδια κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και συναντήσεις με τον Ρούζβελτ και τους συμβούλους του. Αυτό σημαίνει ότι ο Χίτλερ ήταν Σιωνιστής; Αν αυτή είναι η λογική των Ελλήνων εθνικοσοσιαλιστών πραγματικά κρίμα τι να πω για το επίπεδο κάποιων στην κοπτοραπτική. Για το άρθρο που καταγράφει ακριβώς την αιματηρή εσωκομματική διαμάχη δεν είπαν τίποτα και απάντησαν με μια πρόταση του '28 ... του Στράσσερ. Και έχεις από την άλλη τον κ. εκδότη να ευλογεί το Ισραήλ! Γλέντια η φάση με επιχρυσωμένο και καλά ιδεολογικό πλαίσιο καθαρολογίας από ανθρώπους που όταν ο Χατζηγώγος Πανούσης κ.α. δήλωναν φίλοι του Ισραήλ τους κόπηκε η μιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/21 1:16 π.μ.

      Ας εστιάσουμε σε καινούργιους φιλοισραηλινούς. Μην μένουμε στους γνωστούς. Εδώ βλέπουμε ότι επιστρατεύτηκε νέο φυντάνι στα σχόλια για να φέρει τη συζήτηση στα ακροδεξιά μέτρα. Δεν το ενδιαφέρει το παιδί τι κάνουν οι καλοί εθνικιστές. Το έπιασε η φοβία μήπως μας κάνουν μαχαλά την πατρίδα οι Παλαιστίνιοι. Το ότι μας έκαναν την πατρίδα καπιταλιστικό μπουρδέλο και πολυεθνικό ξενοδοχείο διακοπών επί δεκαετίες οι δυτικοί δείχνει να μην τον ενοχλεί.

      Αυτός ο φόβος μήπως γίνουμε "μαχαλάς" υποδηλώνει ότι τώρα έχουμε κάτι που - έστω και λίγο - τον εκφράζει τον Αστέρα. Μόνο που εμάς δεν μας εκφράζει καθόλου. Ούτε το βλέπουμε πολύ διαφορετικό το φιλελεύθερο παρόν μας από τους μαχαλάδες των μουσουλμάνων.

      Πολύ περισσότερο είναι αυτό το δυτικό μας παρόν στο οποίο οικοδομούν την εθνική μας σκλαβιά. Όχι στο μαχαλά των Αράβων.

      Αλλά ας το παραβλέψουμε και ας θεωρήσουμε ότι αυτή είναι η γνώμη του. Από που και ως που ο φόβος για την επιβίωση της ευρωπαϊκής φυλής και για τον κίνδυνο της αραβικής μετανάστευσης οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ? Μια ουδέτερη θέση ή μια απόσταση δε θα ήταν πιο συνεπής στάση? Θα πρέπει να φτάσουμε στην υποστήριξη ή εστω6στην ανοχή εκείνων που 200 χρόνια είναι ιδεολογικά εναντίον μας? Ε Αστέρα?

      Όταν λες ότι θα κάνουν την πατρίδα μας μαχαλά, σε ποια πατρίδα αναφέρεσαι? Σε αυτή του Δένδια και του ΝΑΤΟικου μας κράτους? Γιατί τότε έχουμε διαφορετικές πατρίδες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/5/21 7:54 π.μ.

      Ανώνυμος20/5/21 1:16 π.μ.

      Δεν είμαι ο Αστέρας αλλά δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Η ουδετερότητα ίσως είναι το ορθότερο. Από την μια έχεις το Ισραήλ το οποίο δεν είναι σύμμαχός σου απλά αποτελείς προτεκτοράτο του και από την άλλη ακραίους ισλαμιστές, οπαδούς του Ερντογάν που διώκουν ακόμη και αντίθετους με την πολιτική τους Παλαιστίνιους. Έχει η Παλαιστίνη υποστηρίξει ποτέ την Ευρώπη και τα Ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα στον αγώνα ενάντια στην λαθροεισβολή; Έχει σταθεί στο πλευρό των λευκών στον αγώνα για επιβίωση από τον αφρό - ασιατικό κατακλυσμό;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/5/21 1:55 μ.μ.

      Οι Παλαιστίνιοι που δεν έχουν όχι κράτος δικό τους αλλά δύο αλληλοσυγκρουομενες ημιαυτόνομες αρχές (Φατάχ- πιο δεξιο-ευρωπαϊστική, Χαμάς- ακρο-ισλαμική), να στηρίξουν την Ευρώπη; Οι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε θα μάθουν πολιτική θεωρία και θα διακρίνουν τον ευρωπαϊκό εθνικισμό από τη δυτική δεξιά (όταν ούτε οι Ευρωπαίοι ζητω πατριώτες δεν μπορούν) ώστε να κάνουν επιλογή συμμάχων; Ρε παιδιά είστε καλά ή μας κοροϊδεύετε; Πείτε ξεκάθαρα ότι δεν είστε ε/ς ή παραδοσιακοί εθνικιστές να τελειώνουμε.

      Διαγραφή
  7. Βλεπω παλι σχολια σχετικοτατα με το αρθρο...δεν βαζουμε μυαλο τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/5/21 12:06 μ.μ.

    Για το μόνο λόγο,που περνούν το μέρος της Παλαιστίνης, είναι επειδή αποτελεί εχθρός του Ισραήλ,για διάφορες εδαφών...

    Ενώ οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν κάποιο ιδεολογικό προσανατολισμό πέρα του ισλάμ, ούτε στήριξαν ποτέ κάποια Λευκή Εθνικιστική παράταξη,παρά μονάχα βρήκε στήριξη στο εξτρεμιστικό ισλάμ της Τουρκίας...

    Όλοι πρέπει να είμαστε ενάντια στον δυνάστη (Ισραήλ), αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να πάρουμε και το μέρος των Παλαιστινίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ετικέτα "Παλαιστίνη" υπάρχουν άρθρα και πληροφορίες για την συνεργασία Παλαιστινίων και Ε/Σ - Φασιστών

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/5/21 7:27 μ.μ.

      Στήριξε εσείς τους μουσουλμάνους, όπως κάνετε και με τους Κούρδους που έχουν σφάξει περισσότερους Έλληνες και από τους τούρκους όντας δεξί τους χέρι...

      Για να πάρουν οι Κούρδοι γη σκοτώνουν και τη μάνα τους...

      Διαγραφή
  9. Σεβόμενος τους κανόνες φιλοξενίας του ιστότοπου θα ζητήσω εκ των προτέρων την κατανόηση των διαχειριστών και θα απαντήσω εν συντομία:

    Καμμία στήριξη στη τωρινή παλαιστινιακή διοίκηση - ανδρείκελα μυστικών υπηρεσιών. Κι αν κάποιοι θίγονται και μας κατηγορούν για ρατσισμό, κανένα πρόβλημα. Πρωτίστως είναι ζήτημα αισθητικής...
    Όσο για τα φιλοισραηλινά αισθήματα ενίοτε αναρωτιέμαι ποιοί ευνοήθηκαν από την λεγόμενη Αραβική Άνοιξη; Ποιοί όχι; Ποιοί από το ISIS; Ποιοί όχι; Το Ισραήλ παίζει χοντρά παιχνίδια στην ευρύτερη περιοχή και πλέον τους βάλαμε μέσα στο σπίτι μας (Καλαμάτα, Αιγαίο, Κρήτη, Κύπρος). Έχουν δίκιο οι "τουρκογυφτοι" που μας κράζουν.

    Εν κατακλείδι, οι ανήκοντες στον ευρύτερο αντικοινοβουλευτικό (και όχι εξωκοινοβουλευτικό) "δεξιό"- ριζοσπαστικό χώρο, συγκεράζουν αντιθετικά, φαινομενικώς, στοιχεία από ποικίλες ιδεολογίες και κοσμοθεάσεις. Τη "πολιτική αυτονομία" του Καστοριάδη, το "μεικτό" πολιτειακό σύστημα της Αρχαίας Σπάρτης, τη κοινοκτημοσύνη γης και αγαθών στους Ακρίτες, τις "αμεσοδημοκρατικές" διαδικασίες διοίκησης των ελληνικών κοινοτήτων επί τουρκοκρατίας, το ηρωικό πρότυπο του ζήν της αθάνατης Κλεφτουργιάς, τη πεφωτισμένη μοναρχία των βυζαντινών αυτοκρατόρων, την αυταρχική διακυβέρνηση του Καποδίστρια, τους πρωτοπόρους του Ιταλικού Φασισμού, τη πνευματική αναγέννηση της γενιάς του '30, είναι ελάχιστα μα ταυτοποιητικά στοιχεία των θέσεών μας...
    Μην ζητάτε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων από αντικοινοβουλευτικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/5/21 11:19 π.μ.

    ISIS - ISRAEL ISREAL - ISRAEL IS REAL


    TERRORIST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.