Casa Pound


 

41 σχόλια:

  1. Κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο, η κοινωνική πργανωση Casapound, οργανώνει ένα εξαιρετικο τριημερο , με συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες και υψηλού επιπέδου συζητήσεις, φιλοσοφικός περιεχομένου, μεταπολεμική αλλά και της επικαιρότητα.
    Πάντως δεν ασχολούνται με τις εκλογές, αλλά παράγουν ένα σημαντικό πνευματικο εργο

    Αυτή τη χρονιά, καλεσμένοι ωά είναι ιστορικοί, φιλόσοφοι αλλά και αναλυτές πολιτικής, με κεντρικό θέμα ΟΥΤΕ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΑ..
    Επίσης θα υπάρξει και μια συζήτηση για την καταπίεση και τις φυλακίσεις εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη.
    Επίσης αμέσως μετά από 5 μέρες θα ακολουθήσει μια διήμερη συνάντηση με ομιλίες, των εθνικιστικων εκδοτικων οίκων..
    Είναι πολύ μπροστά οι συναγωνιστες Ιταλοι.
    Βλέπετε αγαπητοί φίλοι, εκεί οποίος παράγει έργο και δημιουργεί, έχει αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν οι κομπλεξικοί, η ασχετοσύνη και το χαμηλότερο επίπεδο όπως κάποιων ανώνυμων ερπετών εδώ, που μέσα από την θλιβερή διανοητική κατάσταση τους, πιθανόν να διαβάζουν μόνο κομιξ και αυτά με κοπο, το μόνο που μπορούν να κάνουν μέσα από την τρύπα τους , είναι να κρίνουν. Θα επαναλάβω ότι ειναξ απλά μια μασημένη τσίχλα στην σόλα από τα παλιά παπούτσια μου.
    Εκεί, στην Ιταλία που έχω πάει δεκάδες φορές, γίνονται πολιτισμενες συζητήσεις και κρίσεις των βιβλίων.. αλλά με όνομα και προσωπο. Για να το κάνεις όμως αυτό πρεπει να έχεις ένα σχετικό πνεύμα.
    Ας ελπίσουμε να κάνουμε, είναι στα σκαριά πάντως, και εδώ ένα τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/24 5:40 μ.μ.

    προσπαθείτε να καμουφλάρετε καλά τη φιλορωσική σας αποστολή, μα δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/8/24 1:49 μ.μ.

    Η casa pound να ξέρετε δέχονται νέγρους. Δεν το άκουσα από άλλους συναγωνιστές που πήγαν και λένε το ίδιο αλλά πήγα τους περασμενους μήνες στην Ιταλία και είδα στα γραφεία εναν νέγρο. Αφού ρώτησα μερικούς Ιταλούς για ποιον λόγο τους δέχονται ,μου είπε ένας ότι τους δέχονται ως πολίτες της Ιταλίας αρκεί να μάχονται (οι νέγροι) υπέρ των συμφερόντων της Ιταλίας...είναι για να γελάς η κατάσταση...αν στην Ελλάδα πας σε μερικούς συνδέσμους απλών εθνικιστών οπαδών και τους πεις να δεχτουν νέγρους όχι μόνο θα σε βρίσουν αλλά θα πέσει και φαπα... και έχεις από την άλλη τους δήθεν φασίστες και δήθεν ιδεολόγους που ασχολούνται μόνο με την ιδεολογία να δέχονται αυτούς τους υπανθρώπους... Και μετά σας πειράζει που ο πιθηκοτουμπο έχει γίνει ελληνας όταν υμνειτε οι περισσότεροι την αντιρατσιστική casa pound

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/24 4:59 μ.μ.

      Δέκα φορές έχω πάει στην Κάζα και εκδηλώσεις ποτέ δεν είδα μαύρους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/24 5:19 μ.μ.

      Όχι και στην Casa Pound ο φωτογράφος. Δεν είναι δουλειά της ελληνικής ΚΥΠ η παρακολούθηση / καταγραφή των Ιταλών. Είναι καθήκον της αντίστοιχης ιταλικής ΚΥΠ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/8/24 5:22 μ.μ.

      Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ στη φασιστική αντιρατσιστική γκρούπα της Κάζα, αλλά σε ένα εστιατόριο με το ίδιο όνομα. Ακόμα και σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στον ΜΚ έχουν φανεί σε εκδηλώσεις της ιταλικής τρίτης θέσης Μαύροι και Μογγόλοι να πρωτοστατούν σε αυτές τις κινήσεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/9/24 2:05 π.μ.

      Καλά κάνουν οι σύντροφοι της Καζά και πολύ σωστή η απάντηση που σου έδωσαν. Πάρε τον μισανθρωπικό, σοβινιστικο ρατσισμό σου και δρόμο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/9/24 3:54 π.μ.

      Μπορεί να μην είδες αλλά ρώτα εκεί τους Ιταλούς συναγωνιστές αν τους δέχονται να δεις ... Και εγώ έναν είδα δεν είδα πολλούς ,αλλά σημασία έχει ότι τους δέχονται

      Διαγραφή
    6. 5:22 καταρχάς η Κάζα δεν είναι γκρούπα αλλά κίνημα με τεράστιο έργο και κινήσεις που εδώ ούτε να ονειρευτούμε δεν μπορούμε. Δεκάδες Έλληνες συναγωνιστές - και μέλη της σ.ο. - έχουν επισκεφτεί την Ιταλία έχουν φιλοξενηθεί στο γνωστό οίκημα και σε συναυλίες και πορείες. Εξαιρετικοί σε πολλά αλληλέγγυοι και φιλέλληνες. Τώρα εσύ και άλλοι δυο τρεις έχετε ένα κόλλημα με τον Φασισμό και αναπαράγετε φτηνή προπαγάνδα που έχετε και την φαντασία να αναπαράγετε και σε έντυπη μορφή. Τα πάντα έχουν λάβει απάντηση σε παλαιότερες αναρτήσεις και δεν θα επανέλθουμε για να απαντήσουμε σε ανώνυμους που έχουν κολλλήματα. Όποτε θέλετε μια ανοιχτή κουβέντα δημοσίως με πρόσωπα και στοιχεία. Όσο για τα βίντεο που αναφέρεις φυσικά και δεν ισχύει αυτό που λες πλην ενός ατόμου ανάμεσα σε χιλιάδες ο οποίος πράγματι έχει ασιατική καταγωγή και εμφανίζεται σε φασιστική εκδήλωση. Τώρα για να σου γίνει ακόμη πιο δύσκολο μια υπενθύμιση ότι η Κάζα βρίσκεται στο πλευρό των ανταρτών της Βιρμανίας ενάντια στην ναρκεμπορική χούντα, έχει επηρεάσει ακόμη και Ταιλανδούς που διοργανώνουν mma στο όνομα της και έχει κάνει πολλά που εκφράζει τους ίδιους ως νεοφασίστες και ακόλουθους του Φαρινάτσι και του Μουσολίνι. Ποιοι είμαστε εμείς ποιος είσαι εσύ στην τελική που θα κρίνεις ένα κίνημα οργανωμένο που διώκεται εδώ και χρόνια και έχει δεκάδες συλλήψεις απο το καθεστώς;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/9/24 1:53 μ.μ.

      Μουσολίνι: «Η ράτσα είναι συναίσθημα, όχι πραγματικότητα!»

      https://resisttoexistcom.wordpress.com/2020/04/19/mussolini-h-ratsa-einai-synaisthhma-oxi-pragmatikothta/

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος2/9/24 8:59 π.μ.

      τον ενοχλουν τον ΜΚ τα εντυπα των αυτονομων, των εθνικοσοσιαλιστων και των ακτιβιστων ε βεβαια λογικο οταν προωθει τα κωλοχαρτα της ακροδεξιας των χουνταιων ..

      Διαγραφή
    9. έχεις δίκιο "συναγωνιστή" για αυτό όποτε έχεις χρόνο δημοσίως επώνυμα και με στοιχεία και έγγραφα. Αλλιώς γνωρίζεις ποια αξία έχουν τα γραφόμενα σου.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος2/9/24 8:15 μ.μ.

      τα παιδια που εβγαλαν το εντυπο μια χαρα επωνυμοι ειναι αλλα μας βρηκε νεος αλεκος που ζηταει να γνωστοποιηθουν στοιχεια εθνικοσοσιαλιστων .. οσο για την αξια του καθενος οι προβολες οι πωλησεις και η συντροφικοτητα στις δυο "τασεις" του αυθεντικου φυλετικου αριανισμου και του αντιρατσιστικου φασισμου τα λενε ολα .

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος3/9/24 4:38 π.μ.

      Κρίνε κανείς δεν αρνήθηκε ότι η καζα Πάουντ έχει προσφέρει πάρα πολλά που στην Ελλάδα δεν παίζει και ποτέ να φτάσουμε το επίπεδο της ,αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δέχονται και νέγρους .Μέχρι και ο Γιώργος ο ΕΣΑτζης είπε ότι πήγε και είδε νέγρους, αν δεν σε πείθει ούτε αυτό (μάλλον ψέματα θα λέει) ρώτα μέλη της προπάτρια που πηγαίνουν συχνά Ιταλία να σε πουν αν οι Ιταλοί δέχονται νέγρους η όχι.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος3/9/24 9:10 π.μ.

      8:59 κατω τα ξερα σας απο ΜΚ. Μονο και μονο που λες οτι είμαστε ακροδεξιοι δειχνει οτι είσαι γίββωνας.

      Διαγραφή
    13. 8:15 εμείς επώνυμα και εσείς ανώνυμα διάλεξε εκπομπή ημέρα ώρα και θέμα. Και μην λέτε πολλά για την ακροδεξιά διότι δεν σας παίρνει και υπάρχουν πολλά που δεν σας συμφέρουν.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος3/9/24 1:03 μ.μ.

      αλλοι εχουν κωλωσει να βγουν στην αντικαθεστωτικη παντως ..

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος3/9/24 11:38 μ.μ.

      Σε ποιους αναφέρεστε;

      Διαγραφή
    16. Σταύρος Λιμποβίσης4/9/24 1:24 μ.μ.

      1:03 δεν συνηθίζω να απαντώ ονομαστικά διότι δείχνει έπαρση. Η πρόταση του Χάρη ήταν να γίνει κουβέντα σχετικά με τον Μεταξά ΚΑΙ ΜΟΝΟ για αυτόν. Η αντιπρόταση ήταν να γίνει διάλογος αναλυτικός για πολλά ζητήματα του "χώρου" και αρνήθηκε. Η παραπληροφόρηση πολλές φορές είναι συνώνυμο της συκοφαντίας. Και κάποιοι σε αυτή την τακτική είναι κορυφαίοι.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/9/24 1:18 π.μ.

    Ούτε ΗΠΑ ούτε Ρωσία αυτή είναι η ιδεολογική θέση μας, για μια ανεξάρτητη Ευρώπη. Αλλά όπως είμαστε κατά της Σοβιετικής Ένωσης και κατά του καπιταλισμού έτσι είμαστε και κατά του ναζισμού . Στην Ακρόπολη μόνο η Ελληνική σημαία θα κυματίζει,ούτε τών ναζί ούτε τών μπολσεβίκων ούτε τών αμερικανοφιλον καπιταλιστών. Υπάρχει εδώ μία σοβαρή προβληματική, που από την μια έχουμε την ιδεολογία και από την άλλη την γεωπολιτική. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε τρίτη θέση. Όταν λέμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά και κάτι πέρα από αυτό,σαφώς δεν αναφερόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/24 10:40 μ.μ.

      Είθε η σβάστικα ξανά στην Ακρόπολη ακροδεξιά αμοιβάδα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/9/24 8:24 π.μ.

      Ελα και θα δεις τι πάει να πεί Ελληνική ψύχη!! Γερμανοτσολιά..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/9/24 7:32 μ.μ.

      Σκασμός αμοιβάδα που παριστάνεις τον Αιλλυνα με ψυχή.Το να με λες γερμανοτσολιά είναι είναι τιμή μου μπολσεβίκε των βαλκανίων.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/9/24 1:39 π.μ.

    Όταν λέμε ούτε Ρωσία ούτε ΗΠΑ για μια ανεξάρτητη Ευρώπη δεν σημαίνει ότι λέμε για έναν πανγερμανιζμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/24 10:43 μ.μ.

      Μόνο για πανγραικυλισμό θα λέτε γυφτορωμιοί

      Διαγραφή
    2. Δεν έχουμε σχέση με πανγερμανισμό γιατί ούτε Γερμανοί είμαστε, ούτε πχ Λιχτενστάινέζοι ή απόγονοι Σουδητών. Το τι θα κάνουν οι Γερμανοί με το Έθνος τους είναι δικό τους θέμα. Έλληνες Φασίστες ή Εθνικοσοσιαλιστές είμαστε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/9/24 2:52 μ.μ.

      Δεν θέλουμε τους Γερμανούς, θέλουμε τους Μογγόλους. Καλά πήγε αυτό το σκεπτικό "Δημήτρη".

      Διαγραφή
    4. Γamω και τους Μογγόλους ρε! Γιατί να μην θέλω τους Γερμανούς; Μια χαρά άνθρωποι είναι και Ευρωπαίοι συναγωνιστές. Προσπαθούν να σώσουν την χώρα τους και εμείς την δική μας. Για Πανγερμανισμό έγραψε ο άλλος, για το αυτό και απάντησα. Ναι! Το μόνο "παν" που αναγνωρίζω είναι ο Πανελληνισμός όπου και αν βρίσκονται τ' αδέλφια μου του Ελληνικού Εθνους! Μάθετε να διαβάζετε ρε. Δεν έχω θέμα ούτε με τους Γερμανούς, ούτε με τους Άγγλους. Επίσης δεν πιστεύω σε μυθεύματα περί "Αρίων" και "υπανθρώπων" που που στο καιρό τους δημιουργήθηκαν για γεωπολιτικούς σκοπούς. Σώνει και καλά πρέπει να είμαστε υπό κάποιων; Ατην Ακρόπολη δεν θα γούσταρα κάμμια άλλη σημαία πλην της Ελληνικής.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/9/24 7:26 μ.μ.

      O Δημήτρης γράφει από την γαδα ή από φρενοκομείο ή απο δωμάτιο στο σπίτι της μαμάς και είναι απαίδευτος ρωμυοκατσίβελος.Δημήτρη οι υπάνθρωποι υπάρχουν παντού γύρω σου και εικάζω ότι μάλλον θα δεις και έναν στον καθρέπτη σού.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/9/24 12:19 π.μ.

      Τόσο παθιασμένος Έλληναράς είσαι Δημήτρη που υπογράφεις με ψευδώνυμο στα αγγλικά. Απελπισία σκέτη είναι η άκρα δεξιά. Μόνο αυτό.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/9/24 3:33 μ.μ.

    Καλώς τη κόκκινη προβιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/9/24 8:31 π.μ.

    Γερμανοτσολιάδες ορφανά του χίτλερ μπείτε στις τρύπες σας γιατι δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/24 2:06 μ.μ.

      Μπράβο στην συντακτική που άφησε τέτοιο σχόλιο να περάσει.
      Μα πόσο δημοκράτες;
      Όλα για τα κλικ...!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/9/24 1:19 π.μ.

      Κρίνε πως τολμάς και δεν ανεβάζεις τα σχόλια μου και επιτρέπεις στους μπολσεβίκους να μην μην μηνιγγίτιδα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/9/24 6:56 μ.μ.

      Ναρκωτικά 😆

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/9/24 9:03 π.μ.

    Ο Δημήτριος Κιτσίκης έλεγε οτι η Ευρώπη έχει ξοφλήσει. Μια σοβαρή γεωπολιτική πέρνει ως δεδομενα μια ρεαλιστική πολιτική. Για να είμαστε ανεξαρτητοι και αυτόνομοι οπως τα άλλα μεγαθύρια Αμερική , Ρωσία πρέπει να εχουμε πυρηνικά. Περα απο την βαρια βιομηχανία -οικονομία τα πυρηνικά παιζουν τον ποιο σημαντικο παραγοντα. Οπως ξέρετε οποιος κυριαρχει στη θαλασσα εχει μεγαλα πλεονεκτηματα , για αυτο και ολοι θελουν να βγουν στο Αιγαιο , οποτε η Ελλαδα γινετε το κεντρο πολλ.ων βλεψεων. Οποτε αναγκαστικά θες σημαχίες. Αν οχι με Αμερική τοτε με Ρωσία, οταν λέμε ομως Ρωσια δεν εννοουμε την Ρωσια του Πουτιν, ο Ελληνισμος ειναι αιωνιος και εχει επιζησει μεσο Αυτοκρατοριων. Ενα κεντρο βαρους στον Ελληνισμο με ισχυρο βραχιονα την κεντρική Ευρωπη. Μην ξεχνατε οτι απεναντι εχουμε τους Τουρκους.Και κατι τελευταιο γιατι ξερω τι θα λετε..επισης ειναι γνωστο οτι οι Πρωσσοι ειχαν αναμιχθει με Σλαβους. Μακαρι σε αυτο το συνεδριο της casa pound να συζητηθουν ολοι αυτοι οι προβληματιζμοι, γιατι ολοι θελουμε μια ανεξαρτητη δυνατη Ευρωπη εκτος επιρροων , αλλα πρεπει με σοβαρες προτασεις να δουμε πως πρακτικα γινετε αυτο..

    Εθνικομπολσεβίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/9/24 3:10 μ.μ.

    Ε, ο Μουσολίνι τι να πει περί φυλής. Γι΄ αυτό οι Γερμανοί τον αποκαλούσαν ''λευκό Αιθίοπα''. Το προπάτρια πριν λίγα χρόνια, είχε στις τάξεις του έναν ψηλό ημινέγρο τύπο. Κανονικά μιγάς με νέγρικα χαρακτηριστικά, όχι τύπου Κασιδιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει αυτό που λες αλλά το γεγονός είναι ένα. Ότι οι συναγωνιστές του Propatria είναι η αιχμή του δόρατος. Θερμά συγχαρητήρια με την ευκαιρία για την τελευταία τους κυκλοφορία σχετικά με τον Junger.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/9/24 2:25 μ.μ.

      Στα ψέματα πρώτοι είστε τα εγγόνια του Πούλου αλλά από πράξεις μηδέν

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.