Συνέντευξης της μπάντας «Χαριστική Βολή» στο ιστολόγιο του «Blood and Honour Hellas» Απρίλιος 2009.


Στις αρχές Απριλίου του 2009 δημοσιεύτηκε στο επίσημο ιστολόγιο του Ελληνικού παραρτήματος του μουσικοπολιτικού οργανισμού «Αίμα και Τιμή» μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη της μπάντας μας «Χαριστική Βολή».



Στην συνέντευξη απαντάει ο Jihad.



Ποια τα μέλη, από ποια πόλη είσαστε και ποιος ο λόγος που παίζετε;


Χαίρετε! Τα μέλη μας στην αρχή ήταν Μήδεια , Red Byron , Jihad αλλά επειδή η Μήδεια σπουδάζει στο εξωτερικό τα μέλη της μπάντας πλέον είναι 2. Είμαστε από Πελοπόννησο και Αθήνα. Ο λόγος παίζουμε ποιος άλλος από την διάδοση των ιδεών μας και μέσα από την μουσική.


Έχετε ηχογραφήσει 6 κομμάτια. Μιλήστε μας για τους στίχους σας και τις επιρροές σας γενικά.


Σκοπεύουμε πέρα από τα 6 κομμάτια να ηχογραφήσουμε μερικά ακόμα. Ο χρόνος θα δείξει. Οι στίχοι μας είναι γύρω από τον καπιταλισμό και τον σιωνισμό αλλά και τον καρκίνο του εθνικιστικού χώρου που λέγεται «αστική ακροδεξιά» , την ιστορία των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων του δευτέρου μεγάλου πολέμου , τον ήρωα της ειρήνης Rudolf Hess κα.


Όπως μάθαμε πρόσφατα σε κάποιους μίζερους «εθνικόφρονες» - γαλανόλευκοι αντιφάδες όπως τους λέμε - δεν άρεσαν οι στίχοι μας στο κομμάτι «Πίσω Ρουφιάνοι» αλλά τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα σταματήσουμε αλλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε ανάλογους στίχους και στο μέλλον.


Στη σελίδα σας είδαμε ότι έχετε επηρεαστεί από τον Μαύρο Κρίνο και δηλώνετε ότι είστε αριστεροί Εθνικοσοσιαλιστές. Μιλήστε μας για τα πιστεύω σας και τις δράσεις αυτής της αυτόνομης κίνησης.


Ο Μαύρος Κρίνος υπήρξε η συνέχεια της λεγόμενης σοσιαλιστικής ή «αριστερής» έκφρασης του Εθνικιστικού Κινήματος. Φυσικά ενοχλεί πολλούς η εν λόγω συσπείρωση διότι προβάλλει το πραγματικό πρόσωπο της νεοταξικής αριστεράς και της φιλοαμερικάνικης ακροδεξιάς , ξεσκεπάζει τους «εμπόρους ιδεών» και ρίχνει φως σε θέματα και περιόδους που κάποιοι δεν θέλουν να φωτιστούν. Προηγούμενες ανάλογες κινήσεις υπήρξαν τα περιοδικά «Γαμμάδιον» και «Αντίδοτο» αλλά και ανένταχτες ομάδες του χώρου.


Έχουμε επηρεαστεί επίσης από έντυπα και προσωπικότητες του εξωτερικού και κυρίως από τον λεγόμενο Τρίτο Δρόμο και τις εκφράσεις / πρόσωπα που τον αποτελούν. Ledesma Ramos , Roberto Farinacci , Ernst Rohm , Greggor Strasser , Ernst Junger , Capitan Cornelius Codreanu , είναι μόνο μερικές από τις προσωπικότητες που μελετάμε και θαυμάζουμε παράλληλα για την φλογερή ρητορική τους και την πορεία τους.


Για εμάς ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι κίνημα της αριστεράς και όταν λέμε αριστερά δεν εννοούμε τον Μαρξισμό αλλά τον πραγματικό Σοσιαλισμό. Οι δράσεις είναι πολλές και διάφορες αλλά κυρίως έχουν να κάνουν σε σχέση με το μποϋκοτάζ ισραηλινών προϊόντων , την ενημέρωση ενάντια στην γενοκτονία που λέγεται έκτρωση , την πολεμική ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα και γενικότερα ότι βοηθάει και προβάλλει τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό.


Τι γνώμη έχετε για την Ελληνική σημαία;


Δεν είναι ευρέως γνωστό αλλά το γαλάζιο και το λευκό χρώμα επιβλήθηκε από τους Βαυαρούς μετά την σύσταση του Ελληνικού κράτους. Όμως η πρώτη επαναστατική ελληνική σημαία είχε χρώματα λευκό, κόκκινο και μαύρο. Από την στιγμή όμως που αυτή η γαλανόλευκη σημαία συνδέθηκε με τους αγώνες του λαού μας για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη την δεχόμαστε μαζί και δίπλα στα μελανοπόρφυρα λάβαρα της ιδεολογίας μας. Αποτελεί ντροπή και αίσχος με αυτή την σημαία να σκεπάζονται τα φέρετρα γραικύλων όπως ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου και πολλοί άλλοι , αλλά και να την έχουν στην στολή τους μπάτσοι και γιουσουφάκια του ανθελληνικού «ελλαδικού» κράτους. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να έρθουμε στην εξουσία και να τιμήσουμε ΕΜΕΙΣ την σημαία όπως της αξίζει.


Καπιταλισμός. Η εδραίωση του έχει καταστρέψει τη ζωή πολλών. Μιλήστε μας λίγο γι' αυτό.


Δεν υπάρχει χειρότερο σύστημα από τον καπιταλισμό. Τα πάντα έχουν ως στόχο και σκοπό το κέρδος. Καζίνο, τράπεζες, μίζες, τοκογλύφοι να ποιο είναι το «υπέροχο χαμόγελο» του καπιταλισμού. Προγράμματα stage με 500 ευρώ κάθε μήνα , ανεργία , απολύσεις χωρίς αιτία , τεχνητές κρίσεις με αποτέλεσμα την αύξηση της φορολογίας , και πάντα όλα τα κέρδη να καταλήγουν στις τσέπες και στα χέρια των λίγων ενώ η εργατική δύναμη μας λογαριάζεται ως ψίχουλα από τα αφεντικά των εταιρειών και των πολυεθνικών. Αποτέλεσμα από όλα αυτά είναι οι αυτοκτονίες, η εξαθλίωση, η πορνεία και όλα τα άλλα «καλά» της φιλελεύθερης οικονομίας.


Έχετε καλή σχέση με τα βιβλία; Τι βιβλία διαβάζετε; Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς;


Διαβάζουμε αρκετά βιβλία για την ιστορία , τον πολιτισμό , την τέχνη γενικά για ότι αξιόλογο σε έντυπη μορφή υπάρχει διαθέτουμε χρόνο για να το διαβάσουμε. Προσωπικά τελευταία με συγκλόνισε το «Σιδερένια Φτέρνα» του Jack London.


Ποια η γνώμη σας για: Πλάτων / Φουτουρισμό / ‘εθνικιστές’ του euro, της eurovision και του greek tzatziki / εμποράκους-μαγαζάτορες της σκηνής / B&H Hellas;


α. ο μέγιστος των Ελλήνων πρέπει υποχρεωτικά όλοι μας να διαβάζουμε την «Πολιτεία».


β. Ένα ενδιαφέρον κίνημα με επιδράσεις σημαντικές και σε μεταγενέστερα ρεύματα της τέχνης.


γ. δεν αξίζει να ασχολούμαστε ιδιαίτερα με ανθρώπους που περίμεναν την εθνική Ελλάδος για να βγουν στους δρόμους. Την επόμενη ημέρα αυτοί οι ίδιοι θα συνεχίζουν να ψηφίζουν τα αστικά κόμματα μέχρι να πεθάνουν. Απλά γραφικοί.


δ. Οι μαγαζάτορες θα συνεχίσουνε να στήνουν κάθε είδους μαγαζάκια σε ολόκληρη την Ελλάδα αν δεν αντιδράσουμε εμείς οι ίδιοι. Μόνο εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε προχωρώντας σε αποκλεισμό των εν λόγω κερδοσκόπων. Καταρχάς είμαστε ξεκάθαρα ενάντια στο να φοράμε διακριτικά έξω στον δρόμο στον χώρο εργασίας και αλλού. Δεν χρειάζεται κανείς να γνωρίζει τι πιστεύουμε και να "καρφωνόμαστε" από μόνοι μας.


Αυτό δεν είναι θέμα φόβου αλλά τακτικής.



Οι werewolves είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Είχαν παρεισφρήσει στους εχθρικούς τομείς, ανάμεσα στα κατοχικά στρατεύματα χωρίς να κανείς να τους καταλάβει. Χτυπούσαν δυνατά τον εχθρό και έφευγαν σαν φαντάσματα. Ούτε σύμβολα, ούτε τίποτα μόνο πίστη, ουσία και τακτική.


Με ποιό δικαίωμα κάποιοι πουλάνε ανεξέλεγκτα και σε τιμές υψηλές τα σύμβολα της ιδεολογίας μας σε μπλουζάκια , καπελάκια κλπ; Που πάνε αυτά τα χρήματα; Ενισχύουν πραγματικές επαναστατικές κινήσεις η καταλήγουν σε τσέπες και αυξάνουν την σωματική περιφέρεια των κερδοσκόπων "εθνικιστών";


Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν. Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του. Απαιτούμε τα εθνικιστικά βιβλία να μοιράζονται δωρεάν ή να πωλούνται σε τιμές κόστους , οι σημαίες το ίδιο και φυσικά τα cd και τα cdr. Κανένα κέρδος από πουθενά και για κανέναν. Αν θέλουν κάποιοι να κερδίσουν ας πάνε για μεροκάματο ή να δουλέψουν σε αυτό που σπούδασαν.


Μπλουζάκια από εταιρίες με γνωστό "αντιφασιστικό" παρελθόν , μπρελόκ made in china και φιάλες κρασιού καθώς και 100 διαφορετικά είδη με σύμβολα του Ε/Σ όχι μόνο δεν είναι Εθνικοσοσιαλισμός αλλά εμπόριο και καπιταλιστική τακτική. Εμείς λοιπόν λέμε ΝΑΙ στην στήριξη ομάδων που τα χρήματα από σημαίες κ.λ.π καταλήγουν σε υλικό, δράση και πράξεις αλληλεγγύης ( π.χ. Brigade M, BH Hellas κ.α ) αλλά παράλληλα ΟΧΙ σε ανθρώπους που πουλάνε τα πάντα για να κονομήσουν εκμεταλλευόμενοι κυρίως νέους συναγωνιστές μας.


Έξω οι έμποροι από το Κίνημα!


ε. Το Blood and Honour έχει γράψει την δική του ιστορία στην χώρα μας. Βοήθησε και βοηθάει σημαντικά στην οικοδόμηση ενός Επαναστατικού Εθνικιστικού Κινήματος. Έχουμε καλούς φίλους εκεί και τους στέλνουμε χαιρετισμούς.


Υποστηρίζετε κάποιους λαούς που εναντιώνονται στους αιώνιους εχθρούς μας (Εβραίους) και δεν έχουν καμία σχέση με τον λευκό πολιτισμό. Πιστεύετε λοιπόν ότι με την σημερινή κατάσταση η αλληλεγγύη των λαών ενάντια στον κύριο εχθρό είναι επιβεβλημένη;


Ο μεγάλος David Lane αυτό ακριβώς έλεγε μέσα στην φυλακή της ZOG. Ότι πρέπει όλοι οι Εθνικιστές / Εθνικοσοσιαλιστές Αντισιωνιστές να παλέψουν από κοινού τον εχθρό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός συμμάχησε με πληθυσμούς που δεν είχαν Ευρωπαϊκή καταγωγή και προσπάθησε μαζί με αυτούς να απαλλαγεί από τον παγκόσμιο αφέντη. Ας γίνει το σύνθημα «προχωράμε χώρια χτυπάμε μαζί» πραγματικότητα.


Η γνώμη σας για τη φύση που καθημερινά καταστρέφεται, για τη βαναυσότητα των ανθρώπων στα ζώα, για την ομοφυλοφιλία που έχει γίνει μόδα και τις φυλετικές επιμειξίες;


α. Η φύση καταστρέφεται καθημερινά από τον καπιταλισμό και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό αν δεν θάψουμε τους καπιταλιστές στα σκουπίδια που παράγει ο αστικός πολιτισμός τους. Ο καπιταλισμός δεν εξανθρωπίζεται αλλά ανατρέπεται.


β. Η βαναυσότητα στα ζώα αποτελεί σαδισμό και πρέπει να τιμωρείται με πολυετή φυλάκιση και καταναγκαστικά έργα.


γ. Βαλλιανάτοι , Γαβαλάδες , και τα λοιπά υποκείμενα προβάλλονται από το καθεστώς τα γαμημένα κανάλια και τα σκουπίδια του εκπαιδευτικού συστήματος. Παίρνουν όμως τις απαντήσεις που τους αξίζουν όπως πρόσφατα στην λυρική σκηνή που ο κόσμος αντέδρασε στις φλυαρίες και στις προκλήσεις των κίναιδων.


δ. Οι πολυφυλετικές κοινωνίες προβάλλονται σήμερα από όλα τα μέσα ενημέρωσης και κυρίως από το γνωστό κανάλι star. Επίσης στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αγγελίες και μπλογκς για διαφυλετικά ραντεβού (!) και ανάλογα θέματα. Η μόνη λύση είναι η ενημέρωση της νεολαίας με συγκεκριμένα επιχειρήματα , σωστή τακτική και προσέγγιση και φωτογραφίες από τις γενετικές ανωμαλίες που προκαλούν οι επιμειξίες μεταξύ διαφορετικών φυλών.


Ποιες άλλες Ελληνικές μπάντες ακούτε και ποια η γνώμη σας για την ελληνική σκηνή;


Ακούμε όλες τις μπάντες του ελληνικού χώρου. Η ελληνική σκηνή σε σχέση με το παρελθόν έχει βελτιωθεί αισθητά τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Προσωπικά θα μου άρεσε να υπάρχει μια Ελληνική μπάντα μόνο με κλασσικές κιθάρες , ποιοτικό Εθνικοεπαναστατικό στίχο και μπαλάντες για τους αγώνες του λαού μας και πολλά άλλα θέματα. Αυτό που λείπει από τον στίχο του εθνικιστικού χώρου είναι η έντονη αναφορά σε κοινωνικά ζητήματα. Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να μοιραστούν σε σχολεία , σχολές και χώρους εργασίας τα τραγούδια από όλες τις ελληνικές μπάντες σε cd – rom και φυσικά όλα αυτά δωρεάν. Δεν πρέπει από την πώληση των cd να υπάρχει κέρδος σε καμιά τσέπη κανενός αλλά όλα τα χρήματα που περισσεύουν να αποσκοπούν σε νέες πρωτοβουλίες.


Ευχαριστούμε, τελευταία λόγια δικά σας. Δώστε μας κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο e-mail για τους αναγνώστες μας. Καλή συνέχεια!


Και εμείς ευχαριστούμε για την στήριξη. Καλή συνέχεια στο περιοδικό σας.


Μπορείτε να επισκεφτείτε το blog του Μαύρου Κρίνου στο


http://www.mavroskrinos.blogspot.com/



και για επικοινωνία μαζί μας


xaristikivoli@yahoo.gr


και για να ακούσετε τα κομμάτια μας στο


http://www.myspace.com/xaristikivoli


Ας πάρουμε όλοι μαζί Αυτόνομες πρωτοβουλίες για να ενισχύσουμε το Εθνικοεπαναστατικό κίνημα στην χώρα μας. Για τον Σοσιαλισμό και την Πατρίδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.