Αντισταθείτε στον ξεριζωμό της ελληνικής αγροτιάς.



Άρθρο Αυτόνομου συντρόφου που συμμετέχει στις αγροτικές κινητοποιήσεις.




Οι αγροτικές κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη είναι μια ακόμα φωνή αντίστασης στο ξεπούλημα της ελληνικής γης στο διεθνές κεφάλαιο και τις πολυεθνικές.



Μετά την πλήρη αποβιομηχανοποίηση και την αύξηση της ανεργίας καθώς και τις νέες αλλαγές στην λειτουργία και την δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένας ακόμα κίνδυνος είναι ορατός στο άμεσο μέλλον. Η εισαγωγή προϊόντων σε χαμηλή τιμή από την Βουλγαρία , Ρουμανία , Αίγυπτο και από άλλες χώρες καθώς και η αύξηση της παρουσίας των πολυεθνικών με υπεραγορές και οι εισαγωγές από την Κίνα θα αποτελέσουν την χαριστική βολή για την ελληνική αγροτιά. Πληροφοριακά σήμερα στην Κίνα υπάρχουν σχέδια από την ηγεσία της εκεί χώρας , για μελλοντικές καλλιέργειες με δεκάδες χιλιάδες στρέμματα μηλιάς και ελιάς.







Όσο περνάνε τα χρόνια οι τιμές σε ελληνικά προϊόντα όπως καπνός , λάδι , σιτηρά , σταφίδα κλπ θα πέφτουν κατακόρυφα ενώ το κόστος ζωής θα αυξάνει με συνέπεια την εξαθλίωση και την φτώχεια. Όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους αλλά λίγοι είναι αυτοί που περνάνε στην άλλη όχθη και επιλέγουν την πλευρά της αντίστασης και της ανυπακοής.



Πολλές είναι και οι ευθύνες μερίδας των ελλήνων αγροτών - και κτηνοτρόφων - που όλα αυτά τα χρόνια επιλέγουν να στηρίζουν τις επιλογές της πλουτοκρατίας και ψηφίζουν τα αστικά κόμματα ή συνεχίζουν να καλύπτουν τις ευθύνες των εκπροσώπων των αγροτικών συνεταιρισμών. Από την στιγμή που η πλειοψηφία του ελληνικού λαού αρνείται να δει την πραγματικότητα και συνεχίζει να ζει σε έναν άλλο κόσμο παράλληλο με την πραγματικότητα αυτόν της καπιταλιστικής ευδαιμονίας , τόσο οι εξουσιαστές θα συνεχίζουν να σφίγγουν την θηλιά γύρω από τον λαιμό όλων μας.



Το κακό στην ελληνική αγροτιά ξεκίνησε εδώ και δεκάδες χρόνια λόγω της διαφθοράς , της καπιταλιστικής ανάπτυξης και πρόσφατα με την συνθήκη GATT που αποτελεί την πιο θανάσιμη απειλή. Συνεχίζεται η κατάσταση αυτή χωρίς να υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις αντίστασης. Εκείνες οι δυνάμεις που θα ανατρέψουν την δύναμη κατοχής που έχει επιβληθεί στην χώρα μας από το διεθνές κεφάλαιο.



Από την εποχή του Κιλελέρ που οι τσιφλικάδες σε συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής σκότωναν εν ψυχρώ τους έλληνες αγρότες τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σήμερα τους σκοτώνουν με την πλήρη αδιαφορία και τα συσσωρευμένα χρέη στις τράπεζες του καπιταλισμού. Σήμερα δεν είναι ο χωροφύλακας που δολοφονεί τον έλληνα αγρότη αλλά ο τραπεζίτης και ο βουλευτής της επαρχίας. Δεκάδες οι αυτοκτονίες κάθε χρόνο στην ελληνική ύπαιθρο ελλήνων αγροτών με την χρήση φυτοφαρμάκων λόγω της απόγνωσης και της ανέχειας που μαστίζει μεγάλο μέρος της αγροτιάς.



Όσο περνάει ο καιρός η κρίση που δημιούργησαν οι ίδιοι οι καπιταλιστές θα καταστρέφει τα τμήματα του πληθυσμού που παραμένουν τα υγιέστερα κομμάτια του έθνους μας. Στόχος του σημερινού κράτους η εγκατάλειψη της γης και η συσσώρευση του πληθυσμού στα αστικά κέντρα όπου θα δουλεύουν όλοι σαν σκλάβοι για 700 και 800 ευρώ. Κανείς από τους εξουσιαστές δεν θέλει ισχυρή αγροτιά , διότι οι αγρότες είναι αυτοί που πιστεύουν στις εθνικές ρίζες και την πατριωτική παράδοση.



Από την άμεση συμμετοχή στις αγροτικές κινητοποιήσεις με μεγάλη ευχαρίστηση παρατήρησα το εξής:



Στα αγροτικά μηχανήματα δεν υπήρχαν σημαίες αστικών κομμάτων ή εξωκοινοβουλευτικών ομάδων αλλά μόνο η ελληνική σημαία και η μαύρη σημαία σε ένδειξη πένθους για την κατάσταση. Τόσο ο γράφων αλλά και άλλοι αυτόνομοι σύντροφοι πέρασαν και περνούν δεκάδες ώρες μέσα στο τσουχτερό κρύο , δίπλα στους αποφασισμένους συμπατριώτες μας και μόνο ένα πράγμα είναι αναμφισβήτητο. Η θέληση όλων για αγώνα αλλά και το μίσος που εκφράζουν για το σημερινό πολιτικό σύστημα , την αστική δημοκρατία και τον καπιταλισμό.



Ως πότε άραγε θα εξαπατούνται οι έλληνες από τους μύθους της δημοκρατίας , και θα υπακούουν στις επιταγές της αστικής δημοκρατίας και της πλουτοκρατικής δικτατορίας ;



Στα αγροτικά μπλόκα - αλλά και σε αυτά των δασεργατών και των κτηνοτρόφων - οι Αυτόνομοι Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές οφείλουν να είναι πρωτοπόροι στις κινητοποιήσεις και αλληλέγγυοι σε όλους αυτούς που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο , για μια ελεύθερη Πατρίδα.



Για άλλη μια φορά οι γνωστοί δήθεν «αγωνιστές» και «πατριώτες» κάθε απόχρωσης και «ιδεολογίας» είναι εξαφανισμένοι από τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Εμείς από την πλευρά μας δεν βλέπουμε τους αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ως ψηφοφόρους αλλά ως συμπατριώτες που έχουν έντονα μέσα τους το πάθος για την Πατρίδα και τον Σοσιαλισμό.




Οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό τους.



Άμεση συμμετοχή των Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών στις κινητοποιήσεις αγροτών , κτηνοτρόφων , δασεργατών !


Αντισταθείτε στην Ευρώπη των τοκογλύφων !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.