Αηδία σιχαμάρα και οργή για την «σύγχρονη» κοινωνία σας …



του Αλεξόπουλου Στέλιου.




Πριν αρκετό καιρό (Ιούλιος 2009) είχε αναρτηθεί στο ιστολόγιο του «Μαύρου Κρίνου» η αναδημοσίευση ενός άρθρου σχετικά με τον θάνατο του «χαρισματικού» … Michael Jackson.









Πολλά μπορούν να ειπωθούν και να γραφτούν για τον εν λόγω διάσημο τύπο που υπήρξε σύμβολο και γέννημα θρέμμα της καπιταλιστικής αμερικανικής κοινωνίας.






Israeli Prime Minister Ariel Sharon, left, meets with singer Michael Jackson, second left, Rabbi Shmuley Boteach, second right, and psychic Uri Geller Wednesday, March 21, 2001, in New York.




Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι το εν λόγω άρθρο από την σελίδα «Αριστείδης ο Δίκαιος;» όπου και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά έδινε μια ιδιαίτερη προσέγγιση στο ζήτημα (σύνδεσμος εδώ) την εποχή αναγγελίας του θανάτου του.




Αφού διαβάσει κάποιος το παραπάνω άρθρο στο σύνδεσμο που δημοσιεύουμε σήμερα, καλό θα είναι να κάνει αρκετή υπομονή (πράγμα δύσκολο) και να παρακολουθήσει το βίντεο της 26ης Ιουνίου 2010 που βρήκαμε τυχαία στο διαδίκτυο και το οποίο παρουσιάζουμε εδώ.




Επίσης ένα άκρως αποκαλυπτικό άρθρο (στα αγγλικά) με πολλές λεπτομέρειες για το παρελθόν και την προσωπική ζωή του Μ. Jackson μπορείτε να διαβάσετε εδώ.




Το άρθρο έχει δημοσιευτεί στο αμερικανικό «altermedia» και πληροφορεί τον αναγνώστη ότι παρόλο την συνεχόμενη εμπλοκή του εν λόγω προσώπου σε καταστάσεις με ναρκωτικά και πολλά μικρά παιδιά (η πρώην σύζυγος του Lisa Marie Presley δήλωσε σε αμερικανικό περιοδικό ότι υπήρξε «κακή ιδέα» να παντρευτεί έναν παιδόφιλο) ουσιαστικά απολάμβανε ιδιαίτερης μεταχείρισης και «ασυλίας» από το αμερικανικό κράτος !




Δεν χρειάζεται να πούμε ποιοι είναι αυτοί που χρηματοδότησαν και προώθησαν όλα αυτά τα χρόνια τον εν λόγω τραγουδιστή. Ποιοι ήταν αυτοί που τον «στήριξαν» με δάνεια υψηλού ρίσκου στις «δύσκολες» στιγμές της καριέρας του αλλά και τον επηρέασαν βαθύθατα στις μετέπειτα θρησκευτικές του πεποιθήσεις.




Ένας σύνδεσμος με αποκαλυπτικές και παράλληλα σημαντικές πληροφορίες είναι αυτός εδώ.







Rabbi Shmuley Boteach at a birthday celebration with Michael Jackson. photo/jta/courtesy of rabbi shmuley boteach




Και όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση:



Τυχαίο δεν νομίζω !




Δεν θα χάσουμε χρόνο για να αναρτήσουμε πολλά σχόλια ή «βαθυστόχαστες» απόψεις που είναι στους περισσότερους αναγνώστες μας ευκόλως εννοούμενες.




Λίγα λόγια και 2 - 3 απλά πράγματα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε:




Όταν μια «κοινωνία» και μια σημαντική μερίδα της νεολαίας της φτάνει στο σημείο να αποδίδει τιμές (!) με «tribute χορευτικό» στην πλατεία Κοραή (φυσικά και με την άμεση υποστήριξη του Κακλαμάνη) σε έναν άνθρωπο με αρρωστημένη ψυχοσύνθεση και προσωπικό παρελθόν που σχετίζεται με παιδεραστία και κακοποίηση μικρών παιδιών, σε αυτή την κοινωνία αξίζει το χειρότερο και πραγματικά της το ευχόμαστε να το βρει από τα βάθη της καρδιάς μας.



Να σημειωθεί ότι το εν λόγω «χορευτικό» παρουσιάστηκε σε site που διαφημίζει το «event» ως:



«το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα χορευτικό tribute flashmob στον Μichael Jackson, the drill they don’t care about us, αναδεικνύοντας και τιμώντας το σημαντικό και πολύπλευρο αντιπολεμικό και ανθρωπιστικό μήνυμα του έργου του κατά κάθε μορφής βίας, σωματικής και ψυχικής»



και μάλιστα όλα αυτά την ημέρα που όπως λένε οι ίδιοι καθιερώθηκε ως η μέρα υπέρ των θυμάτων βασανισμού !!!






Όταν υπάρχουν γονείς που αφήνουν ανήλικα παιδιά να παίρνουν μέρος σε ένα τέτοιο γελοίο «show» όχι μόνο δεν τους αξίζει η επιμέλεια των παιδιών τους αλλά πρέπει να επιβάλλεται η μέγιστη τιμωρία.




Φυσικά αυτή η τιμωρία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε μια Εθνικοσοσιαλιστική Πολιτεία.




Όχι μόνο αυτή η μερίδα της «ελληνικής» νεολαίας δεν είναι ελληνική, όχι μόνο δεν τους νιώθουμε όλους αυτούς ούτε στο ελάχιστο ως συμπατριώτες μας, όχι μόνο τους θεωρούμε θανάσιμους εχθρούς μας αλλά αν έρθει ποτέ ή στιγμή και «γυρίσει ο τροχός» θα λογαριαστούμε μαζί τους μια και καλή.




Έως τότε ας συνεχίσουν τους χορούς και τα «events» οι θαυμαστές του γελοίου καρνάβαλου, ας συνεχίσουν να το παίζουν «κακοί» μέσα στα μαύρα ρούχα τους και πίσω από τα «trendy» γυαλιά ηλίου οι γκλαμουράτοι οπαδοί της ποπ βιομηχανίας και του γελοίου αμερικανισμού.




Αηδία σιχαμάρα και οργή για την «σύγχρονη» κοινωνία σας !


Αηδία σιχαμάρα και οργή για τον πρεζάκια παιδεραστή «βασιλιά» της ποπ και τα υπόλοιπα είδωλα του «χρυσού μόσχου» που λατρεύετε καθημερινά αγοράζοντας τα cd και τις αφίσες.




Είμαστε εδώ για να αντισταθούμε στην καπιταλιστική «μέδουσα» που το σιχαμερό προσωπείο της «παγώνει» νεανικές ψυχές και συνειδήσεις.



Υπεύθυνοι είναι όλοι όσοι προβάλλουν συντηρούν και διαφημίζουν το πολυπρόσωπο θηρίο του κοσμοπολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.