"Τι είναι ο Αμερικανισμός" Julius Streicher Der Sturmer #23 1944.




Εισαγωγικό σημείωμα:




Ο Julius Streicher υπήρξε μια άγνωστη και αμφιλεγόμενη αλλά μεγάλη μορφή του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος. Γεννήθηκε σε ένα χωριό της άνω Βαυαρίας στις 12/02/1885.



Εθελοντής του Γερμανικού στρατού και στην συνέχεια δάσκαλος στην Νυρεμβέργη όπου έλκεται από τις σοσιαλιστικές ιδέες και διαμορφώνει μια ξεκάθαρη αντικληρική και αντισιωνιστική στάση.







Αφού θα περάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από το δημοκρατικό κόμμα στην συνέχεια θα είναι ένας από τα ιδρυτικά μέλη του Γερμανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος όπου στο πρόγραμμα του συμπεριλαμβάνει έντονες αντιπλουτοκρατικές και εθνικιστικές θέσεις. Θα ενταχθεί στο NSDAP και θα οριστεί επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης και προπαγάνδας.



Στην συνέχεια θα αποτελέσει την ψυχή της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Der Sturmer» η οποία θα υπάρξει ένα από τα πιο δυνατά προπαγανδιστικά όπλα του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος.



Στο τέλος του πολέμου όπου ο Εθνικοσοσιαλισμός νικήθηκε σε επίπεδο μεραρχιών και όχι στο επίπεδο των ιδεών, ο Streicher συλλαμβάνετε από τους Αμερικανοσιωνιστές.



Στην φυλακή τα βασανιστήρια είναι στο καθημερινό πρόγραμμα των δημίων του καπιταλισμού. Αλυσοδεμένος χωρίς τροφή και νερό για αρκετές ημέρες, συνεχής ξυλοδαρμός και βασανιστήρια με καυτά σίδερα σε όλο του το σώμα είναι μόνο μερικά από τα ανδραγαθήματα των γιάνκηδων.



Στο παράνομο δικαστήριο της Νυρεμβέργης καταδικάζεται σε απαγχονισμό χωρίς να έχει διαπράξει κανένα έγκλημα, αλλά μόνο και μόνο επειδή υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «Der Sturmer».



O εβραίος εκτελεστής του Αμερικανικού στρατού Woods είχε φτιάξει τα σκοινιά της αγχόνης πιο κοντά από το κανονικό και την καταπακτή αρκετά στενή ώστε τα σώματα των Εθνικοσοσιαλιστών να παραμορφώνονται κατά την διάρκεια της πτώσης.



Όταν ήρθε η ώρα να ανέβει στο ικρίωμα σιδηροδέσμιος φώναξε δυνατά «Heil Hitler» ενώ στην συνέχεια έφτυσε στο πρόσωπο τον δήμιο. Προσπάθησε να σηκώσει τον ώμο του και το δεξιό του χέρι σε υπερήφανο χαιρετισμό. Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους φώναξε: «Μια μέρα θα σας κρεμάσουν οι Μπολσεβίκοι!».



Ήταν ο μόνος που δεν άφησαν να κάνει μια τελευταία δήλωση ενώ πρόλαβε να φωνάξει «Πουρίμ 1946!» αναφερόμενος στην εβραική γιορτή σφαγής 70.000 Περσών από τους εβραίους όπως περιγράφεται στο βιβλίο της εσθήρ. Εξέπνευσε μετά από τα 14 λεπτά. Τα σώματα των νεκρών αποτεφρώθηκαν και ρίχτηκαν οι στάχτες τους στον ποταμό Ισάρ.








Der Sturmer , No 23, έτος 1944.



Μετάφραση: Αντίγονος.



Τι είναι ο Αμερικανισμός.



του Julius Streicher





Όταν κάποιος μιλάει για Αμερική στο μυαλό του έχει την εικόνα των συγγενών του που πήγαν εκεί για ένα καλύτερο μέλλον στον «Νέο Κόσμο»!



Όταν δε κάποιος κατάφερνε να βγάλει πολλά χρήματα τότε οι συγγενείς του εδώ στην Γερμανία τον ζήλευαν και τα διάφορα ανίψια, ξαδέλφια, κ.τ.λ. θέλανε να ακολουθήσουν τον δικό του δρόμο της εύκολης οικονομικής επιτυχίας.



Αυτό στέρησε την Γερμανία εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει στον Β’ Π.Π. Πόλεμο αλλά που τελικά όχι μόνο δεν μας βοήθησε αλλά πήγε και εναντίον μας.



Επειδή πολλοί Γερμανοί είχαν συγγενείς στην Αμερική νόμιζαν πως οι ΗΠΑ δεν θα πολεμούσαν ποτέ εναντίον μας ! Τώρα που το κάνανε λένε πάλι πως εν πάση περιπτώσει δεν θα αφήσουν τον Μπολσεβικισμό να καταλύσει την Γερμανία.



Τα πρόσφατα γεγονότα απέδειξαν πόσο λάθος ήταν αυτές οι εκτιμήσεις αλλά και πως ότι έγινε στον Α’ Π.Π. γίνεται και τώρα ! Τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει από την .... "Γη της προσδοκώμενης ευημερίας" ! Οι Εβραίοι ελέγχουν τις ΗΠΑ!



Έκαναν έναν ετερόκλητο εθνοφυλετικά λαό 130 εκατομμυρίων μαριονέτα τους και ελέγχουν τόσο την εσωτερική του πολιτική όσο και την εξωτερική ! Μέσω των ΗΠΑ Οι Εβραίοι αποσκοπούν στην παγκόσμια κυριαρχία και οι Ευρωπαϊκής καταγωγής Αμερικάνοι είναι ασήμαντοι πολιτικά. Ο Αμερικανικός λαός θέλει Ειρήνη αλλά ο Ντελάνο Ρούσβελτ, ένα υποχείριο των Εβραίων ώθησε τις ΗΠΑ σε πόλεμο όπως είχε κάνει και το άλλο υποχείριο των Εβραίων στον Α’ Π.Π. ο Γούντροου Γουίλσον.



Ο Κόρντελ Χαλ, ένας από τους λακέδες των Εβραίων ελέγχει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ σήμερα. Αυτός μαζί με τον Ρούσβελτ είπαν ψέμματα πως καμιά Αμερικανίδα μάνα δεν θα έπρεπε να ανησυχεί μήπως ο γιος της σταλεί στον πόλεμο. Τουναντίον όμως αυτός και ο Ρούσβελτ έκαναν τα πάντα για εμπλέξουν τις ΗΠΑ σε αυτόν. Κάποιοι λένε πως ο Χαλ δεν είναι Εβραίος. Είναι όμως το αγαπημένο παιδί των Εβραίων ! Επιπλέον η εμφάνιση του παραπέμπει σε Εβραίο αν και δεν είναι τόσο έκδηλη.



Ίσως αυτό να του επιτρέπει να κινείται συγκεκαλυμμένα και να πετυχαίνει τους στόχους του χωρίς να γίνεται εμφανές το Εβραϊκό αίμα που κυλάει στις φλέβες του! Άλλωστε παντρεύτηκε μια φανερή Εβραία, την Φρανσές Γουίτζ. Είναι κόρη του διαβόητου Γουίτζ που πλούτισε με παράνομο τρόπο σε σημείο που να κινδυνεύει να πάει στην ηλεκτρική καρέκλα.



Η Εβραϊκή εφημερίδα της Ν. Υόρκης, «Ο Αμερικανός Εβραίος», έγραψε για την ερωμένη του Κορντέλ Χαλ στις 13 Φεβρουαρίου 1943:



«Είναι μια ακούραστη αγωνίστρια για οτιδήποτε είναι καλό για την ανθρωπότητα»



Εδώ όμως υπάρχει ένα θέμα. Οι Εβραίοι ΔΕΝ εργάζονται αλλά αφήνουν τους άλλους να δουλεύουν για εκείνους. Επομένως τι είδους δουλειά έκανε η ερωμένη του Χαλ; Οι Εβραίοι θεωρούν, βάσει του Ταλμούδ, μόνο τους εαυτούς τους ανθρώπους και όλους τους άλλους ανθρώπους ΑΠΛΩΣ ΖΩΑ.



Ο Εβραίος Χαλ λοιπόν είναι ένας ακούραστος εργάτης στην εξυπηρέτηση του Εβραιαριού ! Το πόσο ενδιαφέρονται οι Εβραίοι για το καλό της Ανθρωπότητας φαίνεται από το Συνέδριο τους στην Βασιλεία της Αυστρίας το 1897 που έκανε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο!



Με άλλα λόγια ο Εβραίος Χαλ που επαινεί η εφημερίδα «Αμερικανός Εβραίος» είναι ένας ακούραστος εργάτης στην αποδόμηση των λαών και των Κρατών και στην παγκόσμια κυριαρχία του Εβραιαριού. Έχουν φτάσει σε σημείο να οργανώνουν πειρατείες σε αέρα και γη και οι οποίες συντελούν στην εγκαθίδρυση τησ ιουδαϊκής δύναμης !



Οι Εβραϊκοί δεσμοί με το American Secretary of State είναι εμφανείς και από το ότι ακόμα και η αδερφή του Χαλ παντρεύτηκε Εβραίο! Όσο ο Χαλ υπηρέτησε ως γραμματέας του κράτους, το State Department Εβραιοποιήθηκε πλήρως !



Από τις 4 Μαρτίου 1933 το State Department γέμισε Εβραίους μεγάλης και μικρής ηλικίας και οι πρέσβεις και πρόξενοι των ΗΠΑ στα ξένα Έθνη είναι κατά πλειοψηφία ΕΒΡΑΙΟΙ !



π.χ. Στο Παρίσι από το 1933 μέχρι το 1936 πρέσβης ήταν ο Εβραίος Στράους. Στην Μόσχα από το ‘33 μέχρι το ‘36 όπου μετά πήγε στο Παρίσι ήταν ο Μπούλιτ. Στην Κόστα Ρίκα πάλι από το 1933 ήταν ο Εβραίος Σακ, στην Φινλανδία από το ‘37 ο Σόνφελντ, στην Μόσχα πάλι από το ‘39 ως το ‘42 ήταν ο Στάινχαρντ ο οποίος μετά το ‘42 πήγε στην Άγκυρα. Τέλος ο βασικός βοηθός του Χαλ ήταν ο Εβραίος Παβλόφσκυ !



Ο Διεθνής Εβραϊσμός απέδωσε τα δέοντα αναγνωρίζοντας την προσφορά και του Ρούσβελτ αλλά και του Χαλ απονέμοντας τους το αμερικανικό εβραϊκό μετάλλιο. Υπόψιν ότι αυτό το μετάλλιο δεν απονέμεται παρά σε σπάνιες περιπτώσεις και οι Ρούσβελτ και Χαλ ανακηρύχτηκαν διακεκριμένοι Εβραίοι επί τιμών.



Ο Χαλ επιπλέον παινεύτηκε περεταίρω από την εφημερίδα «ο Αμερικανός Εβραίος» με χαρακτηρισμούς του τύπου ότι ο αρχηγός του διπλωματικού επιτελείου του Ρούσβελτ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τεχνοκράτες του κόσμου και ότι έλαβε επάξια μια θέση ανάμεσα στους «Αθάνατους Αμερικανούς» της Ιστορίας !



Κανείς ποτέ στο παρελθόν που ήταν ... γκόϊμ και εθνικός (όσοι δεν είναι Εβραίοι θεωρούνται από ορισμένα δοκίμια του Ταλμούδ ως υπάνθρωποι) δεν επαινέθηκε τόσο όσο αυτός ο Εβραιόπληκτος, Εβραιόμυαλος και Εβραιο - λακές Κόρντελ Χαλ !



Αυτό αποδεικνύει περίτρανα αυτά που λέει ο καθηγητής Βέρνερ Σόμπαρτ στην σελίδα 43 του βιβλίου του «Οι Εβραίοι και η Οικονομική Ζωή»:



«Ένας θα μπορούσε ΔΙΚΑΙΩΣ να πει πως αυτό που ονομάζουμε Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χρωστάει την ίδια του την πεμπτουσία στους Εβραίους ! Αυτό που ονομάζουμε Αμερικανισμός είναι σε μεγάλο βαθμό μια σφοδρή επιρροή του Εβραϊκού Πνεύματος»



Αυτή λοιπόν η επιρροή είναι που και σήμερα καθοδηγεί τις ΗΠΑ, όπως τις καθοδήγησε και στον Α’ Π.Π. και θα συνεχίσει να τις καθοδηγεί εκτός αν βρεθεί ένας Σωτήρας να σώσει τον «Νέο Κόσμο» από τον δρόμο της Αβύσσου στον οποίο οδηγείται.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/7/10 1:18 π.μ.

    Καλά, η ανάλυση του J.S. δεν είναι και πολύ υψηλού επιπέδου, άλλωστε δεν ήταν και ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Εθνικοσοσιαλισμός. Προσωπικά τον θεωρώ πολύ λαϊκιστή.

    Από την άλλη όμως οι βάσεις της σκέψης του βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση-ίσως δεν είχε την ικανότητα και το ταλέντο να τη μεταδώσει.

    Η καταδίκη του ήταν καθαρά συμβολική. Έπρεπε να πεθάνει κάποιος που συμβόλιζε τη φωνή του " αντισημιτισμού". Και ο J.S. ήταν καλή περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.