Κάποιες σκέψεις για το Ελληνικό Ε/Σ Κίνημα και τους Sabaton: «Πατριωτική» μπάντα ή ένας ακόμα δούρειος ίππος του σιωνιστικού κατεστημένου ;




Κάποιες σκέψεις για το Ελληνικό Ε/Σ Κίνημα και τους Σουηδούς μουσικούς Sabaton: «Πατριωτική» μπάντα ή ένας ακόμα δούρειος ίππος του σιωνιστικού κατεστημένου ;




του Αλεξόπουλου Στέλιου.




Αναρωτιέμαι κάποιες φορές αν μερικά «συμβάντα» είναι τυχαία ή αποτελούν συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές με μακροπρόθεσμους στόχους.



Αναμφίβολα πίσω από κάθε άρθρο, περιοδικό, έκδοση, συνέντευξη, εκδήλωση και πορεία που προβάλλει ο «χώρος» είτε αναπροσδιορίζετε ως αυτόνομος είτε όχι οφείλουμε να παρατηρούμε τα πάντα χωρίς να μειώνουμε στο ελάχιστο οποιαδήποτε πολιτική σημειολογία.



Πολλές φορές στο παρελθόν τόσο εμείς που γράφουμε σε αυτό το ιστολόγιο όσο και άλλοι οργανωμένοι και αυτόνομοι σύντροφοι έχουμε αναρωτηθεί για τα κακώς κείμενα του λεγόμενου «χώρου».



Φυσικά δεν μένουμε στις διαπιστώσεις όλα αυτά τα χρόνια αλλά πολλές φορές προχωρούμε στην παράθεση επιχειρημάτων και ιδεών με μοναδικό σκοπό την ενδυνάμωση ενός χώρου που εδώ και δεκαετίες ταλαιπωρείται από τις προβοκάτσιες του κράτους τις λάθος τακτικές τις αυτιστικές «αρχηγικές» επιλογές, και κυρίως από την αδυναμία μας να δώσουμε προς τα έξω την πραγματική εικόνα των ιδεών μας σε αντιδιαστολή με αυτή που προβάλλει ο παραμορφωτικός καθρέφτης του συστήματος και των ΜΜΕ.



Πράγματι είναι δύσκολο μέσα από ένα ιστολόγιο να αναφερθείς με λεπτομέρειες σε κινήσεις που προκαλούν αν όχι γέλιο σίγουρα τον προβληματισμό όλων όσων πιστεύουν στην μελλοντική ανάδειξη του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος. Ενός Κινήματος που περισσότερο από ποτέ καλείται σήμερα να παίξει έναν καίριο ρόλο στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.



Σίγουρα τα λάθη των προηγούμενων δεκαετιών αποτελούν βαρίδια για την μελλοντική πορεία του «χώρου» όμως αν υπάρξουν εκείνοι οι πρωτοπόροι που θα νιώσουν και θα μετουσιώσουν την λαϊκή οργή σε επαναστατικό τρόπο σκέψης και δράσης μας περιμένουν περήφανες νίκες και ευνοϊκές προοπτικές.



Το κράτος κυρίως από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 προσπάθησε τον λεγόμενο εθνικιστικό «χώρο» να τον διασπάσει και να τον εξοντώσει. Όλοι γνωρίζουμε για τις διώξεις και τις φυλακίσεις των Εθνικιστών και των Εθνικοσοσιαλιστών την εποχή εκείνη. Την δεκαετία του ’80 πέρα από τις διώξεις που συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό οι κρατικές αρχές προσπάθησαν να «φυτέψουν» μέσα στις εθνικιστικές και εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις δικούς τους ανθρώπους. Κάποιες φορές τα κατάφεραν κάποιες φορές όχι. Και όμως όλα αυτά δεν κατάφεραν να μειώσουν την δυναμική μας.



Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 για παράδειγμα παρόλο την πολεμική εναντίον των Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών τα προηγούμενα 15 χρόνια υπήρξε γνωστή εθνικιστική οργάνωση με περίπου 100 τοπικές οργανώσεις και πυρήνες σε ολόκληρη την Ελλάδα η οποία μέσα σε μια νύχτα έπαυσε να λειτουργεί με ευθύνη του «αρχηγού» της ο οποίος είναι γνωστός «επιταγάκιας» και «αλεξιπτωτιστής» του χώρου και σήμερα κινείται στην πλήρη αφάνεια. Παρόλο αυτά την δεκαετία του ’90 η δυναμική του χώρου με αφορμή το «Μακεδονικό» παίρνει μια νέα διάσταση και πολλοί νέοι και νέες συσπειρώνονται στις γραμμές μας. Εκεί το κράτος θα παίξει ένα νέο χαρτί στο παιχνίδι εναντίον μας.




Το πρώτο θα είναι η χρήση της ιδιωτικής τηλεόρασης όπου θα επιστρατευτούν κομματόσκυλα, δημοσιογράφοι, «αντιρατσιστές», ΜΚΟ, και πολλοί άλλοι στον κοινό αγώνα για την συκοφάντηση των Εθνικιστών και των Εθνικοσοσιαλιστών.



Το δεύτερο σκέλος θα είναι η προσπάθεια μέσω συγκεκριμένων προσώπων και ομάδων να ταυτιστεί το Ε/Σ κίνημα με πολιτικά στοιχεία γνωστά πρόσωπα του παρελθόντος και καταστάσεις οι οποίες όχι μόνο δεν έχουν σχέση με τον Ριζοσπαστικό Εθνικισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό αλλά στην ουσία αποτελούν θανάσιμους εχθρούς εδώ και δεκαετίες. Εδώ τον δύσκολο ρόλο θα αναλάβουν να παίξουν άνθρωποι που έχουν άμεσες και υπόγειες σχέσεις με το παρακράτος αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχουν την νοητική ικανότητα να στρατολογηθούν ως πράκτορες.



Έτσι λοιπόν με ευθύνη πολλών προσώπων οδηγηθήκαμε σήμερα σε φαινόμενα και καταστάσεις που πέρα από την ιδεολογική σύγχυση που προκαλούν, αποπροσανατολίζουν και παραπληροφορούν κυρίως τους νέους συναγωνιστές μας που εντάσσονται στις γραμμές του ευρύτερου «χώρου».



Μια απλή περιήγηση στα επίσημα ιστολόγια και στις ηλεκτρονικές σελίδες οργανώσεων και ομάδων που κάποιες φορές αυτοπροσδιορίζονται ως «εθνικιστικές» και κάποιες φορές ως «εθνικοσοσιαλιστικές» ή σκέτα πλεόν «πατριωτικές» θα βρει κανείς πολλά και διάφορα. Πολυάριθμα είναι τα σημεία που μπορείς κανείς να σταθεί όμως επειδή αυτό το εγχείρημα θα είναι κουραστικό για τον αναγνώστη αναφέρω μόνο τα παρακάτω.




Αναφέρω ενδεικτικά μόνο 2 συγκεκριμένα παραδείγματα:




α. η στάση απέναντι στα σώματα ασφαλείας. Στις ίδιες σελίδες που παραθέτουν οι υπεύθυνοι κομματικών σελίδων αποσπάσματα του Ίωνος Δραγούμη με κύρια έμφαση στα λόγια του ενάντια στο κράτος γίνετε παράλληλα λόγος για το πόσο κακός είναι ο «Καλλικράτης» … για την αστυνομία ! Τι δουλειά έχουν και «καίγονται» οι εν λόγω «Εθνικιστές» και «Εθνικοσοσιαλιστές» με τις νέες μελλοντικές δομές της νεοελληνικής αστυνομίας ;



Μιας αστυνομίας που την ίδια στιγμή διώκει με κάθε μέσο τις εθνικοεπαναστατικές φωνές, συμμετέχει στο πρεζεμπόριο και την διακίνηση γυναικών σε κυκλώματα πορνείας και σε πολλά άλλα …που όλοι γνωρίζουν. Φαίνεται κάποιοι ήρθε η ώρα να ξεχρεώσουν τα γραμμάτια που χρωστούσαν.




β.
η στάση απέναντι στους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές του Δεύτερου Μεγάλου Πολέμου.



Όλοι αυτοί που διαθέτουν έστω και επιφανειακή γνώση στα πράγματα και έχουν διαβάσει την πραγματική ιστορία καταλαβαίνουν ότι οι σύμμαχοι με πρωτοβουλία κυρίως των μασονικών στοών της Αγγλίας οδήγησαν τους Ευρωπαϊκούς λαούς στην αλληλοσφαγή. Κάποιοι όμως συνήθισαν στις συνεχείς πολιτικές κωλοτούμπες και έβαλαν σκοπό να τρελάνουν κόσμο και κοσμάκη. Αφού λοιπόν ουδέποτε δημοσίευσαν στα έντυπα τους ολόκληρη την αλήθεια σε σχέση με τις ευθύνες κυρίως του παλατιού και εν μέρει του Ιωάννη Μεταξά για το θέμα του πολέμου ανάμεσα στην Ελλάδα του ’40 και την Φασιστική Ιταλία προσπαθούν να παραποιήσουν τα ιστορικά γεγονότα και να αγιοποιήσουν πρόσωπα όπως ο Μανιαδάκης.




Φυσικά για ευνόητους λόγους το παρακάτω βιβλίο (σύνδεσμος εδώ) δεν θα προβληθεί ποτέ από τα εν λόγω ιστολόγια και τις κομματικές σελίδες ...




Πέρα από αυτά άλλες ανάλογες συμπεριφορές όπως η συμπόρευση με θιασώτες γιορτών τύπου Βίτσι και Γράμμου, η δημοσίευση άρθρων και αποσπασμάτων πρωτεργατών της χούντας, η συμμετοχή σε κηδείες και μνημόσυνα ανθρώπων που δεν έχουν καμιά σχέση με το Εθνικοεπαναστατικό Κίνημα και η θολή πολιτική ταυτότητα και πορεία οδήγησαν στο παρελθόν αλλά και σήμερα σε νέες «περιπέτειες» όπως η έμμεση και άμεση ενίσχυση ακροδεξιών πολιτικών σχηματισμών.




Με αποτέλεσμα σήμερα να έχει γιγαντωθεί η αστική αντιφασιστική ακροδεξιά τύπου ΛΑ.Ο.Σ να έχει παραμεριστεί και συκοφαντηθεί αισχρά κάθε αυθεντική Εθνικοεπαναστατική φωνή και να προβάλλεται σήμερα στους πολλούς ως «εθνικιστική» η θεωρία καθώς και το εθνοκάπηλο «ελλαδεμπορικό» πνεύμα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βελόπουλου !




Με αποτέλεσμα αντί μετά από χρόνια να αναδειχθεί επιτέλους το πραγματικό προσωπείο του Εθνικοεπαναστατικού χώρου να υπάρχει σήμερα η εντύπωση σε πολλούς νέους και νέες ότι Εθνικισμός σημαίνει σήμερα:




Καρακιτσαριό και ημιμάθεια, ο adonis και η κυρία Μανωλίδου , ο Καρατζαφέρης και πολλοί άλλοι που πραγματικά «ελλάδα έχουν ταλέντο» στο να παρουσιάζουν το άσπρο ως μαύρο.




Στην συνέχεια στην προσπάθεια τους - και μετά την υπόδειξη των επικοινωνιολόγων - να αναδείξουν ένα νέο πολιτικό προφίλ προχωρούν σε δηλώσεις που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με τον Εθνικοσοσιαλισμό αλλά στην ουσία αποτελούν καίριο δείγμα σύγχρονου κεκαλυμμένου «αντιφασιστικού λόγου».




Να τι δηλώνουν οι εν λόγω κύριοι σε αντιφασιστικά ακροδεξιά έντυπα που έχουν το θράσος να εμφανίζονται δήθεν σήμερα ως οι «ναυαρχίδες της πατριωτικής ενημέρωσης»:



«αυτοί που πολέμησαν τον ναζισμό το ’40 – ’41 ήταν οι Έλληνες Εθνικιστές»




Ερώτηση προς κάθε ενδιαφερόμενο:



Πως είναι δυνατόν από την μια να δηλώνει ο εν λόγω «κύριος» τα παραπάνω και από την άλλη να εμφανίζεται σήμερα ως γνώστης και σημαντικό πρόσωπο του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού (!) και μάλιστα να έχει το ΘΡΑΣΟΣ να φοράει δημοσίως μπλουζάκι χρώματος μαύρου με την γνωστή νεκροκεφαλή των WAFFEN – SS στην πλευρά της καρδιάς ; (!!!) Και τολμάνε παρόλο αυτά σήμερα οι εν λόγω κύριοι μέσα από τα γελοία και ανυπόγραφα υβριστικά άρθρα τους να λασπολογούν σε καθημερινή βάση Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές και Αυτόνομους Εθνικιστές ;




Προς τους εν λόγω «κυρίους» δεν έχω άλλο να πω παρά μόνο τα παρακάτω:




Όχι μόνο υπήρξατε στην ζωή σας αστοί ακροδεξιοί και ύπουλοι αντιφασίστες, όχι μόνο υπηρετήσατε και υπηρετείτε ακόμα και σήμερα το παρακράτος τύπου Βαβύλη με υπόγειες σχέσεις «γνωριμίες» και δεσμούς αίματος , όχι μόνο κρατήσατε ευνοϊκή και «ουδέτερη» στάση απέναντι στο Ισραήλ και τον Σιωνισμό όπως πρόσφατα με την εσκεμμένη ακύρωση ραδιοφωνικής εκπομπής που ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στέλεχος της παλαιστινιακής πρεσβείας αλλά είστε ξεκάθαρα και για όσο καιρό θα μπορούμε θα το φωνάζουμε ΥΒΡΙΣΤΕΣ του Εθνικοσοσιαλισμού και όλων των Εθνικιστών, Φασιστών, Εθνικοσοσιαλιστών που έδωσαν και την ζωή τους ακόμα για την Φυλή τον Σοσιαλισμό την Λευτεριά και την Δικαιοσύνη !




Και περνάω στο κυρίως θέμα με το οποίο σχετίζετε και η κύρια επικεφαλίδα του άρθρου.





Αν περιηγηθεί κάποιος στο διαδίκτυο θα βρει πολλές αναφορές σχετικά με την Σουηδική μέταλ μπάντα «Sabaton».



Πολλοί θα υποθέσουν ότι πρόκειται για άλλη μια μπάντα του μέταλ χώρου με στίχους και αναφορές σε μάχες και πολέμους. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν να μας τα παρουσιάσουν κάποιοι.



Στις 30 Απριλίου του 2010 (καθόλου τυχαία η ημερομηνία) δημοσιεύτηκε σε πασίγνωστη ελληνική ιστοσελίδα η οποία αποτελεί επίσημο όργανο οργάνωσης που παλαιότερα εμφανιζόταν ως «Εθνικοσοσιαλιστική» και σήμερα δηλώνει «εθνικιστική» βίντεο με μουσικό κομμάτι της εν λόγω μπάντας.




Ονομάζεται «Coat of Arms» το εν λόγω τραγούδι αγαπητοί συναγωνιστές.



Ένας «ύμνος για την Ελλάδα» αναφέρει η εν λόγω σελίδα ….




Είναι όμως λογικό μια σελίδα που μόλις πρόσφατα προχώρησε σε αφιέρωμα για τον Έβολα και άλλους Ε/Σ γνωστούς Φυλετιστές και «ακραίους» Φασίστες να δημοσιεύει σε κεντρική ανάρτηση ανάλογο θέμα ;




Σημεία των καιρών …




Για να μην παρεξηγηθούμε διότι πολλοί θα σπεύσουν να διαδώσουν διάφορες φήμες κανείς μας δεν αμφισβητεί τον πολεμικό ηρωισμό και τις θυσίες των Ελλήνων στρατιωτών. Αν όμως δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά και χωρίς κάποιο συναισθηματισμό η σφαγή Ιταλών και Ελλήνων στα βουνά της Ηπείρου είχε ως μόνους κερδισμένους κυρίως τους Άγγλους καπιταλιστές και τους υπόλοιπους συμμάχους. Επίσης την ελληνική πλουτοκρατία και την αυλή του κίναιδου βασιλιά και κυρίως τα σχέδια των πρακτόρων που είχαν υπομονεύσει το Μεγάλο Φασιστικό Συμβούλιο και το περιβάλλον του Μουσολίνι με σκοπό την μελλοντική εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών αγγλικών συμφερόντων. Μαζί μας σίγουρα θα συμφωνούσε ο μακαρίτης Στρατηγός Οικονομάκος αλλά και πολλοί άλλοι βετεράνοι πολέμου που έχασαν κάποιοι από αυτούς τα χέρια τους και τα πόδια τους στον πόλεμο και οι οποίοι δεν φοβούνται να μας πουν ξεκάθαρα την γνώμη τους ΤΩΡΑ που όλα πια είναι ξεκάθαρα:


«για τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ εβραίο μας έβαλαν να σκοτωθούμε με τους Ιταλούς στα βουνά της Ηπείρου γιε μου».




Sabaton μια μπάντα με εβραϊκό όνομα, (σύνδεσμος εδώ) η οποία μάλιστα έχει γίνει πασίγνωστη με το τραγούδι «Primo Victoriα» που εξυμνεί την απόβαση των συμμάχων στην Νορμανδία και την ήττα του Άξονα! (σύνδεσμος εδώ)




Με παλαιότερες εμφανίσεις στο Ισραήλ (σύνδεσμος εδώ) και ανάμεσα στο φανατικό κοινό τους πολλοί ραβίνοι και εβραίοι με στολές του Σιωνιστικού στρατού!




Για όσους δεν το γνωρίζουν ή το κρύβουν στους αναγνώστες τους και τους οπαδούς τους η εν λόγω μπάντα έχει γράψει και μελοποιήσει κομμάτι αφιερωμένο στην στρατιωτική εβραϊκή νίκη στο πόλεμο των έξι ημερών ενώ στο παρελθόν έχουν υποστηρίξει τις θέσεις της φιλελεύθερης Θάτσερ και των Αγγλοσιωνιστών για τον πόλεμο στα Φώκλαντς !!! (σύνδεσμος εδώ)




Μερικοί στίχοι από το εν λόγω κομμάτι «back in control» είναι οι παρακάτω:





Back in control, force them to surrender
Take what is ours, restore law and order
Back in control, push them further out to sea
Falklands in our hands, back under british reign



Επίσης στο τραγούδι Attero Dominatus για την πτώση του Βερολίνου και το λυκόφως του Εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος οι στίχοι είναι άκρως αποκαλυπτικοί:



We stand at the gates of Berlin
With two and a half million men
There's 6.000 tanks in our ranks
We're using as battering rams
Artillery leading the way
A million grenades has been launched
The nazis must pay for their crimes
The wings of the eagle's been broken

Marshall Zhukovs orders:
Serve me Berlin on a plate
Disregard the losses
The city's ours to take

Chorus:
Attero Dominatus
Berlin is burning
Denique Interrimo
The reich has fallen

The price of a war must be paid
Millions of lives has been lost
The price must be paid by the men
That started the war in the thirties
The spring of the year '45
The year when the nazis will fall
We're inside the gates of Berlin
The beak of the eagle's been broken

Comrade Stalins
orders:
Serve me his head on a plate
Disregard the losses
The eagles' land's ours to take

Chorus:
Attero Dominatus
Berlin is burning
Denique Interrimo
The reich has fallen

[Solo]

March
Fight
Die
In Berlin

March
Fight
Conquer
Berlin



Αν αυτό δεν είναι αλήθεια τότε τι άλλο να πούμε εμείς.



Ξεκάθαρη λοιπόν αντιφασιστική προπαγάνδα όχι από τους «ελληνόψυχους» του γνωστού Χατζηπαρασκευά όπως θα περίμενε κανείς και είναι λογικό - αφού είναι γνωστοί λασπολόγοι και υβριστές του Εθνικοσοσιαλισμού - αλλά από αυτούς που κατά καιρούς δηλώνουν «φασίστες» και τολμούν από την άλλη μεριά να μας κρίνουν για την επιλογή μας να μεταφράσουμε άρθρα γνωστών Εθνικοσοσιαλιστών όπως του Ernst Rohm και του Gregor Strasser !




Θα μπορούσε ακόμα κανείς να αναφερθεί στο κομμάτι «Rise Of Evil» το οποίο αναπαράγει τα γνωστά μυθεύματα για το ολοκαύτωμα και χαρακτηρίζει την εθνικοσοσιαλιστική περίοδο ως το απόλυτο «κακό».




Κάποιοι θα σπεύσουν να μας που ότι ανάρτησαν το εν λόγω βίντεο γιατί είναι φιλελληνικό. Όμως για όσους υπερασπίζονται τον Εθνικοσοσιαλισμό και τον αντικαθεστωτικό Εθνικισμό αυτή η μπάντα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια αντιφασιστική ακροδεξιά ομάδα μουσικών δούρειος ίππος των Σιωνιστών στην μουσική βιομηχανία και με ξεκάθαρες φιλοσιωνιστικές / φιλοκαπιταλιστικές θέσεις και στίχους.




Με την ίδια λογική λοιπόν να περιμένουμε στο μέλλον οι υπεύθυνοι ανεύθυνοι που ηγούνται των εν λόγω «οργανώσεων» και ιστολογίων να δημοσιεύσουν αφιέρωμα στο ίδιο το Ισραήλ μια και είναι από τα ελάχιστα κράτη στον κόσμο που δεν έχουν αναγνωρίσει ακόμα το μόρφωμα των Σκοπίων και του Σόρος με το όνομα «Μακεδονία»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.