Μια οφειλόμενη απάντηση.του Διγενή.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως και επειδή κάποιοι παρερμήνευσαν καίριες αναφορές στο εισαγωγικό σημείωμα, που προηγήθηκε σε άρθρο συντρόφου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ιστολόγιο του «Μαύρου Κρίνου» οφείλουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:Tο πρόσωπο που φέρει την άμεση πολιτική ευθύνη για την ανάρτηση παραπλανητικού κειμένου σε σχέση με το Ισλάμ και τις δήθεν πρωτοεμφανιζόμενες «εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις» στην επίσημη σελίδα της Ο.Ε.Χ. (Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα Χανιά) (σύνδεσμος εδώ) είναι ο υπεύθυνος του εν λόγω ιστοχώρου κύριος Σταύρος Καρεφυλλάκης.Ο κύριος Σταύρος Καρεφυλλάκης όφειλε εφόσον διαθέτει τόσο ..."αξιόλογες πηγές" για εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις όπως γράφει, συνομωσίες, πράκτορες και τα λοιπά να κατονομάσει τι και ποιους εννοεί χωρίς να αφήνει υπονοούμενα προς κάθε κατεύθυνση.Διαφορετικά είναι υπεύθυνος για την αναπαραγωγή ανυπόστατων φημών!
Μαθήματα περί Εθνικοσοσιαλισμού από τον περιφερειάρχη Κρήτης της «Χρυσής Αυγής» κ. Καρεφυλλάκη δεν δεχόμαστε !
Πολύ περισσότερο όταν αναφέρεται έμμεσα σε Εθνικοσοσιαλιστές - μουσουλμάνους στο θρήσκευμα - που έχυσαν το αίμα τους πολεμώντας στο πλευρό των Μάχιμων SS (με τις μονάδες “Scimitar” και “Hanjar”) στον Β' Π.Π. ενώ κάποιοι «ακροδεξιοί χριστιανούληδες» πολεμούσαν με τους συμμάχους τους Άγγλους πιστοί στον ... κίναιδο Βασιλέα και τον πράκτορα Μανιαδάκη !Όσον αφορά τον Αδόλφο Χίτλερ, βεβαίως και δεν ήθελε το Ισλάμ κυρίαρχη θρησκεία και ιδεολογία στην Ευρώπη, έβλεπε όμως μέσα στις τάξεις των μαχητών του Ισλάμ ένα αντίπαλο δέος απέναντι στον Διεθνή Σιωνισμό !Τον Σιωνισμό τον οποίο οι ... «ελληναράδες εθνικόφρονες» του τσιφτετελιού και των μπουζουκιών αβάνταραν με κάθε μέσο στον δεύτερο μεγάλο πόλεμο.
Τι κακό έχει το επιφώνημα «εβραίε ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται για σένα» ;
Προς τι η «πρεμούρα» κάποιων ;
Εκτός βέβαια αν κάποιοι δεν θεωρούν τον Εβραίο πανίσχυρο σημερινό δυνάστη της οικουμένης και έτσι αδιαφορούν αν μια φοβερά υπολογίσιμη δύναμη όπως οι Ισλαμιστές είναι παράλληλα και αντισιωνιστές !
Δεν δεχόμαστε μαθήματα εθνικοσοσιαλισμού από εκδότες εντύπων όπως ο «Εθνότυπος», το «Βήμα των Χανίων» κ.α. που εκπέμπουν ακροδεξιά αισθητική από χιλιόμετρα μακριά όπως και οι πολιτικές θέσεις, αλλά και ο πολιτικός φορέας που ανήκει ο εκδότης τους.
Μιλάμε φυσικά για την «Χρυσή Αυγή» που πρόσφατα ανάρτησε τραγούδι των αντιφασιστών «Sabaton» (σχετικός σύνδεσμος εδώ), και συμπεριέλαβε αντιφασίστες ακροδεξιούς (πρώην ΕΠΕΝίτες, Βοριδικούς, κ.α.) στο ψηφοδέλτιο της στις τελευταίες εκλογές.
Επίσης σε πρόσφατα άρθρα τους έχουν δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είναι «ναζιστές» αλλά Εθνικιστές και ότι όποιος σήμερα δηλώνει Εθνικοσοσιαλιστής πρέπει να είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους «αρρωστημένος φετιχιστής και αθεράπευτα παρελθοντολόγος» …
Ιδού και η εν λόγω ανάρτηση από το επίσημο site της «Χρυσής Αυγής»:
http://xryshaygh.wordpress.com/2009/03/08/εθνικιστές-ή-ναζιστές-μια-απάντηση/
Κύριε Καρεφυλλάκη είναι πραγματικά οξύμωρο να δηλώνετε Εθνικοσοσιαλιστής και από την άλλη πλευρά σε επίσημο ιστολόγιο ενός πυρήνα της οργάνωσης σας - ο οποίος υπόκειται στην ίδια περιφέρεια που είστε υπεύθυνος - (μιλάμε για την Τ.Ο. Ηρακλείου της «Χρυσής Αυγής») να αναρτούν κάποιοι κείμενο όπως το κάτωθι:
http://xairaklio.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html

Ένα άρθρο που κάθε άλλο παρά με Εθνικοσοσιαλισμό έχει να κάνει …
Επομένως κ. Καρεφυλλάκη μάλλον νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ηλίθιους ή σε αμαθείς ! Αυταπατάστε όμως οικτρά !Όσο για το γιατί κάποιοι πολεμούν την Χρυσή Αυγή και τον ... "πολυχρονεμένο αφέντη" της δεν έχετε παρά να ρωτήσετε όλους αυτούς που 32 χρόνια τώρα φεύγουν από την «οργάνωση» αφού παραμείνουν δυο το πολύ πέντε χρόνια.Άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών κάποιες φορές και διαφορετικών απόψεων σε κάποια ζητήματα, διαφορετικοί χαρακτήρες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους όμως παραθέτουν τα ίδια επιχειρήματα με τις ίδιες λεπτομέρειες αλλά και την ίδια δεδομένη απέχθεια … για τον «αρχηγό» και την «οργάνωση» που σημειωτέον από το 1998 και μετά αποτελεί «εικόνα και ομοίωση» του.
Καλό είναι λοιπόν κύριε Καρεφυλλάκη άλλη φορά να μην μπερδεύετε τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές σε παραμύθια με πράκτορες μάγισσες μνημόνια και ίντριγκες.


Σ.Σ. Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του «Μαύρου Κρίνου» δεν εκφράζουν απαραίτητα το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα. Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση. Υβριστικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των σχολιαστών. Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.