Andriy Biletski, ο διοικητής του Συντάγματος "Azov"



"Πιστεύω στον πολιτικό Δαρβινισμό. Πόλεμος σημαίνει, συνεχής τρόμος και πόνος, αλλά από την άλλη πλευρά, επί δεκαετίες δεν μπορέσαμε να ταρακουνήσουμε τους εαυτούς μας - τώρα είτε θα αποτύχουμε σε αυτό τον αγώνα (τον αγώνα με τον εαυτό μας, με τις αδυναμίες μας) ή θα γίνουμε ένας άλλος λαός - υπό αυτή την έννοια, ίσως αυτός ο πόλεμος δεν είναι τόσο κακός. Πιστεύω στις ευκαιρίες μας. Και τώρα λαμβάνει χώρα, μία φυσική επιλογή - που εκφράζεται μέσω μιας πορείας επιβίωσης. Η νίκη μας, θα προσδώσει το άριστο. Η πατρίδα μας, οριστικά θα γίνει καλύτερη. Θα σταματήσουμε να προσβλέπουμε σε Δύση και σε Ανατολή"

Andriy Biletski, ο διοικητής του Συντάγματος Azov


11 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ ΧΑΖΑΡΟΟΥΚΡΑΝΟΙ ΓΑΙ ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΛΟΜΤΣΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑΓΜΑ ΙΣΛΑΜΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ?ΑΙΔΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα έχω ξαναγράψει αλλά μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις. Στα έγραψε και ο Άρης Αρίων που είναι ΓΝΩΣΤΗΣ όσο κανείς. Οι της αζόφ πολεμάνε με όπλα δεκαετίας '70 έχουν στρατιωτική βιομηχανία με αλλά όταν ξεκίνησε ο πόλεμος δεν είχαν ούτε αντιαρματικά! Και εσυ μιλάς για χρηματοδότηση και ισλαμοταλιμπάν την στιγμή που ο Πούτιν χρηματοδοτεί Τσετσένους πολέμαρχους!

      Διαγραφή
  2. Όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια, θα τη βρει διάπλετη στο διαδίκτυο. Για τους βομβαρδισμούς αμάχων, για τους Εβραίους, τους Μουσουλμάνους και τους διάφορους που πολεμούν στον Azov, για τον Αμερικανικό Στρατό που έχει στείλει εξοπλισμό, άρματα μάχης και μισθοφόρους, για τις πωλήσεις πτωμάτων για εμπόριο οργάνων, για τις σχέσεις τους με λόμπι και ολιγάρχες, για το ποιοι είναι οι χρηματοδότες τους, για τόσα και τόσα άλλα που έχουμε πει τόσον καιρό και στην ομάδα και σε ιστολόγια. Και όλα αυτά που αναφέρθηκαν κι αναφέρονται με πηγές εδώ και αλλού αφορούν και τον Asov, και τον Rabbi sector και τη χούντα του Κιέβου.
    Τα υπόλοιπα, περί ιδεολογιών και ωραίων μπανερακίων με διάφορα σηματάκια πάνω είναι ψιλά γράμματα για να βρίσκουν ένα γελοιωδέστατο πάτημα στο ότι στηρίζουν εγκληματίες πολέμου, άψυχους και φυλετικά κι ανθρώπινα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/15 12:03 π.μ.

    Φίλε των ταγματων ασφαλείας, από τη στιγμή που οι Αζοφ έχουν κοινά στοιχεία με τους εθελοντές των SS( κάτι που μπορείς να διακρίνεις στις φυσιογνωμιες και στις πράξεις τους και επιπλέον στην οργάνωση τους (παρολα αυτά κοίτα μόνο το έμβλημα)) είναι αδύνατον να μην στηριχτουν από αληθινους εθνικοσοσιαλιστες. Οι Εβραίοι και τζιχαντι συμμαχοι δεν μετράνε από την στιγμή που ο πουτιν χρηματοδοτεί τσετσενους.
    Μην τους κοντράρεις διότι έχουν εμβαθυνει πολύ ιδεολογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/15 7:34 μ.μ.

      μιλάνε για ιδεολογία οι θαμώνες της γαδα?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/6/15 8:35 μ.μ.

      Από που συμπερανες ότι είναι θαμωνας της ΓΑΔΑ?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/6/15 9:38 μ.μ.

    http://www.altermedia.info/hellas/2015/06/05/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ6/6/15 12:35 μ.μ.

    1. Ο Αντρέι Μπιλέτσκι, ομιλεί περί πολιτικού Δαρβινισμού και όχι για φυλετικό Δαρβινισμό.
    2. Το Σιωνιστοκρατούμενο Κρεμλίνο, εσχάτως μέσω της επαίσχυντης προπαγάνδας ψευδολογίας των φιλορώσων εγκληματιών Μπολσεβίκων, υποστήριξε αορίστως, ότι στην Ουκρανία μάχοντα μέλη της ISIS!
    Η αλήθεια είναι, ότι σχετικά πρόσφατα έφθασε μία ομάδα εθελοντών βετεράνων Τσετσένων μαχητών, η οποία δεν υπερβαίνει τα 12 άτομα και μάχεται στην περιοχή της Αζώβ και συγκεκριμένα νοτίως του Σιρόκινο (στην ζώνη της παραλίας). Αυτή η ομάδα των μουσουλμάνων Τσετσένων μαχητών της ελευθερίας, δρα εντελώς αυτόνομα και δεν υπάγεται στο Σύνταγμα Αζώβ. Μάλιστα, οι ίδιοι επέλεξαν να πολεμήσουν σκοπίμως σε αυτή την περιοχή, δεδομένου ότι ο Πούτιν έχει στείλει τις επίλεκτες δυνάμεις της Τσετσενίας του Ρωσόδουλου Ραμζάν Καντίροφ, ακριβώς στην ευρύτερη περιοχή που μάχεται το εθελοντικό εθνικιστικό Σύνταγμα Αζώβ. Επ'αυτού, λίαν αποκαλυπτικό είναι το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=hmLLIQu13HA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/6/15 4:38 μ.μ.

    Συναγωνιστή Άρη, σε ευχαριστώ που μας δίνεις σημαντικά στοιχεία για να ξεσχίζουμε τους ρουφιάνους και τους αηδιαστικούς γλύφτες της Ρωσικής Πρεσβείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/15 7:29 μ.μ.

      τόσα λεφτά πήραν να μην την κάνουν την εργολαβία οι φίλοι του κρεμλίνου ...

      Διαγραφή
  7. Παναγιώτης4/3/22 8:31 μ.μ.

    Οι Ανακριτές και το τάγμα τους τι γνώμη έχουν για τον Εβραίο πρόεδρο Ζελενσκι; Τον αποδέχονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.