Alain de Benoist: Ο σοσιαλισμός πέραν της αριστεράς και της δεξιάς


 





32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/11/20 10:53 μ.μ.

    Πολύ ωραίο βιβλίο από έναν σοβαρό πολιτικό εκδοτικό οίκο. Μεγάλη διαφορά από τα γνωστά ακροδεξιά και ψευτοναζί σαπάκια του χώρου/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/20 12:15 μ.μ.

      Για να καταλάβουν ορισμένοι τη διαφορά ανάμεσα στους αληθινούς διανούμενους του εθνικισμού και στους "παρθενοπίπηδες" της ελλαδικής κατάντιας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/20 1:05 μ.μ.

      Ο Μπενουα και αυτές οι εκδόσεις δεν έχουν σχέση με τον ακροδεξιό "χώρο". Ηρεμηστε καποιοι.
      Ο Μπενουά δεν νομίζω να γουσταρε να τον αποκαλούσαν Εθνικοσοσιαλιστή, Φασιστα ή εθνικιστή, ειδικά τώρα. Βγειτε κάποιοι από την ανυπαρξία σας και φτιάξτε κάτι δικό σας και μην καπηλευεστε.
      Ότι μπορεί να συμφωνείτε με κάποιον σε κάποια ελάχιστα σημεία δεν σημαίνει ότι είναι και δικός "σας".

      Διαγραφή
    3. Ήρεμοι είμαστε "σύντροφε". Δεν είμαστε ακροδεξιοί αλλά νεοφασίστες. Επίσης δεν είπαμε ποτέ ότι οι εκδόσεις είναι δικές μας. Είναι όμως ποιοτικός ο γραπτός λόγος του Γάλλου, γνωστή η πορεία του και έχει αφήσει έργο. Ο δικός μας χώρος διαβάζει Μπενουά εδώ και δεκαετίες όταν κάποιοι άλλοι δεν τον γνώριζαν καν. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για ταμπέλες. Υπάρχουν 2 στρατόπεδα. Αυτοί του παγκόσμιου δυνάστη και αυτοί που είναι ενάντια. Ο Μαύρος Κρίνος δεν ζητάει πιστοποιητικά ιδεολογίας προβάλλει όλους όσους στηρίζουν την εθνική αντίσταση.

      Διαγραφή
    4. https://el.metapedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BD_%CE%BD%CF%84%CE%B5_%CE%9C%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC

      ένας πρώτος σύνδεσμος προς ενημέρωση. τολμάνε και μας κουνάνε κάποιοι το δάκτυλο χωρίς να ξέρουν εμάς και τον χώρο μας. είστε τυχεροί κάποιοι που τόσα χρόνια είχατε να κάνετε με τον χοντρό και το σινάφι του.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/11/20 10:05 μ.μ.

      Ανώνυμε 11/11/20 1:05 μ.μ. υπάρχουν τρία πράγματα στο σχόλιό σου που αποδεικνύουν την ανοησία σου.

      Πρώτον γράφεις ότι ο Μπενουά δεν θέλει να τον αποκαλούν εθνικιστή. Καλά είσαι σοβαρός, ρε; Ποιος στο είπε αυτό; Ο Άδωνις; Έχεις διαβάσει έστω μια αράδα ιδίως των παλιότερων βιβλίων του.

      Όχι μόνο δεν ξέρεις τι σου γίνεται αλλά κατηγοριοποιείς και τους εκδότες; Τι πάει να πει αν είναι οι εκδόσεις αυτές στον χώρο; Τα πιο χρήσιμα βιβλία για τους Έλληνες εθνικιστές (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) κυκλοφορούν από άσχετους εκδότες. Όχι από τους γελοίους και αμόρφωτους πρακτορίσκους (και πάλι πλην κάποιων εξαιρέσεων) που το παίζουν εκδότες του "χώρου" για να βάζουν τους βλάκες να τσακώνονται και να διαιρούν τον χώρο σε "φιλο-" και "αντι-" κάποιων σπουδαίων ιστορικών προσωπικοτήτων.

      Επιπλέον, οι συγκεκριμένες εκδόσεις διαπιστώνω ότι κυκλοφορούν βιβλία που εκφέρουν έναν επαναστατικό λόγο αρκετά φιλικό προς τους εθνικιστές. Αυτό μου αρκεί. Δεν χρειάζεται να είναι και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους εθνικιστές.

      Είσαι τόσο χαυνωμένος από τον αντιφασισμό ώστε να μη μπορείς να αντιληφθείς ότι ορισμένα πράγματα (πχ τα καλά βιβλία) αφορούν κόσμο από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, διαφορετικές χώρες κλπ;
      Πιστεύεις ότι ο εθνικιστής δεν αντιλαμβάνεται την σημασία της αληθινής οικουμενικότητας; Αν είσαι τόσο ηλίθιος, μάθε ότι η εποχή του Μιχαλολιάκου στον εθνικιστικό χώρο τέλειωσε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/20 10:28 μ.μ.

    Τέτοια βιβλία χρειάζονται για να ανοίξουν μάτια και να εξαφανιστεί η επιρροή των Συμιγδαλάδων, των καραβαναδολάγνων και των Χατζηγώγων από τον χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πατριάρχης10/11/20 12:06 μ.μ.

    Την ώρα που πνευματικοί άντρες με εκτόπισμα ωσάν εκείνο του ισόθεου Συμιγδαλά εξαπολύουν έρανον δια την ενίσχυση των φυλακισθέντων εθνικιστών, υμείς διαβάζετε τους μπενουάδες και βλέπετε τας ταινίας των αλαντελόνηδων. Τι είσθε επιτέλους κύριοι; Φράγκοι; Λεβαντίνοι;

    Ενόσω ημείς δίνομεν ιδεολογικαί μάχαι κατά του κομμουνισμού υμείς, οι στρασεροδραγούμηδες, υμνείτε τον σοσιαλισμόν; Όνειδος!

    Πάψτε τις βλακείες και σπεύστε ταχέως να αγοράσετε τα βιβλία του συναγωνιστού Συμιγδαλά! Τα χρήματα των πωλήσεων θα δοθούν εις τους προσφάτως φυλακισθέντες συναγωνιστάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nationalist.socialis10/11/20 3:05 μ.μ.

      Είχαμε ησυχάσει από εσένα αυτές τις μέρες
      Πάλι σε αμόλησε το σύστημα ;άντε τράβα πόλι στην τρύπα σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/20 12:43 μ.μ.

      Σας έπιασε με τη γίδα στον ώμο ο "συναγωνιστής" σας Άρης Σπίνος.

      Τι άλλο θα σκεφτεί η παλιόγρια για να συνεχίσει να τα κονομάει και να καίει μυαλά.

      https://edolio5.blogspot.com/2020/11/blog-post_9.html

      Διαγραφή
    3. αν το σχόλιο σου είναι για τους συναγωνιστές μας να σου θυμίσω ότι ο Σπίνος είναι άλλος ένας αλεξιπτωτιστής που δεν έχει καμιά σχέση με τις δικές μας ιδέες. μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/11/20 9:50 μ.μ.

      Όχι ρε φίλε. Για τους συναγωνιστές του Πλεύρη είναι το σχόλιο.

      Τους τσίμπησε ένας δικός τους "συναγωνιστής", με τη γίδα στον ώμο. Ο Άρης Σπί(ου)νος.

      Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η παλιόγρια σκαρφίζεται τρόπους να ξεζουμίσει τους ακροδεξιούς βλάκες. Με το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την εποχή του Tele City, τα ίδια δεν είχε κάνει;

      Διαγραφή
  4. Για τον συναγωνιστή που γράφει για τον Γ.Χ. νομίζουμε ότι είναι εύκολο να αντιληφθεί γιατί δεν ανέβηκε το σχόλιο, είναι γνωστή η πορεία πολλών και έχουν κριθεί. Μην ασχολούμαστε με πολιτικά πτώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγαίνει ο τυχάρπαστος από τα εξάρχεια που κάνουν εκδηλώσεις μέχρι και για τους φίλους του Ερντογάν να απειλήσει μέλος της σ.ο. επειδή ανέβηκε βιβλίο του Μπενουά. Άκου φιλαράκι επειδή μάλλον νομίζεις ότι διεκδικείς τα πρωτεία στην πολιτική ανάλυση όταν εμείς διαβάζαμε τον Γάλλο διανοητή εσείς δεν τον γνωρίζατε καν. Ασχοληθείτε λοιπόν τώρα με τις δικές σας διαμάχες, τα εσωτερικά σας και τους ρουφιάνους του ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ που συνεργάστηκαν άψογα με μπάτσους και ακροδεξιούς και αφήστε τι κάνουμε εμείς. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα της καπηλείας σας απέναντι σε πρόσωπα και κινήματα. Αυτά που ξέρατε με τον Μιχαλολιάκο τελειώσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επειδή είσαι άσχετος όπως είσαστε οι περισσότεροι αντιφασίστες μάθε ότι ο όρος αυτονομία υπάρχει στον δικό μας χώρο από την δεκαετία του '80 και καμιά σχέση δεν έχει με τα δικά σας τσιτάτα ή τις ερμηνείες που δίνουν δικοί σας αναλυτές. Τώρα το ποιος είναι ο καθένας και τι ρόλο βαράει κράτα μικρό καλάθι και πήγαινε σε καμίά κατάληψη να τα πεις αυτά. Και επειδή μιλάς σαν κλασσικός αριστεριστής - πόσο μα πόσο σας έχει αλώσει ο μαρξισμός και οι παραφυάδες του - καλό θα είναι να ψάξεις να δεις ποιοι έβγαλαν πρώτοι σε βιβλία απόψεις του Γάλλου, τι κατηγορίες έχει από τους αντιφα της Γαλλίας, πως τον αναφέρουν στο διαδίκτυο κλπ. Στις τελευταίες κινητοποιήσεις των κίτρινων γιλέκων το όνομα του αναφέρθηκε πολλές φορές από τους εξουσιαστές της Γαλλίας ως νο1 στόχος θεωρήθηκε ως ένας από αυτούς που καθοδηγούσε τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ταμπέλες. Απειλές δεν δεχόμαστε από υπανθρώπους που αναπαράγουν τσιτάτα της ΚΝΕ - μα τόση ξεφτίλα - για πηγάδες και Μελιγαλάδες. Μάθε πρώτα πόσους αρχειομαρξιστές και άλλους έσφαξε ο εαμ ελας και μετά μάθε που είναι η Μεσσηνία και το εν λόγω χωριό πριν προσκυνήσεις τα ιστορικά τοτέμ της αριστεράς. Και στο γράφουμε για τελευταία φορά δεν είμαστε ακροδεξιά αλλά Νεοφασίστες. Τώρα αν είσαι αναρχικός ή κάτι άλλο καλό είναι να αναρωτηθείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνεχίζεται το παραλήρημα για την ανάδειξη ενός έργου που έχει σχέση με τον Μπενουά. Οι άνθρωποι που φιλοξένησαν σε κατάληψη τους γνωστό φιλότουρκο μας κάνουν μάθημα ιδεολογίας. Οι άνθρωποι που έγραφαν στο ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ υπέρ της δολοφονίας του Καντάφι μας κάνουν μάθημα ιδεολογίας. Οι άνθρωποι που βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τους μαχητές του Άσαντ και τους μαχητές του Ιράν μας κάνουν μάθημα ιδεολογίας. Να το ξεκαθαρίσουμε: τα μέλη της σο και οι αυτόνομοι συναγωνιστές δεν φοβούνται ανθρώπους που υπερασπίζονται μαζικές σφαγές αμάχων και παιδιών από τις ορδές του Μπελογιάννη και του Άρη. Είστε απλά κατσαπλιάδες μεταμοντέρνοι αντιφες που αν ζούσε ο Μπακούνιν θα σας έφτυνε στα μούτρα. Εμείς δρούμε ανοιχτά στην κοινωνία, στους χώρους εργασίας, στα σχολεία παντού με το πρόσωπο μας και υπερασπιζόμαστε τις ιδέες μας. Δεν έχουμε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ένα κομμάτι του αντιφασισμού, δεν τραμπουκίζουμε κόσμο με αναλογία 20 προς έναν, δεν αναλωνόμαστε σε λεκτικό παραλήρημα για να αποδείξουμε το προφανές. Ότι είμαστε εχθροί του καθεστώτος. Άλλοι μπορούν να συνεχίσουν να αναπαράγουν τις συκοφαντίες στις μαζώξεις τους όπως έχουν μάθει τόσα χρόνια. Όπως ακριβώς η ακροδεξιά προβοκάρει, συκοφαντεί, λασπολογεί έτσι ακριβώς και οι οπορτουνιστές του αντιφα χώρου λειτουργούν με το ίδιο στόχο την παραπληροφόρηση. Είστε ξεφτιλισμένοι ρουφιάνοι και τα γεγονότα το έχουν αποδείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/20 3:25 μ.μ.

      Λύσσαξαν οι παρακρατικοί μόλις είδαν σοβαρές εκδοτικές προσπάθειες!

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και λύσσαξαν αδερφέ. Λογικό είναι. Και που να δεις τους διαλόγους. Ταρτούφοι κανονικοί. Σκέψεις μπάτσων που φόρεσαν αναρχική προβιά. Για αυτούς η παρουσία φιλότουρκου σε κατάληψη ήταν μεμονωμένη περίπτωση, το ξεσάλωμα στο ιντυμιντια ενάντια στον Καντάφι το ίδιο. Τι να τους πεις μετά.

      Διαγραφή
  8. Και για έναν περίεργο λόγο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους φταίνε οι χωριάτες! Τελικά η NKVD τους άφησε κατάλοιπα. Αυτά γίνονται όταν οι αριστεριστές κάνουν πάρτυ μέσα στο γήπεδο τους. Πρόβλημα τους βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/20 8:58 μ.μ.

      Δεν έχουν σχέση με τη σοβιετική αστυνομία. Με τα "κοινωνικά κινήματα" του Σόρος, μπορεί. Για αυτό είναι "μεταξωτά" τα παιδάκια. Δεν μπορούν τους μπασκλας επαρχιώτες στις πισίνες των βορείων προαστίων, που ετοιμάζουν την "επανάσταση", μέχρι τις εκλογές που θα ψηφίσουν Μητσοτάκη. Γιατί πληρώνει καλά η Μαρέβα. Ακόμα και τις εγγυήσεις για την αποφυλάκιση ορισμένων. Κατά τύχη, πάντα, προεκλογικά...

      Διαγραφή
  9. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν καπηλευτεί το κομμάτι για τον Ιρλανδό Collins. Ότι μιλάνε για τον Jack London με στόμφο. Ότι πιστεύουν ότι ο Κουμής που έφαγαν οι ματατζήδες ήταν δικός τους, σημεία των καιρών. Καπηλεία από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΣΥΝΤΡΌΦΙΑ" σας καταλαβαίνω και σας λυπάμαι. Όταν τον συναντήσετε και μιλήσετε μαζί του, αν μπορείτε να συνεννοηθείτε βέβαια,θα ανακαλύψετε ποιος είναι και τι πιστεύει.Ο συγκεκριμένος διανοούμενος έχει κάνει την στυλιστική επανεξέταση των προβληματισμών των ακόλουθων συγγραφέων: Francoise d'Orcival, H enry Coston και πάνω απ 'όλα ο Dominique Venner αν γνωρίζετε βεβαίως τους κυρίους.Ααναφέρω για παράδειγμα, το βιβλίο: "το λεξικό του μαχητή" του 1963, που χαρακτηρίζει σχετικά τον γαλλικό εθνικισμό ως αντι-κοσμοπολίτικο και τον αντι-διεθνιστικό. Δεν θα συνεχίσω διότι θέλετε δουλειά ακόμη για να μάθετε 5 πράγμστα βασικά. Καλό είναι λοιπόν να προσέχετε όταν δεν γνωρίζετε διότι υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν από πρώτο χέρι...καλησπέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/20 8:53 μ.μ.

      Τους βάζεις δύσκολα. Πες τους για κανένα LGBT και θα δεις πως θα καταλάβουν. Γιατί και τον κανονικό αναρχισμό τον αγνοούν.

      Διαγραφή
  11. Αναρχική Συνείδηση13/11/20 1:12 π.μ.

    Πείτε στον antifa -και καλά αναρχικό- ότι δεν πρέπει να είναι και πολύ περήφανος, αυτός και το ιδεολογικό παρεάκι του, για τον όρο "Αυτόνομοι". Στη γειτονιά του δυτικού Βερολίνου, που ήλεγχαν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ κατά τη δεκαετία του '80, πρωτοκαθιερώθηκε αυτός ο όρος από κάποιους καταληψίες στέγης με πολύ αμφίβολες καταβολές και διασυνδέσεις με τον αμερικανικό παράγοντα.

    Για να μην αναφερθώ στη συνέχεια και στην οργάνωση του Blak Block και των Antifa από τους ίδιους κύκλους της Αμερικανοκρατούμενης Γερμανίας και του Λονδίνου.

    Είστε η κηλίδα του αναρχικού χώρου, αντιφάδες! Κοιτάξτε να ξεσκαρτάρετε κάποια θέματα στο μυαλό σας και αφήστε τις εξυπνάδες του πληκτρολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να του πούμε πως ονόμαζε ο αστικός τύπος τα μέλη της RAF με ποιους έκανε μαζί εκπαίδευση η ίδια οργάνωση και που και τι έκαναν οι αντάρτες πόλης των γερμανών συντρόφων τους σε περιούσιους που πήραν ως αιχμαλώτους ...

      Διαγραφή
    2. Ο γελοίος αντίφας που υβρίζει μέσα από τα σχόλια θεωρεί ότι ο "Αναρχική Συνείδηση" είναι μέλος της σ.ο. Μετά τι διάλογο να κάνεις και με ποιον είναι το θέμα. Διάβασε προσεκτικά τι γράφει ο εν λόγω σχολιαστής και μετά αποφάσισε τι θα γράψεις ...

      Διαγραφή
    3. Αναρχική Συνείδηση14/11/20 9:19 μ.μ.

      Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για τη νοητική κατάσταση παιδιών που εκπίπτουν από τον αναρχισμό στην, αίολη ιδεολογικά, κατάσταση του antifa.

      Στην αλλοτριωμένη τους ματιά από τον φιλελευθερισμό της παγκοσμιοποίησης, μπορεί να φαίνομαι "μαυρόκρινος" και συντάκτης του ιστολογίου.

      Η συνωμοσιολογία χαρακτήριζε ανέκαθεν τους όχι και πολύ ευφυείς.

      Διαγραφή
  12. Για τον αντιφα που γράφει σχόλια ενάντια σε άτομα της σ.ο. ο Καντάφι είναι ο κακός. Βέβαια την δεκαετία του '80 κάποιοι εξαρχειώτες σε άλλες εποχές που δεν είχαν τόσο πολύ μολυνθεί από τους τροτσκιστές είχαν σε πορείες σημαίες της Λιβύης. Επίσης για τον ίδιο τύπο όλοι εμείς οι "ναζί" είμαστε χωριάτες και αμόρφωτοι. Τόσα ξέρει τόσα λέει. Τέλος για τους σιωνιστές δεν υπάρχει καμιά θεωρία που να τους αναδεικνύει σε παγκόσμιους δυνάστες. Καμιά έκπληξη πραγματικά, και αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν "αντιεξουσιαστές" ... Επειδή όμως θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν και εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρχική Συνείδηση13/11/20 1:29 μ.μ.

      Δεν είναι ζήτημα εξαιρέσεων. Μην τσουβαλιάζετε και εσείς καταστάσεις, όπως κάνουν οι antifa-σχολιαστές. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες. Άλλο οι αναρχικοί και άλλο οι antifa. Έτσι απλά.

      Επιπλέον, καμία σχέση δεν έχουν με τους antifa, ούτε οι τροτσκιστές. Ούτε με τον αναρχικό χώρο των Εξαρχείων, που εγώ γνώρισα είχαν.

      Το αναρχικό κίνημα είχε Μπαλή, είχε Άσιμο, είχε Σάκη καρχαρία, είχε Κωνσταντινίδη, Βασιλειάδη και άλλα πρόσωπα διαφοροποιημένα και εντελώς αυτονομημένα από το μαρξισμό στη δεκαετία του '70.

      Στη δεκαετία του '80 μπούκαραν στο χώρο μας οι κυπίτες και το ΠΑΣΟΚ του Ακρουδέα (έτσι για να μαθαίνουν οι antifa "νεολαίοι"). Όμως και πάλι ο ελληνικός αναρχισμός ήταν ζωντανός, ανεξάρτητος και δυνάμωσε. Ήταν τότε που οι ακροδεξιοί του Δάκογλου δούλευαν σαν κουβαλητές των ματατζήδων, εναντίον μας. Ήταν τότε που οι "αγανακτισμένοι πολίτες" που χτυπούσαν τις καταλήψεις οργανώνονταν από πασόκους και μέλη της Χρυσής Αυγής. Αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό. Οι αναρχικές συλλογικότητες δυνάμωναν συνεχώς.

      Μέχρι που έγιναν οι μαζικές συλλήψεις στα Πολυτεχνεία της δεκαετίας του '90. Για να παροπλιστεί το αναρχικό κίνημα και να ξαναφτιαχτεί, λίγα χρόνια μετά, από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ (οι παλιοί σύντροφοι θυμούνται), των Η.Π.Α και της Ε.Ε, υπό την ελεγχόμενη μορφή του antifa black block. Εκεί συμμετείχαν και μαρξιστές, ναι. Στις αρχές.

      Έτσι έχουν τα πράγματα. Αν θέλετε να είστε διαφορετικοί από τους ακροδεξιούς και τους antifa, απομακρυνθείτε από τα τσουβαλιάσματα και δείτε τα πράγματα όπως έχουν.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν και κάποιοι που μπορείς να κάνεις διάλογο. Δεν είναι όλοι συκοφάντες και υβριστές. Δεν νομίζω να αμφισβητήσει κάποιος τα περισσότερα από όσα γράφεις διότι δείχνεις να τα γνωρίζεις καλά τα εσωτερικά σας. Όπως εσύ δεν δέχεσαι να είμαστε εμείς οι φασίστες (ναι φασίστες) πιο ενημερωμένοι από εσάς έτσι και εμείς δεν θέλουμε το αντίθετο. Νομίζω ότι οι αυτόνομοι που γνωρίζουν από ιδεολογίες κάνουν εύκολα την διάκριση ανάμεσα σε αντιφα και αναρχικούς. Δεν θέλω να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά αυτή η διάκριση εδώ που γράφεις υπάρχει από το 2007 και την αποδέχονται αρκετοί εθνικοσοσιαλιστές. Λάθη πάντα γίνονται από όλους είτε λόγω πολιτικών παθών είτε λόγω του εμφυλίου που υπάρχει ανάμεσα στους χώρους. Τα σχόλια θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο για αυτούς που αποδέχονται τον διάλογο με αντιδημοκράτες με τους τελευταίους να τον επιζητούν με ΟΛΟΥΣ παρά τις καίριες διαφωνίες.

      Φιλικά

      μέλος της σ.ο.

      Διαγραφή
  13. Συμμορία Κοστέλο17/11/20 7:52 μ.μ.

    Πραγματικά Αυτόνομοι ήταν οι τελευταίοι πιστοί! Εκείνη που χωρίς Ηγέτη, πάλευαν μέχρι το τέλος ανάμεσα σε ερείπια με οδηγό τους μονάχα την Ιδέα!

    ΑΘΆΝΑΤΟΙ WERWOLFS!



    ΔΙΌΤΙ ΟΙ ΙΔΈΕΣ ΟΎΤΕ ΣΚΟΤΏΝΟΝΤΑΙ ΟΎΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/11/20 5:00 μ.μ.

    Για δείτε εδώ μια αριστερίστικη κριτική στους Γάλλους ... και μετά ενοχλούνται και από τον Μπενουά οι antifapakistan που τους κάνουν ότι θέλουν οι τρότσκες ...

    https://avantgarde2009.wordpress.com/2018/12/02/skepseis-gia-ta-kitrina-gileka/?fbclid=IwAR1x8xb-3HpBgpSx0Qo-eMgDXmVMWDIARlOzdkPMt4QaxGZTuDO37GKjnpA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.