Ιστορικό άρθρο αφιερωμένο στην μνήμη του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα Mohsen Fakhrizadeh που δολοφονήθηκε από τους Σιωνιστές και τους υποτακτικούς τους

 


του Anoshiruvan

Πέρσες, αδελφοί Ελλήνων εκ του Πέρσου υιού του Περσέως και γενάρχη εκ της μυθολογίας του γένους των Περσών. Οι θρυλικοί κατακτητές  της Ανατολής, από τας απαρχάς της ιστορίας των, δείχνουν το πολεμικό τους μένος, την άρια καταγωγή τους και την αριστοκρατικότητα τους. Από τον πρώτο βασιλέα Δηιόκη, στον θρυλικό Κύρο τον μεγαλύτερο άνδρα που ενεμφανίσθην προ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, των Βασιλέα των Βασιλέων, τον τρομερό κατακτητή που έσβησε την κυριαρχία των Σημιτών επί της Δυτικής Ασίας, στον Δαρείο τον Μεγάλο ονομαστό σαν «Πέρσης υιός Πέρσου, Άριος αρίας καταγωγής» όπου  τότε το ξίφος των Περσών έφτασε από την Αίγυπτο μέχρι το Βελουχιστάν και από το Αφγανιστάν έως την Ιωνία και από την Βακτριανή έως την Φοινίκη, ο αρειομανής αυτός λαός δείχνει το αδάμαστο και κοσμοκρατορικό αίσθημα που έκαιε σαν άσβεστο πυρ στην ψυχή του. 

Παρά την πλήρη καταστροφή τους από τον Μέγα Αλέξανδρο, οι  Άριοι αυτοί επιστρέφουν  με την δυναστεία των Πάρθων και μετά με την αυτοκρατορία των Σασσανιδών. Κάπου εκεί εμφανίζεται η ρομφαία του Ισλάμ, ο Περσικός λαός  ουδέποτε κατακτήθηκε από το Ισλάμ τουναντίον κατάφερε μέσω της δίκης του κοσμοθεωρήσεως να δημιουργήσει τον Σιισμό μαχόμενος δίχως τέλος τις βλέψεις της δυναστείας των Σαούντ και των Σημιτών της περιοχής. Και κάπως έτσι φτάνουμε στην σημερινή εποχή όπου τον Ιανουάριο του 1978 χιλιάδες «madrasah» μαθητές και σύσσωμη η Iρανική νεολαία κυρίευσαν τους δρόμους  μέσω της Iσλαμικής επανάστασης και της ορμής του αγέρωχου Περσικού  λαού εναντίον της παγκοσμιοποιήσεως  και της άλωσης της γης των με κάθε τρόπο από τους  μακελάρηδες Σιωνιστές. Ως αποτέλεσμα ο Ayatollah Khomeini, να αναδεικνύεται σε ανώτατο  αρχηγό της  χώρας των Αρίων και ανατρέπει τα σχέδια των απανταχού Σιωνιστών.

Πέραν του ζην αρειμανίως, οι Πέρσες γέννησαν και την πνευματική μορφή του Ωρομάσδη, του θεού του φωτός, του άσβεστου πυρός, της αιώνιας αλήθειας, του απαράβατου θεϊκού νόμου,  της απαρέγκλιτης  ειμαρμένης, μέσω ενός μεγάλου προφήτου του Ζωροάστρη, όπου ο Θεός εμπιστεύτηκε εις αυτόν τας αποκαλύψεις του, όπου γράφτηκαν στο ιερόν βιβλίο Αβέστα.  Ο πλήρης κύκλος των απανταχού ουρανών, ο τρομερός δημιουργός ο Ωρομάσδης θα κυριαρχήσει επί του σύμπαντος συνθλίβοντας  τον Αριμάν στην τελική μάχη κατά του σκότους και του ψεύδους, υπέρ του φωτός και της τιμής.

Εξ ίσου με το πέρασμα των αιώνων ο Σιιτισμός με τον δωδέκατο Ιμάμη να είναι  ακόμη «κρυμμένος» θα έλθει γιατί ο «καιρός γαρ  εγγύς» και μέσω του ιερού jihad θα φέρει την ισορροπία, την αρμονία και την δικαιοσύνη στους ουρανούς και την γή.  Ο δωδέκατος Ιμάμης  που θα επαναφέρει το Φώς, το Αγαθόν, την Ευσέβεια, την Δικαιοσύνη και την Αθανασία εις το όνομα του Αλλάχ του πανελεήμονος και πάνσοφου .

Χαίρε χώρα των Αρίων, Χαίρε Ιράν.


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/11/20 10:38 μ.μ.

    Συγχαρητήρια μαύρε κρίνε για αυτή σου την ανάρτηση. Ο αγώνας είναι κοινός, απέναντι στους σιωνιστές επικυρίαρχους και στα ελεγχόμενα από αυτούς κράτη (βλ. Αμερική και λοιπές νατοϊκές χώρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/20 10:45 μ.μ.

    Χίλια μπράβο στον ΜΚ γι'αυτή του την ανάρτηση, θέλει πολλά κότσια να ανεβάσεις κάτι τέτοιο σε έναν χώρο που δυστυχώς κυριαρχεί ένα παράλογο και κοντόφθαλμο μίσος προς κάθε ξένο λαό, ακόμα και αν αυτός μάχεται εμπράκτως τον ίδιο εχθρό με εμάς. Το σημερινό Ιράν είναι μια αχτίδα φωτός, ένας λαμπρός φάρος αντίστασης απέναντι στους (((παγκόσμιους εξουσιαστές)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/20 8:57 μ.μ.

    ετσι μην ξεχνιωμαστε

    https://www.facebook.com/FlameOfLiberation2015/photos/2230106843933269

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει ο Μαρξισμός με το Ιρακινό καθεστώς και το Μπάαθ, δεν γνωρίζεις ότι ο Σαντάμ ήτο φιλοναζιστής και αντικομμουνιστής; Δεν γνωρίζεις ότι οι πρώτοι που συνεργάστηκαν με τις ΗΠΑ μετά το 2003 ήταν τα μέλη του ΚΚ Ιράκ; Επίσης είναι γνωστό ότι ο Χομεινί συνεργάστηκε με την αριστερά ΠΡΙΝ την κατάληψη της αρχής και μετά τους δίκασε με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης η θέση ότι είναι άνθρωπος του Ισραήλ είναι μια ξεκάθαρη και διαχρονική ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ προπαγάνδα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/20 9:34 μ.μ.

    https://i.imgur.com/GP9g3kO.png

    τη είπες μαύρε κρίνε ότι οι αζεροι δεν παίζει η θρησκεία ε τότε γιατί το ιραν στήριξε αζερους το λένε πολλοί ευρωπαιοι εθνικιστές ότι στήριξε τους αζερους τελικά τη συμβαίνει γιατί δεν το περίμενα αυτό απο τους ιρανους μην ξεχνάς ότι στην ιρανική επανάσταση συμμετείχε ο αρμενιος μοντε μελκονιάν και πολλοί άλλοι άκρος ύποπτη η θέση του ιραν και από την άλλη προδοσία της κυβέρνηση πασινιαν όπως ύποπτη η στροφή της χαμας υπέρ των παν-ισλαμιστων του ερντογαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ιράν έχει την δική του εξωτερική πολιτική και κοιτάει τα συμφέροντα του. Στο πρόσφατο πόλεμο αύξησε τα μέτρα ασφαλείας αφού στο Ιράν ζουν Αζέροι οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε 3 στρατόπεδα. Όσο για την Χαμάς είναι γεγονός ότι τους στηρίζει η Τουρκία. Όταν έχεις ένα σκεπτικό να είσαι αναλυτικός. Τις δολοφονίες των Ιρανών επιστημόνων θα τις κρίνεις ή θα ανεβάζεις απλά φωτογραφίες;

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.