Αποκλειστικό: Συνέντευξη με τον Daimon των "Legion of Doom" (NSBM)



Χαίρε Daimon! Πες μας λίγα ιστορικά στοιχεία για την μπάντα. Πότε ιδρύθηκε και ποιοι την αποτελούν σήμερα; 

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και την συνέντευξη. Όσον αφορά τους LOD δημιουργήθηκαν το 1990 από εμένα και ένα φίλο που ήμασταν μαζί στο σχολείο. Βγάλαμε κάποια demo και ένα split 7"ep και το 1995 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο. Η σύνθεση παραμένει η ίδια από την εποχή του πρώτου μας άλμπουμ μέχρι σήμερα.

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές κυκλοφορίες σας και από πού μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί;

Ο πρώτος δίσκος το Kingdom of Endless Darkness και το Horned Made Flesh είναι για εμένα οι πιο σημαντικές δουλειές μας. Γενικά δεν είναι εύκολο να βρεις τις δουλειές μας σε κανονικά δισκάδικα και αν υπάρχουν θα είναι στα κρυφά σαν να ζητάς κάτι παράνομο. Αυτοί που ενδιαφέρονται θα πρέπει να κοιτάξουν σε Underground distro και κυρίως μέσω Internet και στο εξωτερικό.

Από όσο γνωρίζουμε είσαι αυτός που έχει την Hades Productions. Πες μας λίγα λόγια για αυτή την προσπάθεια καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας για όσους θέλουν να στηρίξουν

Ο λόγος δημιουργίας της Hades prod. είναι για να κυκλοφορούμε τις δουλειές μας από τους LOD και τα διάφορα άλλα project που έχουμε. Υπάρχουν αρκετά underground distro τόσο σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό που διανέμουν τις δουλείες αυτές οπότε μπορούν να τις προμηθευτούν από εκεί όσοι ενδιαφέρονται. 

Σχετικά εδώ: http://www.hades-666.com/

Πως βλέπεις το Ελληνικό Black Metal σήμερα και την σκηνή διεθνώς; 

Μου είναι εντελώς αδιάφορο το Ελληνικό Black Metal και γενικότερα η "σκηνή"... Θεωρώ το BM οτι θα πρέπει να είναι μια μορφή στρατευμένης τέχνης υπέρ της κοσμοθεωρίας του Εθνικοσοσιαλισμού (που φυσικά δεν ισχύει στο μεγαλύτερο ποσοστό του δυστυχώς) κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν οι μπολσεβίκοι με άλλα μουσικά ιδιώματα και το καταφέρνουν μια χαρά σε μεγάλο ποσοστό. Και ενώ παρουσιάζονται ως αντισυστημικοί και ασυμβίβαστοι επαναστάτες γίνονται αποδεκτοί και αγκαλιάζονται με στοργή από την μουσική βιομηχανία η οποία σε μεγάλο βαθμό ελέγχετε από τα παιδιά με τις περίεργες μύτες ... Και ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί είναι στην πραγματικότητα απόλυτα ακίνδυνοι και ελεγχόμενοι για το σύστημα "επαναστάτες".

Εκεί που το σύστημα της μουσικής βιομηχανίας (και όχι μόνο) δείχνει ανελέητο με λογοκρισία αποκλεισμούς και μποϊκοτάρισμα από όλα τα μέσα είναι στους μουσικούς της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας με το φόβο και μόνο μην μεταλαμπαδεύσουν την σπίθα της Ιδεολογίας μας και αφυπνίσουν τους Λευκούς στην θρησκεία του αίματος και της τιμής.

Τάσσομαι επίσης υπέρ της μουσικής πειρατείας διότι τα έσοδα σπάνια πάνε στους δημιουργούς. Θα πρέπει γενικά να υποστηρίζουμε μόνο ανεξάρτητες/underground μπάντες και εταιρείες.



Στην Ουκρανία τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται συναυλίες με NSBM μπάντες. Συμμετέχουν και Έλληνες συναγωνιστές με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Πως βλέπεις αυτή την μουσικοπολιτική προσπάθεια;

Το βλέπω ως κάτι το θετικό αυτό που γίνεται στην Ουκρανία σαν ένα διάστημα να ήταν η πρωτεύουσα του NSBM και να ήταν το πολιτιστικό γεγονός της πρωτεύουσας τους. Αυτό που συνέβαινε ήταν κάτι το απίστευτο. Παράλληλα με τα μουσικά δρώμενα πραγματοποιούνταν και ομιλίες ιδεολογικού και πολιτικού περιεχομένου δίνοντας την δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν σε αυτές. Η διοργάνωση ήταν υποδειγματική ακόμα και στον συναυλιακό χώρο απαγορεύονταν η κατανάλωση του αλκοόλ και του καπνίσματος κάτι που για μας εδώ φαντάζει εξωπραγματικό.

Κάτι αντίστοιχο μικρότερης κλίμακας βέβαια γίνεται και στην Βόρεια Ιταλία μια φορά το χρόνο. Το Hot Shower Festival.

Πρόσφατα γνωστό μέλος των Rotting Christ δεν έχασε την ευκαιρία να εκφέρει έναν "βαρυσήμαντο" antifa λόγο αφού υπήρχε ένα δυσώδες κλίμα που διαμόρφωσε τόσο το κράτος όσο και οι ουραγοί του, ποια η άποψη σου;

Εντάξει αν είναι να πάρουμε στα σοβαρά για το τι λέει ένας τύπος που θεωρείτε Έλληνας και έχει επίσημο fan club της μπάντας του στην Τουρκία, θεωρεί αδέλφια μας μεταλλάδες τους Τούρκους και συμμετέχει μαζί με άλλους "καλλιτέχνες" κάνοντας έρανο για τους πρόσφυγες στην Μόρια ... Πιστεύω είναι ανάξιος λόγου. Όσο για το αν ο Ναζισμός όπως λέει έχει θέση η όχι σε αυτόν τον τόπο ένα πράγμα μόνο θα πω ότι γεννήθηκε και εφαρμόστηκε  η κοσμοθεωρία  του Εθνικοσοσιαλισμού σε αυτή την χώρα.

Πως βλέπεις την κατάσταση στην χώρα μας και τι πιστεύεις ότι φταίει για την κοινωνική σήψη;

Απογοητευτική. Από το κακό στο χειρότερο.

Πιστεύω ότι η παρακμή που υπάρχει στην χώρα μας δεν είναι φαινόμενο αποκλειστικά δικό μας λίγο πολύ υπάρχει σε όλες της δημοκρατικές χώρες... Τώρα οι λόγοι είναι άπειροι αν αρχίσω να τους απαριθμώ δεν θα τελειώσω ποτέ. Απο τους βασικότερους πάντως πιστεύω είναι η έλλειψη της παιδείας επίσης  σημαντικός παράγοντας είναι η φυλετική επιμειξία που έχει υποστεί η χώρα μας για αιώνες  και το κλείνω εδώ για να μην γίνω δυσάρεστος ...



Μετά τη δίκη της Χρυσής Αυγής και την άδικη φυλάκιση των εθνικιστών πως πιστεύεις ότι μπορεί να αντιδράσει ο χώρος μας και σε ποιες υγιείς δυνάμεις μπορεί να στηριχτεί.

Ως ένας άνθρωπος που ασχολείται με αυτόν τον χώρο από τα μέσα της δεκαετίας του '90, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το σύστημα κατάφερε ένα βαρύ χτύπημα απέναντι στις ιδέες μας, αλλά ίσως όχι βαρύτερο από κάποια λάθη που ενσυνείδητα έκαναν αυτοί που έλεγχαν τον χώρο. Το να πάρουμε συγχωροχάρτια από του εθνικούς μειοδότες αυτού του συστήματος και το να ξεπουλήσουμε τις ιδέες μας για να το παίξουμε "κάτι άλλο" δεν οδήγησε σε τίποτα άλλο πέρα από το ξεφτίλισμα της ίδιας μας της ύπαρξης, με αντάλλαγμα λίγες χούφτες ψήφων. Αυτό το σύστημα σίγουρα δεν είναι εθνικό δεν είναι όμως και ηλίθιο. Με το να βάλεις το χέρι στην τσέπη σου δεν μπορείς να κρύψεις ότι μέσα στην ψυχή σου θέλεις να το σηκώσεις ψηλά και να ασκήσεις τον πανάρχαιο χαιρετισμό στον Ήλιο.

Γυρίζοντας όμως στο τώρα, ξέρω μόνο ένα πράγμα ότι τα λάθη του χθες μπορούν και πρέπει να διορθωθούν. Μιλώντας και δρώντας ξεκάθαρα, προβάλλοντας μόνο αυτά που στα αλήθεια πιστεύουμε. Θεωρώ ότι η ένωση την υγιών δυνάμεων που έχουν απομείνει στον χώρο είναι μονόδρομος, αρκεί να γίνει πάνω σε υγιείς ιδεολογικές βάσεις και όχι σε ακροδεξιές τσαντιρομαζώξεις.

Ιδεολογικά μου αρέσει να διαβάζω κείμενα του Άρματος και της Ε.Σ.Α. να βλέπω εκπομπές της Αντικαθεστωτικής Επικαιρότητας που ξέρω ότι απηχούν τις απόψεις του Περίανδρου, τον οποίο προσωπικά εκτιμώ, σέβομαι και θαυμάζω.

Και να μην ξεχάσω να αναφέρω και την δράση του Propatria.

Πες μας ποιες θεωρείς ότι είναι οι πιο ποιοτικές μπάντες από την εγχώρια και ξένη σκηνή που με την παρουσία τους βοηθούν στην διάδοση των ιδεών μας ;

Από την εγχώρια σκηνή θεωρώ τους Der Sturmer,Wolfnacht,Hellenic Stompers,DarkThule 

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Ο καθένας από εμάς ασχολείται και με διάφορα προσωπικά μουσικά project και αυτό το διάστημα εγώ τουλάχιστον είμαι επικεντρωμένος σε κάτι δικό μου.

Έχουμε πάντως ένα καινούργιο κομμάτι σχεδόν έτοιμο και θα βγει ένα split με μια μπάντα από Ιταλία. Δεν έχουμε στα άμεσα σχεδία μας να  κάνουμε νέο δίσκο. 

Ποιο το μήνυμα σας στους αναγνώστες μας;

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και ελπίζω να συνεχίσετε την αξιόλογη δουλεία που κάνετε με το blog σας.

Έρχονται δύσκολες εποχές και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ακόμα πιο δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις.

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/11/20 2:13 μ.μ.

    Χθες πέθανε ο θεός.Ούτε μία ανάρτηση στη μνήμη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/11/20 12:13 π.μ.

    Βγάλατε έναν τύπο που λέει ότι δεν είμαστε Έλληνες και έχουμε υποστεί επιμειξίες. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτές τις απόψεις υιοθετεί η ΕΣΑ και ο Περίανδρος όπως αφήνει να εννοηθεί.

    Καλά πάμε μάγκες. Πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λογοκρισία δεν είναι πάντα η καλύτερη τακτική στις συνεντεύξεις. Και όταν ο εν λόγω έχει προσφέρει τόσα χρόνια μέσα από την μουσική και όχι μόνο, έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει άποψη. Μπορεί να διαβάζει και ΕΣΑ και Προπατρια και Μαύρο Κρίνο και ότι θέλει. Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το μυαλό που έχει. Δηλαδή θα ήταν καλύτερο το σημείο αυτό να κοπεί επειδή εμείς διαφωνούμε με κάποια πρόσωπα και κινήσεις; Τότε ποιος ο λόγος να δηλώνουμε αυτόνομοι μέσα στον χώρο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/11/20 12:00 μ.μ.

      Συγνώμη που στην ΕΣΑ και ο Περίανδρος είναι κακοί φυλετιστές

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/11/20 1:15 μ.μ.

      Ανώνυμος27/11/20 12:00 μ.μ. δεν είστε κακοί φυλετιστές. Ή εγκάθετοι ή χαμηλής πολιτικής νόησης είστε. Αλλά δεν ξέρω τι απ' τα δύο.

      Σ.Ο. του Μαύρου Κρίνου δεν είπα να τον λογοκρίνετε. Προς Θεού. Είπα ότι καλό θα ήταν να προβάλλονται πρόσωπα που έχουν αν όχι ταύτιση ιδεών τουλάχιστον συνάφεια με αυτές του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού, εθνικισμού κλπ. Τέτοια πρόσωπα σαν τον συνεντευξιαζόμενο επειδή φοράνε το μανδύα του εθνικοσοσιαλιστή ή του εθνικιστή δε σημαίνει κιόλας ότι είναι. Ή μπορεί να είναι όντως εθνικιστές και ε/σ αυτό το παιδί και κάποια άλλα, μα να έχουν πέσει θύματα της προβοκάτσιας ατόμων όπως αυτά που εκπαιδεύουν οι διάφοροι πυρηνάρχες της φακής (ο συγκεκριμένος το λέει).

      Αυτό που εννοώ είναι ότι καλό θα ήταν να γίνεται ορθή επιλογή των προβαλλόμενων. Για φανταστείτε κάποιοι αναρχικοί ή κάποιοι του ΚΚΕ να πρόβαλλαν την ΟΑΚΚΕ, επειδή τα μέλη της φοράνε το φερετζέ του μαρξιστή επαναστάτη. Αυτό εννοώ να αποφύγετε.

      Εκτός και αν πιστεύετε και σεις τα ίδια. Ότι δεν είμαστε Έλληνες, ότι ο Περίανδρος και οι υπόλοιποι καρνάβαλοι που πιστεύουν ότι ο Χίτλερ ήταν Άβαταρ θεάνθρωπος και τέτοια ωραία είναι σοβαροί άνθρωποι, ότι έπρεπε να στηρίξει ο εθνικιστικός χώρος τον Αντωνάκη Σαμαρά και τη Μέρκελ το 2015 με ΝΑΙ στο δημοψήφισμα με τη δικαιολογία ότι την ενωμένη Ευρώπη ήθελε και ο Χίτλερ (τι άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη!!), ότι ο Δραγούμης ο Γιαννόπουλος και όλοι οι στοχαστές του ελληνικού εθνικισμού ήταν μηδενικά μπροστά στον Πέρι Ντρούτσα και τον Χατζηγώγο, εκτος..εκτός..εκτός....

      Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι. Δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνει δεκτή. Αλλά θεώρησα καλό να σας τη γράψω.

      Διαγραφή
    4. Καλά έκανες και την έγραψες. Δεν χρειάζονται προσβολές και χαρακτηρισμοί. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους αλλά και τα λεγόμενα τους. Αυτό το διάστημα με πρωτοβουλία υπάρχει σε εξέλιξη σημαντική προσπάθεια αλληλεγγύης προς Εθνικοσοσιαλιστές και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από το να τρωγόμαστε. Είμαστε υπέρ της προβολής όλων των απόψεων πλην αυτών που στηρίζουν το καθεστώς και το σιωνισμό. Ο εν λόγω συναγωνιστής δεν θα απολογηθεί επειδή είναι Χιτλερικός και κοιτάει την εκπομπή της ΕΣΑ. Εδώ δεν είναι δικαστήριο σκέψης, προσπαθούμε να προβάλλουμε όλες τις θέσεις της Τρίτης Θέσης αλλά και αυτούς που προσφέρουν θετικά. Έχουμε άριστες σχέσεις και με συναγωνιστές που δεν είναι Στρασσερικοί. Διατηρούμε την πολιτική μας ταυτότητα και αυτονομία όσο αυτο είναι δυνατό σε καιρούς χαλεπούς. Εμείς ως σ.ο. δεν κρύβουμε τις απόψεις μας, θα μας κρίνει η εθνικιστική/εθνικοσοσιαλιστική νεολαία και μόνο.

      Φιλικά

      Διαγραφή
    5. Αδέκαστος28/11/20 1:07 π.μ.

      @ Ανώνυμος 27/11/20 12:13 π.μ.

      1) Που ακριβώς είπε πως δεν είμαστε Έλληνες;;;

      2) Τον παράγοντα της φυλετικής επιμειξίας τον ανέφερε μαζί με την έλλειψη παιδείας σαν έναν από τους λόγους που ευθύνονται για την σημερινή παρακμή, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά σε όλες τις δημοκρατικές χώρες.

      Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις τουλάχιστον μην διαστρευλώνεις τα λεγόμενα των άλλων.

      Διαγραφή
    6. Δηλαδή υβρίδια ή αλλιώς μπάσταρδοι...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/20 1:54 π.μ.

    Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μαύρου Κρίνου που δίνει βήμα έκφρασης σε συγκροτήματα που εκφράζουν αντισυμβατικές απόψεις και αντιστέκονται στην τυραννία της πολιτικής ορθότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαγράφηκαν τα σχόλια που είχαν να κάνουν σε σχέση με ποδοσφαιρικές ομάδες. Την ίδια μοίρα είχαν τα σχόλια με προσωπικές ύβρεις και χαρακτηρισμούς, καθώς και το κωμικό παραλήρημα ενός γελοίου ακροδεξιού. Σοβαρευτείτε κάποιοι όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με την συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/20 4:04 μ.μ.

    Εδώ δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας και οι σατανιστές χτενίζοντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πατριάρχης29/11/20 10:26 μ.μ.

    Πληροφορήθην, εκ νεαρού συναγωνιστού, ότι εις τούτο τον μιαρό ιστότοπον, διεξήχθη ποδοσφαιρικήν συζήτησις. Αδυνατώντας να ανεχθώ μειράκιαν να σχολιάζουν τα δρώμενα ενός αθλήματος που αγνοούν, αποφάσισα να παρέμβω δια να σας διαφωτίσω περί της αληθούς ουσίας του θείου όντως που λάκτισε ποδοσφαιρικήν σφαίρα εις τας αγωνιστικούς χώρους.

    Επρόκειτο δια τον αλησμόνητον Μίμη Δομάζο, αγαπητοί συναγωνισταί! Εγώ ο ίδιος, μετά εκλεκτών συναγωνιστών όπως ο αείμνηστος Λαδάς και ο Ασλανίδης, θαύμασα τας ποδοσφαιρικάς του αρετάς, εις το ταρτάν του σταδίου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

    Επισκεπτόμουν κάθε Κυριακή το γήπεδον, τότε που τα ήθη ήσαν αγνά και κάθε ιδέα χουλιγκανισμού εκμηδενιζόταν εν τη γενέσει της, υπό των ευσταλών ανδρών της Αστυνομίας Πόλεων και των οργάνων της Τάξεως. Κι αφού απολάμβανα το ποδοσφαρικόν θέαμα, κατευθυνόμουν εν συνεχεία εις το ζαχαροπλαστείον "Άριστον", προκειμένου να γευθώ λαχταριστάς σοκολατίνας.

    Το βράδυ παρακολουθούσα την "Αθλητικήν Κυριακή" εις τους δέκτες της ΥΕΝΕΔ, απολαμβάνοντας εκλεκτούς αθλητικογράφους ωσάν τον Φουντουκίδη και τον Διακογιάννη.

    Λαμπραί εποχαί, εις τας οποίας οι κομμουνιστάς δεν είχαν λόγο εις τα αθλητικά δρώμενα και οι Έλληνες θριάμβευαν εις τα γήπεδα της Ευρώπης.

    Ω αφελείς, στρασερικοί φιλοκομμουνισταί, είσθε υπεύθυνοι δια την κατάπτωση των ποδοσφαιρικών ηθών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/11/20 7:59 μ.μ.

    Δυστυχώς, υπάρχει ένδεια μόρφωσης στο χώρο επί των βιολογικών επιστημών. Η Βιολογία έχει αφήσει στο παρελθόν τις κρανιομετρήσεις και έχει υιοθετήσει πλήρως τη γενωμική τεχνολογία. Μάλιστα, ειδικά με τις εταιρείες 23&me, myheritage κλπ υπάρχει πλέον τέτοιος όγκος γενετικών δεδομένων που μπορεί να συναχθούν ασφαλή συμπεράσματα.
    Αυτά τα συμπεράσματα υποστηρίζουν το λεγόμενο γενετικό ντερμινισμό δηλαδή κατά >50% τα χαρακτηριστικά ενός πληθυσμού καθορίζονται γενετικά-κληρονομικά. Το περιβάλλον παίζει κάποιο ρόλο αλλά όχι τον πρωταρχικό. Αυτό είναι και η ουσία του Φυλετισμού που ακόμα και πολλοί στο χώρο μας δέχονται μόνο ως σλόγκαν και δεν κατανοούν τη σημασία και το βάθος του.
    Πάμε να δούμε πώς εφαρμόζεται το παραπάνω στο σχόλιο του συναγωνιστή περί "επιμειξιών". Με βάση γενωμικά δεδομένα οι Έλληνες, Νότιοι Ιταλοί, Νότιοι Ισπανοί φέρουν ποσοστό ΜΕΝΑ πρόσμειξης (Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική)που κυμαίνεται από 0-25%. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ αλλά σε πληθυσμιακό επίπεδο εκατομμυρίων γονιδίων είναι ικανό να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τους Βόρειους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Από την άλλη βέβαια, 80% του γενώματος ρων Ελλήνων ανάγεται στο 8000 πΧ το οποίο αποτελεί τον πυρήνα της γενετικής ταυτότητας τους.
    Συμπερασματικά, ούτε οι Έλληνες είναι 99,5% ίδιοι με τους Αρχαίους (όπως έλεγε ο Πλεύρης) και για αυτό απέχουμε από το μεγαλείο τους τόσο, αλλά κατα το μάλλον, αν είναι μία σύγχρονη φυλη που να διεκδικει απευθείας καταγωγή από τους αρχαίους είμαστε εμείς και μόνο εμείς.

    Τα γράφω με πρόθεση επιμόρφωσης, συναγωνιστικής αλληλεγγύης και όχι ανιιπαλότητας.

    Πηγές: H γενετική καταγωγή των Ελλήνων (Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης)

    https://www.myheritage.gr/ethnicities/greece/country-ethnicity-distribution

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/20 8:53 π.μ.

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2018/01/37-1988_4.html

      ρίξε μια ματιά και σε αυτό

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/20 12:29 μ.μ.

      Ανώνυμε 30/11/20 7:59 μ.μ., όλα όσα γράφεις αποτελούν την ουσιαστική βάση του ζητήματος από βιολογική σκοπιά. Ωστόσο υπάρχει μια μόνο ένσταση εκ μέρους μου στο πως συνδέεται αυτό το ζήτημα με την πολιτική.

      Στο σημείο που καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι "απέχουμε από το μεγαλείο των αρχαίων λόγω μιας βιολογικής απόκλισης" ξεκινά όλο το θέμα.

      Γιατί δεν είναι μόνο και αποκλειστικά η -μικρή έστω- βιολογική απόκλιση που παίζει ρόλο στην ιστορία και την πολιτική. Ούτε μόνο το περιβάλλον, γενικά και αόριστα. Είναι πρωτίστως η ίδια η ιστορία. Επειδή λοιπόν έχουν περάσει μερικές χιλιάδες χρόνια από την αρχαιότητα ας καταλάβουμε κάποτε (δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά) ότι τα νεώτερα χρόνια είναι κάτι πολύ διαφορετικό και τα σημερινά ζητήματα ριζικά αλλιώτικα από εκείνα της αρχαιότητας.

      Ας καταλάβουμε κάποτε ότι τα έθνη που κυριαρχούν σήμερα δεν έχουν το αρχαίο κλέος του δικού μας. Αυτό δεν λέει κάτι για την υποτιθέμενη σημασία των καταγωγών;

      Για πόσο θα μένουμε δέσμιοι σε αστείες λογικές που θέλουν τα πάντα να ανάγονται στη βιολογία; Ναι, το αίμα παίζει ρόλο στον γενικότερο πολιτισμικό προσανατολισμό. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να οργανωθεί πολιτικό κίνημα με σοβαρότητα και στόχους, υπάρχει τεράστια απόσταση. Δεν αρκεί το αίμα και η καταγωγή. Χρειάζονται επιμέρους πράγματα.

      Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό;
      Θα πρέπει κάθε πολιτική ανεπάρκεια να την καταλογίζουμε σε φυλετικές αποκλίσεις από αόριστα πρότυπα αρχαιοπρέπειας;

      ΥΓ. Ελπίζω να μην με χαρακτηρίσει και μένα ακροδεξιό η σ.ο. και διαγράψει το σχόλιό μου.

      Διαγραφή
    3. έχεις κάποιο παράπονο από την σ.ο. ?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/12/20 8:54 μ.μ.

      Παράπονο δε θα μπορούσα να έχω από ανθρώπους που δεν γνωρίζω.

      Ένα λογοπαίγνιο έκανα με παραπάνω σχόλια της σ.ο. για τη διαγραφή κάποιου ακροδεξιού παραληρήματος και την απόπειρα ενότητας των ε/ς που επιχειρείται.

      Τελικά οι ναζήδες ή οι ακροδεξιοί έχουν το άδικο; Με μπερδέψατε.

      Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι πρόκειται για γραφικούς αμφότερους. Ούτε εθνικοσοσιαλιστές ούτε εθνικιστές είναι και οι μεν και οι δε (για να απαντήσω και στο ερώτημα του Ανωνύμου που σχολίασε 27/11/20 1:15 μ.μ). Τις παιδαριώδεις μαριονέτες δυο αστείων "δασκάλων" κάνουν.

      Παρεμπιπτόντως και οι δυο "δάσκαλοι" ήταν μαζί κάποτε. Πριν σπάσουν τα τσανάκια τους. Είχα την ατυχία να το δω λίγες φορές από κοντά ιδίοις όμμασι αυτό το οικτρό θέαμα.

      Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναπαράγονται προσωπικές κόντρες γραφικών ατόμων, περιτυλιγμένες με ιδεολογικό φερετζέ. Δεν μας φταίνε ούτε ο εθνικισμός ούτε ο εθνικοσοσιαλισμός τίποτα για να τους ταυτίζουμε με "δασκάλους και μαθητάδες" που διώχτηκαν από τη Χρυσή Αυγή αλλά έζησαν για κάποια χρόνια με το όνειρο να γίνουν αρχηγοί, βουλευτές, δικτάτορες, έμποροι ελπίδων και άλλα ωραία.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/12/20 9:48 μ.μ.

      Το 50%+ του πληθυσμού των Ελλήνων, ζεί στο εξωτερικό,το 30% αυτών δεν γυρίζει ποτέ πίσω (κοινώς αδιαφορούν για το μέλλον του Έθνους).

      Από την άλλη υπάρχη το άλλο 50% που αποτελεί τον πληθυσμό του Ελληνικού έθνους,το οποίο ας πούμε ότι περίπου το 20%+ εκφυλίστηκε (κοινώς μπασταρδευτικε,με Αλβανούς και άλλες φυλές και σε μικρά ποσοστά και έγχρωμους/έγχρωμες)

      Όταν ο ένας Έλληνας/ιδα στους δέκα συνάπτει σεξουαλική σχέση με αλοφυλους και ολοκληρωμένη όπως οικογένεια και κάνουν και παιδιά!

      Για πια φυλή ομιλούμε σήμερα, μόνο ατομικά ο καθένας που γνωρίζει το οικογενειακό του δέντρο έως εκεί που μπορεί να γνωρίζει και διαπίστωση την Ελληνικότητα αυτού, τότε μπορεί να είναι Έλληνας...

      Χωρίς πάλι κανείς να ξέρει κατά πόσο υπάρχει 100% καθαρότητα DNA...

      Διαγραφή
  8. Όταν έχεις 5.000 σχόλια είναι λογικό να υπάρχουν και λάθη και παραλείψεις και παρεξηγήσεις. Η αναφορά για 2 σχόλια σχετικά με ομάδες του ποδοσφαίρου ... 1 σχόλιο που κάποιος ανώνυμος έγραφε ότι δεν υπάρχει σοσιαλισμός αλλά δήλωνε εθνικοσοσιαλιστής την ίδια στιγμή, και ένας πανηλίθιος σχολιαστής που περνάει την μέρα του με παραλήρημα επειδή έτσι του είπε ο μέντορας του και γνωστός νεκροθάφτης της ιδέας. Από κει και πέρα το ποιοι έχουν άδικο και το ποιοι έχουν δίκιο θα το κρίνουν οι νεότεροι. Είναι σαφές ότι η ανάρτηση έχει να κάνει με μουσική και μόνο. Και όμως κατάφεραν κάποιοι να στρέψουν την κουβέντα από τον φυλετισμό μέχρι τον σατανισμό ... Είναι επόμενο από την στιγμή που αυτό εδώ το ιστολόγιο έχει ανοιχτά τα σχόλια κίνηση που μάλλον θα πρέπει να αναθεωρηθεί στο μέλλον για ευνόητους λόγους. Πλέον σχόλια τα οποία θα οποία θα έχουν ως στόχο τις ανταλλαγές προσβολών και την δημιουργία κλίματος έντασης ανάμεσα σε ανθρώπους που υποτίθεται υπηρετούν την ίδια ιδέα δεν θα ανεβαίνουν, τακτική που πολλές φορές δεν υιοθετήθηκε και η ευθύνη ανήκει στην σ.ο. και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/12/20 4:31 μ.μ.

    Όπως πολύ ορθά αναφέρθηκε η συνέντευξη έχει να κάνει κυρίως με το μουσικό κομμάτι κ είμαστε ευγνώμονες γι αυτό μια που ο Daimon δεν δίνει συνεντεύξεις-ειδικά όπου κ όπου, τώρα όλα τα άλλα είναι για να να συζητάμε-στα πλαίσια του υγιούς διαλόγου βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/12/20 3:26 π.μ.

    Το δικό μου σχόλιο θα πιάσει λίγο απ' όλα τα υπόλοιπα αλλά θα σχετίζεται και με το πρόσωπο που έδωσε τη συνέντευξη. Διάβασα πιο πάνω ότι το ποσοστό των ελλήνων που μετανάστευσε για λόγους επιβίωσης προφανώς γιατί χλωμό το κόβω να το κάνει αυτό ένας λεφτάς παρατώντας πίσω στην Ελλάδα την περιουσία του ή τα υλικά του αγαθά, αδιαφορεί για το έθνος. Και όμως το έθνος δεν σχετίζεται υποχρεωτικά με την πατρίδα. Το ποσοστό που μετανάστευσε αν πούμε ότι θα γίνει 90% (μένοντας πίσω οι πολλοί λεφτάδες μόνο μαζί με τους πολιτικάντηδες), τότε θα μιλάμε για ελληνικό έθνος σε άλλον ευρωπαϊκό χώρο και για αφροασιατικό στον πρώην ελληνικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψει να υπάρχει η ελληνική φυλή ούτε η λευκή του ευρωπαϊκού χώρου γενικότερα.

    Και προσωπικά, πολλά περισσότερα πράγματα με ενώνουν με έναν λευκό ευρωπαίο σαν αυτόν που έδωσε τη συνέντευξη παρά με έναν έλληνα του φραπέ ποτό και μαζάνθρωπου καταναλωτή που αισθάνεται πολίτης του κόσμου και έτσι του είναι αδιάφορο αν θα παντρευτεί αλλόφυλο άτομο ή αν εγκατασταθούν εκατομμύρια αφροασιάτες στην Ελλάδα. Με τον πρώτο θα έπινα καφέ συζητώντας με τις ώρες, ενώ με τον δεύτερο ποτέ ή αν έβγαινα θα κοιταζόμασταν σαν χάνοι μη έχοντας κάτι κοινό να συζητήσουμε.

    Λυπάμαι, αλλά εγώ βάζω τη φυλή και το έθνος πάνω από την πατρίδα ή Ελλάδα. Αν είναι να ζήσω σε μια ελληνική μειοψηφία (όπως οι ινδιάνοι στις ΗΠΑ) ανάμεσα σε πολλαπλάσιους αλλόφυλους στον ίδιο χώρο (Ελλάδα) ψάχνοντας όλο για δουλειά (παρακαλώντας και κάθε πολιτικάντη για αυτό) και αδυνατώντας πλέον να πληρώνω τα προς το ζειν (π.χ. λογαριασμούς), τότε θα μετανάστευα και εγώ κάπου στην Ευρώπη για να μπορώ να υπηρετήσω το ελληνικό ή φυλετικό (λευκό) γενικότερα έθνος. Δηλαδή, για να έχω μια καλοπληρωμένη αξιοπρεπή και όσο το δυνατόν πιο σταθερή δουλειά ώστε να μπορώ να παντρευτώ επίσης μια μετανάστρια ελληνίδα με παρόμοιο βιωτικό επίπεδο για να μπορέσω να κάνω οικογένεια, υπηρετώντας έτσι το έθνος μου (αφήνοντας απογόνους) και καθόλου αν παρέμενα άφραγκος, άγαμος και μπακούρης (επειδή θα ήμουν άφραγκος) στην Ελλάδα.

    - ο Ορθόδοξος από το Έθνος των Εθνικιστών (είναι δεν είναι αυτό στην ή και στην Ελλάδα πλέον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/20 11:15 π.μ.

      Μα φίλτατε ορθόδοξε, δεν αναφέρεται σε σημερινές επιμειξίες ο συνεντευξιαζόμενος και ο καθοδηγητής του. Αντίθετα πιστεύουν ότι το ελληνικό έθνος έπαψε να είναι αυτό που ήταν λόγω επιμειξιών απο την ύστερη αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Δεν είναι τόσο αθώο το υπονοούμενο που αφήνει.

      Τον Φαλμεράγιερ, δια μέσω του Ρόζενμπερκ, υποστηρίζουν.

      Εκτός και αν κρίνουν από τον εαυτό τους. Ο καθοδηγητής του χρησιμοποιούσε αλλοεθνές ψευδώνυμο όταν έγραφε στη χρυσή αυγή. Τα ίδια έλεγε και σε Ιταλούς συναγωνιστάς. Για να μη νομίζει ότι ξεχνάμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/12/20 11:40 π.μ.

      Ποιο Πρώην στέλεχος της τότε εθνικοσοσιαλιστικής ΧΑ έγραφε με ξένο όνομα για επιμειξίες?

      Διαγραφή
    3. Υπενθυμίζουμε προς όλους τους κανόνες για τα σχόλια ...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/12/20 12:06 μ.μ.

    Με ξένο όνομα έγραφε. Μα για επιμειξίες τότε δε μας μιλούσε. Το έβγαλε πρόσφατα αυτό το κουσούρι.

    Θα καταλάβεις ποιος είναι άμα διαβάσεις ξανά τη συνέντευξη. Ακόμα και αν είσαι νεότερος και δεν πρόλαβες τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.