Το μάτι του Σάουρον, οι εστίες αντίστασης, τα ορκς της αντιφασιστικής ακροδεξιάς … και μια ταινία.




Η αληθινή εξίσωση είναι «δημοκρατία» = διακυβέρνηση από τους παγκόσμιους χρηματιστές. Το κύριο χαρακτηριστικό των σύγχρονων κυβερνήσεων είναι ότι δεν γνωρίζουμε ποιος κυβερνά, de facto ακόμα περισσότερο και από de jure. Βλέπουμε τον πολιτικό και όχι τον χρηματοδότη του. Ακόμα λιγότερο τον χρηματοδότη του χρηματοδότη, ή, το σπουδαιότερο όλων, τον τραπεζίτη πίσω από τον χρηματοδότη. Ενθρονισμένος πάνω από όλα, κατά τρόπο δίχως προηγούμενο στο παρελθόν, βρίσκεται ο κεκαλυμμένος  με πέπλο προφήτης της οικονομίας, επηρεάζοντας όλους τους ανθρώπους με ένα είδος μαγείας και δίδοντας χρησμούς σε μία γλώσσα ακατανόητη για τον κόσμο.

        J.R.R. Tolkien,  Candour Magazine, 13 Ιουλίου 1956 


Ασπρόπυργος


... ξεπρόβαλε η κυρά - Φωτιά η βυζάστρα και ορθή, βουβή στα σκοτεινά μας γνέφει στάχτη ας γενούν της ατιμιάς τα κάστρα! ... 


του Μαύρου Χμερ

Όπως είχε γραφτεί και σε έναν διαδικτυακό τοίχο «Είναι θέμα χρόνου ο Σάουρον να στρέψει το μάτι του στους εθνικιστές που δεν συμμετέχουν στο κοινοβουλευτικό παιχνίδι». Οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι αυτό εφαρμόζεται σταδιακά - μετά την επικοινωνιακή εισαγωγή που ήταν στήλες σε καθεστωτικές πηγές - σε όσους όχι μόνο έχουν ενεργή πολιτική δράση απέναντι στην βιοτρομοκρατία αλλά και σε άλλους που απλά αμφισβητούν έστω και επιδερμικά το αφήγημα της εξουσίας παρά το γεγονός ότι αυτό γίνεται πολλές φορές χωρίς σχεδιασμό ή μελλοντική προοπτική εκ μέρους τους.

Σήμερα από την δική μας πλευρά ως Αυτόνομοι που δεν πέσαμε θύματα του κομματισμού και περπατάμε καθημερινά ανάμεσα σε υλικά και ανθρώπινα ερείπια η παρατήρηση του εχθρού είναι ξεκάθαρο και καθημερινό φαινόμενο. Σε γειτονιές και πόλεις, η αυξανόμενη λύσσα του κράτους που συμπορεύεται με την βία για όσους γνωρίζουν την ελληνική μυθολογία, η δημόσια ειρωνεία των κονδυλοφόρων και των γιατρών που σιγοντάρουν την γενοκτονική κυβερνητική πολιτική της γνωστής οικογένειας που θυμίζει «δυναστείες» της Κολομβίας αλλά με μια βαλκανική «αισθητική», οι δηλώσεις του γνωστού σερίφη για εισβολές σε σπίτια και συνάξεις νεολαίων είναι μόνο η πρόγευση από την τελική μάχη που έρχεται. Μια μάχη που δεν θα ορίσει μόνο την τύχη της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης.

Απέναντι στην κλιμακούμενη απειλή που θυμίζει την επέλαση του κακού στο «Lord of the Rings» έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις μιαρές στρατιές της κατοχής οι οποίες ξεπηδάνε μέσα από την ίδια την ψυχή και την καρδιά της αστικής δημοκρατίας, μέσα από τα βάθη και τα σπήλαια της καθημερινής κοινωνικής κόλασης που διαμορφώνεται και παίρνει το τελικό σχήμα στο καλούπι με την λάβα που είναι γέννημα της κληρονομιάς της γαλλικής επανάστασης. Μιας δημοκρατίας που εξυπηρετεί στο ακέραιο τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των παγκόσμιων εξουσιαστών, των τραπεζών και των αιώνιων τοκογλύφων του «λαού του ανέμου».

Και εκεί που όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει μέσα στο σκοτάδι του σάπιου βασιλείου των 300 που ρουφάνε αχόρταγα από τον λαιμό το αίμα της κοινωνίας και της πατρίδας ξεπετάγονται φλόγες αντίστασης σκόρπιες αλλά δυνατές για να τις παρατηρήσουμε. Πριν καιρό στην Θεσσαλονίκη, πιο πρόσφατα στον Κορυδαλλό και λίγες μέρες πριν στον Ασπρόπυργο.



Κορυδαλλός


Θεσσαλονίκη

Η Σιδηρά Νεολαία με πατριωτικό πρόσημο στην πλειοψηφία της, με την Γαλανόλευκη στο χέρι και την φωτιά της οργής στο άλλο - που θυμίζει τους Φινλανδούς μαχητές που την καθιέρωσαν - αυτή η νεολαία που είναι κλειδαμπαρωμένη από τους πραιτοριανούς και την απειλούν θεοί και δαίμονες στα σχολεία και στις σχολές, στους χώρους εργασίας και στα κανάλια, έστω και για λίγο αμφισβήτησε την καθεστωτική υγειονομική γκιλοτίνα και βγήκε να βροντοφωνάξει ότι θα αντισταθεί. Μαζί τους στάθηκαν και τα παιδιά της «Εθνικής Αυτονομίας» όλοι ενωμένοι στον δρόμο.

Τα ΜΜΕ τους εξύβρισαν, τους λοιδόρησαν, τους πρόσβαλλαν με χαρακτηρισμούς (σε άλλες περιπτώσεις θα είχε ενεργοποιηθεί ο αντιρατσιστικός νόμος)  για να μειώσουν την αξία του γεγονότος. Και όμως επί σειρά ημερών ούρλιαζαν οι τελάληδες του καθεστώτος για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να μην υπάρξουν νέες αντιδράσεις και εκρήξεις οργής από αυτούς που δεν έχουν να χάσουν τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες τους.



Παρά την απογοήτευση και το χαμηλό ηθικό, παρά την διάλυση της ευρύτερης λαϊκής αντίστασης και την επέλαση των υπερασπιστών του «παρλιαμενταρισμού», παρά την ενίσχυση της καταστολής και των σκυλιών της οφείλουμε να στηρίξουμε και στο μέλλον την Εθνική Αντίσταση. Προσοχή όμως! Το ίδιο το σύστημα αναπληρώνει τις επικοινωνιακές και οργανωτικές απώλειες του και ρίχνει στην μάχη όχι μόνο τους εθνομηδενιστές αλλά και νέες δυνάμεις, εφεδρείες αντιφασιστικών ορκς με λάβαρο και τον «πατριωτισμό» τα οποία διψάνε για νέα κόμματα, καρέκλα, επιδόματα, οφίτσια, αυτοπροβολή και εξουσία. Αυτά τα ορκς είναι κομματικά κτήνη με ή χωρίς γραβάτες μέχρι χτες αφισοκολλητές και οπαδοί του Καραμανλισμού οι οποίο στο όνομα της ενότητας μιλάνε σήμερα για Ελλάδα και Ελληνισμό αλλά πλήττουν την Πατρώα Γη αφού είναι σάρκα από την σάρκα του εσωτερικού εχθρού.

Μέσα από τις εκπομπές και τις συνεντεύξεις, μέσα από δηλώσεις για ενώσεις κομμάτων και στημένα άρθρα σε διαδικτυακά κανάλια, ντυμένοι με ακριβά κουστούμια και γραβάτες ή με ένα δήθεν λαϊκό προφίλ ανάλογα με τον ρόλο, προσκυνούν τον Σιωνισμό, παραπλανούν τους εθνικιστές, βγάζουν φράγκα με βιβλία και άλλες τακτικές που έμαθαν από παλαιότερους γνωστούς απατεώνες. Είναι οι ίδιοι που δεν αμφισβητούν το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και το Ευρώ και ψελλίζουν δικαιολογίες για  να μην μπουν στην ουσία. Είναι αυτοί που ενοχλούνται ακόμη και από την έννοια του «εθνικιστικού» και μιλάνε με θράσος για «εθνικό» σε μια ένδειξη της κατευθυνόμενης σκέψης τους που προκαλεί ιστορικούς συνειρμούς για όσους γνωρίζουν την πολιτική ιστορία και τις τακτικές των στοών και των πρεσβειών.

Είναι αυτοί που καλούν σε κομματική επιστράτευση πρώην παχύσαρκους «αλεξιπτωτιστές» και κολλητούς του Σαμαρά, φιλελεύθερους που δεν έχουν πρόβλημα με την εμετική ατζέντα του πολιτιστικού μαρξισμού, κομματάρχες που έχουν μηδενικό αριθμό οπαδών αλλά πολυάριθμες σφραγίδες, «ευνούχους» της γνωστής κομματικής αυλής που χρηματοδοτούνται  από τις Βρυξέλλες, ιδιοκτήτες ιστολογίων που διαθέτουν δηλώσεις μετανοίας και καταδικάζουν την Αντιδημοκρατική Κοσμοθεωρία επειδή έτσι τους είπαν τα αφεντικά τους, πολιτικοί κατσαπλιάδες του χειρίστου είδους που εκεί που χρώσταγαν παντού βρέθηκαν ξαφνικά με λεφτά αφού τους προστάτεψαν τα πρόσωπα του παρακράτους και που έχουν κάνει περιουσία από την συρραφή βιβλίων και οι ηλίθιοι τους θεωρούν και «Πατριάρχες» … ποιους … τους στυλοβάτες του καθεστώτος που επέλεγαν την γειτνίαση με τις δυνάμεις ασφαλείας σε παλιότερες εποχές για ευνόητους λόγους. Αν δεν είναι «Πατριάρχες» σίγουρα είναι Αρχιερείς της διαπλοκής, της τοκογλυφίας και των συμφερόντων, τα δαιμονικά ορκς της πιο σάπιας «εθνικοφροσύνης» που ζέχνει αντιφασισμό. Πολλές φορές τον τελευταίο καιρό με κροκοδείλια δάκρυα ουρλιάζουν «ότι τώρα πρέπει να σωθεί η πατρίδα, τώρα!!!» αφού έχουν νέες οδηγίες από την δεξιά.  

Δείγματα μιγάδων του δήθεν «πατριωτισμού» που τα τελευταία χρόνια αναδείχτηκαν ξαφνικά από το πουθενά … σε ηγετικές γραφικές φιγούρες της αντιφασιστικής ακροδεξιάς, παρέσυραν χιλιάδες νεολαίους, έστησαν κομματικά μαγαζάκια, πούλησαν βιβλία και μαντζούνια, ζύγισαν ελπίδες και όνειρα, έβγαλαν μπόλικα λεφτά και όταν το σύστημα τους «έκλεισε το μάτι» ξεφούσκωσαν σε ελάχιστο χρόνο και την θέση τους πήρε το επόμενο «σκιάχτρο» στο «χωράφι» που από χώρα είναι πλέον χώρος. Είναι οι ίδιοι κομματικοί λούστροι που από το ’45 και μετά εξυπηρετούν τον διεθνή παράγοντα, οι υπηρέτες της πλουτοκρατίας.

Τέλος η πρόσφατη συναισθηματική προσέγγιση μπροστά στις διαδικτυακές κάμερες με τα κροκοδείλια δάκρυα των διάσημων «βοσκών» της antifa ακροδεξιάς που θέλει να δηλώνει κατά καιρούς και «εθνικιστική» αλλά και «λαϊκή δεξιά» απέναντι στον διαιρεμένο και αποπροσανατολισμένο εθνικιστικό «χώρο» θυμίζει το love story του Βασίλη Γεωργιάδη και το «Στάσου μύγδαλα» στην ταινία «Κορίτσια στον ήλιο» όπου ο ηθοποιός έκανε τον τσοπάνο και κυνηγούσε την Αν Λόμπερκ στα χωράφια για να της προσφέρει αμύγδαλα. Θυμίζουμε όμως ότι σε αντίθεση με την ταινία υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης αφού «υπάρχουν δύο ποικιλίες αμύγδαλου, το γλυκό αμύγδαλο και το πικραμύγδαλο. Το πικραμύγδαλο περιέχει μεγάλη ποσότητα υδροκυανικού οξέος. Ακόμη και 7-10 ωμά πικραμύγδαλα μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα ή θανατηφόρα».




Φτύστε λοιπόν τα καθεστωτικά πικραμύγδαλα πριν σας κάνουν κακό τόσο σε εσάς όσο και στην Ιδέα … πρέπει να παραμείνουμε αγέρωχοι απέναντι στον εχθρό!

Για όσους νιώθουν ότι δεν μπορούν να είναι «κομματικά πρόβατα» κανενός και αρνούνται να υποταχθούν στα μαντριά και στα παραμύθια του «πατριωτικού» αντιφασισμού και για να μην καταλήξουν στο τσιγκέλι του σφαγείου της δημοκρατίας ή στο στομάχι των ορκς ας διαβάσουν πρώτα τα 170 άρθρα εδώ και μετά το .pdf εδώ …

«Μια όξυνση της καταπίεσης τελικά θα στρέψει το λαό ενάντια στο κράτος και θα τροφοδοτήσει, έτσι, την επαναστατική αντίσταση»

Horst Mahler

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/1/21 10:34 π.μ.

    Εξαιρετικό το άρθρο σου.
    Η σημερινή σάπια και ανθελληνική πολιτική ηγεσία και όχι μόνο έχει βαλθεί να καταστρέψει τον εθνικιστικό χώρο τοποθετώντας μπαλαρίνες και γυριστρούλες.
    Προσπαθούν να δείξουν ότι ο χώρος μας πλαισιώνεται από τέτοιου είδους σκουπίδια και να περάσουν στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο ότι εθνικιστικός χώρος δεν υπάρχει ή απαρτίζεται από παρτάλια.
    Έχουν συμπράξει σχέσεις με μη κυβερνητικές οργανώσεις που γνωρίζουμε από έρχεται η χρηματοδότηση για να πολεμήσουν εμάς τους Εθνικιστές.
    Συνάμα όμως γνωρίζει ότι εκεί έξω υπάρχουμε εμείς και πολεμάμε το πολιτικό τους σύστημα γι αυτό προσπαθούν έναν έναν να μας φιμώσουν δημιουργώντας το τρόμο και το φοβο στους εθνικιστές.
    Τα κινήματα μας και τις οργανώσεις μας δεν θα τς μάθουν ακόμα. Χτυπάμε καταδρομικά και φεύγουμε.

    Την μάχη την δίνουμε καθημερινά, τα υπόλοιπα στο δρόμο.

    ΖΗΤΩ Η ΝΊΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέκαθεν η ΝΔ αποκεφαλιζει ότι βγαίνει δεξιότερα από αυτήν, από την 21ή έως και σήμερα. Σκοπός της είναι να δημιουργεί κλίμα αποπροσανατολισμού και διχόνοιας προκαλώντας χάος μέσω φυλακίσεων υποτιθέμενων εκπροσώπων του χώρου, αφήνοντας τον κόσμο που έχει συνταχθεί από κάτω τους ως ακέφαλο προκαλώντας χάος και αναστάτωση..
    Ο Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο εξαρχής για απαλοιφή του νατιβισμόυ λέγοντας τα εξής.
    Οι αυταρχικές και λαϊκιστικές δυνάμεις γίνονται όλο και πιο ισχυρές σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο. Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».
    Κάτι το οποίο δεν το λάβαμε σοβαρά υπόψη μας και το πήραμε αψήφιστα.
    Στόχος τους είναι να εξαφανίσουν την μοναδική απειλή που αποτελούμε εμείς γι'αυτούς.
    Γνωρίζοντας πολύ καλά τα ευάλωτα και ευαίσθητα σημεία μας, δημιουργεί ένα κυκεώνα στον εθνικιστικό χώρο εισβάλει και μας χτυπάει αλύπητα διότι εμείς βρισκόμαστε σε προσωπικές διαμάχες σε έχθρα με συναγωνιστές και χαζούς εγωισμούς τους οποίους βάζουμε πάνω από την ιδέα μας.
    Θεωρώ πως είναι μεγάλο λάθος να ερχόμαστε σε ρήξη λόγω παλαιών προσωπικών διαφωνιών μεταξύ μας, λόγω διαφορετικών απόψεων πάνω σε ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα. Εκεί μας βρίσκει αδύναμους λοιπόν γιατί με τον κατακερματισμό και την διάσπαση που επικρατεί λειτουργούμε ως μονάδες και όχι ως σύνολο.
    Όσο εμείς βγάζουμε λοιπόν τα μάτια μας για αυτά, αυτοί οργανώνουν τα αναχώματα τους άριστα με γνωστούς σαλτιμπάγκους βλεπε Βελόπουλος τζημερος κρανιδιώτης και ού το καθεξής.. Γνωρίζοντας πολύ καλά τους γυρολογους αμνους του εθνικιστικού χώρου που στρέφονται ποτέ εδώ και ποτέ εκεί απορροφά παράλληλα και τους υποτιθέμενους ακροδεξιούς για να καλύπτει όλο το φάσμα της από άκρα δεξιά ως κέντρο και τώρα βλέπουμε πως αγγίζει και την αριστερά...
    Αυτό που οφείλουμε όλοι μας είναι να αφήσουμε το παρελθόν και τις διαφωνίες μας πίσω, να εδραιωσουμε τις βάσεις μας και τα στεγανά μας, να ενωθούμε να βάλουμε την ιδέα μας πάνω απ όλα και να ρίξουμε επιτέλους την τυραννική και προδοτική ανθελληνική Γ Ελληνική ψευτοδημοκρατία. Συγνώμη αν κούρασα με το κείμενο μου.
    Συγχαρητήρια για το άρθρο σου είναι φοβερό!
    Εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας! Καλούς εθνικιστικούς αγώνες, πίστη δυνατή και ακλόνητη στην ιδέα μας και τον σκοπό μας! Καλή λευτεριά στο έθνος!
    Θ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/1/21 2:38 μ.μ.

    Αγαπητέ ΜΚ ας μην ξεχνάμε όμως και αυτούς που "σερβίρουν" προς πνευματική βρώση "ιδεολογικά πιάτα" μιας διάσημης "κουζίνας" γεμάτα χολή, λάσπη, ψέματα ... Κάποιοι γνωστοί δείχνουν να το ξεχνούν για δικούς τους λόγους αλλά κάποιοι δεν ξεχνούν και τον ρόλο των "σερβιτόρων" και την αρνητική προσφορά τους στο ε/σ κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/21 8:33 μ.μ.

      Μεγάλες αλήθειες στο σχόλιο του
      Ανώνυμου 15/1/21 2:38 μ.μ.
      Προσοχή στα "γκαρσόνια" και στα υποκαταστήματα τους.
      Πίστη στην ιδέα.

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια ΜΚ πολύ δυνατό άρθρο και πολύ στοχευμένο, το διάβασα με πολύ προσοχή και νομίζω ότι περιγράφεις την πραγματικότητα τού χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/1/21 9:01 μ.μ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ:μπαλαρίνες και γυριστρούλες... Και ντρουμ, ντρουμ, ντρουμ ντρουμ, ντρουμ, ντρουμ Τα βραχιόλια της βροντούν! Δίπλα στον ... που ξαφνικά παριστάνει τον ευπρεπή. Άραγε τόσο πολύ έχουν επικρατήσει οι ηλίθιοι και νομίζουν πως "τους παίρνει"; Ποιον φαντάζονται πως μπορούν να ξεγελάσουν; Πόσο ... μπορεί νάναι κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πατριάρχης15/1/21 9:06 μ.μ.

    Θέλησα να αποστείλω ενθέρμους χαιρετισμούς εις τους νεανίες με τις μάσκες και τας κουκούλας, που απεικονίζονται εις την τρίτην εικόνα της αναρτήσεως ταύτης. Διότι δείχνουν τούτοι οι πατριώται έφηβοι να αντιλαμβάνονται ότι ο μεγάλος ημών εχθρός σήμερον είναι ο κορωνοϊός (αγγλιστί Covid 19). Ναι, κύριοι! Αι νέαι γενεαί του εθνικο-πατριωτικού χώρου διαθέτουν συνείδησιν, ούτως ώστε να τηρούν ευλαβικώς τα μέτρα ασφαλείας, φορώντας τας μάσκες των.

    Αλλά δεν πρόλαβα να συγγράψω το θετικόν μου σχολιασμόν, διότι ολοκλήρωσα την ανάγνωσιν του κατάπτυστου τούτου άρθρου. Ενός άρθρου, λέγω, το οποίον τορπιλίζει την ενότης του ακροδεξιού χώρου, εκμαυλίζει τους εφήβους προτρέποντας εις κινητοποιήσεις καταλύσεως των υγειονομικών μέτρων και προβάλει συγγραφείς που ηρνούντο την θεϊκή υπόστασιν του ενσαρκωθέντος θεού Αδόλφου Άβαταρ. Αρνησίναζι και εβραιόδουλοι στρασεροδραγούμηδες, είσθε κατάδικοι εις τας συνειδήσεις των γνησίων εθνικοσοσιαλιστών.

    Ωσάν να μην αρκούσε τούτον εξακολουθείτε να υποδεικνύετε ως μορφή πολιτικής εκφράσεως την αλητοκρατίαν των δρόμων και την εξαλλοσύνη του οπαδικού φανατισμού, παρασύροντας μειράκια μακριά από τον στόχο της ενότητος των οργανώσεων του πολιτικού ημών εθνικο-πατριωτικού χώρου.

    Αλλά έχουν γνώση αι φύλακες, κύριοι. Αναμένετε ολίγον ακόμη και θα καταστείτε αυτόπτες μάρτυρες της δευτέρας παρουσίας του Άβαταρ. Τότε τα όρη θα σειστούν, αι γαίες θα ραγίσουν, αι πατριώτες της αστικής ημών τάξεως θα εξοπλίσουν τα κότερά των με πυραύλους και τα πληρώματά των με σερβιτόρους εκπαιδευμένους εις την καγκελαρίαν! Αφρόδεις οίνοι και καπνιστοί σολομοί θα συνοδεύουν γαστριμαργικώς την μεγάλη μας έφοδο και ο δρόμος δια την ανακατάληψιν της Ιωνίας θα είναι ανοικτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/1/21 10:00 μ.μ.

    Πολύ εύστοχο άρθρο. Αυτοί οι τσαρλατάνοι είναι ιδεολογικά τραβεστί και πάνε ανάλογα με το συμφέρον. Αλλάζουν ιδεολογίες σαν τα πουκάμισα και δεν διστάζουν ακόμη και να ρουφιανεψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/1/21 12:08 π.μ.

    Πείτε στον Πατριάρχη ότι αυτά προκαλεί στον εγκέφαλο η στενή συναναστροφή με το μακαρίτη τον Κεραμυδα, με τους συντάκτες της Ε.Ω και με τους ψηφοφόρους του Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/21 3:08 π.μ.

    Απορία,όλοι αυτοί οι μητραλοίες του χώρου,οι καλαμοιππευτές και οι και καλά διαμορφωτές των τάσεων του χώρου,αρχής γενομένης με τους Συμιγδάληδες,Πανούσους και τους λοιπούς όψιμους φασουλήδες. Πού ήταν όλοι αυτοί πρίν 10 χρόνια και ποιά η πορεία τους στον χώρο....;;

    Ο σαρκοβόρος Σκώληξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάποιοι ήταν στον συριζα καλώς ή κακώς και κάποιοι στην νδ. κάποιοι άλλοι δεν υπήρχαν καν και το παίζουν σήμερα ο ΔΟΛ του χώρου.

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.