Λευκές Μεταναστευτικές Ιστορίες στην Ελλάδα του αντιφασισμού και του εθνομηδενισμού: Οι παππούδες και οι συγγενείς «Φασίστες» και «Αντικομμουνιστές», τα εγγόνια Φιλέλληνες και «Εθνικοσοσιαλιστές» …




«…Το όνομα μου είναι Dino BoçariΓεννήθηκα το 2000 σε μια περιοχή της Αθήνας στου Γκύζη. Ο πατέρας μου πέρασε παράνομα τα σύνορα το ’91 πολλά χιλιόμετρα με τα πόδια και δούλεψε χρόνια στα χωράφια της Θεσσαλίας. Σκληρές εποχές. Σε μια παράγκα ζούσε με λίγα λεφτά, αρκετό κρύο και άθλιο φαγητό. Δεν ακολούθησε τα άσχημα μονοπάτια άλλων συμπατριωτών μας που είχαν βγει από τις φυλακές και στάθηκε μόνος στα πόδια του αλλά και με την βοήθεια των Ελλήνων. Άλλαξε χίλιες δουλειές κάποιοι του έφαγαν λεφτά και τον κάρφωναν στους μπάτσους αλλά ποτέ δεν μίσησε αυτό τον τόπο. Μια φορά για μεροκάματα πήγε στην Θήβα. Μια Ελληνίδα γιαγιά με το επώνυμο Μπότσαρη του έδωσε λίγη μπομπότα και νερό μια μέρα που ο ήλιος έκαιγε τα πάντα. Μιλούσε αρβανίτικα και κατάφεραν να βγάλουν άκρη. Η φάρα δεν αλλάζει αίμα. 

Όταν γνώρισε την μάνα μου που ήταν από το διπλανό χωριό στην Αλβανία βάλθηκε να κάνει οικογένεια. Με ψωμί και ζάχαρη και αυγά βγάλαμε πολλές νύχτες αλλά ποτέ δεν κάναμε πίσω. Η μάνα έπλενε σκάλες και σπίτια αλλά σιγά σιγά δεν μας έλειψε τίποτα. Με σπούδασαν και μένα και την αδερφή μου και σήμερα νιώθω περήφανος. Στο Μακεδονικό το 2018 συμμετείχα και εγώ στην πρώτη γραμμή αφού μισούσα τα ψέματα των Σκοπιανών και των κομμουνιστών. Θυμάμαι ακόμη τις ιστορίες που μου έλεγε ο πατέρας μου πως ο παππούς μου γλύτωσε από τους παρτιζάνους του Χότζα επειδή τον είχαν για φασίστα. Θυμώνω όταν σκέφτομαι πόσο σκληρά δούλεψε νέος στα ορυχεία υπό τις εντολές του κόμματος με τα άγρια σκυλιά να φυλάνε τους σκλάβους του καθεστώτος. 

Πάντα μας έλεγε τις ιστορίες με τον Σκεντέρμπεη ή Γκέργκι Καστριότι και τον πολεμικό αετό του που είναι η εθνική μας σημαία και τα βράδια σαν παραμύθι ακούγαμε τους θρύλους για το Σούλι, τους αγώνες των φατριών και τις εκκλήσεις για ένωση, τα σχέδια των αγωνιστών του '21 αλλά και των απογόνων τους για κοινή πορεία, τον ρόλο των Φαναριωτών των Τούρκων και των Αμερικανών να μας χωρίσουν, τις προδοσίες του Αλβανικού κράτους αλλά και την τραγική αδιαφορία του Ελληνικού κράτους. Όταν σκότωσαν τον Κατσίφα μίσησα περισσότερο το Αλβανικό κράτος αλλά και τους πολιτικούς στην άλλη πλευρά. 

Πρόσφατα βρήκα βιβλία για τον Midh’at Frashëri και τον Αριστείδη Κόλλια που επαληθεύουν όσα σκεφτόμουν αλλά δεν τολμούσα να τα πω σε κανέναν. Πέρασα και από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και εγώ και άλλοι αλλά έφυγα γρήγορα όταν κατάλαβα τι παίζει. Ζω σε μια πόλη που οι ξένοι δεν είμαστε πλέον εμείς αλλά οι άλλοι από την ανατολή που έχουν τα πάντα δωρεάν και δεν σέβονται τίποτα και κανέναν ούτε την χώρα αυτή ούτε εμάς τους «ξένους» αλλά ούτε και τους ντόπιους. Αγαπώ την γη αυτή και ξέρω με ποια πλευρά θα πάω όταν θα έρθει η ώρα της μάχης …»

«…Andrey Burdenko το όνομα του παππού μου. Πολέμησε με τα «Παιδιά του Δάσους» στα απέραντα δάση της Ουκρανίας χρόνια μετά το επίσημο τέλος του μεγάλου πολέμου. Πήρα το όνομα του αλλά δεν τον γνώρισα ποτέ παρά μόνο μέσα από κάποιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Με ελάχιστες δυνάμεις δίπλα του, απέναντι σε πάνοπλες στρατιές του Μπέρια και του Στάλιν που έστελναν ακόμη και φλογοβόλα άρματα με τα τάγματα της NKVD να κάψουν και να σκοτώσουν αγρότες και εργάτες. Κυνηγημένος από όλους πιστός ακόλουθος του Bandera και φανατικός ενάντια στους μπολσεβίκους, αφού οι συγγενείς του είχαν πεθάνει στον μεγάλο λιμό χρόνια πριν. Όταν το αντάρτικο «έσπασε» προσπάθησε να ξεφύγει από τα σύνορα αλλά τον κάρφωσαν οι κομμουνιστές προύχοντες ενός χωριού. Τον έστειλαν στην Σιβηρία και πέθανε από την πείνα. Δεν τον θάψαμε ποτέ. 

Στην Ελλάδα ήρθα μικρός για διακοπές αλλά τελικά έμεινα για πάντα. Όταν μεγάλωσα λίγο βρήκα μια αγκαλιά και δουλειά στην Ουκρανική κοινότητα της νέας πατρίδας. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα πρόσφατα κάποιους Έλληνες «φασίστες» να στηρίζουν την Azov απέναντι στους Μοσχοβίτες που ονειρεύτηκαν να μπουν στο Κίεβο με άρματα μάχης μαζί με τους Τσετσένους μισθοφόρους του Πούτιν και τους κομμουνιστές αποσχιστές. Σήμερα η ζωή μου είναι εδώ, η πατρίδα μου είναι και εδώ, και τα βράδια που ακούω black metal και διαβάζω για τον Παγανισμό πολλές φορές σκέφτομαι ότι εμείς οι γιοι του Perun και πάλι νιώθουμε σαν το σπίτι μας ανάμεσα στους Έλληνες αδερφούς μας. Μήπως το πνεύμα της Βαράγγιας Φρουράς ζει ακόμη; Καιρός να υπερασπιστούμε και πάλι την ίδια γη…»

«…Πως σε λένε; Iliana Lupescu. Ετών; 23. Από πού είσαι; Ρουμανία. Με κοίταξε έντονα ο μπάτσος στα μάτια. Ομορφούλα είσαι μου λέει και παρατηρούσε τα ξανθά μαλλιά μου … Είπα να τον στείλω στον διάολο αλλά είχα ήδη φρικάρει που με έπιασαν. Η συνέχεια γνωστή. Δαχτυλικά αποτυπώματα, ανακριτής, δικαστήριο, καταδίκη με αναστολή. Η κατηγορία πέσιμο σε μπάτσους στην πλατεία, ξύλο από την αστυνομία, αφού μόλις είδαν ότι ήμουν μέλος «αντιεξουσιαστικής» συλλογικότητας κυριολεκτικά αφήνιασαν στο τμήμα. Αυτούς τους «ανάρχες» γνώρισα στο σχολείο, σε αυτούς εντάχθηκα. Αλλά γρήγορα άρχισα να νιώθω σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Κάτι περίεργα τσιτάτα για έμφυλες ταυτότητες, ένα απύθμενο μίσος για τους άντρες που πολλές φορές ήταν άνευ λόγου, ομιλίες υπέρ των αμβλώσεων, και άλλα τέτοια κουλά. Τι δουλειά είχα εγώ εδώ; 

Οι γέροι μου ποτέ δεν μιλούσαν πολιτικά στο σπίτι. Μου έλεγαν μην μπλέξεις με αυτά. Ήξερα μόνο ότι επί Τσαουσέσκου οι δικοί μου πεινούσαν και χάρηκαν όταν τον σκότωσαν σαν το σκυλί. Άλλωστε ο παππούς είχε πεθάνει έξω από το Στάλινγκραντ και πάντα ήμασταν οι «καταραμένοι» στην γειτονιά μας στο Βουκουρέστι. Όμως μετά την πτώση του καθεστώτος τα πράγματα χειροτέρεψαν λόγω του καπιταλισμού και πήραμε δυο βαλίτσες και τον σκύλο και φύγαμε νύχτα. Ο μπαμπάς ήξερε να δουλεύει ηλεκτρολόγος, η μάνα κράταγε γριές. Δεν έχω παράπονο αλλά ψαχνόμουν για την ταυτότητα μου, ποια είμαι, από πού είμαι, τι ρίζες έχω. Δεν ήμουν ποτέ της θρησκείας αλλά μια μέρα η ζωή μου άλλαξε. Βρήκα σε έναν πάγκο στο Μοναστηράκι ένα βιβλίο στα ελληνικά για την Σιδηρά Φρουρά και τον Codreanu. Παραξενεύτηκα από το Ρουμανικό όνομα και τις αναφορές στην χώρα μου το πλήρωσα και έφυγα. 

Κάθε βράδυ το διαβάζω και έτσι ανακάλυψα έναν άλλο ηρωικό κόσμο. Την μυστηριακή Ορθοδοξία και τον Ρουμανικό Φασισμό. Έννοιες που μέχρι χτες δεν τολμούσα να σκεφτώ, μπροστά μου πέρασε σαν ταινία η ιστορία της Ρουμανίας όπως ο Dracula που σκότωσε χιλιάδες Τούρκους και στο τέλος ο Capitan και το μαρτυρικό τέλος του. Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα και άλλους που διάβαζαν και μελετούσαν τα μυστικά της Ρουμανίας. Κάθε μέρα που σχολάω από την δουλειά σε μια γειτονιά του Πειραιά βρίσκω κοινές παρέες σε ένα καφέ. Κάποιοι από αυτούς με άσπρα κορδόνια στις αρβύλες και τατουάζ με μαύρους ήλιους και ρούνους. Με δέχτηκαν σαν αδερφή τους και με φωνάζουν «συναγωνίστρια» με στηρίζουν και τους στηρίζω. Τους αγαπώ και με αγαπούν. Μιλάμε για μουσική και πολιτική, δεν μας αρέσει που η πόλη θυμίζει Καμπούλ …»

«…Θυμάμαι τον πατέρα να τρέχει να μας κρύψει στο υπόγειο γιατί έρχονταν τα σκυλιά του ISIS. Οι χριστιανοί κράτησαν το μέτωπο και μας βοήθησαν και οι σιιτικές φιλοιρανικές πολιτοφυλακές. Όλοι οι γείτονες παρά τις θρησκευτικές διαφορές με σημαίες της Συρίας και πορτρέτα του Assad στα σπίτια τους αλλά στο δικό μας μόνο το λάβαρο του Εθνικοσοσιαλιστικού SSNP. Εμείς παλιά μιλούσαμε και ελληνικά αλλά πλέον λίγοι παππούδες τα μιλάνε στο χωριό μας. Κλάψαμε πολλά αδέρφια που έπεσαν για την προστασία μας. Πάντα είχαμε αγάπη για την Ελλάδα αφού οι ρίζες μας δεν ήταν Αραβικές αλλά κληρονομιά του Αλέξανδρου. Είμαστε η δεύτερη Μεγάλη Ελλάδα. 

Τα αρχαία μνημεία υπάρχουν παντού και μας θυμίζουν την ταυτότητα μας. Παρά το γεγονός ότι είμαστε χριστιανοί νιώθουμε μέσα μας βαριά την κληρονομιά των Σελευκιδών. Όταν το μέτωπο σταθεροποιήθηκε ο πατέρας μας έστειλε μέσω Λιβάνου σε μια ξαδέρφη μας που ζει στην Θεσσαλονίκη. Εκεί στεριώσαμε και προσπαθούμε να στηρίξουμε αυτούς που έμειναν πίσω. «Μα εσύ δεν μοιάζεις για Άραβας» μου λένε όσοι με γνωρίζουν, ναι δεν είμαι και δεν νιώθω αλλά αγαπάω την Συρία όσο και την Ελλάδα. Ο θείος μου σκοτώθηκε το ’67 ενάντια στους Ισραηλινούς και όταν τον έφεραν του βάλαμε στα μάτια νομίσματα και στα χέρια μια σημαία ελληνική. Τότε δεν ήξερα τον λόγο για όλα αυτά. Μετά έμαθα ότι είναι ελληνικό έθιμο τα νομίσματα για την ανταμοιβή στο βαρκάρη των ψυχών. 

Έμαθα γρήγορα ελληνικά και οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο μου έδιναν συγχαρητήρια παρά το ότι ήμουν ξένος για αυτούς. Μα δεν είμαι ξένος τους έλεγα … και αυτοί χαμογελούσαν ειρωνικά. Σύντομα βρήκα κάποιους περίεργους τύπους ένα βράδυ να κολλάνε πολύχρωμες αφίσες για την Συρία. Ήταν Έλληνες και «εθνίκια» όπως μου είπαν και σύντομα γίναμε φίλοι. Δεν είχαν σχέση με κόμματα αλλά είναι πατριώτες που αγαπάνε την Συρία και μισούν αυτούς του FSA. Φοράνε και μπλουζάκια FCK ISIS. Τους είπα όλα όσα ήξερα και ένιωσα να είμαι Έλληνας όσο ποτέ. Τα βράδια που τους μαγειρεύω συνταγές από την πατρίδα ακούμε μουσικές παραδοσιακές αλλά και για τον Ακρίτα Διγενή που πολέμησε στα μέρη μου για μια πατρίδα κοινή απέναντι στους εισβολείς. Κάποιος Σύριος ηγέτης είχε πει «επίθεση στην Ελλάδα σημαίνει επίθεση στην Συρία». Με λένε Simeon Yudeh και δηλώνω Έλληνας της Συρίας…»

«… Ο πατέρας οικοδόμος με εργατικό ατύχημα στα νιάτα του. Η μάνα δασκάλα, λατρεύει την χώρα. Πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Πηγαίνω κάθε καλοκαίρι στην Πολωνία. Αλλά η καρδιά μου είναι εδώ. Πήγα σε μερικές συναυλίες εθνικιστικές με φίλους skinheads, καλά παιδιά οι Έλληνες και υπερήφανοι για τις ιδέες τους. Κάποιοι συμπατριώτες μου ήταν και μέλη σε γνωστό κόμμα για χρόνια αλλά ξενέρωσαν με κάποια σκηνικά. Δεν έχουμε κακό όνομα νομίζω, κάποιοι πίνουν λίγο παραπάνω αλλά μας αγκάλιασε η Ελλάδα. Και αγαπάω τα πάντα σε αυτό το μέρος. Πήγα Μυκήνες, Επίδαυρο και Βεργίνα. Μεγάλη ιστορία αυτός ο τόπος. Πονάω που μας κατάντησε το ΔΝΤ αποικία. 

Αλλά δεν το βάζω κάτω. Έχω καλή δουλειά, βγάζω λεφτά, Πολωνέζα σύντροφο αλλά δεν αντέχω να ακούω παντού αμανέδες και να βλέπω να πουλάνε κάτι τύποι «σκοτεινοί» πρέζα έξω από σχολεία και γυμναστήρια. Ένα βράδυ που πείραξαν μια Ελληνίδα τους άφησα με τα δόντια τους να τα μαζεύουν από το πεζοδρόμιο. Είμαι γιος Ουσάρων που τσάκισαν τους Οθωμανούς στα πεδία των μαχών, αντικομμουνιστής αλλά και αντικαπιταλιστής. Οι κόκες και οι σάπιες ιδέες της «νέας αριστεράς» δεν μου λένε τίποτα αφού έχω κάνει τις επιλογές μου. Το αφεντικό με φωνάζει «φασίστα» αλλά δεν έχω θέμα και γελάω, είμαι ότι νομίζουν. Έχω βρει Έλληνες συντρόφους και με δέχτηκαν σαν μέλος της οικογένειας τους. Στο βουνό που πάμε για πεζοπορία, στο γήπεδο, στα μαγαζιά λένε «ήρθε ο Πολωνός», τους απαντάω «Έλληνας και Πολωνός» αν και παρά το γεγονός ότι γελάνε το δέχονται! Δεν θέλω να δω την σημαία των Σαλαφιστών στην Ακρόπολη. Πείτε με «φασίστα» δεν με νοιάζει. Michał Krawiec…»

«…Varlam Jakasvili. Ξένος στην Ελλάδα, ξένος και στην Γεωργία. Οι παππούδες πολέμησαν ενάντια στους Σταλινικούς. Ακολούθησαν διώξεις. Ο πατέρας απολύθηκε από την δουλειά γιατί έκαψε ένα βράδυ τα γραφεία του κόμματος στο χωριό μας. Μας έσωσε η επιχείρηση του ελληνικού στρατού κατά την διάρκεια του πολέμου το '93. Λίγο μετά σχολείο στα Σεπόλια. «Είστε κλέφτες και δολοφόνοι». Αυτό θυμάμαι να μου λέει ο διευθυντής στο σχολείο. Μα εγώ δεν είχα σχέση με αυτούς που μας ξεφτιλίζουν. Ούτε κλέψαμε ούτε πειράξαμε κανέναν. Ήρθαμε σαν πρόσφυγες της Γεωργίας αλλά είχαμε και ελληνικές ρίζες. Ξέραμε λίγα ελληνικά και τα παιδιά με έβλεπαν περίεργα. Μισώ αυτούς που σπιλώνουν το όνομα μας, μας έκανε κτήνη ο κομμουνισμός και η τουρκική απειλή αλλά τα νέα παιδιά είναι αλλιώς και θέλουν να τους νιώθουν συμπατριώτες. 

Ακούω παραδοσιακή γεωργιανή μουσική που μιλάει και για αρχαία Ελλάδα και κοινές ρίζες αλλά και ελληνική με προτίμηση σε αυτά που μιλάνε για αντίσταση και λευτεριά όπως τα ριζίτικα. Ακόμη θυμάμαι την μάνα μου να τσακώνεται με μουσάτους δημοσιογράφους ακροαριστερής εφημερίδας που ήρθαν μια μέρα απρόσκλητοι στον σύλλογο της κοινότητας μας για να μας πείσουν να βγάλουμε ανακοινώσεις για τον ρατσισμό. Ποιο ρατσισμό; Αυτοί ήταν ρατσιστές που όπως μας είπαν «είσαστε υπερβολικά πατριώτες» επειδή είχαμε στον χώρο μας ελληνικές σημαίες και βιβλία για την κοινή ιστορία των δυο χωρών. 

Στο στρατό που υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις ήμουν πρώτος στις βαθμολογίες, σε όλα μέσα, στο ποτάμι στον Έβρο δώσαμε μάχες με τους Τούρκους και τους Αφγανούς που είχαν πάρει χάπια και απειλούσαν να μας σφάξουν. Δεν απαιτώ να με δεχτούν ως Έλληνα όλοι αλλά είμαι Λευκός, νομίζω πιο λευκός από κάτι «γύφτους» που μιλάνε για «εθνικισμό» πράγμα που δεν κατάλαβα ποτέ. Θέλω να κάνω παιδιά που να είναι υπερήφανα για την καταγωγή τους και να αγαπήσουν αυτή την χώρα. Αν χρειαστεί να πεθάνουν για αυτή …»

«…Arpi Tachikian γράφει η ταυτότητα. Η γιαγιά από όπου πήρα το όνομα της επέζησε μετά την καταστροφή και ήρθε στον Πειραιά μαζί με Έλληνες της Ιωνίας μέσα σε ένα σαπιοκάραβο. Έχασε τα πάντα από τους Τσέτες. Τις αδερφές της δεν τις έσωσε. Τις βίασαν και τις κρέμασαν στην κεντρική πλατεία οι Κεμαλικοί που είχαν πάρει όπλα και λίρες από τους Σοβιετικούς όπως έμαθα μετά από χρόνια. Την πέταξε το κράτος σε μια καλύβα με λάσπη στην Κοκκινιά. Γλύτωσε από τα αεροπλάνα του Σκόμπυ στα Δεκεμβριανά. Ενταγμένη στο ΕΑΜ αλλά μακριά από ακρότητες και υπερβολές που έκαναν άλλοι Αρμένιοι. Ψήφιζε ΚΚΕ και ο πατέρας και η μάνα το ίδιο επί χρόνια αλλά μετά από χρόνια ξύπνησαν. 

Και εγώ με την σειρά μου εγγραφή στην ΚΝΕ. Δεν με σήκωνε το κλίμα, κάτι η ιστορική καταπίεση της ΕΣΣΔ για τα θέματα μας με τους Αζέρους κάτι το κλίμα που θύμιζε στάνη και ρομπότ άρχισα να δυσανασχετώ. Άκουγα για τα ξαδέρφια μου που πήγαιναν σε πορείες ενάντια στην Τουρκική πρεσβεία. Είχα πάει και εγώ. Επαναστατική γυμναστική. Μετά έμαθα για την ASALA. Αριστεροί εθνικιστές (!) δεν είχα ξανακούσει ποτέ για αυτούς. Στην ΚΝΕ δεν τους ήξεραν ή δεν μίλαγαν για αυτούς. Πίεσα, ρώτησα, τσακώθηκα, σιχάθηκα και έφυγα. Έψαξα μόνη μου την αλήθεια. Βρήκα μια άλλη οπτική της ιστορίας. Ομάδες θανάτου που εκδικήθηκαν το αίμα των προγόνων μας. Κάποιοι την εποχή εκείνη μαζί με τους Πόντιους στο αντάρτικο και μετά στο πλευρό του Άξονα.

Ο πρόσφατος πόλεμος στην Αρμενία με συγκλόνισε βαθιά. Αναρωτήθηκα γιατί οι συμπατριώτες μου που ήταν στην antifa ή και σε ακροαριστερές οργανώσεις δεν βοηθούσαν τον αγώνα του λαού μου. Τελικά διάβασα για κινήσεις αλληλεγγύης κάποιων εθνικιστών που στήριζαν το δίκιο μας. Κάποιοι άλλοι δεν ήταν δημοκράτες ούτε μαρξιστές κάποιοι από αυτούς που είχαν κάνει θητεία πήραν ακόμη και εισιτήριο για το Ερεβάν και πολέμησαν. Πολλοί στον κύκλο μου ξέχασαν γρήγορα τις αηδίες των δήθεν «συντρόφων» που είναι μόδα στους Αρμένιους του εξωτερικού και ένιωσαν να ξαναγεννιόνται μέσα από την εθνική υπερηφάνεια και την αντίσταση στον Ερντογάν.  Πλέον στο δωμάτιο μου έχω την ελληνική σημαία και μαζί με αυτή την αρμενική. Είμαι Αρμένισσα, νιώθω και Ελληνίδα, φτύνω στα μούτρα τους μοδάτους βλάκες που βρίζουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό…»

Με τις ύαινες του αντιφασισμού ή με την αγέλη των Λευκών Λύκων;

Το οικτρό τέλος του κ. Ανώτερου (Περιοδικό Γαμμάδιον, Έκτο Τεύχος, Φθινόπωρο 2005)









204 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/1/21 3:08 π.μ.

    Η Αγέλη των Λευκών Λύκων!
    Η αφομοίωση των Λευκών μεταναστών είναι μονόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/21 12:14 μ.μ.

      Ναι,εκτός των μογγολοκαυκασιδών Αλβανών,καθότι δεν είναι όλοι λευκοί.Κάθε γνήσιος Ευρωπαίος εθνικιστής, απεχθάνεται αυτή τη φαρα,ενώ νιώθει αλληλέγγυος με τους άλλους Ευρωπαίους λευκούς αδελφούς μας.

      Διαγραφή
    2. Αναμένουμε άμεσα τις πηγές σου για τις Μογγολικές και Καυκάσιες ρίζες των Αλβανών. Θα τις προβάλλουμε εφόσον έχεις δίκιο. Επιστημονικά στοιχεία όχι φήμες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/21 12:27 μ.μ.

      Αν έχεις μάτια βλέπεις.Οι Αλβανοί ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα.
      Αλλά προς τί η τόση αλβανοφιλία;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/1/21 12:30 μ.μ.

      Και επειδή θέλεις και στοιχεία,καλώς.
      Αρκετοί Αλβανοί ανήκουν στον φυλετικό τύπο mtbedid ο οποίος δεν ανήκει άμεσα στη λευκή φυλή.
      Άλλη απορία;Είναι ευρωπίδης,όπως είναι και ο Αρμενοειδής,Ιρανικός κτλ,αλλά όχι λευκοί.Κανε καμιά βόλτα από theApricity.

      Διαγραφή
    5. Φυσικά και ξεχωρίζουν. Όταν γράφεις για αλβανοφιλία τι εννοείς; Βλέπεις να έχουμε κάποιο συμφέρον; Βλέπεις να έχουμε επαφές με την Αλβανική κυβέρνηση τους ή να παίρνουμε ποσά από την πρεσβεία τους; Αυτά τα κάνουν άλλοι που σας έχουν φλομώσει στις ιστορίες για το ξανθόν γένος ή σπεύδουν να κλάψουν για τον Τραμπ και την ήττα. Όχι δεν είμαστε με το Αλβανικό κράτος ή με κάποια "αλβανοφιλία" αλλά με την ιστορική αλήθεια. Διαβάστε τι γράφουν κορυφαίοι ιστορικοί για τους Αλβανούς, δείτε λίγο τα έθιμα τους, περάστε μια μέρα στην Ήπειρο και θα πάρετε απαντήσεις σε όλα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/1/21 1:18 μ.μ.

      Τί να μου πεις και για την Ήπειρο,αφού από εκεί κατάγομαι και γνωρίζω.Γνωρίζω την απέχθεια των φυλετικά σκεπτόμενων Ηπειρωτών για τους Αλβανούς.
      Αλλά παρακαλώ να δημοσιεύσεις και τα άλλα σχόλια μου,διότι έτσι δημιουργείς εντυπώσεις.

      Διαγραφή
    7. 12:30 μ.μ. άρα αγαπητέ βγάζεις εκτός Λευκής Φυλής άμεσα χωρίς ενδοιασμό και τους Αλβανούς και τους Αρμένιους και τους Ιρανούς. Βόλτα δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος. Οι αρχαίοι όπως ο Αισχύλος μιλούσαν για κοινή καταγωγή Ιρανών και Ελλήνων, μελέτες έχουν δείξει το ίδιο ενώ οι Αρμένιοι δεν ξεχωρίζουν στην πλειοψηφία τους. Δεν αμφισβητείται η περίπτωση επιμειξίας σε περιοχές αλλά στην μεγάλη πλειοψηφία τους είναι Λευκοί. Δεν θα αναφερθώ σε μελέτες των Εθνικοσοσιαλιστών και αν τους δέχτηκαν στις τάξεις τους οι Γερμανοί ως ισότιμους διότι θα αναλωθούμε σε ιστορικές αναφορές. Να υποθέσουμε ότι θεωρείς και τους Σλάβους υπάνθρωπους στο σύνολο τους;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος21/1/21 1:27 μ.μ.

      Όχι ,είναι γελοίο να μη θεωρώ τους Σλάβους λευκούς.Και βέβαια είναι λευκοί,και με πολύ καλά φυλετικά στοιχεία στην ανατολική Ευρώπη,απομεινάρια γερμανικών πληθυσμών.Μην τα συμφύρεις όλα.Δεν έχουν σχέση οι Σλάβοι με τους Αρμένιους και Ιρανούς,για τους οποίους λανθάνεις και δεν ανήκουν στη λευκή φυλή.Είναι όμως Ευρωπίδες.Δύναμαι όμως να σου πω τούτο:Ο Ιρανικός φαινότυπος ,είναι ο πλέον αξιόλογος εξωευρωπαϊκός φυλετικός τύπος και,έστω μακρινός συγγενικός,ως δολιχοκέφαλος,με σχετικά ανοικτό χρώμα(με διαβαθμίσεις).Είναι ο τύπος που δημιούργησε τον περσικό πολιτισμό,και ναίει τη σύγχρονη εποχή στο Ιράν.
      Απλά έχεις την τάση να τα συγχέεις όλα, προκειμένου να βγεις αληθής.

      Διαγραφή
    9. 1:18 μ.μ. όλα τα σχόλια σου έχουν ανέβει και θα ανέβουν και τα επόμενα. αν θέλαμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις δεν θα κάναμε την ανάρτηση αυτή.

      Διαγραφή
    10. 1:27 μ.μ. δεν υπάρχει καμιά τάση και καλό θα είναι να είσαι πιο ευγενικός σε έναν δημόσιο διάλογο. δεν ανέβηκε ανάρτηση υπέρ των τσάμηδων και τα εγκλήματα τους για παράδειγμα έγινε αναφορά σε μεταναστευτικές ιστορίες ανθρώπων που ο καπιταλισμός τους ανάγκασε να ξεριζωθούν και ήρθαν στην ελλάδα. αμφιβάλλω αν έχεις γνωρίσει ιρανούς, και επειδή κάποιοι έχουν έχεις πέσει έξω. δεν υπάρχει ανάγκη να βγει κάποιος αληθινός με έτσι θέλω. δεν υπάρχει παντού συμφέρον όπως έχουν συνηθίσει κάποιοι.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος21/1/21 1:40 μ.μ.

      Πού δεν ήμουν ευγενικός;Κατατόπισε με παρακαλώ.Αν σε πρόσβαλα,ζητάω συγγνώμη,αν και δεν το έκανα.Απλά είναι σαφές ότι έχουμε διαφορετική γνώμη.Αυτό νογώ πως δεν συνιστά αγένεια.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος21/1/21 6:44 μ.μ.

      Βλέπω πολλά σχόλια εδώ πέρα τα οποία κατηγορουν τον ΜΚ με άστοχες παρατηρήσεις. Πολλοί σχολιάζετε την άποψη του ως προς την γενετική εγγύτητα των Ελλήνων και τον Αλβανών με επιχειρήματα του στυλ αυτοί είναι δηναρικοι εμείς μεσογειακοί. Καταρχάς ο μέσος Έλληνας σήμερα δεν είναι μεσογειακός ούτε δολιχοκεφαλος. Οι νομοί της Ελλάδος παίζουν στο cephalic index μεσοκεφαλιας και βραχυκεφαλιας και φαινοτυπικα είναι αλπικοι ενώ οι αρχαίο Έλληνες ήταν μεσογειακοί και δολιχοκεφαλοι. Επίσης ο φαινότυπος δεν καθορίζει τη φυλή που ανήκει κάποιος ούτε ο απλοτυπος, αλλά το αυτοσωμικο dna καθορίζει τη καταγωγή και οι Αλβανοί και οι Έλληνες έχουν κοινό αυτοσωμικο. Η άποψη περί καυκάσο-μογγολικης καταγωγής δεν γίνεται να ισχύει πλέον καθώς μέχρι και η πρωτοαλβανικη γλώσσα δεν έχει τέτοια χαρακτηριστικά. Προφανώς και οι Αλβανοί δεν είναι αδέρφια μας αλλά για εθνικοπολιτικους λόγους. Η βραχυκεφαλεια των Αλβανών δεν οφείλεται σε κάποια εξωγήινη μίξη τους αλλά στη σκάτιαρικη και ανθυγιεινή ζωή που κάνανε επί Χότζα και κομμουνισμού καθώς και το υπερβολικά χαμηλό IQ τους.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος21/1/21 6:47 μ.μ.

      Και να ρωτήσω παλικάρια, οι Πόντιοι είναι Έλληνες;

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος23/1/21 3:11 μ.μ.

      ναι κάποιοι είναι. ο μιχάλαγας ο κισά μπατζάκ και οι παπαδόπουλοι σαν έλληνες πολέμησαν. όπως και τα παιδιά στον ασπρόπυργο. άλλοι είναι τουρκόσποροι που πουλάνε βιβλία και κονομάνε με ιδέες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/21 9:28 π.μ.

    Μπράβο ΜΚ! Πολύ δυνατή ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/1/21 11:15 π.μ.

    Πλείστοι εκ τών λευκών μεταναστών είναι εν δυνάμει σύμμαχοι και όχι εχθροί. Θαρρώ, καθίσταται ανάγκη να μεταστραφεί η νοοτροπία ως προς τους μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/1/21 12:52 μ.μ.

    Και αντιγράφω και ένα σχόλιο ενός συναγωνιστή που γράφτηκε στο ιστολόγιο σου εφτά χρόνια πριν!Και είναι πάνω στο θέμα και πολύ εύστοχος Φυσικά δεν μπόρεσες ποτέ να τον αντικρούσεις,καθώς η ιδεοληψία σου σε τυφλώνει και σε απομακρύνει από το ζήτημα της Φυλής.

    "Και κατά του αλβανικού κράτους εστράφη και κατά των Αλβανών εν γένει.
    Είπε ότι είναι όλοι τους κατσαπλιάδες, που το χόμπυ τους είναι το πλιάτσικο και ότι ήρθαν εδώ για να κλέβουν, να ληστεύουν, να βιάζουν και να σκοτώνουν. Και έχει δίκιο, αφού το μόνο που προσέφεραν στην Ελλάδα είναι αύξηση της εγκληματικότητος και κατακόρυφη μείωση των ημερομισθίων.

    Εσύ Μαύρε Κρίνε, πού είδες να είμαστε ένας λαός με τους Αλβανούς; Από πού κι ως πού έχουμε την ίδια πατρίδα με τους Κοσοβάρους και τους Σκοδράνους;
    Μήπως δεν ξεχωρίζεις αν ένας είναι Έλληνας ή Αλβανός; Αφού ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα, είναι η τερατογένεση η ίδια.
    Ακόμα και φυλετικώς διαφέρουμε. Ανήκουμε σε διαφορετικά φύλα της λευκής φυλής. Αυτοί είναι Διναρικοί. Ελάχιστοι δε, είναι Μεσογειακοί.
    Η ψυχολογία τους είναι τελείως διαφορετική από τη δική μας. Σε σκοτώνουν για ψύλλου πήδημα. Κανένας σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Και πριν έρθουν αυτοί είχαμε ληστείες και διαρρήξεις, αλλά οι Έλληνες εγκληματίες δε σε σφάζανε στο γόνατο. Δε σε σκότωναν αφού σε λήστευαν, ούτε σε βίαζαν.
    Γι'αυτό άσε τα ρομαντικά παραμύθια για αδελφούς Αλβανούς και κοινές πατρίδες. Αυτά τα έλεγε η ΧΑ πριν μας έρθουν εδώ πέρα και τους γνωρίσουμε από κοντά τί κουμάσια είναι.
    Οι Αλβανοί είναι το μίασμα των ευρωπα'ι'κών λαών. Περισσότερο ευρωπαίοι είναι πλέον οι Εβραίοι παρά οι Αλβανοί. Εσύ μπορείς να αισθάνεσαι όσο αδελφός θέλεις με τους βάρβαρους κατσαπλιάδες κλεφτοκοτάδες. Ο ελληνκός λαός τους αντιλαμβάνεται ως ξένο σώμα και απαιτεί την απομάκρυνσή τους από την πατρίδα μας."

    Εύγε σε εκείνον που το έγραψε και ας με συγχωρέσει αν χρησιμοποιώ το σχόλιο του,αλλά με εκφράζει απόλυτα.
    Μάλιστα,είναι και επιεικής,καθότι τους παρουσιάζει ως μόνο Διναρικούς,(που δεν θα ήταν και πρόβλημα)και αμελεί να γράψει για τον φαινότυπο στον οποίο εγώ αναφέρθηκα και που είναι ξεκάθαρα εξωευρωπαϊκός.
    Ήθελες στοιχεία γι'αυτό και αναφερόμαστε σε φυλετική τυπολογία.Τί άλλο θέλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/21 1:33 μ.μ.

      Οι Γκέγκηδες όντως δεν είναι "αδέρφια" μας με τίποτα αλλά οι Τόσκηδες είναι αν όχι ομοαίματος σίγουρα συγγενικός κλάδος των ελληνικών φύλων.

      Εθνικόν το αληθές. Και το λέω εγώ που διαφωνώ με την αλβανοφιλια Καλέντζη, ΜΚ κι άλλων

      Διαγραφή
    2. Γκέγκηδες αν δεν το γνωρίζεις ήταν και οι Σουλιώτες όταν ήρθαν στον ελλαδικό χώρο. Διατηρούν παραδόσεις που θυμίζουν αρχαία ελλάδα. Για τον Α.Κ. υπάρχει το κινητό του παντού στο διαδίκτυο μπορείς να τον ρωτήσεις. Δεν τίθεται θέμα αλβανοφιλίας. Έχουμε γράψει και για τους Κροάτες Ustase σημαίνει αυτό ότι έχουμε συμφέρον με την Κροατική πρεσβεία ή το κράτος τους;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/21 1:46 μ.μ.

      Δεν είπα οτι είστε αλβανοφιλοι απο συμφέρον. Κάλλιστα μπορεί κάποιος να έχει ιδεολογικές συμπάθειες "αλλόκοτες" στον 'χώρο". Αλλά όταν πχ υβριζεται ο κατσιφας ή προωθείται η ελληνοαλβανική μίξη ε τότε λογικό κάποιοι να σας θεωρούν αλβανοφιλους

      Διαγραφή
    4. Δεν μας ενδιαφέρει τι μας θεωρούν. Γράφουμε για το Ιράν μας θεωρούν μουσουλμάνους. Γράφουμε για τους Κροάτες μας θεωρούν φιλοκροάτες. Γράφουμε για τους Αλβανούς μας θεωρούν φίλους του Ράμα. Το τι είναι αλλόκοτο και τι είναι χώρος άστο καλύτερα. Αλλόκοτο είναι να υμνεί π.χ. κάποιος τους κομμουνιστές του Γιουγκοσλαβικού στρατού που ονειρεύονταν σερβική μακεδονία και κάποιοι πολέμαρχοι τους έσφαζαν άλλους σέρβους που απλά δεν ήταν ορθόδοξοι. επίσης οι ίδιοι έσπρωχναν ναρκωτικά και λευκές γυναίκες, κυριαρχούσαν στην νύχτα και το πρωί έκαναν μεγάλους σταυρούς στον καθεδρικό του βελιγραδίου. οι ίδιοι διατηρούσαν στρατόπεδα συγκέντρωσης που άφηναν τους κομμουνιστές και άλλους να βιάζουν μικρά παιδιά στο όνομα της μεγάλης σερβίας! Αυτά ως ένας πρόλογος επειδή γνωρίζουμε καλά την βαλκανική ιστορία.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/1/21 2:05 μ.μ.

      Ως Έλληνες Ε/Σ είμαστε αλληλέγγυοι και με την Σερβία και την Κροατία.Πασχίζουμε για να εξαλείψουμε και αυτήν την έριδα.Σέρβοι και Κροάτες είναι το ίδιο φυλετικά,και επιβάλλεται να το συνειδητοποιήσουν.Προσωπικά συμπαθώ και τους Σέρβους και τους Κροάτες.
      Οι Αλβανοί όμως είναι άλλο πράγμα.Πρέπει να είμαστε υπέρ της αδελφοσύνης των ευρωπαϊκών εθνών,και όχι των...λυκοφιλιών.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/1/21 2:06 μ.μ.

      Υπήρχε σχετικό άρθρο στο hellenicns πριν αυτό κατέβει που έθετε το αφήγημα ακριβώς από την ανάποδη μεριά απο αυτή που παραθετεις σχετικά με το δράμα των γιουγκοσλάβων.

      Επειδή όμως ξεφεύγει απτό αρθρο δεν επεκτεινομαι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/1/21 2:40 μ.μ.

      Συγγνώμη Μαύρε Κρίνε,να σε ρωτήσω κάτι.Αναφέρεσαι στην πράγματι, εγκληματική,πατριδοκάπηλη και χριστιανοκάπηλη δραστηριότητα ορισμένων Σέρβων,που αίσχυναν το έθνος τους, στηλιτεύοντας ένα ολόκληρο έθνος(το σερβικό)που αν μη τι άλλο,αγαπά και υπολύπτεται ότι έχει σχέση με την Ελλάδα;Την ίδια ώρα,αμελείς να αναφερθείς στις εγκληματικές τάσεις των αλβανών,όχι ως εξαίρεση αλλά ως βίωμα του λαού αυτού;Που στις ξένες χώρες που δραστηριοποιείται η αλβανική μαφία, θεωρείται το ίδιο στυγερή με τη Γιάκουζα και την Τριάδα;
      Και μη μας πεις για καμιά "ελληνική μαφία","σερβική μαφία"... Μπροστά τους είναι οι ψευτονταήδες του σχολείου.
      Πράγματι βρήκαμε τι εξάγουν οι Αλβανοί.Εγκληματίες.Αντιθέτως τα άλλα έθνη,το δικό μας κτλ,εξάγουν εγκληματίες ως εξαιρέσεις και όχι ως σταθερή μεταβλητή ,όπως οι Αλβανοί.

      Διαγραφή
    8. Αναφερόμαστε στο παραμυθάκι που έχτισαν κάποιοι ρασοφόροι και κάποιοι πολιτικοί για τα δικά τους κέρδη, όλοι αυτοί που κάποτε το έπαιζαν φιλέλληνες σε συγκεκριμένα πόστα σήμερα έχουν άψογες σχέσεις με τους Τούρκους. Βγήκε χρήμα την εποχή εκείνη και μπήκαν στο παιχνίδι ακόμη και οι Ισραηλινοί. Διαχωρίζουμε τον βομβαρδισμό της Σερβίας από το ΝΑΤΟ με τις λογικές να αγκαλιάσουμε ανθρώπους που έστησαν τον ΔΣΕ και ήθελαν πάντα την Μακεδονία με Τίτο και χωρίς Τίτο.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος21/1/21 6:13 μ.μ.

      Με συγχωρείς ,η Μακεδονία αποτελεί έδαφος διεκδικούμενο από δεκάδες έθνη ανά τους αιώνες,ο καθένας για τους λόγους του.Σλαβοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Τούρκοι κτλ.Πρέπει να ξεχωρίσουμε όμως ποιος ήθελε να οικειοποιηθεί και την αρχαία ιστορία της.
      Οι Αλβανοί όμως είναι που εποφθαλμιούν την Ήπειρο,και γεωγραφικά και ιστορικά.Και αν στις "ιστορικές" τους διεκδικήσεις,χαχανιζουν και τα τσιμέντα,στο γεωγραφικό-εδαφικό ζήτημα τα πράγματα αλλάζουν.Αν είχαν ισχύ,θα συμπεριφέρονταν ακριβώς όπως και οι Τούρκοι.

      Διαγραφή
    10. 2:06 μ.μ. αν το βρείτε ευχαρίστως να ανέβει και εδώ

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμε 21/1/21 2:05 μ.μ γράφεις ότι "Ως Έλληνες Ε/Σ είμαστε αλληλέγγυοι και με την Σερβία και την Κροατία. Πασχίζουμε για να εξαλείψουμε και αυτήν την έριδα.Σέρβοι και Κροάτες είναι το ίδιο φυλετικά"..

      Ωραίο θα ήταν αυτό αν μιλούσαμε για θεωρίες ουτοπίας. Γιατί στην πράξη ένα τέτοιο όραμα θα μπορούσαν να το εκφράσουν κάποιοι hippies του εθνικισμού. Δυστυχώς όμως η εποχή του Woodstock πέρασε. Άσε που οι εθνικιστές ήταν πάντα ενάντια σε αυτές τις λογικές.

      Αν περίμεναν από εμάς οι Σέρβοι και οι Κροάτες που, πράγματι έχουν κοινή φυλετική καταγωγή, να τους λύσουμε ιστορικές διαφορές θα ήταν αλλιώς ο κόσμος. Όμως ποτέ δε θα γίνει κάτι τέτοιο. Γιατί η πολιτική δεν βασίζεται στην βιολογία όπως σωστά έγραψε ο ανώνυμος 21/1/21 3:52 μ.μ.

      Οπότε εγώ θα πρότεινα να επικεντρωθεί ο ελληνικός εθνικιστικός χώρος σε πράγματα που είναι εφικτά και ας αφήσουμε τους Αλβανούς να ψάξουν αλλού φορείς ένταξης στην ελληνική κοινωνία.

      Έχει αρχίσει να γίνεται άτοπη η εμμονή μας σε μεγάλης εμβέλειας γεωπολιτικά ζητήματα όταν δεν έχουμε ούτε τα βασικά γνωρίσματα ενός κινήματος. Δεν θυμάμαι κανέναν Ουκρανό (που τους συμπαραστάθηκε τόσο ο ελληνικός χώρος) να μιλά για τα ελληνικά δίκαια στο Μακεδονικό. Ούτε κανένα Αλβανό να στρέφεται κατά των δυτικών δυνάμεων.

      Εχθρού των Ελλήνων είναι οι Τούρκοι. Εχθρός των εθνικιστών είναι το δυτικό κεφάλαιο.
      Ας μου πει κάποιος Αλβανός ότι είναι εναντίον του. Γιατί μόνο εναντίον της Ρωσίας τους ακούω να μιλάνε.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος23/1/21 4:33 μ.μ.

      Banshee21/1/21 8:08 μ.μ.

      Εχθρος των εθνικιστων βασικα γενικα ειναι το κεφαλαιο, οχι το δυτικο μονο λες και η Δυση ειναι καμια ενιαια πολιτικη οντοτητα.

      Σχετικα με Αλβανους, Σερβους κτλ τα Βαλκανια γενικα ειναι ενα μπουρδελο με εθνικισμο που βασιζεται ειτε σε θρησκεια, ειτε σε γλωσσα και οχι σε ΚΑΤΑΓΩΓΗ και σε ΑΙΜΑ.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμε 23/1/21 4:33 μ.μ. στο πρώτο συμφωνώ. Χρησιμοποίησα τον όρο δυτικό κεφάλαιο επειδή εκεί ήταν η αφετηρία του κεφαλαιοκρατικού καπιταλισμού και μετά απλώθηκε στον υπόλοιπο κόσμο. Οπότε έχεις δίκιο, δεν εννοούσα κάτι άλλο από αυτό που γράφεις.

      Στο δεύτερο που θίγεις διαφωνώ. Γιατί αυτό που περιγράφεις ισχύει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Οι Γάλλοι, οι Άγγλοι κλπ τι διαφορετικό έχουν? Με αναμίξεις ευρωπαϊκών λαών σχημάτισαν τα έθνη τους.

      Όπως έχω πει σε παλιότερες αναρτήσεις δεν έχω εμμονή με την καταγωγή και το αίμα. Το έθνος δεν είναι μόνο καταγωγή. Είναι και καταγωγή καθώς και άλλα πράγματα.

      Ένας βραζιλιάνος Ινδιάνος και ένας Χιλιανός skin που υποστηρίζουν τον εθνικισμό των χωρών τους και μάχονται τον καπιταλισμό και τον μαρξισμό είναι συναγωνιστές μου.

      Ένας Αλβανός που μπορεί να έχει κοινή καταγωγή με μένα και υπηρετεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ είναι μεγάλος μου εχθρός. Πολύ περισσότερο όταν το κάνει προσπαθώντας να διεισδύσει στον εθνικιστικό χώρο. Το ίδιο και ένας Γερμανός ψηφοφόρος της Μέρκελ. Και ούτω καθεξής, δεν είναι μόνο αυτοί οι εχθροί. Παραδείγματα έδωσα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/1/21 1:30 μ.μ.

    Μπορώ να βρω κάπου ολόκληρα τεύχη του περιοδικού γαμμαδιον σε φυσική μορφή όπως το αντίδοτο που το πουλάει η ελεύθερη σκέψη? Υπάρχουν πουθενά συλλεκτικά τεύχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν πουθενά. Τα είχαμε ανεβάσει παλιά σε .pdf αλλά τα έριξαν με αναφορές οι ρουφιάνοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/21 1:35 μ.μ.

      Μα καλά πως γίνεται να πέσουν αναρτήσεις του blogspot από αναφορές? Το μένος των κομμουνιστών δεν έχει όρια.

      Διαγραφή
    3. είχαν ανέβει στο mediafire. είχαν προλάβει και τα είχαν κατεβάσει και τα 8 τεύχη συνολικά 5.000 αναγνώστες. δεν τα έριξαν κομμουνιστές.

      Διαγραφή
  6. 12:52 μ.μ. στο ιστολόγιο που γράφεις σου θυμίζω ότι τα περισσότερα σχόλια δεν διαγράφονται ακόμη και αν έχουν περάσει χρόνια ή διαφωνούν τα μέλη της σ.ο. ή δεν τηρούν κάποιοι τους κανόνες. Επίσης η μη απάντηση δεν σημαίνει αδυναμία επιχειρημάτων. Υπάρχει πλήθος αναφορών σε έλληνες και ξένους συγγραφείς για την κοινή σχέση ελλήνων και αλβανών. Δεν θα αναφερθούμε στο γνωστό άρθρο του Α.Α. για το θέμα, δεν θα αναφερθούμε στις δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο για τις επαφές εθνικοσοσιαλιστών με Αλβανούς, δεν θα σου δείξουμε βίντεο με ιστορικά στοιχεία και λαογραφικές αποδείξεις θα σου θυμίσουμε μόνο αυτό: Και οι ρώσοι και οι αμερικανοί και οι ιταλοί και οι αυστριακοί δεν ήθελαν καμιά επιρροή της Ελλάδος στους Αλβανούς. Και όχι μόνο αυτό αλλά η μεγαλύτερη πολεμική ενάντια σε αυτούς που μιλούσαν για προσέγγιση προήλθε από τον Καψάλη και την εφημερίδα Στόχος αν γνωρίζεις τα παρασκήνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/21 1:37 μ.μ.

      Τα πολιτικά παιχνίδια που αναφέρεις,είναι δευτερεύοντα.Ασχολούμαι επί επτά συναπτά έτη με τη φυλετική ανθρωπολογία.Εννοείται πως υπάρχουν άτομα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που γνωρίζουν παραπάνω από εμένα,αλλά επέλεξαν την αφάνεια.
      Αυτό που θέλω να τονίσω,είναι ότι καλό θα ήταν να αφήσεις κατά μέρος τη δοκησισοφία,και αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά,να ρωτήσεις και να μάθεις ,και για τους Αλβανούς,και για τους Αρμένιους κτλ,και τα σχετικά με τη φυλή τους.Αλλά είσαι βαθιά προκατειλημμένος,ευμενώς,έχεις μια συγκεχυμένη άποψη μεταξύ φυλής-πολιτικής ιδεολογίας (που δυστυχώς δεν ταυτίζονται πάντα).Αν κάποτε θέλεις να ξεκινήσουμε από μια , κάπως, ουδέτερη βάση,είμαι εδώ για να το συζητήσουμε μέσα από το blog σου.Ειδαλλως,μπορείς κάλλιστα να ανεβάζεις διθυραμβικά άρθρα για τους αλβανούς,δεν σε εμποδίζει κάνεις.Δικό σου μπλογκ είναι.

      Διαγραφή
    2. Δεν ήταν πολιτικά παιχνίδια αλλά κεντρικός σχεδιασμός υπηρεσιών. Δεν γνωρίζεις το θέμα. Διαθέτουμε και αποδείξεις. Που τα είδες τα διθυραμβικά άρθρα; Και να σου ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν γράφει ένα άτομο στο μπλογκ από το 2007 αλλά υπάρχει συντακτική ομάδα. Για περισσότερα μπορείς να στείλεις και μειλ για περαιτέρω διάλογο. Αν θέλαμε να γράψουμε διθυραμβικά σχόλια θα γράφαμε υπέρ του Ράμα και υπέρ του Μπερίσα. Είδες κάτι τέτοιο; Έχουν γραφτεί άρθρα για την Αρβανιτιά, τον Κόλλια, τον Δραγούμη τι έλεγε για τους Αρβανίτες και τέτοιου είδους. Μην προκαλείς εντυπώσεις. Η ανοχή των σχολίων δεν είναι θέμα δημοκρατικότητας αλλά φασιστικής αισθητικής.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/21 1:52 μ.μ.

      Ναι,διότι ως γνωστόν,ο Δραγούμης έχει το αλάθητο,πόσω μάλλον στο ζήτημα της Φυλής.Και πάλι,με αυτό το σχόλιο σου,ταυτίζεις πολιτικά ζητήματα με φυλετικά.Έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη.

      Διαγραφή
    4. Φυσικά και δεν έχει το αλάθητο και θα πρέπει να τον κρίνουν αυτοί που γνωρίζουν το έργο του. Θα απορρίψουμε τον άνθρωπο που οργάνωσε το πρώτο αντάρτικο πόλης, που βοήθησε στην δολοφονία του έλληνα συνεργάτη των Τούρκων στην Σάμο, αυτόν που ο Εθνικοσοσιαλιστής Πέτρος Ωρολογάς και άλλοι θεωρούσαν πρόδρομο του Ελληνικού Φασισμού; Ερωτήματα είναι αυτά. Και από την άλλη ποια τα πρότυπα αυτών που τον κατακρίνουν;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/1/21 4:38 μ.μ.

      Ε αφου το λεει ο Δραγουμης που σε 20 χρονια αλλαξε 50 αποψεις ετσι θα ειναι

      Διαγραφή
    6. επειδή κάποιοι επιμένετε για τον Δραγούμη ιδού:

      https://www.politeianet.gr/books/9786180306897-mazis-a-john-metaichmio-ion-dragoumis-o-asumbibastos-264124

      ένα μικρό δείγμα απάντησης. εκτός αν πρέπει να πιστεύουμε τις παρλαπίπες του Χατζηγώγου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος23/1/21 7:51 μ.μ.

      ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ: ΑΝΤΙΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΡΑΤΗΣ

      Ἀπὸ τὴν πρώτη του ἐμφάνιση ὁ Δραγούμης ἐκδηλώνεται ἀντικοινοβουλευτικός. Ἀποκρούει τὸ σύστημα καὶ περιφρονεῖ τὴν κοινοβουλευτικὴ ἀριστοκρατία ποὺ βγάζουν στὴν ἐπιφάνεια οἱ κάλπες.
      Ἀπὸ τὴν πρώτη του ἐμφάνιση ἐκδηλώνεται ἐπίσης ἀντιδημοκρατικός, ὄχι μόνον διότι συγγενεύουν οἱ δυὸ ἔννοιες, ὄχι μόνον διότι δὲν ἀνέχεται τὸ ἰσοπέδωμα καὶ ζητεῖ μιὰ διαφορετικὴ τοποθέτηση καὶ ἱκανοποίηση τῶν ἀξιῶν, ἀλλὰ καὶ διότι διαπιστώνει ὅτι ὁ λαὸς εἶναι ἀντιδημοκρατικὸς βαθύτατα. Αἰσθάνεται τὴν ἀνάγκη τῆς ὑποταγῆς σὲ ὡρισμένα ξεχωριστὰ πρόσωπα, δὲν παραδέχεται τὴν ἔννοια τῆς ἰσότητας, ἡ ἐπιβολὴ τῶν ἱκανῶν γίνεται δίχως συζήτηση καὶ παίρνει συχνὰ τὶς διαστάσεις μιᾶς τυφλῆς προσωπολατρείας. Ὁ Ἕλλην βρίσκεται σὲ μεγαλύτερη ἄνεση μέσα σὲ μιὰ κατάσταση πειθαρχίας, ὅταν καθοδηγεῖται ἀπὸ τοὺς ἱκανοὺς καὶ προτιμᾶ νὰ κινῆται καὶ νὰ κατευθύνεται ἀπὸ πρόσωπα κι’ ὄχι ἀπὸ ψυχρὲς ἰδέες. Ὅσο κι’ ἄν ἡ κοινοβουλευτική του ἀγωγὴ τὸν ἔκαμεν εὐερέθιστο καὶ φαινομενικὰ ἀνυπόταχτο, προτιμᾶ νὰ ὑποτάσσεται σὲ πρόσωπα ἰσχυρὰ καὶ νὰ πιστεύη.
      ...Ἀντικοινοβουλευτικός, ἀντιδημοκρατικός, ἀντικομματικὸς ὁ Δραγούμης, κατανοεῖ ἀπὸ τὴν πρώτη στιγμή, ὅτι οἱ θεσμοὶ καὶ τὰ καθεστῶτα δὲν εἶναι σκοποὶ γιὰ τὰ Ἔθνη, ἀλλὰ μέσα καὶ ὅπλα. Καὶ διαισθάνεται ὅτι γιὰ τὴν Ἑλλάδα χρειάζεται ἕνα καθεστὼς καινούργιο, πιὸ ἐλαστικό, πιὸ ἐξυπηρετικὸ τῶν ἀναγκῶν τῆς ἐποχῆς ποὺ νὰ διευκολύνει τὴ δράση ἀντὶ νὰ τὴ σταματᾶ μὲ τὰ μύρια ἐμπόδια.
      Στὸ Δεδέαγατς ἔχει τὸν καιρὸ νὰ σκεφθῆ πλατύτερα. Μελετᾶ τὸν κοινοβουλευτισμὸ ὄχι πιὰ στενὰ μέσα στὰ ἑλληνικὰ πλαίσια, ἀλλὰ σὰν γενικὴ ἀντίληψη τοῦ κόσμου. Μελετᾶ τὶς ἐπιδράσεις ποὺ μᾶς ἔρχονται ἀπὸ τὴ Δύση, τὶς «νέες ἰδέες» καὶ βρίσκει ὅτι οἱ νέες ἰδέες ἐπιβουλεύονται τὸ Ἔθνος περισσότερο ἀπὸ τοὺς γύρω ἐχθρούς.
      Φανερώθηκαν μὲ τὰ κηρύγματα τῆς γαλλικῆς Ἐπαναστάσεως, ἁπλώθηκαν μὲ τὴ Δημοκρατία, ἀποτελοῦν τὸ πνευματικὸ περιεχόμενο τοῦ «σύγχρονου πολιτισμοῦ», τοῦ ρεπουμπλικάνικου καὶ σοσιαλιστικοῦ. Καὶ ὁ πολιτισμὸς αὐτὸς μᾶς ἔρχεται ὕπουλος, μαλακός, καταπραϋντικός, γιομᾶτος χλιαρότητα, «μὲ τὴ φιλανθρωπία του, μὲ τὴν ἀλληλοβοήθειά του, μὲ τὸν κοινοβουλευτισμό του, μὲ τὸ ἰσοπέδωμά του καὶ μᾶς κάνει ὅλους τοὺς ἀνθρώπους ἴσους μὲ τοὺς μικρότερους».
      Οἱ «νέες ἰδέες» ἐξυπηρετοῦν τὴν μετριότητα καὶ τυποποιοῦν τὸν πολίτη στὴν ἄκρα νομιμοφροσύνη του. Καταρρίπτουν τὴν ἰσχυρὴ μονάδα, τὴν ἀξία, ἀνεβάζουν τὸ ἀνώνυμο πλῆθος κι’ ἀναγνωρίζουν τὴν παντοδυναμία τοῦ Ἀριθμοῦ. Παράλληλα, ἀπομονώνουν τὸ ἄτομο καὶ τὸ στρέφουν κατὰ τοῦ συνόλου. Ἰδιαίτερα, στὴν καμπὴ ἐκείνη τῆς ἱστορίας τοῦ Ἑλληνισμοῦ, ποὺ τὸ Ἔθνος εἶχεν ἀνάγκη ἀπὸ ἔνταση, ἀνάταση καὶ ἑνότητα, ὁ Δραγούμης κατανόησεν ὅτι πρέπει νὰ χτυπηθοῦν οἱ νέες ἰδέες, οἱ ἐπίβουλες καὶ χαυνωτικές, νὰ πολεμηθοῦν οἱ ἐπιδράσεις τῆς Δημοκρατίας καὶ τοῦ Σοσιαλισμοῦ. Δὲν κατώρθωσε, βέβαια, νὰ καθορίση γιὰ τὴν Ἑλλάδα τὸ κατάλληλο σύστημα, τὸ ὁλοκληρωμένο, ποὺ νὰ βασίζεται ἀπάνω σὲ ἀρχὲς θεωρητικὲς καὶ νὰ ξεπερνᾶ τὴν ἐξυπηρέτηση τῶν παροδικῶν σκοπιμοτήτων. Ἔδωκε μόνον ἕνα τύπο διακυβερνήσεως μὲ Βουλὴ περιωρισμένης δικαιοδοσίας. Δὲν κατέστρωσε τὶς βάσεις τοῦ νέου συστήματος, ποὺ ἔπρεπε ν’ ἀντικαταστήση τὸ παλιό. Περιωρίσθηκε, τὴν ἐποχὴ ἐκείνη, σ’ ἕναν ἀγῶνα γιὰ τὸ ξέσπασμα τῶν ἐθνικῶν δυνάμεων καὶ τὴν ἀνάδειξη τῶν ἰσχυρῶν ἀτόμων, ἕναν ἀγῶνα, ποὺ φαντάζει κάποτε σὰν αὐτοσκοπός. Κι’ ἐκδηλώθηκεν ἀνεπιφύλακτα ἐχθρὸς τοῦ κοινοβουλευτισμοῦ, τοῦ δημοκρατικοῦ πνεύματος καὶ τῶν κομμάτων.

      ΠΕΤΡΟΥ ΩΡΟΛΟΓΑ, «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» (1938)
      Τὸ βιβλίο θὰ κυκλοφορήσει προσεχῶς ἀπὸ τὶς ἐκδόσεις «Ἔξοδος»

      Μάθε ποιος είναι ο Ωρολογάς αδερφέ και μετά μιλάμε για τον Ίων ... εκτός αν γνωρίζετε καλύτερα από τον αρθρογράφο της ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/1/21 8:31 μ.μ.

      Ρε μαυρε κρινε ποιος τον γραφει τον Χατζηγωγο που ξαφνικα βρεθηκε να γλειφει τον γνωστο "εκδοτη" που κοπτοραπτη τον ανεβαζε, γελοιο τον κατεβαζε; Το βιβλιο που προμοταρεις παραδεχεται οτι ο Δραγουμης ηθελε ελληνοτουρκικη ομοσπονδια. Προσεχετε καλυτερα τι διαφημιζετε. Δεν ειναι επι του θεματος ο Δραγουμης για αυτο δεν το αναπτυσσω παραπανω αλλα αν τα παιδια της ΕΣΑ ηθελαν θα τελειωναν σε ενα βραδυ τον Ιωνα. Ειχαν βεβαια την φαεινη ιδεα να μπλεξουν με τον δημοσιογραφο του στοΚου που εκανε μαγκα τον ΚΑΡΡΑγκιοζη (παιζοντας το παιχνιδι του) καταληγοντας να του ευχεται να μπει στην βουλη.

      Διαγραφή
    9. Το βιβλίο δίνει απαντήσεις. Σε πολλά. Απαντάει σε φήμες και διαμάχες. Είναι θέμα της ΕΣΑ το τι θα κάνει με το θέμα αυτό. Για τον Στόχο κάποιοι τα γράφουν από τα 2007. Και κάποιοι άλλοι ακόμη πιο πριν.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος24/1/21 2:55 μ.μ.

      Τελικά είναι υπέρ ή κατά της συνεργασίας με Αλβανούς εθνικοσοσιαλιστες η ΕΣΑ; Δεν θυμάμαι ποια θέση πήρε στο συγκεκριμένο θέμα.

      Διαγραφή
    11. Δεν έχεις παρά να τους ρωτήσεις.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/1/21 1:32 μ.μ.

    Οι Αρμένιοι είναι στην πλειοψηφία τους Αρμενοειδείς.Αυτό μας δείχνουν οι έρευνες.Ο Αρμενοειδής είναι ο γηγενής φυλετικός τύπος της Μικράς Ασίας.Είναι βραχυκέφαλος,ωστόσο διαφέρει πολύ από τους δικούς μας Ευρωπαϊκούς Διναρικούς,οι οποίοι υπέστησαν βραχυκεφαλοποίηση,στα βάθη των αιώνων,από τον Δολιχοκέφαλο Κρομανοειδή.Είναι Ευρωπίδες,αλλά δεν ανήκουν στην άμεση λευκή φυλή,όπως και οι Σαχαριοι και Βέρβεροι,της Βόρειας Αφρικής και όπως προείπαμε,οι Ιρανικοί της Περσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/1/21 3:52 μ.μ.

    ο ντετερμινιστικός φυλετισμός πιστεύω ότι είναι ιδεολογικό κατάλοιπο που κάποτε πρέπει να ξεπεραστεί. Το πρόβλημα που θα έπρεπε να συζητάμε βασισμένοι στο άρθρο δεν είναι η φυλετική προέλευση του καθενός. Δεν είμαστε βιολόγοι ούτε ανθρωπολόγοι. Πολιτικό αγώνα κάνουμε και στον πολιτικό αγώνα η πολλή βιολογο-ανθρωπολογία δεν νομίζω ότι χωράει. Όποιος θέλει λεπτομέρειες για τα dna ας πάει να σπουδάσει βιολογία ή ανθρωπολογία.

    Το πρόβλημα του άρθρου είναι ότι προβάλει έναν πολυ-εθνικό εθνικισμό, στο όνομα (και πάλι δυστυχώς) της δεκαετίας του '30. Πέρασε ένας αιώνας από τότε παιδιά. Καταλάβετέ το. Ακόμη με όρους του Χίτλερ και του Ρόζενμπεργκ θα συζητάμε. Τα όσα ακολούθησαν στο εθνικιστικό κίνημα μέχρι σήμερα θα τα αγνοήσουμε;

    Το άρθρο προκρίνει (μελοδραματικά σε κάποια σημεία) έναν πολυ-εθνικό, ελλαδικό εθνικισμο/εθνικοσοσιαλισμό. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας στρατηγικής θα ήταν ο ολοκληρωτικός αμερικανισμός του κινήματος. Από επιλεκτικές αναγνώσεις των όσων συνέβησαν την δεκαετία του '30 παγιδευόμαστε στο βάλτο της παγκοσμιοποίησης. Πως θα πολεμήσεις την παγκοσμιοποίηση όταν υιοθετείς τα δικά της στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως στο άρθρο δεν αναφέρθηκε ούτε ο Χιτλερισμός ούτε ο Ρόζενμπεργκ. Συνολικά το Τρίτο Ράιχ μέσω της Χιτλερική πολιτικής υπήρξε θετικό απέναντι σε Αλβανούς, Αρμένιους και Ιρανούς επειδή αναφέρθηκαν και παραπάνω. Επίσης είχε την χειρότερη αντίληψη για Σέρβους και Πολωνούς. Απλά για να αναφέρουμε και κάποιες ιστορικές προσεγγίσεις εκ μέρους του Χιτλερικού καθεστώτος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/21 6:20 μ.μ.

      Επίσης το χιτλερικό καθεστώς,δυσανεσχετούσε με τους Σλάβους και θεωρούσε κατώτερους τους ανατολικοευρωπαιους.Μέσω του "Der Mythus des 20 Jahrhunderts",αυτό το συμπέρασμα εξάγεται.Προφανώς και δεν συμφωνούμε σήμερα,όπως δεν συμφωνούμε και σε όλες τις τοποθετήσεις του.
      Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι είχε σχηματιστεί αλβανική μεραρχία των SS,αλλά ο Χίμμλερ ,τη διέλυσε ταχέως καθώς αντιλήφθηκε τον λαφυραγωγικό τους χαρακτήρα και την παντελή έλλειψη ιδεολογίας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/1/21 7:49 μ.μ.

      Δεν το προσωποποίησα. Είπα ότι επηρεαζόμαστε από τη δεκαετία του '30 και συνδεόμαστε χωρίς να το καταλαβαίνουμε ύπουλα με την αμερικανική πραγματικότητα όταν πάμε να κάνουμε πολιτική ανάλυση με μοναδικό εργαλείο το ντετερμινιστικό φυλετισμό. Αν τα εξηγούσε όλα και δη τα πολιτικά θέματα η καταγωγή δεν θα χρειάζονταν οι πολιτικοί και οι ακτιβιστές. Θα αρκούσαν οι βιολόγοι.

      Ο φυλετισμός αυτού του ύφους έχει μια μεταμοντέρνα εσάνς. Δεν το καταλαβαίνουμε? Mας κάνει μέρος της αμερικανικής ανάγνωσης γιατί εκεί έχει ένα νόημα ο φυλετισμός. Στα Βαλκάνια δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει εφόσον μιλάμε για συμπαγή έθνη και όχι για αμερικανικές πολυφυλετικές κοινωνίες. Τι θέλουμε εμείς? Να αφήσουμε πίσω την εθνική παράδοση αμέτρητων αιώνων και να το παίξουμε μεταμοντέρνοι εθνικιστές που δεχόμαστε μετανάστες στο κίνημα. Τι γινόμαστε τότε? Τι άλλο από μια εκδοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α με προκάλυμμα ένα εθνικιστικό αφήγημα.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/1/21 4:24 μ.μ.

    Τέλος πάντων,σταματώ από μέρους μου τη συζήτηση για τους αλβανούς,ίσως ξέφυγε το θέμα.
    Αφορμή γι'αυτό στάθηκε η συνειδητοποίηση,της λάσπης που δέχεται ο Ε/Σ και η Γερμανία από ..."εθνικιστές" που δραστηριοποιούνται στις εκδόσεις.Πόσο ανόητος παίζει να είναι κάποιος,ο οποίος πολεμάει τον Γερμανικό Ε/Σ ,το τελευταίο προπύργιο που έπεσε για την Ευρώπη;Νομίζω καταλαβαίνεις σε ποιους αναφέρομαι Μαύρε Κρίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γνωρίζουμε το πρόσωπο αυτό. Τον έχουμε ονομάσει στο παρελθόν ως Ιανό.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει ο διάλογος. Υπάρχει πλήρης ελευθερία απόψεων μεταξύ φασιστών, υβριστικά σχόλια και ειρωνικά σχόλια δεν θα ανέβουν.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος21/1/21 4:28 μ.μ.

    Φοβερές ιστορίες ΜΚ! Συγχαρηρητήρια! Με κέρδισε ειδικά η τελευταία η Arpi Tachikian με την ένταξή της στην αριστερά, γιατί όπως θυμάσαι που σου είχα πει, ήταν κάτι που είχε κερδίσει και εμένα τόσο κατά την προσχώρηση, όσο και κατά την αποχώρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/1/21 4:35 μ.μ.

    Εξαιρετικό άρθρο με διάφορα ιδεολογικά υπόβαθρα ως προς μια πράγματι εθνικοσοσιαλιστικη αλληλεγγύη έναντι των ευρωπαϊκών λαών .
    Τυχαίνει μάλιστα να είμαι εξ αίματος αλβανός συνοδοιπόρος της πραγματικής φυλετικής - αλήθειας αυτοπροσδιοριζόμενος μάλιστα της ιστορικής αλήθειας & λεγόμενος φιλέλληνας. Χαιρετώ ανεξάρτητος (..χρώματος..) και πολιτικής θέσεως συναγωνιστές & εθνικο - φρονουντες.
    Τώρα ως προς τους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ του Καρατζαφέρη και το γνωστό υπερ - φυλετικό μοιρολόι της Καύκασεας μετανάστευσης συλλογίζομαι την ανακριβή ιστορική σαφήνεια έναντι της ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΊΑΣ... !!
    Και βάζω την γνώση για σκέψη με το εξοχότατο κείμενο του Ιταλόυ ανθρωπολόγου Raphael Zampa
    https://fyletika.blogspot.com/2016/10/blog-post_26.html?m=1..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/1/21 4:44 μ.μ.

    http://hypervoria.blogspot.com/2012/01/1912.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσουμε ότι θα κατηγορηθεί από κάποιους και ο Βλαστός ως ανθέλληνας επειδή είχε κάποιες απόψεις για τους Αρβανίτες κ.α. ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/21 6:25 μ.μ.

      Όχι ως ανθελληνας,αλλά ως αγνοών ορισμένες πτυχές του φυλετισμού.Να σου δώσω ένα παράδειγμα:
      Ο Gobineau έθεσε τις βάσεις του επιστημονικού φυλετισμού,αλλά ο Günther,ας πούμε έχει πιο πολλή σημασία για την επιστήμη αυτή.Και είναι λογικό,δεν είχε τα ίδια μέσα ο Gobineau ούτε τις απαραίτητες γνώσεις της εποχής.
      Κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ.
      Εν ολίγοις,δεν είναι ανάγκη να ενστερνίζεσαι πλήρως τις απόψεις ενός προσώπου για να τον διαβάσεις.

      Διαγραφή
  13. Εγώ σας συγχαίρω και συγκινήθηκα με το άρθρο χαίρομαι βπου αναγνωρίζετε τους Αρμένιους σαν ομογενείς των Έλληνων.Αυτο φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/1/21 5:01 μ.μ.

    Εξαιρετικό κείμενο! Μόνο με τέτοιες προσεγγίσεις θα ανανηψουμε ως γένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εύγε σου Μ.Κ. για τη ποιότητα των αναρτήσεών σου.
    Όσο για τους επίδοξους αλβανοφάγους ας δεχθούν επιτέλους ότι η φυλετική επιμειξία όχι μόνο δεν απορρίπτεται αλλά επιβάλλεται στην ευγονική, με πρόσωπα ανήκοντα στην ιδία φυλετική ομάδα. Έτσι ανανεώνεται το Γένος. Οι γηγενείς πληθυσμοί της χερσονήσου του Αίμου ανέκαθεν "ανακάτευαν" τα αίματά τους. Όσο για τους Αλβανούς θα πρότεινα κάτι με αφορμή τη δήθεν προβοκάτσια των Ελλήνων στρατιωτών, αλβανικής καταγωγής,προσφάτως σε όσους υψηλά ιστάμενους μας διαβάζουν:
    Σύσταση Εθελοντικής Αλβανικής Φρουράς πανελλαδικώς με την συμβολική ονομασία "Σκεντερμπέης- Γ.Καστριώτης". Εθνόσημο: Μαύρος Δικέφαλος σε σταυροειδή κόκκινο φόντο, απαρτιζόμενη από ντόπιους αλλά και αλβανικής καταγωγής Έλληνες αξιωματικούς.
    Εχθροί της Φάρας μας είναι οι Τούρκοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους να πάρουμε το μέρος το δικό μας κι όχι το μέρος των άλλων. Υπέρ της Αγέλης των Λευκών Λύκων, όχι γιατί έτσι, αλλά γιατί είμαστε Έλληνες και έχει πλημμυρίσει η Ελλάδα - και η Ευρώπη όλη - με αφροπακιστανικές ορδές, τί δεν καταλαβαίνετε;

    Δεν είμαστε Λευκοί με την έννοια του wasp ( white anglo-saxon protestant) , γιατί στην ουσία όποιος θεωρεί τους Ισραηλινούς πιο Λευκούς από τους Αλβανούς, εμμέσως πλην σαφώς είναι και δυτικόφυλος και επομένως θεωρεί τους wasp αφέντες.

    Υπάρχει ολόκληρη ανάλυση που εξηγεί το πώς αυτού του είδους η "λευκότητα" χρησιμοποιεί στην ουσία τους Λευκούς, βορειοδυτικούς κυρίως, ως ξενιστές και μετατρέπεται σε δυτική παγκοσμιοποίηση που στο τέλος τους ξεφορτώνεται κιόλας. Ο ίδιος ο Ομπάμα δλδ , αλλά και οι BLM, ως μετεξέλιξη μιας τέτοιας wasp "λευκότητας".

    Επίσης θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο ότι όταν κάποιος από εμάς υπερασπίζεται την ευρωπαϊκότητα των Αλβανών ή των Σλάβων δεν το κάνει στο όνομα των κρατών τους αλλά των λαών τους. Το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται κατανοητό και όταν μιλάμε για ξένους στοχαστές που θεωρούνται δήθεν ανθέλληνες. Μα όταν το ίδιο το ελληνικό κράτος είναι ανθελληνικό, τότε το να μην είναι κανείς υπέρ του ελληνικού κράτους, όχι μόνο δεν τον κάνει ανθέλληνα, αλλά το αντίθετο.

    Επιπλέον δεν γίνεται κάθε φορά που κάποιος εκφράζει μια άποψη υπέρ των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα αυτό αυτόματα να σημαίνει ότι εχθρεύεται τους Σέρβους ή τους Σλάβους εν γένει και το ίδιο για το ζήτημα μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων. Η έμφαση δεν πρέπει να δίνεται στα κράτη αλλά στα έθνη με γνώμονα το "Όχι άλλοι αδελφοκτόνοι πόλεμοι μεταξύ Ευρωπαίων", αλλά και επίγνωση της συγγένειας και με Ευρωπαίους εκτός της Ευρώπης και στην καρδιά της Ασίας...

    Τέλος ενώ η Εθνική Συνείδηση του Ελληνικού Λαού έχει ήδη υποστεί τέτοια αλλοίωση και αλλοτρίωση που, ενώ δεχόμαστε αποικισμό στα όρια της οριστικής μας αντικατάστασης από εθνικά, φυλετικά και πολιτισμικά στοιχεία παντελώς ξένα και ασύμβατα με την Βαθειά Ψυχή του Ελληνικού Γένους, επικρατεί μια αφρολαγνεία παράλληλα με ένα αντιαλβανικό και ευρύτερα αντιβαλκανικό μένος που μόνο με όρους πλύσης εγκεφάλου μπορεί να εξηγηθεί και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ενώ ακόμα και εθνικώς σκεπτόμενοι Έλληνες μισούν σχεδόν όλους τους βόρειους γείτονες μας αλλά και τους μετανάστες που προέρχονται από εκεί, η θεωρία της αφρικανικής καταγωγής των Ελλήνων ( Μαύρη Αθηνά) όχι μόνο βρίσκεται εκεί έξω, αλλά δεν αναπαύεται ποτέ ως προς την ύπουλη προώθηση της, με τα γνωστά αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέλος ενώ η Εθνική Συνείδηση του Ελληνικού Λαού έχει ήδη υποστεί τέτοια αλλοίωση και αλλοτρίωση που, ενώ δεχόμαστε αποικισμό στα όρια της οριστικής μας αντικατάστασης από εθνικά, φυλετικά και πολιτισμικά στοιχεία παντελώς ξένα και ασύμβατα με την Βαθειά Ψυχή του Ελληνικού Γένους, επικρατεί μια αφρολαγνεία παράλληλα με ένα αντιαλβανικό και ευρύτερα αντιβαλκανικό μένος που μόνο με όρους πλύσης εγκεφάλου μπορεί να εξηγηθεί και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ενώ ακόμα και εθνικώς σκεπτόμενοι Έλληνες μισούν σχεδόν όλους τους βόρειους γείτονες μας αλλά και τους μετανάστες που προέρχονται από εκεί, η θεωρία της αφρικανικής καταγωγής των Ελλήνων ( Μαύρη Αθηνά) όχι μόνο βρίσκεται εκεί έξω, αλλά δεν αναπαύεται ποτέ ως προς την ύπουλη προώθηση της, με τα γνωστά αποτελέσματα...

    Θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι, ναι μεν είμαστε και Βαλκάνιοι και Ανατολικομεσόγειοι και Ευρωπαίοι, αλλά τόσο η Πανευρωπαϊκή Ταυτότητα ( η έμφαση των φυλετικώς σκεπτόμενων) όσο και η Ανατολικομεσογειακή ( η έμφαση των αριστερόστροφα πατριωτικώς/ εθνικικά σκεπτόμενων) είναι πολύ μεγάλες και χαλαρές για να είναι συνεκτικές, ενώ το να κλειστούμε στο καβούκι μας δεν είναι και πολύ έξυπνη κίνηση, και θα πρέπει να δούμε τα πράγματα από την σκοπιά της ενότητας των λαών του Αίμου - κάτι που στην ουσία και ξεπερνάει τα διχαστικά δίπολα μεταξύ "αλβανόφιλων" και "σερβόφιλων", αλλά και πάνω απ'όλα γεφυρώνει το δήθεν χάσμα μεταξύ της αρχαιότροπης και της βυζαντινοκεντρικής οπτικής - που, σε ό,τι μας αφορά εκβάλει σε μία Νέα Πανελλήνια Ιδέα.

    Μια Πανελλήνια Ιδέα που να μπορεί τόσο να αφομοιώσει τους συγγενείς μετανάστες από αυτές τις χώρες του Αίμου και όλης της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά και να αφυπνίσει τον κρυμμένο Ελληνισμό ελληνογενών πληθυσμών όπως οι Μεγαλοελλαδήτες και οι αυτοπροσδιοριζόμενοι Ρουμ ( Ρωμιοί) της ευρύτερης Αντιοχίδας. Δικό μας χρέος είναι αυτό, όχι του εθνομηδενιστικού ανθελληνικού νεοελληνικού κράτους. Μα δεν σας φαίνεται ύποπτο που "ελληνοποιούνται" η Σάρα και η Μάρα αλλά οι ελληνογενείς και ελληνόψυχοι Βλάχοι των Σκοπίων είναι ανύπαρκτοι για το νεοελληνικό κράτος;

    Παραδείγματα προτάσεων υπάρχουν από τον Ρήγα Φεραίο ως τον Δραγούμη και με ενδιάμεσα στάδια της προτάσεις για Ανατολική Ομοσπονδία διαφόρων πατριωτικών κύκλων του 19ου αι. Δεν έχει τόσο να κάνει με το αν και κατά πόσο είναι εφικτά στο άμεσα ή μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αλλά με την στρατηγική Επιβίωσης σε έναν 21ο αι. που προβλέπεται χαοτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/21 7:52 μ.μ.

      Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά για δοκίμασε να τα προβάλεις στην πράξη σαν πολιτικά προτάγματα. Η πολιτική γίνεται βάσει των δεδομένων και όχι βάσει του τι οραματίζεται ο καθένας. Βρες μου έναν Αλβανό εθνικιστή που να καταγγέλλει τον UCK. Εκτός και αν ξεχνάμε ότι οι ουτσεκάδες πληρώθηκαν από το ΝΑΤΟ και από την καγκελαρία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/21 7:33 μ.μ.

      Οι Ρωμιοι της Αντιοχειας σχεση δεν εχουν με τον ελληνισμο

      Διαγραφή
  18. Κανείς δεν ξεχνάει. Εδώ δεν κάνουμε πολιτική αλλά Μεταπολιτική. Συνειδησιακό Αντάρτικο. Και Ελλάδα στο ΝΑΤΟ είναι... Δίνω έμφαση σε μια Πανελλήνια Ιδέα και ως απάντηση και στην απειλή των ουτσεκάδων που είναι το αντίστοιχο των ισλαμοκανίβαλων και του fsa που τους πολέμησαν οι σιίτες, οι ακάλυπτες και οι Ρωμιοί της Αντιοχείας κτλ κτλ
    Άρα τίποτα δεν είναι μονοσήμαντο ούτε άνευ όρων. Ούτε μόνο φυλή, ούτε μόνο πολιτισμός, ούτε μόνο κοινή θρησκεία κτλ Μια Ολιστική προσέγγιση από την δική μας σκοπιά. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/21 1:12 μ.μ.

      Αυτά τα "post" με προβληματίζουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/21 3:03 μ.μ.

      μάλλον είναι εξωγήινοι από πίσω που θέλουν το κακό μας. ήθελα να ξέρα εκεί στον δομοκό και στην κατεχάκη δεν βαρεθήκατε να γράφετε βλακείες;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/21 7:41 μ.μ.

      Ποια Πανελληνια ιδεα ρε φιλαρακι; Με τους Καππαδοκες και τους Ανατολιτες Ρωμιους της Συριας που θεωρουνται Ελληνες μονο γιατι ειναι Χριστιανοι;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/1/21 7:49 μ.μ.

      η συρία φυσικά και έχει έλληνες και ο λίβανος το ίδιο ... δεν έχετε ιδέα τι δύναμη έχει ο ελληνισμός!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/1/21 8:33 μ.μ.

      Ανώνυμος23/1/21 7:49 μ.μ.

      Ολοι αυτοι ειναι μιγαδες. Οι περισσοτεροι αναμεμειγμενοι. Δεν θα κουβαλησουμε εδω ολους τους οριενταλικους τσιφτετελοειδεις. Την πατησαμε μια, δευτερη δεν παιζει

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/1/21 3:02 μ.μ.

      Τότε πες στον Ουκρανό να αποδεχτεί στη κοινότητα του τον αμιγώς ομοφυλο του Ρώσο. Θα διαπιστώσεις τότε πως δεν δουλεύει ο σκέτος φυλετισμος.

      Τις εννοείς ότι την πατήσαμε μια φορά; Ότι υποδέχτηκε η Ελλάδα τους Έλληνες του Πόντου; Γιατί εγώ πιστεύω ότι την πατήσαμε το 1990 όταν επιτρέψαμε να έρθουν στη χώρα οι Τουρκαλβανοι

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/1/21 3:24 μ.μ.

      Τουρκαλβανοί δεν υπάρχουν. Αλβανοί μουσουλμάνοι ναι. Αν και όταν άνοιξε τα σύνορα ο Σαμαράς οι περισσότεροι ήταν άθεοι. Τώρα για τους έλληνες του Πόντου είναι σχετικό. Υπήρχαν και μη έλληνες από το '22 ακόμη ...

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος21/1/21 10:31 μ.μ.

    Γενετικά πάντως οι Αλβανοί είναι πανομοιότυποι με εμάς άρα αν είναι απ' τον Καύκασο τότε είμαστε κι εμείς, είμαστε; Με εξαίρεση τους Πόντιους που είναι πράγματι απ' τον Καύκασο όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά είμαστε από εδώ. Και ιστορικά ακόμα στην ελληνική επανάσταση με το μέρος μας ήταν κατά τη μαρτυρία του Κολοκοτρώνη. Τώρα πως βλέπουν κάποιοι τους Σλάβους σαν αδέρφια μας που μας έφαγαν την Μακεδονία αδυνατώ να το καταλάβω. Τρικυμία εν κρανίω. Κι αφού λύσαμε τα προβλήματά μας όλα θέλουν να συμφιλιώσιυν Σέρβους με Κροάτες του Βούτσιτς που έχει γίνει σκυλάκι του Ταγίπ. Άντε με το καλό και τουρκόφιλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/21 11:02 π.μ.

      Ο Θ. Κολοκοτρώνης, σε επιστολή του προς τους πρόκριτους της Ύδρας έγραφε:

      "Και αφού σω Θεώ απαλλαγώμεν των Αρβανιτών, ελπίζομεν εντός ολίγου την καταστροφήν των εγχώριων" (Δ. Κόκκινος, "Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως")

      Ο Κολοκοτρώνης απεχθανόταν τόσο τους Αλβανούς,όσο και τους Αρβανίτες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/21 11:50 π.μ.

      Οι οποίοι οι Υδραίοι ήταν και αυτοί Αρβανίτες. Εκτός αν τους βγάλουμε μικρασιάτες και αυτούς για να μην χαλάσουμε την σούπα της εκκλησίας και των φαναριωτών.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/1/21 6:36 μ.μ.

      τι είναι ο Αλβανισμός? η μικρή ξεροκέφαλη αδερφή του ελληνισμού που τσακώνεται κάθε μέρα με τον κακό πατριό που λέγεται ψευτορωμέικο κράτος. το οποίο κράτος έγραψε κανονικά αρβανίτες και βλάχους πομάκους και έλληνες της κύπρου. όλοι μαζί πήγαν στους απέναντι. οι αλβανοί δεν είναι παρά συγγενείς που κρατάνε έθιμα αλλά επειδή έχουν τσαντιστεί μιλάνε με τούρκους κ.α. βέβαια στα τίρανα έχει πλέον 3500 ισλαμιστές και τα βουνά τους πυρηνικά απόβλητα. θα φάνε καλά και αυτοί όπως φάγαμε και εμείς. ο ελληνισμός παιδάκια ξεκινάει απο σικελία μεριά είναι σε όλα τα βαλκάνια φτάνει μέχρι λίβανο και συρία. όλα τα άλλα είναι τα λέτε με φιλαράκια σας που το παίζουν ναζί αλλά είναι σαν καμηλιέρηδες και νομίζουν ότι το βιβλίο του τάδε θα τους αλλάξει το αίμα. το αίμα δεν αλλάζει. αράχτε στα κυβικά σας και βάλτε τα μέτρα για την κρανιομέτρηση εκεί που ξέρετε. μανιάτες πειρατές γύφτοι με αλοιφές τύποι με τούρκικα ονόματα σας τρομπονιάζανε χρόνια και έχετε και μούτρα να μιλάτε για εθνικισμό. στηρίξτε συμιγδαλά και πλεύρη και πολύ σας είναι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/1/21 1:09 μ.μ.

      η μικρή ξεροκέφαλη αδερφή της Ελλάδα ζυμώθηκε εδώ και αιώνες με έχθρα όχι μόνο για το ελληνικό κράτος αλλά και για τους Έλληνες. Εμείς θα την αλλάξουμε αυτή την συνήθεια των αιώνων. Οι Ουκρανοί είναι η μικρή αδερφοί της Ρωσίας αμα το πάμε έτσι. Δεν σε βλέπω να θες την συμφιλίωση με τους Ρώσους.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/1/21 3:07 μ.μ.

      έχω ακόμα τα μπουκάλια από τα τσίπουρα που πίναμε στα τίρανα φορώντας αλβανικά φέσια και τραγουδώντας αρβανίτικα. άλλες ωραίες εποχές. με όλα τα γνωστά παιδιά του κόμματος κάτω από τις κορνίζες του καστριώτη. μετά ο Νίκος πήρε σήμα και το γύρισε στους σλάβους. α ρε νίκο μια ζωή είχες αδυναμία στους καφέδες του πέμπτου ορόφου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/1/21 7:25 μ.μ.

      Ρε παιδιά, διαβάστε τον Κολοκοτρώνη, στα απομνημονεύματα του αναφέρει τη συνεργασία τους με τους Αλβανούς, μέχρι πιστολίες πήγε να παίξει με τον Δεληγιάννη που παραλίγο να του χάλαγε τη συμφωνία με τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ, και κατονομάζει την Αλβανία ως ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ, βάζω λινκ παρακάτω διαβάστε τις επόμενες 25 σελίδες, αγαπήστε τον Κολοκοτρώνη, μην τον απαρνείστε ρεεεε. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ. Επιπλέον ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα των test DNA Αλβανών όλοι σκοράρουν πάνω από 75% "Ελληνικό" γονίδιο. Αυτό σημαίνει ότι από την εποχή της αρχαιότητας ως σήμερα αποτελούν ελληνικό φύλο._ https://anemi.lib.uoc.gr/php/pdf_pager.php?filename=%2Fvar%2Fwww%2Fanemi-portal%2Fmetadata%2F0%2F4%2Ff%2Fattached-metadata-70-0000183%2F140354.pdf&rec=%2Fmetadata%2F0%2F4%2Ff%2Fmetadata-70-0000183.tkl&do=140354.pdf&width=359&height=549&pagestart=1&maxpage=294&lang=el&pageno=118&pagenotop=118&pagenobottom=108

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/1/21 4:47 μ.μ.

      3:07 μ.μ. πότε λες; τότε επί κομμουνισμού που το κόμμα δεν είχε θέμα να μιλάει για ελληνοαλβανική ένωση; τότε που πρώτες μούρες σε αυτό ήταν ο Χρήστος που μετά πέταγε υποτιμητικά την σημαία του Καστριώτη η οποία είχε και το φάσιο επάνω για να δείξει στους φαναριώτες και στους συριζαίους ότι είναι καλό παιδί;ωραίες εποχές ρε φίλε ... α ρε νίκο ούτε στην συγγρού τέτοιο τραβεστιλίκι ... ας τα μάθουν και οι νεότεροι που θαυμάζουν τον σέσελι που μίλαγε στους σκοπιανούς την δεκαετία του '90 για σερβική μακεδονία και ενάντια στους έλληνες κατακτητές ...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/1/21 10:32 μ.μ.

      άρα ομολογείς ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εσείς που γουστάρετε την φιλία των Αλβανών είχατε πάρε δώσε με το Νίκο που τώρα βρίζετε
      όχι όσοι δεν είχαν σχέση με τη χρυσή αυγή και ήταν πάντα απέναντι στους Αλαβναούς.

      μπρεί να έχετε σύγκρουση αρχών και κονεξαρισμάτων με το νικολάκη. βρείτε τα μεταξύ σας. για τους ελάχιστους σοβαρούς του χώρου θα είστε και οι αλβανολάγνοι και ο νικολάκης άτομα χωρίς καμία σημασία

      Διαγραφή
  20. Εκ παραδρομής..
    Οι αλαουήτες, όχι προφανώς οι ακάλυπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/1/21 11:05 π.μ.

    https://metabook.gr/books/o-mythos-tis-alvanikis-simvolis-eis-tin-aneksartisian-tis-ellados-aleksandros-mammopoylos-76994

    Όσοι το βρείτε,διαβάστε το για να σχηματίσετε άποψη για το τι ήταν οι αλβανοί και πόσο ... βοήθησαν την επανάσταση (ανέκδοτο).Είναι καλύτερο από το να αντιγράφετε τσιτάτα από το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/21 11:45 π.μ.

      οι σουλιώτες ήταν ελληνοαλβανοί είναι γνωστό αυτό. και όχι τόσκηδες αλλά γκέγκηδες. δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου ο παπαρρηγόπουλος τα γράφει ατην ιστορία του ελληνικού έθνους.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος22/1/21 11:30 π.μ.

    «Όταν τους επολέμησεν ο πατέρας μου, οι Αλβανοί του έλεγαν: - Κολοκοτρώνη, δεν κάμεις νισάφι; Και τους λέγει ο πατέρας μου; Τι νισάφι να σας κάμω, όπου ήλθετε και εχαλάσατε την Πατρίδα μου, μας επήρατε σκλάβους και μας εκάμετε τόσα κακά; Τα κεφάλια των Αλβανών έφτιασαν πύργο εις Τριπολιτσά»!... (απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/21 11:43 π.μ.

      όσα γράφεις σημαντικά αλλά γιατί τους έσωσε στηνν τριπολιτσά; γιατί είχε φιλία αίματος με τον αλή φαρμάκη; γιατί ήθελε ελληνοαλβανικό κράτος; γιατί επισημαίνεις μόνο τους αλβανούς και όχι τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες που νιώθουν και έλληνες και δεν θέλουν μια χώρα αποικία του πακιστάν; όλα αυτά τα παιδιά θα τα χαρίσουμε στους αντιφα και σε όλα τα κόμματα; γιατί δεν αντέδρασες όταν στην χρυσή αυγή πήγαν και αλβανοί; γιατί δεν είπες τίποτα όταν η χρυσή αυγή είχε και πολωνούς και αρμένιους; ερωτήματα θέτω σύντροφε καλοπροαίρετα ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/21 11:50 π.μ.

      Στην Τριπολιτσά έγινε συνθήκη.Η διπλωματία υπερισχύει σε πολλές καταστάσεις.
      Δεν έχω πρόβλημα με άλλες εθνικές ομάδες.Πιστεύω στην Ευρώπη των εθνών.Παιδιά λευκών μεταναστών ή κατοίκων που έτυχε να γεννηθούν εδώ, κάλλιστα δύνανται να θεωρηθούν Έλληνες,και μάλιστα,τις περισσότερες φορές,είναι κλάσεις ανώτεροι από τους δικούς μας "απογόνους του Περικλή",που ξημεροβραδιάζονται στα μπουζούκια,ως γνήσιοι τσιφτετέλληνες.
      Η σημερινή παρακμή της γραικυλίας όμως,δεν σημαίνει ότι θα αγκαλιάσουμε τους αλβανούς.Ή επειδή απαρτιζόμαστε από τσιφτετέλληνες γραικύλους,θεωρούμε ... ευγονική τη μίξη με αλβανούς...να πιάσουμε τελείως πάτο δηλαδή.
      Όσο για τη Χ.Α, αδιαφορώ πλήρως.

      Διαγραφή
    3. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ22/1/21 1:01 μ.μ.

      Ε, ας γίνουμε και μεις διεθνιστές σαν τους αντιφάδες τότε.

      Ας μαζέψουμε και τους LGTB για να μην τους χαρίσουμε στους αντιπάλους μας.

      Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά; Πλάκα κάνουμε; Ούτε Αλβανοί, ούτε διεθνιστές, ούτε προβοκάτορες. Μόνο εθνικιστές.

      Ας καταλάβουν ορισμένοι ότι το να είμαστε λίγοι δεν είναι απαραίτητα κακό,
      Αρκεί να είμαστε σοβαροί.

      Δεν είναι σωστό να επιδιώκουμε την μαζικότητα με κάθε όρο, ακόμα και δεχόμενοι Αλβανούς ανάμεσά μας.

      Η δικαιολογία ότι τους είχε το κόμμα της Ουρανίας είναι αστεία. Ας πάει στη Χρυσή Αυγή όποιος τους θέλει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/1/21 5:21 μ.μ.

      11:50 π.μ. φυσικά και έγινε συνθήκη. συνθήκη αίματος. στα υπόλοιπα δεν απάντησες φίλε. όπως σας συμφέρει είναι η ιστορία για εσάς. ποιος μίλησε για μίξη; αν έχεις ελληνίδα ποιοτική να την παντρευτείς. και να κάνεις και παιδιά. αν ήταν από την νορβηγία η μετανάστευση θα έλεγες τα ίδια;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/1/21 5:24 μ.μ.

      22/1/21 1:01 μ.μ. δεν υπάρχει χρυσή αυγή μας τελείωσε. όταν ο μικρός νικόλας είχε ξένους δεν βγάζατε μιλιά. τώρα αν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τύπους με φτερά με άλλους είναι αστείο να το συζητάμε και μόνο. και που σαι φιλαράκι ... δεν είμαστε εθνικιστές αλλά φασίστες ή εθνικοσοσιαλιστές. εθνικιστές δηλώνουν κάτι πανούσηδες και κάτι μουστακαλήδες αντίγραφα του χατζηαβάτη που ανακάλυψαν τον εθνικισμό το 2016.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/1/21 1:07 μ.μ.

      22/1/21 5:24 μ.μ εγώ έβγαζα μιλιά και κόντρα στο μικρό Νικόλα. για αυτό δεν μπήκα ποτέ στο μαντρί του. Κάποιοι άλλοι δεν ξέρω τι κάνατε. Και που σαι...εθνικιστές δεν είναι οι Πανούσηδες και οι Συμιγδαλάδες. Οι ίδιοι δηλώνουν εθνικοπατριώτες και νεοεθνικιστές. Εγώ εθνικιστής δηλώνων από τα γεννοφάσκια μου. Γουστάρω τον φασισμό αλλά είναι έναν αιώνα πριν. Ενώ ο εθνικισμός παντοτινός. Πριν και μετά τον φασισμό.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος23/1/21 7:35 μ.μ.

      Διάβασε τις επόμενες 20 σελίδες αποό Κολοκοτρώνη και τα ξαναλέμε. Απαρνείστε τον φυσικό μας εθνάρχη σαν τους Φαναριώτες, λίγη τσίπα.

      https://anemi.lib.uoc.gr/php/pdf_pager.php?filename=%2Fvar%2Fwww%2Fanemi-portal%2Fmetadata%2F0%2F4%2Ff%2Fattached-metadata-70-0000183%2F140354.pdf&rec=%2Fmetadata%2F0%2F4%2Ff%2Fmetadata-70-0000183.tkl&do=140354.pdf&width=359&height=549&pagestart=1&maxpage=294&lang=el&pageno=118&pagenotop=118&pagenobottom=108

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/1/21 7:54 μ.μ.

      Καλά,εσύ διάβασε τι έγραφε ο Σάθας και τα ξαναλέμε.

      Η Φράσαρη εκδικήθηκε την αντίζηλό της. Οι Αλβανοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Πέρασαν στη Θεσσαλία και κατέστρεψαν τα Τρίκαλα και στη συνέχεια διαμέσου της Στερεάς Ελλάδας σκόπευαν να κατευθυνθούν προς την Πελοπόννησο. Από το έρημο τότε Μεσολόγγι πήγαν στο Αιτωλικό ,οι κάτοικοι του οποίου παραδόθηκαν με συνθήκη. Ούτε αυτή όμως σεβάστηκαν οι Αλβανοί και έκαψαν τα πάντα. Στη συνέχεια προκάλεσαν καταστροφές στην Παρνασσίδα, τη Φθιώτιδα και τη Λιβαδειά. Ο φημισμένος οπλαρχηγός της Αττικής Μητρομάρας, αρχηγός των λεμπέσηδων, τους αντιμετώπισε στην Κακιά Σκάλα της Μεγαρίδας και εξόντωσε πολλούς απ’ αυτούς. Ωστόσο πολυάριθμο στίφος κατευθύνθηκε στην Κόρινθο. Ο Αλβανός Χατζή Οσμάν, επικεφαλής 8.000 συμπατριωτών του κατευθύνθηκε προς τη Μεσσηνία. Ο Ιωάννης Μαυρομιχάλης εγκαταλείποντας λίγους Ρώσους συμπολεμιστές του πήγε στο Νησί (Μεσσήνη) με τους Μανιάτες του. Μετά από ηρωικό αγώνα από σπίτι σε σπίτι όλοι οι γενναίοι Μανιάτες σκοτώθηκαν.

      (Κ. Σάθας ‘’Τουρκοκρατούμενη Ελλάς’’)

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος22/1/21 2:13 μ.μ.

    ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ

    1. Για λόγους εθνικής ασφαλείς δεν θα έπρεπε να γίνεται αποδεκτή ουδεμία μετανάστευση - ανεξαρτήτως φυλετικής καταβολής - από τα όμορα με την Ελλάδα κράτη.
    2. Οποιαδήποτε Λευκή μετανάστευση - μη-μογγολική, μη-ισλαμική η οποία δεν διακατέχεται από την υποκουλτούρα της παρανομίας και της εγκληματικότητας είναι ευπρόσδεκτη.
    3. Θα ήθελα να αναφέρω προς προβληματισμό όλων, ότι αυτή την στιγμή στον Ελληνικό Στρατό, οι στρατιώτες Αλβανικής καταγωγής - αναλόγως την μονάδα - κυμαίνονται απο 50% έως 65%! Ήδη το 15% των νέων μονίμων αξιωματικών είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές μονίμων αξιωματικών το τρέχων ποσοστό είναι +25% και αυξάνεται προοδευτικά κάθε χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/21 5:26 μ.μ.

      Απολύθηκα πρόσφατα από τον στρατό.Σε κάποιο σημείο ήρθαν με μεταθέσεις ένα σωρό Αλβανοί.Ήμαστε σχεδόν στους ίδιους αριθμούς με τους αλβανούς.Τραγική κατάσταση.Όσο για τη συμπεριφορά τους:
      Αλβανική "κατσικομαγγιά","ψευτουπερηφάνια" και μία απαξίωση για την Ελλάδα.Πολλές φορές όταν ήμαστε όλοι μαζί,μιλούσαν αλβανικά,θέλοντας να το παίξουν κάποιοι,να ξεχωρίσουν.
      Αλλά όλα κι όλα,δεν έκαναν μπροστά μας τον αλβανικό αετό,τους το αναγνωρίζω αυτό.Από πίσω δεν γνωρίζω τι έκαναν.
      Είδα εκ του σύνεγγυς την νοοτροπία τους,τις φάτσες τους,τα υπόλοιπα που διαβάζω εδώ μέσα από "θιασώτες" της "ελληνοαλβανικής" φιλίας,τα ακούω βερεσέ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/21 6:29 μ.μ.

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2017/01/8-19-20.html

      όταν πριν πολλά χρόνια πασίγνωστο στέλεχος της χρυσής αυγής υπερασπιζόταν την κοινή σύνδεση ελλήνων και αλβανών. οι πιο φανατικοί αλβανοφάγοι είναι κάτι τύπου που γουστάρουν χίτλερ τέζα αλλά ξεχνάνε ότι ο αυστριακός είχε και αλβανούς και αρμένιους και σλάβους και γεωργιανούς στον στρατό του. αποφασίστε μάγκες ή πιστεύεται σε μια ευρώπη λευκή ή σε μικροεθνικισμούς που διαλύουν τα βαλκάνια και περνάνε καλά οι ΗΠΑ. αυτά από μένα που δεν έχω φίλους αλβανούς δεν είμαι αλβανός αλλά μαζί με πολωνούς και αυτούς και έλληνες κρατάμε την γειτονιά καθαρή από πάκηδες και άλλους. άγιοι δεν είναι φυσικά έχει πέσει χρήμα να τους κάνει μαλάκες έχουν πέσει στον καπιταλισμό με τα μούτρα και κάνουν μαλακίες αλλά μερικοί είχαν τα αρχίδια να δηλώσουν κάτι άλλο από τα συνηθισμένα. κάναν και μια βόλτα από χρυσαυγούλα είδαν ουρανίες ουζμπέκους και κελεμπίες και σου λέει άντε γεια. δεν είχαν και άδικο. και σε στέκια άπλυτων έχουν κόσμο αλλά τσακώνονται κάθε μέρα αφού ξερνάνε με αντιρατσισμούς και πίπες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/1/21 7:12 μ.μ.

      Καλύτερα «ψευτόμαγκες» παρά βυσματούχοι, βουτυρομπεμπέδες. Από την δική μου την πλευρά,που ασχολούμαι με τον αθλητισμό χρόνια, όταν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον σκληρό, μαχητή, τον χαρακτηρίζαμε ως Αλβανό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/1/21 7:34 μ.μ.

      Εμεις πάλι από τη δική μας τη μεριά,όταν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον ως κλέφτη,χαζό και ασχημομούρη,τον χαρακτηρίζαμε ως Αλβανό.
      Επιχειρηματολογία επιπέδου υπογείου...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/1/21 7:36 μ.μ.

      Ντάξει, σκληροί είναι και οι Νιγηριανοί αραπάδες της Μπόκο Χαράμ.Γουστάρεις;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/1/21 9:33 μ.μ.

      Συμφωνώ με όσα γράφει ο συναγωνιστής Άρης Αρίων. Έθεσε το ζήτημα στη σωστή βάση.
      Κ.Ν.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/1/21 11:44 μ.μ.

      Μπράβο Άρη Αρίωνα που ανέφερες κάτι που αποφεύγουν όλοι οι ακροδεξιοί να μας πουν... Σε λίγα χρόνια η πλειοψηφία των αξιωματικών του ελληνικού στρατού θα είναι Αλβανοί και θα αντιμετωπίσουμε τρομακτικό εθνικό ζήτημα... Και στον εθνικιστικό χώρο κάποιοι μ@λ@κες ασχολούνται με το αν είπε ο Ιωάννης Μεταξάς το ΟΧΙ στους Ιταλούς και με διάφορες άλλες παρελθοντολογικές παπαριές!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/1/21 10:51 π.μ.

      Αν απαγορεύοταν κάθε μετανάστευση από τα όμορα κράτη, όπως εύστοχα σχολίασε ο συναγωνιστής Άρης, τώρα δεν θα υπήρχε όλη αυτή η συζήτηση και αντιπαράθεση περί Αλβανών.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος23/1/21 3:09 μ.μ.

      7:36 μ.μ. μιλάτε εσείς για νιγηριανούς όταν δέχεστε ως πρότυπα μαροκινούς και απόγονους πειρατών; ή είσαι με τους άλλους που στο χωριό τους μιλάνε αρβανίτικα αλλά προς τα έξω το παίζουν αλβανοφάγοι;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος23/1/21 4:05 μ.μ.

      Ανώνυμε 3:09μ.μ

      Δεν θέλησα να ασχοληθώ περαιτέρω,αλλά οφείλω μια απάντηση,μιας και το μόνο που κάνεις,είναι να δυσφημείς.
      Καλέ μου άνθρωπε,γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις;Γιατί έχεις στο μυαλό σου την συγκεχυμένη πεποίθηση,ότι όποιος καταφέρεται εναντίον των Αλβανών,είναι και χρυσαυγίτης;Ποιος σου είπε ότι γουστάρουμε Χ.Α, Μιχαλολιάκο και γενικότερα,το άθυρμα αυτό;Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους,αλλά μόνο για μένα.Ποτέ δεν υπήρξα μέλος της Χ.Α,ούτε που τους ψήφισα έστω και μια φορά.
      Άλλοι μπαινοέβγαιναν στα γραφεία τους.
      Αυτό που κάνεις,να βάζεις ταμπέλες δηλαδή,και μάλιστα του ΧΑητη,σε μία διένεξη που αφορά φυλετικά,εθνοτικά και πολιτικά ζητήματα, καταδεικνύει την αδυναμία σου για στέρεα επιχειρήματα.Κοινώς, έχεις "στριμωχτεί" ιστορικά και ιδεολογικά,και καταφεύγεις σε δυσφημηστικές τακτικές.Με συμπάθεια στα γράφω αυτά,διότι διακρίνω μία υπέρμετρη επιθετικότητα,ως να πασχίζεις να αποδείξεις ότι έχεις δίκαιο,"στηριζόμενος" σε έωλα φληναφήματα (απαιραίτητος πλεονασμός).

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος23/1/21 4:10 μ.μ.

      Όσο για τις "έμμεσες" τοποθετήσεις σου για απογόνους πειρατών και μαροκινούς,(που όντως έτσι μοιάζουν αυτοί που αναφέρεις έμμεσα),είναι κουτοπονηρίστικες τακτικές υπεκφυγής του πραγματικού θέματος.Το βλαμμένο και ανίκανο πολιτικό κόμμα δεν έχει σχέση με το θέμα μας.Αλλά έντεχνα προσπαθείς να στρέψεις τη συζήτηση αλλού,λόγω έλλειψης επιχειρημάτων.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος22/1/21 5:28 μ.μ.

    Im an Albanian from Kosova (Dardania), i thank you for the wonderful article, i hope more people understand the reality about our common history between Greeks and Albanians. We share the same ancestors since the time of Hector and Achilles. We fought together under the leadership of Alexander the Great. We stopped Ottomans together with our General Gjergj Kastrioti Skenderbeg. We fought together for the independence of Greece under the leadership of Kolokotronis and Boçari. I hope the new generations will get together and form a better future for our communities together in the Balkans and everywhere in the World

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/21 3:07 μ.μ.

      Albanian from Kosova none likes you in Greece. Hellas against all odds.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος22/1/21 5:49 μ.μ.

    Καθίσταται ανάγκη να προσεγγίσουμε τους λευκούς μετανάστες. Ειδικότερα τους Αλβανούς με τους οποίους έχουμε άρρηκτη σύνδεση. Διηρημένους και εχρθρούς μας θέλει το αστικό καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/1/21 6:00 μ.μ.

    Είναι πολλοί αυτοί που θα συνδράμουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/1/21 6:06 μ.μ.

    Φανταστείτε πόσοι νέοι λευκοί μετανάστες θα μποροπυσαν με την κατάλληλη προσέγγιση να συνδράμουν ενεργά σε ένα κίνημα. Έχετε μεσάνυχτα εάν νομίζετε πως όλοι είναι για τον κάλαθο των απορριμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος22/1/21 6:08 μ.μ.

    Περί Φυλής - Π. Βλαστός ( 1912 )

    https://hypervoria.blogspot.com/2012/01/1912.html?fbclid=IwAR3_SdCfHonvjFjtY8jyOloixUczI6kKugHAL80hYn4m-vOyXquNZvJA25M

    να τι λέει ο μεγάλος Πέτρος Βλαστός ... Θα τον κατηγορήσουν και αυτόν κάποιοι για αλβανοφιλία και εμμονή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος23/1/21 1:32 π.μ.

    ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ.......ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ......ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ.......ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ........ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΛΛΗΝ.......

    ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ.......ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΝΑΡΙΚΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΥΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΡΕΥΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΓΓΛΩΣΙΑ ΤΟΥΣ.....

    ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΑΡΒΙΝΙΚΑ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΝΗΣΚΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΑΚΜΑΙΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.......ΟΠΩΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΗΚΕ Η ΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΡΔΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ.....

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΑΣΤΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η φυλη , η λευκη φυλη τελειωσε οσο και να χτυπιομαστε.Το μοναδικο μονοπατι ειναι να σωσουμε οτι μπορουμε και σαν εθνικοσοσιαλιστες να βαδισουμε μαζι. Η Ευρωπη μαςνεχει αναγκη ολους, οπως το 45, μονο που τοτε ηταν πραγματικοι ανδρες. Ο εχθρος εχει χρωμα, φυλη, ιδεολογια και πανω απο ολα δυναμη. Οποτε ολοι μαζι , ολες οι λευκες εθνικοτητες μαζι για την σωτηρια και επιβιωση. Τωρα οσον αφορα για διαφορους που λενε για καταγωγες..αρκει μια βολτα σε καποια μερη της Ελλαδος για να καταλαβει την φυλετικα αραβικη και τουρκικη φυλετικη καταγωγη μερικων που μιλανε ελληνικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος23/1/21 11:39 π.μ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΥΣ
    ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
    ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΙΑ ΠΟΛΩΝΟΥΣ
    ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΙΝΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ
    ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΣΣΑΝΤΙΚΟΥΣ
    ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
    ΣΤΑ ΟΡΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ
    ΝΑ ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/21 1:11 μ.μ.

      Πάρε τους Ουκρανούς skins και τους μεταλλάδες και πήγαινε να χορέψεις σκοούς ελληνικούς. Τι μας λες μωρέ; Σε ποιος τα πουλάτε αυτά. Κανένας Αλβανός ανάμεσά μας. Έτσι απλά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/21 3:01 μ.μ.

      τώρα σε ενοχλούν και οι ουκρανοί και το μέταλ? δεν σε ενοχλούν οι τούρκοι που κάνουν κουμάντο στην χώρα ε?

      http://theodotus.blogspot.com/2015/06/to.html

      πάρε να έχεις ρωμιέ που το μίσος σου είναι τυφλό και μπροστά στους ανατολίτες είσαι σούζα!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/21 9:26 μ.μ.

      Ανώνυμος23/1/21 3:01 μ.μ. ή αποφεύγεις τη συζήτηση ή δεν καταλαβαίνεις. το ιστολόγιο που μοστράρεις το θεωρώ αστείο.

      Ούτε έγραψα εναντίον του black metal. Eναντίον της απόπειρας να ανακατεύεις black metal, skinheads και ελληνικούς χορούς σε ένα τουρλουμπούκι μεταναστολαγνείας ανθρώπων που προέρχονται από χώρες με ΝΑΤΟϊκή παράδοση έγραψα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/1/21 9:36 μ.μ.

      Ανώνυμος23/1/21 3:01 μ.μ. σούζα στους Τούρκους κάθεται η Μέρκελ https://www.dw.com/el/η-μέρκελ-χρειάζεται-τον-ερντογάν/a-52130710

      Σούζα στους Τούρκους κάθονται οι Κοσοβάροι και ο Ράμα
      https://www.in.gr/2021/01/07/politics/mazi-polemousame-aytokratoriki-ypodoxi-rama-stin-ksafniki-synantisi-erntogan/

      Ο Ρωμιός έχει χίλια δυο κακά. Συμπάθεια για τους Τούρκους πάντως δεν έχει. Ελπίζω να μην αποκτήσει καμία συμπάθεια ούτε προς τους Αλβανούς.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/1/21 9:40 μ.μ.

      σύντροφε πρέπει να ξεχωρίζεις το αστείο και το τρολάρισμα από το σοβαρό ποστ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/1/21 3:09 μ.μ.

      Αν η πρόταση συνεργασίας με Αλβανούς είναι τρολαρισμα εγώ πάω πάσο. Νόμιζα ότι σοβαρολογείς όταν την πρότεινες.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/1/21 3:20 μ.μ.

      για κάποιους δεν είναι τρολάρισμα. είναι ρεαλισμός απέναντι σε αυτό που έρχεται.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/1/21 3:27 μ.μ.

      τα στιχάκια αυτά είναι τρολάρισμα για την αντιφα που έχει παρόμοια. πάντως δεν θα ήταν άσχημο σενάριο από το να έχεις χασάν και κωνσταντίνου ...

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος23/1/21 7:47 μ.μ.

    Από το GedMatch που αποτελεί τον πιο αξιόπιστο υπολογιστή γενετικών αποστάσεων, παραθέτω τις γενετικές συγγένειες των Αλβανών σε σύγκριση με άλλους σύγχρονους πληθυσμούς. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, και τους αρέσει δεν τους αρέσει είναι ομόαιμο φύλο με εμάς. Καθίσαμε σαν κορόιδα να μας διχάσουν οι Τούρκοι που χρηματοδοτούν την ανθελληνική προπαγάνδα στην Αλβανία, οι Σλάβοι που μας έφαγαν την Μακεδονία, οι Ιταλοί που ήθελαν την Αλβανία το μακρύ τους χέρι στα Βαλκάνια και οι Αυστροούγγροι που απ το 1849 αποφάσισαν πάσι θυσία να αποτρέψουν την ένωση των Ελληνικών φύλων για να μην δημιουργηθεί ισχυρός πόλος στα Βαλκάνια. Φάτε σανό με το κιλό τώρα.
    Distance to: Albanian
    0.01172523 Greek_Central_Macedonia
    0.01398776 Greek_Macedonia
    0.01647191 Greek_Thessaly
    0.01738110 Rumelia_East
    0.01894300 Greek_Peloponnese
    0.02635686 Macedonian:Southeast
    0.02698622 Macedonian:Central
    0.02750826 Macedonian:Northwest
    0.02764228 Italian_Tuscany
    0.02824767 Swiss_Italian
    0.02837148 Italian_Piedmont
    0.02864146 Gagauz
    0.02928925 Italian_Marche
    0.02938975 Macedonian:Pelagonia1
    0.03115133 Greek_Izmir
    0.03122240 Bulgarian
    0.03123173 Italian_Umbria
    0.03186874 Greek_Laconia
    0.03281939 Italian_Molise
    0.03410523 Macedonian:East2
    0.03485838 Italian_Veneto
    0.03520665 Italian_Abruzzo
    0.03557118 Italian_Lazio
    0.03560959 Macedonian:East1
    0.03625818 Italian_Liguria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος23/1/21 7:52 μ.μ.

    Οι Γενετικές Αποστάσεις Ελλήνων από άλλους σύγχρονους πληθυσμούς. Αντί να κυνηγάμε το πως θα συμφιλιώσουμε τους εχθρούς μας τους Σλάβους μεταξύ τους που διακαής πόθος τους είναι η έξοδος στο Αιγαίο, ας κοιτάξουμε να συμφιλιώσουμε τα Ελληνικά φύλα πρώτα για να έχουμε μεγαλύτερη ισχύ μέσα στο πλαίσιο της Λευκής Φυλής των Ευρωπαϊκών Εθνών.
    Distance to: Greek_Peloponnese
    0.01613226 Greek_Izmir
    0.01735551 Greek_Central_Macedonia
    0.01746995 Greek_Laconia
    0.01762617 Greek_Thessaly
    0.01854930 Greek_Macedonia
    0.01894300 Albanian
    0.02036978 Rumelia_East
    0.02129029 Italian_Molise
    0.02212485 Italian_Abruzzo
    0.02266803 Italian_Marche
    0.02503219 Italian_Apulia
    0.02534207 Italian_Umbria
    0.02534850 Italian_Lazio
    0.02573080 Italian_Basilicata
    0.02833067 Italian_Tuscany
    0.03122323 Italian_Campania
    0.03263124 Macedonian:Southeast
    0.03313179 Sicilian_West
    0.03321116 Sicilian_East
    0.03360976 Greek_Crete
    0.03370532 Ashkenazi_Belarussia
    0.03413511 Italian_Piedmont
    0.03444257 Macedonian:Central
    0.03483610 Swiss_Italian
    0.03500502 Ashkenazi_Russia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος23/1/21 7:56 μ.μ.

    για αυτό διαβάζω ΜΚ εδώ και μια δεκαετία. η καλύτερη έκφραση του χώρου. σπάει στεγανά τολμάει και αναδεικνύει πρόσωπα και πράγματα. συνεχίστε έτσι συναγωνιστές. είμαστε πολλοί εκεί έξω που δηλώνουμε μαυροκριναίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος23/1/21 9:30 μ.μ.

    Εγώ ήθελα να ξερα μόνο Ευρωπαίοι μετανάστες από χώρες με φιλικά αισθήματα προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ έστειλαν αυτές τις επιστολές; Τι διάολο, τόσους Ρώσους και Λευκορώσους μετανάστες έχουμε. Κανένας από αυτούς δεν έστειλε μια επιστολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις στο λέμε δημοσίως. Αυτές οι ιστορίες είναι λεκτικό απόσταγμα πραγματικών ιστοριών και μαρτυριών. Οι εν λόγω καταγωγές έχουν να κάνουν και με τις αριθμητικές παρουσίες των μεταναστευτικών κοινοτήτων στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  36. Να ψοφήσει ο "κωλοχώρος" με τα συμπλεγματικά ιδεολογικά του στεγανά!
    ΠΡΟΣ Σ.Ο. ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ: Αφιέρωμα στο 1821. Ξεκινήστε με τον Οδυσσέα Ανδρούτσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος24/1/21 6:57 μ.μ.

    Θαυμάστε τον Σέρβο εθνικιστή Seselj. Macedonia is Serbia λέει. Ρε όλα να τα πάρουν οι ομόαιμοι αδελφοί μας Αλβανοί απ' τους κατσικοκλέφτες Σέρβους https://youtu.be/qZHKvAJNZqg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος24/1/21 6:59 μ.μ.

    Πρόεδρος της Σερβίας "πρέπει να αναγνωριστεί το Μακεδονικό έθνος" στα τέσσερα ο σλαβοραγιάς Έλληνας https://youtu.be/7TfbEYNtfko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος24/1/21 7:05 μ.μ.

    https://youtu.be/dqBdUN9STmo πόσα χαστούκια πρέπει να φάμε για να ξυπνήσουμε; Ο Σλαβικός κόσμος σύσσωμος στο πλευρό του Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/21 1:52 μ.μ.

      Καλά,και τι να συγκρίνουμε,τους Σέρβους (και τους Κροάτες,Ρουμάνους) με τους Αλβανούς;Να κάνουμε ένα κατάλογο με προσωπικότητες στον τομέα της φιλολογίας,της επιστήμης και του αθλητισμού,που έχουν δώσει οι Σέρβοι ,οι Κροάτες ,οι Ρουμάνοι (και εμείς),σε σχέση με τους Αλβανούς.
      Οι Σέρβοι έχουν βγάλει έναν τιτάνα της επιστήμης σαν τον Τέσλα.
      Στον αθλητισμό έχουν δώσει έναν Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς,έναν Μποντιρόγκα,έναν Ντίβατς(μπάσκετ),έναν Τζόκοβιτς (goat του τέννις)και αρκετούς άλλους.
      Οι Κροάτες έχουν δώσει έναν Ντράζεν Πέτροβιτς,έναν Σούκερ έναν σύγχρονο,τον Λούκα Μόντριτς,που είναι ο εγκέφαλος της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου,έναν Sunic και επίσης αρκετούς άλλους.
      Οι Ρουμάνοι έχουν δώσει έναν Μίρτσεα Ελιάντε,έναν Ιονέσκο,έναν Κοντρεάνου,ένα Χάτζι (κορυφαίος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής).
      Τι να συγκρίνουμε τώρα;Τη Γιουγκοσλαβία (και ως Σερβία και ως Κροατία),που στο μπάσκετ κόντραρε στα ίσια του Αμερικανούς παραφουσκωμένους μαύρους;
      Και μην μας πείτε ότι ο αθλητισμός είναι δευτερεύον συστατικό μιας φυλής.Θα μου θυμήσετε κάτι ..."πατριάρχες" του χώρου που έλεγαν "έλα τώρα,ποιο ποδόσφαιρο,δεν είναι για εμάς,τους εθνικιστάς"!
      Εν ολίγοις,οποιαδήποτε σύγκριση των Αλβανών με Σέρβους, Κροάτες, Ρουμάνους,σε οποιοδήποτε τομέα,είναι αστεία.
      Αλλά,ξέρω οι Αλβανοί είχαν κομμουνισμό,και τους πήγε πίσω,ενώ οι άλλες εθνικότητες που αναφέραμε,τι είχαν;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/21 5:15 μ.μ.

      και οι Αλβανοί είχαν προσωπικότητες. δεν είχαν απλά κομμουνισμό αλλά το χειρότερο στα βαλκάνια.

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος24/1/21 10:34 μ.μ.

    Κάποτε φωνάζαμε ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Τώρα θα φωνάζουμε ΕΞΩ Οι ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
    Πολύ προχώ η κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/21 10:43 π.μ.

      πάντα ο χώρος είχε ξένους. ο σαρακηνός αρχηγός πρώτος από όλους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/21 11:11 π.μ.

      χτες στο βράδυ στην ερτ3 ντοκυμαντέρ για τους τρανς και γκευ της αλβανίας. ότι γίνεται και εδώ, οι ίδιες μκο με λεφτά δυτικών πρεσβειών. το ομολογούσαν στην κάμερα. σύσσωμοι οι γείτονες ενάντια στους δικαιωματιστές. καμιά σχέση με την αθήνα και πορείες αγάπης που είναι χιλιάδες. αμέσως μετά άλλο ντοκυμαντέρ με βιτρίνα τον τραμπ αλλά μίσος για τους λευκούς άντρες. συνεχίστε να τσακώνεστε κάποιοι και να ασκείτε κριτική σε έναν λαό που τουλάχιστον δεν δέχεται τις επιταγές της νέα τάξης πραγμάτων. οι ρωμιοί δεν αντέχουν να βλέπουν το είδωλο τους στον καθρέφτη και λικνιζόμενοι στις μουσικές της ανατολής βρίσκουν τον εύκολο αντίπαλο πάντα στους γείτονες. καληνύχτα ελλάδα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/21 11:16 π.μ.

      όταν φώναζες έξω οι ξένοι έκανες λόγο και για τις αλλοδαπές γυναίκες των ηγετών του κόμματος; ή για τις γκόμενες άλλων στελεχών όπως κάτι ινδιάνες για παράδειγμα; το έξω οι ξένοι πιάνει και τις γκόμενες τις αλλοδαπές στο σχολείο που πάντα γούσταρες ή εκεί είναι άλλο; επίσης το έξω οι ξένοι ισχύει και για αυτούς που κατεβάσατε στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις τελευταίες εκλογές ή όχι; για τον υποψήφιο προπονητή που δήλωσε και εβραίος εκ μητρός ισχύει ή όχι;

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος25/1/21 12:27 μ.μ.

    25/1/21 11:16 π.μ. εσύ μπορεί να είχες νταραβέρια με το αποκομμα του Νικολάκη και να βλέπεις παντού χρυσαυγήτες. εγώ δεν είχα ποτέ. για αυτό ήμουνα πάντα ενάντια στους ξένους και πρώτα απ' όλα ενάντια στους ξένους που εξακολουθούν να έχουν βλέψεις στην ελληνική γη. οι Αλβανοί είναι ανάμεσα σε αυτούς.

    αν θες τι γνώμη μου για το ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ναι, εννοώ το φρένο στη μετανάστευση που στη χώρα μας ξεκίνησε το 1991. Δεν κάνω διακρίσεις εκτός από μία περίπτωση. μόνο τους Αλβανούς βλέπω με μια μεγαλύτερη αντιπάθεια. γιατί είναι τα τσιράκια των Αμερικανών, των Γερμανών και των Τούρκων. δεν εννοώ τα κρατικά τσιράκια, όπως είναι και τοι ελληνικό κράτος. εννοώ τα εθνικά τσιράκια. βρες μου έναν Αλβανό να αντιπαθεί τη
    καπιταλιστική δύση. Έναν έστω. γιατί εγώ έχω δουλέψει με πολλούς από δαύτους.

    το πρόβλημα μου πάντως δεν είναι αυτό. το πρόβλημα είναι ότι προσπαθούν να διαβάλουν τον εθνικιστικό χώρο. είτε το κάνουν με τον πακιστανό της Μάνης είτε το κάνουν με τις τιτίκες στα ψωνιστήρια είτε το κάνουν με βλάκες που τους δίνουν χώρο έκφρασης.

    ε, ότι και να κάνουν, να ξέρουν ότι δε θα τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/21 6:12 μ.μ.

      Τα είπες όλα φίλτατε.Ήμαρτον με την αλβανολαγνεία στον πολύπαθο "χώρο".Όσοι έχουμε συναντήσει έστω και για λίγο αλβανους,γνωρίζουμε τι είναι.Απλά ενοχλούνται πολλοί ,διότι τους καταστρέφουμε το αφήγημα.
      Αυτοί που "κόπτονται" για την Μακεδονία,γιατί δεν ασχολούνται με την παθούσα Ήπειρο;
      Όλοι εσείς που συμπαθείτε τους αλβανους,και επιθυμείτε μάλιστα να τα πάρουν όλα από τους Σέρβους (sic), πιθανότητα επιθυμείτε να πάρουν και την Ήπειρο,και το βέβαιο είναι ότι σταυρώνετε και τα χεράκια σας,φτιάχνοντας πεταλουδίτσες και αλβανικους αετούς,ηδονιζόμενοι με αυτό.
      Αλλά όντως,δεν θα σας περάσει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/21 9:08 μ.μ.

      Λές πως οιοσδήποτε Αλβανός επιθυμεί καταπιλαστικά δυτικά πρότυπα και τρόπο ζωής. Δεκτόν. Όλοι έχουν διαβρωθεί σήμερα. Μήπως άπαντες οι Έλληνες δεν δέχόνται την Δύση ως θέσφατη και ανωτέρα όλων; Το θρμα δεν είναι τι πιστεύει η μάζα, καθώς είναι πλανεμένη, η ουσία είναι τι υπάρχει εντός της ψυχής του λαού.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/21 12:34 μ.μ.

      Ανώνυμe 25/1/21 9:08 μ.μ. δεν εννοώ τον μέσο Αλβανό που επιθυμεί τα καπιταλιστικά πρότυπα. Εννοώ τον εθνικιστή/ες Αλβανό. Με όλα τα καλά και τα κακά του ο ελληνικός εθνικισμός είχε από τον 19ο αιώνα αντινεωτερικό προσανατολισμό Όπως και όλοι οι ευρωπαϊκοί εθνικισμοί. Ήταν against the modern world. Αντίθετα ο αλβανικός εθνικισμός δεν υπήρξε ποτέ τέτοιος. Ιδίως στα νεότερα χρόνια, μετά τον πόλεμο του Κοσόβου, ο αλβανικός εθνικισμός ταυτίστηκε με το γερμανικό και αμερικανικό γεωπολιτικό προσανατολισμό. Κατά πόσο μπορούν να αποτινάξουν αυτή την ιδεολογική παράδοση τα παιδιά που θες να προσεγγίσουμε? Είναι δυνατό να συμβεί αυτό? Να απαρνηθούν τον UCK και να αγωνιστούν ενάντια στα καπιταλιστικά κοράκια των Η.Π.Α και του Βερολίνου όταν αυτά βοηθούν τη χώρα τους? Στο όνομα ποιανού θα πολεμήσουν τους καπιταλιστές? Στο όνομα του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού? Ελάτε τώρα, αυτά θα ήταν αστειότητες αν δεν υπήρχε το ενδεχόμενο να είναι σχέδιο μυστικών υπηρεσιών.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/1/21 4:12 μ.μ.

      Eπειδη εχει παραξεφτιλιστει με τους Αλβανοθς παρτε γραφηματα να δειτε γενετικα ποσο κοντα ειμαστε. Η βιολογια μιλαει. Αν θελετε το δεχεστε. Αυτοι την στιγμη ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ αλλα αυτο δεν αναιρει την πραγματικοτητα

      https://www.google.com/search?q=greek+pca&hl=el&sxsrf=ALeKk00oMunAfsw1LAeh5qrvRrgJ8Xfydw:1611929358406&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjA573mqMHuAhVuwQIHHbr7BSAQ_AUoAXoECAQQAw&biw=1366&bih=657#imgrc=g2bcJhy0B9FFJM

      https://www.google.com/search?q=greek+pca&hl=el&sxsrf=ALeKk00oMunAfsw1LAeh5qrvRrgJ8Xfydw:1611929358406&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjA573mqMHuAhVuwQIHHbr7BSAQ_AUoAXoECAQQAw&biw=1366&bih=657#imgrc=KZhSVmoBNaUlaM

      https://www.google.com/search?q=greek+pca&hl=el&sxsrf=ALeKk00oMunAfsw1LAeh5qrvRrgJ8Xfydw:1611929358406&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjA573mqMHuAhVuwQIHHbr7BSAQ_AUoAXoECAQQAw&biw=1366&bih=657#imgrc=dQQfeR3waSwfoM

      Ειναι πιο κοντα μας απο Κυπριους, Καππαδοκες και Ποντιους οπως βλεπετε

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος25/1/21 12:50 μ.μ.

    Τη δεκαετία του 2000 αυτή η συζήτηση διεξαγόταν στον αντιφασιστικό χώρο. Τότε οι αντιφάδες συζητούσαν για το αν θα έπρεπε να επιτρέψουν στους -αρκετούς ξαφνικά επαναστατημένους- Αλβανούς να πρωταγωνιστήσουν στα δρώμενα των Εξαρχείων. Υπήρχαν αρκετοί αληθινοί αναρχικοί που κατάλαβαν τι πήγε να παιχτεί. Αλλά επικράτησαν οι μεταμοντέρνοι antifa και οι -ξαφνικά επαναστατημένοι- Αλβανοί βρήκαν πεδίο δράσης λαμπρό.

    Μετά από δύο χρόνια οι αναρχικοί προσπαθούσαν να ξεριζώσουν από τη γειτονιά τους ένα καινούριο σαράκι που είχε φυτρώσει. Οι Αλβανοί έκαναν μεγάλη μπίζνα με εμπόριο παράνομων ουσιών στην περιοχή. Δεν έκρυβαν μάλιστα το μίσος τους για τους αραβόφωνους ανταγωνιστές τους στο παράνομο εμπόριο.

    Οι δρόμοι των αναρχικών έγιναν πεδίο μάχης λαθρεμπόρων. Πυροβολισμοί, μαχαιρώματα, φόβος. Όλα αυτά που το σύστημα ήθελε με το να φυτέψει τους Αλβανούς και τους άλλους ξένους στα Εξάρχεια.

    Ευτυχώς για τους αναρχικούς, είχαν πράγματι χώρο. Μπόρεσαν να αντεπιτεθούν και να περιορίσουν την Τουρκαλβανική μαφία. Όχι να την εξαφανίσουν. Πλέον είναι αναγκασμένοι να ανέχονται τους Τουρκαλμπάνηδες και τους ανατολίτες πράκτορες που φύτεψε στη γειτονιά τους η πρακτoρικη μεταμοντέρνα antifa.

    Οι εθνικιστές δεν έχουμε τέτοιες δυνάμεις. Δε θα είναι εύκολο να ξεπατώσουμε το ζιζάνιο που προσπαθούν να σπείρουν στο χώρο οι πρεσβείες (δεν εννοώ της Παναχράντου) με τα ελληνόφωνα χαφιεδάκια τους. Αλλά όσο αδύναμοι και αν δείχνουμε, να ξέρουν τα μπαστάρδια που εκφυλίζουν την ιδέα του εθνικοσοσιαλισμού ότι υπάρχουν πάντα κρυμμένοι άσοι στο μανίκι. Καλώς ή κακώς παίζουμε ακόμη εντός έδρας.

    Για αυτό ελάτε Αλβανοί στον εθνικιστικό χώρο. να σας δούμε. Να γνωρίσουμε και τα προσωπάκια σας. Όχι από την Πάτρα και την επαρχία, όχι σε μπραβιλίκια, όχι από μακριά. Αυτά είναι έξω από τον χώρο. Ελάτε να σας δούμε από κοντά. Σε κοινές δράσεις, σε εκδηλώσεις. Θα σας υποδεχτούμε όπως σας αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/21 5:23 μ.μ.

      ηθικό συμπέρασμα σύμφωνα με την σκέψη σου. όλοι οι αλβανοί είναι εγκληματίες και έμποροι ναρκωτικών. εγώ πιστεύω πρέπει να πάνε μακρόνησο όπως έκανε παλιά η δεξιά. τι λες? και μια απορία. όλα αυτά τα νέα παιδιά που είναι σήμερα 16 πχ τι κάνουμε? ξέρεις μερικά από αυτά ψάχνονται σε σκοτεινά βιβλία. κάτι έχει πάρει το αυτί μου διαβάζουν για δεκανείς από αυστρία και κάτι βιογραφίες για ορνιθιτρόφους ενός κόμματος. κάτι περίεργες παρέες σε τοπικές που είχαν κλπ. για πες άποψη. και κάτι άλλοι πρόσφατα είχαν πάει και σε γνωστό εκδοτικό οίκο. γενικά μυρίζει φασισμός να ξέρεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/21 7:39 μ.μ.

      Τι θέλεις δηλαδή να κάνουμε με
      τα νέα παιδιά της Αλβανίας που διαβάζουν Χίτλερ και ψάχνονται;Καλά κάνουν και ψάχνονται,καλό γι'αυτούς.Εμείς τι είμαστε,οι νταντάδες της Χερσονήσου του Αίμου,να μαζέψουμε τους Αλβανούς που από το μίσος για τον Ελληνισμό,πέρασαν στα "σκοτεινά" βιβλία που αναφέρεις;
      Ας διαβάζουν και Λούκυ Λουκ και Ντόναλντ και Σπάϊντερμαν.Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι εμμονικά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/1/21 8:09 μ.μ.

      Δεν είπα ότι όλοι οι Αλβανοί είναι εγκληματίες. Την άποψη που θες την έγραψα ήδη αλλά αφού μου το ζητάς θα την επαναλάβω.

      16χρονοι ήταν και οι Αλβανοί που ψάχνονταν τη δεκαετία του 2000 στα Εξάρχεια. Όχι μόνο ψάχνονταν μα ήταν και εκείνοι που έσπρωχναν τους αναρχικούς συνεχώς εναντίον μας. Όταν ακόμα δεν είχαν τους δρόμους εντελώς δικούς τους και υπήρχε κάτι από το παλιότερο εθνικιστικό πεζοδρόμιο, οι Αλβανοί έλεγαν στους αναρχικούς "μεις κυνηγκάμε φασίστες, όχι αυτοί μας". Τους άκουσαν οι αναρχικοί και το πλήρωσαν. Γιατί κυνήγησαν τους φασίστες αλλά τα αλβανά κατσικώθηκαν στην πλατεία και τους γύρω δρόμους, κάνοντας λαθρεμπόριο ποικίλων ειδών. Ακόμα και ιστορικές μορφές του αναρχικού κινήματος απειλήθηκαν από ένοπλους "τουρκαλμπάνηδες συντρόφους" μέσα στα καταστήματά τους. Αλλά είπαμε. Οι αναρχικοί έχουν χώρο. Μπορούν να τα βγάζουν πέρα σε τέτοιες περιπτώσεις.
      Αν θες να αντιγράψουμε την τακτική τους εγώ διαφωνώ. Γιατί είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν ούτε Αλβανοί ε/ς ούτε Αλβανοί αναρχικοί. Όταν τους στριμώξουν θα "δουλέψουν" αμέσως για την πρεσβεία τους. Διεισδύοντας ακόμη και στα "άκρα" της ελληνικής κοινωνίας κάνουν μια χαρά τη δουλειά για τα συμφέροντα του δικού τους κράτους και των συμμάχων του (που ξέρουμε ποιοι είναι).

      Οπότε ακόμα και αν διαβάζουν για τον δεκανέα δεν μου λέει τίποτε. Στους αναρχικούς έλεγαν ότι διάβαζαν Μπακούνιν. Οι εκδότες που τους δέχονται μπορεί να δουλεύουν για τις ίδιες υπηρεσίες.

      Σίγουρα υπάρχουν καλοί άνθρωποι Αλβανοί (όπως σ' όλα τα έθνη). Καλοί Αλβανοί στην Ελλάδα είναι εκείνοι που δουλεύουν, κάνουν τις σπουδές τους ή αθλούνται, χωρίς να ανακατεύονται στα πολιτικά. Αυτοί που νιώθουν ότι εδώ δεν είναι χώρα τους αλλά είναι φιλοξενούμενοι (ακόμα και αν γεννήθηκαν εδώ). Αυτοί που σέβονται τη φιλοξενία όπως εγώ σέβομαι κάποιον που με φιλοξενεί στο σπίτι του.

      Αν κάποιοι από αυτούς κάνουν οικογένεια με Έλληνες/ίδες τα παιδιά τους θα μπορούν να εμπλέκονται στην πολιτική (αφού θα είναι κατά το ήμισυ Έλληνες).

      Αυτή είναι η άποψή μου. Το να αντιγράφουμε τους αντιφάδες υποδηλώνει αμερικανισμό του χειρότερου είδους. Πολύ περισσότερο όταν αντιγράφουμε στρατηγικές που αποδείχθηκαν προακτόρικες και λαθεμένες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/1/21 9:13 μ.μ.

      Οι νεώτεροι Αλβανοί είναι εν δυνάμει σύμμαχοι και συναγωνιστές. Είναι περισσότερο φασίστες, απο άλλους αν και δεν έχουν διαβάσει βιβλιοθήκες. Και αυτό συμβαίνει διότι μιλάει καθαρά η φυλή.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/1/21 9:16 μ.μ.

      Ενοχλήθηκαν πολλοί για τούς λευκούς μετανάστες. Τα παιδιά αυτά μπορούν να δημιουργουργήσουν ένα πολυπληθές τάγμα, εναντίον του κράτους. Είναι η μόνη πηγή ατόμων που έχει μείνει. Οι Ελληνάρες στέρεψαν, τους έφαγε ο Νότης, η ακροδεξιά και η μεγαλομανία.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/1/21 12:35 μ.μ.

      Ανώνυμος25/1/21 9:13 μ.μ. αντιλαμβάνεσαι τον φασισμό με λάθος όρους ή μας τρολάρεις.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/1/21 12:36 μ.μ.

      Ανώνυμε 25/1/21 9:16 μ.μ. δυστυχώς για εσένα ακόμη δεν γίναμε Η.Π.Α.

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος25/1/21 2:34 μ.μ.

    Μίλησα με Δομοκό. Μου είπαν ότι λέτε ψέματα. Ποτέ δεν έπιναν τσίπουρα με Αλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/21 5:14 μ.μ.

      είσαι σίγουρος βλάμη; γιατί είχα πάει τίρανα το '89 και θυμάμαι ότι δεν είχα πιει τόσο πολύ για να κάνω λάθος. ακόμη θυμάμαι την σημαία που πήρε με χαρά ο χρήστος. ξέρεις εκείνη που βρέθηκε στις έρευνες και μετά το έπαιζε αδερφός του Αρκάν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/1/21 8:14 μ.μ.

      25/1/21 2:34 μ.μ και 25/1/21 5:14 μ.μ. πηγαίνετε και βρείτε τα μεταξύ σας οι χρυσαυγίτες και οι διωγμένοι χρυσαυγίτες και αφήστε τον αυτόνομο χώρο. δεν είναι για τα μούτρα σας τα αλβανικά και τα ακροδεξιά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/21 12:38 μ.μ.

      Πως πήγες στην Αλβανία το 1989 ρε ψεύτη; Αφού τότε ήταν ακόμα κλειστά τα σύνορα. Κανείς δεν μπορούσε να ταξιδέψει. Ούτε οι βορειοηπειρώτες. Εκτός και αν σας πήγαν μαζί με το Νικολάκη κάποιες "υπηρεσίες".

      Δεν φταις εσύ όμως. Ο Μαύρος Κρίνος φταίει που αφήνει χώρο στους υποκινούμενους από πρεσβείες.

      Διαγραφή
    4. Άργησες να το γράψεις ότι φταίει ο ΜΚ ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/1/21 5:28 μ.μ.

      12:38, Δεν είμαι αυτός που απαντάς.
      Ένας παλιός και μπορώ να σε βεβαιώσω ότι ΝΑΙ, είχαν πἀει στην Αλβανία.
      ΤΟΣΟ κλειστά πια δεν ήταν τα σύνορα, απλά υπήρχαν περιορισμοί αλλά η επίσκεψη δεν ήταν αδύνατη.
      Άσε λοιπόν τα φαντασρτικά πρακτοριλίκια.
      Και άνοιξε τα μάτια σου να δεις τα πραγματικά, πεζά και έφιππα τνήματα πρακτὀρων!
      Κάπου ομολογούν σχεδόν άλλωστε τελευταία... Αλλά οι ύπνοι που να ξυπνήσουν!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/1/21 8:05 μ.μ.

      Εγώ που έγραψα το σχόλιο 26/1/21 12:38 μ.μ. είμαι. Δεν ξέρω ποιος απάντησε πριν. Για αυτό επαναλαμβάνω ότι το 1989 μου κάνει δύσκολο να είχαν πάει. Μόνο οι τουρίστες με συγκεκριμένους όρους επιτρέπονταν. Κάποιοι βορειοηπειρώτες που δοκίμαζαν να περάσουν από δω δεν τα κατάφερναν μέχρι να πέσει ο κομμουνισμός. Όχι μόνο λόγω των Αλβανών στρατιωτών αλλά και των δικών μας. Μπορεί να ήταν το 1992 δεν είναι εκεί το θέμα. Εμένα ένας παλιός μου είχε μιλήσει για μια επίσκεψη φίλου του Έλληνα ε/ς αεροπόρου σε σπίτι ηλικιωμένου Αλβανού φασίστα κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Φωτογραφήθηκαν με κειμήλια και με τα παιδιά του. Αλλά το μίσος για τους Έλληνες δεν έσβηνε. Παρότι τον δέχτηκαν σαν συναγωνιστή του μιλούσαν με ασίγαστο μίσος για τους Έλληνες. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Η μαρτυρία υπάρχει πάντως.

      Αυτό που με ανησυχεί είναι η πρακτορίστικη προσπάθεια να επιβάλουν τους Αλβανούς στο χώρο εδώ και κάποια χρόνια. Ξεκίνησε με άλλη αυτόνομη ομάδα και ευτυχώς τα παιδιά ψιλιάστηκαν τον κίνδυνο και καθάρισαν. Προσπαθούν με τα έφιππα τάγματα των πρακτόρων αλλά τα τάγματα αυτά έχουν ένα μέλος και κάτι κοριτσάκια με κελεμπίες. Δεν τα υπολογίζει κανείς. Τώρα το πάνε αλλιώς.

      Κυρίως μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι ο τρόπος που σχολιάζουν οι (φιλο)Αλβανοί παρά το ίδιο το άρθρο. Δεν το καταλαβαίνετε ότι βρωμάνε πρακτοριλίκι τα σχόλια; Έχουν πάρει απαντήσεις σε όλες τις ανοησίες που γράφουν και επιμένουν σε χοντροκομμένες απλοποιήσεις.

      Διαγραφή
    7. Συναγωνιστή μην αφήνεις μομφές για αυτόνομους και για την σ.ο. του ΜΚ. Δεν είναι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις. Πρέπει να μάθουμε όλοι μας να είμαστε υπέρ του διαλόγου και με επιχειρήματα. Δεν ανέβηκε η ανάρτηση για αντιπαράθεση αλλά προβληματισμό και σκέψη.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος26/1/21 9:55 μ.μ.

      Εκεί ψηλά στο Δομοκό
      υπάρχει κάποιο μυστικό...

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος25/1/21 5:28 μ.μ.

    Σέ ζητήματα που αφορούν την φυλετική καταγωγή, η οποία είναι και τό βασικό ζητούμενο, πρέπει να κάνουμε κάποιους διαχωρισμούς.
    1. Στην περίπτωση της Αλβανίας, όπου τό Ελληνικό στοιχείο είναι πιο εμφανές, πιο ξεκάθαρο άρα πιο προσιτό, υπάρχει σήμερα μεγάλο πρόβλημα με τόν γενιτσαρισμο. Μεγάλη μερίδα εξαλβανισμενων Ελλήνων, έχουν καταστεί ο βασικός βραχίονας τού πιο ακραίου ανθελληνισμου. Συνεπώς :
    Δεν μπορούμε υπό τίς παρούσες συνθήκες (δημοκρατικής διακυβέρνησης) νά ομιλούμε περί "επανασύνδεσης με τίς ρίζες των".
    2.Οι εξ Ανατολής αφιχθεντες ελληνες, έχουν σαφώς περισσότερα προβλήματα φυλετικής αφομοίωσης στην μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά εδώ έχουμε μια νέα τάση "εθνικής προσαρμογής", ίσως διότι δεν έχουν καμία έξωθεν καθοδήγηση, αλλά και η ανακάλυψη "νέας πατρίδας" τούς δημιουργεί μια αδηρητη ανάγκη να υπάρξει στοιχειώδης συσχέτιση με αυτήν.
    Επαναλαμβάνω, με τούς δεύτερους, έχουμε σοβαρά προβλήματα φυλετικών διαφορών.
    Σοβαρά προβλήματα καί με τίς δύο "κατηγορίες" πού θα λυθούν, όταν θά αναφλεγεί η μπαρουταποθήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/1/21 6:13 μ.μ.

      Όταν ο Ιππέας τα έχωνε στον Παππά της ΧΑ!

      Τελευταία έχει γίνει και πάλι φίρμα ο τυπάς (λόγω της ΕΣΑ) αλλά αυτό το άρθρο δεν το ήξερα!

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2013/02/blog-post_5.html

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/21 1:04 π.μ.

      Φίρμα, έ;
      Τι ηλίθιος ο "χώρος"...
      Ξεχνάει τόσο γρήγορα!
      Το βοθρολόγιο που έχει βρωμάει πολύ περισσότερο από τις κοπριές που φτυαρίζει, ποιός δεν το ξέρει;
      Πως μετά να περιμένουμε προκοπή με τέτοια βλακεία που σας δέρνει καμπόσους!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/1/21 2:07 π.μ.

      Ποιος εκτρέφει τον ανθελληνισμο στην Αλβανία; Οι Αλβανοί μας έχουν ζητήσει απ' το 1828 ως το 1944 καμιά δεκαριά φορές να τους προσαρτήσουμε στην Ελλάδα. Αυτό είναι ανθελληνισμός; Ακόμα και κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο ο νο 2 της φασιστικής Ιταλίας στρατηγός Badoglio γράφει στα ημερολόγια του ότι παρά το γεγονός ότι η φυτευτή απ' την Ιταλία κυβέρνηση της Αλβανϊας υπεσχέθη 7 μεραρχίες περίπου δηλαδή 30.000 άνδρες παραπονιέται ότι οι Αλβανοί τους παράτησαν και πέρασαν οικειοθελώς στο ελληνικό στρατόπεδο μαζί με τον ιταλικό οπλισμό τους! Φοβερός ανθελληνισμός! Επίσης οι ανθέλληνες αυτοί Αλβανοί είναι πλέον η μόνη χώρα του πλανήτη που δεν αναγνωρίζει τους Βούλγαρους των Σκοπίων ως Μακεδόνες τους οποιοίους Σέρβοι Ρωσσοι αναγνώρισαν πρώτοι πρώτοι μιας κι αυτοί δεν πάσχουν από το κόμπλεξ μας και τιμούν το αίμα τους. Εμάς λοιπόν οι μθσελληνικές κυβερνήσεις μας γύρισαν περιφρονητικά την πλάτη στις εκκλήσεις των ομαιμων αδελφών μας Αλβανών αφήνοντας περιθώριο στους εχθρούς μας απ' την μεσαιωνική εποχή Σλάβους που στα 1350έσφαζαν ότι ελληνικό βρήκαν ως τον Ισθμό και φυσικά τους πλησίασαν οι Τούρκοι. Εμείς φταίμε εμείς χαρίσαμε την Αρβανιτιά στους Τούρκους και θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που αφήσαμε τους Τούρκους να κουμαντάρουν τους απογόνους του αρβανιτιβασιλιά Γεώργιου Καστριώτη. Ο Κολοκοτρώνης τους είχε υπό την προστασία του μαζί με τον Αλή Πασά και του εκδίωξε ο Μαυροκορδάτος με τα γνωστά γεγονότα του Μεσολογγίου το 1822. Εσείς Μαυροκορδάτο εμείς Κολοκοτρώνη.
      Τέλος εν έτει 2021 έχουμε την γενετική. Ε σκέψου ο μέσος ΓΚΕΚΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ είναι πιο συγγενής γενετικά με έναν Θεσσαλό απ' ότι με έναν Τόσκη. Φυσικά όλος ο πληθυσμός της Αλβανίας συγγενεύει μαζί μας αλλά και με τα δείγματα dna αρχαίων Ελλήνων με ίδιες περίπου αποστάσεις που έχουμε κι εμείς. Εύγε μας λοιπόν που τους ομόαιμους μας που μας παρακαλάνε 2 αιώνες (Ισμαήλ Κεμάλ, Enver d Argyrocastre, Midh'at Frashëri κλπ) καταφέραμε να τους σπρώξουμε στην αγκαλιά της Τουρκίας.
      ΥΓ η τελευταία πρόταση προσάρτησης έγινε τον Φεβρουάριο του 1944 απ' το ναζιστικό κόμμα της Αλβανίας την οποία και η κυβέρνηση Ράλλη αποδέχτηκε. Ο εμφύλιος χάλασε τη συμφωνία, οι Έλληνες κομμουνιστές συνέλαβαν και παρέδωσαν στον Χότζα τους Αλβανούς φιλέλληνες εθνικιστές τους οποίους η κομμουνισταράδες του Χότζα εκτέλεσαν δι απαγχονισμού. Αν λοιπόν τους μισείς για το ότι έγιναν γενίτσαροι κάποιοι εξ αυτών να οργιστείς Μ αυτούς που τους έκαναν. Κι αν παλεύεις για μια καθαρή Ελλάδα άσχετα αν έχει προδότες εβραιόδουλους πολιτικούς να πολεμήσεις και για τους πλανημένους αδελφούς μας να μπουν στον ίσιο δρόμο. Εδώ αποδεχτήκαμε τους Αρμένικους χορούς να μας σερβίρονται ως πυρρίχιοι από ανθρώπους που οι μισοί ως σήμερα δηλώνουν Ρώσοι και Γεωργιανοί και εξαντλούμε το μίσος μας στους αποδεδειγμένα και γενετικά και ιστορικά και γλωσσικά Αλβανούς αδελφούς μας. Και μη μου πεις ότι δεν είναι συγγενής με την ελληνική η αρβανίτικη. Ζήτω η αιωνία Ελλάς. Ζήτω η Αρβανιτιάς. Έξω τα σλαβικά και τουρκικά παράσιτα απ' τα εδάφη των πατέρων μας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/1/21 11:09 π.μ.

      Μιας και αναφέρθηκε ο Καστριώτης,το μόνο βέβαιο είναι ότι ήταν κατά το ήμισυ Σέρβος.
      Επίσης η Αρβανιτιά δεν έχει πλέον σχέση με τους Αλβανούς.Οπότε δεν υπάρχει θέμα με τους Αρβανίτες.
      Τέλος, συμφωνώ στην προσάρτηση,μόνο ως ελληνική επαρχία θα δεχόμουν τους Αλβανούς με σχέσεις μερικής υποτέλειας και μερικής αυτονομίας.
      Επίσης με το να εναντιώνεσαι τόσο στους Σλάβους, αποδεικνύεις ότι είσαι επηρεασμένος από τις ασυναρτησίες ορισμένων Ε/Σ του 1930.
      Να μην συγκρίνουμε τι έχουν προσφέρει οι Σλάβοι στην Ευρώπη (από σπουδαίους άντρες σε διάφορους τομείς),με το τι έχουν δώσει οι Αλβανοί, έτσι;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/1/21 12:46 μ.μ.

      Ανώνυμε 26/1/21 2:07 π.μ. η ΑΛβανία δεν αναγνωρίζει τα Σκόπια για δικούς της σκοπούς και όχι γιατί αγάπησε την Ελλάδα.

      Μα τόσο αφελείς νομίζεις ότι είμαστε; Τι μας πέρασες για ΑΛβανούς;

      Όσον αφορά τις ενωτικές προσπάθειες του 19ου αιώνα ασφαλώς και έγιναν. Με τη μόνη διαφορά ότι ακόμα η αλβανική εθνική συνείδηση ήταν τότε υπό διαμόρφωση. Με άλλα λόγια δεν υπήρχε συνειδητό αλβανικό έθνος. Οι Αλβανοί είχαν μια προνομιακή σχέση ως μουσουλμάνοι στην οθωμανική αυτοκρατορία αλλά η Πύλη κατέρρεε. Έπρεπε να αναζητούσουν έναν προσανατολισμό. Ή θα επέστρεφαν στην ελληνική τους μήτρα ή θα συνέβαινε κάτι άλλο. Οι ιταλοί, οι Γερμανοί και οι Άγγλοι επέλεξαν να συμβεί αυτό το άλλο. Ματαίωσαν τα σχέδια της ένωσης με την Ελλάδα και τους κατασκεύασαν ένα εθνικό αφήγημα.

      Από τότε έχουν περάσει 150 χρόνια. Περιμένεις μετά από 150 χρόνια ανθελληνικής προπαγάνδας που ρίζωσε στην εθνική συνείδηση ενός λαού να επιστρέψουν οι Αλβανοί στην ελληνική μήτρα; Άσε μας ρε φίλε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/1/21 1:41 π.μ.

      Ανώνυμος26/1/21 12:46 μ.μ. κατ' αρχάς σε συγχαίρω γιατί έστω κι αν διαφωνούμε εξέφρασες επιχείρημα. Αφού λοιπόν παραδεχόμαστε ότι είναι ελληνικό φύλο είναι μια αρχή. Και τι σημαίνει φυλή; Συγγένεια. Στο διηνεκές του χρόνου εξέλιξη μιας ομάδας ανθρώπων της απώτατης αρχαιότητας. Τους έχουν πάρει οι Τούρκοι και τους έχουν κάνει το μυαλό πουρέ δε διαφωνώ όπως και το δικό μας μυαλό οι Σλάβοι. Σφάλουμε και οι δύο πλευρές όμως όντας ισχυρότερη χώρα στο χέρι μας είναι να το αλλάξουμε ιδίως τώρα που οι Τούρκοι έχουν εναγκαλιστεί σφιχτά με την Σερβία και την Ρωσία και τους πιέζουν να υποχωρήσουν στο θέμα του Κοσυφοπεδίου. Μην ξεχνάς και ο Κολοκοτρώνης κατάφερε και πήρε τους μουσουλμάνους Αλβανούς μαζί του και ως το 1822 που ακόμα ο Μαυροκορδάτος δεν του διάλυσε την συμφωνία η επανάσταση είχε επιτυχίες συνεχώς. Κι αν δεν είχε χαλάσει η σύμπνοια κανείς δεν ξέρει τι σύνορα θα είχε σήμερα η Ελλάδα. Όπως επίσης δε θα είχαμε περάσει δύο εμφυλίους και δε θα πέφταμε στην ανάγκη των εγγυητριων γαμψομύτικων δυνάμεων που τις πλερώναμε ως το 1950. Αν νιώθεις ανίκανος να αγωνιστείς για την επανένωση της οικογένειας μην κάνεις πολιτικό αγώνα και δεν το λέω απαξιωτικά αλλά ακόμα κι αν οι συνθήκες είναι αντικειμενικά δυσμενείς το καθήκον στο αίμα μας καλεί.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/1/21 3:52 μ.μ.

      27/1/21 1:41 π.μ. δε θα ήταν πρόβλημα μια απλή πρόταση συνεργασίας με Αλβανούς συναγωνιστές. Γίνεται πρόβλημα γιατί ξέρω όλα αυτά που δε λες άμεσα αλλά τα υπονοείς.
      Δηλαδή το ότι δεν θεωρείς τους Πόντιους Έλληνες (το 30/% των σημερινών Ελλήνων είναι Πόντιοι, αυτούς τι θα τους κάνουμε, θα τους απελάσουμε;), ότι αμφισβητείς την ύπαρξη ελληνικής εθνότητας στον βυζαντινό μεσαίωνα και τα συναφή.

      Παράξενη και η θέση σου ότι μας έκαναν το μυαλό πουρέ οι Σλάβοι. Πότε; Η ρωσική επιρροή τελειώνει στην Ελλάδα μετά τον κριμαϊκό πόλεμο, το 1856. Από τότε μέχρι τον ΒΠΠ γίναμε επαρχία των Άγγλων (και οι Βουλγαρο-Σέρβοι των Ρώσων). Πως είναι δυνατόν να μας έπρηξαν τα μυαλά οι Σλάβοι ενώ ήμασταν αποικία των Άγγλων (και μετά τον ΒΠΠ των Η.Π.Α και μετά το 1992 των Η.Π.Α και των Βρυξελών);

      Αφήστε και άλλα τα παραμύθια με τα πατριαρχεία. Το Πατριαρχείο της Πόλης είναι μαγαζί των Η.Π.Α και των δυτικών εδώ και πολλά χρόνια.

      Ας υποθέσουμε όμως ότι διώχνουμε τους Πόντιους και ενωνόμαστε με τους Αλβανούς και απαρνιόμαστε το Βυζαντινό μας παρελθόν. Τι θα γίνει η Ελλάδα; Μια φλούδα στα δυτικά βαλκάνια που θα έχει χάσει την όποια εμβέλεια της στην εγγύς ανατολή και θα έχει δυτικοποιηθεί πλήρως.

      Μας οραματίζεσαι συνεπώς σαν ένα δυτικό state και την ίδια ώρα αλλάζεις την συζήτηση από το ιδεολογικό πεδίο και την μάχη ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την μεταφέρεις σε μια γεωπολιτική κουβέντα που ευνοεί Αλβανούς, Η.Π.Α και Γερμανία. Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η κουβέντα.

      Μόνο το κυπριακό και η βόρειος ήπειρος είναι ανοιχτό θέμα της δικής μου εξωτερικής πολιτικής. Αδιαφορώ για τη γεωπολιτική διαμάχη Η.Π.Α-Ρώσων. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μάχη κατά της παγκοσμιοποίησης. Η παγκοσμιοποίηση έχει έδρα το δυτικό κόσμο και έκταση παγκόσμια. Αυτήν πολεμάω. Σε αυτή τη μάχη ο Ρώσος, ο Γερμανός, ο Ιάπωνας, Μεξικανός, ο κάθε εθνικιστής και εθνικοσοσιαλιστής του κόσμου είναι μαζί μου.

      Δεν είναι μαζί μου όποιος μπερδεύει την ιδεολογία με την γεωπολιτική (και μάλιστα παίρνοντας το μέρος των χωρών της παγκοσμιοποίησης, ακόμα και αν το κάνει στο όνομα ενός δήθεν εθνικοσοσιαλισμού).

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος27/1/21 3:55 μ.μ.

      27/1/21 1:41 π.μ. δε θα ήταν πρόβλημα μια απλή πρόταση συνεργασίας με Αλβανούς συναγωνιστές. Γίνεται πρόβλημα γιατί ξέρω όλα αυτά που δε λες άμεσα αλλά τα υπονοείς.
      Δηλαδή το ότι δεν θεωρείς τους Πόντιους Έλληνες (το 30% των σημερινών Ελλήνων είναι Πόντιοι, αυτούς τι θα τους κάνουμε, θα τους απελάσουμε;), ότι αμφισβητείς την ύπαρξη ελληνικής εθνότητας στον βυζαντινό μεσαίωνα και τα συναφή.

      Παράξενη και η θέση σου ότι μας έκαναν το μυαλό πουρέ οι Σλάβοι. Πότε; Η ρωσική επιρροή τελειώνει στην Ελλάδα μετά τον κριμαϊκό πόλεμο, το 1856. Από τότε μέχρι τον ΒΠΠ γίναμε επαρχία των Άγγλων (και οι Βουλγαρο-Σέρβοι των Ρώσων). Πως είναι δυνατόν να μας έπρηξαν τα μυαλά οι Σλάβοι ενώ ήμασταν αποικία των Άγγλων (και μετά τον ΒΠΠ των Η.Π.Α και μετά το 1992 των Η.Π.Α και των Βρυξελών); φαίνεται πως μιλάς περισσότερο σαν Αλβανός παρά σαν Έλληνας.

      Αφήστε και τα άλλα παραμύθια με τα πατριαρχεία. Το Πατριαρχείο της Πόλης είναι μαγαζί των Η.Π.Α και των δυτικών εδώ και πολλά χρόνια.

      Ας υποθέσουμε όμως ότι διώχνουμε τους Πόντιους και ενωνόμαστε με τους Αλβανούς και απαρνιόμαστε το Βυζαντινό μας παρελθόν. Τι θα γίνει η Ελλάδα; Μια φλούδα στα δυτικά βαλκάνια που θα έχει χάσει την όποια εμβέλεια στην εγγύς ανατολή και θα έχει δυτικοποιηθεί πλήρως.

      Μας οραματίζεσαι συνεπώς σαν ένα δυτικό state και την ίδια ώρα αλλάζεις την συζήτηση από το ιδεολογικό πεδίο και την μάχη ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την μεταφέρεις σε μια γεωπολιτική κουβέντα που ευνοεί Αλβανούς, Η.Π.Α και Γερμανία. Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η κουβέντα.

      Μόνο το κυπριακό και η βόρειος ήπειρος είναι ανοιχτό θέμα της δικής μου εξωτερικής πολιτικής. Αδιαφορώ για τη γεωπολιτική διαμάχη Η.Π.Α-Ρώσων. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μάχη κατά της παγκοσμιοποίησης. Η παγκοσμιοποίηση έχει έδρα το δυτικό κόσμο και έκταση παγκόσμια. Αυτήν πολεμάω. Σε αυτή τη μάχη ο Ρώσος, ο Γερμανός, ο Ιάπωνας, Μεξικανός, ο κάθε εθνικιστής και εθνικοσοσιαλιστής του κόσμου είναι μαζί μου.

      Δεν είναι μαζί μου όποιος μπερδεύει την ιδεολογία με την γεωπολιτική (και μάλιστα παίρνοντας το μέρος των χωρών-πυρήνων της παγκοσμιοποίησης, ακόμα και αν το κάνει στο όνομα ενός δήθεν εθνικοσοσιαλισμού).

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος25/1/21 8:10 μ.μ.

    Μαύρε Κρίνε,σε σέβομαι απεριόριστα.Και για τις αδιαμφισβήτητες ιδιαίτερες γνώσεις σου πάνω σε συγκεκριμένα πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα αλλά κυρίως για την απόχη σου από την αλαζονεία,σε αντίθεση με τους άλλους υποτιθέμενους "ταγούς" του χώρου,δεν επεκτείνομαι.
    Ωστόσο σε αυτό το θέμα σχετικά τους Αλβανούς,επίτρεψε μου να διαφωνήσω.Μόνο αυτό έχω να πω,κατά τα άλλα εύχομαι υγεία, ευδαιμονία και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος25/1/21 9:04 μ.μ.

    Είναι πασιφανές πως το άρθρο αυτό, δημιούργησε μια παλίρροια στον λεγόμενο χώρο. Φαίνονται οι διαφορές αυτών που σκέφτονται με ακροδεξιές καιπατριδοκάπηλες προκαταλήψεις και αυτών που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Αφημένοι πολλοί εις το ιδεολόγημα, του ορθοδόξου ελληνισμού, άλλοι εις το αφήγημα, πως ουδείς πλήν ημών είμαστε οι ανώτεροι απάντων λαών, και άλλοι εις την ακροδεξιά ραδιουργία. Αντιληφθήτε το μέλλον που έρχεται πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος26/1/21 10:50 π.μ.

    1:04 π.μ. ότι ήταν πάντα φίρμα είναι γεγονός. τα παράπονα σου σε αυτούς που τον ξανάφεραν στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος26/1/21 11:22 π.μ.

    Ανεξαρτήτως τι πιστεύει ο καθένας,επιβάλλεται να προβούμε σε κάποιες διαπιστώσεις.Δεν θα αναφέρω ονόματα,δεν θα ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση την Σ.Ο του Μ.Κ,η οποία είναι ανεκτική στα σχόλια,και δίνει βήμα και σε αυτούς με τους οποίους διαφωνεί,και εύγε της.
    Κάποια άτομα,εμποτισμένα με ασυγκράτητη αλβανολαγνεία που εμφανίζονται τώρα τελευταία σε διαδικτυακές εκπομπές και διατείνονται αρειμανίως πως "είχε δίκιο ο Φαλμεράυερ,είχε πολύ δίκαιο,και δεν υπάρχουν Έλληνες" και "τα υποστηρίζουν μέσα από άρθρα τους,το κάνουν για έναν συγκεκριμένο λόγο.Μα αυτόν της υπερβολικής (αδικαιολόγητης) συμπάθειας τους για το αλβανικό έθνος.Ούτως ώστε να μας πουν έπειτα πως"εφόσον ο Φαλμεράυερ είχε δίκιο,τι σας ενοχλούν ρε ψευτοέλληνες οι Αλβανοί;Μπορούν να γίνουν οι νέοι Έλληνες,εφόσον δεν υπάρχουν!Είστε υποκριτές που δεν γουστάρετε τους Αλβανούς,αφού ο Φαλμεράυερ είχε πολύ δίκιο!Οπότε μην ψέγετε τους Αλβανούς".Οι υποθετικές προτάσεις που έγραψα,συμπυκνώνουν αυτό που θέλω να πω.
    Το δε τελευταίο άρθρο με το "περισπούδαστο" ύφος,τις δασείες,τις περισπωμένες,το οποίο αγωνιά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,τουτέστιν τα αλβανικά καραγκιοζιλικα στον γελοίο, όντως, ελλαδικό (και ουχί ελληνικό στρατό) είναι τόσο ανούσιο όσο και το να πωλείς πάγο σε Εσκιμώους και άμμο σε Βεδουίνους.
    Το αφήγημα ότι"είναι τόσο χάλια ο στρατός,τόσο οίκος ανοχής,και από στελέχη και από μαμόθρεφτους(ξανά όντως) στρατιώτες,τι σας ενοχλούν λοιπόν οι Αλβανοί;"είναι ανάλογο με μια ατυχή γυναίκα που βιάζεται από έναν Έλληνα,και ενώ κείται ημιλιπόθυμη και βιασμένη,έρχεται και έναν Αλβανός,τη βιάζει κι αυτός.Και ο τρίτος που θα αναφέρει τον βιασμό από τον Αλβανό με τη μέγιστη έμφαση,θα του πει ο άλλος "έλα μωρέ,αφού τη βίασε και ο Έλληνας,ο Αλβανός σε πείραξε που τη βίασε κι αυτός;"
    Έτσι,για να αντιληφθούμε γιατί ορισμένοι ωρύονται ότι ο Φαλμεράυερ είχε δίκιο και ποιος είναι ο ιδεολογικός τους σκοπός.
    Δυστυχώς γι'αυτούς,υπάρχουν Έλληνες,που δεν είναι τουρκόσποροι,που αηδιάζουν τόσο με τα ανατολίτικα λικνίσματα της λάγνας Ανατολής,όσο και με τον ανθυποβαλκάνιο υπανθρωπισμό της πλειοψηφίας των Αλβανών.
    Υ.Γ Αν υπάρχουν Αλβανοί που αγαπούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και εφόσον έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα την ταυτότητα τους και έλαβαν την ελληνική (ψυχικά πάνω από όλα), μπράβο τους.Ίσως υπάρχουν τέτοιοι Αλβανοί και είναι άξιοι σεβασμού και θα τους θέλαμε στις επάλξεις.Δεν πρέπει όμως να παραγνωρίζουμε πώς σκέφτεται και τι είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Αλβανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/21 11:44 π.μ.

      Για να καταλαβαινόμαστε:
      Η "βιασμένη" γυναίκα είναι ο ελλαδικός στρατός,ο Έλληνας "βιαστής",το σύνολο των στελεχών και φαντάρων (οι φαντάροι λόγω περιορισμένης συμμετοχής με το φταίξιμο που τους αναλογεί),και ο Αλβανός "βιαστής",οι Αλβανοί που υπηρετούν στον ελλαδικό στρατό.

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος26/1/21 2:48 μ.μ.

    Είναι δυνατόν να ασχολείστε με τη φιγούρα του ιππέα δίνοντας αξία στην ανυπαρξία του; Μόνο αηδία προκαλεί η συμπεριφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαθέτει κινητό σε δημόσια θέα. Κάντε τον κόπο και λύστε τις διαφορές σας από κοντά για τον Αλβανισμό. Υβριστικά σχόλια ή άλλα που θα προκαλέσουν διαμάχη με γνωστά πρόσωπα δεν θα ανέβουν για ευνόητους λόγους. Προσοχή: τα σχόλια είναι ανοιχτά και τα διαβάζουν όλοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/21 5:31 μ.μ.

      Δεν είναι θέμα διαφορών, ΜΚ!
      Είναι θέμα στοιχειώδους αξιοπρέπειας, αντίληψης, τιμής, ....

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος26/1/21 4:16 μ.μ.

    Με εντυπωσιάζει το γεγονός, πως κάποιοι ψευτο-ειδήμονες νομίζουν, ότι με τούς Αλβανούς δεν έχουμε ουδεμία σχέση. Είναι απλό, ανατρέξατε στα λαικά και δημοτικά άσματα, στις φορεσιές στα ήθη και τα έθιμα. Εκ τών αρχαιοτάτων χρόνων ο εχθρός και των δύο λαών είναι κοινός. Η αλήθεια γεννά το μίσος. Veritas odium parit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ των αρχαιοτάτων χρόνων; Υπήρχαν Αλβανοί στα αρχαία χρόνια ως εθνότητα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/21 8:13 μ.μ.

      Κι όμως υπάρχουν αχαρακτήριστα γραφικά άτομα που προωθούν την αλβανολαγνεία που ο λένε ότι οι αρχαίοι Αιτωλοί ήταν Αλβανοί επειδή ο Αριστοτέλης τους κατηγορούσε ότι δεν είχαν σωστή προφορά. Θα μας πουν πολλά. Είναι οργανωμένη από τον Edi η προπαγάνδα. Χοντροκομμένη και αστεία. Αλλά έχει αρχή μέση και τέλος. Η αρχή της προπαγάνδας φτάνει στον Ορφέα και τον...Δευκαλίωνα!!!! Μην περιμένετε να βγάλουμε άκρη. Ή σουτάρουμε τους Αλβανούς και την προπαγάνδα τους ή σε λίγα χρόνια θα πάθουμε ότι έπαθαν οι αναρχικοί.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/1/21 1:53 π.μ.

      Σαν εθνότητα δεν υπήρχαν μιας και όλα τα φύλα που συνέστησαν τον αλβανικό λαό ήταν ελληνικά. Μεσσαπείς, Ιλλυριοί, Ταυλάντιοι, Μαλιείς, κλπ. Ομιλούσαν μια συγγενικότατη προς την ελληνική γλώσσα αν και πιο ακατέργαστη, είχαν διαρκώς στενότατες σχέσεις με τον ελληνικό κόσμο πχ Γλαυκίας και Πύρρος, και το σημερινό τους DNA είναι και ίδιο με το δικό μας και ίδιο με των αρχαίων Ελλήνων. Λες να μας το έκλεψαν ή είσαι οπαδός Φαλμεράυερ ότι οι Έλληνες εξαφανίστηκαν και είναι σλαβοαλβανικο φύλο ότι ξέμεινε σήμερα; btw οι Μυκηναίοι είχαν περίπου 9% early slavic dna κι εμείς γύρω στο 15% αυτή είναι η τρομακτική σλαβική πρόσμιξη 6% πάνω από Μυκηναίους. Ο υποφαινόμενος μόλις 12%. Αν μπορούμε να ανιχνεύσουμε μια μικρή γενετική διαφοροποίηση σήμερα είναι μια μικρή προσθήκη αρμενικών γονιδίων σε εμάς καθώς με την ανταλλαγή ήρθαν και πολλοί εκχριστιανισμενοι Αρμένιοι και μια μικρή σλαβική πρόσμιξη στους Αλβανούς που είναι αποτέλεσμα της εγκατάστασης των Σλάβων στα Βαλκάνια τον 6ο αι. μΧ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/1/21 1:54 π.μ.

      Κάποιες λακωνικές παρατηρήσεις με αφορμή το ποστ αυτό που έγινε χαμός:

      Θα έπρεπε η σ.ο. να σας έχει κλείσει τα σχόλια αφού είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και ούγκανοι πολλοί από εσάς.

      Το πιο ποιοτικό μπλογκ των "φασιστών" εδώ και χρόνια είναι ο ΜΚ και των "αναρχικών" το anarchy press αντίστοιχα. Μικρές ομάδες αλλά με μεγάλη ποιότητα. Ποτέ δεν προβλήθηκαν από τις ναυαρχίδες του χώρου τους.

      Τέτοια άρθρα θυμίζουν την αιρετική φωνή του Ρένου Αποστολίδη. Μην διαβάζετε μόνο Ελεύθερη Ώρα και Στόχο. Μην διαβάζετε μόνο Αυγή και Ιντυμίντια αντίστοιχα.

      Η ΧΑ ήταν το ΚΚ της δεξιάς, το ΚΚ είναι η ΧΑ της αριστεράς.

      Απέναντι στην αλήθεια όλοι μιλάνε για πράκτορες και πρεσβείες. Δικαιολογίες γιατί δεν αντέχουν τον ρεαλισμό. Ψαχτείτε μόνοι και όχι ότι σας λέει ο κάθε γενικός γραμματέας κόμματος ή αποκόμματος.

      Η πρώτη δημοσίευση είναι αποτύπωση της σημερινής πραγματικότητας. Κολλήσατε μόνο στους Αλβανούς. Τυχαίο; Καταπληκτική προσέγγιση. Αλλάξτε πλευρό αν το βλέπετε θρησκευτικά το ζήτημα.

      Αν έχετε προσωπικά ή άλλα με τον Τέλη ... τον Πατέλη και τον Καρατζαφέρη αφήστε τα λόγια και βρεθείτε από κοντά και τέλος. Κινητά υπάρχουν. Μην το παίζετε τυφλοί. Αλλιώς αυνανιστείτε στα σχόλια.

      Οι ιδέες δεν είναι καφενείο. Κάτι ρουφιανιλίκια, κάτι αιχμές για προσωπικά, κάτι λαμογιές για φήμες είναι για χαρτοπόντικες όχι για ιδεολόγους.

      Οι τσοπάνοι σας τόσα χρόνια σας έλεγαν μαλακίες. Σας κατάφεραν να μπορείτε να τσακώνεστε πίσω από την ανωνυμία στα μπλογκς με ανθρώπους που δεν σας χωρίζουν πολλά. Αυτοί καλά περνάνε και κάνανε και προίκα στις πλάτες σας.

      Δείξτε αλληλεγγύη. Τα χειρότερα δεν έρχονται αλλά ήρθαν.

      Ανοίξτε κανά βιβλίο ιστορίας. Όχι τα γνωστά. Τα άγνωστα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/1/21 10:47 π.μ.

      Οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχειώδη ιστορία,θα καγχάσει με όποιον θεωρεί ότι οι Ιλλυριοί και οι Ταυλάντιοι ήταν Έλληνες.Καμία σχέση.Ούτε καν μακρινή εθνοτική.Οι βασιλικοί οίκοι που αναφέρεις,είναι άλλη ιστορία.Ολοι οι βασιλικοί οίκοι και της Ελλάδος και των βαρβάρων,υποστήριζαν ότι είχαν διαφορετική καταγωγή από τους υποτελείς τους, προκειμένου να δημιουργηθεί μία μυθολογία που να τους δίνει ανωτερότητα.Και στη Σπάρτη,και στην Ήπειρο,και στη Μακεδονία,και μάντεψε,και στους Ιλλυριούς, συνέβη αυτό.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι
      Πρώτον:Οι Ιλλυριοί δεν είχαν σχέση με τους Έλληνες και
      Δεύτερον:Είναι ανιστόρητο το άλμα 2.500 χρόνων από τον λαό των Ιλλυριών στην εθνότητα των Αλβανών.Μόνο κάτι γραφικοί Αλβανοί ιστορικοί υποστηρίζουν τέτοιες ασυναρτησίες,που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
      Επιπροσθέτως,επειδή αναμασάται συνεχώς η "γενετική",που πολλάκις κάποιος μπορεί να έχει ίδια γενετικά στοιχεία με έναν μεσανατολίτη,αλλά ο ένας να είναι λευκός,και ο άλλος μελαμψός,είναι κατάλληλη στιγμή για να δηλώσουμε ότι η "πρωτεργάτρια" της φυλής,είναι η φυλετική ανθρωπολογία και όχι η γενετική.Ο φαινότυπος αποδεικνύει την καταγωγή,η γενετική μπορεί αρκετές φορές να είναι παραπλανητική.Μόνο με συνδυασμό αυτών των δύο θα φτάσουμε στην απόλυτη γνώση των φυλών,αλλά δυστυχώς οι γενετιστές είναι χαμένοι στις ασταθείς μελέτες τους.Μέχρι τότε,μας απομένει μόνο η φυλετική τυπολογία,γι'αυτό μην μας παπαγαλίζετε συνεχώς την γενετική,χωρίς να γνωρίζετε τι δείχνει αυτή.
      Όσο για αυτούς που είναι οπαδοί του Φαλμεράυερ,ψάξε αλλού.Ξέρεις πού...Το διατρανώνουν συχνά άλλωστε σε διαδικτυακές εκπομπές και σε ακατάσχετα λογίδρια σε μορφή αναρτήσεων.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/1/21 9:34 μ.μ.

      Ελάτε τώρα αυτός είναι μαθητής του Πλατωνα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/1/21 9:43 μ.μ.

      Προς 10:47 παραπάνω:

      Οι Ιλλυριοί πράγματι, δεν ήταν Έλληνες αλλά ήταν συγγενικό φίλο και όχι μόνο ως ΙΕ. Σταδιακά αναμείχθηκαν με ντόπια στοιχεία μετά την κάθοδό τους, όπως και οι Έλληνες άλλωστε.
      Συμφωνώ με την άποψή σου πως πρέπει να συνδυάζεται η κλασική ανθρωπολογία (Γκύντερ, Κλάους, Έβολα) με την Γενετική, που από μόνη της χάνεται και πελαγοδρομεί σε ωκεανούς δεδομένων που δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά.
      Έχεις όμως σκεφτεί με ποιούς μιλάς; Με γραικύλους wantabe ε/σ, που εδώ και δεκαετίες θυμιατίζουν τσαρλατάνους που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα; Τσαρλατάνους μάλιστα που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι πολιτικοί παράγοντες στο Ιράκ, στην Αίγυπτο, στο Μαρόκο;
      Τι φαινοτύπους και ανθρωπολογίες μιλάμε τώρα... Ένα κακοστημένο θέατρο του παραλόγου στην Ελλάδα ο χώρος!
      Όσο για την παραφιλολογία περί Φαλμεράυερ που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια κάποιοι χαμαιλέοντες, για να μην πω ..... και με κόψει η σύνταξη, τι να πω... Εθνικοφρονίστικη δεκαετίας 50 από κάποιους που (πότε-πότε και ανάμεικτο με λίγο απ όλα!) παριστάνουν τους αρχειοναζί στα κοπάδια των ανοήτων.
      Για να δούμε λοιπόν: Τό φυλετικό πρόβλημα δηλαδή ανάμεσα στους Νεοέλληνες είναι η υπερβολική τους ανάμειξη με Σλάβους, έτσι; Εγώ πάλι γιατί βλέπω γύρω μου όλο αρμενοειδείς και μαυριδερά κοντόχοντρα στραβοπόδαρα κακομούτσουνα τρολ;
      Ποιοί Σλάβοι ρε Κατέληδες!!! Μακάρι το βασικό πρόβλημα νάταν οι σλαβικές επιμειξίες!
      Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρότερα και άσχετα με το πόσο δίκιο μπορεί να είχε ή να μην είχε ο Φαλμεράυερ!
      Η έλλειψη ευθυκρισίας και εντιμότητας στον "χώρο", η ολοκληρωτική απουσία τιμής (στην εφαρμογή, όχι στα κούφια λόγια τα μεγάλα των μικρών ανθρωπάκων!), το ψέμα και η ανεκτικότητα απέναντι στο ψέμα κλπ - όλα αυτά είναι συνέπεια του ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ που ἐχουμε στην Ελλάδα! Και φυσικά στον χώρο!
      Και δεν προέρχεται βέβαια από τους Αλβανούς!
      Ούτε οι Αλβανοί αλλά ούτε και οι νεοέλληνες μπορούν συλλήβδην να καταδικαστούν ή να γίνουν αποδεκτοί υπό φυλετικούς όρους. Υπάρχουν πολύ καλοί Αλβανοί και πολύ κακοί, όπως και Έλληνες. Καταρχήν φυλετικά μιλώντας, εννοώ.
      Κανείς δεν μπορεί σ ένα φυλετικό κράτος να γίνεται αποδεκτός με βάση το ελληνικό διαβατήριο. Ούτε να απορρίπτεται με βάση το αλβανικό.
      Μπάβο στον MK που είπε κάποιες βασικές αλήθειες, πάντως!
      Γκέγκε;

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος27/1/21 10:25 μ.μ.

      Ο Πλάτων και οι μετέπειτα πλατωνιστές,ασχολούνταν επιμελώς με τα άλογα;Τα έπαιρναν καβάλα,λάβαιναν και ένα τόξο στο χέρι,και τριγυρνούσαν γύρω-γύρω αλαλλάζοντας σαν τους βάρβαρους νομάδες της ευρασιατικής στέππας;Ήρεμα,ρωτάω.
      Αληθεύει επίσης ότι τα απόκρυφα κείμενα της Πολιτείας του Πλάτωνος,που αλλοιώθηκαν σκόπιμα τους μεταγενέστερους αιώνες, τοποθετούσαν τα άλογα στην πραγματικότητα,στη τάξη των Φυλάκων,αντί για τους Φύλακες;Αληθεύει επίσης ότι λίγοι σύγχρονοι,μύστες του πλατωνισμού γνωρίζουν αυτήν την αλήθεια;

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος27/1/21 10:02 μ.μ.

    Ανώνυμε 9:43
    Δεν διαφωνώ κάπου ιδιαίτερα σε αυτά που γράφεις στο τελευταίο σου σχόλιο.Με κάποιες μικρές αποκλίσεις, βέβαια,αλλά στο γενικό σχήμα δεν διαφωνώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/21 9:22 π.μ.

      Ανώνυμε 10:47, εκεί βλέπεις εσύ το πρόβλημα, στην ιππασία; Ο Πλάτων μήπως ήταν και ...... ; Και μην το σβήνεις ΜΚ, ως πότε θα κάνουμε πως δεν βλέπουμε και δεν ακούμε, όταν ἐχουν κάποιοι προ πολλού ξεπεράσει κάθε στοιχειώδες όριο; Τι ειναι αυτό από την ...... κάποιων μασκαράδων με χίλια πρόσωπα και υπογραφές, που θυμίζει ... Πλάτωνα; Και δεν μιλάω για την ......, αυτή είναι ακίνδυνη... Άσε λοιπόν τα ..... στην ησυχία τους και άνοιξε τα μάτια σου να δεις τα πραγματικά ζητήματα. Και συ και πολλοί άλλοι ακόμα. Δηλαδή τώρα, άμα βγει αύριο ο ..... και δηλώσει πλατωνιστής, πάει, κατοχυρώθηκε; Ό τι δηλώσεις είσαι, έτσι; Ο καθένας όμως κρίνεται από τις πράξεις του, από αυτά που ο ίδιος κάνει, γράφει και λέει. Και μετά ό,τι λέει και κάνει δεν το χάφτουμε ξεχνώντας ξαφικά ποιος είναι που μιλάει! Όσο για τα "απόκρυφα" της Πολιτείας που γράφεις, δεν σχολιάζω καν. Εδώ τα ολοφάνερα δεν βλέπεις, ψάχνεις και τα απόκρυφα καημένε!

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος28/1/21 8:21 μ.μ.

    Ο ιππέας καθολη την διαρκεια του βιου του εχει υπαρξει προτυπο ανδρος πολεμωντας για την ιδέα. Υπεστη δολοφονικες επιθεσεις και επιβιωσε απο ....... Βγηκε απο τα κατεργα ακριβως οπως μπηκε, ακομπλεξαριστος και δυνατος. Απεχθανεται κουτσομπολια, τρολιες και αντιπαραθεσεις. Είναι πλατωνικός και σαν το δάσκαλο Σωκράτη δεν γράφει πολύ. Δεν γνωριζει πολλα απο υπολογιστες και τα αρθρα του ειναι χειρογραφα τα οποια πληκτρολογουνται απο συναγωνιστες και δημοσιευονται. Για αυτον το σημαντικοτερο ειναι η διατηρηση του υψηλου ιδεολογικου επιπεδου. Περνα ολιγιστο χρονο στο διαδικτυο καθως τον ενδιαφερει η μελετη και οι δραστηριοτητες της πραγματικης ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/21 2:37 μ.μ.

      28/1/21 8:21 μ.μ. μας δουλεύεις κανονικά έτσι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/21 2:45 μ.μ.

      "Απεχθανεται κουτσομπολια, τρολιες και αντιπαραθεσεις"

      Εδώ γελάμε!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/1/21 4:02 μ.μ.

      ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!
      Τίποτε νεότερο...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/1/21 9:18 μ.μ.

      "Περνα ολιγιστο χρονο στο διαδικτυο καθως τον ενδιαφερει η μελετη και οι δραστηριοτητες της πραγματικης ζωης."

      Γιατί εδώ τι κάνουμε?

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος28/1/21 8:24 μ.μ.

    Διόρθωση, είμαι ο 9:22 Η απάντηση απευθύνεται στον 10:25, σημείωσα λάθος τα λεπτά. Φυσικά και στις καναπεδάτες στρατιές ανοήτων, που δεν είναι περισσότερο λογικοί από τα άλογα. Πολύ σωστά και ξεκάθαρα τα ξεχωρίζει ο 9:43 πριν από τον μπερδεμένο 10:25, που προσπαθεί να δει το δέντρο ενώ δεν μπορεί να δει το δάσος. Ο ΜΚ σβήνει τα σημεία-κλειδιά στο μήνυμά μου, εντάξει, λύστε το σταυρόλεξο! Τα σταυρόλεξα του ..... κάπου τα καταλαβαίνω, μόνο να προσέξει να μην καταντήσει Πόντιος Πιλάτος! Σωστές και οι επισημάνσεις του 1:41, εκτός μόνο από εκείνο το κουφό πως είμαστε έρμαια της σλαβικής προπαγάνδας, δεν ξέρω που το βλέπει αυτό! Αντίθετα η σαβούρα του αμερικανισμού κλπ μας έχει σαρώσει! Όσο για τις στερεότυπες εξυπναδίτσες και πονηρές τσαχπινιές του 1:54, για να παραμείνω εκτός λογοκρισίας, ξέχασε μόνο αυτήν την φορά να μας αφήσει και το τηλέφωνό του! Και πως θα κάνει τώρα τα κονέ του! Υπάρχει κάποια αράχνη των δικτύων, που την λένε ταραντούλα, ψάξτε την!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 1. Υπάρχουν κανόνες στα σχόλια. Αλλά κάνετε ότι δεν τα βλέπετε. 2. Υπάρχουν κινητά στο διαδίκτυο. Παίρνεις τηλέφωνο μιλάς και κανονίζεις να τα πείτε από κοντά. Όλα τα άλλα είναι περιττά. 3. Νομίζετε ότι σας διαβάζουν μόνο άτομα του "χώρου". Λάθος. Το διαδίκτυο είναι προσβάσιμο σε όλους. 4. Στις καταγγελίες για Μιχαλολιάκο, Πλεύρη κ.α. αν έχετε επιχειρήματα ενάντια στα λεγόμενα της εκπομπής της ΕΣΑ μπορείτε να τα δημοσιεύεσετε στο διαδίκτυο κ.α. χωρίς να χάνετε χρόνο σε ύβρεις και κουτσομπολιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος29/1/21 11:56 π.μ.

    Στην τελευταία εκπομπή της ΕΣΑ (οπαδοί του Αρβανίτη Ανδρουτσόπουλου) με καλεσμένο και πάλι τον Συμιγδαλά ο υπεύθυνος της εκπομπής Χάρης (Αρβανίτης) δήλωσε δημόσια ότι θεωρεί το 60% των Αλβανών ... Έλληνες και θα πρέπει να είναι η φυλετική δεξαμενή του Ελληνισμού.

    Από την άλλη πλευρά ο Συμιγδαλάς το δεξί χέρι του Πλεύρη ... δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά του έθνους με την φυλή ... αδιαφόρησε για το θέμα της φυλετικής μίξης ... απέφυγε να απαντήσει σε διάφορα ... και είπε δημοσίως ότι οι Αλβανοί είναι από τον Καύκασο!

    Άνευ στοιχείων και πηγών αναπαράγει μια γραμμή του "Πατριάρχη" ο οποίος με αυτά τα άτομα ζητά ένωση του "χώρου" και θέλει να σώσει την Ελλάδα.

    Επίσης τα μέλη της ΕΣΑ ως γνωστόν στο παρελθόν συμμετείχαν σε ομάδα όπου σε δημόσιες ομιλίες είχαν την τρίχρωμη σημαία του αγώνα ... με τον σταυρό του Ντούσαν.

    Ο ηγέτης της Σερβίας ο οποίος είχε κατασφάξει τους Έλληνες ...

    https://www.youtube.com/watch?v=zK3xtU-ak1g&t=59s

    Τα συμπεράσματα δικά σας και κυρίως προς αυτούς που έφριξαν με την αρχική ανάρτηση και την αναφορά σε Αλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/21 6:32 μ.μ.

      Αν κατάλαβα καλά το σκεπτικό σου είναι να δεχτούμε τη διεθνοποίηση του ελληνικού εθνικισμού επειδή κάποιοι .... αλλάζουν θέσεις κάθε μήνα επιδιώκοντας να μαζέψουν κλικ και να αναγνωριστούν σαν νέοι Führer του χώρου. Κάπως άσχετο το ένα από το άλλο δεν νομίζεις;

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.