Lamia Casual Crew: Μνήμη Δρέσδης

«Δρέσδη - Αμβούργο - Πειραιάς ίδιος είναι ο φονιάς»


29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/21 1:38 μ.μ.

    Πρώτα να αποζημιώσουν την Πατρίδα μας οι Γερμαναράδες(παλαιοί και σύγχρονοι) για το κακό που μας έκαναν το 1941-1944 και ύστερα θα κλάψω για τη Δρέσδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλετε αποζημιώσεις τα παράπονα σας στους Καραμανλικούς που μετά την υπόθεση Μέρτεν υπέγραψαν σχετική μυστική συμφωνία. Επίσης να απαιτήσετε και από Αλβανούς, πρώην Γιουγκοσλάβους και Βούλγαρους σχετικές αποζημιώσεις. Μην ξεχάσετε να απευθυνθείτε και σε Άγγλους και Αμερικανούς για τον λιμό στην Αθήνα και τον ρόλο τους στον μετέπειτα εμφύλιο. Επίσης και στους πρώην Σοβιετικούς για τον ρόλο τους στην διχοτόμηση της Κύπρου και την εισβολή του '74. Τέλος στους γαμψομύτηδες που σε σκοτώνουν αργά και με σχεδιασμό από το '45 και μετά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/21 4:10 μ.μ.

      Αν θες αποζημιωσεις να πας να τις ζητησεις απο τους Αγγλους που πηραν ολο το χρυσο και δεν επεστρεψαν τιποτα πισω

      Διαγραφή
    3. Επισης και απο Τουρκους..εκει μιλαμε για ποκυ χρημα

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα.Εχω να κανω ενα σχολιο.Αυτο εδω το site εχει κατηγορησει την Χρυση Αυγη,επομενως και ολους εμας τους Χρυσαυγιτες,οτι ουσιαστικα ειμαστε απλοι ακροδεξιοι και οχι εθνικοσοσιαλιστες.Δεν θα ασχοληθω με αυτο το ζητημα τωρα,απλως θα σημειωσω πως η Χρυση Αυγη ΠΟΤΕ δεν "θολωσε" τον κελτικο σταυρο,ουτε σε ηλεκτρονικο ουτε σε εντυπο μεσο.Ελπιζω να υπαρχει μια σοβαρη εξηγηση,γιατι αυτη την στιγμη που γραγω αυτο το σχολιο,στο site της Χρυσης Αυγης υπαρχει φωτογραφια με τους κελτικους σταυρους σε περιοπτη θεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Καταρχάς τον Κέλτικο Σταυρό τον καθιέρωσε μεταπολεμικά ο Φασιστής Pierre Sidos ο οποίος μέχρι το τέλος της ζωής του δεν μετανόησε δεν φίλησε το χέρι κανενός κομματικού τομαριού δεν άλλαξε απόψεις και δεν έγινε μέρος του συστήματος έστω και για λίγο. Επίσης αυτό το μπλογκ είναι η φωνή μιας μερίδας αυτόνομων συναγωνιστών από το 2007 και η κριτική που έχει ασκήσει στην Χρυσή Αυγή είναι καθαρά πολιτική σε πολλαπλά επίπεδα ΠΑΝΤΑ με στοιχεία και επιχειρήματα. Όλοι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι ακροδεξιοί αλλά οι περισσότεροι ΣΗΜΕΡΑ είναι και αυτό είναι πασιφανές από κινήσεις δηλώσεις και συνεργασίες. Αν θέλετε το αναλύσουμε αλλά είμαστε σε δημόσιο βήμα. Το τι έκανε η ΧΑ στο παρελθόν πολλά άρθρα αν και έχουμε γράψει 170 για το θέμα αυτό. Αν θέλεις αγαπητέ διαθέτουμε ως σ.ο. και σχετικό αρχείο με δημοσιεύματα κλπ τα οποία αποδεικνύουν την πορεία του κόμματος σας το οποίο "θόλωσε" πολλά περισσότερα από μια φωτογραφία. Η εν λόγω φωτογραφία λοιπόν αφού τόσο σε ενδιαφέρει αναρτήθηκε σε σελίδα του fb από την ομάδα της Λαμίας η οποία και είναι υπεύθυνη για την δημοσίευση. Η θολούρα που αναφέρεις έχει να κάνει με τους κανονισμούς του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Το ότι τα έντυπα σας έχουν σήμερα κέλτικους δεν λέει κάτι διότι παλαιότερα για παράδειγμα είχατε άρθρα και από ανθρώπους που είχαν σχέση ή έχουν και σήμερα με την καραμανλική δεξιά. Ας μην βγάλουμε άλλους σκελετούς από την κομματική σας ντουλάπα. Ελπίζουμε να σε καλύψαμε. Εκ μέρους της σ.ο.

      υ.γ. Για τα περαιτέρω στους ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της Λαμίας οι οποίοι δεν κρύβονται ... όπως και οι υπόλοιποι που έκαναν ανάλογες δράσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πύργο κ.α.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/21 2:43 μ.μ.

      Δυστυχως αγαπητε, οι δημοκρατικοι κανονισμοι του διαδυκτιου, ριχνουν οτι εχει να κανει με συμβολα που θεωρουνται ..κακα. Οποτε επειδη ακριβως παιζουμε εκτος εδρας, και εχουμε αναγκη το μοναδικο μεσο που διαθετουμε, αναγκαζομαστε να το κανουμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/2/21 4:16 μ.μ.

      Ρε αγορι μου δεν μπορεις να καταλαβεις οτι τα συμβολα "κρυφτηκαν" γιατι το διαδικτυο διωκει τα παντα; Αντι να κοιταξεις οτι οι συναγωνιστες βγηκαν και εκαναν δραση για την Δρεσδη εν αντιθεσει με εσας που εχετε αποκηρυξει χιλιες δυο φορες τον εθνικοσοσιαλισμο στεκεσαι στα συμβολα.

      Διαγραφή
    4. Επειδη το φιλημα του χεριου το λενε πολλοι στον..."χωρο",καλο ειναι να βλεπουν το δασος.Αποδειχτηκε ξεκαθαρα οτι ο Αρχηγος ουδεποτε εσκυψε το κεφαλι,γι αυτο και βρισκεται στην φυλακη για τις Ιδεες μας(ολων μας).Και ας μην ξεχναμε πως πολλοι που τωρα το παιζουν δυσαρεστημενοι και φλογεροι ιδεολογοι,δεν ειχαν κανενα προβλημα να επωφεληθουν οικονομικα απο την παρουσια της Χρυσης Αυγης στη Βουλη και την Ευρωβουλη.Ευχαριστω για τη φιλοξενια και για τα αρθρα ιδεολογικου περιεχομενου και προβληματισμου που ανεβαζετε.Καλη δυναμη.

      Διαγραφή
    5. Μαλιστα..αλλ αποκυρηξε τα παντα αγαπητε. Επισης αν θελεις να μιλησουμε για χρηνατικα θεματα απο Ευρωβουλη πολυ ευχαριστως. Θα σπυ πω τα παντα, ποσα ευρω πηγαινανε και σε ποιον λογαρισμο..ευχαριστως να σου δωσω τηλεφωνο και να σου πω με αποδειξεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/2/21 9:34 μ.μ.

      Ο μποβιατσος δεν αποκήρυξε όταν συμπορεύτηκε τότε με αυτό το κόμμα; Και μάλιστα επί τόσα χρόνια;
      Επίσης πως ζούσε εκεί που ζούσε;
      Αν αφήσουμε τα παραμύθια περί μονοφαγιας επιτέλους και αν προστρέξουμε να σώσουμε αυτά που πρέπει να σωθούν

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/2/21 11:15 μ.μ.

      Αληθεια κανανε κατοχη της χωρας αλβανοι και γιουγκοσλαβοι; Τι αποζημιωσεις να ζητησουμε. Με τους βουλγαρους δεν γνωριζω τι εγινε. Φανταζομαι καποιες αποζημιωσεις θα υπηρξαν. Δεν μπορω να φανταστω το αντιθετο. Ερωτηση αυτοι που μας πινουν το αιμα απο το 45 και εξης ποιοι ειναι;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/21 4:04 μ.μ.

    Αγαπητέ συναγωνιστή. Πολλά χρόνια πριν όταν ο αρχηγός σου ήθελε να μαζέψει στην οργάνωση του εθνικοσοσιαλιστες επέτρεπε και την σβάστικα. Αργότερα που έγινε κοινοβουλευτικός και ήθελε να μαζέψει στο κόμμα του δεξιούς εξαφανίστηκαν οι σβάστικες και μειώθηκαν οι κέλτικοι. Σήμερα που θέλει να ξαναφτιάξει πυρήνα νεολαίας τους ξαναεπιτρεπει. Το σημαντικότερο δεν είναι η εικόνα. Είναι η ουσία. Δυστυχώς εκεί πάσχει μόνιμα η ηγεσία σας. Γιατί ο άνθρωπος γεννιέται, δε γίνεται.

    Πρόσεχε να μην μένεις στην επιφάνεια της εικόνας. Κάποιοι άλλοι που δηλώνουν θαυμαστές του Παύλου Γρυπάρη και του φιλελευθερισμου υιοθετούν σβάστικες και κελτικους.

    Στον μεσοπολέμο πολλοί βενιζελικοι που αντιπαθούσαν τον Μεταξά και υποστήριζαν τον αγγλικό ιμπεριαλισμό δήλωσαν τη δεκαετία του '30 φασίστες. Ενώ κάποιοι βασιλοφρονες που αντιπαθούσαν τους βενιζελικους υποστήριξαν το Μεταξά χωρίς να υιοθετούν την ιδεολογία της ημιφασιστικης 4ης Αυγούστου.

    Έτσι γίνεται στην δύσμοιρη Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Η προσωπική φιλοδοξία φαιδρων ανθρώπων τσαλαβουταει σε ιδέες και σύμβολα κατά το δοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην γίνει η ανάρτηση αφορμή για προσωπικές αντιπαραθέσεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/2/21 10:06 μ.μ.

      Παύλου Γύπαρη εννοούσα..
      Κατανοητή η επισήμανση της σ.ο.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/2/21 11:52 π.μ.

      ποιος δηλώνει θαυμαστής του φιλελευθερισμού κ έχει σβάστικες κ κέλτικους ρε τύπε, στα όνειρά σας τα βλέπετε μου φαίνεται.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/2/21 12:52 μ.μ.

      «Ο σοσιαλισμός είναι η επιστήμη που έχει ως κύριο μέλημά της το κοινό καλό. Ο σοσιαλισμός δεν είναι ίδιος με τον κομμουνισμό. Ο μαρξισμός δεν είναι σοσιαλισμός. Οι μαρξιστές οικειοποιήθηκαν τον όρο διαστρεβλώνοντας τη σημασία του. Εγώ θα δώσω τον σοσιαλισμό πίσω στους σοσιαλιστές. Ο σοσιαλισμός είναι ένας παλαιός, άριος και γερμανικός θεσμός. Οι πρόγονοί μας ζούσαν σε ορισμένα εδάφη και καλλιεργούσαν την ιδέα του κοινού καλού. Ο μαρξισμός δεν μπορεί να θεωρείται σοσιαλισμός. Αντίθετα με τον μαρξισμό, ο σοσιαλισμός δεν απορρίπτει την ιδιωτική περιουσία. Αντίθετα με τον μαρξισμό, δεν καταργεί την προσωπικότητα του ατόμου. Αντίθετα με τον μαρξισμό, ο σοσιαλισμός είναι πατριωτικός.


      Θα μπορούσαμε να έχουμε βαπτίσει το κόμμα μας Φιλελεύθερο Κόμμα, αποφασίσαμε όμως να ονομαστούμε εθνικοσοσιαλιστές. Δεν είμαστε διεθνιστές· ο δικός μας σοσιαλισμός είναι εθνικός. Απαιτούμε από το κράτος να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των παραγωγικών τάξεων με γνώμονα τη φυλετική αλληλεγγύη. Για μας κράτος και φυλή είναι το ίδιο πράγμα».

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/2/21 8:55 μ.μ.

      Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι την πολιτική θεωρία και ορολογία δεν την μαθαίνεις από πολιτικούς. Ιδίως πολιτικούς ενός κόμματος που διακρίθηκε για τη μαχητικότητα, τον πατριωτισμό και χίλια άλλα δύο αλλά όχι για την καλλιέργεια των στελεχών του στην ιστορία των ιδεών (αν εξαιρέσουμε το Dietrich και ελάχιστους ακόμη). Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι μπαίνεις σε ένα στρασερικό blog για να παραθέσεις φράσεις που φέρεται να είπε ο δεκανέας. Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι υπάρχουν εκατοντάδες αγγλόγλωσσα και όχι μόνο βιβλία που αποσαφηνίζουν τι είναι φιλελευθερισμός, τι είναι φασισμός, ε/ς κλπ αν δεν έχει πάρει το αυτί σου ότι τα εθνικιστικά ρεύματα και κυρίως τα ριζοσπαστικά υπήρξαν εχθρικά προς το φιλελευθερισμό από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης. Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι υπάρχουν εκδοχές εθνικοσοσιαλισμού διαφορετικές από εκείνες που υιοθέτησε η ηγεσία του nsdap τη δεκαετία του 1930. Όμως δε νομίζω ότι έχει νόημα να το κάνω. Όποτε θες έτοιμη την έχω τη βιβλιογραφία.

      Θέλω μόνο να μου πεις τι νόημα έχει αυτό που έγραψες. Λες ότι ο εθνικοσοσιαλισμός έχει ιδεολογική συγγένεια με το φιλελευθερισμό; Λες ότι εσύ το βλέπεις έτσι το πράγμα; Λες ότι κάτι που φέρεται να είπε ο Χίτλερ σε μια συνέντευξη πρέπει να γίνει δόγμα για όλες τις περιπτώσεις ε/ς και ριζοσπαστών εθνικιστών σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις εποχές;
      Τι θες να μας πεις; Ότι είσαι ε/ς και φιλελεύθερος (ή φιλελεύθερη αν είσαι κοπέλα); Ότι δεν πρέπει να σκεπτόμαστε πέρα από τον Χίτλερ;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/2/21 12:32 π.μ.

      Που κολλάει αυτό με το αρχικό σου σχόλιο καθώς κ με το δικό μου, με την απορία θα μείνω.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/2/21 1:33 μ.μ.

      Με επιβεβαίωσες. Δεν περίμενα να καταλάβεις.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος18/2/21 4:57 μ.μ.

      Θα μπορούσαμε να έχουμε βαπτίσει το κόμμα μας Φιλελεύθερο Κόμμα, αποφασίσαμε όμως να ονομαστούμε εθνικοσοσιαλιστές. Δεν είμαστε διεθνιστές· ο δικός μας σοσιαλισμός είναι εθνικός. Απαιτούμε από το κράτος να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των παραγωγικών τάξεων με γνώμονα τη φυλετική αλληλεγγύη. Για μας κράτος και φυλή είναι το ίδιο πράγμα».




      Στο λέει ξεκάθαρα ότι Φιλελευθερισμός και Εθνικοσοσιαλισμός είναι δύο αντίθετες άκρες...




      Προσπάθησε να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις και όχι απλά να τα διαβάζεις...



      Μα εννοείτε πως πρέπει να σκεφτούμε πέρα από τον Α.Χ,εάν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να έχουμε ένα σοβαρό κίνημα θα πρέπει να φέρουμε τον ΕΣ στα μέτρα της εποχής όπου ζούμε,ενα απλό παράδειγμα είναι πώς εμείς οι ΕΣ θα πάρουμε θέσεις για το διαδίκτυο ( ίντερνετ) ενα θέμα π.χ πού δεν αποσχολουσε τους τότε ΕΣ...

      ΠΧ. φανταστείτε ο Α.Χ να μην έκανε καμία τροποποίηση στον ΕΣ της αρχαίας Σπάρτης...θα είχε κάποια προοπτική; Όχι διότι άλλες εποχές, άλλες ανησυχίες και τα λοιπά...





      Μήν πυροβολείτε τον Συναγωνιστή!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος19/2/21 11:23 μ.μ.

      https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://books.google.com/books/about/My_Political_Awakening.html%3Fid%3DrYyXDAEACAAJ&ved=2ahUKEwixksa88PbuAhUID2MBHQpuBJYQFjAGegQIFBAC&usg=AOvVaw2nWDqn3gvyOW2inrIurlmd

      Μήν ξεχνάμε αυτούς που έκαναν την αρχή!

      Διαγραφή
  4. Ακομη μια φορα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μενος. Καποιοι λιγοι, εκαναν κατι, χωρις να αντιπροσωπευουν κανενα κομμα και να κατηγορουν τον οποιονδηποτε. Τιμησαμε την Δρεσδη που βομβαρδιστηκε απο τους φονιαδες..δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κομπλεξ με αυτο.Καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/2/21 7:47 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στους Συναγωνιστές από την Λαμία, που παρά τις αντιξοότητες και το κυνήγι που "τρώει" η ιδέα μας... από κράτος και παρακράτος έκαναν άλλη μία δράση για τον βομβαρδισμό της Δρέσδης!
    Ζήτω η Αιώνια Ελλάς.✋����

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/2/21 7:50 μ.μ.

    Καλό θα είναι και οι υπόλοιπες νεολαίες που ανήκουν στον χώρο, να κάνουν και εκείνες οργανωμένες και καλά συντονισμένες δράσεις, για την επικείμενη επέτειο της δολοφονίας Μάντακα... Από τα κόκκινα σκυλιά στην Ιταλία. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από Λαμία και ένα μπράβο στους νέους της!
    ✋��������

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/2/21 9:20 μ.μ.

    Τις προάλλες έκαναν παράπονα στα σχόλια για την αισθητική τους, σήμερα κάνουν επειδή κρύβουν τα σύμβολα. Αυτός ο "χώρος" είναι καταδικασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/2/21 9:18 π.μ.

    8 καταστατικά έχει μόνο το δαχτυλίδι της κυρά ........,να μην το πάμε και στο ........ έτσι; Εάν ήσασταν έξυπνοι τώρα που ο ακροδεξιός "αρχηγός" σας είναι εκτός παιχνιδιού και δεν καταστρέφει άλλο τον Εθνικισμό/ΕΣ,θα μπορούσατε να εκλέξετε μέσω δική σας επιτροπή ενα νέο πρόσωπο και να ξανά χτίσετε το κίνημα από την αρχή όπως πρέπει να είναι... ΞΎΠΝΑ ΜΈΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΊΑΣ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΌΤΙ ΕΣΎ ΕΊΣΑΙ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΤΏΡΑ; ΦΤΙΆΞΤΕ ΞΑΝΆ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΏΡΑ ΠΟΎ ΚΑΘΆΡΙΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/2/21 1:45 μ.μ.

    Ε αφου καθάρισε, φτιαξτε εσεις τωρα κίνημα και εμείς ακολουθούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/21 3:22 μ.μ.

      Αναφέρομαι στο κίνημα της Χ.Α...

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.