Η εμμονή του κυρίου Μητσοτάκη με τα εστιατόρια

 

του Λανδγράβου

Δεν θα κουραστώ να γράφω ότι ο μεγαλύτερος εχθρός μας ήταν, είναι και θα είναι  η Δεξιά. Με την Αριστερά και με τις υπόλοιπες παραδοσιακές δυνάμεις των αντιφασιστών δεν φοβάμαι την πολιτική αντιπαράθεση. Γιατί γίνεται κατά μέτωπο. Η Δεξιά είναι ο μεγάλος κίνδυνος. Γιατί καμουφλαρισμένη με το συναισθηματικά συγκινητικό επιχείρημα του πατριωτισμού, περνάει αθόρυβα στην πλάτη μας και χτυπά το κίνημα με τον πλέον ύπουλο τρόπο. 

Η Δεξιά είναι ο πολιτικός πόλος που έχει πραγματοποιήσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη τα μεγαλύτερα αίσχη της φιλελεύθερης νεωτερικότητας. Με τον μανδύα του πατριωτισμού όχι μόνο παρουσιάζει ως εθνικούς στόχους τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Αλλά επιπρόσθετα αλλοιώνει και το ίδιο το νόημα της παράδοσης, εφόσον παρουσιάζεται ως θεματοφύλακας των παραδεδομένων ευρωπαϊκών ηθών ενώ στην πραγματικότητα είναι ο θεματοφύλακας των παραδεδομένων ιδεολογικών απαρχών του φιλελεύθερου καπιταλισμού. Η Δεξιά είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι πλήθος Ευρωπαίων συγχέουν σήμερα τον παραδοσιακό κοινοτιστικό και οργανικό ευρωπαϊκό πολιτισμό με τις τεχνοκρατικές και αγοραίες πρακτικές του φιλελεύθερου κεφαλαίου.

Στην Ελλάδα ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν αναπτύχθηκε ποτέ αληθινό και μαζικό εθνικιστικό κίνημα είναι γιατί δεν το επέτρεψε η Δεξιά. Με μια σειρά από ιστορικές προβοκάτσιες, νοηματικές αλλοιώσεις ακόμη και δολοφονίες (π.χ. Ίωνας Δραγούμης) οι πρεσβείες των καπιταλιστικών χωρών έβαζαν τους Δεξιούς τους εντολοδόχους να  πυροβολούν το εθνικιστικό κίνημα.

Αυτό συμβαίνει σε μια ιδιαίτερη εκδοχή από την εποχή των μνημονίων και μετά. Ο εθνικιστικός χώρος της Ελλάδας είναι ναρκοθετημένος από παλιούς και νέους δεξιούς πράκτορες, που φορώντας το προσωπείο του εθνικιστή, του φασίστα και του εθνικοσοσιαλιστή παρουσιάζουν ως δικές μας πολιτικές που υπαγορεύει η οικογένεια Μητσοτάκη, η αμερικανική, η γερμανική και η ισραηλινή πρεσβεία. Η ανοησία του Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων παραγόντων του εθνικιστικού χώρου έδωσε τη ευκαιρία στους Δεξιούς πράκτορες να πετύχουν μια σοβαρής εμβέλειας πρόσδεση του εθνικιστικού χώρου στην ουρά της Δεξιάς από τις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό και μετά. Κάτι που την εποχή την Αγανακτισμένων είχε χαλαρώσει και ο εθνικιστικός χώρος είχε αποκτήσει μια πρώτη αυτονόμηση από το δεξιό κέλυφος.

Σήμερα όμως που η Δεξιά ήρθε στην εξουσία οι πράκτορες έχουν δυσκολότερο έργο στον εθνικιστικό χώρο. Πρέπει να αποπροσανατολίσουν την αντιπολιτευτική ματιά των νεαρών εθνικιστών από τα κυβερνητικά αίσχη. Κι αυτό δεν είναι εύκολο όσα τερτίπια και αν σκαρφιστούν. Πρέπει να αποδείξουν ότι η Δεξιά παραμένει πατριωτική και για να το κάνουν φτάνουν στο σημείο αυτοεξευτελισμού να προπαγανδίσουν ότι τάχα η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Δεξιά και πως αυτοί εκπροσωπούν μια άλλη Δεξιά με (ψευδο)εθνικιστικό - εθνικοσοσιαλιστικό υπόβαθρο (αλλά πάντα, κατά τις περιόδους των εκλογών, θυμούνται τον φόβο μιας Αριστερής κυβέρνησης και ξεχνούν την άλλη (ψευδο)εθνικοσοσιαλιστική Δεξιά). Πρέπει να ερμηνεύσουν τις κυβερνητικές επιλογές για το μακεδονικό, το κυπριακό, το μεταναστευτικό και τα υπόλοιπα εθνικά θέματα και μη μπορώντας να το κάνουν θυμούνται τον κομμουνιστικό κίνδυνο της Λευκορωσίας. Πρέπει να μας πείσουν ότι το Ισραήλ είναι σύμμαχός μας αλλά δεν έχουν κανένα χειροπιαστό επιχείρημα.

Τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για του πράκτορες της Δεξιάς όσο ο καιρός περνάει. Γιατί όλα όσα έριξε κάτω απ’ το χαλί μέχρι σήμερα η κυβέρνηση θα έρθουν στο φως. Η αρχή έγινε με τις συναντήσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν πριν λίγες μέρες και τις ανακοινώσεις - χάδια της Ε.Ε προς την Τουρκία. Η συνέχεια έρχεται με το Μακεδονικό αλλά προς το παρόν όλη η κυβερνητική ίντριγκα δείχνει να μαγειρεύεται σε κάποια … εστιατόρια!

Πριν λίγες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον ψευτοπρόεδρο των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ. Η συνάντηση ήταν ανεπίσημη και δεν ανακοινώθηκε από τα Δεξιά θρασίμια της χώρας μας (γιατί άραγε;). Όμως οι Τούρκοι τους πρόλαβαν και το πρακτορείο  Anadolu δημοσίευσε την φωτογραφία των δυο αντρών που συζήτησαν μυστικά, κρυμμένοι στο … εστιατόριο ενός ξενοδοχείου.

Νομίζω ότι όλοι υποπτευόμαστε τις προθέσεις του «Έλληνα» πρωθυπουργού. Εκείνο πάντως που έχει ξεπεράσει το επίπεδο της υποψίας και έχει γίνει δεδομένη βεβαιότητα είναι ότι το δίκτυο Μητσοτάκη έχει μια συμπάθεια προς τα … εστιατόρια. Όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο γνωρίζουν καλά το γιατί.

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/6/21 9:48 μ.μ.

    Έτσι!!! Γουστάρω. Και έχουν αρχίσει και ξεφυτρώνουν πολλά εστιατόρια τώρα τελευταία. Αλλά μιλάνε υπέρ του ΕΛΑΜ, αλλά κατά των Σλάβων, άλλα υπέρ του "παρεξηγημένου" Διαφωτισμού, αλλά υπέρ του Βενιζέλου και άλλα υπέρ των φιλελευθέρων της Λευκορωσίας. Είναι χρέος των εθνικοσοσιαλιστών να καθαρίσουν το ευρύτερο Ε/Σ κίνημα από αυτά τα ζιζάνια για να αναπτυχθούν επιτέλους οι ιδέες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/21 1:40 μ.μ.

      Όχι μόνο των εθνικοσοσιαλιστών. Όλων των εθνικιστών (τριτοθεσιτών, συντηρητικών, εθνικοαναρχικών κλπ) είναι χρέος να κόψουν τις γέφυρες που ρίχνουν οι εστιάτορες της δεξιάς στο χώρο. Μπορεί οι μασκαρεμένοι σε εθνικοσοσιαλιστές να προκαλούν περισσότερο γιατί είναι νέα φυντάνια. Μην ξεχνάμε όμως και το σύμπλεγμα Πλέυρη-Στόχου. Αυτοί κάνουν χρόνια τη δουλειά της δεξιάς στους πιο συντηρητικούς κύκλους του εθνικιστικού χώρου. Απομονώνουν το σοβαρό κόσμο και μαζεύουν τους γκάου και τους συνωμοσιολόγους. Μην ξεχνάμε ότι οι κάθε λογής Κεραμυδάδες μαθητές του Πατριάρχη και συμμαθητές του Άδωνι ήτανε. Μη ξεχνάμε τα κολλητηλίκια Πατριάρχη-Χατζηgo-go.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/21 5:11 μ.μ.

      Ανώνυμος28/6/21 1:40 μ.μ.

      Φυσικά. Απλά αυτό που λέγεται εθνικός-πατριωτικός δηλαδή ακροδεξιός χώρος ξέρουμε όλοι τι πρεσβεύει. Οι εθνικοσοσιαλιστές υποτίθεται έπρεπε να διαφέρουν από αυτούς και να αποτελούν το αντιστάθμισμα στην σαπίλα. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει. Αν δεν καθαρίσουμε πρώτα τον Ε/Σ χώρο και δεν θέσουμε ιδεολογικές σταθερές δεν θα καθαρίσουμε ποτέ και τον ευρύτερο εθνικιστικό. Αν δεν κυριαρχήσουμε στον χώρο δεν θα κυριαρχήσουμε και την κοινωνία

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/6/21 2:22 π.μ.

      Όχι θα βρίζουμε τον Διαφωτισμό για να βάζουμε πλάτη στους βυζαντινόπληκτους με τα ράσα καημένε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/6/21 2:28 π.μ.

      το ΕΛΑΜ δεν είναι εθνικιστικό; σε χαλάει εσένα; πόσες κ*λοτούμπες κάνετε το λεπτό άραγε; πολλές φαίνεται.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/6/21 1:28 μ.μ.

      Ανώνυμος30/6/21 2:22 π.μ.

      Όχι θα βάζουμε πλάτη στον ιδεολογικό πατέρα του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού και αιτία της σημερινής κατάντιας. Είστε εντελώς ανίδεοι!

      Ανώνυμος30/6/21 2:28 π.μ.

      Αν είσαι εθνικοσοσιαλιστής και γουστάρεις ευρωΕΛΑΜ που χρησιμοποιεί neoconservative σλόγκαν "Πρώτα η Κύπρος"και τα τελευταία χρόνια για να γλιτώσει την γούνα του έχει κάνει σπορ την γαλανόλευκη αντιφασιστική υστερία τότε σίγουρα κάτι πάει λάθος

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/21 9:55 μ.μ.

    Άρθρο - φωτιά που καλό θα ήταν να το διαβάσουν κάποιοι 'εθνικιστές' κάπου στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/21 2:17 π.μ.

    Αυτό που πρέπει να προσέχει κάποιος είναι αν συμβαδίζει ο τρόπος ζωής ενός ατόμου με τον αυτοπροσδιορισμό που δίνει στον εαυτό του, σαν του εθνικιστή ή εθνικοσοσιαλιστή στην περίπτωσή μας, για να δούμε αν πράγματι είναι τέτοιος και στην πράξη πέρα από τα λόγια, αφού ο καθένας μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει ιδεολογικά στον περίγυρό του χωρίς να ισχύει στην πραγματικότητα αυτό που λέει ότι είναι!

    Παράδειγμα: Γνωστός μου δηλώνει πολέμιος της Νέας Τάξης ή της Παγκοσμιοποιήσεως για να το πω πιο κατανοητά, αλλά όλες του τις πληρωμές τις κάνει ηλεκτρονικά! Άρα ο ίδιος αποτελεί μέρος του συστήματος που λέει ότι αντιτίθεται! Και εγώ έχω κάνει κατά καιρούς αγορές από το Ίντερνετ, αλλά πάντα πληρώνω με αντικαταβολή, δηλαδή με μετρητά και στις υπόλοιπες συναλλαγές μου. Και να μη δηλώσω σε κανέναν ότι είμαι αντιπαγκοσμιοποιητής, με τέτοιες πράξεις το αποδεικνύω, διότι όπως είπα και σε εκείνον τον γνωστό μου, αν όλοι κάναμε ηλεκτρονικές συναλλαγές, τότε θα προχωρούσε το παγκοσμιοποιητικό σύστημα ένα βήμα παραπάνω καταργώντας τα χαρτονομίσματα! Αν όλοι όμως χρησιμοποιούσαν τέτοια, κάθε τέτοιος σχεδιασμός θα κατέρρεε την ίδια μέρα. Όπως είχα σχολιάσει κάποτε σε παλαιότερο άρθρο εδώ πέρα, είναι σαν να στέλνεις τον Τσίπρα στο Ισλαμικό Χαλιφάτο και να τον βάζεις να εφαρμόσει σαν πρωθυπουργός την Αριστερή του ατζέντα εκεί πέρα. Την επόμενη μέρα θα επέστρεφε σε φέτες πίσω στην Ελλάδα.

    Τι να το κάνω λοιπόν αν κάποιος δηλώνει εθνικιστής ή ναζιστής, αλλά ανέχεται ή υπηρετεί στην πράξη τέτοιους σχεδιασμούς, όπως να κάνει παιδιά με κάποια αφροασιάτισα ή να δέχεται υμνητές του Ισραήλ σαν τον Γουδή που τον φιλοξενούσε η Χρυσή Αυγή και η οποία γιόρταζε τα ''ηλιούγεννα'' πανθρησκευτικά όπως οι Μασόνοι με τον ίδιο τρόπο που τα παρουσίαζαν στην ιστοσελίδα τους ''Τεκτονικά Δρώμενα''. Λογική η κατάληξη στη φυλακή έπειτα όταν έπαψε να ειναι χρήσιμη, για όσους δεν φοράνε παρωπίδες.

    - ο ορθόδοξος διαβολάκος από το έθνος των εθνικιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ηγεσια της Χρυσης Αυγης δεν ηταν ποτε χρησιμη για το συστημα,γι αυτο και μπηκε φυλακη με μια δικη παρωδια,κατα την οποια η εισαγγελεας,που ειναι και το "σκληρο" προσωπο στο δικαστηριο την εκρινε αθωα,εκτος του Ρουπακια. Αντι να νοιωθεις υπερηφανος που καποιοι (κατα βαση ο Αρχηγος) δεν προδωσαν τις ιδεες τους καθεσαι και μιλας για λαθη κτλ.Κατα τη γνωμη μου,πριν κανουμε ευκολη κριτικη απο την θαλπωρη του σπιτιου μας, ας αναλογιστουμε τι εχουμε κανει εμεις σε σχεση με οποιον συναγωνιστη (δεν ειναι μονο Χρυσαυγιτες στις φυλακες) ειναι φυλακισμενος για τις ιδεες του.Δεν ειναι ευκολο πραγμα η φυλακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γράψαμε τρία άρθρα πριν την απόφαση της δίκης. αλλά μάλλον δεν τα διάβασες, επίσης έχουμε σταθεί αλληλέγγυοι εδώ και χρόνια σε φυλακισμένους συναγωνιστές που υπήρξαν πρώην μέλη της χα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/21 6:18 μ.μ.

      Μια χαρά χρήσιμη ήταν η ηγεσία της και θα σου αναφέρω ένα και μόνο παράδειγμα: Το πλήθος των αντιφασιστών που γιγαντώθηκε πηγαίνοντας και στον Τσίπρα, από αναίτιες βιαιοπραγίες των μελών της που τρομοκρατούσαν τον κόσμο για να τον διώχνουν από τον εθνικισμό αντί να τον μαζεύουν! Ποιο το αποτέλεσμα, ας πούμε, από τους ξυλοδαρμούς και την καταστροφή περιουσίας διαφόρων αφροασιατών; Φοβήθηκαν και δεν ήρθαν και άλλοι στη χώρα; Ασφαλώς και όχι, αλλά μέρα με τη μέρα αυξάνονται κερδίζοντας και τη συμπάθεια των ελλήνων που τους έβλεπε ως θύματα των ''κακών'' εθνικιστών και ναζιστών. Έτσι έδωσε λόγο ύπαρξης και σε ποικίλες αντιφασιστικές οργανώσεις που μάζευαν κόσμο για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον εθνικιστικό ''κίνδυνο'' αντί να καταπολεμηθεί ο παγκοσμιοποιητικός που ζούμε σήμερα! Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Αυτό και μόνο φτάνει.

      Όσο για το τι κάνω εγώ προσωπικά, αναφέροντας τα νόμιμα για ευνόητους λόγους, ψήφιζα τη Χρυσή Αυγή όταν ήταν ακόμα στο 0,0..τρέχα-γύρευε και όταν όλοι οι υπόλοιποι έγιναν ξαφνικά ''εθνικιστές'' από το 2012 και μετά, αφού οι ίδιοι ήταν εκείνοι που μέχρι τότε έδιναν πάνω από 80% των ψήφων σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Για να μην αναφέρω και την οικονομική μου ενίσχυση όταν αγόραζα την εφημερίδα της και τα περιοδικά της σαν την Αντεπίθεση αρχικά πριν γίνει Resistance έπειτα συν τα βιβλία που πουλούσε. Συνεπώς έχω κάθε δικαίωμα να ασκήσω κριτική σε άτομα που ζητούσαν τη ψήφο μου και τους την έδινα μέχρι το 2012 και όχι έπειτα για τους λόγους που αναφέρει και ο Μαύρος Κρίνος στην αρθρογραφία του.

      Δεν θα μου ξεφύγεις όμως ούτε στα θρησκευτικά! Θα πρέπει να απαντήσεις γιατί διάλεξε ίδιο όνομα με το ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής αντί να ονομαστεί εξ αρχής Ελληνική Αυγή ας πούμε, αλλά και γιατί αναπαρήγαγε τις ίδιες πανθρησκευτικές ανοησίες περί Ηλιούγεννων ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν και οι Μασόνοι όπως στην ιστοσελίδα τους Τεκτονικά Δρώμενα που ανέφερα. Δεν θα πρέπει να δοθούν κάποτε εξηγήσεις για το ποιοι τα μαθαίνανε όλα αυτά στα μέλη ή ακόμα και στον ίδιο τον Μιχαλολιάκο αν υποθέσουμε ότι δεν έφταιγε αυτός; Να δεις τότε τι καλά που ξετυλίγεται το κουβάρι και μέχρι ποιες στοές φτάνει! Ή μήπως θα πρέπει να το κρύβουμε και αυτό επειδή δεν πρέπει να γίνεται κριτική και να την πατήσουν ξανά τα επόμενα μέλη μιας νέας Χρυσής Αυγής καταλήγοντας και εκείνα φυλακή ή δολοφονημένα;

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος από το έθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
    3. Φιλε μου πριν γινει ο φονος του Φυσσα (για τον οποιο φονο ευθυνεται ΜΟΝΟ ο δοκοφονος) οι δημοσκοπησεις εδιναν στην Χρυση Αυγη εως και 15-18%.Επομενως ακυρος ο ισχυρισμος σου οτι οι Ελληνες φοβηθηκαν την Χρυση Αυγη.Αυτα περι ονονατος,μασονων κτλ φανταζουν αστεια ως επιχειρηματα.Εαν ισχυαν,δεν θα ηταν κανεις στη φυλακη.Εξαλλου κι εσυ,οπως κι εγω (41 ετων γαρ...),ψηφιζαμε Χρυση Αυγη και πριν το 2012.Τοτε δεν σε πειραζε το ονομα; Τα "λαθη" τα ανακαλυψαν ολοι μετα τον Φυσσα,γιατι επεσε ολο το συστημα να φαει την Χρυση Αυγη και καποιοι εκαναν πισω.Τοσο απλα,χωρις ιδιαιτερες αναλυσεις που δεν οδηγουν καπου.Αυτο που πρεπει να μας απασχολει δεν ειναι το ποιος ειναι καλυτερος,η Χρυση Αυγη,ο Μαυρος Κρινος, η Προπατρια κτλ, αλλα να υπαρχουν και την καταλληλη στιγμη να χτυπησουν το συστημα,οπως εγινε και θα ξαναγινει...Καλη δυναμη σε ολους!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/7/21 1:14 π.μ.

      Το τότε δεν σε πείραζε το όνομα που είπες, θα ίσχυε μόνο αν από τότε γνωρίζαμε όλα αυτά που σου είπα περί Μασονίας, πράγμα που δεν ίσχυε! Μετά το 2010 βγήκαν αυτές οι έρευνες στη φόρα δημοσίως και μόνο διαδικτυακά, συγκεκριμένα από το ιστολόγιο Αντιαιρετικό Εγκόλπιο και μερικά χρόνια αργότερα αυτά που σου είπα για το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής. Για όποιον έχει κάνει φυσικά τις έρευνές του για να μην το κουράζουμε το όλο θέμα. Το τότε λοιπόν που είπες αφορούσε μια εποχή που μόλις είχε εμφανιστεί διαδίκτυο στην Ελλάδα και έτσι την πληροφόρηση εκείνη την είχαν μόνο αυτοί που δίδασκαν τέτοια πράγματα στα μέλη της Χρυσής Αυγής που εκείνα, σαν και εμένα φυσικά, αγνοούσαν ακόμα τη Μασονική τους προέλευση πανθρησκευτικά. Το άρθρο για τα Ηλιούγεννα για παράδειγμα που δημοσίευσε ο Εθνικισμός σαν σάιτ της Χρυσής Αυγής, είναι copy paste από το ίδιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Τεκτονικά Δρώμενα που ανέφερα. Όλα αυτά έγιναν γνωστά διαδικτυακά μετά το 2012 και έπειτα ακριβώς, γιατί μπήκαν επιτέλους στον κόπο κάποιοι και το έψαξαν το θέμα, για αυτό και καθόλου τυχαίο που κάποιοι άλλοι έκλεισαν τελικά το ιστολόγιο Αντιαιρετικό Εγκόλπιο που ενοχλούσε!

      Όσο για τα ποσοστά που λες, ήταν πλασματικά, διότι άλλο οι δημοσκοπήσεις και άλλο τα εκλογικά αποτελέσματα που έδωσαν το πολύ μέχρι 10% στη Χρυσή Αυγή και πάντα με μια αποχή που άγγιζε το 50%, άρα το πολύ έφτανε μόλις το 5% στην καλύτερη περίπτωση! Ένα γεγονός ανεπίτρεπτο αν συνυπολογίσουμε όλα αυτά που περνούσε τότε η πατρίδα με τα μνημόνια και τον εποικισμό αλλοφύλων. Άρα φοβόταν ο κόσμος, ειδάλλως θα έβγαζε τον Μιχαλολιάκο πρωθυπουργό και όχι τον Τσίπρα, ο οποίος αν θυμάσαι επίτηδες καθυστερούσε να τελειώσει και τη δίκη της Χρυσής Αυγής! Γιατί; Γιατί απλούστατα τον βόλευαν οι βιαιοπραγίες της που τρομοκρατούσαν τον κόσμο για να τον μαζεύουν οι αντιφασιστικές οργανώσεις! Όπως βλέπεις και εγώ είμαι παλιός και λογικό να τα ξέρω τα πράγματα αλλιώς! Καλή συνέχεια...

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος απ' το έθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/7/21 9:50 π.μ.

      "όχι τον Τσίπρα, ο οποίος ... κτλ κτλ.. τρομοκρατούσαν τον κόσμο για να τον μαζεύουν οι αντιφασιστικές οργανώσεις!"

      Την ίδια ώρα όλος ο χώρος κατηγορούσε την χρυσή αυγη ότι μετά την δίωξη (δηλαδή τα χρόνια που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ) άφησε την δράση του είδους που γράφεις. Για αυτό υπήρξαν και οι γνωστές διασπάσεις και αυτονομήθηκαν οι γνωστοί Πειραιώτες κλπ κλπ

      Τι από τα 2 ισχύει; Ή κοτεψαν οι χρυσαυγιτες και σταμάτησαν να ασκούν βία ή ασκούσαν τελικά και αυτό συσπείρωνε αντιφασίστες. Και τα 2 πάντως ζορικο να γίναν

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/7/21 4:36 μ.μ.

      Η δίωξη της χρυσής αυγής έγινε τα χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Ρε είστε με τα καλά σας; Τι άλλο θα σας ποτίσει ο κάθε εστιάτορας της Νέας Δημοκρατίας; Επί Σαμαρά, Βορίδη, Δένδια δεν στήθηκε η επιχείρηση κατά της ΧΑ;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/7/21 5:59 μ.μ.

      Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, αφού αν υποθέσουμε ότι σταμάτησε αυτή η συγκεκριμένη δράση, μόνο που την υπενθύμιζαν συνεχώς τα κανάλια και όλος ο υπόλοιπος τύπος, αυτό ήταν αρκετό για να προκαλούν και πάλι τον φόβο στον κόσμο! Μια φορά να σου κολλήσει η ρετσινιά του αμόρφωτου τραμπούκου, ποτέ δεν τη ξεχνάνε οι μάζες όσο και αν εμφανιστεί αυτός έπειτα με γραβάτα και μορφωμένος! Και αυτή η τακτική δεν αφορούσε μόνο τη Χρυσή Αυγή, αλλά διεθνώς μετά το '45. Όπως ακριβώς παρουσιάζονταν και στην αντιναζιστική ταινία Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας που έδειχνε όλους ανεξαιρέτως τους νεοναζί εκεί ως αμόρφωτους τραμπούκους (πλην του αρχηγού που παρουσιάζονταν όμως ως εκμεταλλευτής τους για προσωπικές επιδίωξεις και όχι για ιδεολογικές) που μισούν τους πάντες δίχως λόγο σαν να βρίσκονται εκτός κοινωνικής πραγματικότητας.

      Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι επίτηδες προωθήθηκε απ' το ίδιο το Σύστημα το συγκεκριμένο προφίλ ''ναζιστή'' και ''εθνικιστή'' μετα το '45 για να μαντρώνει τρομοκρατημένο κόσμο στις αντιφασιστικές οργανώσεις, κρίνοντας πάντα εκ του αποτελέσματος. Όπως είπε κάποτε και ένας συγγενής μου, θα κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή και θα μας δέρνει στο δρόμο; Γιατί τα νερά και τα χαστούκια του Κασιδιάρη δεν ξεχνιούνται όπως βλέπεις, όση στρατηγική και να αλλάξεις, για να στο πω και πιο παραστατικά.

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος απ' το έθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/7/21 8:17 μ.μ.

      Εσυ ρε ανωνυμε 9:50 εχεις στο μυαλο σου συνδεδεμενο τον ακτιβισμο ντε και καλα με την βια; Δηλαδη ακτιβισμος πρεπει να σημαινει ξυλο σε Πακιστανους και αντιφασιστες; Για αυτο ειστε φυλακη, γιατι εχει σκατα το κεφαλι σας

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος2/7/21 5:21 μ.μ.

      Καλά κάνεις και το επισημαίνεις αυτό φίλε και θα αδράξω την ευκαιρία να πω τη γνώμη μου για αυτό σε περίπτωση που με κατηγορήσει κάποιος σαν φλώρο ψευτοεθνικιστή επειδή μιλάω κατά των τραμπουκισμών. Η θέση μου λοιπόν είναι ότι η βία θα πρέπει να ακολουθείται ως στρατηγική μόνο όταν και η υπόλοιπη κοινωνία ταχθεί στη συντριπτική της πλειοψηφία με τον θύτη αντί με το θύμα! Να έχει προηγηθεί και να γίνει αποδεκτή η ιδεολογική κατήχηση πρώτα πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο με άλλα λόγια. Για να δώσω πάλι παράδειγμα από ταινία, ας θυμηθεί ή να δει κάποιος την ταινία ο Μισισιπής Καίγεται του 1988 όπου οι παρόμοιοι τραμπουκισμοί μέχρι και δολοφονίες από την Κου Κλουξ Κλαν καλύφτηκαν μέχρι και από τους ίδιους τους δικαστές της περιοχής αθωώνοντας τους θύτες! Για αυτό επιχειρήθηκε να δικαστούν εκτός εκείνης της πολιτείας για να μπορέσουν να τους βάλουν φυλακή!

      Στην περίπτωση της κάθε Χρυσής Αυγής όμως διεθνώς, είχαμε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα! Όχι μόνο δεν καλύφθηκαν οι θύτες, αλλά καταδικάζονταν και από την υπόλοιπη κοινωνία που έπαιρνε το μέρος των θυμάτων, για αυτό είπα ότι καθυστερούσε ο Τσίπρας να τελειώσει τη δίκη όταν κυβερνούσε, αφού όσο παρέμενε έξω από τη φυλακή η Χρυσή Αυγή, έκανε δεν έκανε πλέον τραμπουκισμούς, τόσο παρέμενε και η ''φασιστική απειλή'' που θα έπρεπε να τσακιστεί μαζεύοντας όλο και περισσότερο κόσμο για αυτό στις αντιφασιστικές οργανώσεις! Ήρθε μετά ο Κούλης ως ''σωτήρας'' και ''έσωσε'' την κοινωνία από τα ''άκρα'' μιλώντας με πολιτικούς όρους, δηλαδή από την ακροαριστερή τρομοκρατία που εκπροσωπούσε και ο ΣΥΡΙΖΑ και από τον ακροδεξιό τραμπουκισμό (τελειώνοντας τη δίκη της Χρυσής Αυγής και διώχνοντας αριστερούς φιλο-τρομοκράτες από την εξουσία) και έτσι το παρόν Δημοκρατικό και παγκοσμιοποιημένο Σύστημα διαιωνίστηκε και πάλι! Αυτά ήθελα να πω σε περίπτωση παρανόησης και ευχαριστώ τον Μαύρο Κρίνο που άφησε να καταθέσω σχολιαστικά τις απόψεις μου δημοσίως.

      - ο ορθόδοξος διαβολάκος απ' το έθνος των εθνικιστών

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/21 2:27 μ.μ.

    Ανεβάζω ένα άσχετο σχόλιο σε μια ανάρτηση που ούτως ή άλλως προορίζεται για δημιουργία διαμάχης μιας και σε άλλο ιστολόγιο δεν περνάνε τα σχόλια που τους χαλανε το αφήγημα Ο χιτλερικός αντισλαβισμός είναι πασιφανής και μπορεί να διαπιστωθεί με μια απλή μελέτη της ιστορίας αλλά και των απόψεων του Αδόλφου. Επειδή μίλησαν για "καλή μεταχείριση των Σοβιετικών Αιχμαλώτων Πολέμου" και οτιδήποτε άλλο απλώς "παρέκκλινε απο την επίσημη γραμμή" αναφέρω ότι οι συνθήκες κράτησης των Σοβιετικών Αιχμαλώτων ήταν οι πλέον άθλιες και υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 3,3 με 3,5 εκατομμύρια στρατιώτες σκοτώθηκαν λόγω της κακής μεταχείρισης. Σκεφτείτε όλοι αυτοί να είχαν στραφεί εναντίον του Στάλιν και να στρατολογούνταν στο πλευρό των εθνικοσοσιαλιστών πόσο διαφορετικά θα ήταν σήμερα τα πράγματα! Υπήρχε συντονισμένο σχέδιο γενοκτονίας των σλαβικών πληθυσμών μέσω του περίφημου "Hunger Plan" δηλαδή στέρησης τροφίμων από τους ντόπιους https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hunger_Plan Τα αντίποινα τα οποία έγιναν πάνω στους Ανατολικοευρωπαίους ήταν τα σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλον κατεχόμενο πληθυσμό. Το πώς μεταχειρίστηκαν τους Πολωνούς είναι ένα κεφάλαιο μόνο του και η αιτία που σήμερα οι συναγωνιστές του NOP κρατάνε τις αποστάσεις τους από την χιτλερική έκφραση του Ε/Σ Επειδή μίλησαν και για Μογγόλους και "πολυφυλετικούς στρατούς" πρέπει να αναφερθεί ότι στο πλευρό των Γερμανών πολεμούσαν Τάταροι και Καλμούκοι (καθαρά μογγολικές εθνότητες) την στιγμή που ο Μπαντέρα και ο Βλασοφ ήταν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μέχρι το 1943 που ξαφνικά θυμήθηκαν να τους χρησιμοποιήσουν αφού χανόταν ο πόλεμος Η άποψη του Χίτλερ για τους Σλάβους βέβαια είναι γνωστή από το Mein Kampf που τους παρουσιάζει σαν "αναρχικά έθνη" τα οποία μόνο με την βοήθεια του γερμανισμού έκαναν ότι έκαναν και τώρα που εξαφανίστηκε το νορδικό στοιχείο και τους καθοδηγούν "Εβραίοι Δάσκαλοι" δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Προσέξτε αυτά δεν τα λέει ο ......... και ο οποιαδήποτε ψυχασθενής ακροδεξιός αλλά τα επιβεβαιώνουν ο Ντεγκρέλ και ο Βεννέρ, δύο τιτάνες της Ιδέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να τηρούνται οι κανόνες για τα σχόλια. Μην βάζετε αναφορές που δεν έχουν σχέση με το κεντρικό θέμα. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η φόρμα σχολίων πεδίο αντιπαράθεσης με άλλες συλλογικότητες ομάδες κ.α.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/21 3:56 μ.μ.

      Και από εμένα κόψανε σχόλια που αποδείκνυα τον πασιφανή αντισλαβισμό του χιτλερισμού αλλά δεν πειράζει, ευτυχώς κάποιες ιστοσελίδες διατηρούν επίπεδο και ανεβάζουν και σχόλια διαφωνούντων, όπως ο μ.κ

      Τώρα για τυπάκια που προσπαθούν να τετραγωνίσουν την ιδέα και να την χωρέσουν στους τιμοκατάλογους των εστιατορίων όπου σιτίζονται δεν χρειάζεται παραπάνω χαρακτηρισμός, κρίνονται από τους αναγνώστες τους για την μονόπλευρη παρουσίαση της ιστορίας και την λογοκρισία που εφαρμόζουν σε διαφωνούντες που δεν βρίζουν αλλά παραθέτουν τεκμήρια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/6/21 5:12 μ.μ.

      Μαύρε Κρίνε γιατί δεν δημιουργείς και εσύ ειδική φόρμα σχολίων σε στυλ νημάτων σαν το indymedia; Είναι σημαντικό κάτι τέτοιο για την ιδεολογική ζυμώση

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/6/21 11:17 μ.μ.

      Δεν γράφτηκε για να προκαλέσει αντιπαράθεση το άρθρο. Για να αφυπνίσει γράφτηκε.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/6/21 4:56 μ.μ.

    Όσοι διαβάζετε το ιστολόγιο του ........................ να ξέρετε ότι το γεγονός πως δεν βρίσκετε αρνητικά σχόλια κάτω από τα άρθρα του δεν είναι επειδή δεν έχει haters αλλά επειδή δεν τα περνάει. Άμα τα περνούσε τα αρνητικά θα ήταν περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5:12 μ.μ. δεν δίνει την δυνατότητα αυτή ο blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.