Ανοιχτή επιστολή του παλαίμαχου Συναγωνιστή Λουκά Σταύρου για την πλουτοκρατική ακροδεξιά και τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη υπέρ του Μητσοτάκη


Η ακροδεξιά δεν αποτελεί μια ξεχωριστή ιδεολογία του συστήματος χειραγώγησης του λαού αλλά ένα τρόπο ιδεολογικοπολιτικής διαχείρισης της δεξιάς παράταξης, δηλαδή της παράταξης που πάνω από όλα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ντόπιας ολιγαρχίας με τις εξωτερικές διασυνδέσεις της.

Η ακροδεξιά ξεχωρίζει από όλα τα πολιτικά σχήματα του συστήματος της αυτονομημένης εξουσίας και υπερεξουσίας από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ιδεολογίες που δεν της ανήκουν όπως τις ιδεολογίες του εθνικισμού, του εθνικοκοινωνισμού, του φασισμού και άλλων με σκοπό να εγκλωβίσει ένα μέρος του λαού στις δεξιές πολιτικές.

Για παράδειγμα δεν γίνεται να είσαι εθνικιστής και ταυτόχρονα να αποδέχεσαι το ξένο νόμισμα που υποθηκεύει το έθνος ή να αποδέχεσαι ως μοίρα εξ ουρανού το ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες παρόμοιες αναιρέσεις της εθνικής αυτονομίας.

Εκτός αυτών των ζητημάτων της εξωτερικής πολιτικής η ακροδεξιά είναι ο φανατικότερος υποστηρικτής της ντόπιας υπερεξουσίας όπως της ελεγχόμενης από ιδιώτες κεντρικής τράπεζας, του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος και της εμπορευομένης εκκλησίας ΑΕ καθώς και του καθεστώτος ιδιοκτησίας, παραγωγής και κατανάλωσης.

Με λίγα λόγια η ακροδεξιά τακτική υπεραμύνεται της δεξιάς από κάθε εθνικοεπαναστατική επίθεση που δεν προέρχεται από την αριστερά πτέρυγα του δημοκρατικού συστήματος χρησιμοποιώντας την καπηλεία των ιδεών και εν τέλει την παραμόρφωση αυτών τόσο ώστε κάθε γνήσια εθνικοεπαναστατική φωνή να ταυτίζεται με την απάτη της ακροδεξιάς.

Οι ηγετίσκοι της ακροδεξιάς είναι στρατευμένοι στην υπηρεσία των δεξιών καπιταλιστικών και ολιγαρχικών πολιτικών. Ως εκ τούτου πρέπει να αντιμετωπίζονται ως πολιτικοί απατεώνες και εχθροί του επαναστατικού εθνικισμού. 

Κάθε σχέση μαζί τους είναι προδοσία.

Τώρα στο θέμα του κ. Πλεύρη. Βεβαίως εκθειάζει τον Μητσοτάκη διότι αυτός είναι ο ρόλος του ως ακροδεξιός ηγετίσκος.

Και οφείλει να στηρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι γιατί ο γιός του είναι υπουργός αυτής της κυβέρνησης αλλά διότι η δεξιά χρειάζεται αυτή την περίοδο τον αυταρχισμό για να επιβάλλει τις πολιτικές αναγκαιότητες της και αυτός είναι και ο λόγος που απορρόφησε και υπουργοποίησε τα στελέχη του ακροδεξιού ΛΑΟΣ.

Χρειάζεται τον αυταρχισμό και την μετατροπή της σε ακραία δεξιά σε αυτή την φάση ενώ σε άλλες συνθήκες θα είχε υιοθετήσει “φιλελεύθερες πολιτικές” προκειμένου να επιβάλει την υγειονομική δικτατορία, την υποταγή στα κελεύσματα της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την εναντίωση της στην Ρωσία από κοινού με το ΝΑΤΟ και την παραχώρηση της ελεύθερης επικράτειας της Κύπρου στη ζώνη ελέγχου του Ισραήλ.

Πολύ βαθύ το πηγάδι της ακροδεξιάς απάτης.

31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/12/21 2:33 μ.μ.

    Πολύ σωστά όλα αυτά. Να συμπληρώσω ότι η δεξιά κατασκευάζει ακροδεξιά πλυντήρια με εθνικοσοσιαλιστική μάσκα. Συνεργάτες της σε αυτή την απάτη είναι παλιοί υπαρχηγοί της χρυσής αυγής. Όλα θυσία στο βωμό του κεφαλαίου και της δεξιάς. Ακόμα και από άτομα που πουλάνε επαναστατικό εθνικοσοσιαλισμό και αγωνιστικό παρελθόν. Για να μην αναφέρω τους δηλωμένους δεξιούς των εστιατορίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/12/21 7:53 μ.μ.

      Να πούμε βέβαια πως όταν κυβερνούσε η δεξιά οι υπαρχηγοι που λες σαπιζαν στα κελιά της δημοκρατίας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/12/21 9:36 π.μ.

      Αφού διέλυσαν με τις επιθέσεις τους κάθε διαφωνούντα με τον Μιχαλολιάκο, εκτός από κάποιους που δεν μάσησαν ούτε με τα χέρια ούτε αλλιώς, ήρθε η ώρα να τους ξεπληρώσει ο αρχηγός τα μπραβιλίκια τους... Μην μιλάτε σε μέσα που σχολιάζουν άτομα που ξέρουν. Όλοι αυτοί που λέτε αν είχαν κατατεθεί μηνύσεις από εθνικιστές θα είχαν κάτσει 20 χρόνια μέσα για κακουργήματα κατά συρροή. Πείτε τις μλκ σας στα πιτσιρικια μέχρι να σας δουν και να σας σιχαθούν κι αυτοί, όπως σιχαθήκαμε εμείς τα προτυπα σας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/12/21 10:38 π.μ.

      Οι υπαρχηγοί βλάκα 7:53 δικάστηκαν οικειοθελώς όταν κυβέρνησε η δεξιά γιατί τα κονέ τους είπαν ότι θα είχαν καλή έδρα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/12/21 11:23 π.μ.

      Γιατί τι άλλο υπήρχε για να το διαλυσει ο εν λόγω υπαρχηγός; Θα μας τρελανετε ρε καναπεδιδηδες στρασερικοι; Μιλατε πισώπλατα για ενα άτομο που προωθουσατε και εσείς οι ίδιοι και που έχει κατσει ΑΔΙΚΑ τόσα χρόνια στα κελιά της δημοκρατίας; Δεν έχει όρια το θράσος σας

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος30/12/21 11:31 π.μ.

      ρε βλάκα όλοι εσείς είστε οι Ράμπο του χώρου και όλοι οι άλλοι του καναπέ και άκου να δεις λοιπόν όταν οι στρασσερικοί στήριζαν φυλακισμένους άδικα εσείς υμνούσατε τον σουβλατζή της Πεύκης απλά ξυπνήσατε ένα πρωί και βρήκατε νέο αρχηγό και τοτέμ στην θέση του μικρού Νικόλα ναι κάποιοι έκατσαν άδικα στα κελιά όπως έκατσε και ο Τέλης και άλλοι κανείς όμως από αυτούς δεν έβγαλε μιλιά για την σαπίλα του πατριάρχη πλήρη σιωπή όλοι τους

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος30/12/21 11:42 π.μ.

      Ο φυλακισμένος υπαρχηγός σου γιατί ήξερε πως θέλει τις μηνύσεις ο Δένδιας;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος30/12/21 11:42 π.μ.

      Που κολλανε οι Ράμπο και οι ράμπες ρε βλακα; Στις μάχες του μακεδονικου αφαντοι εισασταν και μονο τα παιδιά του υπαρχηγού, οο γνήσιοι εθνικοσοσιαλιστές, οι ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν. Που εισασταν εσείς οι 2-3 στρασερικοι σε όλη την Ελλαδα; Που θα μιλήσετε οι πουθεναδες για τους αγωνιστές της ιδέας

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/12/21 11:47 π.μ.

      Προς 10:38

      Καλη έδρα είναι τα 21 χρόνια ισόβιας κάθειρξης; Μάλιστα.. Που να τον δίκαζαν και επί ΠΑΣΟΚ τότε... Τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή εντάσσονται στην γνωστή κατηγορία των νεορομαντικων αντιδιαφωτιστικών αντεπαναστατικών παπαδοφληναφηματων ;

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος30/12/21 1:13 μ.μ.

      Σε πήρε ο πόνος για την ακροδεξια συστημική χρυσαυγουλα τωρα ρε 11:42 ;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος30/12/21 1:18 μ.μ.

      11:42 συμμετείχατε στα επεισόδια και κάνατε μια τρύπα στο νερό. Παρασύρατε ένα κάρο πιτσιρικάδες που συνελήφθησαν τσάμπα και σήμερα βαράνε το κεφάλι τους. Αλλά όποιος ακούει τους δεξιούς πυρηναρχες που προτρέπουν αδιακρίτως σε βία και τρομοκρατία αυτά παθαίνει...Keybord warriors βγάλτε καμία αφίσα με σσ να καπνίζουν μπάφο και αφήστε τις μεγαλοστομίες.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος30/12/21 3:30 μ.μ.

      Η ομάδα του υπαρχηγού ήταν πέντε μίλια μακριά από τα επεισόδια των συγκεντρώσεων για το μακεδονικό. Θυμόμαστε όλοι τη γνωστή φωτογραφία που τους έδειχνε πολύ μακριά αυτό το σύνταγμα.
      Αυτά για στρασερικούς ρομαντικούς παπάδες τα λες ή επειδή είσαι μεθυσμένος ή για να τρολάρεις; Εγώ δηλώνω χιτλερικός. Δεν είμαι ούγκανος για να τρώω το σανό του κάθε wanna be φυρεράκου και της παρέας του.
      Αν βρίζετε τη Χρυσή Αυγή να παραδέχεστε τουλάχιστον ότι έφτιαξε ένα όνομα που έκανε τους αντίπαλους να το μετράνε. Εγώ δεν ήμουν μέλος της. Εδώ έζησα και θυμάμαι τι συνέβη.
      Εσείς τι κάνατε ρε παιδάκια που μιλατε για καναπέδες και φιλοξενείτε το γερο-φαφούτη πατριάρχη σε πολυθρόνες που κοστίζουν μια περιουσία;

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος30/12/21 3:46 μ.μ.

      11:47 μην ανοίγεις πληγές. όλοι ξέρουν τα κοινά μυστικά του χώρου. αράξτε στα κιλά σας. δε σας παίρνει.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος30/12/21 4:03 μ.μ.

      11:42 τα παιδιά του υπαρχηγού είναι γνήσιοι Εθνικοσοσιαλιστές;;;; Μόνο αυτοί οι άλλοι δηλαδή τι είναι κακοί και ποιος σου είπε οτι στο μακεδονικό δεν ήταν όλοι ποιος είσαι εσύ που τους κρίνεις άνετα αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι από τους πιστούς ήξεραν πρόσωπα πριν δέκα χρόνια για την φάση με γερό Πλεύρη και Κούλη δεν κάνετε λόγο νταξει εκτέθηκε η φάση σας και σπάσατε σε κομμάτια ενότητα με όλους ναι αλλά όχι και με οικοδεσπότες του δικηγορίσκου της σατανίστριας

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος30/12/21 4:05 μ.μ.

      Δεν είναι ωρα αυτα τα κοινα μυστικά να τα μαθουμε και οι νεώτεροι του χώρου που δεν έχουμε όρεξη για ιεραρχίες αρχηγούς και νεες χρυσές αυγες;

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος30/12/21 4:18 μ.μ.

      Γιατί λέτε ότι δεν κατάφεραν τίποτα τα επεισόδια των συγκεντρώσεων για το μακεδονικό? Βγήκε αυτοδύναμο το κόμμα του Μητσοτάκης και του Δένδια.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος31/12/21 12:58 π.μ.

      Αρίστο δε βαρέθηκες να γράφεις και να απαντάς στο εαυτό σου;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/12/21 4:16 μ.μ.

    Εντάξει αυτό παραπάει. Εσείς δεν έχετε κανένα σεβασμό για τους ταγούς της ιδεολογίας. Σε λίγο μας πείτε ότι ακόμα και αυτός ο Μάκης Βορίδης προδίδει τους εθνικιστές για λογαριασμό της δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/12/21 6:09 μ.μ.

    Θα σας παρακαλέσω να ακούσετε από το σημείο 32:οο και μετά. Ο Πατριάρχης ομολογεί ότι ήταν μέλος της ΕΡΕ και ψήφιζε Καραμανλή την δεκαετία του '60!!! Άπαξ δεξιός, πάντα δεξιός!

    https://www.youtube.com/watch?v=Gi06NG1ki6I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/12/21 11:31 π.μ.

    Όταν ο κος Σταύρου λέει ότι κάθε σχέση με τους ακροδεξιούς είναι προδοσία συμπεριλαμβάνει και τον ελεύθερο κόσμο με τις εθνικοκαπιταλιστικές εκδόσεις του ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/21 1:10 μ.μ.

      Συμπεριλαμβάνει την γνωστή οργάνωση που χαριεντίζεται με τον μητσοτακικό πατριάρχη και δηλώνει ότι θέλει να ανάψει "φωτιές" μαζί του.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/12/21 4:36 μ.μ.

      11:31 ρωτάνε τον βετεράνο συνιδρυτή της τότε εσ χα ποιοι αυτοί που έφεραν σε εκπομπή τους σπίνο χατζηγώγο πανούση συμιγδαλά πατριάρχη με τον γιο υπουργό και κερασάκι τον ιππέα με τον τελευταίο να τους βρίζει μέχρι πέρσι ρε πάτε καλά ή πίνετε τίποτα από την μια μεριά γκρούπες που το παίζουν χιτλερικοί και έχουν όλους τους ακροδεξιούς αγκαλιά και φιλιά και από την άλλη πραγματικοί αυτόνομοι η αυτονομία δεν νοιάζεται για αρχηγούς οκ υπαρχηγούς ξυπνάτε ρε το σχόλιο δεν είναι για σοβαρούς χιτλερικούς που ξέρουν να διαβάζουν

      Διαγραφή
    3. Λουκάς Σταύρου30/12/21 5:54 μ.μ.

      Ο όρος εθνικοκαπιταλισμός δεν κάνει καλύτερο τον καπιταλισμό. Παραμένει το ίδιο αντεθνικός , αντιλαϊκός και απεχθής.
      Ως Κοινοτιστές ορίζουμε τον καπιταλισμό ως την αγαστή σχέση της πολιτικής εξουσίας δηλαδή του κράτους και συγκεκριμένα του έθνους-κράτους (όπου το έθνος γίνεται αφηρημένη ιδέα την οποία χειρίζονται οι ολιγάρχες αντί του πραγματικού έθνους των εθνοφυλετικών κοινοτήτων που δεν έχουν καμία ισχύ και εξουσία στα πολιτεύματα του έθνους-κράτους)με την ολιγαρχία την οποία παράγει και συντηρεί αυτή η σχέση.
      Η σχέση κράτους και ολιγαρχίας στηρίζεται πάνω σε θέσμιση εκ των άνω που καταγράφεται σε νόμους που παράγουν και αναπαράγουν την ολιγαρχία, την χρηματοδοτούν και την προστατεύουν στους τρεις μεγάλους άξονες της οικονομίας και της ισχύος που είναι η ιδιοκτησία, η παραγωγή και η κατανάλωση.
      Στον άξονα της ιδιοκτησίας νομοθετεί την συγκέντρωση της σε λίγα χέρια μέσω του ελέγχου των συντελεστών παραγωγής που μεταξύ άλλων είναι η γη, το παραγόμενο χρήμα απο το τραπεζικό σύστημα, η εργατική δύναμη, οι φυσικοί πόροι και τα δεδομένα της τεχνολογίας.
      Στον άξονα της παραγωγής επιβάλλει την καταστολή του ελεύθερου ανταγωνισμού και την δημιουργία ολιγοπωλίων, την εκμετάλλευση της εργασίας και την καταστολή των δικαίων της και την ταξική ανισότητα δημιουργώντας μια κάστα που διαφεντεύει την κοινωνία με γνώμονα το κέρδος.
      Στον άξονα της κατανάλωσης επιτρέπει την ασυδοσία των κεφαλαιούχων εις βάρος της υγείας του λαού, εις βάρος του περιβάλλοντος και της βιωσιμότητας των οικοσυστημάτων και των φυσικών κοινοτήτων του λαού.
      Η θέση η δική μας είναι αντικαπιταλιστική διότι:
      Πρώτον, στον άξονα της ιδιοκτησίας δεν δεχόμαστε το αδιαπραγμάτευτο αυτής αλλά θέλουμε την αναδιανομή της σε όλα τα λαϊκά στρώματα που ταυτόχρονα θα αποδομεί την ισχύ κάθε ολιγαρχίας που τυχόν θα επιχειρούσε την ανάκτηση της πρωτέρας ισχύος της. Αναδιανομή σε όλους τους συντελεστές της παραγωγής.
      Δεύτερο, στο τομέα της παραγωγής θέτουμε ως γνώμονα την αυτάρκεια της εθνικής κοινότητας και την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς καθιστώντας τον εργαζόμενο διαφεντευτή της εργασίας του.
      Στον τομέα της κατανάλωσης θέτουμε τέρμα στην ασυδοσία και φέρνουμε την αρχή της βιωσιμότητας των φυσικών συστημάτων και του λαού καταργώντας την ισχύ της πλουτοκρατίας και του αξιακού της συστήματος και των νόμων του ταξικού κράτους.
      Στην δημοκρατία τους ο λαός είναι ένα εργαλείο πλουτισμού στα χέρια της ολιγαρχίας. Στο Κοινοτιστικό πολίτευμα ο λαός θα γίνει υποκείμενο της ιστορίας του και στη θέση του θλιβερού υπηκόου και μαζανθρώπου θα τεθεί ο πολίτης, ιδιοκτήτης, οπλίτης. Κανένας άστεγος , κανένας προλετάριος κανένας άοπλος στο έλεος μιας συγκεντρωτικής αυταρχικής εξουσίας που μονοπωλεί την ισχύ και την βία.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/1/22 5:31 μ.μ.

      Τα είπες πολύ ωραία και συναρπαστικά απλά. Μια ανάσα μέσα στον ζόφο.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/12/21 1:21 μ.μ.

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2021/12/blog-post_30.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/12/21 2:15 μ.μ.

    είναι Στράσσερ ο Μπόβιατσος για απάντησε λίγο να γελάσω γιατί εδώ βλέπω να γράφει και στους ρομαντικούς σε εσάς μάλλον δεν έχει εμπιστοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/21 5:12 μ.μ.

      όχι δεν τον λες και στρασσερικό αλλά τριτοθεσίτη τον λες άνετα με τις απόψεις που έχει δεν είναι τυχαίο ότι μετά την μεταγραφή από την χα στον μκ και κυρίως την συνέντευξη του έκλαψε από τα γέλια ο Δομοκός με τις κατάρες του χοντρού για τον Κώστα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/12/21 3:54 μ.μ.

    Πάντως το 11 απέναντι σε κνιτες στο Σύνταγμα στην φάση βμε Νταβούτογλου σε σκηνικά με ματ για το παλικάρι στην Πάτρα που τον φάγανε στεγνά για τον χρυσό και τα μεταλλεία στην Μακεδονία στις μάχες στην Κερατέα δεν υπήρχαν μόνο χατες που ήταν ελάχιστοι αλλά τριτοθεσίτες τώρα για καναπέδες πείτε τα αλλού αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/12/21 4:18 μ.μ.

    Επιβεβαιώνω ότι τα τελευταία χρόνια ήταν κυρίως η αριστερή τάση των εθνικιστών στα γνωστά επεισόδια σε Κερατέα, Λευκίμμη, Πισοδέρι, Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη μην λέμε πολλά που δεν πρέπει αλλά η αλήθεια να λέγεται κουράστηκε ο χώρος με το μονοπώλιο του Χιτλερισμού που προώθησε ο Μανιάτης και αλλάζει στην πορεία η σκέψη πολλών δεν είναι τυχαίο ότι σε ένα χρόνο εκδόθηκαν murros kazcinski qaddafi venner mabire και τα έντυπα των αυτόνομων φεύγουν γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/12/21 9:03 μ.μ.

    Στα σχόλια διακρίνω την Ουρανία και τον Τέλη.

    Προς όλα τα παιδιά που αναρωτιούνται για πρόσωπα και καταστάσεις : δείτε ποιοι κινούνται στο παρασκήνιο.Εκεί να εστιάσετε.

    Παλιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/22 3:01 π.μ.

      Ε όχι και τον Τέλη, δεν κάνει τέτοια

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.