Ο Ιωάννης Λαγός για την Giorgia Meloni

 

«Όσοι πανηγυρίζουν για την επικράτηση Meloni - Salvini στην Ιταλία, ας μάθουν, αν δεν γνωρίζουν ότι οι Ευρωβουλευτές τους όπως και αυτοί της Λεπέν ψήφισαν προκειμένου να κοπεί η χρηματοδότηση στην Χρυσή Αυγή ψήφισαν να μπω στην φυλακή και να μην ξεχνάμε ότι στο τέλος και αυτοί θα υπηρετήσουν τη ΝΤΠ. Ξυπνήστε ραγιάδες που ψάχνετε ραγιάδες εκεί που σας φτύνουν. Και μη ξεχνάτε ότι η Meloni ανήκει στην ίδια ευρωομάδα με τον Βελόπουλο»

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/22 10:10 μ.μ.

    Εύγε για τον εθνικοεπαναστάτη Λαγό που βάζει τους ακροδεξιούς κέρμιτ στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/22 10:43 π.μ.

      Ποιος εθνικοεπαναστάτης ρε καμμένε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/22 12:41 μ.μ.

      Εθνικόεπαναστατης αυτός που έκανε τουμπεκί τα καραγκιοζιλικια του Σαρακηνού αρχηγού;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/10/22 1:59 μ.μ.

      Ο αυτόνομος συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, αυτός ο εθνικοεπαναστάτης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/10/22 7:33 μ.μ.

      καλή η ειρωνεία για έναν φυλακισμένο αλλά κράτησε δυνατή στάση στη φυλακή ότι και να λες

      κάτι άλλο αλήθεια. δυνατή η εκπομπή της ΕΣΑ ρε ... για χριστιανισμό αλλά ο Πλεύρης δεν ήταν αυτός που ζητούσε από το αεροδρόμιο των Σπάτων μέχρι το κέντρο Αθηνών αγάλματα όλων των βυζαντινών αυτοκρατόρων ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/10/22 8:48 μ.μ.

      Δυνατή στάση κράτησε και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/10/22 9:07 μ.μ.

      Ο Λαγός δεν είναι ούτε εθνικοεπαναστάτης, ούτε εθνικοσοσιαλιστής, ούτε αυτόνομος. Το ότι διατηρεί μια πιο τίμια στάση σε ορισμένα ζήτημα εν αντιθέσει προς τους υπόλοιπους δεν τον καθιστά τίποτα από τα παραπάνω.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/10/22 10:54 μ.μ.

      7:33 ναι αυτά έλεγε και ότι ο Χριστός είναι Έλληνας αλλά παρόλα αυτά ο ... ΕΣΑτζης καράφλας Γιώργος βγήκε φωτογραφίες παρέα με το Πλεύρη στο εφετείο. Σε προηγούμενη εκπομπή δεν παρέλειψε να τονίσει κιόλας ότι είναι "φίλος" του.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/22 6:01 μ.μ.

    Το δικό μου ερώτημα προς τον εθνικοεπαναστάτη Ιωάννη Λαγό είναι πώς γίνεται όταν για μήνες εξαπολύει μύδρους και υπονοούμενα συστημισμού κατά του ακροδεξιού νεοεθνικιστή Ηλία Κασσιδιάρη να τον σταυροφιλά στο δικαστήριο προτού ξεκινήσει η δίκη; Μήπως αυτό είμαστε ως χώρος; Πίσω από τα πληκτρολόγια και στις ιδιωτικές συνομιλίες απηνείς διώκτες της ακροδεξιάς και διαφόρων φραξιών αλλά αυτοπροσώπως φιλαράκια και παρεάκια; Μήπως αυτό είναι η ουσία του ελληνισμού;
    Παρακαλώ για μια δομημένη απάντηση χωρίς υπεκφυγές.
    Φθάνω μάλιστα στο σημείο να απαιτήσω από την ΣΟ να πάρει ξεκάθαρη θέση όσον αφορά στις καταγγελίες μου, χωρίς ναι μεν αλλά και υπολογισμούς πολιτικού και αναγνωστικού κόστους. Θέλουμε τον παλιό Μαύρο Κρίνο του 2007-2014 όταν δεν ανεχόταν σταγόνα ακροδεξιάς στα σχόλια και οι στρασσερικές γραμμές ήταν απτές και πεντακάθαρες. Ελπίζω να μη χρειασθεί να επανέλθω επί του θέματος διότι θα είμαι πολύ οξύτερος και κυρίως αθυρόστομος προς διάφορους σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/22 8:28 μ.μ.

      Συναγωνιστή 6:01μμ μόνο εσύ κράτησες όρθιο το... λάβαρο στο κάτεργο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/22 2:58 π.μ.

      Αγενέστατος και αναιδέστατος όπως πάντα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/10/22 3:28 π.μ.

      Ο ΜΚ του 2007 δεν ήταν πολυτασικός όπως τώρα, οι καιροί αλλάζουν. Ο στρασσερισμός παραμένει η κύρια ιδεολογική γραμμή της ΣΟ και μεταφράζεται δυναμικά στο ελληνικό κίνημα της Τρίτης Θέσης.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/10/22 10:24 μ.μ.

      Εγώ φιλάρα δεν καταλαβαίνω ποιος γράφει τέτοια άκυρα σχόλια και για πιο λόγο..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/22 9:39 μ.μ.

    Κύριοι, το έτος 2022 είναι το έτος δικαίωσης του Εθνικοσοσιαλισμού. Ένας ολόκληρος κόσμος χάθηκε το 1945 στον αγώνα όχι απλώς και μόνο ενάντια στον "μεγάλο δηλητηριαστή των λαών" αλλά και για να ορθωθεί και πάλι στον κόσμο κυρίαρχη η Ευρώπη. Φυλετικά κυρίαρχη, ιδεολογικά κυρίαρχη, γεωπολιτικά κυρίαρχη,στρατιωτικά κυρίαρχη, οικονομικά κυρίαρχη. Αφού ζήσαμε μέχρι τώρα όλες της πτυχές της ευρωπαϊκής ήττας του 1945: αμερικανισμός, νεγροκρατία, ειρηνισμός, αποχαύνωση κ.α., ήρθε η ώρα να ζήσουμε και την έσχατη συνέπεια: την οικονομική κατάρρευση. Πρώτες ύλες τέλος, φυσικό αέριο τέλος, ζωοτροφές τέλος, σιτηρά τέλος κ.α. τέλος. Θαυμάσια. Ο μέσος μασκαράς καταναλωτής της μεταπολεμικής "Ευρώπης" έτρωγε τα γαριδάκια του, έπινε την κοκα-κόλα του και πανηγύριζε από τον καναπέ του σαν καλό αντιφασιστάκι διότι ο "κακός Χίτλερ", δηλ. ο μόνος Άνδρας μετά τον Ναπολέοντα που είχε συλλάβει ένα μεγαλειώδες και ρεαλιστικό σχέδιο για την Ευρώπη, ηττήθηκε και ο ευρωπαϊκός στρατός δεν έφτασε τελικά μέχρι τον Βόλγα. Δεν ήθελαν οι δημοκρατικοί συρφετοί η Ευρώπη να κατέχει τις πετρελαιοπηγές του Καυκάσου, ούτε τον σιτοβολώνα της Ουκρανίας. Ήθελε αυτά να παραμείνουν κομμουνιστικά και ρωσικά και η υπόλοιπη Ευρώπη να παραμείνει ένας καλοταϊσμένος λακές των ΗΠΑ. Πολύ ωραία. Θα πάρουν τώρα όλοι αυτό που τους αξίζει. Από τις κυβερνήσεις έως του κακομοίρηδες "λαούς" που τους ψήφιζαν και τους ψηφίζουν. Επιτέλους, θα σφίξουν οι κώλοι για τα καλά. Καιρός ήταν! Αδόλφος Χίτλερ θα λέτε και θα κλαίτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/22 5:41 μ.μ.

      Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, προσθέτοντας και το πόσο δύσκολη έκανε τη ζωή του κάθε ''διαφορετικού'' ο ίδιος πάλι αντιφασιστάκος επειδή ένιωθε κατά βάθος ότι απειλείται η καθημερινότητά του και μπορεί να αλλάξει σε κάτι που δεν θέλει αν ο ''διαφορετικός'' έρθει στην εξουσία! Που διαφωνώ τώρα μαζί σου. Στο κατά πόσο είναι έτοιμος κάθε τέτοιος αντιφασιστάκος να δεχτεί τη δική σου λύση αντί εκείνη που του ετοιμάζουν οι αφέντες του αφού προηγουμένως επίτηδες του κατέστρεψαν τη ζωή με όλα όσα είπες, για να δεχτεί δηλαδή στο τέλος τη μια και μόνο ''λύση'' της παγκόσμιας διακυβέρνησης για να ''σωθεί'', όπως συνέβη παρομοίως και στην περίπτωση της πανδημίας που ζήσαμε με τα πιστοποιητικά κ.λ.π. Εκεί είδαμε ότι όχι μόνο αποδέχτηκε τον συγκεκριμένο Οργουελικό τρόπο ζωής, αλλά και χωρίς πολλή σκέψη άφησε στην άκρη και τα όποια δικαιώματα ελευθερίας που του είχαν απομείνει για να ''σωθεί'' από τους ''ειδικούς'' που μόνο εκείνοι ξέρουν! Άρα χρέος του καθενός μας είναι να δείχνει συνεχώς στον κάθε τέτοιο αντιφασιστάκο ότι υπάρχουν και διαφορετικές λύσεις σαν τις δικές μας, για να μην ζήσουμε και πάλι τέτοια φαινόμενα ραγιαδισμού απέναντι στους παγκόσμιους αφέντες και μείνουμε πάλι τρεις και ο κούκους για να αντιστεκόμαστε.

      - Ο Ορθόδοξος Διαβολάκος από το Έθνος των Εθνικιστών

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/22 8:40 μ.μ.

    Δίνει πάλι ρεσιτάλ ο Πλεύρης https://www.in.gr/2022/10/07/greece/o-kostas-pleyris-xairetise-nazistika-mesa-sto-dikastirio-den-ntrepesai-fasista/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.