Από Πειραιά μεριά ...




29 σχόλια:

  1. Αγιοπετρίτης31/3/23 4:23 μ.μ.

    Σαν παλιό μέλος του χώρου διαπιστώνω ότι κοιμόμαστε τον ύπνο του ΔΙΚΑΙΟΥ! Πλέον μας ενδιαφέρει μόνο το κουτσομπολιό της ακροδεξιάς, τι θα κάνει το ΕΚΕ και ο Κασσιδιάρης, που πήγε ο Μπογδάνος, τι λέει ο Τζήμερος και τα λοιπά. Μηδενική ενασχόληση με την ιδεολογία, αραιές και σποραδικές συζητήσεις για το μέλλον του χώρου και την δημιουργία Κινήματος και παντελής απουσία από τα δρώμενα (για το πεζοδρόμιο ουδείς λόγος). Τα γραφόμενά μου επιβεβαιώνονται από την πτώση του σχολιασμού στο παρόν φόρουμ που αποτελούσε πάντοτε χώρο ζυμώσεως ιδεών των συναγωνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/4/23 10:42 μ.μ.

      Γιακουμή σε τιμά ότι βγαίνεις με το ονομά σου. Όμως... Το γεγονός ότι κάποτε είχες πρόσβαση στα γραφεία της Κεφαλληνίας δεν σε κάνει ιεροδικαστή του χώρου. Δείξτε λίγο σεβασμό οι παλιοί μοναχόλυκοι γιατί έχετε κι εσείς ευθύνες. Μη κάνετε μόνο κριτική.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/4/23 4:41 π.μ.

      Έχουμε βαρεθεί να ακούμε από τους καραβαναδες του χώρου τα ίδια και τα ίδια, έχετε καταντήσει αηδία

      Διαγραφή
    4. Αγιοπετρίτης2/4/23 11:13 μ.μ.

      Ανώνυμε σημείωσα τις παρατηρήσεις μου όσον αφορά τον χώρο, με το θάρρος της γνώμης κάποιου που κάποτε έδρασε υπερ της Ιδέας. Για ιεροδίκες κοίταξε αλλού, ούτε θέλω, ούτε ΜΠΟΡΩ!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/4/23 3:54 μ.μ.

      Σοβαρά τώρα ρε Ιάκωβε, εμφανίζεσαθ μετά από τόσα χρόνια απραξίας και ιδιωτιας ως ο απόλυτος τιμητής του χώρου και παραξηγιεσαι κι από πάνω ουο σου τη λέμε?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/4/23 9:27 π.μ.

      Όταν ήσουν κράτος εν κράτει στα κεντρικά και τσιράκι του Ι.Γ., έλεγες δεν υπάρχει χώρος μόνο Χρυσή Αυγή, όταν σε έδιωξε ο χοντρός μαζί με τον μέντορά σου θυμήθηκες τον χώρο Ιάκωβε

      Διαγραφή
  2. Αρχέγονος1/4/23 5:34 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στους δραστήριους συναγωνιστές από τον Πειραιά!
    Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/23 2:13 μ.μ.

      Μπράβο στα παιδιά του Κρίνου. Τέτοιες ενέργειες λείπουν από τον χώρο. Τα τρολ μπορούν να πάρουν τον πούλο και να συναντήσουν τον Άγιο Πέτρο το συντομότερο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/4/23 11:59 π.μ.

      Όχι και ενέργεια τρία αυτοκόλλητα. Ο κλειδαράς της γειτονιάς έχει κολλήσει περισσότερα.

      Διαγραφή
    3. Αρχέγονος3/4/23 12:19 μ.μ.

      Σε εμένα απευθύνεσαι; Τι ακριβώς σε ενόχλησε σε αυτό που έγραψα;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/4/23 4:05 μ.μ.

      Αρχέγονε - Αη Πέτρε - άι στο διάολο. Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου με τόσα ψευδώνυμα που κυκλοφορείς και νομίζεις ότι όλοι απευθύνονται σε ΄σένα. Μείνε χωμένος στην τρύπα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/4/23 2:19 π.μ.

      Λαμπρέ συναγωνιστή, εκλεκτέ συνέλληνα τενίστα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/4/23 10:18 μ.μ.

    Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο ιππέας βρίσκεται στο Ισραήλ για μετεκπαίδευση. Όταν γυρίσει θα εφαρμόσει τις νέες τακτικές ηλεκτρονικού πολέμου που θα διδαχθεί. Κακομοίρη μαύρε κρίνε τι σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/23 8:37 μ.μ.

      Στα χνάρια του Γεωργίου Καραϊσκάκη. Όταν γυρίσει θα σας τσακίσει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/23 9:50 μ.μ.

      Είσαι σίγουρος ότι λείπει;....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/4/23 12:16 π.μ.

      Ποιος ξέρει να πει μετά βεβαιότητος από που μπορεί να ξεπεταχτεί ο αίλουρος?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/4/23 10:51 μ.μ.

    https://youtube.com/shorts/kAvkqV8JO1k?feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/4/23 12:58 π.μ.

    Πλην Κασιδιαρη... Χαος... Συστρατευτητε και αφήστε τα περι χωρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/23 3:47 μ.μ.

      Σιγά μην ακολουθήσει ο ριζοσπαστικός φασιστικός χώρος της τρίτης θέσης τον νέο Άδωνι

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε επειδή σε βλέπω αποφασισμένο μπορείς να μας πεις και μας τί γίνεται στο κόμμα σας; Αρχηγός τελικά ποιος είναι;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/4/23 10:18 μ.μ.

      Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα αρχηγός των ΓΤΠ θα είναι ο εισαγγελέρας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/4/23 2:31 π.μ.

      Φιλε χρειαζομαστε βιτρίνα... Ας μπει οποιοσδηποτε μπορει να φανει χρησιμος. Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.
      Τωρα τα περι νεου Αδωνη τα προσπερνω διοτι ειναι ανοησιες. Επισης τα περι τριτης θεσης νεοφασισμου κλπ θα πω οτι ελεγε και ο Αδόλφος... "Οταν χρειάζεται να πεις ψέματα, θα πεις ψέματα." Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα... Τελος μην ξαχνας το τατουάζ...Δεν ειναι αναμνηστικο!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/23 7:47 μ.μ.

    Άπαντες περίμεναν κάτι ουσιαστικότερο από τον "Τρικολόρ". Οι παλιμπαιδισμοί των αυτοκόλλητων και των αφισών οφείλουν σύντομα να περάσουν στο παρελθόν. Ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών μέσων. Είστε μεσήλικες πια. Πότε θα συμβιβαστείτε με την ηλικία σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχέγονος4/4/23 9:19 μ.μ.

      Ο ρόλος των ηλεκτρονικών μέσων είναι διαφορετικός και δεν αναιρεί την σημασία του αγώνα στον δρόμο. Αν δεν υπάρχεις στον δρόμο δεν έχεις πολιτική υπόσταση, και αυτό το γνωρίζουν καλά οι ιδεολογικοί μας εχθροί, και παρ' όλη την παντοδυναμία τους στο διαδίκτυο δεν εγκαταλείπουν τις δράσεις στον δρόμο.

      Όσο για τις ηλικίες των συναγωνιστών, ακόμα και μεσήλικες να είναι εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Ψάχνεις τεκνά για κάποιον λόγο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/23 10:21 μ.μ.

      Σε πείραξε και ο τρικολόρος τώρα ρε χούφταλο; Δεν πήγες στο Ισραήλ για εκπαίδευση ή γράφεις σχόλια από το τείχος των δακρύων;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/4/23 2:39 π.μ.

    Έχουμε γεμίσει με ξερόλες παππούδες που έχουν αποτύχει πλήρως στην ζωή τους αλλά θα μας πουν πως θα κάνουμε κίνημα. Αγιοπετρίτη γύρνα πίσω ... ... ... και άσε τα πεζοδρόμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγιοπετρίτης5/4/23 12:18 μ.μ.

      Είχα την τύχη να έχω πολύ νωρίς εγγόνια, οπότε δεν με θίγει το "παππούς" ανώνυμε. Διατηρώ το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη για την κατάσταση που επικρατεί, δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν όπως κάνεις εσύ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/4/23 6:35 μ.μ.

    Λομβαρδία, Τελ Αβίβ, ΓΑΔΑ, ένα τσιγάρο δρόμος.. Το χούι δεν κόβεται τέλι μου, περαστικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.