Αποκλειστικό: συνέντευξη με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο

 


Χαίρε, ευχαριστούμε για τον χρόνο. Για όσους δεν σε γνωρίζουν καλά πες μας λίγα λόγια για το πότε εντάχθηκες στο εθνικιστικό κίνημα και την πορεία σου μέσα σε αυτό.

Βιογραφικό έχουν τα στελέχη των επιχειρήσεων. Για μένα ο Εθνικισμός είναι προσωπικό βίωμα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα αυτές τις απόψεις. Από τα 13 μου, το 1986 άρχισα να ψάχνομαι πηγαίνοντας στα γραφεία της ΕΠΕΝ και στα εθνικιστικά βιβλιοπωλεία «Ελεύθερη Σκέψη», «Νέα Θέση», «Γιακούμος» κλπ . Το 1990 εντάχθηκα στη Χρυσή Αυγή όπου έφτασα να είμαι μέλος του Πολιτικού συμβουλίου της, μέχρι το 2007. Στο ενδιάμεσο, έκδοση του περιοδικού "Αντεπίθεση", της εφημερίδας "Ελεύθερος Κόσμος ", η Πατριωτική Συμμαχία,  η υποψηφιότητα ως Δημάρχου στο Δήμο Αθηναίων.

Ακολούθησαν οι μηνύσεις από το ΚΙΣ, τον Δημητρά και άλλους για την έκδοση του ΕΚ. Το κόψιμο από τον Καρατζαφέρη, ως "νεοναζί" το 2009. Από το 2012 συμμετέχω στην επαναλειτουργία του Εθνικού Μετώπου. Και συνεχίζουμε τα τελευταία χρόνια με την ενίσχυση κάθε δράσης της νεολαίας, με κορυφαία το σταμάτημα της Αμάλ το 2021 .

Τις τελευταίες ημέρες έλαβες μέρος σε μια διακαναλική συζήτηση με δημοσιογράφους. Πώς πήγε αυτή η κίνηση;

Στη διακαναλική και σε κάθε άλλη, δημόσια, εμφάνιση του Εθνικού Μετώπου, νομίζουμε ότι ακούστηκε ένας ευθύς εθνικιστικός λόγος. Καθαρός, σοβαρός με θέσεις και προτάσεις. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική και αυτός είναι ένας λόγος που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε έτσι. Απλά, εθνικιστικά.

Πολλοί ρωτούν τι έγινε τελικά με την συνεργασία σας με τους Έλληνες ΓΤΠ. Τελικά ποιος ο λόγος που δώσατε τέλος στην συνεργασία σας;

Τα έχουμε πει αυτά. Μετά την 2η τροπολογία δεν δέχθηκαν καμία, από τις πολλές προτάσεις μας για πολιτική λύση. Αποδεσμευτήκαμε και είδαμε τις κινήσεις που προτιμήθηκαν. Το ΕΑΝ, το κόψιμο από τον Άρειο Πάγο, η ψήφος στην αριστερά και τελευταία οι Σπαρτιάτες. Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του. Το Εθνικό Μέτωπο, κράτησε μια ενωτική στάση μέχρι και το Μάιο αλλά δεν μπορούμε να συναινούμε σε κάθε λάθος απόφαση, σε κάθε επιλογή που δεν έχει σχέση με Εθνικισμό  .

Σε δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο κάνεις λόγο για πιέσεις εκ μέρους των Ελλήνων ΓΤΠ να μην ενοχλείται μέσω των δράσεων σας η ΝΔ. Αν θες πες μας περισσότερα για αυτή την σημαντική καταγγελία

Γενικά οι "Έλληνες" είχαν μια αλλεργία στον πολιτικό ακτιβισμό. Προτιμούσαν τα  social media. Η πολιτική δράση, η νόμιμη πολιτική δράση όμως και η παρουσία στην κοινωνία είναι συνυφασμένη με τον Εθνικισμό. Αλλιώτικα καταντάς αστικό κόμμα, εκτός βέβαια αν αυτός είναι ο σκοπός σου. Στη συγκεκριμένη δράση, όντως τα στελέχη των "Ελλήνων" γκρίνιαξαν. Το γιατί δεν το κατάλαβα πότε, ούτε μου εξηγήθηκε ποτέ γιατί δεν πρέπει να αντιδρούν στο δρόμο, ενάντια στην  παράδοση της ιθαγένειας στους αλλοδαπούς οι Εθνικιστές. 

Τι στόχο έχει το Εθνικό Μέτωπο σε αυτές τις εκλογές και τι πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει την επόμενη ημέρα;

Ο στόχος του Εθνικού Μετώπου ήταν να υπάρξει ένα αμιγώς Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς ιδεολογικούς συμβιβασμούς. Ο δεύτερος στόχος ήταν η συσπείρωση ατόμων στο Εθνικό Μέτωπο με άλλη πολιτική προέλευση αλλά κοινό παρανομαστή τον Εθνικισμό. Και τους 2 αυτούς στόχους τους πετύχαμε. Από τις 26 Ιουνίου προχωρούμε στην ενδυνάμωση αυτής της συσπείρωσης με πολιτικές πρωτοβουλίες και δράσεις. Για τις εκλογές τις αυτοδιοίκησης, για τις Ευρωεκλογές σε 1 έτος, αλλά κυρίως για μια δημιουργία εναλλακτικής πρότασης για την κοινωνία. Ενάντια στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, την αντικατάσταση πληθυσμού, το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας, τη φτώχεια και τη διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Πώς βλέπεις σήμερα τον εθνικιστικό χώρο και τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει;

Πολλές οι ελλείψεις. Πολλές οι παθογένειες. Έλλειψη προτάσεων, αρχηγισμός, προσωπολατρεία, ιδεολογική αγκυλώσεις στο παρελθόν και ναι, ο πολιτικαντισμός. Αυτά που, υποτίθεται κατηγορούμε, τα κάνουν χειρότερα κάποιοι και από το πιο αστικό κόμμα εξουσίας. Κλίκες, αυλές,  κόλακες και ναρκισσιστές. Αυτά όμως είναι αποτέλεσμα της έλλειψης εθνικιστικής παιδείας. Της λαγνείας προς μια θεσούλα στη Βουλή και τα μισθωτά παρελκόμενα της. Ναι, η Βουλή είναι όπλο, όχι αυτοσκοπός. Και το λέει αυτό κάποιος που πάντα ήταν υπέρ των πολιτικών λύσεων. Αλλά αυτή η λαγνεία προς την όποια θεσούλα, χωρίς κάποια προοπτική, είναι συνώνυμο με καταστροφή.

Ποιες οι προσωπικές σχέσεις με τον Ηλία Κασιδιάρη μετά την αποχώρηση σας από τον κοινό συνδυασμό;

Με τον Κασιδιάρη τελευταία φορά μίλησα τον Μάρτιο, όταν οι antifa προκάλεσαν ζημιές στο μαγαζί μου. Από τότε δεν είχα κάποια επικοινωνία και δεν νομίζω ότι θα είχαμε και κάτι ουσίας να πούμε. Αυτός έκανε τις επιλογές του, το Εθνικό Μέτωπο τις δικές του και όλοι κρινόμαστε από αυτές.

Πώς κρίνεις την κίνηση του να επιλέξει τον αντιεισαγγελέα να ηγηθεί του κόμματος που ο ίδιος ίδρυσε;

Σας είπα και πριν, ότι είχαμε προτείνει στους "Έλληνες", πολλές πολιτικές λύσεις. Προτίμησαν τη λύση ενός συνταξιούχου Εισαγγελέα και τα αποτελέσματα τα είδαμε. Μπάχαλο και ιδρώτας μέχρι να εξηγήσουν στον κόσμο τους ότι το "διαμάντι της Δικαιοσύνης" ήταν τελικά ένας πύργος στην άμμο.

Πολλά δημοσιεύματα σε τοίχους του διαδικτύου στρέφονται ενάντια στα σημαίνοντα στελέχη του Εθνικού Μετώπου με ύβρεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Τι απαντάς στους ανώνυμους υβριστές;

Δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους το να βγάζουν τα ψυχολογικά τους στο διαδίκτυο. Θα μου πεις, οι ψυχολόγοι κλέφτες θα γίνουν; Όχι, αλλά ζούμε και μια οικονομική κρίση και οφείλουμε να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπο μας. Επί της ουσίας: οποίος έχει στοιχεία για κάτι ας τα φέρει στη δημοσιότητα. Αλλιώτικα, πάγια θέση μου είναι ότι η λάσπη γυρνάει σε αυτόν που τη ρίχνει.

Τελικά οι όποιες προεκλογικές κινήσεις των εθνικιστικών κομμάτων σχεδιάστηκαν με προχειρότητα λόγω των τροπολογιών του Βορίδη;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δείξει από την αρχή τις προθέσεις της. Η πρώτη τροπολογία υπήρχε από το 2021. Η προχειρότητα υπήρξε στο να βλέπεις το παγόβουνο και να κάνεις ότι δεν υπάρχει. Αυτό είναι και προχειρότητα και στρουθοκαμηλισμός. Αλλά ξέχασα, πάντα υπάρχουν λύσεις, από τον Λεβέντη σήμερα, τον Νικολόπουλο και τον Κανελλόπουλο τον Μάιο. Μέχρι και τις επόμενες εκλογές, κάτι άλλο θα έχει βρεθεί.  

Ποιοι οι στόχοι του κόμματος σας μετά τις εκλογές;

Τα είπαμε και πριν. Συσπείρωση με σοβαρούς συναγωνιστές που έχουν όρεξη για αγώνα και πολιτική δουλειά. Μακριά από ψώνια, wannabe σωτήρες, τοξικούς και λίγους ηθικά. Η ένταξη αυτή γίνεται ήδη και θα συνεχιστεί με συνέδριο, ομάδες μελέτης και κυρίως ... δράσεις.

Πώς πιστεύεις ότι θα βρει η 26η Ιουνίου τον εθνικιστικό χώρο; Κατακερματισμός, απογοήτευση ή έναρξη για κάτι καλύτερο;

Η διάρκεια είναι που ξεχωρίζει τον Εθνικιστή από τον όποιο γυρολόγο που ψάχνει να τρυπώσει σε μια θέση. Στις 26 Ιουνίου θα δούμε ποιος θα είναι στις επάλξεις και ποιος θα μαζεύει τα συντρίμμια των φιλοδοξιών του ή των φιλοδοξιών που κάποιοι του έμαθαν να έχει.

Πώς βλέπεις την κίνηση του Εμφετζιόγλου και των λοιπών προσώπων που κατεβαίνουν σε κοινό συνδυασμό;

Με ανόμοια υλικά, φτιάχνεις σαλάτα, όχι πολιτική παράταξη. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η προσπάθεια ποτέ δεν είχε ιδεολογικό χαρακτήρα, εξαρχής ήταν μια κίνηση του στυλ "όλοι οι καλοί χωράνε". 

Τέλος ένα μήνυμα σου για τους φίλους αλλά και για τους εχθρούς της κίνησης σας.

Ας κλείσουμε λαϊκά, με Νότη: "όσο υπάρχουν λύκοι, θα υπάρχουν πρόβατα". Ας διαλέξει ο καθένας τον ρόλο του.

80 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/23 4:27 μ.μ.

    Ευτυχώς ψόφησε το μόρφωμα του ανηψιού που απεχθάνεται τον ακτιβισμό και δεν θέλει να ενοχλούμε την αγαπημένη τους ΝΔ. Μετά τις εκλογές θα τους κάνουμε και το μνημόσυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/23 11:07 π.μ.

      Πάντως φυλλάδια ΣΥΡΙΖΑ μοίραζαν οι συγγενείς του στον Πειραιά στις πρώτες εκλογές. Δεν τους λες και νεοδημοκρατες τους ακροδεξιούς..

      Διαγραφή
  2. Αριστομενης ο Μεσσηνιος20/6/23 10:42 μ.μ.

    Κυριε Ζαφειροπουλε δεν έπρεπε να φυγετε απο το συνασπισμό με τους Ελληνες. Ενωτικος σημαινει κανω υποχωρησεις και μενω. Οχι δεν περναει το δικο μου και φευγω. Λαθη γίνονται και θα γινονται, χρειάζεται ομως και πειθαρχία. Τελος εννοείται πως συμφωνω με τον ακτιβισμο αλλα τα λαθη (βλ χρυσή αυγή) του παρελθοντος δεν πρέπει να επαναληφθουν. Θελει ακτιβισμο αλλα με προσοχη γιατι μας περιμενουν στη γωνία. Ευχομαι να γινει εκ νεου συμπραξη... Οσο κι αν αυτό φανταζει ουτοπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/23 11:56 π.μ.

      Κρύβεστε πίσω από την διαλυμένη Χρυσή Αυγή για να αποφύγετε τον παραμικρό ακτιβισμό βρε πολιτικάντηδες; Κάντε εσείς δράση και ας κάνετε και "λάθη*. Αλλά ξέχασα δεν πρέπει να δυσαρεστήσετε την ΝΔ που αγαπάτε κατά βάθος

      Διαγραφή
    2. Αριστομενης ο Μεσσηνιος21/6/23 10:27 μ.μ.

      Αυτο που λες οτι αγαπαμε κατα βαθος ΝΔ ειλικρινά με ξεπερναει. Οταν λες δραση εσυ τι εννοεις δηλαδη; να βγουμε να παιξουμε ξυλο; παμε να κανουμε κατι σοβαρο φιλε και πρέπει να το προστατεψουμε. Καταλαβες; οσες φορες συγκεντρωθηκαμε ειμασταν πολλοι! Και Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Επίσης ενημερωτικες δρασεις εχουν λαβει χωρα. Εσυ που ησουν; πίσω απο το πληκτρολογιο ή σε κανα δωματιο που μαζευεται το μετωπο 10 νοματαιοι με το ζορι? οσο για τα λαθη, ολοι κανουμε. Δηλαδη το εθνικο μετωπο επραξε σωστα;;; Τωρα θα ηταν συναγωνιστες του εθνικου μετώπου στα ψηφοδελτια των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ και ενα βημα πριν τον πρωτο μεγαλο στοχο. Δηλαδη την εκπροσωπηση στο κοινοβουλιο. Αντι αυτου επελεξαν την διασπαση. Ας κατσουν λοιπον τωρα να μετρησουν καμια 10αρια χιλιαδες ψηφους με το ζορι και να μεινουν στην αφάνεια. Τοτε ισως αντιληφθουν οτι εκεινοι εκαναν λαθος και μαλιστα μεγαλο. Μεγαλύτερο απο οποιο λαθος για το οποίο τωρα μεμφονται τους ΕΓΠ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/6/23 12:44 μ.μ.

      Γελάμε με την παράγκα του Κασιδιάρη που κάνει και "συγκεντρώσεις". Για την δράση κατά των ιθαγενειων σε ξένους γιατί βάλατε τις φωνές στους συμμετέχοντες, για να μην ενοχληθεί η ΝΔ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/6/23 5:08 μ.μ.

      Κάνε όνειρα Μεσσήνιε. Θα δείτε την πλάτη του Ε.Μ. στις εκλογές. Κυριακή κοντή γιορτή.

      Διαγραφή
    5. Αριστομενης ο Μεσσηνιος22/6/23 9:08 μ.μ.

      Ασχολιαστο το οτι θα παρει το εθνικο μετωπο μεγαλύτερο ποσοστό. Καλυτερα που φυγατε.Καποτε ενας στη Γερμανια καθαρισε οτι δεν πειθαρχουσε...το δρομο σας λοιπον και καλη τυχη...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/6/23 10:51 π.μ.

      Οι αντιναζιστικες κυρατσες του Κασιδιάρη επικαλούνται και τον Χίτλερ τώρα; Πιο πολύ για Τσόρτσιλ κάνετε παρά για... Χίτλερ

      Διαγραφή
    7. Αριστομενης ο Μεσσηνιος23/6/23 1:24 μ.μ.

      Τσορτσιλ, Χιτλερ οτι γουσταρεις... Μεινετε μακρια απο μας... Μικροι μεγαλοι στο ιδιο καφενείο δεν γινεται...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/6/23 1:31 π.μ.

      Ετοιμάσου και για το δήμο Αθηναίων Αριστομένη. Θα στηρίξετε τότε το Μέτωπο να πάρει ένα καλό ποσοστό ή θα πάτε με τον Πλεύρη/εθνική συμμαχία;

      Διαγραφή
    9. Αριστομενης ο Μεσσηνιος25/6/23 7:23 μ.μ.

      Θα παμε με δικο μας υποψηφιο!!! Εσεις ποιον θα στηριξετε.... Οχι οτι εχει πολυ σημασια. Απο οτι ειδες στα αποτελέσματα δεν υπαρχετε και εμεις ειμαστε μεσα στη βουλη. Τελικα ποιος εκανε λαθος ρε μετωπιτες;;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/23 11:47 μ.μ.

    Πριν λίγους μήνες είχε καλέσει με τη γυναίκα του τους liberal δεξιούς Χατζιερεμια και Κυριλλιδη σε εκδήλωση, με τον πρώτο να δηλώνει υπερήφανα πόσο καπιταλιστής είναι.
    Και τώρα που διεκόπη η συνεργασία με το ΕΚΕ, άρχισαν πάλι τα περί ριζοσπαστικού εθνικισμού. Πόσο δούλεμα πέφτει σε αυτόν τον χώρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/23 11:06 π.μ.

      Μπροστά στο τσίρκο του ΕΚΕ-Σπαρτιατες το Εθνικό Κούτελο φαντάζει Casa Pound....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/6/23 3:04 μ.μ.

      Αν ξαναβάλεις στο στόμα σου το Εθνικό Μέτωπο έχεις να κάνεις μαζί μου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/6/23 4:52 μ.μ.

      Δεν πιστεύω να σπάσετε στο ξύλο όσους πιάνουν στο στόμα τους το Εθνικό Μέτωπο, όπως σπάσατε στο ξύλο τους δημοσιογράφους στην κηδεία του Μάλλιου?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/6/23 10:56 μ.μ.

      Αναστέναξαν τα πεζοδρόμια τότε, είχε εκμανεί ο Υπατος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/6/23 12:23 π.μ.

      Ο άρχων οφφικιάλιος του χώρου δεν χαρίζει κάστανα, κάποιοι το έχετε αντιληφθεί κάποιοι άλλοι θα το αντιληφθείτε εν ευθέτω χρόνο. Εκεί να δείτε αναστεναγμούς και αναστενάρηδες.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος28/6/23 11:20 π.μ.

      Γέφυρα των στεναγμών έκανε τον χώρο ο...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/23 12:20 π.μ.

    Έπρεπε να τον ρωτήσετε και για το θέμα της οικογενειοκρατίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/23 7:34 π.μ.

    Καποτε, τον πολυ παλιό καιρο, οι Εθνικιστές έκλειναν τις συνεντεύξεις με Περικλή Γιαννόπουλο, Δραγούμη, Εβολα, Γκαίμπελς κλπ Σημερα κλείνουν με Σφακιανάκη. Τελικα η ακροδεξιά πάντα θα βρίσκει τρόπους να μας δείχνει οτι το βαρέλι ποτε δεν θα εχει πάτο. Για αυτο την Κυριακή ΜΑΥΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/6/23 3:56 μ.μ.

      😂😆🤣 κλαίω από τα γέλια
      για άλλη μία φορά σωστός

      Διαγραφή
    2. Αρχέγονος21/6/23 4:12 μ.μ.

      Σωστή παρατήρηση.
      Έλεος με τον Σφακιανάκη και τους υπόλοιπους εκφραστές αυτής της τρισαθλιας "λαϊκής" σκουπιδοκουλτούρας...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/6/23 7:58 π.μ.

      Τι να κάνουμε, ο βήχας και η "κουλτούρα" του καθενός δεν κρύβονται τελικά.
      Είναι γνωστές από παλιά οι λαικομπουζουκατανυκτικές επιδόσεις τέτοιων κύκλων. Και του συγκεκριμένου ιδίως!
      Η κατάντια του "εθνικισμού"...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/6/23 8:12 μ.μ.

      Μην ξεχνάς τον Κασιδιαρη που ήταν πάντα υπέρ των μπουζουκιων χαμηλοτατου επιπέδου και ενάντια στην μουσική μας..ξέρετε ποια εννοώ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/6/23 9:00 μ.μ.

      Ο κας όμως είναι βασικά λάτρης των χορών λάτιν, πήγαινε και σχολή.
      Ο ΔΖ ... "δίδασκε" σε σχολή οριεντάλ.
      Επί χα (χα χα χα, καραπιπερίμ-"εθνικιστές" του κ@λου η μάλλον και της κοιλιάς)
      Ξέρουν οι παλιοί...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος23/6/23 10:52 π.μ.

      Αυτά έβλεπε ο Περίανδρος και αποχώρησε από το μαντρί.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/6/23 4:48 μ.μ.

      Ο μοναδικός που αποχώρησε οικειοθελώς για ιδεολογικούς σκοπούς ήταν ο Στέφανος Γκέκας.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/6/23 11:00 μ.μ.

      Το συγκεκριμένο ιδιαίτερο άτομο, ουρησε, κοινώς κατούρησε, επί των συναγωνιστών που τον εμπιστεύθηκαν και τον ανέδειξαν. Έκτοτε μιλά με ύφος χιλίων καρδιναλιων. Ευτυχώς που η ΣΟ προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία εδώ μέσα αλλιώς θα είχε γίνει χαμός

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος25/6/23 12:45 μ.μ.

      Προφανώς εκτός από ούρα θα έχεις ανασύρει και πολύ χειρότερα από τον ανεξάντλητο βόθρο του μυαλού σου για να βρει βαλβίδα διαφυγής η παθολογική σου τρέλα εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου.
      Ας όψεται η διαχείριση του ΜΚ που σου επιτρέπει να έχεις μετατρέψει τα σχόλια εδώ σε προθάλαμο του κοπρώνα σου, Καλικάντζαρε.

      Διαγραφή
    10. Ευπαρεύνεια25/6/23 6:17 μ.μ.

      Συναγωνιστή γιατί τσιμπάς; Θα τον ξεκάνεις τον γεροδιάολο με τα γέλια που του προξενείς.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/6/23 2:53 μ.μ.

    Πολλά συγχαρητήρια στο μπλογκ σας για την υπέροχη αυτή συνέντευξη. Θα θέλαμε οπωσδήποτε και μια συνέντευξη με τον φίλο και εκλεκτό συναγωνιστή συναγωνιστή του Δημήτρη, Χρήστο Ρήγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/23 12:35 π.μ.

      Εξαιρετική πρόταση. Δεξιώμαι προς εσέ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/6/23 5:04 μ.μ.

      Ιππέα εσύ?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/6/23 4:49 μ.μ.

    Θα στηρίξει το Εθνικό Μέτωπο στις εκλογές η Σ.Ο. του Μαύρου Κρίνου? Η πρότασή σας για τις εκλογές είναι το Μέτωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/6/23 10:29 μ.μ.

    ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/23 5:07 μ.μ.

      Βάζεις στοίχημα ότι θα πάρετε μικρότερο ποσοστό από το Μέτωπο?

      Διαγραφή
    2. Αριστομενης ο Μεσσηνιος22/6/23 8:59 μ.μ.

      Φιλε εγω δεν κλεβω εκκλησιες. Κρατα τα χρήματά σου για την οικογένειά σου. Ελπιχω να μην εισαι τοσο κορόιδο και στα φαει κανενας επιτηδειος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/6/23 11:05 π.μ.

      Ε ναι εσείς δεν κλέβετε εκκλησίες , έχετε κερδίσει πολλά στοιχήματα που έλεγαν ότι ο Κασιδιάρης θα...κατέβαινε στις εκλογές εξάλλου. Χαχαχα

      Διαγραφή
    4. Αριστομενης ο Μεσσηνιος23/6/23 1:28 μ.μ.

      Κι ομως καταβαινει! ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ φιλε... Τελικά το παω το στοιχημα... Ετσι να πληρωσεις για να σου βαλω μυαλο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/6/23 2:40 μ.μ.

      Εγώ πάντως τα παντελόνιασα τα μαρούλια με τις νίκες του Ερντογάν. Αν δεν κάνετε καλή ανάλυση μάγκες να μην παίζεται στοίχημα. Θα πάτε στον κουβά Διαβάστε προσεκτικά αυτόν που ξέρετε ότι θα δώσει τις σωστές πληροφορίες. Αποκωδικοποιείστε τις ειδήσεις που παρουσιάζει με τα ζενικά μηνύματα και μόνο τότε πάτε να ρίξετε δελτίο. Εγώ με αυτά που έχω διαβάσει το Εθνικό Μέτωπο θα το έπαιζα under 0,5% για σίγουρο μικρό κέρδος. Αν θέλετε να πάρετε ρίσκο για να διεκδικήσετε μεγαλύτερο κέρδος παίξτε το under 0,2%. Αν κάτσει κάτω από 0,2% ο Κώνστας θα δώσει καλά λεφτά το δελτίο.

      Διαγραφή
    6. Αριστομενης ο Μεσσηνιος23/6/23 8:07 μ.μ.

      Ο αλλος λεει ορι το μέτωπο θα παρει μεγαλυτερο ποσοστό απο Σπαρτιατες.... Και στοιχηματιζει κιολας... Να μην του τα παρω να βάλει μυαλο; εσυ που παιζεις φιλε; να ριξω κανα δελτιο

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/6/23 12:52 π.μ.

      Το κόμμα κατεβαίνει αλλά ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος. Περαστικά σας ιππέα μου!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/6/23 1:27 π.μ.

      Κασιδιάρη πως τον βλέπεις 2:40μμ; Να τον βάλω εκτός βουλής; Δίνει καλή απόδοση.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος25/6/23 3:00 π.μ.

      Δυσκολεύομαι να απαντήσω 1:27 π.μ. Δεν έχει γράψει κάτι ο Μέγας Δάσκαλος. Στα προηγούμενα πονταρίσματα είχε δώσει προσανατολισμό. Αν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφει για την ιππασία θα δεις ότι κάτω από ότι λέει επιφανειακά υπάρχουν κρυφά νοήματα. Αν αποκωδικοποιήσεις τι πραγματικά εννοεί με συμβολισμούς και αλληγορίες στα άρθρα για τα άλογα θα έχεις εγγυημένα επικερδές ποντάρισμα. Τώρα μας το έχει χαλάσει. Δεν έχει αποκαλύψει στοιχηματική τάση για αυτές τις εκλογές.
      Εγώ θα σου πω τι θα παίξω. Όμως είναι δική μου πρόβλεψη. Δεν έχω χρησμό του Μεγάλου.
      Θα βάλω under 0,5% το Eθνικό Μέτωπο σε συνδυασμό με under 3% Kασιδιάρη για να αυξήσω τις αποδόσεις. Το πρώτο είναι στάνταρ το δεύτερο έχει ένα ρίσκο.

      Αριστομένη, υπάρχουν διάφορα sites. Όμως υπόψη δεν επιτρέπουν τη μονομαχία. Δεν μπορείς να βάλεις στοίχημα με τον Κώνστα για το αν θα σε περάσει σε ψήφους. Πρέπει να παίξεις βάσει των δυνατοτήτων στοιχηματισμού που σου δίνει το κάθε site.

      https://www.betshop.gr/sports/league/politics/greece/21129?gclid=EAIaIQobChMI0ZfkmI3d_wIVlopoCR20wANTEAAYASAAEgJnS_D_BwE

      https://www.bethome.gr/ekloges-stoixima-apodoseis-prognostika-ellada-kosmos/

      https://sports.bwin.gr/el/sports/πολιτική-61

      https://www.betarades.gr/ekloges-stoixima-apodoseis-prognostika-ellada-kosmos/

      Εγώ παίζω σε πλατφόρμα της Σιγκαπούρης.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος25/6/23 3:16 μ.μ.

      Δεν γίνεται να ποντάρει ο Αριστομένης. Αυτός ακούει τον ιππέα και κρύβεται από το φόβο. Έτσι δεν είναι Πίπη?

      Διαγραφή
    11. Αριστομενης ο Μεσσηνιος25/6/23 7:29 μ.μ.

      Κωνσταντινο με λενε και οχι Πιπη... Ποιος ιππεας κουτε;;; .... Περαστικά σε ολους τους αντιΚασιδιαρικους.... Ο αλλος εβαζε και στοιχηματα.
      ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

      Διαγραφή
    12. Αριστομενης ο Μεσσηνιος25/6/23 10:33 μ.μ.

      0,06% Το Εθνικο Μετωπο, 4,69% οι Σπαρτιατες... Μεσα επασαν ολοι οσοι εβαζαν στοιχημα...

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος26/6/23 4:25 μ.μ.

      Γιατί δεν έπεσα μέσα ρε Αριστομένη; Πρότεινα Εθνικό Μέτωπο under 0,2% και Κασιδιάρη under 3%. Αν δεν ήταν η μεγάλη αποχή οριακά θα το πέρναγε το κατώφλι του 3%. Η Κωνσταντοπούλου πήρε λιγότερες ψήφους από τις προηγούμενες εκλογές και έπιασε το 3,1%. Στις προηγούμενες εκλογές με περισσότερες ψήφους πήρε 2,7%. Εκεί είναι η δύναμη του Ηλία. Ένα τριάρι πάνω κάτω. Η αποχή μας έριξε στο κουβά. Η αποχή και η σιωπή του Ζενικού Δασκάλου. Δεν έδωσε χρησμό για αυτές τις εκλογές. Απέδειξε για άλλη μια φορά ότι χωρίς αυτόν ο χώρος δεν έχει καθοδήγηση.

      Διαγραφή
    14. Αριστομενης ο Μεσσηνιος27/6/23 9:01 μ.μ.

      Δεν εννοουσα εσενα φιλε. Εσυ μια χαρα τζογαρεις. Εχεις τη λογικη σου. Τον αλλο λεω που ελεγε οτι το Εθνικο Μετωπο θα παρει παραπανω ψηφους απο τους Σπαρτιατες και ηθελε να βαλουμε και στοιχημα. Που ειναι αραγε αυτη η ψυχη;;
      Σωστη και σοβαρη παντως η ανακοινωση του Μετωπου... Να τα λεμε κι αυτα

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/6/23 7:23 μ.μ.

    Τραγικά πράγματα για ακόμη μια φορά στο χώρο μας.οσο ο εχθρός και το άθλιο καθεστώς τους συνεχίζουν τα σχέδια τους εμείς παίζουμε με μέτωπα, νικες,συνασπισμούς και κολοκύθια.ας καταλάβουν κάποιοι ότι δεν τραβάνε και να κάτσουν στην ακρη.ας κατανοήσουν κάποιοι άλλοι ότι πετώντας ένα πατρίς θρησκεία οικογένεια δεν σε κάνει εθνικιστή παρά περίγελο του συστήματος δινοντας το δικαίωμα παράλληλα να μας δείχνουν ως γραφικούς θρησκόληπτους κτλ. ο χώρος εν τέλη δεν θέλει ούτε ηγέτες ούτε κόμματα παρά να πάμε πίσω στην βρεφική ηλικία και να ξεκινήσουμε από τα βασικά ιδεολογική κατηχηση και εθνική διαπαιδαγώγηση...είναι δυνατόν να καθυβριζουν τον κας?έναν πολιτικό κρατούμενο του εθνικισμού? άσχετα με τις επιλογές του.και τον οποιοδήποτε που είναι φυλακή για τις ιδέες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/23 10:05 μ.μ.

      Αυτό ακριβώς κάνει και ο Κας. Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια είναι το πιο βαθυστόχαστο ιδεολόγημα του Κας, τι να μας πει ο τύπος.
      Μαγκιά κουτσαβομαγκιά, μεγαλοστομίες, αντί ναζιστικά πυροτεχνήματα και... Λάτιν χοροί!
      Σιγά το βρέφος...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/6/23 11:04 π.μ.

      Εθνικιστής ο Κασιδιάρης που μας θέλει εντός Ευρώ, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ;

      Διαγραφή
    3. Αριστομενης ο Μεσσηνιος23/6/23 1:31 μ.μ.

      Εσυ τι προτεινεις;; εξω απο ολα;; κκες εισαι; το Αζοφ που πολλοι καμαρωνουν εδω μεσα για αυτα δεν πολεμησε; κανεις δεν σε εμποδιζει να ασκησεις εθνικη πολιτικη... Ημαρτον

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/6/23 1:37 μ.μ.

      Όλα έχουν την σημασία τους τελικά!
      Διαβάζω εδώ για αγάπη του Κασιδιάρη για λάτιν χορούς και μούρχεται στο νου ο περίεργος τρόπος που περπατάει με γρήγορα μικρούτσικα βηματάκια σαν λάτιν καβαλιέρος στους γελοίους χορούς των τσουτσουλίνων μιγάδων της λατινικής Αμερικής...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/6/23 1:15 π.μ.

      Το Αζοφ πολέμησε για ΝΑΤΟ και ΕΕ; Έχεις κατεβάσει ασφάλειες εσύ σίγουρα

      Διαγραφή
    6. Αριστομενης ο Μεσσηνιος25/6/23 7:34 μ.μ.

      Για πες μας εσυ γιατι πολεμουν οι Αζοφ.....

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/6/23 3:23 π.μ.

      Περπατά έτσι γιατί έχει βλαισογονία όπως ο χοντρός. Είναι κακοφτιαγμένος.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος27/6/23 12:06 π.μ.

      Για την Ουκρανία και την λευκή Ευρώπη πολεμάνε ηλίθιε ακροδεξιε. Για αίμα και γη

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος27/6/23 9:39 μ.μ.

      Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που πήραν 10 μύρρια απο τον πίθηκα τον Ομπάμα και άλλα 10 μύρια απο τον Εβραίο Ίχορ Κολομοϋσκυ https://en.wikipedia.org/wiki/Ihor_Kolomoyskyi είναι Λευκοί και πολεμάνε για την Φυλή;

      Ένα μάτσο χρήσιμοι ηλίθιοι ήταν που υπακούν έναν λοατΠ εβραίο, τον Ζελένσκυ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/6/23 7:40 μ.μ.

    Τουλάχιστον οι Σπαρτιάτες (ούτε οι Έλληνες) δεν είχαν στο κόμμα τους στέλεχος που παντρεύτηκε μαύρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/6/23 11:00 μ.μ.

      ... ... πρώην μέλος του κόμματος που διεγράφη για αυτό τον λόγο μισές αλήθειες οι μανιάτες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/6/23 5:17 π.μ.

      Η απολυτη ξεφτίλα ηταν με τον νεγρολάγνο "συναγωνιστή".

      Διαγραφή
  11. Αριστομενης ο Μεσσηνιος22/6/23 9:11 μ.μ.

    Μακριά απο μας ολοι τους αδερφε!
    ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/6/23 11:03 π.μ.

      Έλληνες μόνο, ΕΑΝ μόνο, Πλεύση μόνο, ΣΥΡΙΖΑ μόνο, Σπαρτιάτες μόνο.. Είστε σταθεροί στις απόψεις σας εκεί στην αστική ακροδεξιά δεν λέω.

      Διαγραφή
    2. Αριστομενης ο Μεσσηνιος23/6/23 1:37 μ.μ.

      Φοβερο επιχείρημα... Το σκεφτόσουν πολυ ωρα;; εμεις με τον εναν η με τον αλλο τροπο καταφεραμε να προσπερασουμε τον αποκλεισμό.... Εσυ τωρα τι θα κανεις; που βρισκεσαι; θα ακολουθησεις ή θα ψηφισεις κατι αλλο απο καπρίτσιο και θα μεινεις στο 0,0κατι της 100? Καταδικασμενος στην αφανεια και εσυ και οποιος δεν συντάσσεται μαζι μας... Δεν πειραζει... Ο καθενας παιρνει αυτο που αξιζει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/6/23 10:07 μ.μ.

      11:03 = ψηφοφόρος ΝΔ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/6/23 1:14 π.μ.

      Είμαστε στην αφάνεια επειδή δεν είμαστε πρόβατα του νεοφιλελέ Στίγκα;

      Διαγραφή
  12. Ζω για τη μερα που τα ορφανα της δημοκρατιας θα καταλαβουν την πετυχημενη κομμουνιστικη συνταγη που λεει "στο μυαλο ειν ο στοχος" και πως οι ιδεολογιες δεν επικρατουν με ψηφοδελτια και κοινοβουλευτικα ταρατατζουμ. Εσεις ξεσκιστειτε για τις αρχικαθεδριες, εγω θα καθομαι στον καναπε πισω απο το πληκτρολογιο να σας βλεπω, πιο γονιμος ο δικος μου αγωνας απο την δημοκρατικη σας ματαιοδοξια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/6/23 10:12 μ.μ.

    Πόσα μπροστά στρατηγικά είναι ο γαμημένος ο αστισμός.

    Στις πρώτες εκλογές που θέλανε συσπείρωση ΝΔ, μπλοκάρανε Κας (τους ήταν προς το παρόν επικίνδυνος).

    Τώρα στις δεύτερες, που έχουν σίγουρη τη συσπείρωση-αυτοδυναμία ΝΔ αλλά θέλουν να χτυπήσουν Βελόπουλο και Νίκη (δήθεν ως ρωσόφιλους), βάζουν τον Κας μέσα στο παιχνίδι.

    Οι τύποι παίζουν σκάκι και είναι 50 κινήσεις μπροστά από εμάς, δεν έχουν την παραμικρή ηθική αναστολή να γλείφουν τον Ιούνιο εκεί που έφτυναν τον Μάιο (και τούμπαλιν) προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους. Έχουν κατανοήσει άριστα τη διαλεκτική στρατηγικής-τακτικής. Κι εμείς καθόμαστε εδώ και τσακωνόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/6/23 5:52 μ.μ.

    10:12, μη συυνωμοσιολογείς αλόγιστα.
    Η είσοδος περισσότερων μικρών κομμάτων ΔΕΝ συμφέρει καθόλου στην ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αριστομενης ο Μεσσηνιος25/6/23 7:20 μ.μ.

    Που ειναι αυτος που εβαζε και στοιχηματα για το ποσοστο του εθνικου μετωπου και το ποσοστο του Σπαρτιατες ; χαχ..... Μεγαλη νικη για ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ... Συνταχθειτε και πολεμηστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καμία ελπίδα25/6/23 11:30 μ.μ.

    94 ψήφοι με καταμετρημένο το 98,16%. Οι τύποι είναι ανύπαρκτοι, πιο χαμηλά και από τον Σώρρα που έχει 122...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/6/23 12:51 π.μ.

    3.000 ψήφοι για το Εθνικό Μέτωπο. Δεν το λες και επιτομή του θριάμβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/23 6:28 μ.μ.

      Τους πέρασε και ο Σώρρας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/23 8:49 π.μ.

      Λιγότερους και απο την ΧΑ της δεκαετίας του 90. Ο άνθρωπος είναι ο ορισμος της αποτυχίας.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος26/6/23 1:50 π.μ.

    55 ψήφους πήρε ο Δημήτρης. Υποθέτω ότι θα περίμενε περισσότερους. Έχει γνώμη για τη συνολική εκλογική εικόνα του Μετώπου; Υπάρχει ανακοίνωση του κόμματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/23 12:14 π.μ.

      Ναι. Μπες στο σάιτ τους να την διαβάσεις. Ευθεία εθνικιστικά παρά τα χαμηλά ποσοστά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/23 1:30 π.μ.

      Μόνη λύση να τεθεί θέμα ηγεσίας.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος6/9/23 5:06 μ.μ.

    Πω πω φαγωμάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.