"Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του"



του Αλεξόπουλου Στέλιου


Τον Αύγουστο του 2019 έγραψα στον «Μαύρο Κρίνο» (που αλλού;) ένα άρθρο επικριτικό για τον ακροδεξιό αντιφασίστα Συμιγδαλά και το κόμμα ΕΛΑΣΥΝ. Δείτε το εδώ. Είχε δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση (τόσο σε επισκέψεις όσο και σε συζητήσεις) αφού ήταν μια πολιτική αναφορά απέναντι στο κόμμα «κλώνος» της «Χρυσής Αυγής» στο οποίο κορυφαίο ρόλο παίζει σήμερα ο «Πατριάρχης του Εθνικισμού» - όπως τον ονομάζει ο Χατζηγώγος - ο γνωστός Κωνσταντίνος Πλεύρης. Ποτέ δεν υπήρξαμε θετικοί απέναντι στον Γιάννη Λαγό ή στον Κωνσταντίνο Πλεύρη διότι διαφωνούμε μαζί τους τόσο σε πολιτικό και ιδεολογικό αλλά και σε αξιακό επίπεδο. Επίσης δεν το κρύβω ότι παρακολουθώ το ιστολόγιο του κ. Λευτέρη Πανούση στο οποίο ο «διάσημος» διαχειριστής δεν κρύβει την συμπάθεια του για την πολιτική κίνηση του Γιάννη Λαγού ενώ στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει και άρθρο του παρόντος ιστολογίου. 

Δεν μου έκανε εντύπωση το νέο που διάβασα εκεί ότι μέσα στο νεοσύστατο κόμμα της ΕΛΑΣΥΝ έχουν ήδη ξεκινήσει οι γκρίνιες και οι αποχωρήσεις. Δεν με εξέπληξαν επίσης οι καταγγελίες του δημοσιογράφου Σπίνου για τα εσωτερικά του κόμματος και τις «βαθυστόχαστες» επιλογές του Mr 25.000 όπως λένε κάποιοι τον Λαγό και υπονοούν τον παχυλό μισθό του ευρωβουλευτή. Όμως ένα άρθρο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της ελληνικής αντιφασιστικής ακροδεξιάς μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Για πολλοστή φορά η ελληνική ακροδεξιά υιοθετεί τα fake news της Αμερικάνικης πρεσβείας σχετικά με την Εθνικοεπαναστατική κυβέρνηση του Ιράν. 

Οι Ιρανοί αποτελούν τον φάρο της παγκόσμιας Αντισιωνιστικής αντίστασης και εξοπλίζουν όλους αυτούς που μάχονται τον Διεθνή Σιωνισμό. Είναι αυτοί που υπερασπίζονται με συμμαχίες και αποστολές συμβούλων και όπλων τα καθεστώτα εκείνα που αρνούνται να υποταχθούν στο Διεθνές Κεφάλαιο. Είναι οι ίδιοι που έδωσαν εντολή στους Ιρακινούς Σιίτες να προστατέψουν ιερούς ναούς της Χριστιανοσύνης στο Ιράκ και στην Συρία. Είναι οι ίδιοι που δεν κάνουν διακρίσεις όταν στρατολογούν αγρότες, εργάτες, νεολαίους και τους στέλνουν να πολεμήσουν την λαίλαπα του ISIS. Και όμως ο Γιάννης Λαγός χωρίς να απευθυνθεί πρώτα στην Ιρανική πρεσβεία, χωρίς να ψάξει αν πρόκειται για άλλη μια εκστρατεία παραπληροφόρησης έσπευσε να καταδικάσει μια κυβέρνηση που βάλλεται από παντού επειδή δεν υποκύπτει στις ορέξεις των τραπεζιτών και των γερακιών του Λευκού Οίκου. 

Οι άνανδροι δολοφόνοι του Στρατηγού Soleimani χρησιμοποιούν χιλιάδες «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για να πλήξουν την συνοχή και την ενότητα ενός υπερήφανου έθνους το οποίο όχι μόνο δεν υποκύπτει στο εμπάργκο και τις διεθνείς πιέσεις αλλά έχει καταφέρει να ενισχύσει τις εστίες αντίστασης στον Λίβανο, την Συρία, την Υεμένη, το Ιράκ και αλλού δημιουργώντας τον Άξονα της Αντίστασης. Αφού λοιπόν ο Λαγός εξαπέλυσε μια επίθεση απέναντι σε ένα καθεστώς επαναστατικό κατέθεσε επιστολή στο σύνολο των Ευρωβουλευτών καθώς και ερώτηση στην Κομισιόν σχετικά με δήθεν διωγμούς (!) που δέχονται οι χριστιανοί στο Ιράν. Τις ίδιες κατηγορίες είχαν σπεύσει να υιοθετήσουν και στο διαδίκτυο οι κύκλοι του Ιερώνυμου με τον τελευταίο να μην έχει στείλει ούτε το ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης στον Συριακό λαό όταν οι κανίβαλοι του ISIS έσφαζαν επί 9 χρόνια Χριστιανούς στην χώρα των Assad

Έχουμε λοιπόν το γεγονός ότι ένας έλληνας ευρωβουλευτής ζητάει σήμερα από τους νεομαρξιστές και τους καπιταλιστές της Ε.Ε. την καταδίκη των Ιρανών στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Της γνωστής καραμέλας που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοσιωνιστές και τα τσιράκια τους για να εισβάλλουν σε χώρες και να αρπάξουν από αρχαιολογικούς θησαυρούς μέχρι και το πετρέλαιο. Έτσι λοιπόν οι συνεργάτες του Συμιγδαλά πριν ανακαλύψουν «εγκλήματα» και στο Ιράν καλό είναι να θυμηθούν πόσοι πέθαναν από τις τακτικές και τις επιχειρήσεις των επικυρίαρχων της Wall Street. Πόσοι σκοτώνονται κάθε μέρα από τις δυνάμεις εισβολής για τους οποίους καμιά Ε.Ε. και κανένα κόμμα δεν έβγαλε μιλιά ποτέ και πουθενά. Ας κοιτάξει λοιπόν καλύτερα τα εσωτερικά του κόμματος του ο Λαγός και ας αφήσει στην ησυχία του την ηγεσία ενός έθνους που πρωτοπορεί στον αγώνα για Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία. Πάντοτε θα εμφανίζονται στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ πρόσωπα τα οποία θα έχουν από πίσω την προβολή και την ενίσχυση της CIA. Και πάντα θα υπάρχουν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της άκρας δεξιάς που διαχρονικά στηρίζουν τον αμερικάνικο παράγοντα στην αποικία που ονομάζεται Ελλάς. Αυτή είναι και η διαφορά μας με την ακροδεξιά. 

Ότι εμείς ως Εθνικοσοσιαλιστές, Αντιδημοκράτες και «αριστεροί» Φασίστες ποτέ δεν καλοδεχτήκαμε την αμερικάνικη κυριαρχία στην χώρα. Ποτέ δεν υπολογίσαμε ως σύμμαχο τους εγκληματίες καπιταλιστές οι οποίοι εξαπολύουν επιθέσεις σε όλο τον κόσμο για την επίτευξη των παγκόσμιων σχεδίων εξουσίας. Εμείς έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους υπαλληλίσκους του Λάνγκλεϊ και τους εμπρηστές του Αμβούργου, της Δρέσδης και του Πειραιά. Εμείς δεν έχουμε χάσουμε τίποτα και δηλώνουμε παρών στο κάλεσμα για την συντριβή του Σιωνιστικού τέρατος. Εμάς τα όνειρα μας είναι πιο κοντά στον λαό του Ιράν που έχει καταταχθεί κατά χιλιάδες στις Λαϊκές Πολιτοφυλακές και παλεύει για ένα καλύτερο αύριο ενώ ονειρεύεται την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ παρά με τους γραβατωμένους ακροδεξιούς αντιφασίστες οι οποίοι έχουν το θράσος να καπηλεύονται ιδέες και σύμβολα και την ίδια στιγμή να καλοπερνάνε με χρήματα από δικούς μας φόρους. 

Άλλοι επιλέγουν να στέκονται σούζα μπροστά στους εμπόρους των εθνών και άλλοι νιώθουν αλληλέγγυοι με τους μαχητές της Αντίστασης. Όλα είναι θέμα επιλογών. Θα έρθει όμως η ώρα που κάποιοι θα απολογηθούν για τις κινήσεις τους μέσα στο χαμαιτυπείο της καπιταλιστικής Ε.Ε. και για την εξυπηρέτηση που έκαναν και πάλι στους τοποτηρητές της Αμερικανοσιωνιστικής εξουσίας. 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/20 12:25 μ.μ.

    https://static01.nyt.com/images/2007/01/15/nyregion/650_rabbi_2.jpg?quality=90&auto=webp

    Πάντως διαφεύγει στον αρθρογράφο οτι οι ορθόδοξοι εβραιοι στηρίζουν το αντισιωνιστικο ιραν και μάλιστα έχουν εκλεγεί δημοκρατικότατα εβραιοι στο κοινοβουλιο του ιραν οπως και χριστιανοι αρμενιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/20 7:59 μ.μ.

    απο τον προηγούμενο σχολιαστή πέρνω την ευκαιρία για να δημοσιεύσω το πλήρες video της συνάντησης του πρών Προέδρου του Ιραν Mahmout Ahmadinejad με ανωτέρους κληρικούς εβραίους αντι-σιωνιστες.
    ( και αγγλικά να μην γνωρίζει κανείς, καταλαβαίνει )

    Taliban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/20 8:00 μ.μ.

    η παραπομπή ( την ξέχασα )

    https://www.youtube.com/watch?v=_Kp8t0fz3cE

    Taliban

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.