🇦🇲 Adana Project - Zartir Lao / Զարթիր Լաո 🇦🇲


Οι  Αρμένιοι δεν ακολουθούν τα συφιλιδικά διδάγματα του παγκόσμιου αντιφασισμού, της νέας αριστεράς και των διεθνών τοκογλύφων και παλεύουν για την Πατρίδα και την Ελευθερία. Οι γιοι και οι κόρες του μυθικού Καυκάσου, οι σκληροί τιμωροί των βασανιστών και μικτής καταγωγής Νεότουρκων, οι απόγονοι των Αντικομμουνιστικών εθελοντικών μονάδων που πολέμησαν μαζί με τους Εθνικοσοσιαλιστές, παλιοί μαχητές του Μυστικού Αρμενικού Στρατού (ASALA) άνδρες και γυναίκες ακόμη και παιδιά όλοι ενωμένοι κάτω από τα φυλετικά λάβαρα της παράδοσης  πολεμούν για πολλοστή φορά απέναντι στις αιμοσταγείς ορδές της Ασίας υπερασπιζόμενοι εστίες και ιερά.

Μόνοι τους χωρίς ουσιαστική βοήθεια αφού ο Σιωνιστής Trump σφυρίζει αδιάφορα, ο γνωστός «Ιανός» Πούτιν νίπτει τας χείρας του - ας μην ξεχνάμε ότι οι Σοβιετικοί πάντα υποστήριζαν τους Αζέρους -  το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ αδιαφορούν πλήρως και ο Ισλαμοκαπιταλιστής Ερντογάν  με λεφτά του Κατάρ εκπαιδεύει μισθοφόρους για να σφάξουν και να βιάσουν. Δεν θα πρέπει να μην αποκαλύψουμε τον καίριο ρόλο του Ισραήλ που στέλνει με αεροπορικά φορτία όπλα στους Αζέρους αφού ο τελικός στόχος και σκοπός είναι η μελλοντική επίθεση στο Ιράν με την συνδρομή ενός μέρους της εν λόγω μειονότητας που υπάρχει στην γη των Περσών. Αναμενόμενη και η αηδιαστική στάση του Μητσοτάκη απέναντι στην πολιτική της Άγκυρας, εκκωφαντική και η σιωπή του Βαρθολομαίου και του Ιερώνυμου αφού εξυπηρετούν συμφέροντα των Αμερικανών και των Σιωνιστών. Τα ίδια έπραξαν στα γεγονότα της Λιβύης, Υεμένης και Συρίας.

Τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ που καθοδηγούνται από τους γνωστούς επιχειρηματίες επιλέγουν να παρουσιάζουν τα πράγματα σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης ενώ οι πορείες και οι διαμαρτυρίες περιορίστηκαν στους κύκλους της Αρμενικής κοινότητας και γρήγορα εξαφανίστηκαν από την επικαιρότητα. Όμως οι υπερασπιστές της Αρμενίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πυρός μαζί με Έλληνες και Ελληνοαρμένιους που πήγαν εθελοντικά για να υπερασπιστούν κοινές αξίες και ιδανικά. Ο αγώνας τους είναι παράδειγμα για τον Ελληνικό Λαό που αδυνατεί να αφυπνιστεί και να εξεγερθεί απέναντι στους εξουσιαστές και τους λακέδες των πρεσβειών.

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/20 9:16 μ.μ.

    Καλά τα λες, αλλά μια ένσταση. Ο Ιανός Πούτιν θεωρεί αρκετά δυτικόφιλη την πολιτική ελίτ που αυτή την εποχή έχει τα ηνία της Αρμενίας. Άρα, έχει κάθε λόγο να την αφήνει στην πίεση των δυτικών φίλων της όσο οι ισορροπίες που θέλει να κρατήσει δεν διαταράζονται. Όταν οι ισορροπίες θα διαταραχθούν ενδεχομένως να δούμε άλλη στάση. Έχει πολύ ψωμί ακόμα η υπόθεση. Ιδίως αν το πολεμικό σκηνικό παραμείνει αμετάβλητο για αρκετό καιρό μετά τις αμερικανικές εκλογές και την ενδεχόμενη ήττα του Τραμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις απόλυτο δίκιο. η σημερινή κυβέρνηση έχει σχέσεις με δυτικούς. όμως έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια από τους γραικύλους για αυτό και δηλώνουν εθελοντές στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/20 3:36 μ.μ.

      πάντως ο δυτικόφιλος φιλελεύθερος πρωθυπουργούς έστω έστειλε το παιδι του στον πόλεμο ο δικός όλο στα χανια παραθερίζει ο γιοκας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/10/20 11:32 π.μ.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_Revolutionary_Federation

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/20 10:12 π.μ.

    οι αζεροι ειναι εξισλαμισμενοι αρμενιοι οπως οι βοσνιοι ειναι εξισλασμενιοι σερβοι απλουστατα τα πραγματα και οι δυο επαιξαν βρωμικο ρολο οι μεν βοσνιοι στα βαλκανια και δεν αζεροι στον καυκασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι αζέροι είναι οι πραγματικοί τούρκοι. δεν είναι αρμένιοι στην καταγωγή. βρώμικο ρόλο έπαιξαν και οι κομμουνιστές της σερβίας τους οποίους στήριζε το Ισραήλ ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/20 3:33 μ.μ.

      εγω δεν μιλαω πολιτισμικα και εθνικα φυλετικα μιλαω με λιγα λογια οτι το παστουρμας το κεμπαμπ και το λαχματζουν ειναι τα εθνικα προιοντα σε τουρκια αρμενια αζερμπαισταν ειναι τυχαιο?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/20 11:32 π.μ.

    Αλβανια βοσνια γεωργια ισραηλ ουκρανια στο πλευρο των φονιαδων τουρκο-αζερων παντως οι αζεροι ηταν πιστοι στον χουσεινι της παλαιστινης υποπτος ο ρολος των αζερων ενω ειναι σιτες κανουν συμμαχιες με σαλαφιστες τελικα οποτε χρειαστει οι παγκοσμιοι εξουσιαστες μπορουν να χρισημοποιησουν απο εθνικιστες μεχρι αναρχικους κομμουνιστες απο σιτες μεχρι σουνιτες απο νεοναζι χουλιγκαν μεχρι αντιναζι οι σιωνιστες χρησιμοποιουν στην λευκορωσια νεοναζι κατα του λουκασενκου τυχαιο οτι βγαινουν οι διαδηλωτες με την σημαια την κατοχικης μαζι με τους τροσκιστες λενε για τον αιμοσταγη δικτατορα λουκασενκο ας προσεξουν καποιοι ποιους υποστηριζουν γιατι οι σιωνιστες μπορουν να χρισιμοποιησουν ακομα και τους νεοναζι εκτος απο τους αντιφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/10/20 1:19 μ.μ.

      Ακριβώς έτσι είναι! Και η αχνή σχέση που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε Αζέρους και κάποιους Παλαιστίνιους δεν πρέπει να μας παραξενεύει. Υπάρχει ο τουρκικός ενδιάμεσος. Η Τουρκία του Ερντογάν, ως νεοοθωμανική, υποδύεται τον προστάτη των Παλαιστινίων έναντι στο Ισραήλ. Οικοδομεί σχέσεις. Αντιθέτως, εμείς που κάποτε είχαμε καλές σχέσεις με τον μη φονταμενταλιστικό αραβικό κόσμο έχουμε γίνει από την εποχή του μπαμπά Μητσοτάκη πιόνια του Ισραήλ και του δυτικού κεφαλαίου.

      Διαγραφή
  4. είναι σιίτες αλλά δεν έχουν εξάρτηση από την θρησκεία. και να έχεις δίκιο σε όσα γράφεις για τους σιωνιστές αλλά θέλει μεγαλύτερη ανάλυση το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/20 3:39 μ.μ.

    Εδω τους σλαβους δεν θεωρουν λευκους καποιοι στους αρμενιους θα κολλησουν εγω επεσα σε ενα προφιλ που καν τα σλαβικα φυλα δεν θεωρουν λευκους ποια η θεση σου ΜΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι σλάβοι φυσικά και ανήκουν στην λευκή φυλή. αυτή δεν είναι θέση του ΜΚ αλλά των περισσοτέρων συναγωνιστών.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/10/20 10:00 π.μ.

      Και βέβαια οι Σλάβοι είναι λευκοί.Όποιος έχει μάτια το αντιλαμβάνεται.Οι συζητήσεις που γίνονται για τους Σλάβους,την "κατωτερότητα" τους και τη "λευκότητα" τους, πηγάζουν από τις Ε/Σ θεωρίες του 1930 και την τοποθέτηση του Νορδικού φαινοτύπου (Nordisch),στην κορυφή της λευκής πυραμίδας.
      Αλλά τι πάει να πει "Σλάβος";Οι Σλάβοι σήμερα είναι από Νορδικοί,Κρομανοειδείς κτλ μέχρι Βαλτικοί,και σίγουρα υπάρχουν ανάμεσα τους κάποιοι μογγολοκαυκασίδες.Στην πλειοψηφία τους λευκοί λοιπόν,με λίγες εξαιρέσεις.
      Οι Αρμένιοι ανήκουν ως επί τον πλείστον στον Αρμενοειδή φυλετικό τύπο.Τυπικά αυτός ο τύπος δεν θεωρείται "λευκός",αλλά ανήκει στους Ευρωπίδες, συγγενής θα λέγαμε.
      Οι Τούρκοι είναι κανονικά τουρανικοί(μογγολίδες δηλαδή). Υπάρχουν σήμερα κάποιες φυσιογνωμίες,μογγολικές,στην Τουρκία,αλλά εδώ και αιώνες έχουν επισκιαστεί από τους γηγενείς Αρμενοειδείς της Μικράς Ασίας.Στην ευρωπαϊκή Τουρκία σήμερα (Κωνσταντινούπολη, παράλια Ιωνίας), συναντούμε κάποιους λευκούς Τούρκους.
      Όλα αυτά σημαίνουν,ότι πρέπει καταρχάς να γίνει διάκριση φυλετικής και εθνικής ταυτότητας,διότι δεν συμπίπτουν πάντοτε.
      Θεωρώ πως ήταν αναγκαίο να αναφερθούμε στο φυλετικό ζήτημα και πιστεύω πως και ο Μ.Κ και οι περισσότεροι σχολιαστές έχουμε τις βασικές γνώσεις για να μπορέσουμε να διαλευκάνουμε θέματα,όπου η φυλετική ανθρωπολογία μας βοηθάει.

      Διαγραφή
    3. δεν υιοθετούσαν όλοι οι εθνικοσοσιαλιστές τον αντισλαβισμό της ηγεσίας του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/10/20 12:13 μ.μ.

      Όταν αναφέρομαι στον αντισλαβισμό,δεν σκέφτομαι μόνο την πολιτική χροιά του,αλλά και τη φυλετική.Δηλαδή οι Ε/Σ ως νορδικιστές,λοιδορούσαν τον βαλτικό φυλετικό τύπο (αντιπροσωπευτικό των Ρώσων ως ένα βαθμό,για παράδειγμα) ως κατώτερο.Υπήρχαν και προσωπικότητες που δεν ήταν αντισλαβιστές,ωστόσο ο φυλετικός αντισλαβισμός ήταν διάχυτος.Αρκεί κανείς να διαβάσει Günther,Rosenberg,Clauß κτλ,για να το αντιληφθεί.Ο Rosenberg ναι μεν αναφέρθηκε και στο πολιτικό ζήτημα,αλλά οι άλλοι δύο αυστηρά στο φυλετικό.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/10/20 1:30 μ.μ.

      Είναι κάτι παραπάνω από γελοίο να μπερδεύουμε την ιδεολογία με την εξωτερική πολιτική του 3ου ράιχ και άλλων προπολεμικών ευρωπαϊκών κρατών (η οποία δεν ήταν και πάντοτε συνεπής) και να ασχολούμαστε με τους κυπατζήδες που γράφουν σήμερα, σε εντελώς άλλες συνθήκες, αυτές τις βλακείες για ανώτερους και κατώτερους λευκούς κλπ.

      Οι Σκοπιανοί είναι λευκοί. Τι σημαίνει, ότι είναι αδέρφια μας; Οι Σέρβοι και οι Κροάτες είναι ίδια φυλή, αλλά και εθνικοί εχθροί.

      Ο στρατός του αμερικανικού Νότου στον εμφύλιο είχε και Ινδιάνους και έγχρωμους. Ήταν προδότες της ιδεολογίας τους οι Νότιοι;

      Ας καταλάβουμε κάποτε ότι ο φυλετισμός είναι ένα στοιχείο της ιδεολογίας μας. Δεν είναι το παν!! Ακόμη και μέσα στο nsdap τα πιο συντηρητικά στοιχεία είχαν εμμονή με τον ιεραρχικό φυλετισμό (όπως και η ιμπεριαλιστική Βρετανία-μην το ξεχνάμε!!). Όχι οι Στρασερικοί. Και είδαμε πόσο χρησίμευσε σαν πρόσχημα για μια ιμπεριαλιστική επεκτατική πολιτική ο ρατσιστικός φυλετισμός.

      Για να τελειώνουμε με αυτή την βλακεία. Καμιά σχέση δεν έχει η φυλετική προέλευση με την πολιτική ιδεολογία. Έχει με τον πολιτισμό. Έχει με την εθνική κουλτούρα. Αλλά με την πολιτική ιδεολογία, όχι.

      Μια χαρά καπιταλόσκυλα και τσιράκια των πλούσιων Εβραίων είναι οι περισσότεροι λευκοί σήμερα. Θα τους προτιμήσουμε από έναν Χιλιανό εθνικιστή skinhead, που έχει ινδιάνικη καταγωγή;

      Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/10/20 3:59 μ.μ.

    http://mavroskrinos.blogspot.com/2017/12/ddr.html

    Παντως ο ανωνυμος συναγωνιστης(εδω γελαμε) δεν λεει και τα καλυτερα λογια για τους λαους του καυκασου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αναφορά είναι για τους γεωργιανούς και κυρίως για τον στάλιν. δεν είναι για τους αρμένιους. είναι φυλετικό το ζήτημα στην περιοχή όπως είναι και στην ελλάδα και αλλού.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/10/20 4:04 μ.μ.

    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1366&bih=654&ei=AoWVX6eoN4eckgXEroOYCw&q=%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CE%B3%CF%85%CF%86%CF%84%CE%BF%CE%B9&oq=%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CE%B3%CF%85%CF%86%CF%84%CE%BF%CE%B9&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzoFCCEQoAFQpJQBWPunAWCrqgFoAnAAeACAAZcCiAGbCZIBBTAuNi4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwinsd7m88_sAhUHjqQKHUTXALM4ChDh1QMIDA&uact=5

    Μερικα σχολια απο το μαγικο κοσμο του google ειναι ολοι μα ολοι προβοκατορες ? και μην πεις την βλακεια οτι ενα τρολ τα γραφει ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξέρουμε αν είναι τρολ ή όχι και δεν ξέρουμε αν είσαι ο ίδιος που συνεχώς κάνει αναφορά για το εν λόγω ιστολόγιο. Η συντακτική ομάδα του ΜΚ δεν έχει κάποια σχέση με αυτά τα σχόλια. Ελπίζω αυτό αν είναι κατανοητό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/20 8:35 μ.μ.

      Εγω δεν λεω οτι αυτο το τρολ που λες οτι ειμαι εγω δεν βαζει επιπλεον αλλα εσυ αρνεισε την πραγματικοτητα οτι στο χωρο μας υπαρχουν ατομα που λενε ολα αυτα

      Διαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.