Εις μνήμην του Ισιδώρου aka Hjarulv Henker: Hellenic War Machine - Συνέντευξη των Der Sturmer στο περιοδικό «Αντεπίθεση» τεύχος 26, Μάρτιος 2006, σελίδες 32-33 (.pdf)


γράφει ο Wolverine

Στις αρχές του χρόνου η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του Ισιδώρου aka Hjarulv Henker του συγκροτήματος «Der Sturmer» έσκασε σαν «βόμβα» στις τάξεις του «χώρου» και κυρίως ανάμεσα στους υποστηρικτές του NSBM εντός και εκτός Ελλάδος. 

Διαδικτυακές αναφορές που αξίζει να διαβάσετε υπήρξαν στο «Glory Days of RAC», τον «Μαύρο Κρίνο» και την ΦΛΕΦΑΛΟ - στους τελευταίους με αφορμή την συνέντευξη των Dreadful Relic -  καθώς και σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του εξωτερικού με διθυράμβους για τον εκλιπόντα και την μουσικό - πολιτική του προσφορά. 

Υπήρξε μέλος των εκδοτικών ομάδων των παγανιστικών και ιδεολογικών περιοδικών Wrath of the Gods, Dark Imperium and Heathen Pride καθώς και μέλος των Wodulf και Lamentation

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην απώλεια ενός μαχητή του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού και μέλος της ποιοτικής αυτής μπάντας αφού είχα την τύχη να τους γνωρίσω σε προσωπικό επίπεδο από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, μέσω της άμεσης ενίσχυσης με την προμήθεια των μουσικών έργων που κυκλοφόρησαν (EPs, demos, splits, full - lengths, best of, compilations) αλλά και με φυσική παρουσία σε συναυλίες και ακτιβιστικές ενέργειες που την εποχή εκείνη προσέλκυαν εκατοντάδες ποιοτικούς συναγωνιστές και συναγωνίστριες. 

Πλούσια η δισκογραφία του εν λόγω συγκροτήματος δημοφιλείς σε όλες τις χώρες που υπάρχει η «ακραία μουσική σκηνή» του NSBM και κυρίως τα μέλη της μπάντας - συμμετείχαν και σε άλλα συγκροτήματα - αποδεκτοί από το σύνολο των συναγωνιστών ως ενωτικοί και αυθεντικοί χαρακτήρες, «φανατικοί» υποστηρικτές της Ιδέας και διαχρονικοί εχθροί της ακροδεξιάς που επιβλήθηκε σταδιακά από το παρακράτος και την δεξιά. 

Ο στίχος και η θεματολογία τους καθώς και η αισθητική τους όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει να κάνει με ακροδεξιές εμπορικές καρικατούρες ή με ριψάσπιδες δηλωσίες ηγετίσκους αλλά με την Πατρώα Θρησκεία, τον Εθνικοσοσιαλισμό, την καταγγελία της Σιωνιστικής κτηνωδίας, την υπερηφάνεια της Ευρώπης και την μνήμη των Συναγωνιστών που έπεσαν στις επάλξεις. 

Ο Ισίδωρος παραμένει στην μνήμη όλων για την προσφορά του στην μουσική αλλά και στο πεδίο των ιδεών. Εις μνήμην του Συναγωνιστή η συντακτική μας ομάδα δημοσιεύει σήμερα μια σχετικά άγνωστη συνέντευξη των «Der Sturmer» στο περιοδικό «Αντεπίθεση» τεύχος 26, Μάρτιος 2006, σελίδες 32-33. 

Δόθηκε στον Π.Κ. και έχει ιδιαίτερη σημασία ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν ποιοτικό συναγωνιστή που έφυγε νωρίς αλλά και για τις καίριες απαντήσεις της μπάντας στις ερωτήσεις του συντάκτη του περιοδικού ...

για να διαβάσετε την συνέντευξη σε μορφή αρχείου .pdf στον σύνδεσμο εδώ ...

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/22 10:18 μ.μ.

    τρομερή συνέντευξη. η έκτη ερώτηση και η απάντηση της μπάντας καταπέλτης στα μούτρα κάποιων καθαρολόγων και όλα αυτά το 2006!αιώνια η μνήμη του συντρόφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στα Ηλύσια , θα βρει όλες τις μεγάλες μορφές που δημιούργησαν και θα είναι καλύτερα πίνοντας και συζητώντας τα χάλια αυτού του σύγχρονου κόσμου μας, αηδιασμένος όπως ολοι εδώ δήθεν ζωντανοί..
    Κάποιοι μάλιστα νιωθουν πιο ζωντανοί αφού κατέκτησαν πρεζάκια του Καθεστωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/22 10:15 π.μ.

    αν και τα μέλη της μπάντας δεν το έκρυβαν ότι ήταν χιτλερικοί η απάντηση στην ερώτηση για 34 και Σλάβους υπενθυμίζει για όσους γνωρίζουν ότι πάντα στην χα υπήρχε μια φιλεργατική τάση που γούσταρε και Στράσσερ αλλά λόγω χοντρού δεν το τόνιζαν. Ψιλό δείγματα ήταν ο Έλληνας εργάτης και κάποια άρθρα για ναζμπολς και πανό σε γιορτή Πρωτομαγιάς στην Σαλονίκη. Και ο Δράκουλας έγραφε για την εργατιά αλλά ποτέ δεν πήρε διάσταση το ρεύμα αυτό λόγω της ακροδεξιάς στροφής. Ο Γιαλαμάς ξέρει πολλά που ήταν χα και πήγε αντίδοτο μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/22 10:24 π.μ.

      Δράκουλα εννοεις τον Μαστορα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/22 7:43 μ.μ.

      Στην Χρυσή υπήρχαν κ υπάρχουν κ χιτλερικοί κ στρασσερικοί, αλλά δεν μάλωναν μεταξύ τους, όπως κάνουν τώρα κάποιοι αυτόνομοι, για αυτό δεν πάνε μπροστά κ θα μείνουν 20 άτομα κ οι 2 πλευρές.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/1/22 8:10 μ.μ.

      Στρασερικοι στην χα του ακροδεξιού μιχαλολιάκου; Σε ποιο σύμπαν φιλε;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/1/22 8:14 μ.μ.

      7:43 πλέον δεν υπάρχει χρυσή εκτός αν εννοείς δέκα άτομα Σαλονίκη και άλλα δέκα Αθήνα στρασσερικοί ναι υπήρχαν άλλα πάντα στις παρυφές και αποχώρησαν όλοι μέχρι το 2009

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/1/22 4:15 μ.μ.

      8:14 τα 10 άτομα που τα είδες; πορεία με 30 άτομα έγινε τις προάλλες, ανέβηκε κ βίντεο, ποιος άλλος κάνει κάτι παρόμοιο;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/1/22 6:43 μ.μ.

      Καμια πορεία δεν έγινε με 30 ατομα. Βάλε εδώ το βίντεο να μας βγαλεις λάθος. Βαρεσε χρεοκοπία το μαγαζάκι του Βούδα

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/1/22 12:46 μ.μ.

      Αυτοι κατι κάνουν απο δράσεις. Εσυ κοιτα τωρα να σκουπίσεις τα αίματα απο το πληκτρολογιο

      Διαγραφή
  4. Εκ μέρους της σ.ο.

    Για τον ανώνυμο σχολιαστή που αφήνει αιχμές προς μέλος της σ.ο. τον καλούμε οπότε βρει τους αδένες να καλέσει στο γνωστό τηλέφωνο για μια συνάντηση από κοντά. Να δούμε τότε αν θα έχει το θάρρος να υποστηρίξει τα όσα γράφει σε ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο σε διάφορα ιστολόγια. Μην αφήσει όμως τον χρόνο να περάσει όπως έκανε στο παρελθόν με γνωστό συναγωνιστή. Υπάρχει ανυπομονησία μεγάλη εδώ και καιρό. Ελπίζουμε να διαβαστεί το σχόλιο μας και άμεσα να υπάρξει διάθεση επικοινωνίας για ορισμό του χρόνου και του σημείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/22 1:47 μ.μ.

      Οι ανώνυμες αδερφές του ελέους πάντα θα κρύβονται πίσω από ανώνυμα σχόλια ή μπάτσους τι πιο ξεκάθαρη απάντηση αυτά έλεγαν και στην φλεφαλο και μετά τους έψαχναν με gps παρακράτος ρουφιάνοι δειλοί και συκοφάντες

      Διαγραφή
  5. Εξαιρετική ανάρτηση. REST IN PRIDE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/1/22 5:39 μ.μ.

    ΜΚ τοποθέτηση για Ουκρανικό Ζήτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/1/22 8:11 μ.μ.

    Βλέπουν ξανά εφιάλτες οι ... του χώρου με τους ιταλούς συναγωνιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/22 11:29 μ.μ.

      Τους ενοχλει η Ιταλία και ο φασισμός. Vaffanculo λοιπόν που λένε και τα αδέλφια μας από την Εσπερία.

      Διαγραφή
  8. https://counter-currents.com/2022/01/a-eulogy-for-a-friend-hero

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.