Νεοπτόλεμος Λεφτής - η ζωή ενός αντάρτη στις φλόγες του αγώνα της ένωσης

Άνθρωποι που σε δύσκολες εποχές, δεν δείλιασαν, δεν δίστασαν μπροστά σε κανέναν κίνδυνο, διατήρησαν τις αρχές τους μπροστά σε φυλακές και βασανιστήρια, ακόμα και την ίδια την ζωή τους διακύβευσαν προκειμένου για την μεγάλη τους αγάπη, την πατρίδα.

Ο αναγνώστης παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον την εξιστόρηση του Αγωνιστή της ΕΟΚΑ Νεοπτόλεμου Λεφτή που έζησε τα γεγονότα του Αγώνα της ΕΟΚΑ και τα γνωρίζει από πρώτο χέρι. Με ζωντάνια και αμεσότητα δίνονται όλες οι κυριότερες στιγμές αυτών δεκαετιών αλλά και πολλά σημεία που η επίσημη ιστοριογραφία αγνοεί.

Tο βιβλίο αυτό, καθίσταται ένα μνημείο ηρώων, ένα πατριωτικό έργο αναφοράς, που θα συνοδεύει και τα σημερινά εθνικά οράματα και θα παραστέκεται στις ερχόμενες γενεές σαν ιερή φλόγα αυτοθυσίας. 

για περισσότερα εδώ ...

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/2/22 4:53 μ.μ.

    Σταθερή αξια η λόγχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/22 5:29 μ.μ.

    Καλη φαση τα Ιμια των αυτόνομων Εθνικοσοσιαλιστών απο τους υπαρξιστές. ...... μέχρι και ο ... σε έχει ξεπεράσει σε αριθμό μελών. Μόνο με ..... και .... έμεινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/22 5:50 μ.μ.

    Οπωσδήποτε σύμπραξη αυτόνομων με Ζωη Μπεχλη και Δημήτρη Ζαφειρόπουλο που είναι τίμιοι άνθρωποι, αγνοι ιδεολόγοι και πανω απο όλα δεν έχουν παρε δώσε με την γαλανόλευκη antifa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/22 3:04 μ.μ.

      ο Μπέχλης πόσα άτομα θα μαζέψει αν κάνει μία συγκέντρωση το Κίνημα 21 άραγε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/2/22 5:11 μ.μ.

      Φτάνει με τον παχύσαρκο καραβανά σου ρε βλάκα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/2/22 3:03 π.μ.

      Ο ίδιος ο μπέχλης είναι.Νομιζει ότι θα πάρει ψήφους απο εδώ.Ρε Ζώη γιατί δεν βρίσκεις ένα χόμπι σαν όλους τους συνταξιούχους;Ψάρεμα τάβλι ΚΑΠΗ γραμματόσημα λαχανόκηπο;Οι παραληρηματικές σου εκπομπές των 3 ωρών δείχνουν ότι δεν έχει καμία άλλη έγνοια.Στο κάτω κάτω βρες μια γκόμενα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/2/22 12:19 π.μ.

      Κλαίωωωωωωω!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/22 8:42 μ.μ.

    Αγρια οπαδικη δολοφονία στη Σαλονίκη απο παρακρατικούς γνωστού πουτινικου καπιταλιστή. Να τα βλέπουν αυτά οι ρωσοδουλοι της ακροδεξιάς. Οι αυτόνομοι έλληνες εθνικοσοσιαλιστές παίρνουμε ξεκάθαρη θέση εναντια σε αυτό το φαινόμενο που πληττει τα ελληνόπουλα

    https://resist-to-exist.gr/2020/04/26/h-apath-tou-xouligkanismou-kai-tou-sygxronou-podosfairou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημαντική η αναφορά του άρθρου στην γάγγραινα των πλουσίων που διοικούν στρατούς νεολαίων με κατάληξη τον εμφύλιο. Ανεβάζουμε το σχόλιο παρά την απαράδεκτη παράγραφο σε παλαιότερη δημοσίευση σας η οποία όχι μόνο δεν έχει σχέση με την αυτονομία αλλά προωθεί διχαστική λογική.

      Διαγραφή
    2. "Επισημαίνω πως θα δημοσιευθούν μόνο όσα άρθρα ταιριάζουν με την Ιδεολογία, τις Αρχές και τις Αξίες, του Ελληνικού Εθνικού Σοσιαλισμού. Όχι άρθρα που αφορούν γερμανοπληξίες, εσωτερισμούς, σατανισμούς, θεοσοφισμούς, ινδοευρωπαϊσμούς, στρασσερισμούς, αριστερισμούς και άλλου είδους ψυχασθενισμούς"

      Δεν γνωρίζουμε αν εστάλη ο σύνδεσμος από τους διαχειριστές αλλά το παραπάνω απόσπασμα ΜΝΗΜΕΙΟ διχασμού ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα άρθρα για τον Χιτλερισμό και την Αυτονομία δημοσιεύτηκε εκεί.

      Ξεκάθαρες διαδικτυακές κουβέντες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/2/22 1:26 μ.μ.

      Δεν αποτελεί "Μνημείο Διχασμού" αλλά Μνημείο Ηλιθιότητας. Όποιος δηλώνει εθνικοσοσιαλιστής και συγχρόνως δεν πιστεύει στην ινδοευρωπαϊκή καταγωγή του Ελληνικού Γένους -ή ακόμη και στην γενικότερη ύπαρξη των Ινδοευρωπαίων/Αρίων - πρέπει να είναι πραγματικά για ζουρλομανδύα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/2/22 2:01 μ.μ.

      Ωραίο άρθρο που κολλάει όμως η ρωσουδουλεια; Ο αμερικανοδουλος και χορηγός της ΝΔ, Μαρινάκης δεν έχει υπό την επίβλεψη του παρόμοιους παρακρατικούς στρατούς; Ή μήπως ο μεγάλος κίνδυνος της Ελλάδος αυτή τη στιγμή είναι η Ρωσία; Όσο για την ακροδεξιά λάθος κάνεις όλο και περισσότερο προς τη Δύση στρέφεται. Έτσι ΟΑΚΚΕ της δεξιάς; Γιατί όλο για την εξ' Ανατολών απειλή μιλάτε, για ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ τσιμουδια.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/2/22 2:31 μ.μ.

      Ειδικα στο resist to exist πάντως αλλα και γενικά όλα τα παιδιά της ΕΣΑ έχει μαλλιασει η γλώσσα 4 χρόνια να λένε ενάντια σε ΝΑΤΟ ΕΕ Ευρώ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/2/22 2:49 μ.μ.

      Ρωσοδουλεια επειδή ο καπιταλιστής Σαββίδης είναι ο ίδιος ρωσος και πράκτορας του Πούτιν. Ή μήπως αυτά τα ξεχάσατε χρυσαυγητες που τον προσκυνατε; Πρωην και νυν

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος2/2/22 3:01 μ.μ.

      Τρομερό, κάποιοι είναι πραγματικά άρρωστοι με τις εμμονές τους, ΟΑΚΚΕ της ακροδεξιάς

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος2/2/22 5:59 μ.μ.

      Οι διεθνιστες εθνικοσοσιαλισταράδες που γράψανε για «φυλετικές παμβαλκανικες λύσσες» και μας βριζανε ως σωβινιστές τι έχουν να πουν; Ακόμα γουσταρουν δικέφαλο απο τα χερακια της κάθε φουρειρα;

      Διαγραφή
  5. Διεγράφησαν τέσσερα (4) υβριστικά σχόλια για μια γνωστή φράξια του χώρου, με αφορμή την παρουσία μελών της σε ομιλία για τα Ίμια. Και τα τέσσερα σχόλια παραβαίνουν τους κανόνες της φόρμας σχολίων ή κινούνται σε έναν τρόπο κατηγοριών που δεν οδηγεί κάπου παρά μόνο στην ανακύκλωση της εχθρότητας. Επειδή οι ανώνυμοι συντάκτες είναι πιθανόν άτομα των ιδεών μας αλλά και άγνωστοι δεν υπάρχει χρόνος για περαιτέρω συστάσεις και διάθεση για έριδες. Υπενθυμίζουμε ότι έχει από την 01/02/2022 αλλάξει η πολιτική δημοσίευσης. Καλούνται οι φίλοι και εχθροί και λοιποί να μην υποβάλλουν προς έγκριση τέτοιου είδους σχόλια αφού χάνουν τον χρόνο τους. Εδώ και καιρό οι μάσκες έχουν πέσει, είναι γνωστές οι διαμάχες και οι διαφωνίες, είναι γνωστό ποιοι είναι με ποιους. Αν οι ανώνυμοι συναγωνιστές θέλουν μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την εν λόγω ομάδα χωρίς να αναλώνουν τον χρόνο τους σε ύβρεις. Στο παρελθόν μέλη της σ.ο. ήρθαν σε απευθείας επικοινωνία είτε με συκοφάντες δημοσιοκάφρους είτε με συναγωνιστές και "συναγωνιστές" που είναι αρνητικοί στις απόψεις της Τρίτης Θέσης. Πλέον τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων. Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε αντιφασίστες και κράτος θα διαγράφονται επίσης. Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την σ.ο. ή άλλες ομάδες και κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής. Σε καιρούς δύσκολους ας πράξουν όλοι όπως νομίζουν χωρίς να αναλώνονται απλά σε έναν ανώνυμο σχολιασμό. Τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και πιο πριν, η συντακτική μας ομάδα απάντησε είτε με αρθρογραφία και πηγές είτε δια ζώσης είτε μέσω συνεντεύξεων και podcasts σε εκατοντάδες απορίες ερωτήσεις και "επιθέσεις". Πλέον η νέα τακτική μας μετά από 15ετη παρουσία στην αυτονομία θα είναι διαφορετική τόσο στο διαδίκτυο όσο και έξω από αυτό. Για απορίες και ύβρεις, απειλές και συστάσεις ... στο μέιλ, στο Instagram ή στα προφίλ των μελών της σ.ο στο fb καθώς στο Twitter. Διάλογο με όλους ακόμη και με τον διάβολο και όχι μόνο μέσα από το ίντερνετ!

    Καλή συνέχεια και σύντομα νέα άρθρα καθώς και η κυκλοφορία της επίσημης έντυπης έκδοσης μας,νέα podcasts και νέα για τα οποία όσο υπάρχει ελευθερία στο διαδίκτυο θα ενημερώνεστε ...

    Εκ μέρους των συναγωνιστών που αρθρογραφούν στο ιστολόγιο ή ενισχύουν με κάθε τρόπο την συντακτική ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/22 10:43 π.μ.

      Καμία πληροφορία για την έντυπη έκδοση;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/2/22 5:19 μ.μ.

    Το τσάκωσαν το τύπο και μαντέψτε τί εθνικότητας είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/2/22 6:04 μ.μ.

    «Προτού ενωθούμε και για να ενωθούμε πρέπει πρώτα να χωρίσουμε αποφασιστικά και ξεκάθαρα. Διαφορετικά, η ένωσή μας θα ήταν μόνο πλασματική, θα συγκάλυπτε τις διαφορές που υπάρχουν και θα εμπόδιζε τη ριζική τους εξάλειψη».


    Αυτό έλεγε ο Λένιν. Νομίζω είναι πιο επίκαιρο από ποτέ για την κατάσταση του φασιστικού/εθνικοσοσιαλιστικού/αυτόνομου χώρου. Και μιλάω μόνο για εμάς. Οι ακροδεξιοί δεν μας αφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/2/22 7:46 μ.μ.

    Εν τω μεταξύ, καιρό έχουμε να δούμε "Βορεινά Σάλπισματα". Το ΑΡΜΑ/Στ.Γκεκας υπάρχει η είναι και αυτοί στα τελειώματα; ΜΚ σοβαρά ρωτάω. Χωρίς διάθεση τρολαρίσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/22 4:37 μ.μ.

      Πάντα καλοπροαίρετα Αρίστο.. Έχεις ανησυχίες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/2/22 9:39 μ.μ.

      Προς τον 7:46.
      Γιατί δεν στέλνεις ένα mail προς την ιστοσελίδα της κοινότητος, για να βρεις απάντηση στην απορία σου ;
      Χωρίς διάθεση τρολαρίσματος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/2/22 4:36 μ.μ.

      Και εσύ γιατί πετάχτηκες και δεν αφήνεις την κοινότητα να απαντήσει εδω (αν θέλει) η να παραπέμψει σε κάποιο μέιλ; χωρίς διάθεση τρολαρισματος.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/2/22 12:12 π.μ.

      7/2/22 10:24 μ.μ. δεν ήταν πάντοτε έτσι, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

      Διαγραφή
  9. Κύπριος αναγνώστης3/2/22 10:24 π.μ.

    Γιατί σε μια ανάρτηση για το βιβλίο που μιλά για την ζωή ενός υπερήλικα αντάρτη της ΈΟΚΑ αναλώνεστε σε ιδεολογικούς διαξιφισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/2/22 2:46 μ.μ.

    2:31 η ΕΣΑ προς τιμήν της μιλάει συνεχώς εναντίον του ΝΑΤΟ. Το resist to exist δεν έχω δει να ανεβάζει άρθρο κατά της ευρωατλαντικης συμμαχίας. Θες να δούμε όμως τι λεει το μαγειρείο που έγραφε υπέρ της αυστριακής αστυνομίας και πίσω από κάθε τι βλέπει τους Ρώσους και τον Πούτιν; Θες να δούμε τι γράφουν στα ΜΚΔ διάφοροι "χιτλερικοί" τύπου "καλύτερα με τους δυτικούς που είναι φυλετικοί μας αδελφοί παρά με τους Μογγόλους"; 2:49 κανένας δεν προσκυνάει τον Σαββίδη που είναι δηλωμένος αριστερός και πατρονας του Τσίπρα. Δεν ξέρω που τα έχεις δει αυτά. Πάντως συγκριτικά στην Ελλάδα η αστική τάξη και οι μεγαλοκαπιταλιστες είναι δυτικοτραφείς και δυτικοδουλοι, όχι ρωσοδουλοι. Οι μόνοι που ισχυρίζονται το τελευταίο είναι οι ΟΑΚΚιτες με τους οποίους έχετε πολλά κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/22 2:52 μ.μ.

      To resist to exist είναι η συνέχεια του Hellenic ns είσαι σίγουρος οτι δεν μίλαγαν στο Hellenic ns κατά του ΝΑΤΟ; ίδια άρθρα ανεβαίνουν

      2ον, δεν προσκυνανε τον Σαββίδη ακροδεξιοί ορθόδοξοι πανσλαβιστες τύπου ιςρος λοχος και ακροδεξιά κόμματα όπως χρυσή αυγη, Κασιδιάρης, κα;

      Τρίτον, κοκκαλης Μπόμπολας κοπελουζος αλαφουζος Μυτιληναίος είναι δυτικοτραφεις; Εχεις παλαβωσει σλαβοδουλε τριτοδρομιτη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/2/22 2:58 μ.μ.

      Ποια είναι τα κοινα της πιο δημοφιλης αυτονομης εθνικοσοσιαλιστικης εκπομπής στην Ελλάδα με τους φιλοσιωνιστές της ΟΑΚΚΕ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/2/22 5:27 μ.μ.

      Χαχαχαχαχα τι κοινό έχουν οι φιλοσιωνιστες ΟΑΚΚιτες μες εσάς; Γιατί εσείς είστε αντισιωνιστες; Δεν ζητούσατε ουδετερότητα στην διαμάχη Ισραήλ - Παλαιστίνης; Δεν μιλούσατε για "ενδοσημιτικους εμφυλίους" μεταξύ Αράβων και Εβραίων ξεπλένοντας το κράτος τρομοκράτη στη Μέση Ανατολή; Ακριβώς αυτά είναι τα κοινά σας: ο φιλοσιωνισμος, ο υστερικός αντιρωσισμος και το κλείσιμο του ματιού στους δυτικούς ιμπεριαλιστές - καπιταλιστές.

      2:52 δεν έχω προσέξει αντιΝΑΤΟϊκό άρθρο ούτε στο hellenic ns, ούτε στο resist to exist. Αν υπάρχει στείλε. Ο Κασιδιάρης είναι δυτικοδουλος, νατοϊκοφιλος, υπέρ ΕΕ, λάτρης του Τραμπ και των ΗΠΑ. Που βλέπεις ρωσοφιλια και Σαββίδη; Το ίδιο και η ΧΑ στα καλά της που ζητούσε να αναλάβουν την εξόρυξη των κοιτασμάτων οι δυτικές πολυεθνικές και πρότεινε συμμαχίες με το Ισραήλ για την ΑΟΖ. Για Ιερό Λόχο ναι όντως δεν διαφωνώ, το ίδιο και η ΕΛΑΣΥΝ με τα ορθόδοξα τόξα. Η κυρίαρχη τάση όμως στον χώρο κοιτάζει προς τη Δύση και γεωπολιτικά και ιδεολογικά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/2/22 5:40 μ.μ.

      Ο δυτικοτραφης και ιδιοκτήτης του κατεξοχήν δυτικόφιλου, νεοδημοκρατικου μέσου, Αλαφούζος είναι της Ρωσίας και του Πούτιν; Ο Κοπελουζος που συνεργάζεται με τα αμερικανικά funds που έχουν κατ' αποκλειστικότητα αναλάβει την διαχείριση του ελληνικού φυσικού αερίου είναι του Πούτιν; Το ίδιο και ο Μυτιληναίος. Μπόμπολας, Κόκκαλης έχουν χάσει την αίγλη τους και την επιρροή τους ο δε πρώτος μάλιστα και τις επιχειρήσεις του οπότε έχεις μείνει λίγο πίσω.

      ΟΑΚΚΕ της δεξιάς είσαι και αυτό δεν αλλάζει αμερικανοδουλε θαμώνα της πρεσβείας.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/2/22 6:29 μ.μ.

      η Χρυσή Αυγή που την είδες να προσκυνάει τον Σαββίδη ρε 2:52;

      Διαγραφή
  11. Επειδή έτσι προλειαίνουμε τόσο τον εθνικό χώρο όσο και τις ναρκωμένες συνειδήσεις μας, να αποδεχθούν χωρίς πολλά πολλά την αναγνώριση απ' την ελλαδική κυβέρνηση των κατεχομένων ως ανεξάρτητο κράτος και κατόπιν την προσάρτηση αυτών απ' τη Τουρκία.

    Ποιά Κύπρος ποιά ΕΟΚΑ ποιά κατεχόμενα κι αγώνας για απελευθέρωση μας λέτε σεις εκεί κάτω. Κουτσομπολιό του αισχίστου είδους και φρέντο καπουτσίνο μόνο φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή το θέμα πλέον με τα σχόλια χρίζει επιστημονικης ψυχολογικης μελετης, καλυτερα να τελειωνουμε κατα την ταπεινη μου γνωμη.
    Η λγικη λεει οτι σχοκιαζω κατω απο ενα αρθρο ..το αρθρο, συμφωνω η δεν συμφωνω.
    Λεει το αρθρο για μουσακα; Ε, να σχολιαστεί ο μουσακας...οχι ο καφες.
    Λοιπον εδω πμεον μιλαμε για κατασταση ΑΜΕΑ, με κομπλεξ διαφορα και διανοητικα θεματα προσωπικοτητας.
    Λυπαμαι πραγματικα καποια παιδια εδω που χανονται, κριμα. Μπορει να διαφωνουμε σε διαφορα, ειναι λογικο..αλλα εχεο ξεφυγει η κατασταση.
    Αν το μπλογκ ηταν δικο μου, δεν θα ασχολιομουν πλέον. Προσπαθούμε να βάλουμε καποια αρθρα διαφορετικα για τροφή του μυαλού και συζήτηση. Να μαθαίνουν οι νεοι. Να ασχολούμαστε οι παλαιότεροι..να παμε μπροστά πέρα απο Αγια Σοφια το μεγα μοναστήρι και αλλα.... πέρα από Αλβανοφαγους του πληκτρολογιου και παιδάκια που δεν έχουν πιάσει σπρευ στα χέρια τους για κάποια δράση..και να μην αναφέρω γλουτολινη τα ξημερώματα με σπασμένα γυαλιά για ασφαλεια...ξέρετε κάποιοι...!
    Σορρυ βάζω δύσκολα αλλά υπάρχει το πληκτρολόγιο να βγάλετε κάποιοι τα μέσα σας..
    Να είστε καλά , καλή συνεχεια και λυπάμαι!

    Τin tin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/2/22 10:24 μ.μ.

    Αρίστο δεν τραβάει, άστο.. Άφησε ήσυχες τις εναπομείνασες ομάδες αυτού του χώρου όσο προσπαθούμε να βρούμε κοινά σημεία και να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι γνωστό πως τρέφεις άγριο μίσος για τον χώρο και για αυτό πασχίζεις από τότε που ήσουν στην στενή μέχρι σήμερα να υπονομεύσεις όλους με τους οποίους είχες παρτίδες. Εκδότες, συναγωνιστές, "συναγωνιστές", μέχρι και σε αυτό το ιστολόγιο είχε φτάσει η χάρη σου και είδαμε πως ξεπλήρωσες την φιλοξενία. Άσε λοιπόν τις σοβαρές απορίες και τα "χωρίς τρολάρισμα" γιατί βρωμάς από μακριά. Ασχολείσου με τα κοστούμια, τις πόζες και τις ....., δεν ανήκεις εδώ και φαίνεται αφοὐ αναγκάζεσαι να γράφεις ανώνυμα σχόλια καθώς γνωρίζεις τί ἀγριο κράξιμο θα έτρωγες εάν έγραφες επωνύμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/2/22 11:04 μ.μ.

    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.