Άρθρο του Gabrielle Adinolfi για τον Eric Zemmour (μετάφραση: Κωνσταντίνος Μποβιάτσος)

 

Ένα άρθρο «πικάντικο» και καθαρά «ωμό», από τον διανοητή ακτιβιστή και ιδρυτή της «Τρίτης Θέσης» (Terza Posizione) την δεκαετία του ‘70 στην Ιταλία, του Gabrielle Adinolfi.  

Άριστος γνώστης της Γαλλικής πολιτικής σκηνής, έχει άλλωστε ζήσει και πολλά χρόνια στην Γαλλία κατά την διάρκεια της απόδρασης του από την Ιταλία τα ταραγμένα χρόνια των δεκαετιών ‘70, ‘80 και ’90. 

Ας απολαύσουμε λοιπόν τι μας λέει για τον διάσημο Ζemmour τον «νέο μεσσία» των γραφικών δεξιών, νέο «είδωλο» φυσικά και των απανταχού ακροδεξιών απατεώνων δήθεν «πατριωτών» που επιλέγουν την αγία τριάδα Orban - Meloni - Zemmour στον βρώμικο δρόμο τους προς την υποταγή. 

Ακόμη ένα πανέξυπνο παιχνίδι - παγίδα από το καθεστώς, μετά από τους Trump, Salvini και άλλους «φωστήρες» του παρενδυτικού «λαϊκίστικου πατριωτισμού», παντοτινού εχθρού του ριζοσπαστικού εθνικισμού και της αυθεντικής αντιδημοκρατικής παράδοσης.

Γιατί όχι ο Zemmour από το Α στο Ω!

Ο Zemmour, ο άνθρωπος που από την συναγωγή θέλει να μεταρρυθμίσει τη Γαλλία, κινήθηκε από το Stay Behind για να θάψει την επαναστατική «δεξιά» και να εμποδίσει τη Γαλλική και Ευρωπαϊκή πολιτική σε παγκόσμια σενάρια. Η επίθεση Zemmour στη Γαλλία δεν είναι μεμονωμένη, είναι μέρος μιας στρατηγικής για την Ευρώπη που πρέπει να αποφευχθεί και η οποία πρέπει να καταπολεμηθεί. Οι λόγοι κυμαίνονται από την απάτη, δηλαδή την μυσταγωγία και την ανατροπή βασικών αρχών και γραμμών, έως τις πολιτικές στρατηγικές που στον τέλειο «Λενινισμό» των δημιουργών του υψηλού χρηματοοικονομικού συστήματος, έχουν πάντα δύο ακριβείς στόχους να επιτύχουν ταυτόχρονα.

Ας ξεκινήσουμε όμως  με τον άμεσα αντιληπτό τακτικό στόχο του.

Φέρνοντας τη Σαρκοζική  αύρα  πίσω στα Ηλύσια για να ξαναρχίσουν την αντιγαλλική και αντιευρωπαϊκή (και αντιιταλική, σκεφτείτε την Λιβύη) πολιτική που ο Μακρόν ανέτρεψε αμέσως σε σημείο να εξαπολύσει μια πρόκληση για την Αμερικανική ηγεμονία στην Ευρώπη. Αλλά και για να αναγκάσει την Γαλλία να παραχωρήσει έδαφος σε Κινέζους και Αμερικανούς στην Αφρική και να βάλει τέλος στην πολιτική του Μακρόν που στραγγαλίζοντας τους από τον Νίγηρα μείωσε την μετανάστευση από το 2018 όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και στην Ευρώπη. Μια αντιστροφή της τάσης που ισχύει από το 1973 τουλάχιστον.

Δεν θα είναι ο ίδιος ο Zemmour που θα πραγματοποιήσει αυτές τις ανατροπές, αλλά, συγκρατώντας τον αγώνα της Μαρίν Λεπέν, καλείται να επιτρέψει στον υποψήφιο Σαρκοζιστή να αμφισβητήσει τα Ηλύσια και να κατακτήσει τη Γαλλία για λογαριασμό των διεθνιστικών αδελφοτήτων του Ατλαντικού.

Όποιος ψηφίζει Zemmour ψηφίζει Pecresse (υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων)

Είναι ένα στοιχειώδες γεγονός. Είναι στα μαθηματικά αλλά και στην δυναμική. Κάποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι ο πολεμιστής είναι «ένας άνθρωπος της πρόνοιας που γεννήθηκε κάτω από ένα λάχανο», βγήκε μέσα από την γη, από παρθενογένεση. Δεν είναι έτσι. Ο ταλαντούχος ομιλητής είχε στη διάθεση του για δύο χρόνια κάθε απόγευμα μια ιδιωτική τηλεόραση, το Cnews, που τον ενδυνάμωνε δυναμικά  στο στερέωμα των προεδρικών εκλογών. Το Cnews είναι μια ιδιωτική δεξιά τηλεόραση που ξεκίνησε από την ομάδα Canal + (παγκοσμιοποιημένη αριστερά).

Ο επιχειρηματίας που ηγείται αυτής της τηλεόρασης, ο Bolloré, επίσης κοντά στους κύκλους της φιλελεύθερης δεξιάς που μετράει σαν προσωπικότητα και  είχε ως διευθυντή της ομάδας τον Dominique Roux, ο οποίος, ακούστε ακούστε, είναι ο πατέρας της Valérie Pecresse, υποψηφίου της κλασικής δεξιάς. Αυτός είναι που ωθεί την όλη στρατηγική προς την προεδρία.

Τα στηρίγματα του «εχθρού» του συστήματος

Η υποστήριξη που απολαμβάνει ο Zemmour είναι αξιοσημείωτη και ποτέ στην ιστορία της Γαλλίας δεν είχε σύγκριση σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον. Πέρα από την χρηματοδότηση, ας αναλογιστούμε την ομάδα. Γύρω του υπάρχουν εξέχουσες προσωπικότητες της αντιδραστικής δεξιάς, συμπεριλαμβανομένου του Philippe de Villiers, υποτιθέμενο έμβλημα της Βανδέας, ο οποίος, πριν παρασυρθεί από ένα ιδιωτικό σκάνδαλο, είχε γίνει δημόσιο πρόσωπο επειδή είχε παρουσιαστεί στις προεδρικές εκλογές του 1995 με το μοναδικό δηλωμένο σκοπό, αυτόν της αφαίρεσης ψήφων προς τον Ζαν - Μαρί Λεπέν προκειμένου να τον αποτρέψει από την πρόσβαση στον δεύτερο γύρο και σε κάθε περίπτωση να μειώσει τις ψήφους του και τη συνακόλουθη διαπραγματευτική δύναμη.

Λίγο αργότερα, η ίδια η δεξιά πτέρυγα εργάστηκε για τη διάσπαση των  οπαδών του Μεγκρέ (που είχε κάνει δικό του κόμμα, πιο ριζοσπαστικό από το FN) στα τέλη του 1998, το οποίο χρηματοδοτήθηκε ευρύτατα. Οι ελεγχόμενοι διασπαστές  εκείνης της εποχής τώρα υποστηρίζουν τον  Zemmour. Στην ηγετική ομάδα της εκστρατείας του υπάρχουν πεπεισμένοι Σαρκοζιστές ιστορικοί.

Εθνοτική υποκατάσταση

Ο δεύτερος στόχος δεν είναι τα Ηλύσια, αλλά η συνειδητοποίηση και στη Γαλλία μιας αντικατάστασης προσανατολισμού, ψυχής, πνεύματος και κουλτούρας σε ένα περιβάλλον, αυτό  της ακροδεξιάς περίπου, που πάντα είχε κάτι δικό της. Με λίγα λόγια, πρόκειται για αναστάτωση του κόμματος της Μαρίν Λεπέν, το  Rassemblement National, ώστε να τους περιορίσει αρκετά και για να επιβάλει  μια «Ζεμουριανικής»  συντηρητική  και ταξική στροφή.

Δεν είναι ότι ο Zemmour έχει ασχοληθεί με θέματα που έχουν εγκαταλειφθεί από την Marine και ότι αυτός έχει ριζοσπαστικοποιήσει τον λόγο του ενώ η Marine τον έχει κάνει μαλακό. Βλακείες είναι αυτά! Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Η Marine δεν έχει καν πραγματική στρατηγική, σίγουρα δεν είναι ο πατέρας της, είναι η ηγέτης μιας λαϊκιστικής Γαλλίας, είναι μάλλον κοντόφθαλμη αλλά επιδιώκει την κοινή λογική και πάντα με την κοινή λογική αντιμετώπιζε τα ζητήματα  που ο Zemmour  αναδεικνύει, προσφέροντας βιώσιμες λύσεις, σίγουρα πολύ περισσότερες από αυτόν.

Οι εξοργισμένοι και απογοητευμένοι όμως χρειάζονται λόγια πυρκαγιάς έστω και ευνουχιστικά, έστω κι αν, όπως διατυπώνονται, δεν έχουν άλλο πιθανό αποτέλεσμα από τον εκφοβισμό των κυβερνητικών που ασχολούνται με το θέμα και, επομένως, από το να ευνοούν την επανέναρξη μαζικών μεταναστεύσεων αυτά είναι ένας από τους κύριους στόχους των κατασκευαστών, των δημιουργών μάνατζερ του Zemmour. Βρισκόμαστε και βιώνουμε τον εξτρεμισμό ως παιδική ασθένεια. Και ως πρώτο εχθρό του ριζοσπαστισμού.

Η «δαιμονοποίηση» του Zemmour

Για αυτούς τους λόγους, ο Zemmour πρέπει να δαιμονοποιηθεί αυτεπάγγελτα: για να μπορέσει, με αναγκαστική αντίδραση, να χαλαρώσει το κλείσιμο των ροών από την Αφρική  και να κλέψει ψηφοφόρους από την Marine Le Pen. Έτσι, ο κύριος αυτός  παραπονιέται ότι του φέρονται ως φασιστή, ρατσιστή και ακόμη και αντισημίτη, αν και είναι Εβραίος. Στην πραγματικότητα, αν τον είχαν πραγματικά μποϊκοτάρει, θα του είχε συμβεί αυτό που συμβαίνει σε όλους αυτούς, τους πολύ λίγους, λογοκριμένους ανθρώπους που βρίσκουν απειλές από τους εργοδότες τους, φορολογική καταστολή, μπλακάουτ, αποκλεισμός διαφημίσεων και άλλα κόλπα του συστήματος. Στην πραγματικότητα κάποιος προσπάθησε να εφαρμόσει αυτή την τελευταία κίνηση, αλλά αρκετοί διάσημοι χαρακτήρες παρενέβησαν για να υπερασπιστούν τον Zemmour για να το αποτρέψουν.

Πολύ περίεργο μποϊκοτάζ ενός ατόμου που εφευρέθηκε ως υποψήφιος από τα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο από το Cnews, αλλά - όπως τόνισε ο αριστερός ηγέτης Mélenchon - εξετάστηκε για τρεις μήνες έως ότου η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε κατά μέσο όρο με 164 άρθρα την ημέρα συν συνεντεύξεις βίντεο και τηλεοπτικές εκπομπές.

Εν τω μεταξύ, ο υποψήφιος Florian Philippot (πρώην δεξί χέρι της Marine, με αρκετά «σκληρές» ιδέες), ο οποίος έχει στο πλευρό του αρκετούς τοπικούς αιρετούς και ο οποίος ηγήθηκε της εκστρατείας κατά του Health Pass (το γνωστό μας πιστοποιητικό της υγειονομικής δικτατορίας), για μήνες, εξαφανίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Μέσα που τότε συσκότισαν τελείως τη Λεπέν (κάτι που συνέβη ακόμη και στον Αλμιράντε κάποτε στην Ιταλία). Όχι μποϊκοτάζ αλλά εφησυχαστική και συνένοχη «δαιμονοποίηση». Μην ξεχνάτε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέγραψαν τις σελίδες του Τραμπ ενώ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

Το πρόβλημα της ταυτότητας

Ο Zemmour κάνει συνεχείς αναφορές στην ταυτότητα και τον πολιτισμό, αλλά στην πραγματικότητα έχει άλυτους λογαριασμούς με τον εαυτό του. Δεν είναι μόνο οι ιστορικοπολιτικές αντιφάσεις ή οι κάπως μυθομανικές ταυτίσεις του με τον Ναπολέοντα και τον Ντε Γκωλ ενώ αναφέρεται στην Νομιμοποίηση και  κλείνει και το μάτι στο Βισύ. Ένας συγκρητισμός πιθανός και βασικά όχι σοβαρός, ακόμα κι αν ο Mitterrand είχε ήδη κάνει πολύ μα πολύ καλύτερα από αυτόν. Αντίθετα, το ερώτημα βρίσκεται σε μια άλυτη ταυτότητα που λάμπει ασταμάτητα, αυτή του Γάλλου  εθνικιστή.

Θεωρεί την Ευρώπη μια προβολή της Γαλλίας, από την οποία διεκδικεί τη βόρεια Ιταλία και την Καταλονία. Παίρνει την ιστορική αντι-αγγλική ταυτότητα, αλλά είναι φίλος με τον Farrage και έχει ξεκινήσει τη δική του εκστρατεία από το Λονδίνο. Το ιουδαιοχριστιανικό όραμα του για τον πολιτισμό τον ωθεί να απορρίψει πολλές από τις ρίζες του. Οι πρόγονοι του ήταν υπέρ του ιουδαιο-μουσουλμανικού πολιτισμού και ξέφυγαν από την Reconquista της οποίας έδωσε το όνομα στο κόμμα του, το σύμβολο του οποίου θυμίζει αυτό της φιλελεύθερης δεξιάς αλλά με οξυδερκείς ερμητικούς δεσμούς με την Καμπάλα και μεσσιανικές υποσχέσεις.

Είναι βερβερικής καταγωγής, αλλά μάλλον Άραβας αφού για να «εξευγενίσει» πολλούς την εποχή του Βερβερισμού, πρέπει ακόμα να συμβιβαστεί με τις ρίζες του. Για αυτούς τους λόγους έχουμε τον αντιμουσουλμανικό φανατισμό του και ορισμένες δηλώσεις όπως αυτές σύμφωνα με τις οποίες η Παλαιστίνη δεν υπάρχει αλλά είναι εφεύρεση της KGB. Ανάμεσα στις πολλές εξτρεμιστικές κορώνες δράσης του  ενάντια σε αυτό το «απόλυτο κακό» υπάρχει και η λύση της επιβολής ενός γαλλικού ονόματος για την αφομοίωση τους. Δεδομένου ότι ο ίδιος λέει ότι το όνομά του είναι Eric δημόσια και Moishé στη Συναγωγή, το αποτέλεσμα όμως είναι το αντίθετο καθώς έχει γίνει βιβλικός εξτρεμιστής. Η ιδεολογική του δομή είναι τύπου Maurras, αλλά αυτή η σκέψη γεννήθηκε σε αντίθεση με τις εβραϊκές ολιγαρχίες και εκφράζει μια τρανσέξουαλ εκδοχή της.

Είναι πιθανό ο ίδιος να αισθάνεται ένα ισχυρό πρόβλημα ταυτότητας που δεν μπορεί να λύσει και έτσι να βρίσκεται ρευστός και με τρανς - ταυτότητα, ένας προφήτης της  πολιτικής  ερήμου μιας ρευστής τρανς - δεξιάς. Η Εβραϊκή Κοινότητα δικαίως αγνοεί την υβριδική και μπερδεμένη φύση της.

Καραμέλα για παιδιά

Ένα από τα ελαττωματικά χαρακτηριστικά των Γάλλων είναι ότι συχνά σκέφτονται ως παιδιά. Είναι φυσικό τα παιδιά να βυθίζονται στα παιχνίδια που παίζουν και να χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Έτσι, αν και θέλουν να είναι Καρτεσιανοί, παρακαλούν να μπορούν να παίξουν (ίσως για να εκτονώσουν όλες τους τις απογοητεύσεις) και μισούν που καλούνται πίσω στην πραγματικότητα. Να θυμηθούμε ότι η γραμμή Maginot δεν τους προστάτευε  από τις γερμανικές εισβολές ακριβώς από εκεί που είχαν ήδη δεχθεί εισβολή δύο φορές πριν.

Η επιχείρηση Zemmour για κάποιους είναι το δώρο της καραμέλας μπροστά από την είσοδο του σχολείου. Είναι μια ωραία προειδοποίηση από παιδεραστές, η καραμέλα φαίνεται πολύ καλή. Ο ίδιος ο Zemmour θα μπορούσε να είναι θύμα παιδεραστών επειδή η μεγαλομανία του έχει υπονομεύσει τη διαύγεια του. Ορισμένοι από τη ριζοσπαστική δεξιά που τον έχουν στηρίξει είναι ασυγχώρητοι, και μιλάω για όλους εκείνους που το έπραξαν επειδή πρώτα ο Jean - Marie Le Pen και αργότερα η κόρη του ανατίναξαν τους «ευφυείς» πολιτικούς ελιγμούς τους … το κατάλαβαν όμως γρήγορα  και ευτυχώς.

Και μιλάω για αυτούς που το έκαναν για να γίνουν μέλη της Στοάς. Και μιλάω για αυτούς που το έκαναν για να κυνηγήσουν λεφτά και δουλειές που μάλλον δεν θα βρουν ποτέ. Τα άλλα είναι εξαπατημένα παιδιά που πρέπει να συνεχίσουν να τα αγαπούμε  και που θα πρέπει να πάνε στις πρώτες βοήθειες  όταν τελειώσει η καραμέλα.

Η στρατηγική της πυρκαγιάς

Ο Zemmour δεν είναι απλώς μια γαλλική απάτη. Η επίθεση του είναι μέρος μιας στρατηγικής που έχει  δύο ειδικούς στόχους. Ο πρώτος είναι πολιτικού χαρακτήρα και εντάσσεται στη διαμάχη μεταξύ των εξουσιών. Ο ιμπεριαλισμός στην Ευρώπη στοχεύει να θέσει στην υπηρεσία του τους μηχανισμούς που σκοπεύουν να εκπροσωπήσουν και να ρυθμίσουν τις δύο τάσεις που ζουν σήμερα: το λαϊκιστικό και το πράσινο. Η χρήση αυτών των ζωντανών δυνάμεων ενάντια στην ανάπτυξη, την χειραφέτηση και την ανεξαρτησία των λαών τους είναι το πρόγραμμα και γι' αυτό χρειάζονταν οι κυρίαρχοι και οι συντηρητικοί και θα χρειαστούν ακόμη περισσότερο, γιατί δεν θα μιλάμε πλέον για κυριαρχία, αλλά για τη διατήρηση των προνομίων των υποτελών, δηλαδή όλων μας πλην  φυσικά των αφεντάδων!

Το δεύτερο είναι μέρος του μεταφυσικού και πνευματικού πολέμου του Χάους ενάντια στον Κόσμο. Το χάος είναι διεμφυλικό, ρευστό και με μια τρανς-ταυτότητα και, πρώτο χαρακτηριστικό της Αποσυντόνισης, είναι μια καρικατούρα: μεταμφιέζεται σε Τάξη, ενώ καταστρέφει τα θεμέλιά του.

Υπάρχει ή αποσυντίθεται

Βρισκόμαστε στη μέση μιας αντι-ριζικής επίθεσης που περιλαμβάνει αντικαταστάσεις. Για το λόγο αυτό, πριν κάποια  εβδομάδα ο αντιπρόεδρος της Vox ευχήθηκε στους Ισπανούς καλή Hannukah και για τους λόγους αυτούς ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Giuliani, ήρθε στη Ρώμη λίγες μέρες αργότερα για να την γιορτάσει. Ας μην περιοριστούμε στο να τονίσουμε το είδος της μήτρας που επιβάλλεται να αντικαταστήσει την αρχική, την γνήσια. Το αν είναι Εβραϊκή ή Αγγλοσάξονική, είναι λιγότερο προβληματικό από το να είναι υποκατάστατη και δουλοπρεπή. Όσοι δεν έχουν δική τους ταυτότητα το συζητούν συνέχεια, το ψάχνουν, το ράβουν στον εαυτό τους και επιπλέον σε αυτή την απέλπιδα προσπάθεια χωρίς καν το ταλέντο του Γάλλου πολεμιστή. Ίσως θα είναι λιγότερο χειρότερο, καθώς είναι ακίνδυνο, να αναζητάς ταυτότητα στη Ρωσία ή στην Κίνα, αλλά είναι πάντα η ίδια ιστορία, το ίδιο ελάττωμα και η ίδια εσωτερική κατάρρευση.

Πρέπει να είσαι για να γίνεις, να υπάρχεις.  Η αντίθετη διαδικασία δεν μπορεί να επιτευχθεί, δηλαδή να φτάσει κανείς στο είναι μέσω του γίγνεσθαι, της γνώμης του και της στάσης του: αυτό προκύπτει μόνο σε τεχνητές ταυτότητες που είναι λεία υπαρξιακής καταστροφής και πολιτικής ισορροπίας που θεμελιώνονται, όλο και περισσότερο, σε σύγκριση μεταξύ διαφορετικών ανισόρροπων. Η δημιουργική και αντιανατρεπτική επανάσταση είναι η μόνη απάντηση. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από τον Zemmour και το μικρό θέατρο που υπάρχει σήμερα στα δεξιά της δυτικής αστικής τάξης.

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/1/22 5:01 μ.μ.

    https://mavreslegeones.blogspot.com/2022/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/22 12:34 μ.μ.

    Πολύ σωστά όσα λέει ο Αντινολφι. Περιμένουμε περισσότερα άρθρα εναντίον του νεοεθνικισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/1/22 8:17 μ.μ.

    Ποια είναι η γνώμη της ΣΟ του ΜΚ για τον ζωή μπεχλη; έχει στο πρόγραμμα του ξεκάθαρες εθνικοεπαναστατικες θέσεις, όπως αποδέσμευση απο ΕΕ Ευρώ ΝΑΤΟ. Θα μπορουσε να ηγηθεί του εθνικιστικού και ΕΣ χώρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/1/22 9:08 μ.μ.

      Σιγά μην ηγηθεί αυτός ο χοντρομπαλας του εσ χώρου. Μην τρελαθουμε τελείως. Ο δε Χαντζαρας με τον οποίον συνεργάζεται είναι πρώην πολιτευεομενος του Καρατζαφέρη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/1/22 1:35 π.μ.

      Εχεις διαβάσει το πρόγραμμα του; Γράφει υπέρ εξόδου από εε ευρώ νατο, κάτι πρωτοφανές για τον ακροδεξιό χώρο. Αυτά δεν είναι τα ες προστάγματα μας;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/1/22 7:56 π.μ.

      Δεν το έχω διαβάσει το πρόγραμμα του. Αν υπάρχει κάπου αναρτημένο στείλε. Τις εκπομπές του στο Youtube έχω δει και διαπίστωσα ότι είναι ένας ακόμη τραγικός ακροδεξιός τυχοδιώκτης. Ο δε Χαντζαρας είναι ένας πρώην καρατζαφερικός συνωμοσιολόγος. ΕΣ προτάγματα έχει και ο Αμυρας ο οποίος μιλάει για Ελλάδα μέχρι την Ινδία και εκστρατείες εναντίον της Ευρώπης. Κατηγορουμε την ΕΣΑ για ακροδεξιά και ζητάμε να ηγηθούν αυτοί του χώρου;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/1/22 9:46 π.μ.

      Εγώ πάντως δε κατηγορώ την ΕΣΑ για ακροδεξιά, άσε που γνωστοί στρασσερικοι στο τουιτερ έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν κινημα21

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/1/22 9:48 π.μ.

      https://www.2021net.com/oi-21-erotiseis-theseis-tou-kinimatoshome-2/

      Εδώ οι θέσεις, δεν νομίζω για εμας τους ες κάποια από αυτές που να είναι λανθασμένη

      Ασε που τα χωνει άγρια σε πατριάρχη,χοντρό,ΝΔ κτλ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/1/22 9:51 π.μ.

      Ο Μπέχλης πρόσφατα σε μια εκπομπή-παραληρημα που έκανε έλεγε οτι "και οι εβραίοι θύματα είναι" και να πετάξουμε απο πανω μας αυτα "τα στερεοτυπα που έχουμε εναντίον τους". Οποτε θες κάτι παραπάνω για να καταλάβεις το ποιόν του ατόμου;

      Επισης, ποιος εχει ξανακουσει επίθετο "Μπέχλης" στην Ηπειρο;;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/1/22 10:13 π.μ.

      9:46 και στον ύπνο σας τον στρασσερ βλέπετε ονόματα άμεσα δημόσια ποιοι

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/1/22 10:54 π.μ.

      Για ρωτα τον Ολυμπιακακια Alex makedonas και τον ελληνοσερβο συναγωνιστή slavko fillipovic να δουμε ποιος κοιμάται και ποιος είναι ξύπνιος ανωνυμε 10.13 πμ

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος10/1/22 10:55 π.μ.

      Δηλαδή αν εξαιρέσουμε ότι δεν είναι αντισιμητης όλα τα άλλα δεν μας κάνουν; Οι 21 θέσεις του σε αφήνουν τόσο αδιαφορες ως εθνικό αντικαπιταλιστη;

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος10/1/22 3:02 μ.μ.

      9:46 δεν με ενδιαφέρουν οι στρασσερικοί του twitter. Ο συγκεκριμένος είναι ανώνυμο προφίλ που δεν ξέρουμε ποιός κρύβεται από πίσω και τι ρόλο βαράει. Ο Μπεχλης αν θυμάμαι καλά σε συνέντευξη του στο Beyond the Ruins πριν έναν χρόνο έλεγε ότι οι σβάστικες, οι χαιρετούρες κτλ είναι βλαπτικά για το κίνημα και τα εχωνε στην ΧΑ όχι από την εθνικοσοσιαλιστική σκοπιά αλλά από την οπτική του μέσου δεξιού δηλαδή ότι το μαγαζί του χοντρού τρόμαζε τους μικροαστούς ψηφοφόρους. Τέτοιους θες να βάλουμε αρχηγούς στον ΕΣ χώρο; Άσε που όλες του οι εκπομπές κινούνται μεταξύ παρονοϊκής συνωμοσιολογίας και ακροδεξιού ζητωπατριωτισμού.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος10/1/22 3:06 μ.μ.

      Ο αντιρατσιστής, σιωνιστής και καραμανλικός χριστοδουλος ανήκει και αυτός στα ΕΣ προτάγματα του κινήματος21;

      https://youtu.be/hcCPi2D8c_Y

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος10/1/22 3:43 μ.μ.

      10:55 ναι δεν μας κάνουν. Δεν μας κάνει ο φθηνός ακροδεξιός λαϊκισμός για διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου ειδικά από την στιγμή που είναι γνωστό ότι το θέμα θεωρείται λήξαν και για τα δύο κράτη. Ούτε μας κάνουν οι αόριστες υποσχέσεις για κοινωνική πολιτική και αύξηση μισθών. Τέτοια γράφει στο πρόγραμμα του και ο Κασιδιάρης. Που ακριβώς είναι η πρόσκληση για αντικαπιταλιστικό αγώνα; Που ακριβώς είναι το αίτημα για εθνικό ταξικό εργατικό κράτος; Που ακριβώς είναι ο όρκος για δίωξη των μεγαλοκαπιταλιστών και των αστών που τόσα χρόνια τυραννούν τον λαό ως εγχώριες ορντινάτσες της παγκοσμιοποίησης και του φιλελευθερισμού; Πουθενά γιατί απλά μιλάμε για μια ακόμη ακροδεξιά γκρουπα με κοινό τους μεσήλικες του facebook.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος10/1/22 4:00 μ.μ.

      Ο αλλος βγαίνει με ονοματεπώνυμο στο τουιτερ (για τον μισο σερβο λεω) και τον λέει ανώνυμο ένας ανώνυμος

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος10/1/22 4:27 μ.μ.

      Ενω τα χερουβείμ που δεν μας βοήθησαν στη Κύπρο είναι σοφή πολιτικη ανάλυση μακρια απο συνωμοσιολογικές αρλουμπες ε;

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος10/1/22 5:17 μ.μ.

      4:27 ποιος σου είπε ότι είμαι της ΕΣΑ; Στρασσερικός είμαι. Αλλά δεν γίνεται δικαίως να βρίζεις την ΕΣΑ για την θρυλική κοτσανα με τα χερουβείμ αλλά να θες να ηγηθεί του χώρου ένας καραβανας που πιστεύει ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος10/1/22 5:22 μ.μ.

      Επειδή ένα τυπακι που δηλώνει στρασσερικός ανέβασε στο Τουίτερ ότι θα στηρίξει Μπεχλη ήρθε ο άλλος να προβοκαρει στα σχόλια το κίνημα 21 για να έχετε πάλι πάτημα τα παιδιά του εστιάτορα να λέτε για ακροδεξιούς. Έλα γκαρσονι σε πήραμε πρέφα.

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος11/1/22 8:34 μ.μ.

      Οι Έλληνες κάποτε θεωρούνταν έξυπνοι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν σήμερα Έλληνες που δεν καταλαβαίνουν ότι για να ηγηθεί κάποιος πρέπει να έχει εκτός από ξεκάθαρες θέσεις και άλλα χαρίσματα. Ακόμα και οι τυφλοί βλέπουν ότι ο Μπεχλής είναι μια προσωπικότητα του καφενείου, του συνδικάτου της πατριωτικής πτέρυγας του κόμματος Παπαθεμελή, του λούνα παρκ και άλλων παρόμοιων καταστάσεων. Να ζητούσε να συμμετάσχει σε δραστηριότητες του χώρου να το καταλάβαινα. Το να ζητά να ηγηθεί δείχνει γραφικότητα, παλαιοκομματική λογική, αμετροέπεια.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/1/22 11:16 μ.μ.

    Χαχαχα ο Μπεχλης να ηγηθεί... Από τους καθυστερημένους του χώρου και όσους τους πιστευουν, καλυτερα το συνταγματικό τόξο. Τελικά εδώ μέσα στα σχόλια θα μπαίνουμε μόνο για να γελάμε με την παραπληγα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/1/22 1:21 μ.μ.

    Τα παιδιά της ΕΣΑ μιλάνε ανοιχτά για εθνικοσοσιαλισμό.Γιατί τους λέτε ακροδεξιούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/22 3:45 μ.μ.

      Γιατί πίσω από τις βαρυγδουπες διακηρύξεις περί "εθνικοσοσιαλισμού" πολλές φορές ορισμένοι θέλουν να εξυπηρετήσουν αλλά συμφέροντα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/1/22 4:42 μ.μ.

      Το οτι μιλάνε δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Πάντως η πορεία τους εως τωρα ειναι η κλασσική μίας ακροδεξιάς γκρούπας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/1/22 5:38 μ.μ.

      Αν δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντα των στρασσερικών του διαδικτύου τότε δεν είσαι εθνικοσοσιαλιστής, όλοι το ξέρουν αυτό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/1/22 7:44 π.μ.

      μάλλον έχετε πρόσβαση σε όλους του χώρου και ξέρετε εσείς ποιοι στον δρόμο μετράνε και ποιοι όχι πάντως για να ασχολείσαι όλη μέρα με Στράσσερ κάτι σας χαλάει την σούπα. Καμία αντιδράση για τις δηλώσεις Πλεύρη θα ανεβάσουν οι σκληροί πεζοδρομιακοί κακοί αυθεντικοί ή μπα; Τώρα ενόχλησε και το άρθρο του μποβ στο εξιστενς και πήραν πάλι το φτυάρι κάποιοι

      Διαγραφή
  6. Στο μεταξύ το καράβι βουλιάζει κι αγρόν ηγόρασε ο "χώρος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/1/22 8:30 π.μ.

    "Επειδή όμως ο διάβολος έχει κέφια τη Κυριακή κατά τις 2 σε γνωστό καφέ-ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς 3 γνωστά ασπόνδυλα ένωσαν τη βρωμιά τους. Στέφανος Χίος, Περίανδρος, Χάρης Τίρος. Μάλλον το σχέδιο είναι να τελειώσουν πολιτικά τον Κασιδιάρη"

    αυτά έγραψαν στο γνωστό θρεντ οι τρόφιμοι της πλατείας που έδειξαν να ανησυχούν με την πιθανότητα συνεδρίου. η πληροφορία για το συνέδριο είναι μάλλον γνωστό από ποιον ανέβηκε. ξέρουν οι φίλοι του ρουβίκωνα ότι πάντα υπάρχει ο απρόβλεπτος παράγονταςγια όσους δεν είναι στο μαντρί του χοντρού ή του ανιψιού. άγνωστο αν ισχύουν τα παραπάνω ή όχι αλλά επιβεβαιώνεται η σωστή επιλογή πολλών να μην ασχοληθούν στα σοβαρά με τους σχεδιασμούς της άκρας δεξιάς που δείχνει όμως να έχει χρόνο για αντιπαράθεση με τον κας. να δούμε πότε γνωστοί σβαστικοφόροι που το παίζουν ειδικοί θα κάνουν κριτική στον γερό Πλεύρη και θα αρνηθούν ότι συνεργάζονται με τον Στεφάν για λογαριασμό της δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/1/22 11:08 π.μ.

    το φτυάρι το πήραν επειδή πρώτα πήραν κάτι άλλο μετά την μετάφραση αντινολφι για τον ζεμουρ το οποίο είναι το μοναδικό στο εθνικιστικό διαδίκτυο κατά του σιωνιστή δεξιού. μιλάνε για νεοεθνικισμό στον μποβ κάποιοι ανώνυμοι την στιγμή που ο Κώστας μετέφρασε το άρθρο ενάντια στον νεοεθνικισμό! ο Μποβ είναι υπέρ του Γκαμπριέλε και ο άλλος απαντάει για τον Φιόρε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/1/22 11:48 π.μ.

      Τον Σεμούρ τον εκραξαν πάντως και στην εκπομπη της ΕΣΑ οπότε δεν χρειάζονται βιαστικά συμπεράσματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/1/22 12:10 μ.μ.

      Καλά έκαναν αν το έπραξαν αλλά μάλλον ο συναγωνιστής δεν αναφέρθηκε στην εσα αλλά στα σχόλια του εξιστενς τα οποία έγραψαν άγνωστοι

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος11/1/22 11:39 π.μ.

    Βγήκαν να κατηγορήσουν ως πράκτορες τον Αντινόλφι και τον Φιόρε στα σχόλια γνωστού ιστολογίου. Οι σβαστικοφοροι αντιφα δεν ενοχλούνται μόνο από τον μεσοπολεμικό φασισμό. Τους πονάει και ο μεταπολεμικός την στιγμή που η ιταλική σκηνή ήταν η πιο επαναστατική και η πιο δραστήρια σε όλο τον κόσμο μετά την ήττα του 45.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, για το θέμα απάντησα προσωπικά και δεν θα ξανασχοληθω. Μιλάμε πλέον για εγκάθετους δειλός που εκτελούν υπηρεσία, είτε από το καθεστώς είτε απο διάφορους κομπλεξικους που κρύβονται , για να μη δει κάποιος ποιος είναι και μετά γελάνε κι οι πέτρες.
      Δειλά ανθρωπάκια που κινούνται συνεχώς στην σκιά και στα υπόγεια σαν τα ποντίκια ( ανοιξτε και λιγο να αεριστει η τρυπα που κρυβεστε) χωρίς αίσθηση χιούμορ και γενικά ..αίσθηση!
      Όσον αφορά τους Αντινολφι, Φιορε και τον συγχωρεμένο τον Μορσελο..τι να πω .θα έπρεπε να ντρέπονται και μονο να αναφέρουν τα ονόματα τους.
      Είναι μικροί ούτε νια τρίχα από τα μπαλακια τους ( οπως ολοι μας είμαστε μικροί διότι δεν περάσαμε χρόνια του μολυβιού για να το νιώσουμε στο πετσί μας)..εδώ δεν λένε όνομα τι ασχολούμαστε τωρα.
      Μιλαμε για συναγωνιστές που έζησαν μακρυά από πατρίδα και οικογένεια και έχουν κάποιοι από αυτούς ακόμη προβλήματα νομικά..και έχουν κάνει και φυλακές για πολλά χρόνια.
      Επίσης, ναι ο Φιορε στα οικονομικά είναι λαμογιο το γνωρίζω απο πρώτο χερι..αλλα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον αγωνα του..καη επαναλαμβάνω πάλι το σημαντικο..ειδικα κατι οντα ανωνυμα αοσμα αχρωμα που κρύβονται πίσω από ένα , δυο και τρία προφίλ.
      Εγώ συνεχίζω να ενημερώνω με οτι γνωρίζω, με άρθρα , βιβλία και ότι άλλο σε όποιον θέλει να με φιλοξενεί..διοτι υπαρχουν πολλα που θελω να δωσω ως καποια γνωση, χωρις να εχω καμια απαιτηση..καλη συνεχεια σε ολους σας.
      Και ξανακαλω παλι τους αγνωστους Χ να αποκτησουν οντοτητα και οπως εγραψα και αλλου...un νinus veritas.. κερναω!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ συναγωνιστή όπως καλύτερα γνωρίζεις αυτή η διαδικτυακή ιστορία εξελίχθηκε μετά την μετάφραση σου για τον Ιουδαίο Ερίκ Ζεμούρ τον μεσσία των νεοεθνικιστών. Και για να υπάρχει πλήρης πληροφόρηση προς απάντηση διαφόρων σε ένα άρθρο για τον εθνικοσοσιαλισμό κάποιοι θυμήθηκαν τον Φιόρε και τον Αντινόλφι εντελώς άσχετα πρόσωπα με το κυρίως άρθρο. Βέβαια οι ίδιοι άνθρωποι αμφιβάλλουμε αν είχαν αντιδράσει όταν ο Μιχαλολιάκος τον φιλοξενούσε στην Αθήνα σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Πέρα από αυτό ας γνωρίζουν οι όψιμοι αντιφα wannabe σκληροί που φοράνε τον μανδύα του Χιτλερισμού προς εξυπηρέτηση κάποιων και πίσω από την ανωνυμία τάζουν ένα νέο '34 ότι το ψέμα έχει πάντα ένα άσχημο τέλος για τους ίδιους. Ο κύκλος του Southgate ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει τις οικονομικές ατασθαλίες του Φιόρε με τα ακίνητα στην βόρεια Γαλλία και αλλού. Οι ίδιοι οι τριτοθεσίτες είχαν ξεκαθαρίσει τις τάξεις τους από νωρίς χωρίς να πέφτουν στην παγίδα της δήθεν ενότητας. Το πρόβλημα τους είναι η Κάζα αμφιβάλλουμε αν έστω πέρασαν ποτέ το κατώφλι της, το πρόβλημα τους είναι ο Αντινόλφι για αυτό τους ετοιμάζουμε μια έκπληξη που θα την απολαύσουν όπως τις ιταλικές συνταγές, το πρόβλημα τους τώρα είναι η κληρονομιά του φασισμού και η αντικαπιταλιστική παράδοση του εθνικοσιαλισμού σε αυτό η δυσαρέσκεια τους θα είναι η μέγιστη τις επόμενες εβδομάδες. Το γεγονός ότι σε ένα άρθρο υπέρ του εθνικοσιαλισμού ... υπάρχουν σχόλια ενάντια στον συντάκτη του άρθρου (!) και με πηγές ανωνύμων σχολιαστών σε καθεστωτικές εφημερίδες και ψιθύρους και τον γραπτό λόγο τους να θυμίζει συγκεκριμένα άτομα το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών. Η τρίτη θέση θα συνεχίσει να υφίσταται παρά την εμμονική συμπεριφορά και την κακόπιστη κριτική περσόνων που εδώ και χρόνια αποφεύγουν να σχολιάσουν το ελάχιστο για τις προβεβλημένες cheerleaders της αστικής ακροδεξιάς που βρήκαν άνετα θέση σε εκπομπές και ραδιόφωνα του χώρου που κάποιοι τον ονομάζουν βοθροχώρο αλλά οι ίδιοι επιτελούν το ρυπαρό έργο έναντι αντιτίμου.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος11/1/22 6:57 μ.μ.

    για τον Φιόρε ισχύει ότι έγινε λαμόγιο για τον Αντινόλφι όχι αλλά τι περιμένεις από δικούς μας που κράζουν την καζα Πάουντ που παραδέχονται οι πάντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/2/22 2:25 π.μ.

    Για όποιον δε βλέπει τα πάντα με παρωπίδες, μπορεί να δει κάποιες θέσεις του Ζεμούρ στα ελληνικά εδώ:
    https://m.youtube.com/watch?v=p28BCoGRzL4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.