Σιδηρά Νεολαία: Ο πολιτικός στρατιώτης Κωνσταντίνος Θ. Παπαδογιάννης και η συλλογή κειμένων του «Για το Έθνος και την Ιδέα»


Σιδηρά Νεολαία: Ο πολιτικός στρατιώτης Κωνσταντίνος Θ. Παπαδογιάννης και η συλλογή κειμένων του «Για το Έθνος και την Ιδέα»

Διάθεση από τις εκδόσεις «Πελασγός» - Απρίλιος 2022 - σελίδες 96

Θα το βρείτε και στο βιβλιοπωλείο «Πολιτεία»

Συλλογή κειμένων πάνω στον Εθνικό Κοινωνισμό

Πρόλογος του Κωνσταντίνου Μποβιάτσου:

Μέσα σε αυτή την παρακμή και κάτω από τα ερείπια ενός κόσμου που χάσαμε, είναι μια σπίθα ελπίδας η εμφάνιση κάποιων νέων παιδιών που διάλεξαν αυτόν τον δύσκολο δρόμο χωρίς επιστροφή. Είναι ελπίδα να βλέπεις έστω και ελάχιστους τέτοιους νέους να απαρνιούνται την καλοπέραση και εκεί στο σταυροδρόμι να διαλέγουν τον δρόμο της Αρετής.

Το βιβλίο του νεαρού εθνικιστή, του Κωνσταντίνου από την Λαμία, έρχεται να δώσει και να επιβεβαιώσει τα παραπάνω. Όταν κάποιος νέος χρησιμοποιεί και καταλαβαίνει την βαρύτητα των λέξεων ΕΘΝΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, τότε μπορούμε να σκεφτούμε ότι βρήκαμε ακόμη έναν συναγωνιστή για να αφήσουμε ότι κληρονομήσαμε από τους παλιότερους.

Να τους αφήσουμε αυτήν την φλόγα, σαν έναν αγώνα σκυταλοδρομίας, μόνο που τώρα το έπαθλο είναι η ίδια η επιβίωση της φυλής και του αίματος. 

Να μείνουμε επαναστάτες με τον τρόπο μας, ανάμεσα στα ζόμπι της σύγχρονης εποχής των εμβολιασμένων και των μασκοφορεμένων.

Διάφορα θέματα όπως η μετανάστευση, η φυλή, η σημερινή ηθική παρακμή, η κοινωνική σαπίλα, είναι αυτά που μας απασχολούν καθημερινά και παλεύουμε για αυτά. Αλλά εγώ προσωπικά νιώθω ακόμη καλύτερα όταν αυτά τα θέματα τα αναφέρει στο βιβλίο του ένας νεαρός ο οποίος ζει ανάμεσα στην μεγαλύτερη σαπίλα και παρακμή, αυτή της σημερινής «τελειωμένης» νεολαίας!

 Όπως λέει και ο Dominique Venner: «Το να ζεις σύμφωνα με την παράδοση σημαίνει ακόμη να δίνεις σχήμα στην ύπαρξη σου παίρνοντας τον εαυτό σου ως απαιτητικό κριτή, με το βλέμμα στραμμένο προς την αφυπνισμένη ομορφιά της καρδιάς σου, παρά προς την ασχήμια ενός κόσμου που φθείρεται»







73 σχόλια:

  1. Μέχρι προχθές ήταν με την νεολαία Κασσιδιάρη, παραμένει ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι, ειδε και το παιδι αυτο την συμπεριφορά στελεχων δημοσιων υπαλληλων, δειλων ανθρωπων που κανουν και κακο στο κόμμα του Κασιδιαρη φυσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/22 3:20 μ.μ.

      Αφου κάνουν κακό, να φωνάξουν εσενα στο κόμμα να ισιωσεις τα πράγματα. Όπως έκανες και στην ΧΑ.

      Διαγραφή
    2. Βεβαιως ανωνυμε ..οτι πεις και ψαξε να βρεις ενα ονομα ...τωρα εισαι ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΕ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/22 11:07 π.μ.

    Δεν ήταν ποτέ στην νεολαία κασιδιάρη προβοκάτορα ..... μια φωτογραφία έβγαλε με ένα στέλεχος των ΕΛΛΗΝΩΝ. Γύρνα στο .... όπου ανήκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/22 11:50 π.μ.

      Στο κανάλι της νεολαίας του Ηλία πάντως εχει βίντεο με ομιλίες του ως αρχηγού νεολαίας ελλήνων Λαμίας. Προβοκάτσιες και τέτοια ψαξτε άλλου καλύτερα εκεί στη τριτη θέση που αλλάζετε απόψεις κάθε 3 μηνες

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι μόνο οι antifa και οι δημοκράτες που ενοχλούνται από την δράση κάποιων προσώπων είναι και οι παντογνώστες και κριτές του "χώρου". Υβριστικά σχόλια για τον Μποβιάτσο και τον Παπαδογιάννη ή συκοφαντικά δεν θα δημοσιευτούν. Αν θέλετε να τους βρείτε στην Λαμία να τους τα πείτε.

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης24/6/22 2:46 μ.μ.

      Ήμουν στην Νεολαία των Ελλήνων και αποχώρησα.

      Διαγραφή
    4. Σουρεαλ ετσι και αλλιως ειναι ο...χωρος μας. Επισης δεν φοβαμαι τιποτε και κανεναν και για αυτο βγαινω επωνυμα. Και τελος ολοι απο καπου ξεκινανε και βλεπουν τι γινεται και αναλογως κινουνται. Το θεμα ειναι να προλαβουν πριν βουλιαξουν οπως την παθαμε καποιοι. Σε προσωπικο επιπεδο με τον Λιακο δεν εχω τιποτε. Αυτα και καλη συνεχεια αγαπητε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/6/22 7:53 π.μ.

      Κώστα καλό είναι να γίνει και κάποια αυτοκριτική κάποια στιγμή γιατί είνια λίγο περιέργα τα πράγματα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/6/22 10:15 π.μ.

      την έχει κάνει πολλάκις στην ανάκτηση αλλά μάλλον δεν είσαι του χώρου για να μην το ξέρεις κατάλαβες κύριε ανώνυμε

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/6/22 6:02 μ.μ.

      Τον άλλο Κώστα εννοούσα

      Διαγραφή
    8. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης25/6/22 6:40 μ.μ.

      Καλησπέρα, αυτοκριτική σε τι ζήτημα ακριβώς; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος27/6/22 12:38 π.μ.

      Στο πως μπορεις να γραφεις βιβλια για τον ε/σ και να δηλωνεις αυτονομος οταν συμμετεχεις η συμμετειχες στο κομμα καποιου που εχει πει πως θα μηνυσει οποιον αποκαλεσει αυτον και το κομμα του εθνικοσοσιαλιστες

      Διαγραφή
    10. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης27/6/22 12:51 μ.μ.

      Θα το πω για άλλη μια φορά μέχρι να γίνει σαφέστατο σε όλους. Δεν είμαι σε κανένα κόμμα του χώρου πλέον και έφυγα από τους Έλληνες. Είμαι Αυτόνομος Εθνικοσοσιαλιστής! Τέλος!

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος27/6/22 1:59 μ.μ.

      μικρέ μην πέφτεις στην παγίδα να τους απαντάς σε όλα τα μισά τα γράφει ο γνωστός τα άλλα μισά η κομματική παρέα αφού οι άνθρωποι είναι ....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/22 11:54 π.μ.

    Διαβάζουμε σουρεάλ σχόλια. Ο άλλος κατηγορεί για προβοκάτσια, όταν ο ίδιος ο κρίνος επιβεβαιώνει ότι ο συναγωνιστής ήταν όντως στο κόμμα Κασιδιάρη, αλλά αποχώρησε.
    Ρε Μποβ., μισά τα γράφεις. Όταν φτιάχνεις κοινοβουλευτικό κόμμα τι άτομα περιμένεις να το πλαισιώσουν; Φοβάσαι να τα χώσεις στον Λιάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/22 2:04 μ.μ.

    Ο Πελασγός εκδοδει εθνικοσοσιαλιστικα βιβλιαΑπό πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/22 2:01 μ.μ.

      γενικά δεν εκδίδει τέτοια βιβλία αλλά έχει αλλά κάποια εξαιρετικά στον Πελασγό θα βρείτε το βιβλίο για τον Rosenberg εκδόσεις Ρήσος

      Διαγραφή
  6. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης24/6/22 2:18 μ.μ.

    Αντί να ασχολείστε με το που ήμουν και τι φωτογραφίες έχω βγάλει και με ποιους, θα προτιμούσα να εντρυφήσετε στα γραφόμενα του βιβλίου ... Στην ουσία δηλαδή ... Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να αποδώσω τις ευχαριστίες μου στους Κωνσταντίνο Μποβιάτσο για τα καλά του λόγια, την στήριξη και καθοδήγηση σε ιδεολογικό και προσωπικό επίπεδο. Στον Γεώργιο Σαγιά, επικεφαλής του Κέντρου Φ για την ανιδιοτελή προσφορά στο πρόσωπο μου και στον Αγώνα για την επικράτηση της Ιδέας. Και τέλος, στην συντακτική ομάδα του ιστολογίου του "Μαύρου Κρίνου", και περισσότερο στον υπεύθυνο αυτής Σταύρο Λιμποβίση για την τιμή που μου έκανε να συμπεριλάβει το βιβλίο και μερικές από τις θέσεις μου. Όσοι προμηθευτούν το βιβλίο μετά χαράς να τους απαντήσω δημόσια σε οποιοδήποτε ερώτημα τους. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/22 4:07 μ.μ.

      Το ερώτημα δεν είναι απαραίτητα προβοκατόρικο, αν υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες είναι εύλογο. Αφού ξεκαθαρίστηκε στα σχόλια οτί αποχώρησες προσωπικά δεν βλέπω θέμα. Συγχαρητήρια για το βιβλίο και καλή συνέχεια συναγωνιστή

      Διαγραφή
    2. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης24/6/22 9:49 μ.μ.

      Να είσαι καλά, κάθε σχόλιο είναι καλοδεχούμενο όπως και η κριτική αρκεί να υπάρχει σεβασμός.

      Διαγραφή
  7. Προβληματισμός ενόψει εκλογών24/6/22 5:08 μ.μ.

    Μια ερώτηση προς τη παρέα:

    Ενόψει των επικείμενων εκλογών σκέφτομαι να ψηφίσω το κόμμα του Κας όχι επειδή ταυτίζομαι πολιτικά ούτε γιατί μ έχει πείσει σαν προσωπικότητα ο ιδρυτής του αλλά σαν ψήφος αντίδρασης, όπως έπραξα και στην παρθενική είσοδο της χ.α. στο κυνοβουλιο, καταλαβαίνετε πως το εννοώ .
    Πολιτικά ανήκω στον λεγόμενο χώρο της εθνικής δεξιάς, είμαι συντηρητικός. Οικονομικά πιστεύω στη διατήρηση του κοινωνικού κράτους και του παρεμβατισμού. Δεν επιθυμώ την δίωξη του μεγάλου κεφαλαίου ούτε τη δήμευση των περιουσιών των πλουσίων εφόσον όμως κι αυτοί σέβονται το Λαό-Εθνος τα ήθη τα έθιμα τις παραδόσεις και αμοιβουν σωστά και με αξιοπρέπεια την εργατική τάξη για το παραγόμενο πλούτο, ο οποίος θα συνεισφέρει σε έναν και μόνο σκοπό την ευημερία της Πατρίδας και του κυρίαρχου Λαου.

    Ως εκ τούτων λοιπόν πιο "κοντά" βρίσκω πως είναι το πρόγραμμα του εν λόγω πολιτευτή. Ξαναλέω δεν έχω πειστεί πλήρως όμως καταλαβαίνετε πού το πάω.

    Είμαι 45. Συμμετέχω ενεργά σε συλλαλητήρια απ'τη δεκαετία του 90, πορείες και εκδηλώσεις μνήμης με πολλούς από σας να έχουμε συναντηθεί στους δρόμους είτε σε συγκρούσεις με τους μηδενιστές είτε με τους πραιτωριανους της καταστολής ωστόσο ποτέ δεν μου πήγαινε η καρδιά να ενταχθω ενεργά σε ένα κομματικό μηχανισμό. Σωστό λάθος δεν έχω καταλήξει. Πάντα ψηφίζω στις εκλογές νιωθωντας απελπισία και σιχαμαρα για την όλη στημένη διαδικασία. Έχω ψηφίσει ακόμη και Λαός να φανταστείτε ντρέπομαι και που το γράφω, γνωρίζοντας ότι πήγαινε στα χαμενα. Με την ΧΑ δεν σας κρύβω ότι αναθαρρησα και είπα ότι τουλάχιστον ας μπουν οι βάσεις για την ανατροπή και ας μην κάνουν πολλά πράγματα άμεσα.

    Δεν θα με πειράξει αν με πείτε ακροδεξιό. Δεν έχω πρόβλημα. Όμως ρωτώ καλοπροαίρετα: σε αυτή τη στημένη διαδικασία μας δίνεται η δυνατότητα να στείλουμε ένα μήνυμα. Έτσι το βλέπω. Σκέφτομαι λοιπόν να τη ρίξω εκεί τη ψήφο και για ακόμη έναν λόγο. Ο τυπακος είναι φυλακή και σε περίπτωση που πετύχει είσοδο θα υπάρχουν ισχυροί συμβολισμοί τόσο για την Ιδέα όσο και για τα πρόσωπα.

    Θα μ ενδιέφερε περισσότερο η γνώμη όσων διαφωνούν και προτείνουν αποχή αιτιολογώντας το όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/22 7:27 μ.μ.

      Μην τη ψάχνεις τόσο πολύ.. καραγκιόζ μπερντές είναι οι κάλπες. Αν το εκλογικό τμήμα είναι κοντά σου πήγαινε και ρίχτο. Αν πάλι ψηφίζεις σε κάνα ορεινό χωριό της Κοζάνης, άστο.. τζάμπα οι βενζίνες.

      Για τον Κας.. κατ' αρχάς περιμένω να σταματήσει να αγοράζει λάικς και βιουζ στο youtube. Είναι δυνατόν κάθε βίντεο να έχει 250 χιλ θεάσεις; Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα για ένα ελληνικό κομματικό channel. Το μόνο που καταφέρνει είναι να ξεφτιλίζεται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/22 10:57 μ.μ.

      Αν προβληματίζεσαι σοβαρά, τότε παράτα τις δημοκρατικές στημένες διαδικασίες και συντάξου με το εθνικοεπαναστατικό κίνημα για την ολική ανατροπή του πλουτοκρατικού συστήματος. Αν και το σχόλιο σου κατά πάσα πιθανότητα είναι προβοκατόρικο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/22 7:54 π.μ.

      Όταν κάνει σχεδόν το ίδιο ο νοσφεράτου δεν σε πειράζει ε?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/6/22 12:35 μ.μ.

      Και επειδή το κάνει ο καράφλας πρέπει να το κάνει και ο Κας; Ο πρώτος είναι γελωτοποιός, ενώ ο δεύτερος είναι πολιτικάντης με αξιώσεις να μπει στη βουλή. Δεν είναι το ίδιο, ούτε είναι σοβαρό να περνάς τους ψηφοφόρους σου για διανοητικά ανάπηρους (άσχετα αν είναι).

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/6/22 7:18 μ.μ.

    Καλά, αφού προβληματίζεσαι για το κοινοβουλευτικό σου καθήκον φίλτατε η περίπτωση σου είναι μη αναστρέψιμη. Δεν γράφω ειρωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/22 11:59 μ.μ.

      Πες μας γέροντα σοφε έναν θεωρητικό του εθνικισμού, εγχώριο ή ξενο που προτείνει γενικά και αόριστα αφορισμό των εκλογών;
      Παντελώς ανεύθυνη η στάση της αποχής. Σε μια πραγματική Δημοκρατία εθνικιστών θα έπρεπε να τιμωρειτο με αφαίρεση όλων των πολιτικών δικαιωμάτων και πρόστιμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/22 11:45 π.μ.

      Ιούλιος Έβολα, Γκαμπριέλε Αντινολφι, Ντομινίκ Βενερ, Ερνέστο Μιλα, Φράνκο Φρεντα. Σου κάνουν;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/6/22 10:11 μ.μ.

    5:08. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είσαι Εθνικοσοσιαλιστής και Χιτλερικός ή ένας φουκαράς και μισός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/22 10:09 π.μ.

      με τα μυαλά που κουβαλάς αν το ζούσες '33 κάθε μέρα στην Γκεστάπο για καφέ θα ήσουν ....

      Διαγραφή
  10. Προβληματισμός ενόψει εκλογών24/6/22 11:51 μ.μ.

    Δεν υπάρχει ισχυρό κίνημα αυτή τη στιγμή που μιλάμε λαϊκο εθνικιστικό που θα αριθμεί μερικές χιλιάδες στους δρόμους. Κακά τα ψέματα. Τώρα αν συμβεί κάτι αναπάντεχο κι αλλάξουν όλα, βλέπε πόλεμος, τότε ναι κι εγώ δεν θα συμμετάσχω σε όλο αυτό το εκλογικό πανηγύρι. Μέχρι τότε όμως;
    Αφετέρου κι εδώ διορθώσετε με όσοι κατέχουν πληρέστερη θεωρητική κατάρτιση, δεν νομίζω ότι απορρίπτεται συλλήβδην η εκλογική διαδικασία από τους διανοούμενους του Δεξιού χώρου. Δρόμος και εκλογές μπορούν να συνυπάρξουν υπάρχουν στην ιστορία των ιδεών μας τέτοια παραδείγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/22 11:54 π.μ.

      Είδες που σου είπα ότι είναι προβοκατόρικο το ερώτημα σου; Φυσικά και οι δεξιοί διανοούμενοι αρνούνταν τις εκλογές χάριν των μεταπολιτικων οδών. Σου έγραψα ονόματα πιο πάνω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/22 8:09 π.μ.

      Ποιές εκλογές ποιά βουλή ποιά ψήφος ρε κακομοίρη; Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή...

      Διαγραφή
  11. Μιχάλαγας25/6/22 8:15 π.μ.

    Είμαι πραγματικά αηδιασμένος με τον χώρο και συγκεκριμένα με το διαδικτυακό κομμάτι όπως παρατηρείται σε συγκεκριμένη μερίδα σχολιαστών αλλά και σε ομάδες του facebook. Βγαίνει ένα νέο παιδί με το όνομά του και γράφει ένα βιβλίο για την ιδέα χωρίς καμουφλάζ, χωρίς παπάδες και μιλά καθαρά για εθνικοσοσιαλισμό πράγμα σπάνιο για το 2022. Και ποιά είναι η αντίδραση του χώρου; Αμέσως να τον διαβάλλουν ανώνυμα μιλώντας για το σε ποιά ομάδα ή κόμμα ανήκει χωρίς να ασχοληθούν με το περιεχόμενο του βιβλίου του. Άρρωστοι κουτσομπόληδες του διαδικτύου, παρεάκια που θάβουν ο ένας τον άλλον πίσω από την πλάτη του, τσαμπουκάδες ως ανώνυμοι στα σχόλια ενώ στα facebook μόνο με υπονοούμενα και χωρίς να κατονομάζουν, στα κατιδίαν μόνο "αδελφέ μου" και "συναγωνιστή". Άπραγοι και άεργοι πίσω από τα πληκτρολόγια από την μια βρίζουν τους πιο παλιούς γιατί δεν γουστάρουν πατερναλισμούς και από την άλλοι χτυπούν οποιονδήποτε νέο βγει μπροστά γιατί τους θυμίζει πόσο δειλοί είναι. Κριτική σε όλους ενώ είναι ανίκανοι ακόμη και να βιοποριστούν. Είστε μόνο για να τρώτε πατατάκια διαβάζοντας για κόντρες, τρολιές, ίντριγκες και κουτσομπολιά που αυτοί που ξέρουν σας προσφέρουν άφθονα για να διατηρούν κοινό και επισκεψιμότητα. Δεν έχετε το θάρρος να αναγνωρίσετε ούτε πως ο πατέρας σας είναι καλύτερος απο σας όχι κάποιος ξένος ή τρίτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/22 10:59 π.μ.

      Εσύ ωμοφάγε fitness μιχάλαγα, που κρίνεις τους πάντες, θέλεις να μας πεις σε ποιο μετερίζi αγωνίζεσαι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/22 11:12 π.μ.

      Μιχάλαγα αν είσαι αηδιασμένος από τον διαδικτυακό κομμάτι του χώρου μην ασχολείσαι, τόσο απλά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/22 12:02 μ.μ.

      Καλά όλα αυτά αλλά ο Μιχαλαγας δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο. Ακροδεξιός μπορεί να χαρακτηριστεί.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος25/6/22 10:07 π.μ.

    Απο τότε που τα χριστιανομπατριωτικά μελό έπαψαν να πουλάνε, πυο ναξερες τι νίλα έχει πάθει ο ..... με τις εκδόσεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/6/22 10:11 π.μ.

    Ο Νοσφεράτου ουδέποτε αγόρασε προβολές όπως ο αγαπημένος σας νεοεθνικιστής αντιρατσιστής Κασιδιάρης. Σταματήστε να λέτε βλακείες για τον αυτόνομο εθνικοεπαναστατικό χώρο θλιβερά .... του ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/22 10:19 π.μ.

      αυτονομία δεν σημαίνει προβάλλω ως ΑΡΧΗΓΌ τον τάδε άνοιξε κάνα βιβλίο που έχετε κάνει καραμέλα 🍬 την κάθε θεωρία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/22 11:09 π.μ.

      Κανέναν αρχηγό δεν προβάλλει ο Νοσφεράτου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/22 12:52 μ.μ.

      πάλι το γυρνάς τόσα χρόνια τον Αντώνη δεν τον έχετε εξαπτέρυγο στις εκπομπές

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/6/22 4:14 μ.μ.

      Ο Αντώνης δεν ασχολείται με τον Εθνικισμό εδώ και μια δεκαετία φίλε 12;52

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος26/6/22 5:17 μ.μ.

      Τελικά τι ισχύει; Ο Αντώνης δεν ασχολείται ή ο Αντώνης ετοιμάζει βιβλίο, θα βγει στην εκπομπή, θα δώσει συνέντευξη; Αποφάσισε κόμη .... Τώρα τα δεν άσχολείται είναι μεγάλη ιστορία ο χώρος είναι εξάρτηση πολύ λίγοι που πέρασαν έπαψαν να ασχολούνται τελείως

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/6/22 8:04 μ.μ.

      Για το βιβλίο φυσικά έχει ειπωθεί αλλά για παρουσία σε συνεντεύξεις ή εκπομπές όχι. Ας μην προτρέχουμε φίλε. Με αυτά που πέρασε λογική είναι η αποστασιοποίηση του

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25/6/22 10:13 π.μ.

    Πάντως ο μόνος στον χώρο που δεν έχει περάσει από την Χρυσή Αυγή και τις παραφυάδες της είναι ο .... Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/6/22 11:36 π.μ.

    Συγχαρητήρια στους εθνικιστές του Πελασγού για την βοήθεια της έκδοσης του βιβλίου αυτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης25/6/22 6:44 μ.μ.

      Ο κύριος Γιαννάκενας αμέσως δέχτηκε με χαρά να εκδόσει το βιβλίο μου και δεν άλλαξε ούτε κόμμα από τα γραπτά μου. Είναι προς τιμήν του αυτή η στάση και επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, ασχέτως από τις όποιες ιδεολογικές διαφορές που υπάρχουν επέλεξα αυτόν λόγω της ανθρωπιάς και της εντιμότητας του. Για αυτό και δημόσια τον ευχαριστώ για άλλη μία φορά!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος25/6/22 12:12 μ.μ.

    Η διαρκής ενασχόληση με κόμματα και ψήφους είναι χάσιμο χρόνου, αλλά ρε μάγκες το να περιμένεις ένοπλη επανάσταση στις μέρες μας είναι καθυστεριά.

    Πως το έχετε στο μυαλό σας; Θα βγουν 500 άτομα με καριοφίλια και θα εγκαθιδρυόσουν "εθνικοεπαναστατικό καθεστώς"; Γίνονται αυτά στις μέρες μας; (αν γίνονται δώστε υπαρκτά παραδείγματα). Μόνο με αιματηρό αιματηρότατο πόλεμο από Ρωσία-Κίνα-Ιραν θα πέσουν οι δυτικές ελίτ. Και πάλι κανείς δεν εγγυάται ότι αυτό που θα έρθει θα είναι κάποιου είδους εθνικισμός. Λυπηρό αλλά έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/22 3:07 μ.μ.

      Σωστό. Ένοπλη επανάσταση δεν υπάρχει σήμερα στον ορίζοντα αλλά ομάδες και συλλογικότητες πρέπει να συνεχίζουν τον αγώνα και κυρίως τον σοβαρό ιδεολογικό αγώνα που θα εξασφαλίσει μια επιρροή στην νεολαία και θα δημιουργησει δομές.

      Αλλιώς, αν δεν υπάρχουν θεμέλια και να καταρρευσει το σύστημα οι πιθανότητες να ζωντανέψουν και να κυριαρχήσουν οι ιδέες μας θα είναι λίγες

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος25/6/22 3:30 μ.μ.

    ΠΡΟΣ 7:27, που γράφει:
    "Για τον Κας.. κατ' αρχάς περιμένω να σταματήσει να αγοράζει λάικς και βιουζ στο youtube. Είναι δυνατόν κάθε βίντεο να έχει 250 χιλ θεάσεις; Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα για ένα ελληνικό κομματικό channel. Το μόνο που καταφέρνει είναι να ξεφτιλίζεται."

    Φίλε ο δρόμος αυτός δεν έχει επιστροφή, τουλάχιστο όχι ομαλἠ επιστροφή.
    Το ξεκαβαλίκεμα από το καλάμι δεν είναι καθόλου εύκολο!
    Σκέφτεσαι ξαφνικά να έπεφτε από 250 και βάλε χιλιάδες προβολές σε 2, 3 χιλιαδούλες μετά από 1 μήνα; Τι εξήγηση θάδινε;
    Θα ήταν τότε σαν να ομολογούσε το δούλεμα (που βέβαια είναι προφανές!).

    Και που να κρύβονταν τότε, όσο και αν η ντροπή πια είναι πολύ δυσεύρετη...
    Είναι να μη σε πάρει η κατηφόρα, μετά δύσκολα φρενάρεις!
    Όσο για το αν ο Κας θεωρεί πρόβατα την μεγάλη μάζα του χώρου, σε αυτό δεν πέφτει καθόλου έξω! Αυτό αποδεικνύεται συνεχώς...

    Η ψήφος των προβάτων είναι όμως πολύτιμη για κάθε πολιτικάντη καιροσκόπο, τι να κάνουμε τώρα... Έτσι είναι η δημοκρατία!

    Και τα πρόβατα φαντάζονται πως άμα έμπαινε ο Κας στην βουλή κάτι θα γίνονταν.
    Ναι, κάποιοι θα βολεύονταν, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
    Ά ναι, και η Ιδέα θα ευτελίζονταν για μιαν ακόμη φορά και περίπου από τα ίδια άτομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/6/22 6:08 μ.μ.

    επειδή η σο δείχνει να διαθέτει μνήμη και το ανάλογο αρχείο υπενθυμίζω ότι σχετικά με την εθνικιστική αριστερά η χα είχε για μικρό διάστημα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 την ομώνυμη στήλη του Β. Τσ. αν διαβάζει το σχόλιο πολλούς χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένα νέο παιδί έβγαλε ένα ιδεολογικό βιβλίο και εσείς πάλι μιλάτε περί ανέμων και υδάτων.. δε βάζει μυαλό ο χώρος κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/6/22 8:43 μ.μ.

    Καλά ντάξει μην τρελαθούμε τελείως. Η αγορά προβολών και οι λοιπές φαιδρότητες για καθυστερημένους ψηφοφόρους είναι προφανώς καταδικαστέες, αλλά μην γινόμαστε τόσο ισοπεδωτικοί.

    Φαντάζομαι ελάχιστοι εκτιμούν την ποιότητα και την αισθητική της ΧΑ, όμως για σκεφτείτε πως ήταν ο χώρος σε όλα τα επίπεδα πριν το '12. Τρεις και ο κούκος είμασταν με δυο σάιτ και αναγκαζόμασταν να αντιγράφουμε τη ρητορική των Εξαρχείων μπας και φέρουμε κάνα μπερδεμένο πιτσιρικά στο σωστό το δρόμο. Μετά την είσοδο της ΧΑ στη βουλή πήραμε μπροστά και κυριαρχήσαμε αρχικά σε ιντερνετικό επίπεδο, αλλά σταδιακά και στον δρόμο (βλ καταλήψεις). Τότε έσπασε το δίπολο αναρχία-αριστερά στην ψαγμένη πιτσιρικαρία και μπήκαμε στο παιχνίδι και εμείς. Και το κυριότερο, τότε ήταν που πολύς λαικός απολίτικος κόσμος έφυγε από το γαλαζοπράσινο μαντρί και κινήθηκε πατριωτικότερα.


    Μην τρομάξετε, ακόμα και το brexit και η εκλογή του βαψομαλλιά στην Αμερική το '16 είχαν θετικό αντίκτυπο στον ευρύτερο εθνικιστικό χώρο. Τότε άρχισαν να ψάχνονται πολλοί normies σε μη mainstream πολιτικά μονοπάτια και να αμφισβητούν την κυριαρχία των λίμπεραλς. Απλά θυμηθείτε πως ήταν ο χώρος παγκοσμίως στα 00ς.

    Μην παρεξηγηθώ, δεν πιστεύω σε εκλογές ούτε ασχολούμαι με κόμματα και υποψηφίους, αλλά θα μου άρεσε μια βουλή με Κας, Λαγό στο 5% έκαστος. Θα σήμαινε τουλάχιστον ότι κάποιος κόσμος συμπαθεί τις ιδέες μας. Εσείς θα θέλατε ο απολίτικος γείτονάς σας να ψηφίζει ΝΔ, αντί Κας-Λαγό; Μην τρελαθούμε τελείως. Απλά να ξέρουμε τι παίζει και να μη δίνουμε παραπάνω προσοχή απ' ο,τι χρειάζεται στις "δημοκρατικές διαδικασίες". Ρίξε το κωλόχαρτο στην κάλπη να δώσεις ένα μήνυμα στους συναγωνιστές σου ότι "είμαστε παρόντες" και μην ασχολείσαι περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/22 11:20 μ.μ.

      Αδερφέ το 12 η εθνική αυτονομία μετρούσε 23 ομάδες και συλλόγους πανελλαδικά με δικές της δομές όπως ραδιόφωνο, καταλήψεις κλπ. Τώρα αντίθετα έχει πεσει παρα.πολύ η φαση με ευθύνη και κομματικών φυσικά. Σε άλλης χώρας εθνικισμό αφοραει το σχόλιο σου ισως. Ενα ediktyo αν το θυμάσαι απαντάει στον προβληματισμό σου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/22 12:17 π.μ.

      Μη με αποκαλείς αδερφό. Μόνο οι συναγωνιστές έχουν το δικαίωμα να με προσφωνούν έτσι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/6/22 9:08 π.μ.

      Το εκλογικό σύστημα εάν όχι παγκόσμιος, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο ελέγχετε πλήρως,με μόναδικο τρόπο που μπορεί κάποιος να τελειώσει το σύστημα διεθνώς, είναι να χτυπήσει εκεί που ξεκινάνε τα πάντα για αυτό ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
  21. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΦΗΚΑΣ26/6/22 4:48 π.μ.

    Ὁ Κωνσταντῖνος εἶναι ἐξαιρετικός νέος, ἰδεολογικά καταρτισμένος καί μέ μάχιμη παρουσία στό δρόμο. Δηλαδή εἶναι ἕνας ὁλοκληρωμένος ἀγωνιστής. Συμμετέχει ἐνεργῶς στήν προσπάθεια πού γίνεται ἀπό τον Ἠ.Κ. διατηρῶντας παράλληλα καί μία πιό αὐτόνομη ὑπόσταση.

    Τό βιβλίο του ἐμπεριέχει σκέψεις και προτάσεις, ὥστε νά ἀνακτήσουμε ἀτομικά & συλλογικά τήν ἠθική, πνευματική & ἐθνική κατάσταση πού μᾶς ἔχουν ἀποστερήσει.. Ἀποκλίνουσες διαφορές θά ἔχουμε ὅλοι λίγο πολύ. Ὅπως καί οἱ τάσεις στό χῶρο μας ἀρκετές. Σημασία ἔχει νά παραμένουμε ἐνωμένοι κάτω ἀπό τή σημαία τοῦ ἐλληνισμοῦ.

    Προσωπικῶς θεωρῶ εὐλογία πού τόν ἔχουμε στή Φθιώτιδα. Μακάρι καί ἄλλα νέα παιδιά νά κινοῦνται σέ τέτοια ἐπίπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης26/6/22 5:51 μ.μ.

      Συναγωνιστή, συντοπίτη και προσωπικέ μου αδελφικέ φίλε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σημαντική διόρθωση για όσους δεν καταλάβουν το πρώτο μέρος του σχολίου σου, γιατί μάλλον δεν έγινα ξεκάθαρος σε όλους. Δεν συμμετέχω ούτε ενεργά, ούτε γενικώς σε καμία κομματική προσπάθεια του χώρου και δεν "διατηρώ παράλληλα μία πιο αυτόνομη υπόσταση", διότι είμαι Αυτόνομος Εθνικιστής ΣΚΕΤΟ. Γνωρίζω την "στεναχώρια" των "συναγωνιστών" και της δικής σου κυρίως για την φυγή μου, αλλά κάποια πράγματα δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνονται και το ποιόν θα φανεί πολύ σύντομα και των δύο πλευρών. Τονίζω ξανά, πώς ήμουν στο κόμμα Κασιδιάρη, οικειοθελώς αποχώρησα πριν μερικές εβδομάδες και δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα, οι εκλογές και η δημοκρατία η ίδια. Τα πιστεύω μου θα τα βρει όποιος θέλει μέσα στο μικρό βιβλίο που έγραψα! Ευελπιστώ στην αφύπνιση περισσότερων νέων Ελλήνων της ηλικίας μου, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό.
      Υ.Γ. Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα με την ηγεσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, οι λόγοι που αποχώρησα ήταν λόγω αχαριστίας μερικών, ιδεολογικής τους ασυνέπειας και εν τέλει διαφωνίας σε πολλά και καίρια ζητήματα τακτικής και όχι μόνο. Καμία εμπάθεια προσωπική προς κανέναν τους... Κώστας Η8

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/22 8:02 μ.μ.

      Ο ένας διαψεύδει τον άλλον δηλαδή.. Χαχαχα! Ρε ο αρχηγός σας ο ανηψιός του άλλου του Μανιάτη δεν θα κάνει μήνυση άμα δει ότι ο συναγωνιστής γράφει βιβλία για "ναζισμό"; Είστε για γέλια ρωσόδουλοι ακροδεξιοί

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης26/6/22 9:48 μ.μ.

      Ρε ανώνυμε τι δεν κατάλαβες από αυτά που έγραψα... Δεν είμαι πλέον σε αυτό το κόμμα! Πόσες φορές πρέπει να το πω;

      Διαγραφή
    4. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΦΗΚΑΣ27/6/22 1:52 π.μ.

      Ἀνώνυμε, νομίζω εἶναι ξεκάθαρο καὶ κατανοητὸ τὸ ὅλο θέμα. Ἡ διευκρίνηση ὁρθῶς ἔγινε καὶ φυσικὰ δὲ σημαίνει ὅτι ἀποκόβονται οἱ ὅποιες ἐπαφὲς ἢ συντονισμένες δράσεις. Ἀπενατίας.

      Σχετικῶς μὲ τῆν ἐλευθερία ἔκφρασης γνώμης, δὲν ὑπάρχει κάτι τὸ μεμπτὸν ἀφοῦ αὐτὴ προστατεύεται ἀπὸ σειρὰ νόμων καθὼς καὶ ἀπὸ τὸ ἀρ. 10 τοῦ συντάγματος.

      "Ρωσσόδουλοι", ὄχι σὲ καμία περίπτωση. Ὅ,τι γίνεται εἶναι σὲ βάση "Δοῦναι & Λαβεῖν". Νόμος. Τέλος τὸ "ἀκροδεξιὸς" νομίζω, μοῦ φαίνεται λίγο· εἶμαι ἄκρο-άκρο δεξιὸς, ἀλλὰ τὸ βασικὸ σὲ ἀντίθεση μὲ ἐσένα εἶναι ὅτι τὸ δηλώνω ἐπονύμως. Καλὴ συνέχεια.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/6/22 11:28 π.μ.

      Για αντωνυμίες κτλ μιλάει και ο εκδότης πάντως.. Αναμφίβολη η ομοιότητα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/6/22 8:05 μ.μ.

      κ. Σφήκα έπεσε τηλέφωνο από τον Δομοκό τρεις το πρωί όπως έγινε και παλαιότερα από την Πεύκη;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος28/6/22 9:04 π.μ.

      Καλή είναι η προβολή κάποιον ατόμων, θέλουμε ένα δυνατό κίνημα, ένα κίνημα πειθαρχίας, τιμιότητας κι Ατρόμητο ξεκάθαρα οργανωμένο κι ένα τέτοιο κίνημα ξεκινά από την αυτό οργάνωση των ατόμων σε προσωπικό επίπεδο σε ομαδικό κι τα λοιπά έτσι ομάδες δυνατές να υπάρχουν παντού κι όταν χρειαστεί μαζική κινητοποιήσει να μην λοιποί κανείς, ΑΥΤΌ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΚΊΝΗΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΎΣΗ....

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος27/6/22 12:08 μ.μ.

    ο ...... ζητά αυτοκριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/6/22 12:10 μ.μ.

    8:02 για γέλια είσαι εσύ ψευτοαυτονομο ...... Σε πονάει που δυναμώνει η Τρίτη Θέση και όχι τα παραμαγαζα της χρυσαυγουλας ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/6/22 12:13 μ.μ.

    Γιατί δεν εμφανίζεις τα σχόλια μου ρε μαύρε κρινε; ................................................................................................................. Και αυτός στον Κασιδιάρη και μετά άφαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι δυο είναι μόνιμοι κάτοικοι Λαμίας. Απλό. Το να τα λες εδώ δεν έχει νόημα.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος29/6/22 2:18 μ.μ.

    Αυτή η φήμη ότι θα συνεργαζόταν με τον .... και το .... έπαιξε τελικά ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.