Από την τελετή τιμής και μνήμης των πεσόντων και αγνοουμένων της 33ης Μοίρας Καταδρομών: Πενταδάχτυλος - Στέφανος Πελεκανής (Αδάμου Περατικού)


 

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/6/23 10:49 μ.μ.

    Απο το μακρινό 2007, μακράν το δημοφιλέστερο και το μόνο συνεπές ιστολόγιο του χώρου με αδιάλειπτες αναρτήσεις και ποικιλία θέσεων και απόψεων, φιλικό προς τον αναγνώστη φιλοξενεί όλες τις θέσεις και φράξιες του χώρου στις αναρτήσεις αλλά και στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευπαρεύνεια2/6/23 4:02 π.μ.

      Το σημαντικότερο όλων είναι η ελευθεροστομία στα σχόλια, έχουν φιλοξενηθεί μέχρι και υβριστικά σχόλια εναντίον της ΣΟ ή σχόλια από επώνυμες προσωπικότητες του χώρου οι οποίοι σύρουν τα εξ αμάξης στον ΜΚ σε άλλα φόρα και στάζουν φαρμάκι για την αυτονομία αλλά επιστρέφουν πάντοτε εδώ ως τιμητές των πάντων. Οι ίδιοι δεν τολμούν να ανοίξουν τα σχόλια στις σελίδες τους.

      Διαγραφή
    2. Γνώστης2/6/23 7:03 μ.μ.

      Κρίνε, όλοι γνωρίζουν ποιος υποκινεί τις έριδες και συκοφαντεί ασύστολα, μετατρέποντας το ιστολόγιο σου πλέον, σε νέο καταβόθρυμα. Υπάρχουν συναγωνιστές όπως ο Γκέκας, ο Μποβιάτσος, ο Δημητρούλιας, ο Παπαδογιάννης, που έχουν τον ανδρισμό να γράφουν ενυπόγραφα είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί. Συντηρείς μια νοσηρή κατάσταση, ανεβάζοντας τα σχόλια ενός ανώνυμου τύπου, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, και γίνεσαι συμμέτοχος σε δολοφονίες χαρακτήρων, καθώς ο συγκεκριμένος ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ αρέσκεται σ' αυτό το σπορ. Δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η δήθεν ''ελευθεριακή ανεκτικότητα'' σου, σε τέτοιου είδους διαβολές, οι οποίες ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ πως προέρχονται από τον ίδιο ανώνυμο τύπο. Έχεις το μαχαίρι, έχεις και το καρπούζι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/6/23 12:23 π.μ.

      Άρχοντα της τρόλας ευπαρεύνειε και πάλι respect. Πολύ δυνατή επιστροφή. Σφάξιμο με το βαμβάκι λέγεται αυτό που του κάνεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/6/23 4:06 μ.μ.

      Εκλεκτέ συνελληνα και προκαθήμενε, μέγα κλειδοκράτωρα του χώρου 12:23! Μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω έπαινο από εσένα ανταποκρινόμενος εις του Αρχηγού το πρόσταγμα!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/6/23 1:04 π.μ.

      4:06μ.μ., ταπεινός αγωνιστής της πατρίδος ο γράφων.
      Η ανακήρυξή μου στο αξίωμα του μεγάλου προκαθήμενου και κλειδοκράτορα του χώρου από την γραφίδα ενός εκ των ελαχίστων εκλεκτών φύσει αρχόντων της φυλής προσθέτει στους ώμους μου την ευθύνη ενός ειδικού βάρους που ξεπερνά τα ανθρώπινα μέτρα. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι εφικτή η εκπλήρωση του πεπρωμένου.

      Διαγραφή
    6. Τιμημένος5/6/23 9:58 μ.μ.

      Οι εθνικοσοσιαλιστές αντλούμε τη δύναμή μας εκ του νόμου. Αυτός είναι που εγγυάται την νικηφόρα έκβαση της επερχόμενης μάχης.

      Οι πολεμιστές του Αίματος και της Τιμής καλούνται να βρίσκονται σε επαγρύπνηση κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών -δίχως να πέφτουν στην παγίδα του εφησυχασμού- καθότι οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος6/6/23 11:35 π.μ.

      Ιεροφάντες που έχουν συλλάβει θραύσματα αλήθειας από τη μυστηριακή δομή του σύμπαντος βλέπουν τη Φύση σαν ζωντανό Ον και ψάχνουν τους νόμους της ζωής πέρα από την επιφάνεια της καρτεσιανής θεωρίας. ΠΡΈΠΕΙ να εισακουστούν οι μύστες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχουν στον πολιτικό αγώνα. Θα ληφθεί υπόψιν η προειδοποίηση για τους επερχόμενους μήνες.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος6/6/23 11:53 π.μ.

      Δηλαδή τι θα γίνει τους επόμενους μήνες;

      Διαγραφή
    9. Μέγας Λεγάτος6/6/23 4:01 μ.μ.

      'Αξιος !

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος6/6/23 7:19 μ.μ.

      Ω εσύ, Μέγα Κατρούγκαλε !

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος7/6/23 3:29 μ.μ.

      Αφουγκράζομαι και σ' ακολουθώ, ω Μέγα ΓΑΔΑρχη !

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος8/6/23 12:28 π.μ.

      ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΦΙΠΠΟΥ ΛΕΓΑΤΟΥ/ΓΑΔΑΡΧΗ/ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ/ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ/ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ/ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ/ΛΑΟΥΡΑΣ/ΕΓΚΡΙΤΟΥ/ΟΡΚΩΤΟΥ/ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ/ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΗΡ/ΤΟΡΕΑΔΩΡ. Η ΣΟΦΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/6/23 1:03 μ.μ.

    Τέλη εσύ…;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να επικοινωνήσετε άμεσα με την συντακτική ομάδα μας καθώς και για συνεργασία στην αρθρογραφία, νέες κυκλοφορίες βιβλίων και περιοδικών, ενημέρωση σχετικά με νέα ιστολόγια, απορίες, διαφωνίες, μουσικά νέα ή labels, ομιλίες και εκδηλώσεις, προτάσεις στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: blackmilitiagr@gmail.com

Η συντακτική ομάδα δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να εντοπίζει τη θεματική περιοχή που τον ενδιαφέρει από το πλαίσιο δεξιά του ιστολογίου που αναγράφονται στο μενού αρχειοθέτησης ιστολογίου.

Οι διαχειριστές δεν πρόκειται να απαντήσουν σε υβριστικά ή προβοκατόρικα σχόλια ή σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις δόθηκαν ή θα δοθούν σε άρθρα της.

Απαντήσεις θα υπάρξουν μόνο αν κριθεί απαραίτητο αναλόγως την περίπτωση και σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας στην ενότητα «Μια υπενθύμιση προς τους αναγνώστες» που θα πρέπει να διαβαστεί ΠΡΩΤΑ πριν υπάρξει επικοινωνία.

Τα σχόλια που θα είναι άσχετα με την κύρια ανάρτηση θα διαγράφονται πλην εξαιρέσεων.

Σχόλια που θα προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες σε ιδεολογικούς εχθρούς και στο ανθελληνικό κράτος θα διαγράφονται επίσης.

Σχόλια που θα είναι σε ευγενικά πλαίσια ακόμη και αυτά με αυστηρή κριτική προς την συντακτική ομάδα ή άλλες αυτόνομες και ανένταχτες ομάδες και πολιτικές κινήσεις θα εγκρίνονται αν αυτά συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της κινηματικής δυναμικής.

Τα σχόλια σας να είναι MONO σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή.

Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται.

Επειδή ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται.

Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish). Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί, μετά από έγκριση των διαχειριστών. Υβριστικά, ειρωνικά, συκοφαντικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.

Οι αναρτήσεις δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν το σύνολο της συντακτικής ομάδας.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων με μόνη προϋπόθεση να υπάρχει αναφορά στην πηγή.